Aile kurmak için ciddi arayış
-
- Orgazm!
- Total posts: 717
- Registered for: 3 years 5 months
- Orientation: heteroseksüel
Re: Aile kurmak için ciddi arayış
Ben mi? Sadece boş olanlarla. Bütün eşler. Şehirde bir evimiz var. Çiftlik küçük, 7 hektar. Ama bunların hepsi karının malıdır. Yabancıların burada toprak sahibi olma hakkı yok. Diyelim ki evi benim paramla aldılar, o da çiftliği kendi parasıyla aldı. Benimle evlenmeden önce Amerika’da ve Birleşik Arap Emirlikleri’nde çalışıyordu. Lisanslı bir hemşiredir (hemşire gibi bir şey). Bunun gibi bir şey. Çiftlik ve küçük dükkan. Kendi pirincimiz, kendi muzlarımız, kendi ananaslarımız var.
nHayır, buradaki tüm ilaçlar ücretli. Devlet bazı düşük gelirli gruplara sübvansiyon sağlıyor. Ancak bu ücretli ilacın kalitesi yüksektir. Ancak burada doktor reçetesi olmadan ilaç satılmıyor. Doğal olarak parasetamol ve vitaminleri reçetesiz satın alabilirsiniz. Ancak antibiyotikler gibi daha ciddi bir şey yalnızca doktor reçetesiyle yapılabilir.
Ben mi? Sadece boş olanlarla. Bütün eşler. Şehirde bir evimiz var. Çiftlik küçük, 7 hektar. Ama bunların hepsi karının malıdır. Yabancıların burada toprak sahibi olma hakkı yok. Diyelim ki evi benim paramla aldılar, o da çiftliği kendi parasıyla aldı. Benimle evlenmeden önce Amerika’da ve Birleşik Arap Emirlikleri’nde çalışıyordu. Lisanslı bir hemşiredir (hemşire gibi bir şey). Bunun gibi bir şey. Çiftlik ve küçük dükkan. Kendi pirincimiz, kendi muzlarımız, kendi ananaslarımız var.
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1439
- Registered for: 2 years 3 months
Hayır eh, ne için burada olduğun açık. Moskova’dakinden daha rahat, buraya gayet iyi yerleştin. Dedikleri gibi, "para her yerde iyidir" ama Filipinler’de Moskova’daki kadar paraya ihtiyacınız yok.
Bir arkadaşım bir adamla tanıştı ve onunla evlendi, ona katılmak için Vladivostok’a gitti. Elektronikleri tamir ediyordu, internet üzerinden bir şeyler satıyordu. Sonra Çin geldi ve çevrimiçi mağazası aracılığıyla Çin elektroniklerini satmaya çalıştı - gitti. Bir süre sonra toptan satışa geçti, kısacası tüm dünyayı gezdi: Avustralya, Amerika, İngiltere... Hayattan memnunum, Vladik’te iyi konuşuyorum.)
I sormak istedim, Philos’ta erkeklerden çok kadın mı var?
52 saniye sonra gönderildi:
nKarınızın boyu kaç?
Evet...Vlad6969: ↑10 Jun 2023, 16:45 Hayır, buradaki tüm ilaçlar ücretli. Devlet bazı düşük gelirli gruplara sübvansiyon sağlıyor. Ancak bu ücretli ilacın kalitesi yüksektir. Ancak burada doktor reçetesi olmadan ilaç satılmıyor. Doğal olarak parasetamol ve vitaminleri reçetesiz satın alabilirsiniz. Ancak antibiyotikler gibi daha ciddi bir şey var; yalnızca doktor reçetesiyle.
Eliniz boş bir ev satın alamazsınız.)Vlad6969: ↑10 Jun 2023, 16:45 Me? Sadece boş olanlarla. Bütün eşler. Şehirde bir evimiz var. Çiftlik küçük, 7 hektar. Ama bunların hepsi karının malıdır. Yabancıların burada toprak sahibi olma hakkı yok. Diyelim ki evi benim paramla aldılar, o da çiftliği kendi parasıyla aldı. Benimle evlenmeden önce Amerika’da ve Birleşik Arap Emirlikleri’nde çalışıyordu. Lisanslı bir hemşiredir (hemşire gibi bir şey). Bunun gibi bir şey. Çiftlik ve küçük dükkan. Kendi pirincimiz, kendi muzlarımız, kendi ananaslarımız var.
Hayır eh, ne için burada olduğun açık. Moskova’dakinden daha rahat, buraya gayet iyi yerleştin. Dedikleri gibi, "para her yerde iyidir" ama Filipinler’de Moskova’daki kadar paraya ihtiyacınız yok.
Bir arkadaşım bir adamla tanıştı ve onunla evlendi, ona katılmak için Vladivostok’a gitti. Elektronikleri tamir ediyordu, internet üzerinden bir şeyler satıyordu. Sonra Çin geldi ve çevrimiçi mağazası aracılığıyla Çin elektroniklerini satmaya çalıştı - gitti. Bir süre sonra toptan satışa geçti, kısacası tüm dünyayı gezdi: Avustralya, Amerika, İngiltere... Hayattan memnunum, Vladik’te iyi konuşuyorum.)
I sormak istedim, Philos’ta erkeklerden çok kadın mı var?
52 saniye sonra gönderildi:
nKarınızın boyu kaç?
-
- Orgazm!
Kim daha büyük, kadın mı erkek mi? Bilmiyorum. Burada her şeyin daha ucuz olduğu güçlü bir yanılgıdır. Burada ortalama Moskova maaşıyla gerçekten yaşayamazsınız.
-
- En güçlü orgazm!
Ortalama Moskova maaşıyla yaşayamıyor musunuz? Peki ayda ne kadar paraya ihtiyacınız var?
-
- ön sevişme
- Total posts: 141
- Registered for: 3 years 10 months
- Orientation: biseksüel
Kendi konunuzu oluşturup oraya akın edersiniz.. veya özel olarak iletişim kurarsınız..
Alınmayın ama her forum konusunu konu dışı sohbete dönüştürmemelisiniz
Alınmayın ama her forum konusunu konu dışı sohbete dönüştürmemelisiniz

-
- Orgazm!
Kişi başı en az 1 bin dolara ihtiyacınız var. Ve bu, ilaç olmadan, kültürel etkinlikler olmadan, barlar olmadan var olabilmektir. Pirinç ve su üzerinde. Sadece ruble cinsinden ücretler o kadar düştü ki, ruble cinsinden ortalama bir gelire sahip olan Filipinler’de bu parayla yaşamak imkansız. Şu anda ruble/dolar döviz kuru nedir?
-
- En güçlü orgazm!
Size kişisel bir mesaj yazacağım.Vlad6969: ↑12 Jun 2023, 00:08 Kişi başı en az 1K USD’ye ihtiyacınız var. Ve bu, ilaç olmadan, kültürel etkinlikler olmadan, barlar olmadan var olabilmektir. Pirinç ve su üzerinde. Sadece ruble cinsinden ücretler o kadar düştü ki, Filipinler’de ortalama
in ruble gelire sahip olan bu parayla yaşamak imkansız. Şu anda ruble/dolar döviz kuru nedir?
-
- Orgazm!
ÖM olarak yanıtlandıvvm: ↑12 Jun 2023, 03:18Kendi konunuzu oluşturup oraya akın edersiniz.. veya özel olarak iletişim kurarsınız.
Alınmayın ama her forum konusunu konu dışı sohbete dönüştürmemelisinizSize kişisel bir mesaj yazacağım.Vlad6969: ↑12 Jun 2023, 00:08 Kişi başı en az 1K USD’ye ihtiyacınız var. Ve bu, ilaç olmadan, kültürel etkinlikler olmadan, barlar olmadan var olabilmektir. Pirinç ve su üzerinde. Sadece ruble cinsinden ücretler o kadar düştü ki, Filipinler’de ortalama
in ruble gelire sahip olan bu parayla yaşamak imkansız. Şu anda ruble/dolar döviz kuru nedir?
-
Автор темыVadim77
- Sürtünmeler
- Total posts: 400
- Registered for: 3 years 6 months
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Vay canına, oradaki fiyatlar eski Avrupa’nın birçok ülkesinden daha pahalı. Bir arkadaşım oraya gitti ve bana Avrupa’daki kadar para kazanmadıklarını söyledi. Yerel halk nasıl hayatta kalıyor?
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1211
- Registered for: 3 years
Bana söyleme, burası inekler arasında evlenmek için popüler bir yer. Filipinliler beyaz bir yabancıyla evlenmenin prestijli olduğunu düşünüyor.
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1211
Böyle insanlar çok, nasıl göründüğüm belli değil. Ancak küçük bir nüans var: kriterlerine kendiniz uymanız gerekiyor. :göz kırp:
-
Автор темыVadim77
- Sürtünmeler
-
- Orgazm!
Nasıl arama yaptığınızı neden anladınız? Aradığımı buldum.FUCKYAMATERITY: ↑14 Jun 2023, 17:16Böyle bir sürü insan var, nasıl göründüğümü bilmiyorum. Ancak küçük bir nüans var: kriterlerine kendiniz uymanız gerekiyor.Rusya Federasyonu’nda 35 yaşında, çocuksuz, evlenmemiş, evlenip çocuk sahibi olmak isteyen bir kadın bulma olasılığını tahmin edelim.![]()
-
- Penetrasyon
- Total posts: 298
Böyle insanlarla tanıştım. En azından öyle diyorlardı ve çocukları yoktu ama bana yakışmıyordu. Yaklaşık her 10-15 kişiden birinin bu kriterlere uyduğunu söyleyeceğim.Vlad6969: ↑04 Jun 2023, 15:58Kendi fikrimi yazdım. Rusya Federasyonu’nda 35 yaşında, çocuksuz, evlenmemiş, evlenip çocuk sahibi olmak isteyen bir kadın bulma olasılığını tahmin edelim. Öyle biriyle tanışmadım ama yurt dışında buldum. Hayır, Rusya’da muhtemelen böyle insanlar var ama biriyle tanışma şansı sıfıra yakın. Ve burada onlardan çok var.
-
- Orgazm!
Evet, Rusya Federasyonu’na pek bakmadım. Dünya büyük ve çok yönlüdür.6996: ↑30 Jun 2023, 09:53Böyle insanlarla tanıştım. En azından öyle diyorlardı ve çocukları yoktu ama bana yakışmıyordu. Yaklaşık olarak her 10-15’in bu tür kriterlere uyduğunu söyleyeceğim.Kendi düşünceme göre yazdım. Rusya Federasyonu’nda 35 yaşında, çocuksuz, evlenmemiş, evlenip çocuk sahibi olmak isteyen bir kadın bulma olasılığını tahmin edelim. Öyle biriyle tanışmadım ama yurt dışında buldum. Hayır, Rusya’da muhtemelen böyle insanlar var ama biriyle tanışma şansı sıfıra yakın. Ve burada onlardan çok var.
-
Автор темыVadim77
- Sürtünmeler
-
Автор темыVadim77
- Sürtünmeler
Ve Aramanın son derece zaman alıcı ve zor bir iş olduğunu ve özellikle de sadece ensest tarafından tahrik edilen bir kadını aramanın değil, gerçekten de bunlardan oldukça fazla sayıda aramanın olduğunu anlayacak yeterli beyin yok. mümkün olduğu kadar çok kritere göre size uyacak ve şahsen de hayal kırıklığı yaratmayacak... :evet:
Evet, büyük olasılıkla, büyük çoğunluğun bir forumda, bir forumda yazma isteği içeren bir reklamı olması nedeniyle kişisel mesaj, eğer okurlarsa ilgilenen kişi, bekar, güzel genç annelerden veya anne olmak isteyenlerden ve özellikle ensestle ilgili konulardan bir sürü yanıt alacağına dair büyük umutlar uyandırır

Ve Aramanın son derece zaman alıcı ve zor bir iş olduğunu ve özellikle de sadece ensest tarafından tahrik edilen bir kadını aramanın değil, gerçekten de bunlardan oldukça fazla sayıda aramanın olduğunu anlayacak yeterli beyin yok. mümkün olduğu kadar çok kritere göre size uyacak ve şahsen de hayal kırıklığı yaratmayacak... :evet:
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 62
- Registered for: 3 years 1 month
Nereye bakılacağının hiçbir önemi yok! Dünyanın her yerine seyahat edebilirsiniz ve onu bulamayabilirsiniz. Veya dairenizin kapısını açıp refakatçinizle tanışabilirsiniz. Ve yarım yok, sadece bir arkadaş. Ve sonra "Ruh eşimi bulmak istiyorum" diye başlıyorlar ve ahlaki açıdan olgunlaşmamış iki insanın birlikteliği başlıyor, kendileri ve birbirleri için daha da fazla kompleks ve psikolojik boşluklar yaratıyorlar, çünkü bunlar gelecekte düzeltilemeyecek. Aşkın boşluklarını bir başkasının yardımıyla doldurmak değil, tam teşekküllü bir simbiyoz olduğunu anlamıyorlar.
Yazar, aile bulma konusunda ilginç bir açıklama. Sizin için pek çok şey maddi şeylere bağlı - bir erkek için doğru sinyaller, ancak aileyi değil, maddi zenginliği ilk sıraya koyanları çekmekten korkmuyor musunuz? Ve eğer Allah korusun, maddi sıkıntınız varsa, sizi terk ederler.
Sonuçta turna balığı yakalamak istiyorsak sim kullanırız ve sazan - mısır
Yemle karıştırdıysam özür dilerim ama benzetmeyi olabildiğince açık hale getirmeye çalıştım)
Yazar, aile bulma konusunda ilginç bir açıklama. Sizin için pek çok şey maddi şeylere bağlı - bir erkek için doğru sinyaller, ancak aileyi değil, maddi zenginliği ilk sıraya koyanları çekmekten korkmuyor musunuz? Ve eğer Allah korusun, maddi sıkıntınız varsa, sizi terk ederler.
Yemle karıştırdıysam özür dilerim ama benzetmeyi olabildiğince açık hale getirmeye çalıştım)
- These users thanked the author Beceri for the post (total 4):
- Anastasya 2005, Maxim......, Didudo, ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊
-
Автор темыVadim77
- Sürtünmeler
Ve yukarıda zaten bir eş bulduğumu yazmıştım, şimdi birlikte iletişim ve deneyim alışverişi arıyoruz :oops :
Reklamdaki 34 kelimeden 2’si - çok mu fazla?

Ben değilim bir balıkçı - benzetme bana göre değil :)
Ve yukarıda zaten bir eş bulduğumu yazmıştım, şimdi birlikte iletişim ve deneyim alışverişi arıyoruz :oops :
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 62
- Registered for: 3 years 1 month
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 175
- Registered for: 2 years 1 month
Buradaki ilginç " (2e) " konular: hem yazardan hem de Filipinler hakkında
.
-
- Penetrasyon
- Total posts: 298
“Yarımlar” hakkında yazmanız ilginç ”. Sana katılıyorum, güçlü bir birlik "yarılar" tarafından değil, bütün bireyler tarafından yaratılır)Shkili: ↑09 Jul 2023, 02:35 Nereye bakılacağının hiçbir önemi yok! Dünyanın her yerine seyahat edebilirsiniz ve onu bulamayabilirsiniz. Veya dairenizin kapısını açıp refakatçinizle tanışabilirsiniz. Ve yarım yok, sadece bir arkadaş. Ve sonra "Ruh eşimi bulmak istiyorum" diye başlıyorlar ve ahlaki açıdan olgunlaşmamış iki insanın birlikteliği başlıyor, kendileri ve birbirleri için daha da fazla kompleks ve psikolojik boşluklar yaratıyorlar, çünkü bunlar gelecekte düzeltilemeyecek. Aşkın boşluklarını bir başkasının yardımıyla doldurmak değil, tam teşekküllü bir simbiyoz olduğunu anlamıyorlar.
Yemi karıştırdıysam kusura bakmayın ama en net benzetmeyi yapmaya çalıştım)
-
- Flört etmek
- Total posts: 25
- Registered for: 2 years
https://i.postimg.cc/C1NFB1sJ/IMG-20230726-170124-627.jpg
https://i.postimg.cc/brwqQh6P/IMG-20230727-131452-480.jpg
https://i.postimg.cc/GtgdK5Ny/IMG-20230727-131535-007.jpg
https://i.postimg.cc/brwqQh6P/IMG-20230727-131452-480.jpg
https://i.postimg.cc/GtgdK5Ny/IMG-20230727-131535-007.jpg
- These users thanked the author Dhashaq’ın yolu kesildi for the post (total 13):
- Mishanya090, Steff, Vincent, Maxim......, Korsan, Oynat 123, Ted_2023, sapık, Henson, Beceri, Mart, abartı, 1020
-
- Penetrasyon
- Total posts: 211
- Registered for: 2 years
- These users thanked the author sevgi dolu for the post (total 4):
- Mishanya090, Korsan, Oynat 123, Biyel kolu
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 408
- Registered for: 2 years 5 months
Böyle kızlar ve genç anneler için samanlıkta iğne aramak gibidir((((
- These users thanked the author Ted_2023 for the post:
- Maxim......
-
- Penetrasyon
- Total posts: 232
Ben de arıyorum. Bize yazın, tartışalım. 23 yaşındayım. Geri kalanı PM’de
myrzik_56
myrzik_56
-
- Sürtünmeler
iyi şanslarMaxim......: ↑26 Aug 2023, 17:38 Ben de bakıyorum. Bize yazın, tartışalım. 23 yaşındayım. Geri kalanlar PM’de
myrzik_56
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1286
- Registered for: 3 years 3 months
Fetişlerinizi ve arzularınızı özel olarak tartışmanın nesi eğlenceli?
Birbiriniz hakkında yeni bir şey öğrenmeyeceksiniz.
Ayrıca gruptaki bireylere veya genel olarak her şeye güven yoktur!
Yalnızca kendi korkunuz ve riskiniz.
Bu yüzden aynı şeyi burada tartışmak arasında pek bir fark göremiyorum.
Birbiriniz hakkında yeni bir şey öğrenmeyeceksiniz.
Ayrıca gruptaki bireylere veya genel olarak her şeye güven yoktur!
Yalnızca kendi korkunuz ve riskiniz.
Bu yüzden aynı şeyi burada tartışmak arasında pek bir fark göremiyorum.
-
- Orgazm!
- Total posts: 660
- Registered for: 3 years 3 months
Çok ahlaksız bir aile istiyorum. Herkesle her şey, dedikleri gibi
Kriteriniz nedir?)
Çok ahlaksız bir aile istiyorum. Herkesle her şey, dedikleri gibi
-
Автор темыVadim77
- Sürtünmeler
-
- Sürtünmeler
burada bulacaksın...sadece mastürbasyon yapanlar((
- These users thanked the author Ted_2023 for the post:
- Svetlana.Kudriya
-
- ön sevişme
- Total posts: 144
-
- Sürtünmeler
-
Автор темыVadim77
- Sürtünmeler
Yani burada kimseyi bulamadım, ne olur ne olmaz diye. Ancak genel olarak İnternet ve karanlık ağ, hedefe ulaşmak için ÇOK iyi fırsatlar sunuyor. :evet:
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 197
- Registered for: 1 year 10 months
-
- Penetrasyon
- Total posts: 232
Telegramda bir kızla ensest hakkında konuşmaktan mutluluk duyacağım @myrzik_56
- These users thanked the author Maxim...... for the post:
- Mishanya090
-
- Sürtünmeler
Evet, burada hiçbir şey yok, ya da bunu gerçek anneler okuyor ve erkeklerin kendilerini okşaması ya da kadın takma adlarıyla mastürbasyon yapanlar da aynı şeyi yapıyor. .. ikisi de direkt temas kurmadığı için sınırları kavrayamıyorsunuz ve dolayısıyla... bundan hiçbir şey çıkmayacak, site aynı değil (((Maxim......: ↑14 Dec 2023, 23:42 Telegramda bir kızla ensest hakkında konuşmaktan memnuniyet duyarım @myrzik_56![]()
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 74
Ve bırak "yanlış yere" yazanlar bakarak kafalarını silsinler"
Nereye gideceğini asla bilemezsin onu bul ve görünüşe göre Vadim tüm seçenekleri kullanmaya, her deliğe olta atmaya karar vermiş.
Ben de buradayım, bazı ilginç tanıdıklar edindim...beklenmedik bir şekilde.
Vadim’e katılıyorum.
Ve bırak "yanlış yere" yazanlar bakarak kafalarını silsinler"
Nereye gideceğini asla bilemezsin onu bul ve görünüşe göre Vadim tüm seçenekleri kullanmaya, her deliğe olta atmaya karar vermiş.
Ben de buradayım, bazı ilginç tanıdıklar edindim...beklenmedik bir şekilde.
-
Автор темыVadim77
- Sürtünmeler
...önce konuyu silmeye, sonra en azından başlığı değiştirmeye karar vermiş, ama bu aptalda böyle bir seçenek yok Bu yüzden onu zaten bulduğumu açıklamak için en azından bir imza eklemem gerekiyordu.
-
- Penetrasyon
- Total posts: 207
- Registered for: 1 year 7 months
Çünkü konu hassas ve hatta riskli. Kardeşlerim hala hikayelerini paylaşmaya hazırlarsa. Ayrıca oğullar da, bana öyle geliyor ki onlar daha çok hayalperestler. O zaman annelerin olma olasılığı çok daha azdır ve genellikle burada değil, kadın forumundadır. Ama eğer biri onu bulmayı umuyorsa, özel ayrıntılar olmadan. Ve kızları genellikle bir paçavra içinde sessiz kalır ve okurlar. Çünkü buna bir yetişkin karışmışsa, reşit olmayan biriyle seks olma ihtimali yüksektir... Ve çocukların hiçbiri ebeveynlerine zarar vermek istemez. Tabii eğer bir tecavüz olayı yoksa. Ve o zaman bile çoğu kişi kirli çamaşırlarını toplum içinde yıkamaya hazır değil
- These users thanked the author Natalie for the post (total 3):
- Çimen, Mishanya090, Mart
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 10 Replies
- 1127 Views
-
Last post by Ktxondo