Gençliğimden bir hikaye

Bizim ve çevrimiçi yazarlarımızın yaratıcılığı, hikayelerinizi ve çılgın fantezilerinizi paylaşın!
Автор темы
Samara
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 121
Registered for: 1 year 3 months
Orientation: heteroseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Gençliğimden bir hikaye

Unread post by Samara »

Burayı okuduktan sonra küçük hikayemi paylaşmaya karar verdim!
Oldukça uzun zaman önce oldu, o zamanlar hala çok gençtim, yakışıklıydım ve evli değildim.
Bazı olaylardan sonra davet edildim Banliyöde kiralık bir kır evinde bir arkadaşının doğum günü için bir "kıdemli". Seyirci hala aynı, ciddi ve sert yetişkin erkekler, neredeyse koyu kırmızı ceketler giymiş, hanımlarıyla birlikte, çoğu da yaşlı, hiç uyum sağlayamadım ve kendimi garip hissettim. Bir ziyafete yakışır şekilde, davetli sanatçıların şarkıları, uzun monoton kadeh kaldırmalar, herkes oldukça çabuk sarhoş oldu.
Partinin en başında bakışlarım, korkunç bir adamla aynı masada oturan konuklardan birinin bakışlarıyla kesişti; üzerinde yırtmaçlı, uzun, siyah, yere kadar uzanan bir elbise vardı. tek bacağının üzerinde çoraplarının lastiğine kadar uzanan elbisenin farkına varmamasına izin verilmiyordu, elbise lezzetli vücuduna çok sıkı oturuyordu. En önemlisi, ne dediğini duymak için muhatabına doğru biraz eğilmesini, sanki kulağını içeri sokmuş gibi, biraz geriye doğru eğilmesini ve o anda kıçının nefesi kesilmiş gibi görünmesini izlemeyi sevdim. nefesi kesiliyordu ve boğazında bir yumru vardı ama alkol kafasına çarpmış olsa da ve ben tüm düşünceleri kendimden uzaklaştırmış olsam da masasındaki adam acı verici derecede korkutucuydu....
Zaman geçti, orada misafir sayısı giderek azalıyordu, hâlâ yeterli olanlar ise her şeyden çok yorulmuş, yazın mutfakta tek başına nargileyle oturup ateşe bakarak taksiyle oradan çıkmak için doğru anı bekliyordu. Ve sonra hoş bir ses duyuyorum: Arkadaşlığın sakıncası var mı? Tabii ki hayır, diye cevap verdim ve aynı anda başımı çevirdim, siyah elbiseli olan da buydu, o an düşünceler, duygular ve duygular birbirine karışmıştı, mutlu ve korkmuştu ve dünyadaki her şey...
Yandaki sandalyeye oturdu, hiçbir şey hakkında soyut konuşmalar yaptı, sonra kendimi onunla konuştuğumu düşünürken yakaladım ama gözlerinin içine değil, dışarı bakan o elastik bandına bakıyordum. baştan çıkarıcı bacağındaki çoraplar, diye düşündüm, bakışlarımı kaldırdım, gözlerinin içine baktım ve kendimi yaktığımı fark ettim, gülümsedi ve sandalyesine yaslandı, çılgınca rahatsız ediciydi. Sustum, bir duraklama oldu ve sonra dedi ki - tamam, endişelenme, ben "Lesha" sana bizim hakkımızda hiçbir şey söylemeyeceğim, sonra bu korkunç adamın kim olduğunu anladım, bu da durumu daha da kötüleştirdi, ben Onu şahsen tanımıyordum ama onun katılımıyla birçok hikaye biliyordum ama aklımdan da bir düşünce geçti, yani bizim hakkımızda hiçbir şey söylemeyeceğim....
Sonra Lena, bu kızın adıydı, görüş alanımdan kayboldu, taksi çağırıp gitmeye hazırlanıyordum, misafirlere, doğum günü çocuğuna veda etmeye başladım, bana yapmamamı önerdiler taksiye ihtiyacım var, şimdi beni götürecekler, peki, iyiyim, meğerse bu Lena şehre gidiyormuş ve yanında birkaç teyzesini daha getiriyormuş, öne oturmamı istedi , teyzeler yüklendi ve yola çıktık, arka koltukta oturanlar şarkılar söylediler, Lena’nın bacaklarına baktım, periyodik olarak onunla bakışıp birbirimize gülümsedim, utanç çoktan geçmişti ama korku kaybolmadı)
Teyzelerden birini buraya bıraktılar, ikincisini 10 dakika sonra, köşeye saklanmaya fırsat bulamadan Lena üzerime atladı ve dudaklarını onun dudaklarına bastırdı, şoktaydım... Atladım ondan ve kelimenin tam anlamıyla sırtımı kapı ile koltuk arasındaki köşeye sakladım, o anda Lesha’nın bana ne yapacağını düşünüyordum... hareket etmeye başladı ve uzaklaştı, nehre döndü ve kıyıya yakın bir yerde durdu .
Dudaklarını tekrar dudaklarıma bastırdı, tepkimi fark etti, sorunun ne olduğunu sordu, kocasından korktuğumu, onun bunu öğrenip beni kelimenin tam anlamıyla öldüreceğinden vs. bahsettim... o yapmadı’ Uzun süre korkularıma kulak asmadım, tek hareketle pantolonumun içinden penisimi çıkardı ve emmeye başladım, sonra tek düşüncem bunun için ölebileceğimdi, onu saçlarından tuttum ve leğen kemiğimi kaldırmaya başladım. onunla tanış, aletimi boğazının derinliklerine itiyorum, eğer ayık olsaydım muhtemelen birkaç dakika içinde bitirirdim, ama arabanın yanında durmaya karar verdim, hemen dışarı çıktı ve dört ayak üzerine oturarak açgözlülükle devam etti. emmek, bazen kendisi beni kalçalarımdan sıkıca tuttu ve penisimi dibine kadar yuttu. Bir noktada ayağa kalktı, elbisesini kaldırdı ve dirseklerini arabaya yasladı, sırtını büktü, hemen arkadan yaklaştım ve daha fazla uzatmadan onu amının içine soktum, o zamanlar hiç bu kadar şiddetli bir şiddet hissetmemiştim. kadın orgazmı, özellikle girdikten hemen sonra, bu harikaydı, çılgın bir hızla onu sikmeye devam ettim, saçını arkadan tuttum, ben gelene kadar bir an bile durmadım...
Daha sonra Lena ve birkaç kez tanıştım, tüm delikleri çok çeşitli yerlerde defalarca amacına uygun olarak kullanıldı, çılgınca korkutucuydu, kocası beni korkuttu, ama karısını daha çok istedim!
These users thanked the author Samara for the post (total 5):
Sibiryak89, Ahah, OwDrin, Vik.ruba80, Fargal94
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 14344
Registered for: 5 years 3 months
 Re: Gençlik yıllarımdan kalma bir hikaye

Unread post by Nikk »

Kocanızın sizi korkutması bu ilişkiye sadece heyecan kattı...
These users thanked the author Nikk for the post:
Ahah
Sibiryak89
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 4644
Registered for: 4 years 5 months

Unread post by Sibiryak89 »

Samara,
90’larda bir gerçekten bir otorite figürünün karısının yerine cevap verebilirdi. Görünüşe göre öyle olmuş, kız maceralarını kimseyle paylaşmamış 😊
These users thanked the author Sibiryak89 for the post (total 2):
Ahah, Tanya
Ahah
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1875
Registered for: 3 years 8 months
Orientation: biseksüel

Unread post by Ahah »

Sibiryak89: 22 Apr 2024, 17:58 Samarsky,
n90’larda gerçekten bir otoritenin karısının yerine geçilebiliyordu. Görünüşe göre işler ters gitti, kız maceralarını kimseyle paylaşmadı 😊
2000’li yıllarda da aynı şey oldu. Kadın sevincini hiçbir arkadaşıyla paylaşmadı!
These users thanked the author Ahah for the post (total 2):
Sibiryak89, Samara
Автор темы
Samara
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 121
Registered for: 1 year 3 months

Unread post by Samara »

Sibiryak89: 22 Apr 2024, 17:5890’larda
2000’lerin sonuydu, 90’larda hâlâ çocuktum) Ama onun "Lesha"sı ve tüm şirket Orada, yaklaşık bir yıldan biraz fazla bir süre sonra dördüncü kez hapsedildi, 14 yıl süreyle serbest bırakıldı ve şu anda ölü.
These users thanked the author Samara for the post:
Sibiryak89
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hikayeleri, hikayeler, fanteziler”