İnsanların içine boşalmasını seviyor
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 11
- Registered for: 5 years 6 months
-
- Potansiyel seks nesnesi
Re: İnsanların onun içine boşalmasını seviyor
Bu düşünce, onların bu duruma düştüklerini bildiğimde beni çılgına çeviriyor.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 3 months
- Orientation: heteroseksüel
Toplu tecavüze bu şekilde bağlanıyorlar... Karınız, arkadaşınız tarafından sikiliyor! Arkadaşının karısını beceriyorsun!! Ve her tarafta arkadaşlarınızın genel laneti var!! Aklınızı başınızdan alacak!!!
Ve bu tür duyguları tekrar tekrar yaşamak istiyorum...
Ve bu tür duyguları tekrar tekrar yaşamak istiyorum...

-
- Potansiyel seks nesnesi
-
- Nirvana’dayım
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 347
- Registered for: 5 years
- Orientation: biseksüel
-
- Nirvana’dayım
-
- Sürtünmeler
Yani onlar, sigaralarıyla molalar, değiştirilen beşikler...
Bir keresinde bir seansa gelmiştim ve geceyi yurtta kızlarla geçirmiştim. Üç kişiydik ve kızlar üç erkeği davet etti. Kısacası toplantılardan sonra herkes ikişer ikişer köşelere dağıldı. Mırıldandıktan sonra adam sigara içmeye gitti ve diğerleri de onu takip etti. Kızlarla ben şaka yollu bunları tartıştık ve geri döndüklerinde, beşiğime tırmananın benimle birlikte olan kişi olmadığını fark ettim...

- These users thanked the author Alinka for the post (total 4):
- 111yfifnf, Ahah, masajlar1574, Sibiryak89
-
- Nirvana’dayım
Ve ayrıca Sonuç olarak memnun kaldınız mı?Alinka: ↑29 Jul 2020, 15:50 Bir gün bir seansa geldim ve geceyi kızlarla birlikte yurtta geçirdim. Üç kişiydik ve kızlar üç erkeği davet etti. Kısacası toplantılardan sonra herkes ikişer ikişer köşelere dağıldı. Mırıldandıktan sonra adam sigara içmeye gitti ve diğerleri de onu takip etti. Kızlarla ben şaka yollu bunları tartıştık ve geri döndüklerinde, beşiğime tırmananın benimle birlikte olan kişi olmadığını fark ettim...Yani onlar, sigaralarıyla molalar, değiştirilen beşikler...
![]()
![]()
-
- Sürtünmeler
-
- Orgazm!
- Total posts: 890
- Registered for: 4 years 9 months
Utanılacak bir şey yok, herkes mutlu, herkes memnun, kimse yok ölü. O halde, iyi kız, hayattan maksimum zevk ve heyecan al
- These users thanked the author Avare for the post (total 2):
- Alinka, Eugene1eva
-
- Sürtünmeler
Bir erkekle çıkmama rağmen henüz evli bir kız değildim, onun açısından bu her şey ciddiymiş gibi görünüyordu, ama ona bir arkadaş gibi davrandım ve onu bu konuda uyardım... ama yurtta dayanamadım ve zayıflık gösterdim... orada havanın kendisi zaten erotik sıvılarla elektrolize edilmişti, yani.. :toplanmış:

-
- Orgazm!
Oh, yurt... Herhangi bir yurt, sayılmıyor kışla, muhtemelen erotik sıvılarla doymuştur...Alinka: ↑02 Mar 2021, 14:46Bir erkekle çıkmama rağmen henüz evli bir kız değildim, onun açısından bu her şey ciddiymiş gibi görünüyordu, ama ona bir arkadaş gibi davrandım ve onu bu konuda uyardım... ama yurtta dayanamadım ve zayıflık gösterdim... orada havanın kendisi zaten erotik sıvılarla elektrolize edilmişti, yani.. .Utanılacak bir şey yok, herkes mutlu, herkes memnun, kimse ölmedi. Öyleyse akıllı kız, hayattan maksimum zevki ve heyecanı al![]()
![]()
-
- Nirvana’dayım
Alinka, tüm hayatımız böyle bir pansiyonda geçiyor! Yanımızda çok benzer istekleri olan aynı kişiler var! Ve asıl olan maksimum zevk elde etmektir! Ve daha iyisi - bedava! Ve burada utanılacak bir şey yok! Sen seninkini özlersen, başkaları da kaçırmaz! :)
-
- Sürtünmeler
Bence boş bir yatakhane bile Kışlaya, bir kız aceleyle girmemeli, çünkü orada üzerine battaniyeler, yastıklar bile atılır... Eşimin birliğine gittiğimde askerlerden başlayıp subaylara kadar herkesin gözleri Mart ayı kaplan yavruları gibi parlıyor, alyans yüzükleriyle bile...))))

-
- Orgazm!
Bu konuda kesinlikle haklısınAlinka: ↑02 Mar 2021, 15:32Sanırım Boş bir kışlaya bile bir kız pervasızca girmemeli, çünkü orada üzerine battaniyeler, yastıklar bile atılır... Eşimin birliğine gittiğimde askerlerden subaylara kadar herkesin gözleri Mart ayı kaplan yavruları gibi parlıyor. , alyanslarla bile...))))Oh, yurt... Kışlaları saymazsak tüm yatakhaneler muhtemelen erotik sıvılarla doymuştur...![]()
![]()
-
- Orgazm!
Ve muhtemelen kasıtlı olarak güzel kıçını sallayarak etrafta dolaşıyorsun, onları baştan çıkarıyorsunAlinka: ↑02 Mar 2021, 15:32Sanırım Boş bir kışlaya bile bir kız pervasızca girmemeli, çünkü orada üzerine battaniyeler, yastıklar bile atılır... Eşimin birliğine gittiğimde askerlerden subaylara kadar herkesin gözleri Mart ayı kaplan yavruları gibi parlıyor. , alyanslarla bile...))))Oh, yurt... Kışlaları saymazsak tüm yatakhaneler muhtemelen erotik sıvılarla doymuştur...![]()
![]()
-
- Nirvana’dayım
Alinochka, herhangi bir alyans sahibini kolaylıkla baştan çıkarabilirsin! Halkasızlar ise sırf dikkatinizi çekmek için sizin için yığınlar oluşturmaya hazır! Daha fazlasını hayal bile etmeden! :evet:
-
- Sürtünmeler
Dürüst olmak gerekirse, hayır... bazı nedenlerden dolayı bunu yapmıyorum bile Çok şeyim var, Kocamın beni diğer şeyleri hızlı bir şekilde almak için bazı kağıtları taşımaya göndermesi tuhaf bir şey, ben her zaman reddetmeye çalışıyorum ama o gülüyor ve bu tür iffetli şeylerle karşı karşıya kaldığında askerin erkek kardeşinin her zaman silah içtiğini söylüyor. .. ve bu yüzden kollarımı gururla havaya kaldırarak yürümeye alışmam gerekiyor ve gözlerimi indirmeme, kirpiklerimi çırpma))) ve koşarken herkesin beni kızdırdığı hissine kapılıyorum ... ))))(((giderken nedense nefes almak zorlaşıyor...)
- These users thanked the author Alinka for the post (total 6):
- Nikk, 111yfifnf, Ahah, Sibiryak89, incir, Yağdaki hamsi!!!
-
- Nirvana’dayım
Alinochka! Duygularınız çok doğru! Ona göre herhangi bir asker her şeyi ve herkesi tokatlar! Ve bizzat Tanrı size şaplak atılmanızı emretti! :melek:
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 315
- Registered for: 3 years 1 month
Sadece ben kendiminkini prezervatif olmadan sikiyorum ama sevgililerim kesinlikle lastik takıyor)
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 82
- Registered for: 3 years
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 5
- Registered for: 1 year 7 months