Ben de buradan foruma gelip iletişime başladığım için, yaklaşık 16-17 yıl önce olup bitenleri tam olarak hatırlamıyorum, hikayemi paylaşmanın uygun olacağını düşünüyorum.
Genel olarak bir izin günüydü, ya küçük bir tatil ya da sıradan bir gün. Annemin bir arkadaşı kızıyla birlikte bizi ziyarete geldi, 9-10 yaşlarındaydı. Annemle babam mutfakta konuşurken vs., küçük çocuk benimle odadaydı, ben bilgisayarda oturup bir şeyler oynuyordum, sonra o bir şekilde kucağıma oturdu, oturup bir şeyler çizdi, hatırlamıyorum tam olarak nasıl oldu, ama görüyorum ki sik çiziyor, ne olduğunu soruyorum, erkeklerin amına cevap veriyor, orada başka ne konuştuğumuzu hatırlamıyorum, kısacası, biraz zaman geçti ve annem ve annesi bir kafeye ya da başka bir yere gitti o zaman, işin özü önemli değil. Belki gittiklerinin üzerinden 20 dakika geçti, ben de bilgisayarda oynuyordum, sessizlik duydum, küçük olan gitmişti, daha doğrusu kanepenin altında olduğunu duydum, küçük bir zenci vardı, oraya baktım ve o külotunu aşağı çekti ve amını ovuşturdu. Kısacası, bir sonraki an, o kanepede nasıl oturduğumuzu hatırladım, külotsuzdu, ona biraz dokundum ve şortumu indirdim ve sikim üstte bağdaş kurarak oturdum, o da baktı ona dokundum ve açıkçası o an çok heyecanlandım, birkaç kez yalamaya çalıştım, beni çekmesini istedim, nasıl yapılacağını gösterdi, bir şekilde yaptı ama ben yapmamıştım. çok ihtiyacım var, kelimenin tam anlamıyla 2 dakika ve hem kendime hem de ona tamamen su sıçrattım)
Bu bir zamanlar yaşanan bir hikaye, tam olarak yaşını hatırlamıyorum, ancak bunun onunla yaşadığım az çok normal ilk cinsel deneyim olması mümkün karşı cins)
Gençliğimden bir olayla ilgili kısa hikaye
-
Автор темыwild_max
- Flört etmek
- Total posts: 31
- Registered for: 3 years 5 months
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 410
- Registered for: 2 years 11 months