Sadakatsiz bir eşin rahim ağzına pipet

Cinsel tuhaflıklar ve sapkınlıklar forumu
Автор темы
msliy1985
İlgi gösteriliyor
Total posts: 3
Registered for: 2 years 8 months
 Sadakatsiz bir eşin rahim ağzına pipet

Unread post by msliy1985 »

Eşim 30 yaşında ve seks onun için çekiciliğini kaybedecek kadar uzun süredir birlikteyiz. Bir süre işleri yoluna koymaya çalıştım, sonra geceleri onu becermeyi öğrendim. Uykusu o kadar derindi ki onu kıçından sikmek bile mümkündü. Zaman zaman ona 4 parmağımla yumruk attım. Ve uyandığında aniden durdu ve uykuya dalıncaya kadar bekledi. Sabah hiçbir şey olmamış gibi davrandı. Bu gece oyunları bana çok yakışıyordu, ta ki patronunun karısı, kocasıyla sevgilimin seviştiğine dair kanıtlarla benimle iletişime geçene kadar. Sekste neden gece sikişmesine kaydığımızı hemen anladım. Ondan ayrılmaya karar verdim ama boşanmadan önce yeterince oynamak ve bir şekilde intikam almak istiyorum. Öncelikle fisting uyguladım. Penisim kıçının içindeyken elini bileğine kadar vajinasına ittim. Uyuyordu elbette. Ancak dün uzun süredir devam eden fantezimi kısmen gerçekleştirmeye başladım - rahim ağzıyla oynamak. Daha iyi uyuyabilmesi için karıma içecek bir şeyler verdim ve o uykuya dalınca işe koyuldum. Tükürük ile bulaştırdıktan sonra vajinanın girişini geliştirdim ve oraya 4 parmağımı soktum. Bu rahim ağzını hissetmek için yeterliydi. Önceden sterilize ettiğim pipetin cam ucunu da ıslatıp ısıttıktan sonra dokunarak rahim ağzına sokmayı denemeye başladım. Görünüşe göre bu, kıçına sikişmekten daha acı verici, çünkü birkaç kez pipeti rahim ağzına sokmaya başladığımda, karım neredeyse uyandıktan sonra inlemeye veya kendi etrafında dönmeye başladı. Tekrar uykuya dalmasını bekledim ve devam ettim. Sonunda pipeti yaklaşık 3-4 cm derinliğe itmeyi başardım. Sabah her zaman olduğu gibi ondan hiçbir şikayet gelmedi.
Acil planlarım delme çapını ve uzunluğunu artırmak, ancak konu o kadar nadir ki burada ne kadar süre oynayabileceğinize dair bilgi bulamıyorum, böylece hızlı sonuçlar doğurmaz. Uzun vadeli sonuçlar zaten sevgilisinin sorunlarıdır. Bilen varsa lütfen söylesin. Ya da belki birisinin onunla son kez nasıl eğlenebileceğine dair fikirleri vardır.
Olabildiğince rahim ağzına parmağını sokma fikri beni heyecanlandırıyor. İçinde ne olduğunu hisset. Ancak bunun ne kadar mümkün olduğunu bilmiyorum.
These users thanked the author msliy1985 for the post:
hayalet
Çekiç
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 699
Registered for: 3 years 1 month
Orientation: heteroseksüel
 Re: Sadakatsiz kadının rahim ağzına pipet takmak

Unread post by Çekiç »

Tıbbi malzeme mağazalarında satılan bir vajinal dilatör satın alın. Hava karanlık ve mastürbasyon harika.
Автор темы
msliy1985
İlgi gösteriliyor
Total posts: 3

Unread post by msliy1985 »

Genişleticiyi kullanmak için ışığa ve poza ihtiyacım olacak. Benim durumumda bacak bacak üstüne atarak yan yatıyor. Ona arkadan giriyorum. Genişleticiyi yerleştirmeniz pek mümkün değil
AlexTDV
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1070
Registered for: 3 years 5 months

Unread post by AlexTDV »

Eh, tabii ki hayal gücünüz var)) Elimi soktum ve uyuyor, böyle bir şey yazmak komik değil mi? ))
These users thanked the author AlexTDV for the post (total 3):
palyaço, Korsan, Kadın
palyaço
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 72
Registered for: 2 years 9 months

Unread post by palyaço »

Bu özel durumda, hikayenin yazarı başka bir bilim kurgu serserisidir. Rüyadaki tüm bu el sıkışmalar ve benzeri şeyler okul tuvaletinden çıkan başka bir hikayedir.
Ve eğer bilim kurgudan uzaklaşırsak, ben Serviksi birkaç santimetre işaret parmağı olan 71 yaşında bir bayan tanıyorum ve bundan neredeyse anında şiddetli bir şekilde boşalıyor. Hatta şu anda el vajinasına serbestçe giriyor. Bu Mamba’dan Olya. Moskova - 18 cm’den büyük penisli genç aşıklar arıyor. Küçük penislerle boşalamıyor - sanırım birçok yaşlı kadın sevgilisi onu tanıyor. ve neredeyse tek fahişe olduğu askeri kasabada neredeyse tüm hayatı boyunca aşçı olarak çalıştı. Subaylardan "büyükbabalara" kadar isteyen herkes tarafından orada becerildiğini ve hatta kışlaya getirildiğini hatırlamaktan hoşlanıyor. bazen günde 7-8 siki olduğu ya da küt uçlu bir şampanya şişesini ona nasıl soktukları ve hamileyken nasıl sikildiği hakkında.
n Ama bu olasılığa inanmakta büyük zorluk çekiyorum. Elini pipetle kırılmamış bir vajinaya sokmak, özellikle bir rüyada ve genel olarak yazar gitti!
These users thanked the author palyaço for the post:
Korsan
tedavici234
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 18

Unread post by tedavici234 »

İdeal olarak, parmağınızın oraya sığması için rahim ağzını oymaya çalışın. Karıştırmaması ve sessizce yatmaması için üretrasına alkol enjekte edin. Bunun için lavman veya IV kullanabilirsiniz. Onu alkolle doldurduğunuzda uykusu daha güçlü olacak ve daha esnek olacaktır.
Her şeyi maksimuma verin, sonra bırakın aşıklar iyileşsin
These users thanked the author tedavici234 for the post:
hayalet
Çekiç
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 699
Registered for: 3 years 1 month

Unread post by Çekiç »

treater234: 08 Nov 2022, 22:40 Araştırıp hareketsiz yatmaması için idrar yoluna alkol enjekte edin.
İki moron güçlüdür!
These users thanked the author Çekiç for the post (total 2):
Ötesinden Gelen Şehvet, Kadın
Yoldaş
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 120

Unread post by Yoldaş »

Savaş tüm kötü adamları temizlemedi!
İskoç
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 182

Unread post by İskoç »

Rahim sterildir; oraya bir parmak sokmak iltihaba neden olur ve hatta bükülebilir.
Kadın
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 261

Unread post by Kadın »

msliy1985: 28 Oct 2022, 14:20 Uykusu o kadar derindi ki onu kıçından sikmek bile mümkündü. Zaman zaman ona 4 parmağımla yumruk atıyordum
peki siz mastürbasyon yapıyorsunuz ve hayalperestsiniz..
:ROFL:
tedavici234
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 18

Unread post by tedavici234 »

İki şeyi anlamıyorum.
1. Neden sapkınlık bölümüne koşup bu konuları okuyorsunuz da sonra bunun sahte, fantezi vb. olduğunu sızlanabiliyorsunuz. Yazara inanıyorum.
2. Kocasını onun izni olmadan aldatan bir sürtüğe nereden bu kadar acıyorsunuz? Ağır cezayı hak ediyor. Yazara katılıyorum. Kendine saygısı olan bir adam boynuzlu olmamalıdır.
Fan96
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 252
Registered for: 2 years 10 months

Unread post by Fan96 »

treater234,
Bunun olması kötü anlamıyorsun. Bunu ancak çılgın bir bakire yazabilir. Ayrıca diğer takma adınla yazmak da kötü :evet:
Rahim ağzını mı açtın? Belki jinekolog olmak için okumak için çok geç değildir?
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Sapıklar mı?”