Herkese merhaba)) Bir aile kurmak ve iyi bir ilişki kurmak için normal bir erkekle tanışmak isterim))

Seks veya sadece iletişim için bir partner bulmak istiyorsanız bu bölüme yazın. Lütfen şehrinizi belirtin
Ahlak Çifte
Potansiyel seks nesnesi
 Herkese merhaba)) Bir aile kurmak ve iyi bir ilişki kurmak için normal bir erkekle tanışmak isterim))

Unread post by Ahlak Çifte »

https://sun6-19.userapi.com/c857436/v857436628/e087c/wJbA5wASJUE.jpg
Soru
Potansiyel seks nesnesi
 Yanıt: Herkese merhaba)) Bir aile kurmak ve iyi bir ilişki kurmak için normal bir erkekle tanışmak istiyorum))

Unread post by Soru »

Fotoğraf yabancı, tahtada İngilizce notlar var
Ktxondo
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 13
Orientation: heteroseksüel
 Yanıt: Herkese merhaba)) Bir aile kurmak ve iyi bir ilişki kurmak için normal bir erkekle tanışmak istiyorum))

Unread post by Ktxondo »

Tttoi: 16 Feb 2021, 02:20 Fotoğraf yabancı, tahtada İngilizce notlar var
Haydi?! Bir Rus kızı olduğunu düşünsek bile, sizce böyle bir görünüme sahip bir kız bu konuda sorun yaşar mı? Günde on kişi bu tür insanlarla tanışmaya geliyor.
Irina123
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 54
Orientation: biseksüel

Unread post by Irina123 »

Misafir, Merhaba
Anastasya
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 101
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by Anastasya »

Normal bir erkek istiyor ve bir saatliğine bile olsa aile kurmayı istiyor
These users thanked the author Anastasya for the post:
Kuzey
Misafir_15
Potansiyel seks nesnesi
 Yanıt: Herkese merhaba)) Bir aile kurmak ve iyi bir ilişki kurmak için normal bir erkekle tanışmak isterim))

Unread post by Misafir_15 »

................
Last edited by Misafir_15 on 09 Dec 2021, 04:02, edited 1 time in total.
Ktxondo
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme

Unread post by Ktxondo »

Ivan62: 06 Dec 2021, 09:47 Bir emeklinin tipik yaklaşımı
Çok fazla talep var, bu tür taleplerle başlamak için onun bir Galler prensesi olması gerekiyor. Zengin insanlar ve genel olarak insanlar, kendilerini para ve statü için sevecek kişilere ihtiyaç duymazlar, bu nedenle insanlar çoğu zaman, tıpkı bunun gibi, evlerinden uzakta ve tamamen laik olmayan yerlerde bir eş ararlar. samimi ve sahte olmayan bir aşkla tanışmanın.
Vladhalar
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 82

Unread post by Vladhalar »

Anastasia, ne kadar dokunaklı😁Bu forumda buraya aile kurmaya gelen pek çok erkek var.. Özellikle Tinder’da (başlangıçta seks partneri bulmak için oluşturulmuş bir HİZMET) ) nadir istisnalar dışında tüm kızlar, yalnızca ciddi ilişkiler arıyorlar ve bir aile kuruyorlar. Orada eş arayacak tek bir erkek tanımıyorum... 😁😁
Misafir_15
Potansiyel seks nesnesi
 Yanıt: Herkese merhaba)) Bir aile kurmak ve iyi bir ilişki kurmak için normal bir erkekle tanışmak isterim))

Unread post by Misafir_15 »

..........
Last edited by Misafir_15 on 09 Dec 2021, 04:02, edited 1 time in total.
Ktxondo
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme

Unread post by Ktxondo »

Vlad799: 06 Dec 2021, 11:14 bu ne kadar dokunaklı😁Bu forumda buraya aile kurmak için gelen çok fazla erkek var
yanılıyorsun, bu tür siteler boğulan adama el gibidir, reddedilmekten korktukları için kızlara yaklaşmaya utanan bir sürü erkek var , vb. normalde internette özgüveninizi etkiler Reddedilmekten hiç zarar gelmez, bu nedenle internette daha kolaydır.
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks ve iletişim için flört”