İş yerinde kaka yaptınız mı?
-
Автор темыYıkılmak
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 4
- Registered for: 2 years 11 months
İş yerinde kaka yaptınız mı?
Kızlar, hiç işyerinde aniden gerçekten kaka yapmak istediğiniz bir durum yaşadınız mı?) Bunu nasıl başardınız? Meslektaşlarınızdan mı saklanıyordunuz?) Eğer bu açıksa, nasıl hissettiniz? Herhangi bir tuhaflık var mıydı?
- These users thanked the author Yıkılmak for the post:
- elektronik
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2146
- Registered for: 3 years
- Orientation: heteroseksüel
Cevap: İş yerinde kaka yaptınız mı?
Ofiste çalışıyorum, ekip kadın, hiçbir sorun olmadı. Ama minibüse binerken kondüktör olarak çalıştığımda bu oldu. Tolya yanlış şeyi yedi. Anladım. McDonald’s yakında, Kuzminki’deydi. Kapanana kadar orada oturdum, sıra beklemeden içeri aldılar. Temizlikçi kadın bana bir hap verdi. Üzgünüm, kapatıyoruz. Tabii ki herhangi bir ulaşım aracına binmedim. Yürüyerek gittim, çok uzak değildi o zamanlar Tekstilshchiki’de bir oda kiralıyorduk. Yürürken birkaç kez çömeldim. Kim gördü, görmedi bilmiyorum. Kesinlikle bir kez gördük. Çalılık yoktu, evin köşesine oturdum. Adam anlayışla karşıladı.
-
- ön sevişme
- Total posts: 128
- Registered for: 2 years 8 months
İş yerinde kaka yapmanın sorunu nedir? Bu bir tür fetiş mi? Elbette bilemiyorum, belki birisinin ofisin veya fabrikanın tam ortasında kabinleri vardır ama benim çalıştığım yerdeki tuvalet evdekinden pek farklı değildi, dolayısıyla başka bir his hissetmedim. rahatlama dışında)))
- These users thanked the author dva2dva for the post:
- Cennet elmaları
-
- Penetrasyon
- Total posts: 227
- Registered for: 2 years 8 months
- Orientation: heteroseksüel
Tüm! Perde, pedofili, ensest ve hayvanat bahçesi de zaten konuşuldu. Geriye kalan tek şey scat.
Tanrım, sen neden bahsediyorsun?
Tanrım, sen neden bahsediyorsun?
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 8 Replies
- 265 Views
-
Last post by zayıf bağırsak