İş yerinde kaka yapma kısıtlamaları
-
Автор темыzayıf bağırsak
- Sürtünmeler
- Total posts: 388
- Registered for: 3 years 4 months
İşyerinde kaka yapma kısıtlamaları
Bir yerlerde bir kız, tuvalet müşterinin alanında olduğu için işyerinde kaka yapmalarının yasak olduğunu yazdı. Soru oldukça tartışmalı.
Bir yandan kaka yapma isteği duyarsanız ne yapmalısınız? Bu durumdan nasıl çıkılır?
Öte yandan, bir müşteri oraya kakasını yaptıktan sonra içeri girerse, pis kokuya neden olacak ve şirketin pislik olduğunu ve rakiplere gideceğini düşünecektir.
Ne düşünüyorsun? Bir işçi açısından bu konuya bakış açınız nedir? Patron olsaydın ne yapardın?
Bir yandan kaka yapma isteği duyarsanız ne yapmalısınız? Bu durumdan nasıl çıkılır?
Öte yandan, bir müşteri oraya kakasını yaptıktan sonra içeri girerse, pis kokuya neden olacak ve şirketin pislik olduğunu ve rakiplere gideceğini düşünecektir.
Ne düşünüyorsun? Bir işçi açısından bu konuya bakış açınız nedir? Patron olsaydın ne yapardın?
- These users thanked the author zayıf bağırsak for the post:
- Martin
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 325
- Registered for: 2 years 7 months
- Orientation: biseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Re: İşyerinde kaka yapma yasağı
Ben patron olsaydım, değerli çalışma zamanını boşa harcamamak için herkese çalışma saatleri sırasında pantolonlarını giymelerini emrederdim...)))) Veya en kötü ihtimalle bebek beziyle...))) Ve hava sıcak, hem de üretim kesintiye uğramadan, çifte fayda diyelim...
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 8
- Registered for: 1 year 8 months
- Orientation: heteroseksüel
Bir şirket, bir müşterinin üzerine kaka yapma isteği duyarsa ne yapacaktır?) Onu bir rakibin tuvaletine mi göndereceksiniz?)
Bana öyle geliyor ki patron, çalışanın çalışma süresinden daha çok endişeleniyor, başarılı bir şekilde tuvalete kaka yapıyor tuvaletler, işteki gibi ama aynı zamanda çalışmıyor)
Bana öyle geliyor ki patron, çalışanın çalışma süresinden daha çok endişeleniyor, başarılı bir şekilde tuvalete kaka yapıyor tuvaletler, işteki gibi ama aynı zamanda çalışmıyor)
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2154
- Registered for: 1 year 8 months
- These users thanked the author Büyücü for the post (total 3):
- Lexa55, Martin, zayıf bağırsak
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 71
- Registered for: 1 year 4 months
Tamamen saçmalık. 2000-2001’de bir emsal olmasına rağmen. GAZ fabrikasında tuvalete kupon verdiler)) Her şey berbattı))) Vardiya başına 2 kupon.
-
- Penetrasyon
- Total posts: 284
- Registered for: 2 years 5 months
Böyle bir şirketin canı cehenneme. Patronun ofisine gelirdim ve masaya sıçardım!))Zayıf bağırsak: ↑19 Jan 2024, 08:36 Bir yerlerde bir kız, tuvalet müşterinin alanında olduğu için işyerinde kaka yapmalarının yasak olduğunu yazdı. Soru oldukça tartışmalı.
- These users thanked the author Lexa55 for the post (total 3):
- Rasaroam, Kahretsin, seksforumu_
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 318
- Registered for: 2 years 2 months
Katılıyorum, ancak sadece bir demet koymak değil, aynı zamanda dürtmek de gerekiyor. Patronun yüzü orada
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 3155
- Registered for: 2 years 2 months
Kesinlikle doğru bir eylem. Prensip olarak Rusların kaka yapmasını genel olarak yasaklardım. Devletin altını üstüne getirelim!
-
Автор темыzayıf bağırsak
- Sürtünmeler
- Total posts: 388
- Registered for: 3 years 4 months
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 0 Replies