Vlad6969: ↑10 Jun 2023, 13:01
Tıp ve eğitim daha mı iyi? Ayrıca tartışmalı bir soru.
Soruyu anlamadınız mı? Filipinler’deki eğitim ve tıp düzeyi hakkında hiçbir fikrim yok. Amerika’da ve Avrupa’da yaşayan yurttaşlarımızın söylediklerine dayanarak orasının daha iyi olduğundan ancak şüphe edebilirim. Ve orada okul eğitimini ve sağlık hizmetlerini eleştiriyorlar.
Senin durumun nasıl, merak mı ediyorum? Mesela apandisitiniz varsa ücretsiz yardım sağlayacaklar mı? Ambulans çağırmak ücretsiz mi? Acil servis? Annemin dizini bedavaya değiştirttiler, peki ya seninki?
Buradaki yaşam koşullarımın Moskova’da yaşadığım zamana göre daha iyi olduğunu söyleyeceğim.
Anladığım kadarıyla hareket etmedin eliniz boş mu?
2 dakika sonra gönderildi:
Mesele şu ki, Rusya’da hukuk eğitimi alarak dünyanın hiçbir yerinde avukat olarak çalışmak mümkün olmayacak. Her yerde yerel bir eğitim kurumundan mezun olmanız gerekir
Soru bu değildi.
nHayır, buradaki tüm ilaçlar ücretli. Devlet bazı düşük gelirli gruplara sübvansiyon sağlıyor. Ancak bu ücretli ilacın kalitesi yüksektir. Ancak burada doktor reçetesi olmadan ilaç satılmıyor. Doğal olarak parasetamol ve vitaminleri reçetesiz satın alabilirsiniz. Ancak antibiyotikler gibi daha ciddi bir şey yalnızca doktor reçetesiyle yapılabilir.
Ben mi? Sadece boş olanlarla. Bütün eşler. Şehirde bir evimiz var. Çiftlik küçük, 7 hektar. Ama bunların hepsi karının malıdır. Yabancıların burada toprak sahibi olma hakkı yok. Diyelim ki evi benim paramla aldılar, o da çiftliği kendi parasıyla aldı. Benimle evlenmeden önce Amerika’da ve Birleşik Arap Emirlikleri’nde çalışıyordu. Lisanslı bir hemşiredir (hemşire gibi bir şey). Bunun gibi bir şey. Çiftlik ve küçük dükkan. Kendi pirincimiz, kendi muzlarımız, kendi ananaslarımız var.
[quote=vvm post_id=212507 time=1686401526 user_id=18147] [quote=Vlad6969 post_id=212450 time=1686391273 user_id= 5745] Tıp ve eğitim daha mı iyi? Ayrıca tartışmalı bir soru. [/quote] Soruyu anlamadınız mı? Filipinler’deki eğitim ve tıp düzeyi hakkında hiçbir fikrim yok. Amerika’da ve Avrupa’da yaşayan yurttaşlarımızın söylediklerine dayanarak orasının daha iyi olduğundan ancak şüphe edebilirim. Ve orada okul eğitimini ve sağlık hizmetlerini eleştiriyorlar. Senin durumun nasıl, merak mı ediyorum? Mesela apandisitiniz varsa ücretsiz yardım sağlayacaklar mı? Ambulans çağırmak ücretsiz mi? Acil servis? Annemin dizini bedavaya değiştirttiler, peki ya seninki? [quote=Vlad6969 post_id=212450 time=1686391273 user_id=5745] Buradaki yaşam koşullarımın Moskova’da yaşadığım zamana göre daha iyi olduğunu söyleyeceğim. [/quote] Anladığım kadarıyla hareket etmedin eliniz boş mu?
[size=85][color= green]2 dakika sonra gönderildi:[/color][/size] [quote=Vlad6969 post_id=212462 time=1686393793 user_id=5745] Mesele şu ki, Rusya’da hukuk eğitimi alarak dünyanın hiçbir yerinde avukat olarak çalışmak mümkün olmayacak. Her yerde yerel bir eğitim kurumundan mezun olmanız gerekir [/quote] Soru bu değildi. [/quote] nHayır, buradaki tüm ilaçlar ücretli. Devlet bazı düşük gelirli gruplara sübvansiyon sağlıyor. Ancak bu ücretli ilacın kalitesi yüksektir. Ancak burada doktor reçetesi olmadan ilaç satılmıyor. Doğal olarak parasetamol ve vitaminleri reçetesiz satın alabilirsiniz. Ancak antibiyotikler gibi daha ciddi bir şey yalnızca doktor reçetesiyle yapılabilir.
Ben mi? Sadece boş olanlarla. Bütün eşler. Şehirde bir evimiz var. Çiftlik küçük, 7 hektar. Ama bunların hepsi karının malıdır. Yabancıların burada toprak sahibi olma hakkı yok. Diyelim ki evi benim paramla aldılar, o da çiftliği kendi parasıyla aldı. Benimle evlenmeden önce Amerika’da ve Birleşik Arap Emirlikleri’nde çalışıyordu. Lisanslı bir hemşiredir (hemşire gibi bir şey). Bunun gibi bir şey. Çiftlik ve küçük dükkan. Kendi pirincimiz, kendi muzlarımız, kendi ananaslarımız var.
Vlad6969: ↑10 Jun 2023, 16:45
Hayır, buradaki tüm ilaçlar ücretli. Devlet bazı düşük gelirli gruplara sübvansiyon sağlıyor. Ancak bu ücretli ilacın kalitesi yüksektir. Ancak burada doktor reçetesi olmadan ilaç satılmıyor. Doğal olarak parasetamol ve vitaminleri reçetesiz satın alabilirsiniz. Ancak antibiyotikler gibi daha ciddi bir şey var; yalnızca doktor reçetesiyle.
Evet...
Me? Sadece boş olanlarla. Bütün eşler. Şehirde bir evimiz var. Çiftlik küçük, 7 hektar. Ama bunların hepsi karının malıdır. Yabancıların burada toprak sahibi olma hakkı yok. Diyelim ki evi benim paramla aldılar, o da çiftliği kendi parasıyla aldı. Benimle evlenmeden önce Amerika’da ve Birleşik Arap Emirlikleri’nde çalışıyordu. Lisanslı bir hemşiredir (hemşire gibi bir şey). Bunun gibi bir şey. Çiftlik ve küçük dükkan. Kendi pirincimiz, kendi muzlarımız, kendi ananaslarımız var.
Eliniz boş bir ev satın alamazsınız.)
Hayır eh, ne için burada olduğun açık. Moskova’dakinden daha rahat, buraya gayet iyi yerleştin. Dedikleri gibi, "para her yerde iyidir" ama Filipinler’de Moskova’daki kadar paraya ihtiyacınız yok.
Bir arkadaşım bir adamla tanıştı ve onunla evlendi, ona katılmak için Vladivostok’a gitti. Elektronikleri tamir ediyordu, internet üzerinden bir şeyler satıyordu. Sonra Çin geldi ve çevrimiçi mağazası aracılığıyla Çin elektroniklerini satmaya çalıştı - gitti. Bir süre sonra toptan satışa geçti, kısacası tüm dünyayı gezdi: Avustralya, Amerika, İngiltere... Hayattan memnunum, Vladik’te iyi konuşuyorum.)
I sormak istedim, Philos’ta erkeklerden çok kadın mı var?
[quote=Vlad6969 post_id=212538 time=1686404706 user_id=5745] Hayır, buradaki tüm ilaçlar ücretli. Devlet bazı düşük gelirli gruplara sübvansiyon sağlıyor. Ancak bu ücretli ilacın kalitesi yüksektir. Ancak burada doktor reçetesi olmadan ilaç satılmıyor. Doğal olarak parasetamol ve vitaminleri reçetesiz satın alabilirsiniz. Ancak antibiyotikler gibi daha ciddi bir şey var; yalnızca doktor reçetesiyle. [/quote] Evet...[quote=Vlad6969 post_id=212538 time=1686404706 user_id=5745] Me? Sadece boş olanlarla. Bütün eşler. Şehirde bir evimiz var. Çiftlik küçük, 7 hektar. Ama bunların hepsi karının malıdır. Yabancıların burada toprak sahibi olma hakkı yok. Diyelim ki evi benim paramla aldılar, o da çiftliği kendi parasıyla aldı. Benimle evlenmeden önce Amerika’da ve Birleşik Arap Emirlikleri’nde çalışıyordu. Lisanslı bir hemşiredir (hemşire gibi bir şey). Bunun gibi bir şey. Çiftlik ve küçük dükkan. Kendi pirincimiz, kendi muzlarımız, kendi ananaslarımız var. [/quote] Eliniz boş bir ev satın alamazsınız.) Hayır eh, ne için burada olduğun açık. Moskova’dakinden daha rahat, buraya gayet iyi yerleştin. Dedikleri gibi, "para her yerde iyidir" ama Filipinler’de Moskova’daki kadar paraya ihtiyacınız yok. Bir arkadaşım bir adamla tanıştı ve onunla evlendi, ona katılmak için Vladivostok’a gitti. Elektronikleri tamir ediyordu, internet üzerinden bir şeyler satıyordu. Sonra Çin geldi ve çevrimiçi mağazası aracılığıyla Çin elektroniklerini satmaya çalıştı - gitti. Bir süre sonra toptan satışa geçti, kısacası tüm dünyayı gezdi: Avustralya, Amerika, İngiltere... Hayattan memnunum, Vladik’te iyi konuşuyorum.)
[size=85][color=green]52 saniye sonra gönderildi:[/color][/size] nKarınızın boyu kaç?
Hayır, buradaki ilaçların tamamı ücretli. Devlet bazı düşük gelirli gruplara sübvansiyon sağlıyor. Ancak bu ücretli ilacın kalitesi yüksektir. Ancak burada doktor reçetesi olmadan ilaç satılmıyor. Doğal olarak parasetamol ve vitaminleri reçetesiz satın alabilirsiniz. Ancak antibiyotikler gibi daha ciddi bir şey var; yalnızca doktor reçetesiyle.
Evet...
Me? Sadece boş olanlarla. Bütün eşler. Şehirde bir evimiz var. Çiftlik küçük, 7 hektar. Ama bunların hepsi karının malıdır. Yabancıların burada toprak sahibi olma hakkı yok. Diyelim ki evi benim paramla aldılar, o da çiftliği kendi parasıyla aldı. Benimle evlenmeden önce Amerika’da ve Birleşik Arap Emirlikleri’nde çalışıyordu. Lisanslı bir hemşiredir (hemşire gibi bir şey). Bunun gibi bir şey. Çiftlik ve küçük dükkan. Kendi pirincimiz, kendi muzlarımız, kendi ananaslarımız var.
Eliniz boş bir ev satın alamazsınız.)
Hayır eh, ne için burada olduğun açık. Moskova’dakinden daha rahat, buraya gayet iyi yerleştin. Dedikleri gibi, "para her yerde iyidir" ama Filipinler’de Moskova’daki kadar paraya ihtiyacınız yok.
Bir arkadaşım bir adamla tanıştı ve onunla evlendi, ona katılmak için Vladivostok’a gitti. Elektronikleri tamir ediyordu, internet üzerinden bir şeyler satıyordu. Sonra Çin geldi ve çevrimiçi mağazası aracılığıyla Çin elektroniklerini satmaya çalıştı - gitti. Bir süre sonra toptan satışa geçti, kısacası tüm dünyayı gezdi: Avustralya, Amerika, İngiltere... Hayattan memnunum, Vladik’te iyi konuşuyorum.)
52 saniye sonra gönderildi: nPeki karınızın boyu ne kadar?
Kim daha büyük, kadın mı erkek mi? Bilmiyorum. Burada her şeyin daha ucuz olduğu güçlü bir yanılgıdır. Burada ortalama Moskova maaşıyla gerçekten yaşayamazsınız.
[quote=vvm post_id=212561 time=1686407311 user_id=18147] [quote=Vlad6969 post_id=212538 time=1686404706 user_id= 5745] Hayır, buradaki ilaçların tamamı ücretli. Devlet bazı düşük gelirli gruplara sübvansiyon sağlıyor. Ancak bu ücretli ilacın kalitesi yüksektir. Ancak burada doktor reçetesi olmadan ilaç satılmıyor. Doğal olarak parasetamol ve vitaminleri reçetesiz satın alabilirsiniz. Ancak antibiyotikler gibi daha ciddi bir şey var; yalnızca doktor reçetesiyle. [/quote] Evet...[quote=Vlad6969 post_id=212538 time=1686404706 user_id=5745] Me? Sadece boş olanlarla. Bütün eşler. Şehirde bir evimiz var. Çiftlik küçük, 7 hektar. Ama bunların hepsi karının malıdır. Yabancıların burada toprak sahibi olma hakkı yok. Diyelim ki evi benim paramla aldılar, o da çiftliği kendi parasıyla aldı. Benimle evlenmeden önce Amerika’da ve Birleşik Arap Emirlikleri’nde çalışıyordu. Lisanslı bir hemşiredir (hemşire gibi bir şey). Bunun gibi bir şey. Çiftlik ve küçük dükkan. Kendi pirincimiz, kendi muzlarımız, kendi ananaslarımız var. [/quote] Eliniz boş bir ev satın alamazsınız.) Hayır eh, ne için burada olduğun açık. Moskova’dakinden daha rahat, buraya gayet iyi yerleştin. Dedikleri gibi, "para her yerde iyidir" ama Filipinler’de Moskova’daki kadar paraya ihtiyacınız yok. Bir arkadaşım bir adamla tanıştı ve onunla evlendi, ona katılmak için Vladivostok’a gitti. Elektronikleri tamir ediyordu, internet üzerinden bir şeyler satıyordu. Sonra Çin geldi ve çevrimiçi mağazası aracılığıyla Çin elektroniklerini satmaya çalıştı - gitti. Bir süre sonra toptan satışa geçti, kısacası tüm dünyayı gezdi: Avustralya, Amerika, İngiltere... Hayattan memnunum, Vladik’te iyi konuşuyorum.)
[size=85][color=green]52 saniye sonra gönderildi:[/color][/size] nPeki karınızın boyu ne kadar? [/quote]
Kim daha büyük, kadın mı erkek mi? Bilmiyorum. Burada her şeyin daha ucuz olduğu güçlü bir yanılgıdır. Burada ortalama Moskova maaşıyla gerçekten yaşayamazsınız.
Vlad6969: ↑11 Jun 2023, 12:03
Kimde daha çok kadın var yoksa erkek mi? Bilmiyorum. Burada her şeyin daha ucuz olduğu güçlü bir yanılgıdır. Burada ortalama Moskova maaşıyla gerçekten yaşayamazsınız
Ortalama Moskova maaşıyla yaşayamıyor musunuz? Peki ayda ne kadar paraya ihtiyacınız var?
[quote=Vlad6969 post_id=212789 time=1686474203 user_id=5745] Kimde daha çok kadın var yoksa erkek mi? Bilmiyorum. Burada her şeyin daha ucuz olduğu güçlü bir yanılgıdır. Burada ortalama Moskova maaşıyla gerçekten yaşayamazsınız [/quote] Ortalama Moskova maaşıyla yaşayamıyor musunuz? Peki ayda ne kadar paraya ihtiyacınız var?
Kendi konunuzu oluşturup oraya akın edersiniz.. veya özel olarak iletişim kurarsınız..
Alınmayın ama her forum konusunu konu dışı sohbete dönüştürmemelisiniz
Kendi konunuzu oluşturup oraya akın edersiniz.. veya özel olarak iletişim kurarsınız.. Alınmayın ama her forum konusunu konu dışı sohbete dönüştürmemelisiniz :oops:
Vlad6969: ↑11 Jun 2023, 12:03
Kimin kadınları yoksa erkekleri mi daha fazla? Bilmiyorum. Burada her şeyin daha ucuz olduğu güçlü bir yanılgıdır. Burada ortalama Moskova maaşıyla gerçekten yaşayamazsınız
Ortalama Moskova maaşıyla yaşayamıyor musunuz? Peki ayda ne kadar paraya ihtiyaç var?
Kişi başı en az 1 bin dolara ihtiyacınız var. Ve bu, ilaç olmadan, kültürel etkinlikler olmadan, barlar olmadan var olabilmektir. Pirinç ve su üzerinde. Sadece ruble cinsinden ücretler o kadar düştü ki, ruble cinsinden ortalama bir gelire sahip olan Filipinler’de bu parayla yaşamak imkansız. Şu anda ruble/dolar döviz kuru nedir?
[quote=vvm post_id=212896 time=1686486242 user_id=18147] [quote=Vlad6969 post_id=212789 time=1686474203 user_id= 5745] Kimin kadınları yoksa erkekleri mi daha fazla? Bilmiyorum. Burada her şeyin daha ucuz olduğu güçlü bir yanılgıdır. Burada ortalama Moskova maaşıyla gerçekten yaşayamazsınız [/quote] Ortalama Moskova maaşıyla yaşayamıyor musunuz? Peki ayda ne kadar paraya ihtiyaç var? [/quote]
Kişi başı en az 1 bin dolara ihtiyacınız var. Ve bu, ilaç olmadan, kültürel etkinlikler olmadan, barlar olmadan var olabilmektir. Pirinç ve su üzerinde. Sadece ruble cinsinden ücretler o kadar düştü ki, ruble cinsinden ortalama bir gelire sahip olan Filipinler’de bu parayla yaşamak imkansız. Şu anda ruble/dolar döviz kuru nedir?
MaxMax: ↑11 Jun 2023, 15:52
Kendi konunuzu oluşturup oraya akın edersiniz.. veya özel olarak iletişim kurarsınız.
Vlad6969: ↑12 Jun 2023, 00:08
Kişi başı en az 1K USD’ye ihtiyacınız var. Ve bu, ilaç olmadan, kültürel etkinlikler olmadan, barlar olmadan var olabilmektir. Pirinç ve su üzerinde. Sadece ruble cinsinden ücretler o kadar düştü ki, Filipinler’de ortalama
in ruble gelire sahip olan bu parayla yaşamak imkansız. Şu anda ruble/dolar döviz kuru nedir?
[quote=MaxMax post_id=212921 time=1686487973 user_id=2946] Kendi konunuzu oluşturup oraya akın edersiniz.. veya özel olarak iletişim kurarsınız. Alınmayın ama her forum konusunu konu dışı sohbete dönüştürmemelisiniz [/quote ][quote=Vlad6969 post_id=213118 time=1686517736 user_id=5745] Kişi başı en az 1K USD’ye ihtiyacınız var. Ve bu, ilaç olmadan, kültürel etkinlikler olmadan, barlar olmadan var olabilmektir. Pirinç ve su üzerinde. Sadece ruble cinsinden ücretler o kadar düştü ki, Filipinler’de ortalama in ruble gelire sahip olan bu parayla yaşamak imkansız. Şu anda ruble/dolar döviz kuru nedir? [/quote] Size kişisel bir mesaj yazacağım.
Kendi konunuzu oluşturup oraya akın edersiniz.. veya özel olarak iletişim kurarsınız.
Kişi başı en az 1K USD’ye ihtiyacınız var. Ve bu, ilaç olmadan, kültürel etkinlikler olmadan, barlar olmadan var olabilmektir. Pirinç ve su üzerinde. Sadece ruble cinsinden ücretler o kadar düştü ki, Filipinler’de ortalama
in ruble gelire sahip olan bu parayla yaşamak imkansız. Şu anda ruble/dolar döviz kuru nedir?
[quote=vvm post_id=213137 time=1686529107 user_id=18147] [quote=MaxMax post_id=212921 time=1686487973 user_id= 2946] Kendi konunuzu oluşturup oraya akın edersiniz.. veya özel olarak iletişim kurarsınız. Alınmayın ama her forum konusunu konu dışı sohbete dönüştürmemelisiniz [/ quote][quote= Vlad6969 post_id= 213118 time=1686517736 user_id=5745] Kişi başı en az 1K USD’ye ihtiyacınız var. Ve bu, ilaç olmadan, kültürel etkinlikler olmadan, barlar olmadan var olabilmektir. Pirinç ve su üzerinde. Sadece ruble cinsinden ücretler o kadar düştü ki, Filipinler’de ortalama in ruble gelire sahip olan bu parayla yaşamak imkansız. Şu anda ruble/dolar döviz kuru nedir? [/quote] Size kişisel bir mesaj yazacağım. [/quote]
Kişi başı en az 1 bin dolara ihtiyacınız var.
Vay canına, oradaki fiyatlar eski Avrupa’nın birçok ülkesinden daha pahalı. Bir arkadaşım oraya gitti ve bana Avrupa’daki kadar para kazanmadıklarını söyledi. Yerel halk nasıl hayatta kalıyor?
[quote=Vlad6969 post_id=213118 time=1686517736 user_id=5745] Kişi başı en az 1 bin dolara ihtiyacınız var. [/quote] Vay canına, oradaki fiyatlar eski Avrupa’nın birçok ülkesinden daha pahalı. Bir arkadaşım oraya gitti ve bana Avrupa’daki kadar para kazanmadıklarını söyledi. Yerel halk nasıl hayatta kalıyor?
[quote=vvm post_id=211003 time=1686006015 user_id=18147] Vay canına, senin durumun pek popüler değil.[/quote] Bana söyleme, burası inekler arasında evlenmek için popüler bir yer. Filipinliler beyaz bir yabancıyla evlenmenin prestijli olduğunu düşünüyor.
Vlad6969: ↑04 Jun 2023, 15:58
Rusya Federasyonu’nda 35 yaşında, çocuksuz, evlenmemiş, evlenip çocuk sahibi olmak isteyen bir kadın bulma olasılığını tahmin edelim.
Böyle insanlar çok, nasıl göründüğüm belli değil. Ancak küçük bir nüans var: kriterlerine kendiniz uymanız gerekiyor. :göz kırp:
[quote=Vlad6969 post_id=210452 time=1685883482 user_id=5745] Rusya Federasyonu’nda 35 yaşında, çocuksuz, evlenmemiş, evlenip çocuk sahibi olmak isteyen bir kadın bulma olasılığını tahmin edelim.[/quote] Böyle insanlar çok, nasıl göründüğüm belli değil. Ancak küçük bir nüans var: kriterlerine kendiniz uymanız gerekiyor. :göz kırp:
[quote=FUCKYAMATERITY post_id=214286 time=1686752189 user_id=9290] [quote=Vlad6969 post_id=210452 time=1685883482 user_id= 5745] Rusya Federasyonu’nda 35 yaşında, çocuksuz, evlenmemiş, evlenip çocuk sahibi olmak isteyen bir kadın bulma olasılığını tahmin edelim.[/quote] Böyle bir sürü insan var, nasıl göründüğümü bilmiyorum. Ancak küçük bir nüans var: kriterlerine kendiniz uymanız gerekiyor. :wink: [/quote]
Nasıl arama yaptığınızı neden anladınız? Aradığımı buldum.
Vlad6969: ↑03 Jan 2023, 13:25
Ve bence Rusya’da hiç şans yok.
Güçlü açıklama...
Kendi fikrimi yazdım. Rusya Federasyonu’nda 35 yaşında, çocuksuz, evlenmemiş, evlenip çocuk sahibi olmak isteyen bir kadın bulma olasılığını tahmin edelim. Öyle biriyle tanışmadım ama yurt dışında buldum. Hayır, Rusya’da muhtemelen böyle insanlar var ama biriyle tanışma şansı sıfıra yakın. Ve burada onlardan çok var.
Böyle insanlarla tanıştım. En azından öyle diyorlardı ve çocukları yoktu ama bana yakışmıyordu. Yaklaşık her 10-15 kişiden birinin bu kriterlere uyduğunu söyleyeceğim.
[quote=Vlad6969 post_id=210452 time=1685883482 user_id=5745] [quote=vvm post_id=210406 time=1685872150 user_id= 18147] [quote=Vlad6969 post_id= 154693 time =1672741514 user_id=5745] Ve bence Rusya’da hiç şans yok. [/quote] Güçlü açıklama... [ /quote]
Kendi fikrimi yazdım. Rusya Federasyonu’nda 35 yaşında, çocuksuz, evlenmemiş, evlenip çocuk sahibi olmak isteyen bir kadın bulma olasılığını tahmin edelim. Öyle biriyle tanışmadım ama yurt dışında buldum. Hayır, Rusya’da muhtemelen böyle insanlar var ama biriyle tanışma şansı sıfıra yakın. Ve burada onlardan çok var. [/quote] Böyle insanlarla tanıştım. En azından öyle diyorlardı ve çocukları yoktu ama bana yakışmıyordu. Yaklaşık her 10-15 kişiden birinin bu kriterlere uyduğunu söyleyeceğim.
Kendi düşünceme göre yazdım. Rusya Federasyonu’nda 35 yaşında, çocuksuz, evlenmemiş, evlenip çocuk sahibi olmak isteyen bir kadın bulma olasılığını tahmin edelim. Öyle biriyle tanışmadım ama yurt dışında buldum. Hayır, Rusya’da muhtemelen böyle insanlar var ama biriyle tanışma şansı sıfıra yakın. Ve burada onlardan çok var.
Böyle insanlarla tanıştım. En azından öyle diyorlardı ve çocukları yoktu ama bana yakışmıyordu. Yaklaşık olarak her 10-15’in bu tür kriterlere uyduğunu söyleyeceğim.
Evet, Rusya Federasyonu’na pek bakmadım. Dünya büyük ve çok yönlüdür.
These users thanked the author Vladtsst for the post:
Kendi düşünceme göre yazdım. Rusya Federasyonu’nda 35 yaşında, çocuksuz, evlenmemiş, evlenip çocuk sahibi olmak isteyen bir kadın bulma olasılığını tahmin edelim. Öyle biriyle tanışmadım ama yurt dışında buldum. Hayır, Rusya’da muhtemelen böyle insanlar var ama biriyle tanışma şansı sıfıra yakın. Ve burada onlardan çok var. [/quote] Böyle insanlarla tanıştım. En azından öyle diyorlardı ve çocukları yoktu ama bana yakışmıyordu. Yaklaşık olarak her 10-15’in bu tür kriterlere uyduğunu söyleyeceğim. [/quote]
Evet, Rusya Federasyonu’na pek bakmadım. Dünya büyük ve çok yönlüdür.
Vlad6969: ↑30 Jun 2023, 09:39
Neden anladınız - nasıl arama yaptınız?
Evet, büyük olasılıkla, büyük çoğunluğun bir forumda, bir forumda yazma isteği içeren bir reklamı olması nedeniyle kişisel mesaj, eğer okurlarsa ilgilenen kişi, bekar, güzel genç annelerden veya anne olmak isteyenlerden ve özellikle ensestle ilgili konulardan bir sürü yanıt alacağına dair büyük umutlar uyandırır
Ve Aramanın son derece zaman alıcı ve zor bir iş olduğunu ve özellikle de sadece ensest tarafından tahrik edilen bir kadını aramanın değil, gerçekten de bunlardan oldukça fazla sayıda aramanın olduğunu anlayacak yeterli beyin yok. mümkün olduğu kadar çok kritere göre size uyacak ve şahsen de hayal kırıklığı yaratmayacak... :evet:
These users thanked the author Vadim77 for the post:
[quote=Vlad6969 post_id=221069 time=1688107142 user_id=5745] Neden anladınız - nasıl arama yaptınız? [/quote] Evet, büyük olasılıkla, büyük çoğunluğun bir forumda, bir forumda yazma isteği içeren bir reklamı olması nedeniyle kişisel mesaj, eğer okurlarsa ilgilenen kişi, bekar, güzel genç annelerden veya anne olmak isteyenlerden ve özellikle ensestle ilgili konulardan bir sürü yanıt alacağına dair büyük umutlar uyandırır *x) Ve Aramanın son derece zaman alıcı ve zor bir iş olduğunu ve özellikle de sadece ensest tarafından tahrik edilen bir kadını aramanın değil, gerçekten de bunlardan oldukça fazla sayıda aramanın olduğunu anlayacak yeterli beyin yok. mümkün olduğu kadar çok kritere göre size uyacak ve şahsen de hayal kırıklığı yaratmayacak... :evet:
Nereye bakılacağının hiçbir önemi yok! Dünyanın her yerine seyahat edebilirsiniz ve onu bulamayabilirsiniz. Veya dairenizin kapısını açıp refakatçinizle tanışabilirsiniz. Ve yarım yok, sadece bir arkadaş. Ve sonra "Ruh eşimi bulmak istiyorum" diye başlıyorlar ve ahlaki açıdan olgunlaşmamış iki insanın birlikteliği başlıyor, kendileri ve birbirleri için daha da fazla kompleks ve psikolojik boşluklar yaratıyorlar, çünkü bunlar gelecekte düzeltilemeyecek. Aşkın boşluklarını bir başkasının yardımıyla doldurmak değil, tam teşekküllü bir simbiyoz olduğunu anlamıyorlar.
Yazar, aile bulma konusunda ilginç bir açıklama. Sizin için pek çok şey maddi şeylere bağlı - bir erkek için doğru sinyaller, ancak aileyi değil, maddi zenginliği ilk sıraya koyanları çekmekten korkmuyor musunuz? Ve eğer Allah korusun, maddi sıkıntınız varsa, sizi terk ederler.
Sonuçta turna balığı yakalamak istiyorsak sim kullanırız ve sazan - mısır
Yemle karıştırdıysam özür dilerim ama benzetmeyi olabildiğince açık hale getirmeye çalıştım)
These users thanked the author Beceri for the post (total 4):
Nereye bakılacağının hiçbir önemi yok! Dünyanın her yerine seyahat edebilirsiniz ve onu bulamayabilirsiniz. Veya dairenizin kapısını açıp refakatçinizle tanışabilirsiniz. Ve yarım yok, sadece bir arkadaş. Ve sonra "Ruh eşimi bulmak istiyorum" diye başlıyorlar ve ahlaki açıdan olgunlaşmamış iki insanın birlikteliği başlıyor, kendileri ve birbirleri için daha da fazla kompleks ve psikolojik boşluklar yaratıyorlar, çünkü bunlar gelecekte düzeltilemeyecek. Aşkın boşluklarını bir başkasının yardımıyla doldurmak değil, tam teşekküllü bir simbiyoz olduğunu anlamıyorlar. Yazar, aile bulma konusunda ilginç bir açıklama. Sizin için pek çok şey maddi şeylere bağlı - bir erkek için doğru sinyaller, ancak aileyi değil, maddi zenginliği ilk sıraya koyanları çekmekten korkmuyor musunuz? Ve eğer Allah korusun, maddi sıkıntınız varsa, sizi terk ederler. Sonuçta turna balığı yakalamak istiyorsak sim kullanırız ve sazan - mısır😉 Yemle karıştırdıysam özür dilerim ama benzetmeyi olabildiğince açık hale getirmeye çalıştım)
Shkili: ↑09 Jul 2023, 02:35
Malzemeyle çok ilginiz var
Reklamdaki 34 kelimeden 2’si - çok mu fazla?
Turna yakalamak istiyorsak kaşık kullanırız ve sazan - mısır
Ben değilim bir balıkçı - benzetme bana göre değil :)
Ve yukarıda zaten bir eş bulduğumu yazmıştım, şimdi birlikte iletişim ve deneyim alışverişi arıyoruz :oops :
[quote=Shkili post_id=225374 time=1688859317 user_id=8208] Malzemeyle çok ilginiz var [/quote] Reklamdaki 34 kelimeden 2’si - çok mu fazla? :shock: [quote=Shkili post_id= 225374 time=1688859317 user_id=8208] Turna yakalamak istiyorsak kaşık kullanırız ve sazan - mısır [/quote] Ben değilim bir balıkçı - benzetme bana göre değil :) Ve yukarıda zaten bir eş bulduğumu yazmıştım, şimdi birlikte iletişim ve deneyim alışverişi arıyoruz :oops :
Vadim77: ↑09 Jul 2023, 08:51
Yukarıda bir ortak bulduğumu yazmıştım, şimdi birlikte iletişim kurabileceğimiz ve deneyimleri paylaşabileceğimiz bir yer arıyoruz
[quote=Vadim77 post_id=225438 time=1688881899 user_id=5167] Yukarıda bir ortak bulduğumu yazmıştım, şimdi birlikte iletişim kurabileceğimiz ve deneyimleri paylaşabileceğimiz bir yer arıyoruz [/quote] Ah, kusura bakma *x)
Nereye bakılacağının hiçbir önemi yok! Dünyanın her yerine seyahat edebilirsiniz ve onu bulamayabilirsiniz. Veya dairenizin kapısını açıp refakatçinizle tanışabilirsiniz. Ve yarım yok, sadece bir arkadaş. Ve sonra "Ruh eşimi bulmak istiyorum" diye başlıyorlar ve ahlaki açıdan olgunlaşmamış iki insanın birlikteliği başlıyor, kendileri ve birbirleri için daha da fazla kompleks ve psikolojik boşluklar yaratıyorlar, çünkü bunlar gelecekte düzeltilemeyecek. Aşkın boşluklarını bir başkasının yardımıyla doldurmak değil, tam teşekküllü bir simbiyoz olduğunu anlamıyorlar.
Yazar, aile bulma konusunda ilginç bir açıklama. Sizin için pek çok şey maddi şeylere bağlı - bir erkek için doğru sinyaller, ancak aileyi değil, maddi zenginliği ilk sıraya koyanları çekmekten korkmuyor musunuz? Ve eğer Allah korusun, maddi sıkıntınız varsa, sizi terk ederler.
Sonuçta turna balığı yakalamak istiyorsak sim kullanırız ve sazan - mısır
Yemi karıştırdıysam kusura bakmayın ama en net benzetmeyi yapmaya çalıştım)
“Yarımlar” hakkında yazmanız ilginç ”. Sana katılıyorum, güçlü bir birlik "yarılar" tarafından değil, bütün bireyler tarafından yaratılır)
These users thanked the author Didudo for the post:
[quote=Shkili post_id=225374 time=1688859317 user_id=8208] Nereye bakılacağının hiçbir önemi yok! Dünyanın her yerine seyahat edebilirsiniz ve onu bulamayabilirsiniz. Veya dairenizin kapısını açıp refakatçinizle tanışabilirsiniz. Ve yarım yok, sadece bir arkadaş. Ve sonra "Ruh eşimi bulmak istiyorum" diye başlıyorlar ve ahlaki açıdan olgunlaşmamış iki insanın birlikteliği başlıyor, kendileri ve birbirleri için daha da fazla kompleks ve psikolojik boşluklar yaratıyorlar, çünkü bunlar gelecekte düzeltilemeyecek. Aşkın boşluklarını bir başkasının yardımıyla doldurmak değil, tam teşekküllü bir simbiyoz olduğunu anlamıyorlar. Yazar, aile bulma konusunda ilginç bir açıklama. Sizin için pek çok şey maddi şeylere bağlı - bir erkek için doğru sinyaller, ancak aileyi değil, maddi zenginliği ilk sıraya koyanları çekmekten korkmuyor musunuz? Ve eğer Allah korusun, maddi sıkıntınız varsa, sizi terk ederler. Sonuçta turna balığı yakalamak istiyorsak sim kullanırız ve sazan - mısır😉 Yemi karıştırdıysam kusura bakmayın ama en net benzetmeyi yapmaya çalıştım) [/quote] “Yarımlar” hakkında yazmanız ilginç ”. Sana katılıyorum, güçlü bir birlik "yarılar" tarafından değil, bütün bireyler tarafından yaratılır)
[quote=Maxim...... post_id=247083 time=1693060695 user_id=3351] Ben de bakıyorum. Bize yazın, tartışalım. 23 yaşındayım. Geri kalanlar PM’de myrzik_56 [/quote]iyi şanslar
Fetişlerinizi ve arzularınızı özel olarak tartışmanın nesi eğlenceli?
Birbiriniz hakkında yeni bir şey öğrenmeyeceksiniz.
Ayrıca gruptaki bireylere veya genel olarak her şeye güven yoktur!
Yalnızca kendi korkunuz ve riskiniz.
Bu yüzden aynı şeyi burada tartışmak arasında pek bir fark göremiyorum.
Fetişlerinizi ve arzularınızı özel olarak tartışmanın nesi eğlenceli? Birbiriniz hakkında yeni bir şey öğrenmeyeceksiniz. Ayrıca gruptaki bireylere veya genel olarak her şeye güven yoktur! Yalnızca kendi korkunuz ve riskiniz. Bu yüzden aynı şeyi burada tartışmak arasında pek bir fark göremiyorum.
Wet: ↑14 Dec 2022, 06:47
Ben de doğru yeri arıyorum)) kriterler hakkında daha fazla bilgi)))) gökyüzünü işaret etmemek ve parmakla işaret etmemek için söyle bana
Kriteriniz nedir?)
Çok ahlaksız bir aile istiyorum. Herkesle her şey, dedikleri gibi
[quote=Wet post_id=148355 time=1670989639 user_id=13392] Ben de doğru yeri arıyorum)) kriterler hakkında daha fazla bilgi)))) gökyüzünü işaret etmemek ve parmakla işaret etmemek için söyle bana :bel_flag: [/quote] Kriteriniz nedir?) Çok ahlaksız bir aile istiyorum. Herkesle her şey, dedikleri gibi
Ted_2023: ↑18 Sep 2023, 20:53
burada bulacaksınız..
Yani burada kimseyi bulamadım, ne olur ne olmaz diye. Ancak genel olarak İnternet ve karanlık ağ, hedefe ulaşmak için ÇOK iyi fırsatlar sunuyor. :evet:
These users thanked the author Vadim77 for the post (total 2):
[quote=Ted_2023 post_id=258521 time=1695059622 user_id=15584] burada bulacaksınız.. [/quote] Yani burada kimseyi bulamadım, ne olur ne olmaz diye. Ancak genel olarak İnternet ve karanlık ağ, hedefe ulaşmak için ÇOK iyi fırsatlar sunuyor. :evet:
[quote=Wet post_id=148355 time=1670989639 user_id=13392] Ben de doğru yeri arıyorum)) kriterler hakkında daha fazla bilgi)) [/quote] Sen ve ben aynı kandanız. Sen ve ben. :ayyy:
Maxim......: ↑14 Dec 2023, 23:42
Telegramda bir kızla ensest hakkında konuşmaktan memnuniyet duyarım @myrzik_56
Evet, burada hiçbir şey yok, ya da bunu gerçek anneler okuyor ve erkeklerin kendilerini okşaması ya da kadın takma adlarıyla mastürbasyon yapanlar da aynı şeyi yapıyor. .. ikisi de direkt temas kurmadığı için sınırları kavrayamıyorsunuz ve dolayısıyla... bundan hiçbir şey çıkmayacak, site aynı değil (((
[quote=Maxim...... post_id=286484 time=1702586563 user_id=3351] Telegramda bir kızla ensest hakkında konuşmaktan memnuniyet duyarım @myrzik_56 😏 ; [/quote] Evet, burada hiçbir şey yok, ya da bunu gerçek anneler okuyor ve erkeklerin kendilerini okşaması ya da kadın takma adlarıyla mastürbasyon yapanlar da aynı şeyi yapıyor. .. ikisi de direkt temas kurmadığı için sınırları kavrayamıyorsunuz ve dolayısıyla... bundan hiçbir şey çıkmayacak, site aynı değil (((
Vadim77: ↑28 Sep 2022, 20:18
Evet, 2 kadın buldum, onları aradım ve görüntülü görüşmeye başladım, bunlar gerçek, yalnızca biri birkaç yıldır Amerika’da ve ayrılmak istemiyor, ikincisi daha yeni ortaya çıktı çok tuhaf olmak gerekirse... ağırlık 120 kg’dan fazla, kaldırabileceğimi sanmıyorum...
Vadim’e katılıyorum.
Ve bırak "yanlış yere" yazanlar bakarak kafalarını silsinler"
Nereye gideceğini asla bilemezsin onu bul ve görünüşe göre Vadim tüm seçenekleri kullanmaya, her deliğe olta atmaya karar vermiş.
Ben de buradayım, bazı ilginç tanıdıklar edindim...beklenmedik bir şekilde.
[quote=Vadim77 post_id=115613 time=1664385519 user_id=5167] Evet, 2 kadın buldum, onları aradım ve görüntülü görüşmeye başladım, bunlar gerçek, yalnızca biri birkaç yıldır Amerika’da ve ayrılmak istemiyor, ikincisi daha yeni ortaya çıktı çok tuhaf olmak gerekirse... ağırlık 120 kg’dan fazla, kaldırabileceğimi sanmıyorum... :( [/quote]
Vadim’e katılıyorum. Ve bırak "yanlış yere" yazanlar bakarak kafalarını silsinler"
Nereye gideceğini asla bilemezsin onu bul ve görünüşe göre Vadim tüm seçenekleri kullanmaya, her deliğe olta atmaya karar vermiş.
Ben de buradayım, bazı ilginç tanıdıklar edindim...beklenmedik bir şekilde.
Mak_Sim: ↑02 Jan 2024, 09:04
Ve Vadim görünüşe göre
...önce konuyu silmeye, sonra en azından başlığı değiştirmeye karar vermiş, ama bu aptalda böyle bir seçenek yok Bu yüzden onu zaten bulduğumu açıklamak için en azından bir imza eklemem gerekiyordu.
These users thanked the author Vadim77 for the post:
[quote=Mak_Sim post_id=313213 time=1704175456 user_id=9365] Ve Vadim görünüşe göre [/quote] ...önce konuyu silmeye, sonra en azından başlığı değiştirmeye karar vermiş, ama bu aptalda böyle bir seçenek yok Bu yüzden onu zaten bulduğumu açıklamak için en azından bir imza eklemem gerekiyordu.
Çünkü konu hassas ve hatta riskli. Kardeşlerim hala hikayelerini paylaşmaya hazırlarsa. Ayrıca oğullar da, bana öyle geliyor ki onlar daha çok hayalperestler. O zaman annelerin olma olasılığı çok daha azdır ve genellikle burada değil, kadın forumundadır. Ama eğer biri onu bulmayı umuyorsa, özel ayrıntılar olmadan. Ve kızları genellikle bir paçavra içinde sessiz kalır ve okurlar. Çünkü buna bir yetişkin karışmışsa, reşit olmayan biriyle seks olma ihtimali yüksektir... Ve çocukların hiçbiri ebeveynlerine zarar vermek istemez. Tabii eğer bir tecavüz olayı yoksa. Ve o zaman bile çoğu kişi kirli çamaşırlarını toplum içinde yıkamaya hazır değil
These users thanked the author Natalie for the post (total 3):
Çünkü konu hassas ve hatta riskli. Kardeşlerim hala hikayelerini paylaşmaya hazırlarsa. Ayrıca oğullar da, bana öyle geliyor ki onlar daha çok hayalperestler. O zaman annelerin olma olasılığı çok daha azdır ve genellikle burada değil, kadın forumundadır. Ama eğer biri onu bulmayı umuyorsa, özel ayrıntılar olmadan. Ve kızları genellikle bir paçavra içinde sessiz kalır ve okurlar. Çünkü buna bir yetişkin karışmışsa, reşit olmayan biriyle seks olma ihtimali yüksektir... Ve çocukların hiçbiri ebeveynlerine zarar vermek istemez. Tabii eğer bir tecavüz olayı yoksa. Ve o zaman bile çoğu kişi kirli çamaşırlarını toplum içinde yıkamaya hazır değil
Herkese merhaba)) Bir aile kurmak ve iyi bir ilişki kurmak için normal bir erkekle tanışmak isterim))
Last post
bu ne kadar dokunaklı😁Bu forumda buraya aile kurmak için gelen çok fazla erkek var
yanılıyorsun, bu tür siteler boğulan adama el gibidir, reddedilmekten korktukları için kızlara yaklaşmaya utanan...
Erkek, 41 yaşında, 186/80 Rus, boşanmış. Ensest konusunda, iletişim için ve birbirimize güven varsa tanışıp aile kurmak için bir kadınla tanışmak isterim.
Ciddi ilişkilerin formatını vaaz ediyorum. Benim için bir erkekle uzun süreli bir ilişki seksle başlar. Görünüşe göre bu mantıkla çelişiyor: Ne kadar uzun süre çabalarsa o kadar çok...
Last post
. Ayrıca kurban veya şehit olmaktan oldukça memnun olan bir insan tipi de var.
bu daha ziyade bir tür psikolojik rahatsızlıktır, olması gerekir üzerinde çalıştı. Bu kişiler her türlü ahlaksızlığın...