Aile kurmak için ciddi arayış
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 63
- Registered for: 3 years 10 months
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
-
Автор темыVadim77
- Sürtünmeler
- Total posts: 400
- Registered for: 3 years 5 months
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 63
- Registered for: 3 years 10 months
-
Автор темыVadim77
- Sürtünmeler
Re: Aile kurmak için ciddi arayış
Sadece gerçekten aramanız gerekiyor, birkaç reklam yazıp aptalca beklemeniz gerekmiyor :evet:
Arama neredeyse bir yıl sürdü ve çok uzun sürdü, ama buna değdi :evet:
Arama neredeyse bir yıl sürdü ve çok uzun sürdü, ama buna değdi :evet:
-
- ön sevişme
- Total posts: 148
- Registered for: 2 years 5 months
Aramanın başarılı olması nedeniyle tebrik ederim. Kız kendini zaten biriyle mi buldu yoksa sadece hayalini gerçekleştirmeyi mi planlıyorsun?
-
Автор темыVadim77
- Sürtünmeler
Üzgünüm, bu kişisel bir durum. Bu konuyla ilgili iletişime karşı değiliz, hatta iletişimden yana değiliz, ancak herkesin görmesi ve pratik yapanlarla birlikte olması da mümkün değil.
-
- ön sevişme
- Total posts: 144
- Registered for: 3 years 9 months
Vadim77, tebrikler)
- These users thanked the author Mishanya090 for the post:
- Islak
-
Автор темыVadim77
- Sürtünmeler
Tebrikleriniz için teşekkürler.
- These users thanked the author Vadim77 for the post (total 3):
- Ted_2023, Mishanya090, Anastasya 2005
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 408
- Registered for: 2 years 3 months
- Orientation: biseksüel
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1439
- Registered for: 2 years 1 month
-
- Orgazm!
- Total posts: 717
- Registered for: 3 years 3 months
Kendi düşünceme göre yazdım. Rusya Federasyonu’nda 35 yaşında, çocuksuz, evlenmemiş, evlenip çocuk sahibi olmak isteyen bir kadın bulma olasılığını tahmin edelim. Öyle biriyle tanışmadım ama yurt dışında buldum. Hayır, Rusya’da muhtemelen böyle insanlar var ama biriyle tanışma şansı sıfıra yakın. Ve burada onlardan birçoğu var.
- These users thanked the author Vladtsst for the post:
- Maigoniler
-
- En güçlü orgazm!
Anladığım kadarıyla bakarken hiçbir talepte bulunmadın: evlenmemek, çocuksuz olmak ve çocuk istemek, değil mi?Vlad6969: ↑04 Jun 2023, 15:58 Güçlü bir ifade...
Kendi düşünceme göre yazdım. Rusya Federasyonu’nda 35 yaşında, çocuksuz, evlenmemiş, evlenip çocuk sahibi olmak isteyen bir kadın bulma olasılığını tahmin edelim. Öyle biriyle tanışmadım ama yurt dışında buldum. Hayır, Rusya’da muhtemelen böyle insanlar var ama biriyle tanışma şansı sıfıra yakın. Ve burada onlardan çok var.
-
- Orgazm!
Ben de tam olarak bu kriterlere göre bakıyordum. Rusya’da hiç yakalanmadım. Birkaç kez - onu bulmuş gibiydim bam ve sonra çocuk ortaya çıktı.vvm: ↑04 Jun 2023, 16:49Anladığım kadarıyla bakarken hiçbir talepte bulunmadın: evlenmemek, çocuksuz ve çocuk istemek, değil mi?Güçlü bir ifade...
Kendi düşünceme göre yazdım. Rusya Federasyonu’nda 35 yaşında, çocuksuz, evlenmemiş, evlenip çocuk sahibi olmak isteyen bir kadın bulma olasılığını tahmin edelim. Öyle biriyle tanışmadım ama yurt dışında buldum. Hayır, Rusya’da muhtemelen böyle insanlar var ama biriyle tanışma şansı sıfıra yakın. Ve burada onlardan çok var.
-
- En güçlü orgazm!
Sadece bir kadın aradığını yazdığını kastetmiştim daha sonra duyurulan seçim kriterleri olmadan.
-
- Orgazm!
Hayır, hemen bunları kullanarak arama yaptım Kriterler. Ancak yalnızca bir arkadaşlık sitesi ’de bu tür filtreler vardı. Ve bir şey daha, özellikle 28 ila 28 yaşları arasında Asyalı bir kadın olan bir eş arıyordum. 45 yaşında, çocuğu yok. Rusya topraklarında ve eski SSCB ülkelerinde bunlara rastlamadım.
-
- En güçlü orgazm!
Benim için alışılmadık bir eş arayışı.)
Rusya’dan mı?
Sadece rastlamadım. Sınıf arkadaşım Asyalı ve çocuğu yok, hiç evlenmedi. Elbette daha fazlası var ama yakalanıyor. Çocuksuz Koreli bir kadın olan başka bir arkadaş, kırk yaşlarında geç evlendi.Vlad6969: ↑05 Jun 2023, 13:51 Hayır, hemen bu kriterleri kullanarak arama yaptım. Ancak yalnızca bir arkadaşlık sitesi ’de bu tür filtreler vardı. Ve bir şey daha, özellikle 28 ila 28 yaşları arasında Asyalı bir kadın olan bir eş arıyordum. 45 yaşında, çocuğu yok. Rusya topraklarında veya eski SSCB ülkelerinde buna benzer bir şeye rastlamadım.
Rusya’dan mı?
-
- Orgazm!
Hayır, Filipinli .vvm: ↑05 Jun 2023, 16:39Sadece rastlamadım. Sınıf arkadaşım Asyalı ve çocuğu yok, hiç evlenmedi. Elbette daha fazlası var ama yakalanıyor. Çocuksuz Koreli bir kadın olan başka bir arkadaş, kırk yaşlarında geç evlendi.Vlad6969: ↑05 Jun 2023, 13:51 Hayır, hemen bu kriterleri kullanarak arama yaptım. Ancak yalnızca bir arkadaşlık sitesi ’de bu tür filtreler vardı. Ve bir şey daha, özellikle 28 ila 28 yaşları arasında Asyalı bir kadın olan bir eş arıyordum. 45 yaşında, çocuğu yok. Rusya topraklarında veya eski SSCB ülkelerinde buna benzer bir şeye rastlamadım.
Rusya’dan mı geliyor?
-
- En güçlü orgazm!
Vay canına, davan pek popüler değil. Çok az insan başka kültürden bir eş arayıp başka bir ülkeye gitmek ister. Özellikle kırktan sonra.
-
- Orgazm!
Kimin umurunda. Yani kültür farklıdır. İnsanlar nazik, neşeli ve saldırgan değiller.
-
- En güçlü orgazm!
Benim karım da nazik, neşeli, ne seçerseniz seçin. Durumunuzu kendime uyguluyorum ve hemen şu soruyu soruyorum, hangi dili konuşuyorsunuz ve ne hakkında konuşuyorsunuz? Elbette herkesin kendine göre. Bazıları susmayı sever ama ben ve ben yirmi yıldır yaşıyoruz ve yeterince konuşamıyoruz. Bu, benim gibi bir durumda herkesin uygun olmayacağı ve bir yabancıyla bunu hayal etmenin daha da zor olduğu anlamına geliyor...
-
- Orgazm!
Konuşuyoruz onunla 2 dilde: İngilizce ve Visayan. Farklı şeylerden bahsediyoruz. Yerel gerçekler hakkında, çiftlikteki hasat hakkında, belediye başkanlığı seçimleri hakkında, yerel belediye seçimleri hakkında. Okul hakkında, doğa hakkında. Çocuk eğitimi hakkında. Evet, sohbet için yeterli konu yok mu? Yaklaşık 8 yıldır birlikte yaşıyoruz.vvm: ↑06 Jun 2023, 09:27Benim karım da nazik, neşeli, ne seçerseniz seçin. Durumunuzu kendime uyguluyorum ve hemen şu soruyu soruyorum, hangi dili konuşuyorsunuz ve ne hakkında konuşuyorsunuz? Elbette herkesin kendine göre. Bazıları susmayı sever ama ben ve ben yirmi yıldır yaşıyoruz ve yeterince konuşamıyoruz. Bu, benim gibi bir durumda herkesin uygun olmayacağı anlamına geliyor ve bir yabancıyla hayal etmek daha da zor...
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 340
- Registered for: 4 years 2 months
😁 ).
En azından burada insanlar arzularını ifade etme konusunda açık ve daha dürüst. Ve buradaki kadınlar kesinlikle can sıkıntısından birlikte uluduğunuz soğuk "prensipleri" olan kızlar değil (umarım
-
- En güçlü orgazm!
Sıklıkla bunu bilenlerden duyuyorum. yurtdışına gittikleri için çoğunlukla kendi insanlarıyla evleniyorlar. Herhangi bir nedeni var mı?..
Örneğin, tamamen nadir olmasa da merak uyandırıyor).
Nasıl anlatayım... Günlük konular için İngilizce yeterli olacaktır... Ama ben yapardım Genelde bahsettiğim şeyi yabancı dilde ifade edemiyorum... Ana dile sahip olmak her zaman kolay değildir, artı bir zihniyete, bir değer sistemine sahip olmak...Vlad6969: ↑06 Jun 2023, 13:27 Onunla 2 dilde konuşuyoruz: İngilizce ve Visaya. Farklı şeylerden bahsediyoruz. Yerel gerçekler hakkında, çiftlikteki hasat hakkında, belediye başkanlığı seçimleri hakkında, yerel belediye seçimleri hakkında. Okul hakkında, doğa hakkında. Çocuk eğitimi hakkında. Evet, sohbet için yeterli konu yok mu? Neredeyse 8 yıldır birlikte yaşıyoruz.
Sıklıkla bunu bilenlerden duyuyorum. yurtdışına gittikleri için çoğunlukla kendi insanlarıyla evleniyorlar. Herhangi bir nedeni var mı?..
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 3 months
Ama bana göre iletişimin zorlukları çok abartılıyor. Üniversitemizde okuyan uluslararası bir nüfus vardı: Tüm sosyalist ülkelerden (Moğolistan ve Vietnam’dan Küba ve Yugoslavya’ya), Afrika ve Latin Amerika’dan, Arap ülkelerinden öğrenciler vardı, kısacası seçim çok büyüktü! Ve evlendiler ve çeşitli kombinasyonlarla çıktılar. Ben şahsen tanıyorum
Nijeryalı ile evlenen Vietnamlı bir kadın, bir Tatar ile evlenen bir Macar, bir Makedon ile evlenen bir Rus... Ve onlarla her şey yolundaydı.
10 yıl sonra mezunlar toplantısında daha sonra kimsenin boşanmadığı, bir grup çocuğu olduğu, bazılarının Rusya’da, bazılarının ise eşinin ülkesinde yaşadığı ortaya çıktı... Kısacası her şey belirli kişilere bağlı.
Nijeryalı ile evlenen Vietnamlı bir kadın, bir Tatar ile evlenen bir Macar, bir Makedon ile evlenen bir Rus... Ve onlarla her şey yolundaydı.
10 yıl sonra mezunlar toplantısında daha sonra kimsenin boşanmadığı, bir grup çocuğu olduğu, bazılarının Rusya’da, bazılarının ise eşinin ülkesinde yaşadığı ortaya çıktı... Kısacası her şey belirli kişilere bağlı.
-
- Orgazm!
Sadece insanlar yaşadıkları topluma entegre olmak istemiyorlar. Bu onların sorunu. Bu nedenle eş, arkadaş ve uyruklarını arıyorlar. Burada sadece yerel halkla iletişim kuruyorum: akrabalar, komşular. Yani canlı. Çevrimiçi, evet. Hala Rusya’da arkadaşlarım var ve eski meslektaşlarımla bağlantımı kaybetmiyorum. İletişim için giderek daha az konu olduğunu fark etmeye başladım.vvm: ↑06 Jun 2023, 15:57Nasıl anlatayım... Günlük konular için İngilizce yeterli olacaktır... Ama ben yapardım Genelde bahsettiğim şeyi yabancı dilde ifade edemiyorum... Ana dile sahip olmak her zaman kolay değildir, artı bir zihniyete, bir değer sistemine sahip olmak...Onunla 2 dilde konuşuyoruz: İngilizce ve Visaya. Farklı şeylerden bahsediyoruz. Yerel gerçekler hakkında, çiftlikteki hasat hakkında, belediye başkanlığı seçimleri hakkında, yerel belediye seçimleri hakkında. Okul hakkında, doğa hakkında. Çocuk eğitimi hakkında. Evet, sohbet için yeterli konu yok mu? Neredeyse 8 yıldır birlikte yaşıyoruz.
-
- En güçlü orgazm!
Ne demek entegre olmak istemiyorlar? Orada Rusça konuşan topluluklarda ayrı yaşamıyorlar. Zihniyetin farklı olduğu, farklı bir kültürle zor olduğu yönünde aynı cevabı duyuyorum. Belki Filipinliler aile gelenekleri açısından bize Avrupalılardan daha yakındı ve anlaşmanız daha kolaydı.
-
- Orgazm!
Mesele de bu. Ayrı yaşamaya çalışıyorlar. Sadece yurttaşlarıyla iletişim kurmaya çalışıyorlar. Geçinmek mi? Neden anlaşalım? Sadece yaşa. Hiç bir sorun görmüyorum. Önemli olan iletişim kurma arzusuna sahip olmak ve yüz ifadeleri yapmamaktır. Brighton Plajı’ndaki efsaneler gibi 25 yıldır orada yaşıyorlar ama dilini hiç öğrenmiyorlar.vvm: ↑07 Jun 2023, 16:55Ne demek entegre olmak istemiyorlar? Orada Rusça konuşan topluluklarda ayrı yaşamıyorlar. Zihniyetin farklı olduğu, farklı bir kültürle zor olduğu yönünde aynı cevabı duyuyorum. Belki Filipinliler aile gelenekleri açısından bize Avrupalılardan daha yakınlar ve anlaşmanız daha kolaydı.
-
- En güçlü orgazm!
Bunu ABD’deki belirli örnekleri aklımda tutarak yazdım, çünkü örnek. Hemşehrim, ilk evliliği bir Amerikalıyla, ikincisi ise Moldova’dan gelen bir Rus’la. Bir komşunun oğlu 94’ten beri ABD’de, eşi ve kendisi ayrılmış, bilişim uzmanı, boşanmış ve tekrar bir Rus’la evlenmiş, Amerikalılar arasında yaşıyorlar. Veya bir bayan bana gençliğinde oraya götürüldüğünü, yerli İngilizce olduğunu, yılın girişimcisi olduğunu ve kocasının Güney Slavlardan olduğunu vs. söyledi. Almanya’da bir tanıdık yaşıyor, ilk başta onu övdü, sonra pek konuşamadı - konuşacak kimse yok... Ailesi her yıl bütün yaz boyunca kulübelerine uçuyor ve covid yıllarında kışı geçirdiler Burada. Bunu çok duyuyorum. Bir arkadaşı ailesiyle birlikte İspanya’ya gitmiş, pişman oluyorlar ama onu geri getiremiyorlar. Ve bu arada, Sibiryalılar yok, başka insanlar yok diyerek Rus yerlilerinden şikayetçi oldu.Vlad6969: ↑08 Jun 2023, 05:31 İşte mesele bu. Ayrı yaşamaya çalışıyorlar. Sadece yurttaşlarıyla iletişim kurmaya çalışıyorlar. Geçinmek mi? Neden anlaşalım? Sadece yaşa. Hiç bir sorun görmüyorum. Önemli olan iletişim kurma arzusuna sahip olmak ve yüz ifadeleri yapmamaktır. Brighton Plajı efsaneleri gibi, 25 yıldır orada yaşıyorlar ama dili hiç öğrenmediler
-
- Orgazm!
Evli bir akrabam var yaklaşık 30 yıldır bir Amerikalıya. Üç kızları var. Yanlış anlaşılma gibi bir sorun yok. İkisi de müzisyen. Yanlış anlaşılmalarla sorunum yok. Muhtemelen eğitimli insanlarla iletişim kurmaya çalıştığım için. Gopota’da ve kendi ülkenizde anlayış bulmak zordur. Ve burada çok daha az saçmalık var. Neden? Ama çünkü buradaki vatandaşlar silah taşımakta özgür. Ruhsat 3 gün içinde veriliyor. Ve gopnik kiminle karşılaşacağını bilmiyor. Bu yüzden buradaki insanlar çoğunlukla çatışmacı değiller.vvm: ↑08 Jun 2023, 07:09Bunu ABD’deki belirli örnekleri aklımda tutarak yazdım, çünkü örnek. Hemşehrim, ilk evliliği bir Amerikalıyla, ikincisi ise Moldova’dan gelen bir Rus’la. Bir komşunun oğlu 94’ten beri ABD’de, eşi ve kendisi ayrılmış, bilişim uzmanı, boşanmış ve tekrar bir Rus’la evlenmiş, Amerikalılar arasında yaşıyorlar. Veya bir bayan bana gençliğinde oraya götürüldüğünü, yerli İngilizce olduğunu, yılın girişimcisi olduğunu ve kocasının Güney Slavlardan olduğunu vs. söyledi. Almanya’da bir tanıdık yaşıyor, ilk başta onu övdü, sonra pek konuşamadı - konuşacak kimse yok... Ailesi her yıl bütün yaz boyunca kulübelerine uçuyor ve covid yıllarında kışı geçirdiler Burada. Bunu çok duyuyorum. Bir arkadaşı ailesiyle birlikte İspanya’ya gitmiş, pişman oluyorlar ama onu geri getiremiyorlar. Ve bu arada, Sibiryalılar yok, başka insanlar var diyerek yerel Ruslardan şikayetçi oldu.Vlad6969: ↑08 Jun 2023, 05:31 İşte mesele bu. Ayrı yaşamaya çalışıyorlar. Sadece yurttaşlarıyla iletişim kurmaya çalışıyorlar. Geçinmek mi? Neden anlaşalım? Sadece yaşa. Hiç bir sorun görmüyorum. Önemli olan iletişim kurma arzusuna sahip olmak ve yüz ifadeleri yapmamaktır. Brighton Plajı efsaneleri gibi, 25 yıldır orada yaşıyorlar ama dili hiç öğrenmediler
-
- En güçlü orgazm!
19 dakika 2 saniye sonra gönderilir:
Vlad6969, hangi ülkede yaşıyorsunuz diye sormak istedim.
Yabancılarla yaşamanın imkansız olduğunu söylemedim ama bazı insanlar başarılı oluyor. Gerçekten anlamıyorum, eğitimli insanlarla iletişimin ve gopot’un bununla ne alakası var?Vlad6969: ↑08 Jun 2023, 14:12 Yaklaşık 30 yıldır bir Amerikalıyla evli olan bir akrabam var. Üç kızları var. Yanlış anlaşılma gibi bir sorun yok. İkisi de müzisyen. Yanlış anlaşılmalarla sorunum yok. Muhtemelen eğitimli insanlarla iletişim kurmaya çalıştığım için. Gopota’da ve kendi ülkenizde anlayış bulmak zordur. Ve burada çok daha az saçmalık var. Neden? Ama çünkü buradaki vatandaşlar silah taşımakta özgür. Ruhsat 3 gün içinde veriliyor. Ve gopnik kiminle karşılaşacağını bilmiyor. Bu yüzden buradaki insanlar temelde çatışmacı değiller.
Vlad6969, hangi ülkede yaşıyorsunuz diye sormak istedim.
-
Автор темыVadim77
- Sürtünmeler
-
- Orgazm!
Filipinler’de yaşıyorum, eşimin memleketi. Çok iyi bir yer.vvm: ↑08 Jun 2023, 15:33Yabancılarla yaşamanın imkansız olduğunu söylemedim ama bazı insanlar başarılı oluyor. Gerçekten anlamıyorum, eğitimli insanlarla iletişimin ve gopot’un bununla ne alakası var?Vlad6969: ↑08 Jun 2023, 14:12 Akrabam yaklaşık 30 yıldır bir Amerikalıyla evli. Üç kızları var. Yanlış anlaşılma gibi bir sorun yok. İkisi de müzisyen. Yanlış anlaşılmalarla sorunum yok. Muhtemelen eğitimli insanlarla iletişim kurmaya çalıştığım için. Gopota’da ve kendi ülkenizde anlayış bulmak zordur. Ve burada çok daha az saçmalık var. Neden? Ama çünkü buradaki vatandaşlar silah taşımakta özgür. Ruhsat 3 gün içinde veriliyor. Ve gopnik kiminle karşılaşacağını bilmiyor. Bu yüzden buradaki insanlar temelde çatışmacı değiller.
Vlad6969, hangi ülkede yaşıyorsunuz diye sormak istedim?
-
- En güçlü orgazm!
Filipinler’le ilgili hatırladığım tek şey, ünlü boksör Pacquiao’nun Filipinler’den olması. Zor bir çocukluk geçirdi, yoksulluk, 13 yaşından itibaren çalıştı, yiyecek almak için para için mücadele etti.
İyi bir yer mi? Genç bir eş, çocuklar, maddi durum - her şey yoluna girecek.
Filipinler’le ilgili hatırladığım tek şey, ünlü boksör Pacquiao’nun Filipinler’den olması. Zor bir çocukluk geçirdi, yoksulluk, 13 yaşından itibaren çalıştı, yiyecek almak için para için mücadele etti.
-
- Orgazm!
Mekan güzel. Tüm yıl boyunca yaz ve yüzme sezonu. Bizim bölgemizde tayfun yok. Burası dağlarla çevrili bir koy. Sabit sıcaklık +30 - +32. Dezavantajları da var - bazen şiddetli bir şekilde sallanıyor (depremler). Şortlu ve tişörtlü güzel kızlar göz seviniyor. Eşim, genç diyemem. Ama benden 10 yaş küçük.vvm: ↑09 Jun 2023, 16:43İyi bir yer mi? Genç bir eş, çocuklar, maddi durum - her şey yoluna girecek.
-
- En güçlü orgazm!
Ve görünüşe göre suyun yakınında yaşayanlar suya pek girmiyor, bu ziyarete gelen tatilciler ve gençler için.
Benim için içme suyu, enerji, ekonomi, ilaç, eğitim daha önemli. Bu bakımdan dünyanın en zengin bölgesinde yaşıyorum. Musluktan su içiyoruz, soğuk ve lezzetli. Enerji ucuzdur. Doğa çok güzel: Tayga, dağlar, nehirler.
Tıp, eğitim - oldukça.
İnsanların neden sırf sonsuz yaz, meyveler ve çiçekler yüzünden egzotik yerlere gittiklerini gerçekten anlamıyorum. deniz? Bir arkadaşı ve ailesi İspanya’ya kaçtı ve her şeyini sattı. Deniz, portakallar, sıcaklık. Su pahalı, enerji pahalı, normal iş yok. Karısı mahkemede çalışıyordu, şimdi bir kafede aşçı olarak çalışıyordu. Geçinmek için ne yaptığı belli değil.
İnsanlarımız daha mı az gülümsüyor? Belki.
Bu sonradan edinilen bir zevk değil. Sıcağı ve yüzmeyi sevmiyorum.)Vlad6969: ↑09 Jun 2023, 23:22 Mekan güzel. Tüm yıl boyunca yaz ve yüzme sezonu. Bizim bölgemizde tayfun yok. Burası dağlarla çevrili bir koy. Sabit sıcaklık +30 - +32. Dezavantajları da var - bazen şiddetli bir şekilde sallanıyor (depremler). Şortlu ve tişörtlü güzel kızlar göz seviniyor. Eşim, genç diyemem. Ama benden 10 yaş daha genç
Ve görünüşe göre suyun yakınında yaşayanlar suya pek girmiyor, bu ziyarete gelen tatilciler ve gençler için.
Benim için içme suyu, enerji, ekonomi, ilaç, eğitim daha önemli. Bu bakımdan dünyanın en zengin bölgesinde yaşıyorum. Musluktan su içiyoruz, soğuk ve lezzetli. Enerji ucuzdur. Doğa çok güzel: Tayga, dağlar, nehirler.
Tıp, eğitim - oldukça.
İnsanların neden sırf sonsuz yaz, meyveler ve çiçekler yüzünden egzotik yerlere gittiklerini gerçekten anlamıyorum. deniz? Bir arkadaşı ve ailesi İspanya’ya kaçtı ve her şeyini sattı. Deniz, portakallar, sıcaklık. Su pahalı, enerji pahalı, normal iş yok. Karısı mahkemede çalışıyordu, şimdi bir kafede aşçı olarak çalışıyordu. Geçinmek için ne yaptığı belli değil.
-
Автор темыVadim77
- Sürtünmeler
Mahkemede çalışmak insanı mutlaka mutlu eder mi? Birinin kanun katibi olmaktansa aşçı olmayı tercih etmesi mümkün değil mi?
-
- Orgazm!
Evet, burada yabancılar için iş yok. Eşim benim yardımımla bir iş kurdu. Biz böyle yaşıyoruz. Tıp ve eğitim daha mı iyi? Ayrıca tartışmalı bir konu. En büyüğü okula gidiyor. Onlara nasıl ve ne öğretildiğini izliyorum. Çok iyi öğretiyorlar. Doğru, herkesin buna ihtiyacı yok, bu yüzden kimse kimseyi burada çalışmaya zorlamıyor. Herkes ofislerde, bankalarda ve çokuluslu şirketlerde çalışamaz. Birisi pirinç, hindistancevizi ve muz yetiştirmeli. Öğrenmek isteyen öğrenir. Eşimin akrabaları arasında bekarlar, ustalar ve çiftçiler var. Onlarla hiçbir sorun yaşamadan İngilizce iletişim kuruyorum. Ancak pek akıcı olmadığım yereldeki çiftçilerle iletişim kurmam gerekiyor. Ve İngilizce konuşmuyorlar. Ancak alışveriş merkezlerindeki satıcıların tümü İngilizce bilmektedir. Buradaki yaşam koşullarımın Moskova’da yaşadığımdan daha iyi olduğunu söyleyeceğim.vvm: ↑10 Jun 2023, 02:47Bu sonradan edinilen bir zevk değil. Sıcağı ve yüzmeyi sevmiyorum.)Mekan güzel. Tüm yıl boyunca yaz ve yüzme sezonu. Bizim bölgemizde tayfun yok. Burası dağlarla çevrili bir koy. Sabit sıcaklık +30 - +32. Dezavantajları da var - bazen şiddetli bir şekilde sallanıyor (depremler). Şortlu ve tişörtlü güzel kızlar göz seviniyor. Eşim, genç diyemem. Ama benden 10 yaş daha genç
Tıp, eğitim - oldukça.
-
- En güçlü orgazm!
Muhtemelen öyle olur.) Sanırım o da evde aşçı olarak çalışırdı. eğer onun aradığı bu olsaydı. O halde hukuk fakültesini bitirin, kırk yaşına kadar mahkemede çalışın ve... ben de mutfağa gidiyorum.)
-
- Orgazm!
Mesele şu ki, Rus hukuk eğitimi dünyanın hiçbir yerinde avukat olarak çalışmanıza izin vermeyecektir. Her yerde yerel bir eğitim kurumundan mezun olmanız gerekir
-
- En güçlü orgazm!
Senin durumun nasıl, merak mı ediyorum? Mesela apandisitiniz varsa ücretsiz yardım sağlayacaklar mı? Ambulans çağırmak ücretsiz mi? Acil servis? Annemin dizini bedavaya değiştirttiler, peki ya seninki?
2 dakika sonra gönderildi:
Soruyu anlamadınız mı? Filipinler’deki eğitim ve tıp düzeyi hakkında hiçbir fikrim yok. Amerika’da ve Avrupa’da yaşayan yurttaşlarımızın söylediklerine dayanarak orasının daha iyi olduğundan ancak şüphe edebilirim. Ve orada okul eğitimini ve sağlık hizmetlerini eleştiriyorlar.
Senin durumun nasıl, merak mı ediyorum? Mesela apandisitiniz varsa ücretsiz yardım sağlayacaklar mı? Ambulans çağırmak ücretsiz mi? Acil servis? Annemin dizini bedavaya değiştirttiler, peki ya seninki?
Anladığım kadarıyla hareket etmedin eliniz boş mu?Buradaki yaşam koşullarımın Moskova’da yaşadığım zamana göre daha iyi olduğunu söyleyeceğim.
2 dakika sonra gönderildi:
Soru bu değildi.Mesele şu ki, Rusya’da hukuk eğitimi alarak dünyanın hiçbir yerinde avukat olarak çalışmak mümkün olmayacak. Her yerde yerel bir eğitim kurumundan mezun olmanız gerekir
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 10 Replies
- 1113 Views
-
Last post by Ktxondo
-
- 3 Replies