İş yerinde kaka yaptınız mı?

Bir kadına ilişkiler ve seks açısından sizi neyin endişelendirdiğini sorun
Автор темы
Yıkılmak
İlgi gösteriliyor
Total posts: 4
Registered for: 2 years 11 months
 İş yerinde kaka yaptınız mı?

Unread post by Yıkılmak »

Kızlar, hiç işyerinde aniden gerçekten kaka yapmak istediğiniz bir durum yaşadınız mı?) Bunu nasıl başardınız? Meslektaşlarınızdan mı saklanıyordunuz?) Eğer bu açıksa, nasıl hissettiniz? Herhangi bir tuhaflık var mıydı?
These users thanked the author Yıkılmak for the post:
elektronik
Veronika
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2146
Registered for: 3 years
Orientation: heteroseksüel
 Cevap: İş yerinde kaka yaptınız mı?

Unread post by Veronika »

Ofiste çalışıyorum, ekip kadın, hiçbir sorun olmadı. Ama minibüse binerken kondüktör olarak çalıştığımda bu oldu. Tolya yanlış şeyi yedi. Anladım. McDonald’s yakında, Kuzminki’deydi. Kapanana kadar orada oturdum, sıra beklemeden içeri aldılar. Temizlikçi kadın bana bir hap verdi. Üzgünüm, kapatıyoruz. Tabii ki herhangi bir ulaşım aracına binmedim. Yürüyerek gittim, çok uzak değildi o zamanlar Tekstilshchiki’de bir oda kiralıyorduk. Yürürken birkaç kez çömeldim. Kim gördü, görmedi bilmiyorum. Kesinlikle bir kez gördük. Çalılık yoktu, evin köşesine oturdum. Adam anlayışla karşıladı.
dva2dva
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 128
Registered for: 2 years 8 months

Unread post by dva2dva »

İş yerinde kaka yapmanın sorunu nedir? Bu bir tür fetiş mi? Elbette bilemiyorum, belki birisinin ofisin veya fabrikanın tam ortasında kabinleri vardır ama benim çalıştığım yerdeki tuvalet evdekinden pek farklı değildi, dolayısıyla başka bir his hissetmedim. rahatlama dışında)))
These users thanked the author dva2dva for the post:
Cennet elmaları
Akteya
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 227
Registered for: 2 years 8 months
Orientation: heteroseksüel

Unread post by Akteya »

Tüm! Perde, pedofili, ensest ve hayvanat bahçesi de zaten konuşuldu. Geriye kalan tek şey scat.
Tanrım, sen neden bahsediyorsun?
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Kızlara ve kadınlara yönelik sorular”