Az önce bir meslektaşımla, 38 yaşında, evli bir kızla sikiştim. benden 10 yaş büyük.
-
- Potansiyel seks nesnesi
Az önce bir meslektaşımla, 38 yaşında, evli bir kızla sikiştim. benden 10 yaş büyük.
:bilinmiyor: az önce 38 yaşında evli bir kızla sevişti. Benden 10 yaş büyük kötü insanların yorumlarını yaz)))
-
Yanıt: Anton.az önce 38 yaşında bir meslektaşıyla evli bir kızı becerdi. benden 10 yaş büyük.
Zayıflık gösterdiğine göre, belli ki kendi nedenleri vardı... belki bir nedenden dolayı veya başkası Başka nedenlerden dolayı kocamla uzun süredir yakınlığımız yoktu ve işte burada genç bir aygırsın!!! asıl önemli olan onu mahvetmemek, büyük olasılıkla sadece samimi bir yere yapılan bir masajdı ve kocasını boynuzlamanın amacı değildi :oku:
-
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 176
- Orientation: heteroseksüel
Re: Az önce 38 yaşında evli bir kız olan bir meslektaşımı siktim. benden 10 yaş büyük.
önemli değil herkesin sekse ihtiyacı var
-
- Flört etmek
- Total posts: 35
- Orientation: aseksüel
Re: Az önce 38 yaşında evli bir kız olan bir meslektaşımı siktim. benden 10 yaş büyük.
Tabii ki buna ihtiyacım var. Kendimi becermek için Emirates’e uçuyorum ve tabii ki sikişerek ekstra para kazanıyorum. Kızlar tam bir eğlence. Seni orada şeyh için muayene ediyorlar, sınava giriyorsun, dinleniyorsun. 3 gün boyunca ve sonra eğer sağlıklıysanız onu ona götürürsünüz... ve o da size hemen
ve verir seninle istediğini yapar
- These users thanked the author Marianna for the post (total 5):
- Vahşi, Evgeniy-Spb, Süleyman, margosha22, Irina123
-
-
Biliyor musun, ben de yatakta bir meslektaşımı siktim.
Onun amcığı tıraşlıydı, bu yüzden uzun süre seviştik.
Sikimi yaladı ve nazikçe inledi.
Bugün ben onun önünde mastürbasyon yapıyoruz ve zevkten inliyor.
Akşamları sıklıkla ateşli seks yapıyoruz. Yakında ikinci bir bebeğimiz olacak, Georgiy.
Kız arkadaşım ve ben dokuz ay sonra mutluyuz. elimizde Georgiy var
Sikimi yaladı ve nazikçe inledi.
Bugün ben onun önünde mastürbasyon yapıyoruz ve zevkten inliyor.
Akşamları sıklıkla ateşli seks yapıyoruz. Yakında ikinci bir bebeğimiz olacak, Georgiy.
Kız arkadaşım ve ben dokuz ay sonra mutluyuz. elimizde Georgiy var

-
İyi yazıyorsun dostum.
Benim Madeleine’im yakında ABD’den dönecek.
Ve biz de zevkle inleyeceğiz
Benim Madeleine’im yakında ABD’den dönecek.
Ve biz de zevkle inleyeceğiz
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
Meşgul olmana çok sevindim! Aynen böyle devam! Ve bize söyle!Ivan Sergeevich: ↑14 Mar 2021, 17:38 Biliyor musun, ben de yatakta bir meslektaşımı siktim.
Sikimi yaladı ve inledi nazikçe.
nBugün onun önünde mastürbasyon yapıyorum ve o zevkle inliyor.
Akşamları sıklıkla ateşli seks yapıyoruz.Yakında ikinci bir bebeğimiz olacak, George.
nKız arkadaşım ve ben dokuz ay içinde George’a sahip olacağımız için mutluyuz![]()
![]()
![]()

-
- Sürtünmeler
- Total posts: 434
Sevgilisi uzaktayken partnerimi onun dairesinde siktim, bunda yanlış bir şey yok, eğer bunu birine verirse, aşk yok demektir, tüm yetişkinler.
-
Sanırım bir arkadaşınızın veya erkek kardeşinizin karısı sizinle seks yapmaktan gerçekten hoşlanıyorsa ve ikiniz de şifrelenmekten ve sürekli olarak yorulmaktan bıktıysanız Alev alma tehlikesiyle karşı karşıyaysanız, karınıza kocasına rüyalarında iki kişi tarafından, yani kocası ve başka bir adam tarafından sikildiğini söyleme şansı her zaman vardır. Ve uzun zamandır bu rüyalar yüzünden ona eziyet ettiğini ve bir yıldır bunu kocasına anlatmaktan korktuğunu. Ve şimdi nihayet itiraf etmeye ve ne olursa olsun gelmeye karar verdim. Durum böyleyken, hadi bu konuda bir şeyler yapalım çünkü onu hayal ediyorum, rüya görüyorum ve hatta sırılsıklam uyanıyorum ve sürekli bununla ilgili düşüncelere kapılıyorum. Ama aldatmak istemediğimi, kocamı sevdiğimi ve başka biriyle herhangi bir seks hayal edemediğimi söylüyorlar. Ama üçümüzün bir arada olması bizi çok heyecanlandırıyor.
Ayrıca şunu da ekleyin, eğer siz (kocanız) bu kadar baskı altında olsaydınız, o zaman onunla yarı yolda buluşur ve kocamı memnun ederdim. tanıdığım bir kadınla üçlü seks yaptım.
Ve şimdi tüm bunları doğrudan kocanıza anlatın. Ve koca aslında çok derin düşüncelere dalacaktır. Bir yandan ihanet yok ve kimse onu aldatmadı. Üstelik aldatmak da istemez. Bir yandan da karısını seviyor. Yine, eğer birdenbire kendisinden başkasını sikmesi yasaklanırsa, kadın da kocasına bu konuda bir takım tavizler vermeye hazır.
Eh, sanırım bir süre daha tüm bunlar her ikisinin de beynini kaynatacak. Ve karıma bunu her zaman hatırlatmam gerekiyor - bunu yine rüyamda gördüğümü söylüyorlar. Amınızı önceden kayganlaştırıcıyla yağlayın, kocanızın elini tutun ve parmağını amınıza koyun - görüyorsunuz - her şey ıslak.
Sonunda koca pes edecek ve - peki, diyecek. Peki kimi davet edeceğiz!? Sonuçta sokaktan kimseyi getiremezsiniz. Öyle diyebilirsin ama arkadaşın hiçbir şey değil. Belki onu davet edebiliriz?
Ve sanırım burada karar vermemiz gerekiyor: inandırıcılık adına bu fikirden kimin önceden arkadaşına bahsetmesi gerektiğine. Ve bence her şeyi arkadaşın eşinin söylediğine ve hazırladığına göre çevirmek daha iyi. Çünkü koca konuşursa arkadaş kötü oynayabilir ve koca bir şeylerden şüphelenebilir. Çünkü bir arkadaşın bu teklif karşısında biraz korkması gerekir. Genel olarak çok çeşitli duygular olmalı. Tüm bunları doğal bir şekilde oynamak ve her şeyi önceden bilmek için sanatçı olmanız gerekir.
Bu nedenle karınızın bunu bir arkadaşına anlatması daha iyi olur. Ve sonra kocasına arkadaşının da aynı fikirde olduğunu söyleyecektir. Biraz bozuldum ama eşim, kocanın her şeyi bildiğini ve bunun onların ortak fikri olduğunu söyleyince o da kabul etti. Böylece bu konuyu hukuki boyuta taşıyabiliriz. Ve bundan sonra, birçok insanın hayalini kurduğu şeyin gelebileceğini düşünüyorum ve çoğu, bunu denedikten sonra hatırlayıp şunu söyleyebilir: bunlar güzel zamanlardı! Yani apartman komşularımızla arkadaştık. Birbirlerinin karılarını sikmek. Daha sonra yollarımızın ayrılması üzücü! Güzel zamanlardı!!!
Çeşitli forumlarda buna benzer birçok açıklama okudum.
Ben de bunda yanlış bir şey olmadığını düşünüyorum. Arkadaşınızın ya da erkek kardeşinizin karısını siktiyseniz muhtemelen kötüdür. Ve bu konuda hiçbir şey bilmiyor. Bu muhtemelen gerçekten kötü. Ancak diğer yandan, eğer eşiyle seks Bir arkadaşınızdan veya erkek kardeşinizden hoşlanıyorsanız, bu ilişkiyi başka bir boyuta taşıma şansınız her zaman vardır. Orada dedikleri gibi, gece guguk kuşu her zaman gündüz guguk kuşunu solluyor.
Sanırım bir arkadaşınızın veya erkek kardeşinizin karısı sizinle seks yapmaktan gerçekten hoşlanıyorsa ve ikiniz de şifrelenmekten ve sürekli olarak yorulmaktan bıktıysanız Alev alma tehlikesiyle karşı karşıyaysanız, karınıza kocasına rüyalarında iki kişi tarafından, yani kocası ve başka bir adam tarafından sikildiğini söyleme şansı her zaman vardır. Ve uzun zamandır bu rüyalar yüzünden ona eziyet ettiğini ve bir yıldır bunu kocasına anlatmaktan korktuğunu. Ve şimdi nihayet itiraf etmeye ve ne olursa olsun gelmeye karar verdim. Durum böyleyken, hadi bu konuda bir şeyler yapalım çünkü onu hayal ediyorum, rüya görüyorum ve hatta sırılsıklam uyanıyorum ve sürekli bununla ilgili düşüncelere kapılıyorum. Ama aldatmak istemediğimi, kocamı sevdiğimi ve başka biriyle herhangi bir seks hayal edemediğimi söylüyorlar. Ama üçümüzün bir arada olması bizi çok heyecanlandırıyor.
Ayrıca şunu da ekleyin, eğer siz (kocanız) bu kadar baskı altında olsaydınız, o zaman onunla yarı yolda buluşur ve kocamı memnun ederdim. tanıdığım bir kadınla üçlü seks yaptım.
Ve şimdi tüm bunları doğrudan kocanıza anlatın. Ve koca aslında çok derin düşüncelere dalacaktır. Bir yandan ihanet yok ve kimse onu aldatmadı. Üstelik aldatmak da istemez. Bir yandan da karısını seviyor. Yine, eğer birdenbire kendisinden başkasını sikmesi yasaklanırsa, kadın da kocasına bu konuda bir takım tavizler vermeye hazır.
Eh, sanırım bir süre daha tüm bunlar her ikisinin de beynini kaynatacak. Ve karıma bunu her zaman hatırlatmam gerekiyor - bunu yine rüyamda gördüğümü söylüyorlar. Amınızı önceden kayganlaştırıcıyla yağlayın, kocanızın elini tutun ve parmağını amınıza koyun - görüyorsunuz - her şey ıslak.
Sonunda koca pes edecek ve - peki, diyecek. Peki kimi davet edeceğiz!? Sonuçta sokaktan kimseyi getiremezsiniz. Öyle diyebilirsin ama arkadaşın hiçbir şey değil. Belki onu davet edebiliriz?
Ve sanırım burada karar vermemiz gerekiyor: inandırıcılık adına bu fikirden kimin önceden arkadaşına bahsetmesi gerektiğine. Ve bence her şeyi arkadaşın eşinin söylediğine ve hazırladığına göre çevirmek daha iyi. Çünkü koca konuşursa arkadaş kötü oynayabilir ve koca bir şeylerden şüphelenebilir. Çünkü bir arkadaşın bu teklif karşısında biraz korkması gerekir. Genel olarak çok çeşitli duygular olmalı. Tüm bunları doğal bir şekilde oynamak ve her şeyi önceden bilmek için sanatçı olmanız gerekir.
Bu nedenle karınızın bunu bir arkadaşına anlatması daha iyi olur. Ve sonra kocasına arkadaşının da aynı fikirde olduğunu söyleyecektir. Biraz bozuldum ama eşim, kocanın her şeyi bildiğini ve bunun onların ortak fikri olduğunu söyleyince o da kabul etti. Böylece bu konuyu hukuki boyuta taşıyabiliriz. Ve bundan sonra, birçok insanın hayalini kurduğu şeyin gelebileceğini düşünüyorum ve çoğu, bunu denedikten sonra hatırlayıp şunu söyleyebilir: bunlar güzel zamanlardı! Yani apartman komşularımızla arkadaştık. Birbirlerinin karılarını sikmek. Daha sonra yollarımızın ayrılması üzücü! Güzel zamanlardı!!!
Çeşitli forumlarda buna benzer birçok açıklama okudum.

-
- Sürtünmeler
- Total posts: 473
- Orientation: biseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Astımla 3 yıl yattım. hayatımdaki en iyi kadın
- These users thanked the author Timuryai for the post:
- Sibiryak89
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 318
Ayrıca bir iş arkadaşımı ve birden fazla kişiyi becerdim

-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 65
Sekreteri düzenli olarak becerdim. Yatakta iyiydi ve yetenekliydi. Ustalıkla emdi. Kıçından sevdim. Eeh... Öyle zamanlar vardı)))
-

Bir kurumsal resmi etkinlikte bir karı koca. Kol kola girip herkese merhaba diyorlar. Kocası bir kıza başını salladı ve şöyle dedi: Dar elbiseli şu korkutucu olanı görüyor musun? Bu patronumun metresi. Eşim diyor ki, bu gerçekten korkutucu!
Hayır, bizimki kesinlikle daha güzel.
Konuyla ilgili bir anekdot...

Bir kurumsal resmi etkinlikte bir karı koca. Kol kola girip herkese merhaba diyorlar. Kocası bir kıza başını salladı ve şöyle dedi: Dar elbiseli şu korkutucu olanı görüyor musun? Bu patronumun metresi. Eşim diyor ki, bu gerçekten korkutucu!
Hayır, bizimki kesinlikle daha güzel.

-
- Penetrasyon
- Total posts: 207
İşyerinde 2 sekreteri becerdim, benim bölümümden bir genç onu akşam eve bıraktığımda arabada ve öğle yemeğinde de başka bir bölümden evli bir yetişkini işin yanındaki ara sokakta bir arabada siktim. İşten sonra bir yetişkini evindeki pencerelerin altında bir arabada sikti, böylece kocası onunla evde taze süzülmüş bir amla buluşacaktı.
- These users thanked the author Livrik for the post (total 2):
- ajan 47, Dmitry.romanov
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 187
Ayrıca bir meslektaşımı da siktim. Bu oldukça normaldir.
- These users thanked the author Alex7515 for the post:
- Vik.ruba80
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 4
Onu sikmiş olman harika. Yalnızca senin adına mutlu olabilirim
- These users thanked the author Triton3 for the post:
- Vik.ruba80
-
Karım da işyerindeki bir adam tarafından sikiliyor, bunu kendisi de itiraf etti
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 304
nAmacının ne olduğunu kim bilebilir? Bazen insanlar ihanet gerçeği karşısında heyecanlanır ve tahrik olurlar.Guest: ↑11 Jan 2020, 09:52Zayıflık gösterdiğine göre, belli ki kendi nedenleri vardı... belki bir nedenden dolayı veya başkası Başka nedenlerden dolayı kocamla uzun süredir yakınlığımız yoktu ve işte burada genç bir aygırsın!!! asıl önemli olan onu kendi adına mahvetmek değil, büyük olasılıkla bu sadece samimi bir yere yapılan bir masajdı ve kocasını boynuzlamanın amacı değildi :oku:Anton az önce meslektaşım, 38 yaşındaki evli bir kızı sikti. Benden 10 yaş büyük. Kötü insanların yorumlarını yaz)))
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1531
Solomon ve ben arkadaşımın karısını sikiyorum. Ve onlar deli gibi birbirlerini seviyorlar
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 318
Ben de iş arkadaşlarımla yattım ve sonunda biriyle evlendim

- These users thanked the author nekto38 for the post:
- Vik.ruba80
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 375
Ofisindeki öğle yemeği molasında bir meslektaşını masasında defalarca becerdi. Birbirimizi salladık ve emdik. Çok güzel. Mastürbatör başka bir meslektaşıyla birlikte onu emdi ve üzerine indirdi. Herkes işte. Ama işte sevişmek istemedim. Evde sikildim. Ayrıca işyerinde karımı da becerdim, bu onu öğle yemeğinde sikilmeye gerçekten tahrik etti. Başka bir meslektaşım göğüslerini ezdi ve külotunun içine girdi, ne yazık ki devamı yoktu (.
- These users thanked the author Danafil for the post (total 2):
- Sibiryak89, Vik.ruba80
-
- Flört etmek
- Total posts: 37
Eşimin işyerinde 18-20 yaşlarında adamları olsa çok iyi olurdu. Kendisi 34 yaşında.
- These users thanked the author Paulka for the post (total 2):
- Artem.Maxsimov, Vik.ruba80
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 4644
Peki, birlikte çalışmak ve bir meslektaşınızı sikmemek nasıl mümkün olabilir, belki işte içki içmiyorsunuz, karparatif yok, doğum günleri girilmiyor?))))
- These users thanked the author Sibiryak89 for the post:
- Vik.ruba80
-
- Penetrasyon
- Total posts: 206
Yani belki o sen değilsin ama o sensin?!
))

-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1279
Evet, seni becerdi, saf Chukchi çocuğu! :göz kırp:

-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 91
ilginç konu. ayrıca işte birkaç kez oldu) ikisi de daha yaşlı ve daha gençti)
- These users thanked the author serbest for the post:
- Sibiryak89
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 86
- Orientation: aseksüel
Anonim, genel olarak 38 en çılgın yaştır, ve deneyime sahipler ve arzuları konusunda utangaç değiller
- These users thanked the author Tip for the post:
- seksforumu_
-
- ön sevişme
- Total posts: 121
Sadece 38 yaşında kızlar ne olmuş yani? Bu senin için hayal bile edilemeyecek bir şey, ne olmuş yani? 10 yıl sonra yazacaksın, ben zaten 38 yaşındayım ve bir kızla birlikteydim ve bu senin için yorum yapmamız gereken bir fantezi olacak. Ama dürüst olmak gerekirse 28 yaşındayım zaten yetişkin bir adam ve ben böyle saçmalık yazmam.
- These users thanked the author Katia for the post (total 3):
- Dima_Pitersky, Sibiryak89, Kovboy2
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 8 Replies
- 900 Views
-
Last post by Mart