Herkese merhaba)) Bir aile kurmak ve iyi bir ilişki kurmak için normal bir erkekle tanışmak isterim))
-
- Potansiyel seks nesnesi
Herkese merhaba)) Bir aile kurmak ve iyi bir ilişki kurmak için normal bir erkekle tanışmak isterim))
https://sun6-19.userapi.com/c857436/v857436628/e087c/wJbA5wASJUE.jpg
https://sun6-19.userapi.com/c857436/v857436628/e087c/wJbA5wASJUE.jpg
-
-
Yanıt: Herkese merhaba)) Bir aile kurmak ve iyi bir ilişki kurmak için normal bir erkekle tanışmak istiyorum))
Fotoğraf yabancı, tahtada İngilizce notlar var
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 13
- Orientation: heteroseksüel
Yanıt: Herkese merhaba)) Bir aile kurmak ve iyi bir ilişki kurmak için normal bir erkekle tanışmak istiyorum))
Haydi?! Bir Rus kızı olduğunu düşünsek bile, sizce böyle bir görünüme sahip bir kız bu konuda sorun yaşar mı? Günde on kişi bu tür insanlarla tanışmaya geliyor.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 54
- Orientation: biseksüel
-
- ön sevişme
- Total posts: 101
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Normal bir erkek istiyor ve bir saatliğine bile olsa aile kurmayı istiyor
-
Yanıt: Herkese merhaba)) Bir aile kurmak ve iyi bir ilişki kurmak için normal bir erkekle tanışmak isterim))
................
Last edited by Misafir_15 on 09 Dec 2021, 04:02, edited 1 time in total.
-
Çok fazla talep var, bu tür taleplerle başlamak için onun bir Galler prensesi olması gerekiyor. Zengin insanlar ve genel olarak insanlar, kendilerini para ve statü için sevecek kişilere ihtiyaç duymazlar, bu nedenle insanlar çoğu zaman, tıpkı bunun gibi, evlerinden uzakta ve tamamen laik olmayan yerlerde bir eş ararlar. samimi ve sahte olmayan bir aşkla tanışmanın.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 82
Anastasia, ne kadar dokunaklı
Bu forumda buraya aile kurmaya gelen pek çok erkek var.. Özellikle Tinder’da (başlangıçta seks partneri bulmak için oluşturulmuş bir HİZMET) ) nadir istisnalar dışında tüm kızlar, yalnızca ciddi ilişkiler arıyorlar ve bir aile kuruyorlar. Orada eş arayacak tek bir erkek tanımıyorum... 
-
Yanıt: Herkese merhaba)) Bir aile kurmak ve iyi bir ilişki kurmak için normal bir erkekle tanışmak isterim))
..........
Last edited by Misafir_15 on 09 Dec 2021, 04:02, edited 1 time in total.
-
yanılıyorsun, bu tür siteler boğulan adama el gibidir, reddedilmekten korktukları için kızlara yaklaşmaya utanan bir sürü erkek var , vb. normalde internette özgüveninizi etkiler Reddedilmekten hiç zarar gelmez, bu nedenle internette daha kolaydır.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post