Banyoda karısı
-
- Potansiyel seks nesnesi
Banyoda karısı
Genel olarak hikaye şu: Hanımım hamama arkadaşıyla birlikte gitti, her zaman olduğu gibi genellikle birlikte veya dörtlü giderler. Eh, kadınların konuşması filan falan var. Sonra bir gün garaj kapısını kapatmak için dışarı çıktım ve hamamın penceresinden - giyinme odasından - kısaca bakmaya karar verdim. Lanet olsun, bakmamak daha iyi olurdu. Arkadaşım kanepede bacaklarını uzatmış oturuyor ve çömelmiş arkadaşı onun amını yalıyor. Hemen eve koştum. Sonra eşime buharın nasıl olduğunu sordum, o da her zamanki gibi evet dedi. Bir keresinde bir tutkuyla w-w formatına nasıl baktığını sormuştum, o da hayır, uh, bu bana göre değil dedi. Peki bekleme odasındaki şey neydi benim için bir soru...
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 96
- Orientation: heteroseksüel
Re: Hamamdaki karısı. Genel olarak hikaye şu: Hanımım arkadaşıyla birlikte hamama gittiler...
Sadece sana bunu söylemeye utanıyor. Bu arkadaşınızı alkollü bir akşam yemeğine davet edin ve yeterince içtikten sonra ikisiyle de flört etmeyi deneyin
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 300
- Orientation: biseksüel
Re: Hamamdaki karısı. Genel olarak hikaye şu: Hanımım arkadaşıyla birlikte hamama gittiler...
Anonim, İlginç yorum. Eşim ve arkadaşı hamama birlikte mi yoksa dört kişilik bir grup olarak mı gidiyorlar?)))) Peki yanlarında başka kim var?????? Hamam pencerelerinin önünde garaj kapınız var mı? O halde hamamın içinden arabayla nasıl çıkılır??????? Bildiğimiz kadarıyla hamamda pencere yok, burası bir ev değil.
-
- Flört etmek
- Total posts: 41
Arkadaşımın var, evlenmeden önce sık sık birbirlerini yalıyorlardı.. şimdi bilemiyorum, ziyarete geldiklerinde hamama birlikte gidiyorlar.
-
- Orgazm!
- Total posts: 806
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Zevk sizin elinizde ve bu durumda spor yapmaya, koşmaya başladınız. Ah, boşuna!!! :bilinmiyor:
-
- Potansiyel seks nesnesi
-
- Orgazm!
- Total posts: 778
Bu çok uzun zaman önceydi, 90’larda. Bir arkadaşım vardı... Bir keresinde "köpük içinde" koşarak yanıma geldi, darmadağınık, gözleri şişmiş, ölüm kadar solgun... İşten eve her zamankinden daha erken döndüğünü söylüyor (başparmağını bir çiviyle deldi) ve patron gitmesine izin verdi) ve işte... Çıplak kayınvalide kanepede yatıyor, kocaman göğsünün meme ucunu emiyor ve karısı kayınvalidenin bacaklarının arasında yere oturuyor ve yalıyor onun kedisi! Ne yapacağını bilemeden çılgına dönüp saklandı... Bu sırada karısı yerden kalkıp, eliyle klitorisini mastürbasyon yapmaya başlayan kayınvalidesinin yüzüne oturdu! Sessizce oradan ayrıldı ve koşarak yanıma geldi. Tavsiye istedim. Ama ona ne cevap verebilirdim? Hiç böyle bir durumda olmadım ve hiçbir şey tavsiye edemedim. Bir buçuk ay geçti ve onlar için her şey daha iyi hale geldi - kayınvalidesini sikmeye ve karısına oral seks yapmaya başladı, sonra da tam tersi. Ve her şey yolunda! Şimdi nasıl olduklarını bilmiyorum - Urallarda bir yere gittiler...!
- These users thanked the author Piero for the post (total 7):
- geniş kalçalı adam, annem adam yaptı, Travolta, Sibiryak89, Fargal94, sessizlik, Vik.ruba80
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
Görmek! Cooney’nin kayınvalidesi boyandığı kadar korkutucu değil...
- These users thanked the author Nikk for the post (total 2):
- annem adam yaptı, Travolta
-
- Orgazm!
- Total posts: 778
niqk, ... ve lezbiyen sekse ne dersin? ona söylüyorlar!
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 99
Genellikle bunun korkunç olduğunu kategorik ve yüksek sesle bağıranlar))) bunu kendileri yaptılar. Örneğin televizyondaki homofoblar. Bu yüzden yalıyor ve inkar ediyor. Bir şey onu bunu söylemekten alıkoyuyor. Belki de kendiniz bu konuda olumsuz konuştuğunuz için.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 46 Replies
- 5519 Views
-
Last post by Tanya
-
- 21 Replies