Eski sevgiliyle karısı
-
- Potansiyel seks nesnesi
Eski sevgiliyle karısı
Herkese merhaba. Kısaca yazacağım bana, 34, eşime, 33, 12 yıldır birlikteyiz ve çocuklarımız var. Yaklaşık 2 yıl boyunca çeşitli çekişmeler ve küçük aile içi kavgalar başladı, bu yüzden cinsel hayatım keskin bir şekilde kötüleşti. Yaklaşık bir yıl önce karımın eski erkek arkadaşıyla (çocukluk aşkı) birkaç kez yazışmalarını gördüm; prensip olarak genel konular hakkında konuşmanın ve ona iltifat etmenin yanlış bir yanı yok. Yeni yıl için karımın şirket partisi vardı ve öyle oldu ki arkadaşım eski sevgilimin bir kafeden alındığını gördü, onunla konuştuktan sonra onu yüzeye çıkardım ve eski sevgilisiyle yattığını itiraf etti bir ay boyunca ve bunun büyük bir kısmı benim hatamdı.
Tabii ki sağduyu açısından, onun bunu bir daha yapmayacağını anlıyorum ve ailemi kaybetmek istemiyorum. Peki bu geyik tarafından aldatılma duygusundan nasıl kurtuluruz?
Tabii ki sağduyu açısından, onun bunu bir daha yapmayacağını anlıyorum ve ailemi kaybetmek istemiyorum. Peki bu geyik tarafından aldatılma duygusundan nasıl kurtuluruz?
-
Re: Eski eşiyle
Merhaba. Seks onun için çok önemli olduğundan, ikiniz için de tek bir çözüm var: Bir veya iki günlüğüne başka bir BDSM kulübü rezervasyonu yapın.
Orada, iyice bağlanıp şaplak atıldığında, kadın içtenlikle tövbe edebilecektir. , ve onu affedebileceksin.
Orada, iyice bağlanıp şaplak atıldığında, kadın içtenlikle tövbe edebilecektir. , ve onu affedebileceksin.

-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 78
- Orientation: biseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Ne yazık ki bu duygu hiçbir zaman geçmeyecek. Her zaman ruhumun derinliklerinde yaşayacak. Ama güçlü olmalısın ve bunu onun hatası olarak kabul etmeye çalışmalısın. Seni gerçekten seviyorsa, kendisi de bundan uzun süre utanacaktır.
-
- Penetrasyon
- Total posts: 257
Bırakın herkesle çıksın. Arkadaşlarını getir. İlişkiler yeni renklerle parlayacak
- These users thanked the author bir peri for the post (total 3):
- artm.razvratnik, drmaksimfil, annem adam yaptı
-
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 12
- Orientation: heteroseksüel
Tadını çıkarın ve swinger olun
- These users thanked the author FEV for the post (total 2):
- Büyüleyici, seksforumu_
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1092
Burada tek bir tavsiye var; geyik olmayı bırak, hepsi bu.Koca: ↑05 Jan 2020, 10:46 Herkese merhaba. Kısaca yazacağım bana, 34, eşime, 33, 12 yıldır birlikteyiz ve çocuklarımız var. Yaklaşık 2 yıl boyunca çeşitli çekişmeler ve küçük aile içi kavgalar başladı, bu yüzden cinsel hayatım keskin bir şekilde kötüleşti. Yaklaşık bir yıl önce karımın eski erkek arkadaşıyla (çocukluk aşkı) birkaç kez yazışmalarını gördüm; prensip olarak genel konular hakkında konuşmanın ve ona iltifat etmenin yanlış bir yanı yok. Yeni yıl için karımın şirket partisi vardı ve öyle oldu ki arkadaşım eski sevgilimin bir kafeden alındığını gördü, onunla konuştuktan sonra onu yüzeye çıkardım ve eski sevgilisiyle yattığını itiraf etti bir ay boyunca ve bunun büyük bir kısmı benim hatamdı.
Tabii ki sağduyu açısından, onun bunu bir daha yapmayacağını anlıyorum ve ailemi kaybetmek istemiyorum. Peki ama bir geyik tarafından aldatılmış olma hissinden nasıl kurtuluruz?

- These users thanked the author Tanuşka for the post (total 6):
- Büyüleyici, 6996, Oxxotnik, Alex 17, Cidden, MISTER_COCK
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 18
Ayrıca ilişkiniz kötüleştikten sonra geyik gibi ayrılıp ayrılmamanızı tavsiye ederim, sizin birbirinize karşı tavrınızı görüp kendilerine kötü örnek olmanız çocuklardan daha iyi olacaktır!
- These users thanked the author drmaksimfil for the post (total 2):
- Tanuşka, 6996
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 159
Nika_miku, izin veren eski eşime katılıyorum onun evine gitmesi, ebeveynleri. Ancak gelip her şeyi daha detaylı anlatması şartıyla.
- These users thanked the author artm.razvratnik for the post:
- drmaksimfil
-
- Flört etmek
- Total posts: 40
Bakın
Eşimden yarım ay önce ayrıldım, ondan önce de bir evliliğimiz, bir oğlumuz ve zengin akrabalarımız vardı.
Eşimin başka biriyle sorunları olduğu söylendi, ben yapmadım İnanmıyorum.
Daha sonra bana verdiği arkadaşı, onu emerken çekilmiş fotoğraflarını ve videolarını gönderdi. Ben buna uzun süre dayandım, duracağıma söz verdim ama yapamadım. onu arabasında.
Bardağı taşıran son damla, genel toplantıda (kızı ve oğlum aynı sınıftaydı) geri çekilip gerilimi hafiflettiğimiz zamandı.
Ayrıldık kısa sürede aynı parayla eşimden intikam aldım.
Mesele şu ki, evliliği kurtarmaya çalıştılar, yürümedi, seks ve aile hayatı olmasına rağmen kendilerine yabancıydılar. . Herhangi bir talepte ona vermeye devam edecektir.
Boşan ama bağırma ya da bağırma, her şey zaten oldu
Eşimden yarım ay önce ayrıldım, ondan önce de bir evliliğimiz, bir oğlumuz ve zengin akrabalarımız vardı.
Eşimin başka biriyle sorunları olduğu söylendi, ben yapmadım İnanmıyorum.
Daha sonra bana verdiği arkadaşı, onu emerken çekilmiş fotoğraflarını ve videolarını gönderdi. Ben buna uzun süre dayandım, duracağıma söz verdim ama yapamadım. onu arabasında.
Bardağı taşıran son damla, genel toplantıda (kızı ve oğlum aynı sınıftaydı) geri çekilip gerilimi hafiflettiğimiz zamandı.
Ayrıldık kısa sürede aynı parayla eşimden intikam aldım.
Mesele şu ki, evliliği kurtarmaya çalıştılar, yürümedi, seks ve aile hayatı olmasına rağmen kendilerine yabancıydılar. . Herhangi bir talepte ona vermeye devam edecektir.
Boşan ama bağırma ya da bağırma, her şey zaten oldu
- These users thanked the author Moto oyunu for the post (total 6):
- drmaksimfil, 6996, Tanuşka, Cidden, MISTER_COCK, çiçek hastalığı
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 321
Koca, "Ortak bakış açısından "anlayışlısın", karısının daha birçok kez onunla birlikte olacağını anlamalısın! Bundan şüphe etmenize bile gerek yok! Ve “aldatılmış geyik” olma hissinden kurtulamayacaksınız. Sorunu çözmenin iki yolu vardır - ya tüm aile ile başka bir şehre taşınmak ve böylece onları buluşma fırsatından radikal bir şekilde mahrum bırakmak (ulaşımımız iyi gelişmiş olduğundan bu% 100 başarı vermeyebilir) ya da boşan ve onları rahat bırak! Tertium non datur (üçüncü seçenek yoktur)!
- These users thanked the author şefkatli for the post (total 2):
- annem adam yaptı, Cidden
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1531
İhale, üçüncü bir seçenek var Arkadaş edin ve. Durumu kontrol altına alın.Onu birlikte sikin.Bir ara eski sevgilim kocasına bir ültimatom verdi.Aldatmak ve saklanmak istemiyorum.Ya boşan ya da beni birlikte sik. ve ikinci seçeneği kabul ettik. Uzun zamandır bu şekilde arkadaştık, şu ana kadar ailevi nedenlerden dolayı taşınmadılar.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 55
Koca, buna ABF forumunda ihtiyacın var, orada sana ne yapman gerektiğini söyleyecekler
-
- Penetrasyon
- Total posts: 285
Tolqala, eğer bu seçeneği kabul ederse, ve eğer zaten telaşlanmaya başladılarsa, benim naçizane fikrime göre böyle hiçbir şey işe yaramayacak. Her ne kadar bu, bu durumdan çıkmanın harika bir yolu olsa da. Eşimin böyle bir teklifini kabul ederdim.
-
- ön sevişme
- Total posts: 146
Ne diyebilirim? Burada ne kadar danışman olabilir, ne kadar çok insan varsa o kadar fikir var ama elbette karar sizin! Ya barışırlar ve eski sevgililerine yaptıkları "gezilerin" sona ereceğini umarlar ya da ondan ayrılamayacağı için onun ona geri dönmesine izin vermek daha iyidir... bu da onun o tür bir eski sevgili olmadığı anlamına gelir.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 94
Lanet olsun, buna nasıl katlanabiliyorsun? Sen erkeksin, aldatmaktan nefret ederim, onun kız kardeşini, annesini veya arkadaşını sikerim,
Bırak eski sevgilisiyle yansın
Bırak eski sevgilisiyle yansın
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1070
-
- Orgazm!
- Total posts: 629
-
- Similar Topics
- Replies