Genç bir adamın karıma nasıl mastürbasyon yapacağını gerçekten görmek istiyorum. Annesi olacak yaşta, bu yüzden yetişkin bir kadının amını seven birine ihtiyacı var. Karım Marinka Baba elinden gelenin en iyisini yapıyor! Hiç annenize ya da arkadaşınızın annesine mastürbasyon yaptınız mı? Yoksa 10. sınıftaki öğretmeninize mi? Karım hepsine benziyor. Şık, şişman kıçlı kadın, göğüsleri 4 numarada öne çıkıyor. Amını sikmeyi ve göstermeyi seviyor. Bunu ben ve ilk deneyimimizi yaşadığımız başka bir adam dışında kimse bilmiyor.
Ayrıca Marinka fazlasıyla düzgün bir kadın. Bu süre boyunca kendime hiçbir şeye izin vermedim, hiç kimseyle birlikte olmadım, kendi üyem dışında başka bir üyeyi elime hiç tutmadım. Ağzına koymuyor, amımı tıraş etmiyor. Ama yine de sikişmeyi seviyor, boşalırken kedi gibi bağırıyor. Bir üniversitede her zaman genç erkekler arasında ders veriyor. Ve bu onu heyecanlandırıyor, kendisi de itiraf etti. Şehvetli bakışları fark ettiğinde külotunun ıslandığını söylüyor. Bu yüzden profesörüme bir hediye vermeye karar verdim. Ve kendim için de.
Kolya adında genç bir çocuk kulübemize geldi. O bir öğrenci ve karısı dönem ödevini yazmasına yardım ediyor gibi görünüyordu. Ona bir fotoğraf verdim. Marinka tatilde, sahilde uzanıyor. Tombul kalçalarını hafifçe ayırdı, sütyenini indirdi ve yüzünü bir şapkayla kapattı. Herkesin ağzını sulandıracak çok iştah açıcı bir manzara. Kolya’nın penisi hemen ayağa kalktı. Pantolonumun içinde bir yumru gibi dışarı çıkıyor. Başka bir sefer Marinka’ya sadece bir elbiseyle karşısına çıkmasını emrettim. Onun önüne oturdu ve sanki tesadüfen bornozunu hafifçe açtı. Dizler yuvarlaktır, kalçalar ortaya doğru görünür. Ayrıca kasıklarına bakabilmesi için bacaklarını hafifçe açtı. Zavallı adam kıvranıyor, sağ eliyle cebinde sikiyle oynuyor. Ama bir şey söylemeye cesaret edemiyor, göremeyeceğimden korkuyor.
Ve ben bu manzaraya hayran kaldım. Penisim uzun süre dikleşti. Marinka da heyecanlandı. Bu yüzden çocuğu daha da tahrik etmek için arkasını dönüyor. Ya göğüsleri neredeyse düşecek kadar masanın üzerine eğilecek ya da yerden bir şey almak için eğilecek. Genel olarak ikisi de olgunlaştı. Böyle bir seanstan sonra doğrudan Kolya’ya sordum:
- Bana dürüstçe söyle, karımı seviyor musun?
İlk başta utandı ama sonra itiraf etti:
- I çok beğendim...
- Bunu ona vermek ister misin?
- Gerçekten istedim.
- Tamam, mırıldanmayı bırak! Sikin onun üzerinde mi? Evet, konuşun, utanmayın, nasıl öne çıktığınızı gördüm...
- Küfür etmeyecek misin?
- Yemin etmeyeceğim! Cevap ver bana köpek yavrusu, onun sahildeki fotoğrafını beğendin mi?
- Kesinlikle onu yüzüstü bırakırdım...
Kolka ile konuşuyorum ve aleti pantolonunun içinde duruyor. Şu anda Marinka’nın delikten bizi izlediğini ve tüm konuşmayı duyduğunu biliyorum. Onun hakkında bir fahişe gibi konuşmaları ve onun çekiciliğini kaba bir şekilde tartışmaları gerçekten hoşuna gidiyor.
O gece bana deli gibi verdi. Amcık şişti, ıslandı ve bir oyuk gibi kocaman oldu. Artık aletim onu tatmin etmeye yetmiyordu. Masadan kristal bir vazo aldı ve amını mastürbasyon yapmaya başladı. Sakinleşemiyor ve bağırıyor:
- Bu çocuğu yemek istiyorum! İkinizin de beni sikmenizi istiyorum! Çok tatlı bir aleti var! Ve zaten çok sağlıklı! Karşısında köpek gibi durmak istiyorum, amımı çekiştirsin!...
Bu konuyla ilgilenen ve bundan sonra ne olacağını bilmek isteyenler yazsın
Profesörün karısı emin ellerde.
-
Автор темыonlar
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 10
- Registered for: 3 years
- Orientation: biseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Profesörün karısı emin ellerde.
- These users thanked the author onlar for the post (total 5):
- Onizm, Eskimiş, Fargal94, rüyada doğmuş, sendeledim