Annenin nasıl sikiştiğini gördün mü?

Bizim ve çevrimiçi yazarlarımızın yaratıcılığı, hikayelerinizi ve çılgın fantezilerinizi paylaşın!
Lisa
Potansiyel seks nesnesi
 Annenin nasıl sikiştiğini gördün mü?

Unread post by Lisa »

:shamp: herkese merhaba, annemle deniz kenarına nasıl gittiğimizin hikayesini hatırlıyorum, ben 11 yaşındaydım, annem ise 33 yaşındaydı, babasından boşandıktan sonra annem istedi dinlenmek için gittik ve tatile gittik, annem ortalama boydaydı, göğüsleri 2 büyüklüğündeydi ve kalçası dolgundu,

fitness salonunda spor yapmayı seviyor ve bu yüzden biz de plaja gittim, annem siyah mayosunu ve tangasını giydi, benden büyük olsaydım muhteşemdi, onunla sikerdim, ama bir sürü erkek ona bakıyordu ve biri bulundu, adı Igor’du, 50 yaşındaydı, çok seksiydi, kasları olan fit bir adamdı, hemen anneme randevu istedi ve gittik, çok nazikti, bana dondurma aldı ve anneme yapıştırıldım ve onun kıçına tokat atmak ve muhtemelen onu becermek istedim ve böylece restoranda bir süre oturduk ve annem bir yere gitti, bana beklememi söyledi, 10 dakika, Igor’un odasına gittiklerini gördüm, 20 dakika geçti, Hala annemi bekliyordum ve onların odasına gitmeye karar verdim ama kapalıydı ve oradan yüksek inlemeler ve gıcırtılar geliyordu, annemin Igor’u siktiğini fark ettim, diğer tarafa bakmaya karar verdim bir pencere vardı ve her şeyi gördüm, annem kovboy kız pozisyonunda bir sikin üzerine atlıyordu Igor, çok heyecanlandım, mayoların içindeydim ve penisim çok dikti, sonra annem şunu yapmaya başladı oral seks derin, çok güzeldi ve 10 dakika sonra Igor onun yanına geldi. Penisini ağzına yaladı ve yanına uzandı, 5 dakika boyunca penisini öptü ve mastürbasyon yaptı, gitti banyoya girdim, sonra çok sert bir şekilde çekildim ve annemi beklemem gereken yere gittim, geldi, beni öptü ve odama gittik bu benim hikayem
Inna
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 79
Orientation: biseksüel
 Re: Annenin nasıl sikiştiğini gördün mü?

Unread post by Inna »

Ayrıca annemin nasıl sikiştiğini de gördüm
These users thanked the author Inna for the post (total 2):
Sibiryak89, Tebeşir
Piero
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 778
Orientation: heteroseksüel

Unread post by Piero »

Sadece anne sikişiyor - Onu 10 yıl boyunca kendim becerdim. Hayatımın en canlı izlenimleri!
These users thanked the author Piero for the post (total 3):
Akran Gynt, Andrik, Tebeşir
Akran Gynt
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 101

Unread post by Akran Gynt »

Piero, temanın 24. sayfasındaki biyografini okudum "Ensest". Etkilenmiş! Hatta biraz kıskandım bile... Ensestin Rusya’nın kuzeyinde bu kadar yaygın olduğunu hiç düşünmemiştim, ancak bir arkadaşım bana Komi ve Arkhangelsk bölgesinde bu fenomenin çok yaygın olduğunu söyledi. Ama buna gerçekten inanmadım. Yanıldığım ortaya çıktı!
pipipisa
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 523

Unread post by pipipisa »

These users thanked the author pipipisa for the post:
Fabian 38
Barmaleykin_47
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 204
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by Barmaleykin_47 »

Burada yeterince insan olacak)
Sibiryak89
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 4644

Unread post by Sibiryak89 »

Oksana Rodina Tatlı: 08 May 2022, 07:59 :) Ben de bir anneyim, sikilmek istiyorum. İlgilenen var mı?
8 904 431-36-40
Hangi bölge?
PrematüreDöl
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 252

Unread post by PrematüreDöl »

Seks yapmadığı için göremedim. Kadınsı ihtiyaçlarını karşılamaya ihtiyaç duyduğunda bize kız kardeşimle Mutfakta oturdum ve kendimi eski bir Sovyet titreşimli masaj cihazının bulunduğu bir odaya kilitledim. Yüksek sesle çalışıyordu, ne yaptığını biliyorduk ve onu rahatsız etmemek için mümkün olduğunca sessiz olmaya çalışıyorduk.
These users thanked the author PrematüreDöl for the post (total 3):
Sibiryak89, Inc Sekmesi, Mart
Sibiryak89
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

PrematureCum: 08 May 2022, 11:19 Seks yapmadığı için görmedim. Kadınsı ihtiyaçlarını karşılamaya ihtiyaç duyduğunda bize kız kardeşimle Mutfakta oturdum ve kendimi eski bir Sovyet titreşimli masaj cihazının bulunduğu bir odaya kilitledim. Yüksek sesle çalışıyordu, ne yaptığını biliyorduk ve rahatsız etmemek için mümkün olduğunca sessiz davranmaya çalışıyorduk.
Ve senin yokluğunda bunu yapmak imkansızdı. yap? Yoksa birisinin orada olması onu heyecanlandırmış mıydı?))
PrematüreDöl
Penetrasyon
Penetrasyon

Sibiryak89: 08 May 2022, 11:24 Ve senin yokluğunda ders çalışmak imkansız mıydı? Yoksa birisinin orada olmasından mı heyecanlanmıştı?))
Bu, pille çalışan modern bir vibratör değil, eski bir Sovyet vibratörüydü. Şebekeden çalışıyordu ve anne, elektrik çarpması durumunda yardım edecek kimsenin olmayacağından korkuyordu. Bu yüzden kapının mandalını bile kilitlememişti.
These users thanked the author PrematüreDöl for the post:
Sibiryak89
Sibiryak89
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

PrematureCum: 08 May 2022, 11:49
Ve senin yokluğunda ders çalışmak imkansız mıydı? Yoksa birisinin orada olmasından mı heyecanlanmıştı?))
Bu, pille çalışan modern bir vibratör değil, eski bir Sovyet vibratörüydü. Şebekeden çalışıyordu ve anne, elektrik çarpması durumunda yardım edecek kimsenin olmayacağından korkuyordu. Bu yüzden kapının mandalını bile kilitlemedi.
Açıkçası güvenlik önlemlerine uyulmalıdır 👍ve sen ve kız kardeşin hiçbir şey yapmadınız, böyle bir ortam sizi tahrik ediyor))
PrematüreDöl
Penetrasyon
Penetrasyon

Sibiryak89: 08 May 2022, 11:53 ve sen ve kız kardeşin hiçbir şey yapmadınız, böyle bir ortam sizi tahrik ediyor))
Yaptınız, ancak yalnızca evde yalnız olduğunuzda Ev. Ama bu konu dışı olacak.
Sibiryak89
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

PrematureCum: 08 May 2022, 11:59
ve sen ve kız kardeşin hiçbir şey yapmadınız, böyle bir ortam sizi tahrik ediyor))
Yaptınız, ancak yalnızca evde yalnızdın. Ancak bu konu dışı olacak.
Paylaşın, herkes ilgileniyor)))
Hamile kalmak
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Hamile kalmak »

Ve annen sikini emip ağzına girdikten sonra seni öptü, ben ve evet, ben 12 yaşındayken, iş arkadaşı Andrei’yi akşam eve getirdi ve ben odamdaydım ve annemin sesini duydum. inlemeler ve zevk çığlıkları, gidip bir bakmaya karar verdim, ilginçti ve oradaki annenin kendini nasıl sonuna kadar verdiğini gördüm, meslektaşı ona tam olarak doygunluk veriyordu, penisin üzerine biniyordu, ve Andrey göğüslerini eziyordu, yarım saat sonra anne kanser oldu, vay be çok güzeldi, sonra uyudum ve öpüşme seslerini duydum ve annemin zevk inlemeleri, ayak sesleri duydum, odama çıplak geldi ve beni öptü, ağzının tamamı spermle kaplıydı
Tavşan
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 594

Unread post by Tavşan »

Hamile kalın: 09 May 2022, 21:59 Ve annen sikini emip ağzına girdikten sonra seni öptü, evet ben, ben 12 yaşındayken iş arkadaşı Andrei’yi akşam eve getirdi ve ben de odamdaydım. inlemeleri ve annemin zevk çığlıklarını duydum, gidip bakmaya karar verdim, ilginçti ve annenin kendini sonuna kadar teslim ettiğini gördüm, meslektaşı tarafından sonuna kadar sikiliyordu, arabaya biniyordu penis ata biniyordu ve Andrey göğüslerini eziyordu, yarım saat sonra anne kanser oldu, vay be çok güzeldi, sonra yatağa gittim ve öpüşme seslerini duydum ve annemin zevk inlemeleri, ayak sesleri duydum, odama çıplak geldi ve beni öptü, ağzının tamamı spermle kaplıydı
neden düşünüyorsun bunu o mu yaptı?
pipipisa
Orgazm!
Orgazm!

Kunikolai: 09 May 2022, 22:10
Ve annen sikini emip ağzına girdikten sonra seni öptü, evet ben, 12 yaşımdayken akşam iş arkadaşı Andrey’i eve getirdi ve ben de odamda annemin inlemelerini ve zevk çığlıklarını duydum, gidip bakmaya karar verdim, ilginçti ve annenin kendini nasıl sonuna kadar verdiğini gördüm, sadece meslektaşını sonuna kadar ağırlıyordu , sike biniyordu ve Andrei göğüslerini eziyordu, yarım saat sonra anne kanser oldu, vay be çok güzeldi, sonra yatağa gittim ve öpüşme seslerini duydum ve annemin zevkle inlemeleri, ayak sesleri duydum, çıplak odama geldi ve her yerimi öptü ağzı spermle kaplıydı
sizce bunu neden yaptı?
Belki de oğluna izlediği için teşekkür etmiştir
Tavşan
Orgazm!
Orgazm!

Unread post by Tavşan »

pipipisa: 09 May 2022, 22:22
Ve annen sikini emip ağzına girdikten sonra seni öptü, evet ben, ben 12 yaşındayken iş arkadaşı Andrey’i akşam eve getirdi , odamdaydım ve annemin zevkle inlemelerini ve çığlıklarını duydum, gidip bakmaya karar verdim, ilginçti ve annemin nasıl kendini sonuna kadar teslim ettiğini gördüm, sadece onu istiyordu. sonuna kadar meslektaşım, sike biniyordu ve Andrey göğüslerini eziyordu, yarım saat sonra annem kanser oldu, vay be çok güzeldi, sonra yatağa gittim ve öpüşme seslerini duydum ve annemin zevkle inlemeleri, ayak sesleri duydum, odama çıplak geldi ve beni öptü, ağzının tamamı spermle kaplıydı
sizce bunu yapmasının amacı neydi?
Belki de oğluna izlediği için bu şekilde teşekkür etmiştir
mmm, ne kadar minnettar bir anne))
pipipisa
Orgazm!
Orgazm!

Kunikolai: 09 May 2022, 22:30
Kunikolai: 09 May 2022, 22:10 Sizce bunu hangi amaçla yaptı?
Belki de oğluna izlediği için bu şekilde teşekkür etmiştir n
mmm ne kadar minnettar bir anne))
Spermin içindeki ağız pek net değil
Tavşan
Orgazm!
Orgazm!

Unread post by Tavşan »

pipipisa: 09 May 2022, 22:36
pipipisa: 09 May 2022, 22:22 Belki de oğluna izlediği için bu şekilde teşekkür etmiştir
mmm, ne kadar minnettar bir anne))
Spermdeki ağız pek net değil
, zevkinin sonucunu sevgilisiyle paylaştı)
Hamile kalmak
Potansiyel seks nesnesi

Kunikolai: 09 May 2022, 22:43zevk
belki, ama beni öptü, biraz iğrençti :(, ama videoyu izleyince çok heyecanlandım seks, ama beni görmediler, süreç onları büyüttü, ama annemin Andrey’e nasıl prezervatif taktığını ve penisini nasıl çektiğini gördüm, :oops:, Andrey gece gitti, ve ertesi sabah annem çok mutlu ve canlıydı. Ben 11 yaşımdan beri genel olarak annemin eğlencelerini izliyorum, o ve babası büyürken, pek çok hikayem var.
pipipisa
Orgazm!
Orgazm!

Hamile kalın: 10 May 2022, 00:39
Kunikolai: 09 May 2022, 22:43zevk
belki, ama beni öptü, biraz iğrençti, :(, ama sonra ben Seksi izlediğimde çok heyecanlandım ama beni görmediler, süreç onları büyüttü, ama Andrey’in annesinin Andrey’e nasıl prezervatif taktığını ve penisini nasıl çektiğini gördüm, :oops:, Andrey gece gitti ve ertesi sabah annem oradaydı, mutlu ve neşeliydi ve genel olarak annemin 11 yaşından itibaren babasıyla birlikte büyüdüğü eğlencelerini izledim, birçok hikayem var.
Önce annemi gözetledim, sonra da bakmaya geldim
Hamile kalmak
Potansiyel seks nesnesi

Inna: 07 May 2022, 22:56 Ayrıca annemi de sikişirken gördüm
kaç yaşındaydın, ne hissettin ve annen kaç yaşındaydı?
pipipisa
Orgazm!
Orgazm!

Bacaklarımın arasında sıcak ve ıslak hissettim ve kendime dokunmak istedim. Bakmaya başladığımda 12 yaşındaydım
Hamile kalmak
Potansiyel seks nesnesi

pipipisa: 10 May 2022, 00:42 önce annemi gözetledim, sonra da izlemeye geldim
harikaydı, muhtemelen çok heyecanlandım.
pipipisa
Orgazm!
Orgazm!

Hamile kalın: 10 May 2022, 00:53
pipipisa: 10 May 2022, 00:42 önce annemi gözetledim, sonra da izlemeye geldim
harika, muhtemelen çok heyecanlandım.
Kendime dokunmak çok güzeldi ama daha bitirmemiştim. Annem casusluk yaptığımı biliyordu
Hamile kalmak
Potansiyel seks nesnesi

pipipisa: 10 May 2022, 00:52 bacaklarımın arasının ısındığını ve ıslandığını hissettim ve kendime dokunmak istedim. Bakmaya başladığımda 12 yaşındaydım
[/quote: bakıp bu inlemeleri ve annenin zevk çığlıklarını duymak öyle bir heyecan ki, sadece saf bir zevk ve heyecan heyecanı, yoksa annenin aldığı gibi misin karnına veya göğsüne boşalmak :roll:
Yalnız
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Yalnız »

pipipisa: 10 May 2022, 00:57[quote=pipipisa post_id=68704 time=1652133449 user_id=5773]annenin kiminle, babanla veya sevgilinle seviştiği çok
Eliza
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 124

Unread post by Eliza »

Üvey oğlum 10 yaşındayken derslerden çıkıp eve erken geldiğini anlattı. Daireye girdiğinde annesinin inlemelerini duydu ve aceleyle odasına gitti ve orada, kendisi de hokey oynadığı için hemen tanıdığı ve 23 yaşında olan şehirdeki tanınmış bir sporcu tarafından köpek stiliyle sikildi. yaşlıydı ve annesi 35 yaşındaydı. iki kat tatsızdı...
These users thanked the author Eliza for the post (total 3):
Yün, annem adam yaptı, Tebeşir
Adam07
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 209

Unread post by Adam07 »

Testere. Ve bir kereden fazla. İğrenç değildi. Aksine izlemeyi çok sevdim. Ergenlik döneminde bu tür duygular kelimelerle ifade edilemez.
These users thanked the author Adam07 for the post (total 4):
Avare, annem adam yaptı, Makar1977, Hayalet
Eliza
ön sevişme
ön sevişme

Unread post by Eliza »

Daha sonra bunun yanlış olduğunu düşündü, sonuçta annesi o adamdan 12 yaş büyüktü ve bunu sefahat olarak görüyordu...
Ve büyüdüğünde kendisi de yetişkin kadınlara ilgi duyuyordu)...
These users thanked the author Eliza for the post (total 4):
Avare, Adam07, Yün, annem adam yaptı
Adam07
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 209

Unread post by Adam07 »

Bir genç olarak, tüm teyzelerimin ağzından da salya akıyordum. Annem, kız arkadaşlarım, komşularım, tabii ki özellikle seks gördükten sonra.
These users thanked the author Adam07 for the post (total 2):
annem adam yaptı, Makar1977
Eliza
ön sevişme
ön sevişme

Unread post by Eliza »

O zamandan beri köpek stili en sevdiği pozisyon haline geldi)... Ve bazen beni annesiyle özdeşleştiriyor)...
These users thanked the author Eliza for the post (total 2):
Adam07, annem adam yaptı
AlexTDV
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1070

Unread post by AlexTDV »

teşekkür ederim)) spermdeki ağız hikayesine güldüm)))) annem bir şakacı
Eliza
ön sevişme
ön sevişme

Unread post by Eliza »

Eliza: 29 Jun 2022, 17:52 O zamandan beri köpek stili onun en sevdiği pozisyon haline geldi)... Ve bazen beni annesiyle özdeşleştiriyor)...
O adam gibi Annesini köpek stili pozisyonda siktim, o da beni bu pozisyonda siktiğinde o adam yerine kendisini, annesi yerine beni hayal ediyor...
These users thanked the author Eliza for the post:
annem adam yaptı
seksi seviyorum
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 35

Unread post by seksi seviyorum »

Eliza: 29 Jun 2022, 19:28
O zamandan beri köpek stili onun en sevdiği pozisyon haline geldi)... Ve bazen beni annesiyle özdeşleştiriyor)...
Tıpkı o adamın annesini köpek stili pozisyonda siktiği gibi, bu pozisyonda beni siktiğinde o adam yerine kendisini ve annesi yerine beni hayal ediyor...
Kendi annesiyle ensest düşüncelerinden dolayı kelimenin tam anlamıyla boşalması sizi gerçekten heyecanlandırıyor mu?)
Eliza
ön sevişme
ön sevişme

Unread post by Eliza »

Ilovesex: 29 Jun 2022, 19:45 Kendi annesiyle ensest düşüncelerinden dolayı boşalmış olması sizi gerçekten heyecanlandırıyor mu?)
Evet, bu beni çok heyecanlandırıyor). .. Bazen onun oğlum olmasını bile istiyorum)... Sık sık onun bana olan şefkatini ve dokunaklılığını, neredeyse evlatlık ilgisini ve zevkimi hissediyorum)... Ben de ona annelik sıcaklığını ve şefkatini göstermeye çalışıyorum ..
These users thanked the author Eliza for the post:
annem adam yaptı
Kazayağı
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 21

Unread post by Kazayağı »

Evet gördüm. Bu duygular kelimelerle ifade edilemez. Beceriksizlik, utanç, korku, inanılmaz derecede güçlü bir heyecan. Ben her şeyi bu sırayla yaşadım. Ailemi gözetlediğim anı çok iyi hatırlıyorum. Tipik olarak, yatak odalarındaki televizyonun sesi ne kadar yüksekse, sevişiyor olma olasılıkları da o kadar yüksekti. Bir gün akşam geç saatlerde onları bunu yaparken yakaladım. Annemin babamın üzerine bindiğini ve rahatça hareket ettiğini, onun üzerine oturduğunu hatırlıyorum... kalçalarının nasıl hareket ettiğini ve büyük, lezzetli kıçının nasıl sallandığını. O zamandan beri bu tip kadınlar beni heyecanlandırmaya başladı. Kıvrımlı ve kırklı yaşlarının başında.
These users thanked the author Kazayağı for the post (total 6):
Adam07, Alex yapardı, annem adam yaptı, Inc Sekmesi, Meloman Almatı, Makar1977
nazikçe
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 39

Unread post by nazikçe »

Az önce nasıl sikildiğini duydum
These users thanked the author nazikçe for the post:
Makar1977
Kız Alla
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 86

Unread post by Kız Alla »

Bunu bir kereden fazla gördüm.
Bir sabah babam işe giderken bazı seslerden uyandım. Kalkıp yan odaya baktığımda annemi ve Donbass’tan komşuların yanına gelen Vanya Amca’yı gördüm. Annesinin elbisesinin alt kısmını kaldırdı ve pantolonunu çıkardı. Annem onları elleriyle tuttu, çıkarılmalarına izin vermedi ve sonunda onları çıkardığında onu itmeye başladı. Aynı zamanda muhtemelen beni uyandırmamak için ses çıkarmamaya çalışıyordu. Vanya Amca ona sarıldı ve bakire gibi kırıldığını, öleceğini söyledi. Seni orada öpmemi istiyorsun, değil mi? Annem eliyle ağzını kapattı ve şöyle dedi: "Sessiz ol, gürültü yapma, Ninka’yı uyandıracaksın." Sonra düşündükten sonra elbisesini ve sutyenini çıkarıp yatağa uzandı. Sonra Vanya Amca pantolonunu çıkardı ve kocaman bir penis gördüm. Yatağa doğru yürüdü, bacaklarını açtı ve bacakların arasını öpmeye başladı. Bu yaklaşık beş dakika sürdü ve sonra annesinin üzerine uzandı. Annem bacaklarını açtı ve o da sikini annesinin amına soktu. Annem inlemeye başlayana kadar uzun bir süre, muhtemelen on dakika kadar dürttü. Sonra orada yattılar, annem adamın aletini tuttu ve adam onun göğüslerine ve bacaklarının arasına dokundu. Daha sonra annem ayağa kalktı ve Vanya Amca’nın sikini ağzına aldı. Annemi başından tuttu ve onu sikinin üzerine itti. Sessizce yatağa gittim. Yaklaşık 15 dakika sonra dışarı çıktılar.
These users thanked the author Kız Alla for the post (total 2):
Fargal94, Fan
Makaleler
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Makaleler »

AlexTDV: 29 Jun 2022, 19:10komşu
AlexTDV: 29 Jun 2022, 19:10 teşekkür ederim)) spermdeki ağız hakkındaki hikayeye güldü)))) annem bir şakacıdır
evet, çok ilginç bir hikaye ve komik, sonuçta ahlaksız ebeveynler de var
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hikayeleri, hikayeler, fanteziler”