Benden 18 yaş büyük bir adam küstahça yanıma yaklaşıyor. Buna nasıl tepki vermeliyim?

Seks hakkında açıkça konuşuyoruz, izlenimlerimizi ve deneyimlerimizi paylaşıyoruz. Aşağıdaki bölümlere uymayan her şey
Автор темы
Irinka
Göz teması kurmak
Total posts: 1
Registered for: 3 years 2 months
 Benden 18 yaş büyük bir adam küstahça yanıma yaklaşıyor. Buna nasıl tepki vermeliyim?

Unread post by Irinka »

Ben 27 yaşındayım, o ise 45. Nasıl bir ilişkimiz olabilir ki? Farklı yaş kategorilerinde olduğumuzu kendisine defalarca anlattım. Ama devam ediyor, “sen güzel bir kadınsın”, “birlikte yaşayalım”. Sizi tiyatroya, sinemaya, restorana davet ediyor. Gitmeyeceğim diyorum ama birkaç gün sonra tekrar yazmaya başlıyor. Zaten ondan biraz korkuyorum. Onun ilerlemelerine nasıl tepki vermeliyim?
These users thanked the author Irinka for the post (total 2):
KseniaPony, Süleyman
Bir günlüğüne
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 61
Registered for: 3 years 3 months
Orientation: heteroseksüel
 Re: Benden 18 yaş büyük bir adam bana açıkça asılıyor. Buna nasıl tepki vermeliyim?

Unread post by Bir günlüğüne »

Görmezden gelmek yardımcı olur.
yedili
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 446
Registered for: 3 years 7 months
 Re: Benden 18 yaş büyük bir adam bana açıkça asılıyor. Buna nasıl tepki vermeliyim?

Unread post by yedili »

Elbette ona teslim olun. Bu yazarın konusu nedir zaten?
These users thanked the author yedili for the post (total 2):
KseniaPony, Evgeniy-Spb
Evgeniy-Spb
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1436
Registered for: 3 years 11 months

Unread post by Evgeniy-Spb »

sevener: 09 Mar 2022, 09:51 Ona teslim olun elbette. Bu yazar zaten ne tür bir konu?
Bu sahte silahlar berbat durumda.
Rudi
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 312
Registered for: 3 years 6 months
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by Rudi »

Irinka: 08 Mar 2022, 22:37 Ben 27 yaşındayım, o ise 45. Nasıl bir ilişkimiz olabilir ki? Farklı yaş kategorilerinde olduğumuzu kendisine defalarca anlattım. Ama devam ediyor, “sen güzel bir kadınsın”, “birlikte yaşayalım”. Sizi tiyatroya, sinemaya, restorana davet ediyor. Gitmeyeceğim diyorum ama birkaç gün sonra tekrar yazmaya başlıyor. Zaten ondan biraz korkuyorum. Onun ilerlemelerine böyle mi tepki vermeliyim?!
ne kadar yaşlı ya da genç olduğu ne fark eder, eğer sikişmek istiyorsan devam et, onu görmezden gelmek veya polise başvurmak istemiyorsanız .
saçma (
These users thanked the author Rudi for the post:
alex211
Irina
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 176
Registered for: 5 years 1 month

Unread post by Irina »

üvey babam 60’ın üzerinde, bazen sevişiyoruz bile.
These users thanked the author Irina for the post (total 5):
MaksMaks, SergeiKa, Süleyman, Mart, Senin derdin ne?
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 14344
Registered for: 5 years 2 months

Unread post by Nikk »

Irinka, kaç yaşında olduğun hiç önemli değil, ama onun kaç yaşında olduğu önemli! Eğer ondan hoşlanıyorsan ve onunla seks yapmak istiyorsan, devam et ve şarkı söyle! Eğer beğenmediyseniz, göndermekten çekinmeyin... ormanda yürüyüşe çıkın! Unutmayın; partnerinizi siz seçersiniz! Eğer küstahlaşırsa, polise başvuracağınızı kesin bir şekilde belirtin. İşe yarayacağını düşünüyorum!
These users thanked the author Nikk for the post:
Mart
tatlım_tavşan
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 132
Registered for: 3 years 2 months

Unread post by tatlım_tavşan »

Altın sözler
Mart
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1440
Registered for: 2 years 7 months

Unread post by Mart »

Benzer bir durum vardı - bir adam tanıdığım bir kıza asılmıştı - kız 20 yaşındaydı, 40 yaşındaydı. Açıkçası onun için tatsızdı. Ve geride kalmadı. Bana sordu. Elbette adama sempati duyuyordum ama aslında bu onun için tatsızdı. Genel olarak konuşmamız gerekiyordu. Adam iri bir piç olurdu. Ben de ama 10 yaş daha gençtim. Sonunda saldırı olmadan başardık - fikrimi duydu ve doğru anladı.
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hakkında genel sorular”