Aile kurmak için ciddi arayış

Kan akrabaları arasındaki ilişkiler
LordMike
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 63
Registered for: 3 years 9 months
Orientation: heteroseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Re: Aile kurmak için ciddi arayış

Unread post by LordMike »

evet iyi mi? burada böyle bir kız buldun mu?
Автор темы
Vadim77
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 400
Registered for: 3 years 5 months

Unread post by Vadim77 »

Hayır, burada değil. Ama buldum. :roll:
These users thanked the author Vadim77 for the post:
Ted_2023
LordMike
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 63

Unread post by LordMike »

Vadim77: 23 May 2023, 23:09 Hayır, burada değil. Ama buldum. :roll:
Web sitesinde düşündüm, nasıl olabilir diye düşündüm
Автор темы
Vadim77
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Unread post by Vadim77 »

Sadece gerçekten aramanız gerekiyor, birkaç reklam yazıp aptalca beklemeniz gerekmiyor :evet:
Arama neredeyse bir yıl sürdü ve çok uzun sürdü, ama buna değdi :evet:
Kek747
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 148
Registered for: 2 years 5 months

Unread post by Kek747 »

Aramanın başarılı olması nedeniyle tebrik ederim. Kız kendini zaten biriyle mi buldu yoksa sadece hayalini gerçekleştirmeyi mi planlıyorsun?
Автор темы
Vadim77
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Unread post by Vadim77 »

Üzgünüm, bu kişisel bir durum. Bu konuyla ilgili iletişime karşı değiliz, hatta iletişimden yana değiliz, ancak herkesin görmesi ve pratik yapanlarla birlikte olması da mümkün değil.
Mishanya090
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 144

Unread post by Mishanya090 »

Vadim77, tebrikler)
These users thanked the author Mishanya090 for the post:
Islak
Автор темы
Vadim77
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Unread post by Vadim77 »

Tebrikleriniz için teşekkürler.
These users thanked the author Vadim77 for the post (total 3):
Ted_2023, Mishanya090, Anastasya 2005
Ted_2023
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 408
Registered for: 2 years 3 months
Orientation: biseksüel

Unread post by Ted_2023 »

Vadim77: 27 May 2023, 12:42 Tebrikleriniz için teşekkür ederiz.
aradığınız konuda size iyi şanslar)
vesaire
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1439
Registered for: 2 years 1 month

Unread post by vesaire »

Vlad6969: 03 Jan 2023, 13:25 Ve bence Rusya’da hiç şansı yok.
Güçlü açıklama...
Vladtsst
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 717
Registered for: 3 years 3 months

Unread post by Vladtsst »

vvm: 04 Jun 2023, 12:49
Vlad6969: 03 Jan 2023, 13:25 Ve bence Rusya’da hiç şansı yok.
Güçlü açıklama...
Kendi düşünceme göre yazdım. Rusya Federasyonu’nda 35 yaşında, çocuksuz, evlenmemiş, evlenip çocuk sahibi olmak isteyen bir kadın bulma olasılığını tahmin edelim. Öyle biriyle tanışmadım ama yurt dışında buldum. Hayır, Rusya’da muhtemelen böyle insanlar var ama biriyle tanışma şansı sıfıra yakın. Ve burada onlardan birçoğu var.
These users thanked the author Vladtsst for the post:
Maigoniler
vesaire
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by vesaire »

Vlad6969: 04 Jun 2023, 15:58 Güçlü bir ifade...
Kendi düşünceme göre yazdım. Rusya Federasyonu’nda 35 yaşında, çocuksuz, evlenmemiş, evlenip çocuk sahibi olmak isteyen bir kadın bulma olasılığını tahmin edelim. Öyle biriyle tanışmadım ama yurt dışında buldum. Hayır, Rusya’da muhtemelen böyle insanlar var ama biriyle tanışma şansı sıfıra yakın. Ve burada onlardan çok var.
Anladığım kadarıyla bakarken hiçbir talepte bulunmadın: evlenmemek, çocuksuz olmak ve çocuk istemek, değil mi?
Vladtsst
Orgazm!
Orgazm!

vvm: 04 Jun 2023, 16:49
Güçlü bir ifade...
Kendi düşünceme göre yazdım. Rusya Federasyonu’nda 35 yaşında, çocuksuz, evlenmemiş, evlenip çocuk sahibi olmak isteyen bir kadın bulma olasılığını tahmin edelim. Öyle biriyle tanışmadım ama yurt dışında buldum. Hayır, Rusya’da muhtemelen böyle insanlar var ama biriyle tanışma şansı sıfıra yakın. Ve burada onlardan çok var.
Anladığım kadarıyla bakarken hiçbir talepte bulunmadın: evlenmemek, çocuksuz ve çocuk istemek, değil mi?
Ben de tam olarak bu kriterlere göre bakıyordum. Rusya’da hiç yakalanmadım. Birkaç kez - onu bulmuş gibiydim bam ve sonra çocuk ortaya çıktı.
vesaire
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by vesaire »

Vlad6969: 05 Jun 2023, 09:28 Ben de tam olarak bu kriterlere göre bakıyordum. Rusya’da hiç yakalanmadım. Birkaç kez - bulmuş gibiydim bam, sonra çocuk ortaya çıktı
Sadece bir kadın aradığını yazdığını kastetmiştim daha sonra duyurulan seçim kriterleri olmadan.
Vlad6969: 03 Jan 2023, 13:25 Rusya Federasyonu’na baktım ama 40’tan sonra gerçekçi değil. İnanılmaz gereksinimleri olan bazı RSP’ler.
Vladtsst
Orgazm!
Orgazm!

vvm: 05 Jun 2023, 10:32
Vlad6969: 05 Jun 2023, 09:28 Tam olarak bu kriterlere göre bakıyordum. Rusya’da hiç yakalanmadım. Birkaç kez - bulmuş gibiydim bam, sonra çocuk ortaya çıktı
Sadece bir kadın aradığını yazdığını kastetmiştim daha sonra duyurulan seçim kriterleri olmadan.
Vlad6969: 03 Jan 2023, 13:25 Rusya Federasyonu’na baktım ama 40’tan sonra gerçekçi değil. İnanılmaz gereksinimleri olan bazı RSP’ler.
Hayır, hemen bunları kullanarak arama yaptım Kriterler. Ancak yalnızca bir arkadaşlık sitesi ’de bu tür filtreler vardı. Ve bir şey daha, özellikle 28 ila 28 yaşları arasında Asyalı bir kadın olan bir eş arıyordum. 45 yaşında, çocuğu yok. Rusya topraklarında ve eski SSCB ülkelerinde bunlara rastlamadım.
vesaire
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by vesaire »

Vlad6969: 05 Jun 2023, 13:51 Hayır, hemen bu kriterleri kullanarak arama yaptım. Ancak yalnızca bir arkadaşlık sitesi ’de bu tür filtreler vardı. Ve bir şey daha, özellikle 28 ila 28 yaşları arasında Asyalı bir kadın olan bir eş arıyordum. 45 yaşında, çocuğu yok. Rusya topraklarında veya eski SSCB ülkelerinde buna benzer bir şeye rastlamadım.
Sadece rastlamadım. Sınıf arkadaşım Asyalı ve çocuğu yok, hiç evlenmedi. Elbette daha fazlası var ama yakalanıyor. Çocuksuz Koreli bir kadın olan başka bir arkadaş, kırk yaşlarında geç evlendi.
Benim için alışılmadık bir eş arayışı.)
Rusya’dan mı?
Vladtsst
Orgazm!
Orgazm!

vvm: 05 Jun 2023, 16:39
Vlad6969: 05 Jun 2023, 13:51 Hayır, hemen bu kriterleri kullanarak arama yaptım. Ancak yalnızca bir arkadaşlık sitesi ’de bu tür filtreler vardı. Ve bir şey daha, özellikle 28 ila 28 yaşları arasında Asyalı bir kadın olan bir eş arıyordum. 45 yaşında, çocuğu yok. Rusya topraklarında veya eski SSCB ülkelerinde buna benzer bir şeye rastlamadım.
Sadece rastlamadım. Sınıf arkadaşım Asyalı ve çocuğu yok, hiç evlenmedi. Elbette daha fazlası var ama yakalanıyor. Çocuksuz Koreli bir kadın olan başka bir arkadaş, kırk yaşlarında geç evlendi.
Benim için alışılmadık bir eş arayışı.)
Rusya’dan mı geliyor?
Hayır, Filipinli .
vesaire
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by vesaire »

Vlad6969: 05 Jun 2023, 22:21 Hayır, o Filipinli.
Vay canına, davan pek popüler değil. Çok az insan başka kültürden bir eş arayıp başka bir ülkeye gitmek ister. Özellikle kırktan sonra.
Vladtsst
Orgazm!
Orgazm!

vvm: 06 Jun 2023, 02:00
Hayır, o Filipinli.
Vay canına, davan pek popüler değil. Çok az insan başka kültürden bir eş arayıp başka bir ülkeye gitmek ister. Özellikle kırktan sonra.
Kimin umurunda. Yani kültür farklıdır. İnsanlar nazik, neşeli ve saldırgan değiller.
Geniş
vesaire
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by vesaire »

Vlad6969: 06 Jun 2023, 08:56 Duruma bağlıdır. Yani kültür farklıdır. İnsanlar nazik, neşeli ve saldırgan değiller
Benim karım da nazik, neşeli, ne seçerseniz seçin. Durumunuzu kendime uyguluyorum ve hemen şu soruyu soruyorum, hangi dili konuşuyorsunuz ve ne hakkında konuşuyorsunuz? Elbette herkesin kendine göre. Bazıları susmayı sever ama ben ve ben yirmi yıldır yaşıyoruz ve yeterince konuşamıyoruz. Bu, benim gibi bir durumda herkesin uygun olmayacağı ve bir yabancıyla bunu hayal etmenin daha da zor olduğu anlamına geliyor...
These users thanked the author vesaire for the post:
Beceri
Vladtsst
Orgazm!
Orgazm!

vvm: 06 Jun 2023, 09:27
Vlad6969: 06 Jun 2023, 08:56 Bu size bağlı. Yani kültür farklıdır. İnsanlar nazik, neşeli ve saldırgan değiller
Benim karım da nazik, neşeli, ne seçerseniz seçin. Durumunuzu kendime uyguluyorum ve hemen şu soruyu soruyorum, hangi dili konuşuyorsunuz ve ne hakkında konuşuyorsunuz? Elbette herkesin kendine göre. Bazıları susmayı sever ama ben ve ben yirmi yıldır yaşıyoruz ve yeterince konuşamıyoruz. Bu, benim gibi bir durumda herkesin uygun olmayacağı anlamına geliyor ve bir yabancıyla hayal etmek daha da zor...
Konuşuyoruz onunla 2 dilde: İngilizce ve Visayan. Farklı şeylerden bahsediyoruz. Yerel gerçekler hakkında, çiftlikteki hasat hakkında, belediye başkanlığı seçimleri hakkında, yerel belediye seçimleri hakkında. Okul hakkında, doğa hakkında. Çocuk eğitimi hakkında. Evet, sohbet için yeterli konu yok mu? Yaklaşık 8 yıldır birlikte yaşıyoruz.
Geniş
rmt
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 340
Registered for: 4 years 2 months

Unread post by rmt »

Battle: 05 Jan 2023, 17:35 Bir şeyi nerede arayacağımı buldum...
En azından burada insanlar arzularını ifade etme konusunda açık ve daha dürüst. Ve buradaki kadınlar kesinlikle can sıkıntısından birlikte uluduğunuz soğuk "prensipleri" olan kızlar değil (umarım 😁 ).
These users thanked the author rmt for the post:
vlasm
vesaire
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by vesaire »

Vlad6969: 06 Jun 2023, 13:27 Onunla 2 dilde konuşuyoruz: İngilizce ve Visaya. Farklı şeylerden bahsediyoruz. Yerel gerçekler hakkında, çiftlikteki hasat hakkında, belediye başkanlığı seçimleri hakkında, yerel belediye seçimleri hakkında. Okul hakkında, doğa hakkında. Çocuk eğitimi hakkında. Evet, sohbet için yeterli konu yok mu? Neredeyse 8 yıldır birlikte yaşıyoruz.
Nasıl anlatayım... Günlük konular için İngilizce yeterli olacaktır... Ama ben yapardım Genelde bahsettiğim şeyi yabancı dilde ifade edemiyorum... Ana dile sahip olmak her zaman kolay değildir, artı bir zihniyete, bir değer sistemine sahip olmak...
Sıklıkla bunu bilenlerden duyuyorum. yurtdışına gittikleri için çoğunlukla kendi insanlarıyla evleniyorlar. Herhangi bir nedeni var mı?..
Örneğin, tamamen nadir olmasa da merak uyandırıyor).
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 14344
Registered for: 5 years 3 months

Unread post by Nikk »

Ama bana göre iletişimin zorlukları çok abartılıyor. Üniversitemizde okuyan uluslararası bir nüfus vardı: Tüm sosyalist ülkelerden (Moğolistan ve Vietnam’dan Küba ve Yugoslavya’ya), Afrika ve Latin Amerika’dan, Arap ülkelerinden öğrenciler vardı, kısacası seçim çok büyüktü! Ve evlendiler ve çeşitli kombinasyonlarla çıktılar. Ben şahsen tanıyorum
Nijeryalı ile evlenen Vietnamlı bir kadın, bir Tatar ile evlenen bir Macar, bir Makedon ile evlenen bir Rus... Ve onlarla her şey yolundaydı.
10 yıl sonra mezunlar toplantısında daha sonra kimsenin boşanmadığı, bir grup çocuğu olduğu, bazılarının Rusya’da, bazılarının ise eşinin ülkesinde yaşadığı ortaya çıktı... Kısacası her şey belirli kişilere bağlı.
These users thanked the author Nikk for the post:
Geniş
Vladtsst
Orgazm!
Orgazm!

vvm: 06 Jun 2023, 15:57
Onunla 2 dilde konuşuyoruz: İngilizce ve Visaya. Farklı şeylerden bahsediyoruz. Yerel gerçekler hakkında, çiftlikteki hasat hakkında, belediye başkanlığı seçimleri hakkında, yerel belediye seçimleri hakkında. Okul hakkında, doğa hakkında. Çocuk eğitimi hakkında. Evet, sohbet için yeterli konu yok mu? Neredeyse 8 yıldır birlikte yaşıyoruz.
Nasıl anlatayım... Günlük konular için İngilizce yeterli olacaktır... Ama ben yapardım Genelde bahsettiğim şeyi yabancı dilde ifade edemiyorum... Ana dile sahip olmak her zaman kolay değildir, artı bir zihniyete, bir değer sistemine sahip olmak...
Sıklıkla bunu bilenlerden duyuyorum. yurtdışına gittikleri için çoğunlukla kendi insanlarıyla evleniyorlar. Herhangi bir nedeni var mı?..
Örneğin, tamamen nadir olmasa da merak uyandırıyor).
Sadece insanlar yaşadıkları topluma entegre olmak istemiyorlar. Bu onların sorunu. Bu nedenle eş, arkadaş ve uyruklarını arıyorlar. Burada sadece yerel halkla iletişim kuruyorum: akrabalar, komşular. Yani canlı. Çevrimiçi, evet. Hala Rusya’da arkadaşlarım var ve eski meslektaşlarımla bağlantımı kaybetmiyorum. İletişim için giderek daha az konu olduğunu fark etmeye başladım.
vesaire
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by vesaire »

Vlad6969: 07 Jun 2023, 15:57 İnsanlar yaşadıkları topluma entegre olmak istemiyorlar. Bu onların sorunu. Bu nedenle eş, arkadaş ve uyruklarını arıyorlar. Burada sadece yerel halkla iletişim kuruyorum: akrabalar, komşular. Yani canlı
Ne demek entegre olmak istemiyorlar? Orada Rusça konuşan topluluklarda ayrı yaşamıyorlar. Zihniyetin farklı olduğu, farklı bir kültürle zor olduğu yönünde aynı cevabı duyuyorum. Belki Filipinliler aile gelenekleri açısından bize Avrupalılardan daha yakındı ve anlaşmanız daha kolaydı.
Vladtsst
Orgazm!
Orgazm!

vvm: 07 Jun 2023, 16:55
Vlad6969: 07 Jun 2023, 15:57 Sadece insanlar yaşadıkları topluma entegre olmak istemiyorlar. Bu onların sorunu. Bu nedenle eş, arkadaş ve uyruklarını arıyorlar. Burada sadece yerel halkla iletişim kuruyorum: akrabalar, komşular. Yani canlı
Ne demek entegre olmak istemiyorlar? Orada Rusça konuşan topluluklarda ayrı yaşamıyorlar. Zihniyetin farklı olduğu, farklı bir kültürle zor olduğu yönünde aynı cevabı duyuyorum. Belki Filipinliler aile gelenekleri açısından bize Avrupalılardan daha yakınlar ve anlaşmanız daha kolaydı.
Mesele de bu. Ayrı yaşamaya çalışıyorlar. Sadece yurttaşlarıyla iletişim kurmaya çalışıyorlar. Geçinmek mi? Neden anlaşalım? Sadece yaşa. Hiç bir sorun görmüyorum. Önemli olan iletişim kurma arzusuna sahip olmak ve yüz ifadeleri yapmamaktır. Brighton Plajı’ndaki efsaneler gibi 25 yıldır orada yaşıyorlar ama dilini hiç öğrenmiyorlar.
vesaire
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by vesaire »

Vlad6969: 08 Jun 2023, 05:31 İşte mesele bu. Ayrı yaşamaya çalışıyorlar. Sadece yurttaşlarıyla iletişim kurmaya çalışıyorlar. Geçinmek mi? Neden anlaşalım? Sadece yaşa. Hiç bir sorun görmüyorum. Önemli olan iletişim kurma arzusuna sahip olmak ve yüz ifadeleri yapmamaktır. Brighton Plajı efsaneleri gibi, 25 yıldır orada yaşıyorlar ama dili hiç öğrenmediler
Bunu ABD’deki belirli örnekleri aklımda tutarak yazdım, çünkü örnek. Hemşehrim, ilk evliliği bir Amerikalıyla, ikincisi ise Moldova’dan gelen bir Rus’la. Bir komşunun oğlu 94’ten beri ABD’de, eşi ve kendisi ayrılmış, bilişim uzmanı, boşanmış ve tekrar bir Rus’la evlenmiş, Amerikalılar arasında yaşıyorlar. Veya bir bayan bana gençliğinde oraya götürüldüğünü, yerli İngilizce olduğunu, yılın girişimcisi olduğunu ve kocasının Güney Slavlardan olduğunu vs. söyledi. Almanya’da bir tanıdık yaşıyor, ilk başta onu övdü, sonra pek konuşamadı - konuşacak kimse yok... Ailesi her yıl bütün yaz boyunca kulübelerine uçuyor ve covid yıllarında kışı geçirdiler Burada. Bunu çok duyuyorum. Bir arkadaşı ailesiyle birlikte İspanya’ya gitmiş, pişman oluyorlar ama onu geri getiremiyorlar. Ve bu arada, Sibiryalılar yok, başka insanlar yok diyerek Rus yerlilerinden şikayetçi oldu.
Vladtsst
Orgazm!
Orgazm!

vvm: 08 Jun 2023, 07:09
Vlad6969: 08 Jun 2023, 05:31 İşte mesele bu. Ayrı yaşamaya çalışıyorlar. Sadece yurttaşlarıyla iletişim kurmaya çalışıyorlar. Geçinmek mi? Neden anlaşalım? Sadece yaşa. Hiç bir sorun görmüyorum. Önemli olan iletişim kurma arzusuna sahip olmak ve yüz ifadeleri yapmamaktır. Brighton Plajı efsaneleri gibi, 25 yıldır orada yaşıyorlar ama dili hiç öğrenmediler
Bunu ABD’deki belirli örnekleri aklımda tutarak yazdım, çünkü örnek. Hemşehrim, ilk evliliği bir Amerikalıyla, ikincisi ise Moldova’dan gelen bir Rus’la. Bir komşunun oğlu 94’ten beri ABD’de, eşi ve kendisi ayrılmış, bilişim uzmanı, boşanmış ve tekrar bir Rus’la evlenmiş, Amerikalılar arasında yaşıyorlar. Veya bir bayan bana gençliğinde oraya götürüldüğünü, yerli İngilizce olduğunu, yılın girişimcisi olduğunu ve kocasının Güney Slavlardan olduğunu vs. söyledi. Almanya’da bir tanıdık yaşıyor, ilk başta onu övdü, sonra pek konuşamadı - konuşacak kimse yok... Ailesi her yıl bütün yaz boyunca kulübelerine uçuyor ve covid yıllarında kışı geçirdiler Burada. Bunu çok duyuyorum. Bir arkadaşı ailesiyle birlikte İspanya’ya gitmiş, pişman oluyorlar ama onu geri getiremiyorlar. Ve bu arada, Sibiryalılar yok, başka insanlar var diyerek yerel Ruslardan şikayetçi oldu.
Evli bir akrabam var yaklaşık 30 yıldır bir Amerikalıya. Üç kızları var. Yanlış anlaşılma gibi bir sorun yok. İkisi de müzisyen. Yanlış anlaşılmalarla sorunum yok. Muhtemelen eğitimli insanlarla iletişim kurmaya çalıştığım için. Gopota’da ve kendi ülkenizde anlayış bulmak zordur. Ve burada çok daha az saçmalık var. Neden? Ama çünkü buradaki vatandaşlar silah taşımakta özgür. Ruhsat 3 gün içinde veriliyor. Ve gopnik kiminle karşılaşacağını bilmiyor. Bu yüzden buradaki insanlar çoğunlukla çatışmacı değiller.
vesaire
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by vesaire »

Vlad6969: 08 Jun 2023, 14:12 Yaklaşık 30 yıldır bir Amerikalıyla evli olan bir akrabam var. Üç kızları var. Yanlış anlaşılma gibi bir sorun yok. İkisi de müzisyen. Yanlış anlaşılmalarla sorunum yok. Muhtemelen eğitimli insanlarla iletişim kurmaya çalıştığım için. Gopota’da ve kendi ülkenizde anlayış bulmak zordur. Ve burada çok daha az saçmalık var. Neden? Ama çünkü buradaki vatandaşlar silah taşımakta özgür. Ruhsat 3 gün içinde veriliyor. Ve gopnik kiminle karşılaşacağını bilmiyor. Bu yüzden buradaki insanlar temelde çatışmacı değiller.
Yabancılarla yaşamanın imkansız olduğunu söylemedim ama bazı insanlar başarılı oluyor. Gerçekten anlamıyorum, eğitimli insanlarla iletişimin ve gopot’un bununla ne alakası var?

19 dakika 2 saniye sonra gönderilir:
Vlad6969, hangi ülkede yaşıyorsunuz diye sormak istedim.
Автор темы
Vadim77
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Unread post by Vadim77 »

vvm: 08 Jun 2023, 15:33 Hangi ülkede yaşıyorsunuz?
Profilinde ayrıca Filipinler diyor.
Vladtsst
Orgazm!
Orgazm!

vvm: 08 Jun 2023, 15:33
Vlad6969: 08 Jun 2023, 14:12 Akrabam yaklaşık 30 yıldır bir Amerikalıyla evli. Üç kızları var. Yanlış anlaşılma gibi bir sorun yok. İkisi de müzisyen. Yanlış anlaşılmalarla sorunum yok. Muhtemelen eğitimli insanlarla iletişim kurmaya çalıştığım için. Gopota’da ve kendi ülkenizde anlayış bulmak zordur. Ve burada çok daha az saçmalık var. Neden? Ama çünkü buradaki vatandaşlar silah taşımakta özgür. Ruhsat 3 gün içinde veriliyor. Ve gopnik kiminle karşılaşacağını bilmiyor. Bu yüzden buradaki insanlar temelde çatışmacı değiller.
Yabancılarla yaşamanın imkansız olduğunu söylemedim ama bazı insanlar başarılı oluyor. Gerçekten anlamıyorum, eğitimli insanlarla iletişimin ve gopot’un bununla ne alakası var?

19 dakika 2 saniye sonra gönderilir:
Vlad6969, hangi ülkede yaşıyorsunuz diye sormak istedim?
Filipinler’de yaşıyorum, eşimin memleketi. Çok iyi bir yer.
vesaire
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by vesaire »

Vlad6969: 09 Jun 2023, 12:23 Eşimin memleketi Filipinler’de yaşıyorum. Çok güzel bir yer.
İyi bir yer mi? Genç bir eş, çocuklar, maddi durum - her şey yoluna girecek.
Filipinler’le ilgili hatırladığım tek şey, ünlü boksör Pacquiao’nun Filipinler’den olması. Zor bir çocukluk geçirdi, yoksulluk, 13 yaşından itibaren çalıştı, yiyecek almak için para için mücadele etti.
Vladtsst
Orgazm!
Orgazm!

vvm: 09 Jun 2023, 16:43
Vlad6969: 09 Jun 2023, 12:23 Eşimin memleketi Filipinler’de yaşıyorum. Çok güzel bir yer.
İyi bir yer mi? Genç bir eş, çocuklar, maddi durum - her şey yoluna girecek.
Filipinler’le ilgili hatırladığım tek şey, ünlü boksör Pacquiao’nun Filipinler’den olması. Zor bir çocukluk geçirdi, yoksulluk, 13 yaşından itibaren çalıştı, yiyecek almak için para için mücadele etti.
Mekan güzel. Tüm yıl boyunca yaz ve yüzme sezonu. Bizim bölgemizde tayfun yok. Burası dağlarla çevrili bir koy. Sabit sıcaklık +30 - +32. Dezavantajları da var - bazen şiddetli bir şekilde sallanıyor (depremler). Şortlu ve tişörtlü güzel kızlar göz seviniyor. Eşim, genç diyemem. Ama benden 10 yaş küçük.
Geniş
vesaire
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by vesaire »

Vlad6969: 09 Jun 2023, 23:22 Mekan güzel. Tüm yıl boyunca yaz ve yüzme sezonu. Bizim bölgemizde tayfun yok. Burası dağlarla çevrili bir koy. Sabit sıcaklık +30 - +32. Dezavantajları da var - bazen şiddetli bir şekilde sallanıyor (depremler). Şortlu ve tişörtlü güzel kızlar göz seviniyor. Eşim, genç diyemem. Ama benden 10 yaş daha genç
Bu sonradan edinilen bir zevk değil. Sıcağı ve yüzmeyi sevmiyorum.)
Ve görünüşe göre suyun yakınında yaşayanlar suya pek girmiyor, bu ziyarete gelen tatilciler ve gençler için.
Benim için içme suyu, enerji, ekonomi, ilaç, eğitim daha önemli. Bu bakımdan dünyanın en zengin bölgesinde yaşıyorum. Musluktan su içiyoruz, soğuk ve lezzetli. Enerji ucuzdur. Doğa çok güzel: Tayga, dağlar, nehirler.
Tıp, eğitim - oldukça.
İnsanların neden sırf sonsuz yaz, meyveler ve çiçekler yüzünden egzotik yerlere gittiklerini gerçekten anlamıyorum. deniz? Bir arkadaşı ve ailesi İspanya’ya kaçtı ve her şeyini sattı. Deniz, portakallar, sıcaklık. Su pahalı, enerji pahalı, normal iş yok. Karısı mahkemede çalışıyordu, şimdi bir kafede aşçı olarak çalışıyordu. Geçinmek için ne yaptığı belli değil.
İnsanlarımız daha mı az gülümsüyor? Belki.
These users thanked the author vesaire for the post (total 2):
Vladtsst, Didudo
Автор темы
Vadim77
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Unread post by Vadim77 »

vvm: 10 Jun 2023, 02:47 Eşim mahkemede çalışıyordu, şimdi bir kafede aşçı olarak çalışıyordu.
Mahkemede çalışmak insanı mutlaka mutlu eder mi? Birinin kanun katibi olmaktansa aşçı olmayı tercih etmesi mümkün değil mi?
Vladtsst
Orgazm!
Orgazm!

vvm: 10 Jun 2023, 02:47
Mekan güzel. Tüm yıl boyunca yaz ve yüzme sezonu. Bizim bölgemizde tayfun yok. Burası dağlarla çevrili bir koy. Sabit sıcaklık +30 - +32. Dezavantajları da var - bazen şiddetli bir şekilde sallanıyor (depremler). Şortlu ve tişörtlü güzel kızlar göz seviniyor. Eşim, genç diyemem. Ama benden 10 yaş daha genç
Bu sonradan edinilen bir zevk değil. Sıcağı ve yüzmeyi sevmiyorum.)
Ve görünüşe göre suyun yakınında yaşayanlar suya pek girmiyor, bu ziyarete gelen tatilciler ve gençler için.
Benim için içme suyu, enerji, ekonomi, ilaç, eğitim daha önemli. Bu bakımdan dünyanın en zengin bölgesinde yaşıyorum. Musluktan su içiyoruz, soğuk ve lezzetli. Enerji ucuzdur. Doğa çok güzel: Tayga, dağlar, nehirler.
Tıp, eğitim - oldukça.
İnsanların neden sırf sonsuz yaz, meyveler ve çiçekler yüzünden egzotik yerlere gittiklerini gerçekten anlamıyorum. deniz? Bir arkadaşı ve ailesi İspanya’ya kaçtı ve her şeyini sattı. Deniz, portakallar, sıcaklık. Su pahalı, enerji pahalı, normal iş yok. Karısı mahkemede çalışıyordu, şimdi bir kafede aşçı olarak çalışıyordu. Geçinmek için ne yaptığı belli değil.
İnsanlarımız daha mı az gülümsüyor? Belki.
Evet, burada yabancılar için iş yok. Eşim benim yardımımla bir iş kurdu. Biz böyle yaşıyoruz. Tıp ve eğitim daha mı iyi? Ayrıca tartışmalı bir konu. En büyüğü okula gidiyor. Onlara nasıl ve ne öğretildiğini izliyorum. Çok iyi öğretiyorlar. Doğru, herkesin buna ihtiyacı yok, bu yüzden kimse kimseyi burada çalışmaya zorlamıyor. Herkes ofislerde, bankalarda ve çokuluslu şirketlerde çalışamaz. Birisi pirinç, hindistancevizi ve muz yetiştirmeli. Öğrenmek isteyen öğrenir. Eşimin akrabaları arasında bekarlar, ustalar ve çiftçiler var. Onlarla hiçbir sorun yaşamadan İngilizce iletişim kuruyorum. Ancak pek akıcı olmadığım yereldeki çiftçilerle iletişim kurmam gerekiyor. Ve İngilizce konuşmuyorlar. Ancak alışveriş merkezlerindeki satıcıların tümü İngilizce bilmektedir. Buradaki yaşam koşullarımın Moskova’da yaşadığımdan daha iyi olduğunu söyleyeceğim.
vesaire
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by vesaire »

Vadim77: 10 Jun 2023, 12:19 Mahkemede çalışmak insanı mutlaka mutlu eder mi? Birinin hukuk memuru olmaktansa aşçı olmayı tercih etmesi mümkün değil mi?
Muhtemelen öyle olur.) Sanırım o da evde aşçı olarak çalışırdı. eğer onun aradığı bu olsaydı. O halde hukuk fakültesini bitirin, kırk yaşına kadar mahkemede çalışın ve... ben de mutfağa gidiyorum.)
Vladtsst
Orgazm!
Orgazm!

vvm: 10 Jun 2023, 13:31
Vadim77: 10 Jun 2023, 12:19 Mahkemede çalışmak insanı mutlaka mutlu eder mi? Birinin hukuk memuru olmaktansa aşçı olmayı tercih etmesi mümkün değil mi?
Muhtemelen öyle olur.) Sanırım o da evde aşçı olarak çalışırdı. eğer onun aradığı bu olsaydı. O halde hukuk fakültesini bitirin, kırk yaşına kadar mahkemede çalışın ve... ben de mutfağa gidiyorum.)
Mesele şu ki, Rus hukuk eğitimi dünyanın hiçbir yerinde avukat olarak çalışmanıza izin vermeyecektir. Her yerde yerel bir eğitim kurumundan mezun olmanız gerekir
vesaire
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by vesaire »

Vlad6969: 10 Jun 2023, 13:01 Tıp ve eğitim daha mı iyi? Ayrıca tartışmalı bir soru.
Soruyu anlamadınız mı? Filipinler’deki eğitim ve tıp düzeyi hakkında hiçbir fikrim yok. Amerika’da ve Avrupa’da yaşayan yurttaşlarımızın söylediklerine dayanarak orasının daha iyi olduğundan ancak şüphe edebilirim. Ve orada okul eğitimini ve sağlık hizmetlerini eleştiriyorlar.
Senin durumun nasıl, merak mı ediyorum? Mesela apandisitiniz varsa ücretsiz yardım sağlayacaklar mı? Ambulans çağırmak ücretsiz mi? Acil servis? Annemin dizini bedavaya değiştirttiler, peki ya seninki?
Buradaki yaşam koşullarımın Moskova’da yaşadığım zamana göre daha iyi olduğunu söyleyeceğim.
Anladığım kadarıyla hareket etmedin eliniz boş mu?

2 dakika sonra gönderildi:
Mesele şu ki, Rusya’da hukuk eğitimi alarak dünyanın hiçbir yerinde avukat olarak çalışmak mümkün olmayacak. Her yerde yerel bir eğitim kurumundan mezun olmanız gerekir
Soru bu değildi.
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Ensest”