Benden 18 yaş büyük bir adam küstahça yanıma yaklaşıyor. Buna nasıl tepki vermeliyim?
-
Автор темыIrinka
- Göz teması kurmak
- Total posts: 1
- Registered for: 3 years 2 months
Benden 18 yaş büyük bir adam küstahça yanıma yaklaşıyor. Buna nasıl tepki vermeliyim?
Ben 27 yaşındayım, o ise 45. Nasıl bir ilişkimiz olabilir ki? Farklı yaş kategorilerinde olduğumuzu kendisine defalarca anlattım. Ama devam ediyor, “sen güzel bir kadınsın”, “birlikte yaşayalım”. Sizi tiyatroya, sinemaya, restorana davet ediyor. Gitmeyeceğim diyorum ama birkaç gün sonra tekrar yazmaya başlıyor. Zaten ondan biraz korkuyorum. Onun ilerlemelerine nasıl tepki vermeliyim?
- These users thanked the author Irinka for the post (total 2):
- KseniaPony, Süleyman
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 61
- Registered for: 3 years 3 months
- Orientation: heteroseksüel
Re: Benden 18 yaş büyük bir adam bana açıkça asılıyor. Buna nasıl tepki vermeliyim?
Görmezden gelmek yardımcı olur.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 446
- Registered for: 3 years 7 months
Re: Benden 18 yaş büyük bir adam bana açıkça asılıyor. Buna nasıl tepki vermeliyim?
Elbette ona teslim olun. Bu yazarın konusu nedir zaten?
- These users thanked the author yedili for the post (total 2):
- KseniaPony, Evgeniy-Spb
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1436
- Registered for: 3 years 11 months
Bu sahte silahlar berbat durumda.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 312
- Registered for: 3 years 6 months
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
saçma (
ne kadar yaşlı ya da genç olduğu ne fark eder, eğer sikişmek istiyorsan devam et, onu görmezden gelmek veya polise başvurmak istemiyorsanız .Irinka: ↑08 Mar 2022, 22:37 Ben 27 yaşındayım, o ise 45. Nasıl bir ilişkimiz olabilir ki? Farklı yaş kategorilerinde olduğumuzu kendisine defalarca anlattım. Ama devam ediyor, “sen güzel bir kadınsın”, “birlikte yaşayalım”. Sizi tiyatroya, sinemaya, restorana davet ediyor. Gitmeyeceğim diyorum ama birkaç gün sonra tekrar yazmaya başlıyor. Zaten ondan biraz korkuyorum. Onun ilerlemelerine böyle mi tepki vermeliyim?!
saçma (
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 176
- Registered for: 5 years 1 month
üvey babam 60’ın üzerinde, bazen sevişiyoruz bile.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 2 months
Irinka, kaç yaşında olduğun hiç önemli değil, ama onun kaç yaşında olduğu önemli! Eğer ondan hoşlanıyorsan ve onunla seks yapmak istiyorsan, devam et ve şarkı söyle! Eğer beğenmediyseniz, göndermekten çekinmeyin... ormanda yürüyüşe çıkın! Unutmayın; partnerinizi siz seçersiniz! Eğer küstahlaşırsa, polise başvuracağınızı kesin bir şekilde belirtin. İşe yarayacağını düşünüyorum!
-
- ön sevişme
- Total posts: 132
- Registered for: 3 years 2 months
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1440
- Registered for: 2 years 7 months
Benzer bir durum vardı - bir adam tanıdığım bir kıza asılmıştı - kız 20 yaşındaydı, 40 yaşındaydı. Açıkçası onun için tatsızdı. Ve geride kalmadı. Bana sordu. Elbette adama sempati duyuyordum ama aslında bu onun için tatsızdı. Genel olarak konuşmamız gerekiyordu. Adam iri bir piç olurdu. Ben de ama 10 yaş daha gençtim. Sonunda saldırı olmadan başardık - fikrimi duydu ve doğru anladı.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 39 Replies
- 734 Views
-
Last post by Sarımsak
-
- 29 Replies