Banyoda karısı

Bizim ve çevrimiçi yazarlarımızın yaratıcılığı, hikayelerinizi ve çılgın fantezilerinizi paylaşın!
Anonim
Potansiyel seks nesnesi
 Banyoda karısı

Unread post by Anonim »

Genel olarak hikaye şu: Hanımım hamama arkadaşıyla birlikte gitti, her zaman olduğu gibi genellikle birlikte veya dörtlü giderler. Eh, kadınların konuşması filan falan var. Sonra bir gün garaj kapısını kapatmak için dışarı çıktım ve hamamın penceresinden - giyinme odasından - kısaca bakmaya karar verdim. Lanet olsun, bakmamak daha iyi olurdu. Arkadaşım kanepede bacaklarını uzatmış oturuyor ve çömelmiş arkadaşı onun amını yalıyor. Hemen eve koştum. Sonra eşime buharın nasıl olduğunu sordum, o da her zamanki gibi evet dedi. Bir keresinde bir tutkuyla w-w formatına nasıl baktığını sormuştum, o da hayır, uh, bu bana göre değil dedi. Peki bekleme odasındaki şey neydi benim için bir soru...
Romantik
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 96
Orientation: heteroseksüel
 Re: Hamamdaki karısı. Genel olarak hikaye şu: Hanımım arkadaşıyla birlikte hamama gittiler...

Unread post by Romantik »

Sadece sana bunu söylemeye utanıyor. Bu arkadaşınızı alkollü bir akşam yemeğine davet edin ve yeterince içtikten sonra ikisiyle de flört etmeyi deneyin
These users thanked the author Romantik for the post (total 2):
Travolta, Dimon169
Vit123
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 300
Orientation: biseksüel
 Re: Hamamdaki karısı. Genel olarak hikaye şu: Hanımım arkadaşıyla birlikte hamama gittiler...

Unread post by Vit123 »

Anonim, İlginç yorum. Eşim ve arkadaşı hamama birlikte mi yoksa dört kişilik bir grup olarak mı gidiyorlar?)))) Peki yanlarında başka kim var?????? Hamam pencerelerinin önünde garaj kapınız var mı? O halde hamamın içinden arabayla nasıl çıkılır??????? Bildiğimiz kadarıyla hamamda pencere yok, burası bir ev değil.
Mimi
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 41

Unread post by Mimi »

Arkadaşımın var, evlenmeden önce sık sık birbirlerini yalıyorlardı.. şimdi bilemiyorum, ziyarete geldiklerinde hamama birlikte gidiyorlar.
George
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 806
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by George »

Anonim: 29 Nov 2019, 12:05 Bacaklarım kanepede oturuyor ve arkadaşım çömelerek amını yalıyor. Hemen eve koştum.
Zevk sizin elinizde ve bu durumda spor yapmaya, koşmaya başladınız. Ah, boşuna!!! :bilinmiyor:
Misafir_15
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Misafir_15 »

...............
Piero
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 778

Unread post by Piero »

Bu çok uzun zaman önceydi, 90’larda. Bir arkadaşım vardı... Bir keresinde "köpük içinde" koşarak yanıma geldi, darmadağınık, gözleri şişmiş, ölüm kadar solgun... İşten eve her zamankinden daha erken döndüğünü söylüyor (başparmağını bir çiviyle deldi) ve patron gitmesine izin verdi) ve işte... Çıplak kayınvalide kanepede yatıyor, kocaman göğsünün meme ucunu emiyor ve karısı kayınvalidenin bacaklarının arasında yere oturuyor ve yalıyor onun kedisi! Ne yapacağını bilemeden çılgına dönüp saklandı... Bu sırada karısı yerden kalkıp, eliyle klitorisini mastürbasyon yapmaya başlayan kayınvalidesinin yüzüne oturdu! Sessizce oradan ayrıldı ve koşarak yanıma geldi. Tavsiye istedim. Ama ona ne cevap verebilirdim? Hiç böyle bir durumda olmadım ve hiçbir şey tavsiye edemedim. Bir buçuk ay geçti ve onlar için her şey daha iyi hale geldi - kayınvalidesini sikmeye ve karısına oral seks yapmaya başladı, sonra da tam tersi. Ve her şey yolunda! Şimdi nasıl olduklarını bilmiyorum - Urallarda bir yere gittiler...!
These users thanked the author Piero for the post (total 7):
geniş kalçalı adam, annem adam yaptı, Travolta, Sibiryak89, Fargal94, sessizlik, Vik.ruba80
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 14344

Unread post by Nikk »

Görmek! Cooney’nin kayınvalidesi boyandığı kadar korkutucu değil...
These users thanked the author Nikk for the post (total 2):
annem adam yaptı, Travolta
Piero
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 778

Unread post by Piero »

niqk, ... ve lezbiyen sekse ne dersin? ona söylüyorlar!
Kostik
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 99

Unread post by Kostik »

Genellikle bunun korkunç olduğunu kategorik ve yüksek sesle bağıranlar))) bunu kendileri yaptılar. Örneğin televizyondaki homofoblar. Bu yüzden yalıyor ve inkar ediyor. Bir şey onu bunu söylemekten alıkoyuyor. Belki de kendiniz bu konuda olumsuz konuştuğunuz için.
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hikayeleri, hikayeler, fanteziler”