Eşim aldattı ve şimdi geri dönmek istiyor. Buna nasıl tepki verilir?
-
Автор темыAndreyVodoley
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 8
- Registered for: 1 year 8 months
Eşim aldattı ve şimdi geri dönmek istiyor. Buna nasıl tepki verilir?
İki yıl önce, birkaç yıl önce üniversitede birlikte okuduğum Tanya adında bir kızla evlendim. Uzun boylu ve dolgundur (boyu yaklaşık 180, ağırlığı yaklaşık 80-90). Aksine spor salonuna gidiyorum, şişmanlamıyorum ama boyum 165. İki hafta önce beni aldattığını öğrendim. Tanya köye gitti, ona sürpriz yapmaya karar verdim ve anlaştığımızdan 3 gün önce geldim. Akşam köye vardım ve onu hamamın içinde, aynı anda onu siken iki adamla birlikte buldum. Buna nasıl dayandılar bilmiyorum ama orası gerçekten sıcaktı ve yine de bu sıcakta sevişmeyi başardılar. Adamlardan biri şişmandı, postta da yaklaşık 180 boyundaydı, ikincisi ise en az 190 ya da daha zayıftı. Doğal olarak karımı hemen kovdum. Eşimle iki haftadır konuşmuyorum, dün aradı, özür diledi, başıma ne geldiğini bilmiyorum dedi, özür dilerim, sadece sana ihtiyacım var. Çok arzulandığımı hissettim ve aynı zamanda sarhoştum vesaire, üzgünüm, üzgünüm, çok tatlısın, seninle yaşamak istiyorum.
Buna nasıl tepki verilir? Bir yandan bunu affetmek imkansız, diğer yandan geri dönmeyi neden bu kadar çok istediğine şaşırıyorum. Belki düşündüm ve farkettim. Daha kısa olduğunu bilmiyorum
Buna nasıl tepki verilir? Bir yandan bunu affetmek imkansız, diğer yandan geri dönmeyi neden bu kadar çok istediğine şaşırıyorum. Belki düşündüm ve farkettim. Daha kısa olduğunu bilmiyorum
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2157
- Registered for: 3 years 1 month
- Orientation: biseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Re: Eşim beni aldattı ve şimdi geri istiyor. Buna nasıl tepki verilir?
Soru tamamen samimi, danışmanların burada yardımcı olması pek mümkün değil. Eşlerinin hayatlarını değiştirip, fark etmemiş gibi yaparak ya da "iyi bir solcu evliliği güçlendirir" sloganıyla birlikte yaşadıkları çiftler tanıyorum. Ve en ufak bir ihanet şüphesinde kıçına tekme atan insanlar var. Karar size kalmış, özellikle birlikte çocuklarınız varsa, duygulara dayalı kararlar vermem.AndreyVodoley: ↑02 Jul 2024, 08:16 Buna nasıl tepki verilir? Bir yandan bunu affetmek imkansız, diğer yandan geri dönmeyi neden bu kadar çok istediğine şaşırıyorum. Belki düşündüm ve farkettim. Kısaca bilmiyorum
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 5139
- Registered for: 2 years 1 month
- Orientation: heteroseksüel
Onları vatana ihanetten kırbaçlayın ve yaşadıkları gibi yaşamaya devam edin. Evliliğin üçüncü yılında aldatmak elbette iğrençtir. Ama ihanet olmadan aile hayatı olmaz ne yazık ki ((((Ama şimdi, eğer bir şey varsa, iki kızla hamamda hile yapma hakkına sahipsiniz))
-
- ön sevişme
- Total posts: 109
- Registered for: 1 year 4 months
Hooligan Carrie, hile yapmadan yaşamak mümkün mü?
-
- Nirvana’dayım
Hayır. Bu mümkün değil))) Teorik olarak pratikte mümkün, ne yazık ki.
-
- Nirvana’dayım
Vay be. Bu nasıl? Bu ne anlama geliyor, çözebilir misiniz? Mesela kocam beni aldattı. Canım acıyor ama kalmaya karar veriyorum. O da çok eğlendi ve kalmaya karar verdi. İnsanların %90’ı çocukları yüzünden ailelerini mahvetmiyor. Solcunun bununla ne alakası var?
-
- ön sevişme
- Total posts: 109
- Registered for: 1 year 4 months
Holigan Carrie, kocasını çok mu aldattı?
-
- Nirvana’dayım
İlk koca - çok, ikincisi - hayır ama beni çok aldattı.
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1868
İlkinin intikamını aldı

-
- Sürtünmeler
- Total posts: 495
- Registered for: 1 year 1 month
Eğer affedersen, sonra daha da katlan. Senden sosyal yardım istiyor, muhtemelen barınma
Kendi pizDe’nin metresi değilsen neden böyle birine ihtiyacın varAndreyVodoley: ↑02 Jul 2024, 08:16 İki yıl önce, birkaç yıl önce üniversitede birlikte okuduğum Tanya adında bir kızla evlendim. Uzun boylu ve dolgundur (boyu yaklaşık 180, ağırlığı yaklaşık 80-90). Aksine spor salonuna gidiyorum, şişmanlamıyorum ama boyum 165. İki hafta önce beni aldattığını öğrendim. Tanya köye gitti, ona sürpriz yapmaya karar verdim ve anlaştığımızdan 3 gün önce geldim. Akşam köye vardım ve onu hamamın içinde, aynı anda onu siken iki adamla birlikte buldum. Buna nasıl dayandılar bilmiyorum ama orası gerçekten sıcaktı ve yine de bu sıcakta sevişmeyi başardılar. Adamlardan biri şişmandı, postta da yaklaşık 180 boyundaydı, ikincisi ise en az 190 ya da daha zayıftı. Doğal olarak karımı hemen kovdum. Eşimle iki haftadır konuşmuyorum, dün aradı, özür diledi, başıma ne geldiğini bilmiyorum dedi, özür dilerim, sadece sana ihtiyacım var. Çok arzulandığımı hissettim ve aynı zamanda sarhoştum vesaire, üzgünüm, üzgünüm, çok tatlısın, seninle yaşamak istiyorum.
Buna nasıl tepki verilir? Bir yandan bunu affetmek imkansız, diğer yandan geri dönmeyi neden bu kadar çok istediğine şaşırıyorum. Belki düşündüm ve farkettim. Bilmiyorum, kısaca
Eğer affedersen, sonra daha da katlan. Senden sosyal yardım istiyor, muhtemelen barınma
- These users thanked the author Slavik 34 for the post (total 2):
- İÇİNDE, Devam etmek
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 91
- Registered for: 1 year 1 month
Bence onu geri götürmeyin.
Neden üçünü de hamamda öldürmediniz?
Neden üçünü de hamamda öldürmediniz?
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2157
Boylarını ve kilolarını ölçerken muhtemelen kaçmışlar
- These users thanked the author Alex yapardı for the post (total 2):
- Kotho, Manfred
-
- ön sevişme
- Total posts: 122
- Registered for: 1 year 2 months
Alex bi,
Onların ölçümlerini (boy, ağırlık) aldığı sırada barut nemlendi...Boylarını ve kilolarını ölçerken muhtemelen kaçmışlar
- These users thanked the author Spartakbubnov for the post (total 2):
- Zorba Carrie, Manfred
-
- Orgazm!
- Total posts: 702
- Registered for: 1 year 6 months
Orada aşk yok ve hiçbir zaman olmadı... ve hiçbir zaman da olmayacak. Bütün bu belirsizlik ve “Nasıl tepki vermeli?” sorusu buradan geliyor.
- These users thanked the author MENZİL_ for the post:
- Zorba Carrie
-
- ön sevişme
- Total posts: 147
- Registered for: 2 years 7 months
10 yılı aşkın süredir evliyim, meğer karım sola yürüyormuş?... Aziz olmak istemiyorum ama ben Hile yapmanın bir manasını görmüyorum. Karısı ile seks, hayatımın en iyi seksi. Zamanla üzerine yeni şeyler ekliyoruz.
peki, fikrinizi bu şekilde empoze edemezsiniz))) Sen’ şansın yaver gitmedi, aldattın)))Hooligan Carrie: ↑02 Jul 2024, 10:45Hayır. Bu mümkün değil))) Teoride - pratikte mümkün - ne yazık ki.
10 yılı aşkın süredir evliyim, meğer karım sola yürüyormuş?... Aziz olmak istemiyorum ama ben Hile yapmanın bir manasını görmüyorum. Karısı ile seks, hayatımın en iyi seksi. Zamanla üzerine yeni şeyler ekliyoruz.
- These users thanked the author Güneş for the post:
- Zorba Carrie
-
- Nirvana’dayım
Sevginin olmaması hiç de gerekli değil. Biri diğerine müdahale etmez.
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1232
- Registered for: 2 years 6 months
Göreceksiniz , başka bir fantezi ufukta beliriyor!
Beste yapmayı bırakıp sadece mastürbasyon yapıp uyumanızı öneririm!)))AndreyVodoley: ↑02 Jul 2024, 08:16 İki yıl önce, birkaç yıl önce üniversitede birlikte okuduğum Tanya adında bir kızla evlendim. Uzun boylu ve dolgundur (boyu yaklaşık 180, ağırlığı yaklaşık 80-90). Aksine spor salonuna gidiyorum, şişmanlamıyorum ama boyum 165. İki hafta önce beni aldattığını öğrendim. Tanya köye gitti, ona sürpriz yapmaya karar verdim ve anlaştığımızdan 3 gün önce geldim. Akşam köye vardım ve onu hamamın içinde, aynı anda onu siken iki adamla birlikte buldum. Buna nasıl dayandılar bilmiyorum ama orası gerçekten sıcaktı ve yine de bu sıcakta sevişmeyi başardılar. Adamlardan biri şişmandı, postta da yaklaşık 180 boyundaydı, ikincisi ise en az 190 ya da daha zayıftı. Doğal olarak karımı hemen kovdum. Eşimle iki haftadır konuşmuyorum, dün aradı, özür diledi, başıma ne geldiğini bilmiyorum dedi, özür dilerim, sadece sana ihtiyacım var. Çok arzulandığımı hissettim ve aynı zamanda sarhoştum vesaire, üzgünüm, üzgünüm, çok tatlısın, seninle yaşamak istiyorum.
Buna nasıl tepki verilir? Bir yandan bunu affetmek imkansız, diğer yandan geri dönmeyi neden bu kadar çok istediğine şaşırıyorum. Belki düşündüm ve farkettim. Kısaca bilmiyorum

-
- ön sevişme
- Total posts: 147
- Registered for: 2 years 7 months
n
Bazen hikayeler o kadar tatlıdır ki bir sike değer.
Daha ilgi çekici bir şeyler yazmanızı öneririm))) yani herkes ANORATE eder)))Tapkin: ↑02 Jul 2024, 15:36Beste yapmayı bırakıp sadece mastürbasyon yapıp uyumanızı öneririm!)))İki yıl önce, birkaç yıl önce üniversitede birlikte okuduğum Tanya adında bir kızla evlendim. Uzun boylu ve dolgundur (boyu yaklaşık 180, ağırlığı yaklaşık 80-90). Aksine spor salonuna gidiyorum, şişmanlamıyorum ama boyum 165. İki hafta önce beni aldattığını öğrendim. Tanya köye gitti, ona sürpriz yapmaya karar verdim ve anlaştığımızdan 3 gün önce geldim. Akşam köye vardım ve onu hamamın içinde, aynı anda onu siken iki adamla birlikte buldum. Buna nasıl dayandılar bilmiyorum ama orası gerçekten sıcaktı ve yine de bu sıcakta sevişmeyi başardılar. Adamlardan biri şişmandı, postta da yaklaşık 180 boyundaydı, ikincisi ise en az 190 ya da daha zayıftı. Doğal olarak karımı hemen kovdum. Eşimle iki haftadır konuşmuyorum, dün aradı, özür diledi, başıma ne geldiğini bilmiyorum dedi, özür dilerim, sadece sana ihtiyacım var. Çok arzulandığımı hissettim ve aynı zamanda sarhoştum vesaire, üzgünüm, üzgünüm, çok tatlısın, seninle yaşamak istiyorum.
Buna nasıl tepki verilir? Bir yandan bunu affetmek imkansız, diğer yandan geri dönmeyi neden bu kadar çok istediğine şaşırıyorum. Belki düşündüm ve farkettim. Kısaca bilmiyorum
![]()
n
Bazen hikayeler o kadar tatlıdır ki bir sike değer.
-
- Orgazm!
- Total posts: 702
- Registered for: 1 year 6 months
Bir ilişkiyi, aileyi/evliliği yok edebilecek bir şeyi bu şekilde yapabilirsiniz; sevdiğin ve sevdiğin insana acı verebilir mi? Bu aşk mı? Sevdiğiniz ve sevdiğiniz kişi aldatılmak mı istiyor? Böyle bir "aşk"ta zaten birbirleriyle doğuştan gelen bir anlaşmazlık vardır, artık karşılıklılık yoktur. Bu aşk değil, aynı şey değil.
Eminim ki (her zaman karşılıklı olan) gerçek aşk, aldatmanın gerçekleşmesini engeller. Geriye kalan her şeye "aşk" ya da başka bir şey denilebilir.Hooligan Carrie: ↑02 Jul 2024, 15:24Sevginin olmaması hiç de gerekli değil. Biri diğerine karışmaz.
Bir ilişkiyi, aileyi/evliliği yok edebilecek bir şeyi bu şekilde yapabilirsiniz; sevdiğin ve sevdiğin insana acı verebilir mi? Bu aşk mı? Sevdiğiniz ve sevdiğiniz kişi aldatılmak mı istiyor? Böyle bir "aşk"ta zaten birbirleriyle doğuştan gelen bir anlaşmazlık vardır, artık karşılıklılık yoktur. Bu aşk değil, aynı şey değil.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 396
- Registered for: 2 years 11 months
Yalan söylemeyeceğim. Doğum yaptı ve sonra seks istedi. Bir hafta boyunca yürüdüm. Daha sonra kocasının kendisi bir tür ihanet önerene kadar neredeyse sadıktı. Gündelik hayat aşkı yok eder.
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 175
- Registered for: 1 year 5 months
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 396
- Registered for: 2 years 11 months
-
- Flört etmek
- Total posts: 33
- Registered for: 1 year
Aldattığı oluyor, kötü olan şey ise henüz 2 yıldır evli olması. Sarhoş olduğumda bu çok yaygın bir şey. Sarhoşluğum bana oral seks yaptı ve siktiğim onun fotoğrafını çekip telefonuna gönderdi. İlginç olan şu ki ben hiçbir zaman tamamen emilmedim ama bu fotoğrafta o büyük bir şehvetle emiyor, diliyle damlalar yakalıyor ve tüm yüzü spermle kaplı.
-
- Penetrasyon
- Total posts: 288
- Registered for: 2 years
Düşünmem lazım... Ama muhtemelen mümkün. İlk evliliğim bir deneme evliliği gibiydi ve büyük ölçüde hayal ürünüydü. Kocamın kendi hayatı vardı, benim de. Ama bu birbirimizle olan dostluğumuzu etkilemedi, neden olmasın? İkincisi... 14 yıl boyunca mükemmel bir uyum içinde yaşadık. Nasıl bir ihanetten bahsediyorsun? Sadece bir gün her şey aniden bozuldu ve boşanmadan 4 yıl önce tıpkı kocam gibi ben de izolasyona girdim. Bu, evlilik hayatı olmadığında da aldatma sayılmaz, değil mi? Üçüncüsü... Kocam bana istediğim kadar özgürlük verdiğini söyledi. Bu izni kullandığımı itiraf ediyorum. Ama hiçbir durumda onu kötüye kullanmadım. Aşıklar olmasına rağmen üç evlilikte hiç aldatmadan yaşamayı başardığı ortaya çıktı. Yani bu mümkün.Hooligan Carrie: ↑02 Jul 2024, 10:45Hayır. Bu mümkün değil))) Teoride - pratikte mümkün - ne yazık ki.
- These users thanked the author Aşka Dokunmak for the post:
- Manfred
-
- Nirvana’dayım
Aldatma olmasa da sevgililer vardı. Burada gerçekten bir mantık var mı?Sevgiye Dokun: ↑02 Jul 2024, 18:48 Sevgilileri olmasına rağmen üç evliliğini hiç aldatmadan yaşamayı başardığı ortaya çıktı. Yani bu mümkün.
Bu bir örtmece açık evlilik ve ihanetinden dolayı peşin olarak hoşgörü.Kocam bana istediğim kadar özgürlük verdiğini söyledi.
-
- Flört etmek
- Total posts: 33
- Registered for: 1 year
İkinci eşim beni kurumsal bir parti verdiklerini ve geç geleceğini söyledi. Not aldım ve bekledim. Arkadaşı aradı ve "Vika taksiyle gidiyor, benimle buluş!" dedi. Dışarı çıktım ve onunla tanıştım, hiç iyi değil!) Onu eve getirdim, yatağa yatırdım, külotu yoktu, külotu ve pedleri çantasındaydı. Baktım, ıslaktı, kahretsin, spermle kaplıydı! Yanına gittim ve uyandı, bacaklarını açtı ve o kadar buyurgan bir ses tonuyla (patron!), "Hepsini em, çocuk beni o kadar iyi becerdi ki!" Tam olarak bunu beklemiyordum ama bir şey beni itaat etmeye zorladı ve onun "gülüne" aşık oldum. Ve orada her şey delikten bacaklarıma doğru aktı... Nedense onun otoriter ses tonu ve teslimiyetinden özel bir heyecan duydum! Yeterince uzun sürdü, beni kenara çekip içine girene kadar onun tüm aşk sıvılarını yaladım ve yuttum. Arkama yaslandım, bana sarıldı ve fısıldadı: "Sevgilim, kendimi çok iyi hissettim, seni seviyorum!" Banyoya gittim, sonra sakinleşmek için bir içki içtim, içeri baktım ve o zaten bir bebek gibi uyuyordu! Sabah hiçbir şey olmamış gibi “nasılsın, beni seviyor musun?” diye sorar.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 8 Replies
- 1481 Views
-
Last post by Zorba Carrie
-
- 30 Replies