herkese merhaba, annemle deniz kenarına nasıl gittiğimizin hikayesini hatırlıyorum, ben 11 yaşındaydım, annem ise 33 yaşındaydı, babasından boşandıktan sonra annem istedi dinlenmek için gittik ve tatile gittik, annem ortalama boydaydı, göğüsleri 2 büyüklüğündeydi ve kalçası dolgundu, fitness salonunda spor yapmayı seviyor ve bu yüzden biz de plaja gittim, annem siyah mayosunu ve tangasını giydi, benden büyük olsaydım muhteşemdi, onunla sikerdim, ama bir sürü erkek ona bakıyordu ve biri bulundu, adı Igor’du, 50 yaşındaydı, çok seksiydi, kasları olan fit bir adamdı, hemen anneme randevu istedi ve gittik, çok nazikti, bana dondurma aldı ve anneme yapıştırıldım ve onun kıçına tokat atmak ve muhtemelen onu becermek istedim ve böylece restoranda bir süre oturduk ve annem bir yere gitti, bana beklememi söyledi, 10 dakika, Igor’un odasına gittiklerini gördüm, 20 dakika geçti, Hala annemi bekliyordum ve onların odasına gitmeye karar verdim ama kapalıydı ve oradan yüksek inlemeler ve gıcırtılar geliyordu, annemin Igor’u siktiğini fark ettim, diğer tarafa bakmaya karar verdim bir pencere vardı ve her şeyi gördüm, annem kovboy kız pozisyonunda bir sikin üzerine atlıyordu Igor, çok heyecanlandım, mayoların içindeydim ve penisim çok dikti, sonra annem şunu yapmaya başladı oral seks derin, çok güzeldi ve 10 dakika sonra Igor onun yanına geldi. Penisini ağzına yaladı ve yanına uzandı, 5 dakika boyunca penisini öptü ve mastürbasyon yaptı, gitti banyoya girdim, sonra çok sert bir şekilde çekildim ve annemi beklemem gereken yere gittim, geldi, beni öptü ve odama gittik bu benim hikayem