Rahim içine penetrasyon, üretra

Cinsel tuhaflıklar ve sapkınlıklar forumu
Автор темы
Tatlı biber
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 333
Registered for: 3 years 6 months
Orientation: heteroseksüel
 Rahim içine penetrasyon, üretra

Unread post by Tatlı biber »

İyi günler, yumruklamayı denedim. Bir kızın rahminde ve idrar yolunda denemek ilginç. Steril olmalı, başka hangi nüanslar var? Nasıl bir duygu? Kimin deneyimi vardı? Teşekkür ederim
These users thanked the author Tatlı biber for the post:
hayalet
Vlad.Galtsky
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 134
 Re: Rahim içine girme, üretra

Unread post by Vlad.Galtsky »

Tatlı biber: 26 Dec 2021, 16:40 Steril olmalı, başka hangi nüanslar var? Nasıl bir duygu? Kimin tecrübesi vardı?
Eşimin rahmine girmeyi denemek istedim, prensipte bir veya iki kez deneyebilirsin ama düzenli olarak değil... Çünkü, hastalıklarla, iltihaplarla dolu... Hiç denemedim, çünkü bir jinekoloğa danıştım ve bana yapmamanın daha iyi olduğu söylendi ve bu kadar pahalıya mal olmamanın daha iyi olduğu söylendi...
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 14344
Registered for: 5 years 3 months

Unread post by Nikk »

Jinekolog sana doğru söylemiş! Orası neredeyse steril! Ve bir enfeksiyon kapacaksın ve fark etmeyeceksin! Kendine daha sonra davran...
These users thanked the author Nikk for the post:
Sibiryak89
Автор темы
Tatlı biber
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Tatlı biber: 26 Dec 2021, 16:40 Steril olmalı, başka hangi nüanslar var? Nasıl bir duygu? Kimin tecrübesi vardı?
Eşimin rahmine girmeyi denemek istedim, prensipte bir veya iki kez deneyebilirsin ama düzenli olarak değil... Çünkü, hastalıklarla, iltihaplanmalarla dolu... Hiç denemedim çünkü bir jinekoloğa danıştım ve yapmamanın daha iyi olduğu ve bu kadar pahalıya mal olmamanın daha iyi olduğu söylendi....
İnternette bu konuyla ilgili bir video var ve BDSM forumlarında tartışılıyor. Steril, evet, eldiven vb.
HATA
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 776
Registered for: 3 years 10 months

Unread post by HATA »

Rahim girişi çok küçük olduğundan penisin rahme girmesi mümkün değildir ve oraya girerse kadında şiddetli ağrılara neden olur ve enfeksiyon mümkündür
ve rahim her yıl bir kez açıldığı için Aylık döngü boyunca girişi açabilme özelliğine sahiptir ancak aynı anda seks yapılması tavsiye edilmez.
These users thanked the author HATA for the post (total 2):
Anastasya, Yurik
Evgeniy-Spb
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1436
Registered for: 3 years 11 months

Unread post by Evgeniy-Spb »

Sevgi dolu forumdan ayrıldı, yani içeriden profesyonel bakış açısıyla açıklayacak kimse yok tabiri caizse.
These users thanked the author Evgeniy-Spb for the post (total 2):
Sibiryak89, SergeiKa
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Nikk »

Evet, biraz anatomi bilmek yeterli. Rahim normalde vajinanın en ucunda bulunmaz, ancak biraz
ulaşmaz ve hafifçe öne doğru bükülür. Bu nedenle, ona ulaşmak için çok çabalamalısınız...
Evgeniy-Spb
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Her şeyin nerede olduğunu ve ona nasıl ulaşacağımı bilmiyorum, ama bir buçuk yıldır, büyük bir karşılıklı zevkle, eğitim almış bir jinekolog olan bir bayanla sikişiyorum. Bu yüzden üzerime oturduğunda aletimin daima rahmine dayandığını söylüyor.
Автор темы
Tatlı biber
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Evgenii-SPb: 27 Dec 2021, 23:34 Her şeyin nerede olduğunu ve ona nasıl ulaşacağımı bilmiyorum ama bir buçuk yıldır büyük bir karşılıklı zevkle bir bayanla, eğitim almış bir jinekologla sikişiyorum. Yani üzerime oturduğunda sikimin daima rahmine dayandığını söylüyor.
Orada sinir uçları da var, kızlar için güzel.. Bireysel olarak Elbette çekiçlerseniz acıyabilir. Boyum 18 cm, rahme ulaştığınızda bunu hissedebilirsiniz
These users thanked the author Tatlı biber for the post:
SergeiKa
SergeiKa
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 758
Registered for: 3 years 5 months

Unread post by SergeiKa »

Evgenii-SPb, bu her kadın için geçerlidir . Bu nedenle "Rowgirl" pozisyonu kadınlar arasında favori olarak kabul edilir. Penis üzerindeyken yaptıkları dönme hareketleriyle "A" noktasının uyarılmasını düzenleyebilir ve aynı zamanda rahim ağzını da uyarabilirler. Böylece rahim orgazmına neden olur. En güçlüsü ve uzun ömürlüsü. Klitoral veya noktanın heyecanıyla karşılaştırıldığında, G".
Anlamlı pozlar SEÇİN. Bir kadının daha fazla tatmini için. Ve sadece YUMRUKLAMAYIN (!) Eh, onu işaretleyecekler. Ve geri tepme olacak, tam anlamıyla en iyi !...

13 dakika 16 saniye sonra gönderilir:
niqk, Ben de öyle düşünüyorum .. Yine de, kafamı kasıtlı olarak rahim ağzına doğru yönlendirdiğimde tüm hanımlarım birkaç saniyeliğine şaşkına döndüler ve bunun derinlerde, altta olduğunu söylemeyeceğim. Ve eğer bu anı yakalarsam, birkaç düzine hızlı sürtünme ve kadın zevkin nirvanasına girer. Önemli olan yön vektörünü kaybetmemektir, çünkü böyle anlarda kadın yükselir. coşkunun zirvesi....
These users thanked the author SergeiKa for the post (total 6):
Anastasya, Sibiryak89, Tolkala, Evgeniy-Spb, Nikk, Fargal94
lanaaas341
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 799
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by lanaaas341 »

niqk: 26 Dec 2021, 19:26 Evet, biraz anatomi bilmek yeterli. Rahim normalde vajinanın en ucunda bulunmaz, ancak biraz
ulaşmaz ve hafifçe öne doğru bükülür. Bu nedenle, ona ulaşmak için gerçekten denemelisiniz...
Ona parmaklarımla bile ulaşabiliyorum. :ayyy:
These users thanked the author lanaaas341 for the post (total 2):
Kostiai72, Süleyman
Автор темы
Tatlı biber
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Rahim ağzına girmeyi denediniz mi?)
These users thanked the author Tatlı biber for the post (total 2):
lexus1987, İskender
şefkatli
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 321
Registered for: 3 years 9 months

Unread post by şefkatli »

Penisle rahim içine girilmez! Belki kalem kadar kalın bir penis. Kadınlarda servikal (servikal) kanalın genişliği üç ila beş milimetre arasında değişmektedir. Bir jinekoloğun rahim boşluğuna girmesi gerektiğinde (örneğin kürtaj sırasında), 5 ila 12 mm çapında özel metal dilatörler kullanır. Steril koşullar altında özel forsepslerle rahim vajinal açıklığa çekilir ve dilatörler sırayla rahim ağzı kanalına yerleştirilir. Kanal 10-12 mm’ye kadar açıldığında vakum ekstraktör vb. sokulur. O yüzden boşuna hayal kurmayın! Şimdiye kadar tek bir erkek penisiyle rahim boşluğunu ziyaret etmedi, yalan uydurmayın!

5 dakika 29 saniye sonra gönderildi:
lanaaas341, Rahmin kendisine değil, SERVİS’in vajinal kısmına ulaşırsınız! Çömelmiş herhangi bir kadın bu manipülasyonu yapabilir...

52 dakika 27 saniye sonra gönderildi:
"Üretraya girmeyi" tamamen unuttum! Evet, gerçekten de bazı durumlarda bir üyenin penetrasyonu mümkündür! Kadının idrar yolu çok kısadır, sadece 2 cm ve eğer penis çok kalın değilse bu oldukça mümkündür...! Uygulamamda böyle tek bir durum vardı. Çok güzel bir genç kadın kısırlık şikayetiyle yanıma geldi. Eşimle dört yıldır düzenli olarak haftada 2-3 kez cinsel ilişkide bulunmak evliliğin ilk günlerinden itibaren korunmuyor. Onunla yapılan bir sohbette, kadının çok utangaç, seks konularında tamamen "kısır" olduğu, kocasının ise "inek" olarak adlandırılan genç bir bilim adamı-kimyager olduğu ortaya çıkıyor... muayenede biraz şok oldum - hasta bir VIRGIN! Dört yıllık aktif cinsel yaşamın ardından!!! Aynı zamanda üretranın doğal olmayan şekilde geniş açıldığını fark ettim! Bu daha sonraki konuşmaların konusuydu. Kız, 12 yaşından beri klitorisi tahriş ettiği ve orgazm sırasında onu klitorisin altındaki bir deliğe (inandığı gibi vajinaya) yerleştirdiği tıbbi bir termometre ile mastürbasyon yaptığını utançla itiraf etti. Zamanla termometrenin yerini diş fırçasının sapı, daha sonra da bir fırçanın plastik gövdesi aldı... Düğün gecelerinde kocasının penisini "her zamanki" deliğe kendisi soktu ve kocası mesaneye boşaldı! Dört yıl boyunca çift üretrada cinsel ilişkide bulundu ve neden hamileliğin meydana gelmediğini anlayamadı mı? Kızın bu dört yıl boyunca yaşadığı tek rahatsızlık karın duvarı gerginken istemsiz idrara çıkma (2-3 damla) idi. Sonuç olarak kız da benden daha az şok olmadı. Açıklamalar ve talimatlardan sonra gitti ve onun hakkında daha fazla bir şey bilmiyorum! Umarım her şey yolunda gider ve bir çocuk sahibi olabilirler. Neredeyse benzer bir durum A. Svyadoshcha’nın "Seksopatoloji" adlı eserinde anlatılmıştır.
Last edited by şefkatli on 30 Jan 2022, 09:45, edited 1 time in total.
These users thanked the author şefkatli for the post (total 9):
Tolkala, Evgeniy-Spb, düzeltmen, Tatlı biber, Fargal94, Yabancı44, ikisi birden, Süleyman, Juravl
Vlad.Galtsky
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 134

Unread post by Vlad.Galtsky »

Tender: 30 Jan 2022, 09:34 Dört yıl boyunca çift üretrada ilişki yaşadı ve hamileliğin neden oluşmadığını anlayamadılar
hahaha))) eğer buraya başka biri yazmış olsaydı, keşke bu hikayeye inanmasaydım!)
These users thanked the author Vlad.Galtsky for the post:
Tatlı biber
şefkatli
Sürtünmeler
Sürtünmeler

vlad.galtskiy, Burada kimse kimseyi inanmaya zorlamıyor ..!
These users thanked the author şefkatli for the post:
Tatlı biber
Yulia.kotlyar
Göz teması kurmak
Total posts: 1
Registered for: 3 years 4 months

Unread post by Yulia.kotlyar »

İhale, Sizi rahatsız ettiğim için lütfen kusura bakmayın. Bir haftamı bu forum da dahil çeşitli forumları inceleyerek geçirdim. Ve buradaki yazılarınızın çoğunu okudum. Erkek arkadaşımla ilişkimizde haftalardır beni rahatsız eden bir durum var. Ve gerçekten konuşmanın, daha doğrusu dürüst tavsiye ve fikir istemenin hiçbir yolu yok. Maalesef durumumu burada, forumda açıkça yazmak istemiyorum. Size gerçekten kişisel bir mesaj yazmak isterim ve eğer bu forumda anladığım kadarıyla sizden yetkin tavsiyeler alabilirsem. Çünkü erkek arkadaşımdan duyduklarıma nasıl tepki vereceğimi bile bilmediğim bir durum yaşıyorum. Size nasıl kişisel mesaj yazabilirim? Şimdiden minnettar olacağım.
These users thanked the author Yulia.kotlyar for the post:
Tatlı biber
şefkatli
Sürtünmeler
Sürtünmeler

yulya.kotlyar, Evet lütfen! İlginizi çeken her şeyi "kişisel" olarak yazın - yalnızca ayrıntılı olarak ve gizlemeden! Elimden geldiğince yardımcı olacağım. Sizden "özel" olarak alınan tüm bilgiler kesinlikle gizli tutulacak ve gizli kalacaktır...
These users thanked the author şefkatli for the post (total 2):
Tatlı biber, Fargal94
StasSP
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 13

Unread post by StasSP »

İhale, bazı nedenlerden dolayı size PM gönderemiyorum yazmak.
These users thanked the author StasSP for the post:
Tatlı biber
Evgeniy-Spb
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Tender: 30 Jan 2022, 10:52 yulya.kotlyar, Evet lütfen! İlginizi çeken her şeyi "kişisel" olarak yazın - yalnızca ayrıntılı olarak ve gizlemeden! Elimden geldiğince yardımcı olacağım. Sizden "kişisel" olarak alınan tüm bilgiler kesinlikle gizli tutulacak ve gizli kalacaktır...
Selamlar sevgili Laskovaya!)
nForum üyelerinin neşesi ve yararı için eğitim programı devam etmektedir)
These users thanked the author Evgeniy-Spb for the post (total 2):
Tatlı biber, Fargal94
şefkatli
Sürtünmeler
Sürtünmeler

StasSP, Kişisel hesabım %100 isteklerle dolu , ancak bunları nasıl kaldıracağımı bilmiyorum!

1 dakika 17 saniye sonra gönderilir:
StasSP, Orada Nedense böyle bir "Sil" tuşu yok... Yoksa yanlış bir şey mi yapıyorum...
Tatlı biber
StasSP
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 13

Unread post by StasSP »

İhale, mesajları işaretleyin ve alttaki sil seçeneğini seçin işaretli listeden.
These users thanked the author StasSP for the post:
Tatlı biber
Evgeniy-Spb
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Tender: 30 Jan 2022, 11:06 StasSP, Kişisel hesabım şunlarla dolu: %100 istiyor, ancak bunları nasıl kaldıracağımı bilmiyorum!

1 dakika 17 saniye sonra gönderilir:
StasSP , Bazı nedenlerden dolayı böyle bir "Sil" tuşu yok... Yoksa yanlış mı yapıyorum...
Kişisel bölüm , gelen kutusu, mesaj konusu (mavi), çarpı işaretine tıklayın ve ardından silin.
These users thanked the author Evgeniy-Spb for the post:
Tatlı biber
şefkatli
Sürtünmeler
Sürtünmeler

StasSP, Denedim! İşe yaramıyor! Tüm mesajlar yerinde kalır!
Tatlı biber
Evgeniy-Spb
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Tender: 30 Jan 2022, 11:09 StasSP, Denedim! İşe yaramıyor! Tüm mesajlar yerinde kalıyor!
İşe yaradı mı?
Tatlı biber
şefkatli
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Evgenii-SPb, Yaşasın! İşe yaradı! Nihayet! Görünüşe göre "İşaretli mesajları silmek istiyor musunuz?" diye bir ara soru vardı ve ben bunu bilgisizliğimden görmezden geldim... Jinekoloji ve seksoloji daha basittir! :)
These users thanked the author şefkatli for the post (total 2):
Evgeniy-Spb, Tatlı biber
Evgeniy-Spb
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Tender: 30 Jan 2022, 11:16 Evgenii-SPb, Yaşasın! İşe yaradı! Nihayet! Görünüşe göre "İşaretli mesajları silmek istiyor musunuz?" diye bir ara soru vardı ve ben bunu bilgisizliğimden görmezden geldim... Jinekoloji ve seksoloji daha basittir! :)
Uydurma))
Gönderilenleri de silmeyi unutmayın) :cat1:
Tatlı biber
şefkatli
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Evgenii-SPb, ОК
Tatlı biber
psişele
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by psişele »

Tatlı biber, teşvik etmeye başlamayı düşünüyorum idrar yolum. Eğer bir şey olursa, deneyimimi ortaya çıktığı anda anlatabilirim.
Moisha
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 57
Registered for: 3 years 1 month

Unread post by Moisha »

Gerçekten üretral stimülasyondan hoşlanıyorlar mı? Laboratuvarda smear aldığımı hatırlıyorum, bu çok tatsız
These users thanked the author Moisha for the post:
Tatlı biber
Piero
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 778

Unread post by Piero »

moysha, Laskova’nın tavsiyesi üzerine şunu okudum: A. Svyadosch’un "Seksopatoloji" kitabı. Çok ilginç bir kitap olduğunu söylemeliyim, her ne kadar içindeki her şey benim için açık olmasa da, çünkü ben doktor değilim! Yani, elde edilme yöntemine bağlı olarak orgazmın (Kinsey’e göre) bir sınıflandırması vardır. Özellikle üretral orgazm burada öne çıkıyor! Ve hatta femoral! (bu, sıkıştırılmış uyluklar arasında, genital yarık yakınında sürtünmenin gerçekleştirildiği zamandır). Bu, bir kadının da üretral uyarımla orgazm olabileceği anlamına gelir!
These users thanked the author Piero for the post:
Tatlı biber
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Nikk »

Üretral uyarı OLMADAN ve hiçbir uyarı olmadan orgazm yaşayabilirsiniz. Canlı fantezilerle kişi yalnızca fantezilerinden orgazm yaşayabilir!
These users thanked the author Nikk for the post:
Tatlı biber
Moisha
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 57
Registered for: 3 years 1 month

Unread post by Moisha »

Bana göre her şey, her bireyin ruhunun ve sinir sisteminin "hareketliliğine" bağlıdır. Bazı koşullar nedeniyle "roller için toplara" gittik, hoştu, hormon kana sıçradı - bu bir orgazm! Yarın, diyelim ki, "sınırları genişletmek" için, burnuma kalem sokmanın da çok keyifli olduğu konusunda kendime ilham vermeye başladım ve bu tür günlük "eğitim" sonucunda vücuduma bunun için bir hormon üretmeyi öğrettim. o da..... şimdi burundaki kalem orgazmından!)))
These users thanked the author Moisha for the post:
Tatlı biber
Mozirkh 17
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 49
Registered for: 3 years

Unread post by Mozirkh 17 »

Üretrayla oynamak, işte bu... Birisini rahatsız edebilir ama bir enfeksiyonu yaymak, asfalt üzerindeki iki parmak gibidir.
These users thanked the author Mozirkh 17 for the post (total 4):
Tatlı biber, Evgeniy-Spb, Fargal94, seksforumu_
Автор темы
Tatlı biber
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Bir arkadaşım rahim ağzını uyardığında bolca boşalıyor
Topçik
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 885
Registered for: 2 years 10 months

Unread post by Topçik »

Bende vardı. Kesinlikle buna uygun araçlarla başlamanız gerektiğini söyleyebilirim.
Araçların fotoğrafını paylaşmak istedim ancak forum henüz fotoğraf atmama izin vermiyor.
These users thanked the author Topçik for the post:
Tatlı biber
Автор темы
Tatlı biber
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Topchik: 22 Jul 2022, 17:32 Elimdeydi. Bunun için kesinlikle doğru araçlarla başlamanız gerektiğini söyleyebilirim.
Araçların fotoğrafını paylaşmak istedim ancak forum henüz fotoğraf göndermeme izin vermiyor.
Daha fazla gönderi yazın, daha fazla hakka sahip olacaksınız

1 dakika 34 saniye sonra gönderildi:
Penis ile rahme girmek mümkün değildir! Belki kalem kadar kalın bir penis. Kadınlarda servikal (servikal) kanalın genişliği üç ila beş milimetre arasında değişmektedir. Bir jinekoloğun rahim boşluğuna girmesi gerektiğinde (örneğin kürtaj sırasında), 5 ila 12 mm çapında özel metal dilatörler kullanır. Steril koşullar altında özel forsepslerle rahim vajinal açıklığa çekilir ve dilatörler sırayla rahim ağzı kanalına yerleştirilir. Kanal 10-12 mm’ye kadar açıldığında vakum ekstraktör vb. sokulur. O yüzden boşuna hayal kurmayın! Şimdiye kadar tek bir erkek penisiyle rahim boşluğunu ziyaret etmedi, yalan uydurmayın!

5 dakika 29 saniye sonra gönderildi:
lanaaas341, Rahmin kendisine değil, SERVİS’in vajinal kısmına ulaşırsınız! Çömelmiş herhangi bir kadın bu manipülasyonu yapabilir...

52 dakika 27 saniye sonra gönderildi:
"Üretraya girmeyi" tamamen unuttum! Evet, gerçekten de bazı durumlarda bir üyenin penetrasyonu mümkündür! Kadının idrar yolu çok kısadır, sadece 2 cm ve eğer penis çok kalın değilse bu oldukça mümkündür...! Uygulamamda böyle tek bir durum vardı. Çok güzel bir genç kadın kısırlık şikayetiyle yanıma geldi. Eşimle dört yıldır düzenli olarak haftada 2-3 kez cinsel ilişkide bulunmak evliliğin ilk günlerinden itibaren korunmuyor. Onunla yapılan bir sohbette, kadının çok utangaç, seks konularında tamamen "kısır" olduğu, kocasının ise "inek" olarak adlandırılan genç bir bilim adamı-kimyager olduğu ortaya çıkıyor... muayenede biraz şok oldum - hasta bir VIRGIN! Dört yıllık aktif cinsel yaşamın ardından!!! Aynı zamanda üretranın doğal olmayan şekilde geniş açıldığını fark ettim! Bu daha sonraki konuşmaların konusuydu. Kız, 12 yaşından beri klitorisi tahriş ettiği ve orgazm sırasında onu klitorisin altındaki bir deliğe (inandığı gibi vajinaya) yerleştirdiği tıbbi bir termometre ile mastürbasyon yaptığını utançla itiraf etti. Zamanla termometrenin yerini bir diş fırçasının sapı ve daha sonra da brazmatikin plastik gövdesi aldı... Düğün gecelerinde kocasının penisini "her zamanki" deliğe kendisi soktu ve kocası mesaneye boşaldı. ! Dört yıl boyunca çift üretrada cinsel ilişkide bulundu ve neden hamileliğin meydana gelmediğini anlayamadı mı? Kızın bu dört yıl boyunca yaşadığı tek rahatsızlık karın duvarı gerginken istemsiz idrara çıkma (2-3 damla) idi. Sonuç olarak kız da benden daha az şok olmadı. Açıklamalar ve talimatlardan sonra gitti ve onun hakkında daha fazla bir şey bilmiyorum! Umarım her şey yolunda gider ve bir çocuk sahibi olabilirler. Neredeyse benzer bir durum A. Svyadoshcha’nın "Seksopatoloji" kitabında anlatılmıştır.
En ayrıntılı ve mantıklı eylem kılavuzu için teşekkür ederiz..

11 saat 45 dakika 44 saniye sonra gönderildi:
nAlt kısım ne emrederse onu yapar Bayım

1 dakika 12 saniye sonra gönderildi:
Vakum pompası gibi şırınga ve üretraya gerçek nüfuz
These users thanked the author Tatlı biber for the post (total 3):
Topçik, Vadim1972, Ivp1967
Vadim1972
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 79
Registered for: 3 years 2 months
Orientation: biseksüel

Unread post by Vadim1972 »

Harika fotoğraflar. Tıbbi konuya yakın. Tapıyorum.
lanaaas341
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 799

Unread post by lanaaas341 »

Tatlı biber: 28 Jan 2022, 23:50 Rahim ağzına girmeyi denediniz mi?)
Evet. Yumurtlama döneminde parmak serbestçe girer.................
Andrey Lukashov
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1011
Registered for: 2 years 10 months
Orientation: biseksüel

Unread post by Andrey Lukashov »

Evgenii-SPb: 27 Dec 2021, 23:34 Her şeyin nerede olduğunu ve ona nasıl ulaşacağımı bilmiyorum ama bir buçuk yıldır büyük bir karşılıklı zevkle bir bayanla, eğitim almış bir jinekologla sikişiyorum. Yani işte burada, üstüme oturduğunda sikimin daima onun rahmine dayandığını söylüyor.
Her şeyi söyleyebilirsin, özellikle de o senin yaptığını söylemediği için rahmine sapladı ama az önce penisinin rahmine baskı yaptığını söyledi. Belki bu kadının küçük bir vajinası vardır. Eşimin çok büyük olduğunu söylemeyeceğim ama şahsen onun bir zamanlar çok büyük siki olan bir adama nasıl bindiğini gördüm. 20 cm’den fazla görünüyor. Ve bu sik, taşaklarına kadar amının içine girdi. Karısı, adamın kendisini bir yere doğru ittiğinden şikayetçi değildi, tam tersine, adam onu ​​itsin diye poposuna da yardım edip bacaklarını açtı. Bundan sonra yapacak bir şeyim olmayacağını düşündüm ama duşta 10 dakika kaldıktan sonra delik normale döndü. Kendi gözlerimle görmeseydim bile nasıl bir şey olduğunu düşünmezdim bile.
Автор темы
Tatlı biber
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Vajinalar genellikle penis şeklini alır... Makul sınırlar dahilinde elbette...
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Sapıklar mı?”