herkese merhaba, annemle deniz kenarına nasıl gittiğimizin hikayesini hatırlıyorum, ben 11 yaşındaydım, annem ise 33 yaşındaydı, babasından boşandıktan sonra annem istedi dinlenmek için gittik ve tatile gittik, annem ortalama boydaydı, göğüsleri 2 büyüklüğündeydi ve kalçası dolgundu,
fitness salonunda spor yapmayı seviyor ve bu yüzden biz de plaja gittim, annem siyah mayosunu ve tangasını giydi, benden büyük olsaydım muhteşemdi, onunla sikerdim, ama bir sürü erkek ona bakıyordu ve biri bulundu, adı Igor’du, 50 yaşındaydı, çok seksiydi, kasları olan fit bir adamdı, hemen anneme randevu istedi ve gittik, çok nazikti, bana dondurma aldı ve anneme yapıştırıldım ve onun kıçına tokat atmak ve muhtemelen onu becermek istedim ve böylece restoranda bir süre oturduk ve annem bir yere gitti, bana beklememi söyledi, 10 dakika, Igor’un odasına gittiklerini gördüm, 20 dakika geçti, Hala annemi bekliyordum ve onların odasına gitmeye karar verdim ama kapalıydı ve oradan yüksek inlemeler ve gıcırtılar geliyordu, annemin Igor’u siktiğini fark ettim, diğer tarafa bakmaya karar verdim bir pencere vardı ve her şeyi gördüm, annem kovboy kız pozisyonunda bir sikin üzerine atlıyordu Igor, çok heyecanlandım, mayoların içindeydim ve penisim çok dikti, sonra annem şunu yapmaya başladı oral seks derin, çok güzeldi ve 10 dakika sonra Igor onun yanına geldi. Penisini ağzına yaladı ve yanına uzandı, 5 dakika boyunca penisini öptü ve mastürbasyon yaptı, gitti banyoya girdim, sonra çok sert bir şekilde çekildim ve annemi beklemem gereken yere gittim, geldi, beni öptü ve odama gittik bu benim hikayem
:shamp: herkese merhaba, annemle deniz kenarına nasıl gittiğimizin hikayesini hatırlıyorum, ben 11 yaşındaydım, annem ise 33 yaşındaydı, babasından boşandıktan sonra annem istedi dinlenmek için gittik ve tatile gittik, annem ortalama boydaydı, göğüsleri 2 büyüklüğündeydi ve kalçası dolgundu,
fitness salonunda spor yapmayı seviyor ve bu yüzden biz de plaja gittim, annem siyah mayosunu ve tangasını giydi, benden büyük olsaydım muhteşemdi, onunla sikerdim, ama bir sürü erkek ona bakıyordu ve biri bulundu, adı Igor’du, 50 yaşındaydı, çok seksiydi, kasları olan fit bir adamdı, hemen anneme randevu istedi ve gittik, çok nazikti, bana dondurma aldı ve anneme yapıştırıldım ve onun kıçına tokat atmak ve muhtemelen onu becermek istedim ve böylece restoranda bir süre oturduk ve annem bir yere gitti, bana beklememi söyledi, 10 dakika, Igor’un odasına gittiklerini gördüm, 20 dakika geçti, Hala annemi bekliyordum ve onların odasına gitmeye karar verdim ama kapalıydı ve oradan yüksek inlemeler ve gıcırtılar geliyordu, annemin Igor’u siktiğini fark ettim, diğer tarafa bakmaya karar verdim bir pencere vardı ve her şeyi gördüm, annem kovboy kız pozisyonunda bir sikin üzerine atlıyordu Igor, çok heyecanlandım, mayoların içindeydim ve penisim çok dikti, sonra annem şunu yapmaya başladı [ url=https://sexforum.win/viewforum.php?f=32]oral seks[ /url] derin, çok güzeldi ve 10 dakika sonra Igor onun yanına geldi. Penisini ağzına yaladı ve yanına uzandı, 5 dakika boyunca penisini öptü ve mastürbasyon yaptı, gitti banyoya girdim, sonra çok sert bir şekilde çekildim ve annemi beklemem gereken yere gittim, geldi, beni öptü ve odama gittik bu benim hikayem
Sadece [url=https://sexforum.win/viewtopic.php?t=’yi görmedim. 5674]anne[/url] sikişiyor - Onu 10 yıl boyunca kendim becerdim. Hayatımın en canlı izlenimleri!
Piero, temanın 24. sayfasındaki biyografini okudum "Ensest". Etkilenmiş! Hatta biraz kıskandım bile... Ensestin Rusya’nın kuzeyinde bu kadar yaygın olduğunu hiç düşünmemiştim, ancak bir arkadaşım bana Komi ve Arkhangelsk bölgesinde bu fenomenin çok yaygın olduğunu söyledi. Ama buna gerçekten inanmadım. Yanıldığım ortaya çıktı!
[ref=#bf0000]Piero[/ref], temanın 24. sayfasındaki biyografini okudum "Ensest". Etkilenmiş! Hatta biraz kıskandım bile... Ensestin Rusya’nın kuzeyinde bu kadar yaygın olduğunu hiç düşünmemiştim, ancak bir arkadaşım bana Komi ve Arkhangelsk bölgesinde bu fenomenin çok yaygın olduğunu söyledi. Ama buna gerçekten inanmadım. Yanıldığım ortaya çıktı!
[quote="Oksana Rodina Tatlı" post_id=68479 time =1651985996 user_id=1] :) Ben de bir anneyim, sikilmek istiyorum. İlgilenen var mı? 8 904 431-36-40 [/quote] Hangi bölge?
Seks yapmadığı için göremedim. Kadınsı ihtiyaçlarını karşılamaya ihtiyaç duyduğunda bize kız kardeşimle Mutfakta oturdum ve kendimi eski bir Sovyet titreşimli masaj cihazının bulunduğu bir odaya kilitledim. Yüksek sesle çalışıyordu, ne yaptığını biliyorduk ve onu rahatsız etmemek için mümkün olduğunca sessiz olmaya çalışıyorduk.
These users thanked the author PrematüreDöl for the post (total 3):
Seks yapmadığı için göremedim. Kadınsı ihtiyaçlarını karşılamaya ihtiyaç duyduğunda bize [url=https://sexforum.win/’i sordu. viewtopic.php?t=3940]kız kardeşimle[/url] Mutfakta oturdum ve kendimi eski bir Sovyet titreşimli masaj cihazının bulunduğu bir odaya kilitledim. Yüksek sesle çalışıyordu, ne yaptığını biliyorduk ve onu rahatsız etmemek için mümkün olduğunca sessiz olmaya çalışıyorduk.
PrematureCum: ↑08 May 2022, 11:19
Seks yapmadığı için görmedim. Kadınsı ihtiyaçlarını karşılamaya ihtiyaç duyduğunda bize kız kardeşimle Mutfakta oturdum ve kendimi eski bir Sovyet titreşimli masaj cihazının bulunduğu bir odaya kilitledim. Yüksek sesle çalışıyordu, ne yaptığını biliyorduk ve rahatsız etmemek için mümkün olduğunca sessiz davranmaya çalışıyorduk.
Ve senin yokluğunda bunu yapmak imkansızdı. yap? Yoksa birisinin orada olması onu heyecanlandırmış mıydı?))
[quote=PrematureCum post_id=68515 time=1651997973 user_id=4657] Seks yapmadığı için görmedim. Kadınsı ihtiyaçlarını karşılamaya ihtiyaç duyduğunda bize [url=https://sexforum.win/’i sordu. viewtopic.php?t=3940]kız kardeşimle[/url] Mutfakta oturdum ve kendimi eski bir Sovyet titreşimli masaj cihazının bulunduğu bir odaya kilitledim. Yüksek sesle çalışıyordu, ne yaptığını biliyorduk ve rahatsız etmemek için mümkün olduğunca sessiz davranmaya çalışıyorduk. [/quote] Ve senin yokluğunda bunu yapmak imkansızdı. yap? Yoksa birisinin orada olması onu heyecanlandırmış mıydı?))
Sibiryak89: ↑08 May 2022, 11:24
Ve senin yokluğunda ders çalışmak imkansız mıydı? Yoksa birisinin orada olmasından mı heyecanlanmıştı?))
Bu, pille çalışan modern bir vibratör değil, eski bir Sovyet vibratörüydü. Şebekeden çalışıyordu ve anne, elektrik çarpması durumunda yardım edecek kimsenin olmayacağından korkuyordu. Bu yüzden kapının mandalını bile kilitlememişti.
These users thanked the author PrematüreDöl for the post:
[quote=Sibiryak89 post_id=68516 time=1651998288 user_id=944] Ve senin yokluğunda ders çalışmak imkansız mıydı? Yoksa birisinin orada olmasından mı heyecanlanmıştı?)) [/quote] Bu, pille çalışan modern bir vibratör değil, eski bir Sovyet vibratörüydü. Şebekeden çalışıyordu ve anne, elektrik çarpması durumunda yardım edecek kimsenin olmayacağından korkuyordu. Bu yüzden kapının mandalını bile kilitlememişti.
Ve senin yokluğunda ders çalışmak imkansız mıydı? Yoksa birisinin orada olmasından mı heyecanlanmıştı?))
Bu, pille çalışan modern bir vibratör değil, eski bir Sovyet vibratörüydü. Şebekeden çalışıyordu ve anne, elektrik çarpması durumunda yardım edecek kimsenin olmayacağından korkuyordu. Bu yüzden kapının mandalını bile kilitlemedi.
Açıkçası güvenlik önlemlerine uyulmalıdırve sen ve kız kardeşin hiçbir şey yapmadınız, böyle bir ortam sizi tahrik ediyor))
[quote=PrematureCum post_id=68520 time=1651999792 user_id=4657] [quote=Sibiryak89 post_id=68516 time=1651998288 user_id= 944] Ve senin yokluğunda ders çalışmak imkansız mıydı? Yoksa birisinin orada olmasından mı heyecanlanmıştı?)) [/quote] Bu, pille çalışan modern bir vibratör değil, eski bir Sovyet vibratörüydü. Şebekeden çalışıyordu ve anne, elektrik çarpması durumunda yardım edecek kimsenin olmayacağından korkuyordu. Bu yüzden kapının mandalını bile kilitlemedi. [/quote] Açıkçası güvenlik önlemlerine uyulmalıdır 👍ve sen ve kız kardeşin hiçbir şey yapmadınız, böyle bir ortam sizi tahrik ediyor))
[quote=Sibiryak89 post_id=68521 time=1652000028 user_id=944] ve sen ve kız kardeşin hiçbir şey yapmadınız, böyle bir ortam sizi tahrik ediyor)) [/quote] Yaptınız, ancak yalnızca evde yalnız olduğunuzda Ev. Ama bu konu dışı olacak.
[quote=PrematureCum post_id=68522 time=1652000359 user_id=4657] [quote=Sibiryak89 post_id=68521 time=1652000028 user_id= 944] ve sen ve kız kardeşin hiçbir şey yapmadınız, böyle bir ortam sizi tahrik ediyor)) [/quote] Yaptınız, ancak yalnızca evde yalnızdın. Ancak bu konu dışı olacak. [/quote] Paylaşın, herkes ilgileniyor)))
Ve annen sikini emip ağzına girdikten sonra seni öptü, ben ve evet, ben 12 yaşındayken, iş arkadaşı Andrei’yi akşam eve getirdi ve ben odamdaydım ve annemin sesini duydum. inlemeler ve zevk çığlıkları, gidip bir bakmaya karar verdim, ilginçti ve oradaki annenin kendini nasıl sonuna kadar verdiğini gördüm, meslektaşı ona tam olarak doygunluk veriyordu, penisin üzerine biniyordu, ve Andrey göğüslerini eziyordu, yarım saat sonra anne kanser oldu, vay be çok güzeldi, sonra uyudum ve öpüşme seslerini duydum ve annemin zevk inlemeleri, ayak sesleri duydum, odama çıplak geldi ve beni öptü, ağzının tamamı spermle kaplıydı
Ve annen sikini emip ağzına girdikten sonra seni öptü, ben ve evet, ben 12 yaşındayken, iş arkadaşı Andrei’yi akşam eve getirdi ve ben odamdaydım ve annemin sesini duydum. inlemeler ve zevk çığlıkları, gidip bir bakmaya karar verdim, ilginçti ve oradaki annenin kendini nasıl sonuna kadar verdiğini gördüm, meslektaşı ona tam olarak doygunluk veriyordu, penisin üzerine biniyordu, ve Andrey göğüslerini eziyordu, yarım saat sonra anne kanser oldu, vay be çok güzeldi, sonra uyudum ve öpüşme seslerini duydum [url=https://sexforum.win/viewtopic.php?t= 798][/url] ve annemin zevk inlemeleri, ayak sesleri duydum, odama çıplak geldi ve beni öptü, ağzının tamamı spermle kaplıydı
Hamile kalın: ↑09 May 2022, 21:59
Ve annen sikini emip ağzına girdikten sonra seni öptü, evet ben, ben 12 yaşındayken iş arkadaşı Andrei’yi akşam eve getirdi ve ben de odamdaydım. inlemeleri ve annemin zevk çığlıklarını duydum, gidip bakmaya karar verdim, ilginçti ve annenin kendini sonuna kadar teslim ettiğini gördüm, meslektaşı tarafından sonuna kadar sikiliyordu, arabaya biniyordu penis ata biniyordu ve Andrey göğüslerini eziyordu, yarım saat sonra anne kanser oldu, vay be çok güzeldi, sonra yatağa gittim ve öpüşme seslerini duydum ve annemin zevk inlemeleri, ayak sesleri duydum, odama çıplak geldi ve beni öptü, ağzının tamamı spermle kaplıydı
[quote=Hamile kalın post_id=68680 time=1652122786 user_id=1] Ve annen sikini emip ağzına girdikten sonra seni öptü, evet ben, ben 12 yaşındayken iş arkadaşı Andrei’yi akşam eve getirdi ve ben de odamdaydım. inlemeleri ve annemin zevk çığlıklarını duydum, gidip bakmaya karar verdim, ilginçti ve annenin kendini sonuna kadar teslim ettiğini gördüm, meslektaşı tarafından sonuna kadar sikiliyordu, arabaya biniyordu penis ata biniyordu ve Andrey göğüslerini eziyordu, yarım saat sonra anne kanser oldu, vay be çok güzeldi, sonra yatağa gittim ve öpüşme seslerini duydum [url=https://sexforum.win/viewtopic.php ?t=798][/url] ve annemin zevk inlemeleri, ayak sesleri duydum, odama çıplak geldi ve beni öptü, ağzının tamamı spermle kaplıydı [/quote] neden düşünüyorsun bunu o mu yaptı?
Ve annen sikini emip ağzına girdikten sonra seni öptü, evet ben, 12 yaşımdayken akşam iş arkadaşı Andrey’i eve getirdi ve ben de odamda annemin inlemelerini ve zevk çığlıklarını duydum, gidip bakmaya karar verdim, ilginçti ve annenin kendini nasıl sonuna kadar verdiğini gördüm, sadece meslektaşını sonuna kadar ağırlıyordu , sike biniyordu ve Andrei göğüslerini eziyordu, yarım saat sonra anne kanser oldu, vay be çok güzeldi, sonra yatağa gittim ve öpüşme seslerini duydum ve annemin zevkle inlemeleri, ayak sesleri duydum, çıplak odama geldi ve her yerimi öptü ağzı spermle kaplıydı
[quote=Kunikolai post_id=68682 time=1652123428 user_id=2362] [quote=Hamile kalın post_id=68680 time=1652122786 user_id= 1] Ve annen sikini emip ağzına girdikten sonra seni öptü, evet ben, 12 yaşımdayken akşam iş arkadaşı Andrey’i eve getirdi ve ben de odamda annemin inlemelerini ve zevk çığlıklarını duydum, gidip bakmaya karar verdim, ilginçti ve annenin kendini nasıl sonuna kadar verdiğini gördüm, sadece meslektaşını sonuna kadar ağırlıyordu , sike biniyordu ve Andrei göğüslerini eziyordu, yarım saat sonra anne kanser oldu, vay be çok güzeldi, sonra yatağa gittim ve öpüşme seslerini duydum [url=https://sexforum.win /viewtopic.php?t=798][/url] ve annemin zevkle inlemeleri, ayak sesleri duydum, çıplak odama geldi ve her yerimi öptü ağzı spermle kaplıydı [/quote] sizce bunu neden yaptı? [/quote] Belki de oğluna izlediği için teşekkür etmiştir
Ve annen sikini emip ağzına girdikten sonra seni öptü, evet ben, ben 12 yaşındayken iş arkadaşı Andrey’i akşam eve getirdi , odamdaydım ve annemin zevkle inlemelerini ve çığlıklarını duydum, gidip bakmaya karar verdim, ilginçti ve annemin nasıl kendini sonuna kadar teslim ettiğini gördüm, sadece onu istiyordu. sonuna kadar meslektaşım, sike biniyordu ve Andrey göğüslerini eziyordu, yarım saat sonra annem kanser oldu, vay be çok güzeldi, sonra yatağa gittim ve öpüşme seslerini duydum ve annemin zevkle inlemeleri, ayak sesleri duydum, odama çıplak geldi ve beni öptü, ağzının tamamı spermle kaplıydı
sizce bunu yapmasının amacı neydi?
Belki de oğluna izlediği için bu şekilde teşekkür etmiştir
[quote=pipipisa post_id=68683 time=1652124124 user_id=5773] [quote=Kunikolai post_id=68682 time=1652123428 user_id= 2362] [quote=Hamile kalın post_id= 68680 time =1652122786 user_id=1] Ve annen sikini emip ağzına girdikten sonra seni öptü, evet ben, ben 12 yaşındayken iş arkadaşı Andrey’i akşam eve getirdi , odamdaydım ve annemin zevkle inlemelerini ve çığlıklarını duydum, gidip bakmaya karar verdim, ilginçti ve annemin nasıl kendini sonuna kadar teslim ettiğini gördüm, sadece onu istiyordu. sonuna kadar meslektaşım, sike biniyordu ve Andrey göğüslerini eziyordu, yarım saat sonra annem kanser oldu, vay be çok güzeldi, sonra yatağa gittim ve öpüşme seslerini duydum [url=https:/ /sexforum.win/viewtopic.php?t=798][/url] ve annemin zevkle inlemeleri, ayak sesleri duydum, odama çıplak geldi ve beni öptü, ağzının tamamı spermle kaplıydı [/quote] sizce bunu yapmasının amacı neydi? [/quote] Belki de oğluna izlediği için bu şekilde teşekkür etmiştir [/quote ] mmm, ne kadar minnettar bir anne))
[quote=Kunikolai post_id=68684 time=1652124643 user_id=2362] [quote=pipipisa post_id=68683 time=1652124124 user_id= 5773] [quote=Kunikolai post_id=68682 time =1652123428 user_id=2362] Sizce bunu hangi amaçla yaptı? [/quote] Belki de oğluna izlediği için bu şekilde teşekkür etmiştir n[/quote] mmm ne kadar minnettar bir anne)) [/quote] Spermin içindeki ağız pek net değil
Belki de oğluna izlediği için bu şekilde teşekkür etmiştir [/quote] mmm, ne kadar minnettar bir anne)) [/quote] Spermdeki ağız pek net değil [/quote], zevkinin sonucunu sevgilisiyle paylaştı)
belki, ama beni öptü, biraz iğrençti , ama videoyu izleyince çok heyecanlandım seks, ama beni görmediler, süreç onları büyüttü, ama annemin Andrey’e nasıl prezervatif taktığını ve penisini nasıl çektiğini gördüm, , Andrey gece gitti, ve ertesi sabah annem çok mutlu ve canlıydı. Ben 11 yaşımdan beri genel olarak annemin eğlencelerini izliyorum, o ve babası büyürken, pek çok hikayem var.
[quote=Kunikolai post_id=68688 time=1652125438 user_id=2362]zevk[/quote] belki, ama beni öptü, biraz iğrençti :(, ama videoyu izleyince çok heyecanlandım seks, ama beni görmediler, süreç onları büyüttü, ama annemin Andrey’e nasıl prezervatif taktığını ve penisini nasıl çektiğini gördüm, :oops:, Andrey gece gitti, ve ertesi sabah annem çok mutlu ve canlıydı. Ben 11 yaşımdan beri genel olarak annemin eğlencelerini izliyorum, o ve babası büyürken, pek çok hikayem var.
belki, ama beni öptü, biraz iğrençti, , ama sonra ben Seksi izlediğimde çok heyecanlandım ama beni görmediler, süreç onları büyüttü, ama Andrey’in annesinin Andrey’e nasıl prezervatif taktığını ve penisini nasıl çektiğini gördüm, , Andrey gece gitti ve ertesi sabah annem oradaydı, mutlu ve neşeliydi ve genel olarak annemin 11 yaşından itibaren babasıyla birlikte büyüdüğü eğlencelerini izledim, birçok hikayem var.
[quote=Hamile kalın post_id=68698 time=1652132377 user_id=1] [quote=Kunikolai post_id=68688 time=1652125438 user_id= 2362]zevk[/quote] belki, ama beni öptü, biraz iğrençti, :(, ama sonra ben Seksi izlediğimde çok heyecanlandım ama beni görmediler, süreç onları büyüttü, ama Andrey’in annesinin Andrey’e nasıl prezervatif taktığını ve penisini nasıl çektiğini gördüm, :oops:, Andrey gece gitti ve ertesi sabah annem oradaydı, mutlu ve neşeliydi ve genel olarak annemin 11 yaşından itibaren babasıyla birlikte büyüdüğü eğlencelerini izledim, birçok hikayem var. [/quote] Önce annemi gözetledim, sonra da bakmaya geldim
[quote=Inna post_id=68457 time=1651953391 user_id=6997] Ayrıca annemi de sikişirken gördüm [/quote]kaç yaşındaydın, ne hissettin ve annen kaç yaşındaydı?
[quote=pipipisa post_id=68699 time=1652132562 user_id=5773] önce annemi gözetledim, sonra da izlemeye geldim [/quote] harikaydı, muhtemelen çok heyecanlandım.
[quote=Hamile kalın post_id=68702 time=1652133207 user_id=1] [quote=pipipisa post_id=68699 time=1652132562 user_id= 5773] önce annemi gözetledim, sonra da izlemeye geldim [/quote] harika, muhtemelen çok heyecanlandım. [/quote] Kendime dokunmak çok güzeldi ama daha bitirmemiştim. Annem casusluk yaptığımı biliyordu
pipipisa: ↑10 May 2022, 00:52
bacaklarımın arasının ısındığını ve ıslandığını hissettim ve kendime dokunmak istedim. Bakmaya başladığımda 12 yaşındaydım
[/quote: bakıp bu inlemeleri ve annenin zevk çığlıklarını duymak öyle bir heyecan ki, sadece saf bir zevk ve heyecan heyecanı, yoksa annenin aldığı gibi misin karnına veya göğsüne boşalmak
[quote=pipipisa post_id=68701 time=1652133161 user_id=5773] bacaklarımın arasının ısındığını ve ıslandığını hissettim ve kendime dokunmak istedim. Bakmaya başladığımda 12 yaşındaydım [/quote: bakıp bu inlemeleri ve annenin zevk çığlıklarını duymak öyle bir heyecan ki, sadece saf bir zevk ve heyecan heyecanı, yoksa annenin aldığı gibi misin karnına veya göğsüne boşalmak :roll:
Üvey oğlum 10 yaşındayken derslerden çıkıp eve erken geldiğini anlattı. Daireye girdiğinde annesinin inlemelerini duydu ve aceleyle odasına gitti ve orada, kendisi de hokey oynadığı için hemen tanıdığı ve 23 yaşında olan şehirdeki tanınmış bir sporcu tarafından köpek stiliyle sikildi. yaşlıydı ve annesi 35 yaşındaydı. iki kat tatsızdı...
These users thanked the author Eliza for the post (total 3):
Üvey oğlum 10 yaşındayken derslerden çıkıp eve erken geldiğini anlattı. Daireye girdiğinde annesinin inlemelerini duydu ve aceleyle odasına gitti ve orada, kendisi de hokey oynadığı için hemen tanıdığı ve 23 yaşında olan şehirdeki tanınmış bir sporcu tarafından köpek stiliyle sikildi. yaşlıydı ve annesi 35 yaşındaydı. iki kat tatsızdı...
Daha sonra bunun yanlış olduğunu düşündü, sonuçta annesi o adamdan 12 yaş büyüktü ve bunu sefahat olarak görüyordu...
Ve büyüdüğünde kendisi de yetişkin kadınlara ilgi duyuyordu)...
These users thanked the author Eliza for the post (total 4):
Daha sonra bunun yanlış olduğunu düşündü, sonuçta annesi o adamdan 12 yaş büyüktü ve bunu sefahat olarak görüyordu... Ve büyüdüğünde kendisi de yetişkin kadınlara ilgi duyuyordu)...
[quote=Eliza post_id=81834 time=1656514356 user_id=7724] O zamandan beri köpek stili onun en sevdiği pozisyon haline geldi)... Ve bazen beni annesiyle özdeşleştiriyor)... [/quote] O adam gibi Annesini köpek stili pozisyonda siktim, o da beni bu pozisyonda siktiğinde o adam yerine kendisini, annesi yerine beni hayal ediyor...
O zamandan beri köpek stili onun en sevdiği pozisyon haline geldi)... Ve bazen beni annesiyle özdeşleştiriyor)...
Tıpkı o adamın annesini köpek stili pozisyonda siktiği gibi, bu pozisyonda beni siktiğinde o adam yerine kendisini ve annesi yerine beni hayal ediyor...
Kendi annesiyle ensest düşüncelerinden dolayı kelimenin tam anlamıyla boşalması sizi gerçekten heyecanlandırıyor mu?)
[quote=Eliza post_id=81855 time=1656520122 user_id=7724] [quote=Eliza post_id=81834 time=1656514356 user_id= 7724] O zamandan beri köpek stili onun en sevdiği pozisyon haline geldi)... Ve bazen beni annesiyle özdeşleştiriyor)... [/quote] Tıpkı o adamın annesini köpek stili pozisyonda siktiği gibi, bu pozisyonda beni siktiğinde o adam yerine kendisini ve annesi yerine beni hayal ediyor... [/quote]
Kendi annesiyle ensest düşüncelerinden dolayı kelimenin tam anlamıyla boşalması sizi gerçekten heyecanlandırıyor mu?)
Ilovesex: ↑29 Jun 2022, 19:45
Kendi annesiyle ensest düşüncelerinden dolayı boşalmış olması sizi gerçekten heyecanlandırıyor mu?)
Evet, bu beni çok heyecanlandırıyor). .. Bazen onun oğlum olmasını bile istiyorum)... Sık sık onun bana olan şefkatini ve dokunaklılığını, neredeyse evlatlık ilgisini ve zevkimi hissediyorum)... Ben de ona annelik sıcaklığını ve şefkatini göstermeye çalışıyorum ..
These users thanked the author Eliza for the post:
[quote=Ilovesex post_id=81860 time=1656521108 user_id=1864] Kendi annesiyle ensest düşüncelerinden dolayı boşalmış olması sizi gerçekten heyecanlandırıyor mu?) [/quote] Evet, bu beni çok heyecanlandırıyor). .. Bazen onun oğlum olmasını bile istiyorum)... Sık sık onun bana olan şefkatini ve dokunaklılığını, neredeyse evlatlık ilgisini ve zevkimi hissediyorum)... Ben de ona annelik sıcaklığını ve şefkatini göstermeye çalışıyorum ..
Evet gördüm. Bu duygular kelimelerle ifade edilemez. Beceriksizlik, utanç, korku, inanılmaz derecede güçlü bir heyecan. Ben her şeyi bu sırayla yaşadım. Ailemi gözetlediğim anı çok iyi hatırlıyorum. Tipik olarak, yatak odalarındaki televizyonun sesi ne kadar yüksekse, sevişiyor olma olasılıkları da o kadar yüksekti. Bir gün akşam geç saatlerde onları bunu yaparken yakaladım. Annemin babamın üzerine bindiğini ve rahatça hareket ettiğini, onun üzerine oturduğunu hatırlıyorum... kalçalarının nasıl hareket ettiğini ve büyük, lezzetli kıçının nasıl sallandığını. O zamandan beri bu tip kadınlar beni heyecanlandırmaya başladı. Kıvrımlı ve kırklı yaşlarının başında.
These users thanked the author Kazayağı for the post (total 6):
Evet gördüm. Bu duygular kelimelerle ifade edilemez. Beceriksizlik, utanç, korku, inanılmaz derecede güçlü bir heyecan. Ben her şeyi bu sırayla yaşadım. Ailemi gözetlediğim anı çok iyi hatırlıyorum. Tipik olarak, yatak odalarındaki televizyonun sesi ne kadar yüksekse, sevişiyor olma olasılıkları da o kadar yüksekti. Bir gün akşam geç saatlerde onları bunu yaparken yakaladım. Annemin babamın üzerine bindiğini ve rahatça hareket ettiğini, onun üzerine oturduğunu hatırlıyorum... kalçalarının nasıl hareket ettiğini ve büyük, lezzetli kıçının nasıl sallandığını. O zamandan beri bu tip kadınlar beni heyecanlandırmaya başladı. Kıvrımlı ve kırklı yaşlarının başında.
Bunu bir kereden fazla gördüm.
Bir sabah babam işe giderken bazı seslerden uyandım. Kalkıp yan odaya baktığımda annemi ve Donbass’tan komşuların yanına gelen Vanya Amca’yı gördüm. Annesinin elbisesinin alt kısmını kaldırdı ve pantolonunu çıkardı. Annem onları elleriyle tuttu, çıkarılmalarına izin vermedi ve sonunda onları çıkardığında onu itmeye başladı. Aynı zamanda muhtemelen beni uyandırmamak için ses çıkarmamaya çalışıyordu. Vanya Amca ona sarıldı ve bakire gibi kırıldığını, öleceğini söyledi. Seni orada öpmemi istiyorsun, değil mi? Annem eliyle ağzını kapattı ve şöyle dedi: "Sessiz ol, gürültü yapma, Ninka’yı uyandıracaksın." Sonra düşündükten sonra elbisesini ve sutyenini çıkarıp yatağa uzandı. Sonra Vanya Amca pantolonunu çıkardı ve kocaman bir penis gördüm. Yatağa doğru yürüdü, bacaklarını açtı ve bacakların arasını öpmeye başladı. Bu yaklaşık beş dakika sürdü ve sonra annesinin üzerine uzandı. Annem bacaklarını açtı ve o da sikini annesinin amına soktu. Annem inlemeye başlayana kadar uzun bir süre, muhtemelen on dakika kadar dürttü. Sonra orada yattılar, annem adamın aletini tuttu ve adam onun göğüslerine ve bacaklarının arasına dokundu. Daha sonra annem ayağa kalktı ve Vanya Amca’nın sikini ağzına aldı. Annemi başından tuttu ve onu sikinin üzerine itti. Sessizce yatağa gittim. Yaklaşık 15 dakika sonra dışarı çıktılar.
These users thanked the author Kız Alla for the post (total 2):
Bunu bir kereden fazla gördüm. Bir sabah babam işe giderken bazı seslerden uyandım. Kalkıp yan odaya baktığımda annemi ve Donbass’tan komşuların yanına gelen Vanya Amca’yı gördüm. Annesinin elbisesinin alt kısmını kaldırdı ve pantolonunu çıkardı. Annem onları elleriyle tuttu, çıkarılmalarına izin vermedi ve sonunda onları çıkardığında onu itmeye başladı. Aynı zamanda muhtemelen beni uyandırmamak için ses çıkarmamaya çalışıyordu. Vanya Amca ona sarıldı ve bakire gibi kırıldığını, öleceğini söyledi. Seni orada öpmemi istiyorsun, değil mi? Annem eliyle ağzını kapattı ve şöyle dedi: "Sessiz ol, gürültü yapma, Ninka’yı uyandıracaksın." Sonra düşündükten sonra elbisesini ve sutyenini çıkarıp yatağa uzandı. Sonra Vanya Amca pantolonunu çıkardı ve kocaman bir penis gördüm. Yatağa doğru yürüdü, bacaklarını açtı ve bacakların arasını öpmeye başladı. Bu yaklaşık beş dakika sürdü ve sonra annesinin üzerine uzandı. Annem bacaklarını açtı ve o da sikini annesinin amına soktu. Annem inlemeye başlayana kadar uzun bir süre, muhtemelen on dakika kadar dürttü. Sonra orada yattılar, annem adamın aletini tuttu ve adam onun göğüslerine ve bacaklarının arasına dokundu. Daha sonra annem ayağa kalktı ve Vanya Amca’nın sikini ağzına aldı. Annemi başından tuttu ve onu sikinin üzerine itti. Sessizce yatağa gittim. Yaklaşık 15 dakika sonra dışarı çıktılar.
[quote=AlexTDV post_id=81852 time=1656519018 user_id=5510]komşu[/quote][quote=AlexTDV post_id=81852 time=1656519018 user_id=5510] teşekkür ederim)) spermdeki ağız hakkındaki hikayeye güldü)))) annem bir şakacıdır [/ quote] evet, çok ilginç bir hikaye ve komik, sonuçta ahlaksız ebeveynler de var
Bir veya birkaç kişinin tutkulu seks yaptığını gerçekten görmek isterim ve beni katılmaya davet etmelerini beklerken onları izliyor ve mastürbasyon yapıyorum 💋💋 💋
Last post
Geçenlerde eşim böyle bir fantezisini dile getirdi, kulüp bakacağımı söyledi ama bizi rahatsız edeceklerinden korkuyordu.
Gençliğimde parkta bir kızla seks yaptığımda bana baktılar bize, daha sonra...