nHayır, buradaki tüm ilaçlar ücretli. Devlet bazı düşük gelirli gruplara sübvansiyon sağlıyor. Ancak bu ücretli ilacın kalitesi yüksektir. Ancak burada doktor reçetesi olmadan ilaç satılmıyor. Doğal olarak parasetamol ve vitaminleri reçetesiz satın alabilirsiniz. Ancak antibiyotikler gibi daha ciddi bir şey yalnızca doktor reçetesiyle yapılabilir.vvm: 10 Jun 2023, 15:52Soruyu anlamadınız mı? Filipinler’deki eğitim ve tıp düzeyi hakkında hiçbir fikrim yok. Amerika’da ve Avrupa’da yaşayan yurttaşlarımızın söylediklerine dayanarak orasının daha iyi olduğundan ancak şüphe edebilirim. Ve orada okul eğitimini ve sağlık hizmetlerini eleştiriyorlar.
Senin durumun nasıl, merak mı ediyorum? Mesela apandisitiniz varsa ücretsiz yardım sağlayacaklar mı? Ambulans çağırmak ücretsiz mi? Acil servis? Annemin dizini bedavaya değiştirttiler, peki ya seninki?Anladığım kadarıyla hareket etmedin eliniz boş mu?Buradaki yaşam koşullarımın Moskova’da yaşadığım zamana göre daha iyi olduğunu söyleyeceğim.
2 dakika sonra gönderildi:Soru bu değildi.Mesele şu ki, Rusya’da hukuk eğitimi alarak dünyanın hiçbir yerinde avukat olarak çalışmak mümkün olmayacak. Her yerde yerel bir eğitim kurumundan mezun olmanız gerekir
Ben mi? Sadece boş olanlarla. Bütün eşler. Şehirde bir evimiz var. Çiftlik küçük, 7 hektar. Ama bunların hepsi karının malıdır. Yabancıların burada toprak sahibi olma hakkı yok. Diyelim ki evi benim paramla aldılar, o da çiftliği kendi parasıyla aldı. Benimle evlenmeden önce Amerika’da ve Birleşik Arap Emirlikleri’nde çalışıyordu. Lisanslı bir hemşiredir (hemşire gibi bir şey). Bunun gibi bir şey. Çiftlik ve küçük dükkan. Kendi pirincimiz, kendi muzlarımız, kendi ananaslarımız var.