Aile kurmak için ciddi arayış

Kan akrabaları arasındaki ilişkiler
Vladtsst
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 717
Registered for: 3 years 3 months
Orientation: heteroseksüel
 Re: Aile kurmak için ciddi arayış

Unread post by Vladtsst »

vvm: 10 Jun 2023, 15:52
Vlad6969: 10 Jun 2023, 13:01 Tıp ve eğitim daha mı iyi? Ayrıca tartışmalı bir soru.
Soruyu anlamadınız mı? Filipinler’deki eğitim ve tıp düzeyi hakkında hiçbir fikrim yok. Amerika’da ve Avrupa’da yaşayan yurttaşlarımızın söylediklerine dayanarak orasının daha iyi olduğundan ancak şüphe edebilirim. Ve orada okul eğitimini ve sağlık hizmetlerini eleştiriyorlar.
Senin durumun nasıl, merak mı ediyorum? Mesela apandisitiniz varsa ücretsiz yardım sağlayacaklar mı? Ambulans çağırmak ücretsiz mi? Acil servis? Annemin dizini bedavaya değiştirttiler, peki ya seninki?
Buradaki yaşam koşullarımın Moskova’da yaşadığım zamana göre daha iyi olduğunu söyleyeceğim.
Anladığım kadarıyla hareket etmedin eliniz boş mu?

2 dakika sonra gönderildi:
Mesele şu ki, Rusya’da hukuk eğitimi alarak dünyanın hiçbir yerinde avukat olarak çalışmak mümkün olmayacak. Her yerde yerel bir eğitim kurumundan mezun olmanız gerekir
Soru bu değildi.
nHayır, buradaki tüm ilaçlar ücretli. Devlet bazı düşük gelirli gruplara sübvansiyon sağlıyor. Ancak bu ücretli ilacın kalitesi yüksektir. Ancak burada doktor reçetesi olmadan ilaç satılmıyor. Doğal olarak parasetamol ve vitaminleri reçetesiz satın alabilirsiniz. Ancak antibiyotikler gibi daha ciddi bir şey yalnızca doktor reçetesiyle yapılabilir.

Ben mi? Sadece boş olanlarla. Bütün eşler. Şehirde bir evimiz var. Çiftlik küçük, 7 hektar. Ama bunların hepsi karının malıdır. Yabancıların burada toprak sahibi olma hakkı yok. Diyelim ki evi benim paramla aldılar, o da çiftliği kendi parasıyla aldı. Benimle evlenmeden önce Amerika’da ve Birleşik Arap Emirlikleri’nde çalışıyordu. Lisanslı bir hemşiredir (hemşire gibi bir şey). Bunun gibi bir şey. Çiftlik ve küçük dükkan. Kendi pirincimiz, kendi muzlarımız, kendi ananaslarımız var.
vesaire
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1439
Registered for: 2 years 1 month

Unread post by vesaire »

Vlad6969: 10 Jun 2023, 16:45 Hayır, buradaki tüm ilaçlar ücretli. Devlet bazı düşük gelirli gruplara sübvansiyon sağlıyor. Ancak bu ücretli ilacın kalitesi yüksektir. Ancak burada doktor reçetesi olmadan ilaç satılmıyor. Doğal olarak parasetamol ve vitaminleri reçetesiz satın alabilirsiniz. Ancak antibiyotikler gibi daha ciddi bir şey var; yalnızca doktor reçetesiyle.
Evet...
Vlad6969: 10 Jun 2023, 16:45 Me? Sadece boş olanlarla. Bütün eşler. Şehirde bir evimiz var. Çiftlik küçük, 7 hektar. Ama bunların hepsi karının malıdır. Yabancıların burada toprak sahibi olma hakkı yok. Diyelim ki evi benim paramla aldılar, o da çiftliği kendi parasıyla aldı. Benimle evlenmeden önce Amerika’da ve Birleşik Arap Emirlikleri’nde çalışıyordu. Lisanslı bir hemşiredir (hemşire gibi bir şey). Bunun gibi bir şey. Çiftlik ve küçük dükkan. Kendi pirincimiz, kendi muzlarımız, kendi ananaslarımız var.
Eliniz boş bir ev satın alamazsınız.)
Hayır eh, ne için burada olduğun açık. Moskova’dakinden daha rahat, buraya gayet iyi yerleştin. Dedikleri gibi, "para her yerde iyidir" ama Filipinler’de Moskova’daki kadar paraya ihtiyacınız yok.
Bir arkadaşım bir adamla tanıştı ve onunla evlendi, ona katılmak için Vladivostok’a gitti. Elektronikleri tamir ediyordu, internet üzerinden bir şeyler satıyordu. Sonra Çin geldi ve çevrimiçi mağazası aracılığıyla Çin elektroniklerini satmaya çalıştı - gitti. Bir süre sonra toptan satışa geçti, kısacası tüm dünyayı gezdi: Avustralya, Amerika, İngiltere... Hayattan memnunum, Vladik’te iyi konuşuyorum.)

I sormak istedim, Philos’ta erkeklerden çok kadın mı var?

52 saniye sonra gönderildi:
nKarınızın boyu kaç?
Vladtsst
Orgazm!
Orgazm!

vvm: 10 Jun 2023, 17:28
Hayır, buradaki ilaçların tamamı ücretli. Devlet bazı düşük gelirli gruplara sübvansiyon sağlıyor. Ancak bu ücretli ilacın kalitesi yüksektir. Ancak burada doktor reçetesi olmadan ilaç satılmıyor. Doğal olarak parasetamol ve vitaminleri reçetesiz satın alabilirsiniz. Ancak antibiyotikler gibi daha ciddi bir şey var; yalnızca doktor reçetesiyle.
Evet...
Vlad6969: 10 Jun 2023, 16:45 Me? Sadece boş olanlarla. Bütün eşler. Şehirde bir evimiz var. Çiftlik küçük, 7 hektar. Ama bunların hepsi karının malıdır. Yabancıların burada toprak sahibi olma hakkı yok. Diyelim ki evi benim paramla aldılar, o da çiftliği kendi parasıyla aldı. Benimle evlenmeden önce Amerika’da ve Birleşik Arap Emirlikleri’nde çalışıyordu. Lisanslı bir hemşiredir (hemşire gibi bir şey). Bunun gibi bir şey. Çiftlik ve küçük dükkan. Kendi pirincimiz, kendi muzlarımız, kendi ananaslarımız var.
Eliniz boş bir ev satın alamazsınız.)
Hayır eh, ne için burada olduğun açık. Moskova’dakinden daha rahat, buraya gayet iyi yerleştin. Dedikleri gibi, "para her yerde iyidir" ama Filipinler’de Moskova’daki kadar paraya ihtiyacınız yok.
Bir arkadaşım bir adamla tanıştı ve onunla evlendi, ona katılmak için Vladivostok’a gitti. Elektronikleri tamir ediyordu, internet üzerinden bir şeyler satıyordu. Sonra Çin geldi ve çevrimiçi mağazası aracılığıyla Çin elektroniklerini satmaya çalıştı - gitti. Bir süre sonra toptan satışa geçti, kısacası tüm dünyayı gezdi: Avustralya, Amerika, İngiltere... Hayattan memnunum, Vladik’te iyi konuşuyorum.)

I sormak istedim, Philos’ta erkeklerden çok kadın mı var?

52 saniye sonra gönderildi:
nPeki karınızın boyu ne kadar?
Kim daha büyük, kadın mı erkek mi? Bilmiyorum. Burada her şeyin daha ucuz olduğu güçlü bir yanılgıdır. Burada ortalama Moskova maaşıyla gerçekten yaşayamazsınız.
vesaire
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by vesaire »

Vlad6969: 11 Jun 2023, 12:03 Kimde daha çok kadın var yoksa erkek mi? Bilmiyorum. Burada her şeyin daha ucuz olduğu güçlü bir yanılgıdır. Burada ortalama Moskova maaşıyla gerçekten yaşayamazsınız
Ortalama Moskova maaşıyla yaşayamıyor musunuz? Peki ayda ne kadar paraya ihtiyacınız var?
MaksMaks
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 141
Registered for: 3 years 9 months
Orientation: biseksüel

Unread post by MaksMaks »

Kendi konunuzu oluşturup oraya akın edersiniz.. veya özel olarak iletişim kurarsınız..
Alınmayın ama her forum konusunu konu dışı sohbete dönüştürmemelisiniz :oops:
Vladtsst
Orgazm!
Orgazm!

vvm: 11 Jun 2023, 15:24
Vlad6969: 11 Jun 2023, 12:03 Kimin kadınları yoksa erkekleri mi daha fazla? Bilmiyorum. Burada her şeyin daha ucuz olduğu güçlü bir yanılgıdır. Burada ortalama Moskova maaşıyla gerçekten yaşayamazsınız
Ortalama Moskova maaşıyla yaşayamıyor musunuz? Peki ayda ne kadar paraya ihtiyaç var?
Kişi başı en az 1 bin dolara ihtiyacınız var. Ve bu, ilaç olmadan, kültürel etkinlikler olmadan, barlar olmadan var olabilmektir. Pirinç ve su üzerinde. Sadece ruble cinsinden ücretler o kadar düştü ki, ruble cinsinden ortalama bir gelire sahip olan Filipinler’de bu parayla yaşamak imkansız. Şu anda ruble/dolar döviz kuru nedir?
vesaire
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by vesaire »

MaxMax: 11 Jun 2023, 15:52 Kendi konunuzu oluşturup oraya akın edersiniz.. veya özel olarak iletişim kurarsınız.
Alınmayın ama her forum konusunu konu dışı sohbete dönüştürmemelisiniz
Vlad6969: 12 Jun 2023, 00:08 Kişi başı en az 1K USD’ye ihtiyacınız var. Ve bu, ilaç olmadan, kültürel etkinlikler olmadan, barlar olmadan var olabilmektir. Pirinç ve su üzerinde. Sadece ruble cinsinden ücretler o kadar düştü ki, Filipinler’de ortalama
in ruble gelire sahip olan bu parayla yaşamak imkansız. Şu anda ruble/dolar döviz kuru nedir?
Size kişisel bir mesaj yazacağım.
Vladtsst
Orgazm!
Orgazm!

vvm: 12 Jun 2023, 03:18
Kendi konunuzu oluşturup oraya akın edersiniz.. veya özel olarak iletişim kurarsınız.
Alınmayın ama her forum konusunu konu dışı sohbete dönüştürmemelisiniz
Vlad6969: 12 Jun 2023, 00:08 Kişi başı en az 1K USD’ye ihtiyacınız var. Ve bu, ilaç olmadan, kültürel etkinlikler olmadan, barlar olmadan var olabilmektir. Pirinç ve su üzerinde. Sadece ruble cinsinden ücretler o kadar düştü ki, Filipinler’de ortalama
in ruble gelire sahip olan bu parayla yaşamak imkansız. Şu anda ruble/dolar döviz kuru nedir?
Size kişisel bir mesaj yazacağım.
ÖM olarak yanıtlandı
Автор темы
Vadim77
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 400
Registered for: 3 years 5 months
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by Vadim77 »

Vlad6969: 12 Jun 2023, 00:08 Kişi başı en az 1 bin dolara ihtiyacınız var.
Vay canına, oradaki fiyatlar eski Avrupa’nın birçok ülkesinden daha pahalı. Bir arkadaşım oraya gitti ve bana Avrupa’daki kadar para kazanmadıklarını söyledi. Yerel halk nasıl hayatta kalıyor?
sikikamerlik
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1211
Registered for: 2 years 10 months

Unread post by sikikamerlik »

vvm: 06 Jun 2023, 02:00 Vay canına, senin durumun pek popüler değil.
Bana söyleme, burası inekler arasında evlenmek için popüler bir yer. Filipinliler beyaz bir yabancıyla evlenmenin prestijli olduğunu düşünüyor.
sikikamerlik
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1211

Unread post by sikikamerlik »

Vlad6969: 04 Jun 2023, 15:58 Rusya Federasyonu’nda 35 yaşında, çocuksuz, evlenmemiş, evlenip çocuk sahibi olmak isteyen bir kadın bulma olasılığını tahmin edelim.
Böyle insanlar çok, nasıl göründüğüm belli değil. Ancak küçük bir nüans var: kriterlerine kendiniz uymanız gerekiyor. :göz kırp:
Автор темы
Vadim77
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Unread post by Vadim77 »

FUCKYAMATERITY: 14 Jun 2023, 17:16 kriterlerine kendiniz uymanız gerekiyor.

:iyi:
Vladtsst
Orgazm!
Orgazm!

FUCKYAMATERITY: 14 Jun 2023, 17:16
Rusya Federasyonu’nda 35 yaşında, çocuksuz, evlenmemiş, evlenip çocuk sahibi olmak isteyen bir kadın bulma olasılığını tahmin edelim.
Böyle bir sürü insan var, nasıl göründüğümü bilmiyorum. Ancak küçük bir nüans var: kriterlerine kendiniz uymanız gerekiyor. :wink:
Nasıl arama yaptığınızı neden anladınız? Aradığımı buldum.
6996
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 298

Unread post by 6996 »

Vlad6969: 04 Jun 2023, 15:58
vvm: 04 Jun 2023, 12:49
Vlad6969: 03 Jan 2023, 13:25 Ve bence Rusya’da hiç şans yok.
Güçlü açıklama...
Kendi fikrimi yazdım. Rusya Federasyonu’nda 35 yaşında, çocuksuz, evlenmemiş, evlenip çocuk sahibi olmak isteyen bir kadın bulma olasılığını tahmin edelim. Öyle biriyle tanışmadım ama yurt dışında buldum. Hayır, Rusya’da muhtemelen böyle insanlar var ama biriyle tanışma şansı sıfıra yakın. Ve burada onlardan çok var.
Böyle insanlarla tanıştım. En azından öyle diyorlardı ve çocukları yoktu ama bana yakışmıyordu. Yaklaşık her 10-15 kişiden birinin bu kriterlere uyduğunu söyleyeceğim.
Vladtsst
Orgazm!
Orgazm!

6996: 30 Jun 2023, 09:53
vvm: 04 Jun 2023, 12:49 Güçlü açıklama...
Kendi düşünceme göre yazdım. Rusya Federasyonu’nda 35 yaşında, çocuksuz, evlenmemiş, evlenip çocuk sahibi olmak isteyen bir kadın bulma olasılığını tahmin edelim. Öyle biriyle tanışmadım ama yurt dışında buldum. Hayır, Rusya’da muhtemelen böyle insanlar var ama biriyle tanışma şansı sıfıra yakın. Ve burada onlardan çok var.
Böyle insanlarla tanıştım. En azından öyle diyorlardı ve çocukları yoktu ama bana yakışmıyordu. Yaklaşık olarak her 10-15’in bu tür kriterlere uyduğunu söyleyeceğim.
Evet, Rusya Federasyonu’na pek bakmadım. Dünya büyük ve çok yönlüdür.
These users thanked the author Vladtsst for the post:
6996
Автор темы
Vadim77
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Unread post by Vadim77 »

Vlad6969: 02 Jul 2023, 06:13 Dünya büyük ve çok yönlüdür.
:yes: :iyi:
These users thanked the author Vadim77 for the post:
Vladtsst
Автор темы
Vadim77
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Unread post by Vadim77 »

Vlad6969: 30 Jun 2023, 09:39 Neden anladınız - nasıl arama yaptınız?
Evet, büyük olasılıkla, büyük çoğunluğun bir forumda, bir forumda yazma isteği içeren bir reklamı olması nedeniyle kişisel mesaj, eğer okurlarsa ilgilenen kişi, bekar, güzel genç annelerden veya anne olmak isteyenlerden ve özellikle ensestle ilgili konulardan bir sürü yanıt alacağına dair büyük umutlar uyandırır *x)
Ve Aramanın son derece zaman alıcı ve zor bir iş olduğunu ve özellikle de sadece ensest tarafından tahrik edilen bir kadını aramanın değil, gerçekten de bunlardan oldukça fazla sayıda aramanın olduğunu anlayacak yeterli beyin yok. mümkün olduğu kadar çok kritere göre size uyacak ve şahsen de hayal kırıklığı yaratmayacak... :evet:
Vladtsst
Beceri
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 62
Registered for: 2 years 11 months

Unread post by Beceri »

Nereye bakılacağının hiçbir önemi yok! Dünyanın her yerine seyahat edebilirsiniz ve onu bulamayabilirsiniz. Veya dairenizin kapısını açıp refakatçinizle tanışabilirsiniz. Ve yarım yok, sadece bir arkadaş. Ve sonra "Ruh eşimi bulmak istiyorum" diye başlıyorlar ve ahlaki açıdan olgunlaşmamış iki insanın birlikteliği başlıyor, kendileri ve birbirleri için daha da fazla kompleks ve psikolojik boşluklar yaratıyorlar, çünkü bunlar gelecekte düzeltilemeyecek. Aşkın boşluklarını bir başkasının yardımıyla doldurmak değil, tam teşekküllü bir simbiyoz olduğunu anlamıyorlar.
Yazar, aile bulma konusunda ilginç bir açıklama. Sizin için pek çok şey maddi şeylere bağlı - bir erkek için doğru sinyaller, ancak aileyi değil, maddi zenginliği ilk sıraya koyanları çekmekten korkmuyor musunuz? Ve eğer Allah korusun, maddi sıkıntınız varsa, sizi terk ederler.
Sonuçta turna balığı yakalamak istiyorsak sim kullanırız ve sazan - mısır😉
Yemle karıştırdıysam özür dilerim ama benzetmeyi olabildiğince açık hale getirmeye çalıştım)
These users thanked the author Beceri for the post (total 4):
Anastasya 2005, Maxim......, Didudo, ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊
Автор темы
Vadim77
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Unread post by Vadim77 »

Shkili: 09 Jul 2023, 02:35 Malzemeyle çok ilginiz var
Reklamdaki 34 kelimeden 2’si - çok mu fazla? :shock:
Shkili: 09 Jul 2023, 02:35 Turna yakalamak istiyorsak kaşık kullanırız ve sazan - mısır
Ben değilim bir balıkçı - benzetme bana göre değil :)
Ve yukarıda zaten bir eş bulduğumu yazmıştım, şimdi birlikte iletişim ve deneyim alışverişi arıyoruz :oops :
Beceri
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 62
Registered for: 2 years 11 months

Unread post by Beceri »

Vadim77: 09 Jul 2023, 08:51 Yukarıda bir ortak bulduğumu yazmıştım, şimdi birlikte iletişim kurabileceğimiz ve deneyimleri paylaşabileceğimiz bir yer arıyoruz
Ah, kusura bakma *x)
Geniş
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 175
Registered for: 2 years

Unread post by Geniş »

Buradaki ilginç " (2e) " konular: hem yazardan hem de Filipinler hakkında 🙂.
Didudo
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 298

Unread post by Didudo »

Shkili: 09 Jul 2023, 02:35 Nereye bakılacağının hiçbir önemi yok! Dünyanın her yerine seyahat edebilirsiniz ve onu bulamayabilirsiniz. Veya dairenizin kapısını açıp refakatçinizle tanışabilirsiniz. Ve yarım yok, sadece bir arkadaş. Ve sonra "Ruh eşimi bulmak istiyorum" diye başlıyorlar ve ahlaki açıdan olgunlaşmamış iki insanın birlikteliği başlıyor, kendileri ve birbirleri için daha da fazla kompleks ve psikolojik boşluklar yaratıyorlar, çünkü bunlar gelecekte düzeltilemeyecek. Aşkın boşluklarını bir başkasının yardımıyla doldurmak değil, tam teşekküllü bir simbiyoz olduğunu anlamıyorlar.
Yazar, aile bulma konusunda ilginç bir açıklama. Sizin için pek çok şey maddi şeylere bağlı - bir erkek için doğru sinyaller, ancak aileyi değil, maddi zenginliği ilk sıraya koyanları çekmekten korkmuyor musunuz? Ve eğer Allah korusun, maddi sıkıntınız varsa, sizi terk ederler.
Sonuçta turna balığı yakalamak istiyorsak sim kullanırız ve sazan - mısır😉
Yemi karıştırdıysam kusura bakmayın ama en net benzetmeyi yapmaya çalıştım)
“Yarımlar” hakkında yazmanız ilginç ”. Sana katılıyorum, güçlü bir birlik "yarılar" tarafından değil, bütün bireyler tarafından yaratılır)
These users thanked the author Didudo for the post:
Beceri
Dhashaq’ın yolu kesildi
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 25
Registered for: 1 year 11 months

Unread post by Dhashaq’ın yolu kesildi »

These users thanked the author Dhashaq’ın yolu kesildi for the post (total 13):
Mishanya090, Steff, Vincent, Maxim......, Korsan, Oynat 123, Ted_2023, sapık, Henson, Beceri, Mart, abartı, 1020
sevgi dolu
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 211
Registered for: 1 year 11 months

Unread post by sevgi dolu »

These users thanked the author sevgi dolu for the post (total 4):
Mishanya090, Korsan, Oynat 123, Biyel kolu
Ted_2023
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 408
Registered for: 2 years 3 months

Unread post by Ted_2023 »

Böyle kızlar ve genç anneler için samanlıkta iğne aramak gibidir((((
These users thanked the author Ted_2023 for the post:
Maxim......
Maxim......
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 232
Registered for: 3 years 8 months

Unread post by Maxim...... »

Ben de arıyorum. Bize yazın, tartışalım. 23 yaşındayım. Geri kalanı PM’de
myrzik_56
Ted_2023
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Maxim......: 26 Aug 2023, 17:38 Ben de bakıyorum. Bize yazın, tartışalım. 23 yaşındayım. Geri kalanlar PM’de
myrzik_56
iyi şanslar
Aion2012Ölü
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1286
Registered for: 3 years 1 month

Unread post by Aion2012Ölü »

Fetişlerinizi ve arzularınızı özel olarak tartışmanın nesi eğlenceli?
Birbiriniz hakkında yeni bir şey öğrenmeyeceksiniz.
Ayrıca gruptaki bireylere veya genel olarak her şeye güven yoktur!
Yalnızca kendi korkunuz ve riskiniz.
Bu yüzden aynı şeyi burada tartışmak arasında pek bir fark göremiyorum.
Evgeniy7519
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 660
Registered for: 3 years 2 months

Unread post by Evgeniy7519 »

Wet: 14 Dec 2022, 06:47 Ben de doğru yeri arıyorum)) kriterler hakkında daha fazla bilgi)))) gökyüzünü işaret etmemek ve parmakla işaret etmemek için söyle bana :bel_flag:
Kriteriniz nedir?)
Çok ahlaksız bir aile istiyorum. Herkesle her şey, dedikleri gibi
Автор темы
Vadim77
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Unread post by Vadim77 »

Evgenii7519: 18 Sep 2023, 06:16 Gerçekten bunu yapmak istiyorum
Aramayı denedin mi? :-D
Ted_2023
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Vadim77: 18 Sep 2023, 20:17
Gerçekten
Aramayı denediniz mi? :-D
burada bulacaksın...sadece mastürbasyon yapanlar((
These users thanked the author Ted_2023 for the post:
Svetlana.Kudriya
Mishanya090
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 144

Unread post by Mishanya090 »

Ted_2023, везде так(
Ted_2023
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Maalesef evet(....)
Автор темы
Vadim77
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Unread post by Vadim77 »

Ted_2023: 18 Sep 2023, 20:53 burada bulacaksınız..
Yani burada kimseyi bulamadım, ne olur ne olmaz diye. Ancak genel olarak İnternet ve karanlık ağ, hedefe ulaşmak için ÇOK iyi fırsatlar sunuyor. :evet:
These users thanked the author Vadim77 for the post (total 2):
VladBlack, Ted_2023
Barsuk70
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 197
Registered for: 1 year 8 months

Unread post by Barsuk70 »

Wet: 14 Dec 2022, 06:47 Ben de doğru yeri arıyorum)) kriterler hakkında daha fazla bilgi))
Sen ve ben aynı kandanız. Sen ve ben. :ayyy:
Maxim......
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 232
Registered for: 3 years 8 months

Unread post by Maxim...... »

Telegramda bir kızla ensest hakkında konuşmaktan mutluluk duyacağım @myrzik_56 😏
These users thanked the author Maxim...... for the post:
Mishanya090
Ted_2023
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Maxim......: 14 Dec 2023, 23:42 Telegramda bir kızla ensest hakkında konuşmaktan memnuniyet duyarım @myrzik_56 &#128527 ;
Evet, burada hiçbir şey yok, ya da bunu gerçek anneler okuyor ve erkeklerin kendilerini okşaması ya da kadın takma adlarıyla mastürbasyon yapanlar da aynı şeyi yapıyor. .. ikisi de direkt temas kurmadığı için sınırları kavrayamıyorsunuz ve dolayısıyla... bundan hiçbir şey çıkmayacak, site aynı değil (((
Maksimum
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 74

Unread post by Maksimum »

Vadim77: 28 Sep 2022, 20:18 Evet, 2 kadın buldum, onları aradım ve görüntülü görüşmeye başladım, bunlar gerçek, yalnızca biri birkaç yıldır Amerika’da ve ayrılmak istemiyor, ikincisi daha yeni ortaya çıktı çok tuhaf olmak gerekirse... ağırlık 120 kg’dan fazla, kaldırabileceğimi sanmıyorum... :(
Vadim’e katılıyorum.
Ve bırak "yanlış yere" yazanlar bakarak kafalarını silsinler"

Nereye gideceğini asla bilemezsin onu bul ve görünüşe göre Vadim tüm seçenekleri kullanmaya, her deliğe olta atmaya karar vermiş.

Ben de buradayım, bazı ilginç tanıdıklar edindim...beklenmedik bir şekilde.
Автор темы
Vadim77
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Unread post by Vadim77 »

Mak_Sim: 02 Jan 2024, 09:04 Ve Vadim görünüşe göre
...önce konuyu silmeye, sonra en azından başlığı değiştirmeye karar vermiş, ama bu aptalda böyle bir seçenek yok Bu yüzden onu zaten bulduğumu açıklamak için en azından bir imza eklemem gerekiyordu.
Natalie
Natalie
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 207
Registered for: 1 year 6 months

Unread post by Natalie »

Çünkü konu hassas ve hatta riskli. Kardeşlerim hala hikayelerini paylaşmaya hazırlarsa. Ayrıca oğullar da, bana öyle geliyor ki onlar daha çok hayalperestler. O zaman annelerin olma olasılığı çok daha azdır ve genellikle burada değil, kadın forumundadır. Ama eğer biri onu bulmayı umuyorsa, özel ayrıntılar olmadan. Ve kızları genellikle bir paçavra içinde sessiz kalır ve okurlar. Çünkü buna bir yetişkin karışmışsa, reşit olmayan biriyle seks olma ihtimali yüksektir... Ve çocukların hiçbiri ebeveynlerine zarar vermek istemez. Tabii eğer bir tecavüz olayı yoksa. Ve o zaman bile çoğu kişi kirli çamaşırlarını toplum içinde yıkamaya hazır değil
These users thanked the author Natalie for the post (total 3):
Çimen, Mishanya090, Mart
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Ensest”