Size BDSM deneyimiyle ilgili komik bir hikaye anlatacağım)
-
Автор темыDişi
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 8
- Registered for: 2 years 9 months
Size BDSM deneyimi hakkında komik bir hikaye anlatacağım)
Merhaba.
Bu konuyla uzun zaman önce ilgilenmeye başladım, eski sevgilimle sık sık pratik yapardık ama ayrıldık.
Bir kaynağa kaydoldum ve orada aynısını yapan biriyle tanışmaya karar verdim.
Onunla anlaştık ve nüansları tartıştık.
Sonra kahkaha, gece işten sonra tüm Moskova boyunca arabayla geçiyorum. onu al, Moskova Çevre Yolu boyunca bana doğru sür.. Onu oral seks yapması için ikna etmeye başladım.
Ohhh... nasıl yutkundu, onu birkaç kez durdurdu, onu bir köpeğin içinde becerdi. . onu eve getirdi.. nitelikleri ortaya koydu. İkisi de güldüler ve sonunda onlara dokunmadan birbirlerini becerdiler.
Bu konuyla uzun zaman önce ilgilenmeye başladım, eski sevgilimle sık sık pratik yapardık ama ayrıldık.
Sonra kahkaha, gece işten sonra tüm Moskova boyunca arabayla geçiyorum. onu al, Moskova Çevre Yolu boyunca bana doğru sür.. Onu oral seks yapması için ikna etmeye başladım.
Ohhh... nasıl yutkundu, onu birkaç kez durdurdu, onu bir köpeğin içinde becerdi. . onu eve getirdi.. nitelikleri ortaya koydu. İkisi de güldüler ve sonunda onlara dokunmadan birbirlerini becerdiler.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 373
- Registered for: 2 years 5 months
- Orientation: biseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 6415
- Registered for: 2 years 8 months
- Orientation: heteroseksüel
Yanıt: Size BDSM deneyimiyle ilgili komik bir hikaye anlatacağım)
İlginç bir hikaye ve bazen bir şey planlarsın, bir şey olur fikrine tamamen katılıyorum. aksi takdirde, daha kötü değil ve planlanandan yüz kat daha iyi)Evli: ↑03 Feb 2023, 11:48 Merhaba.
Bu konuyla uzun zaman önce ilgilenmeye başladım, eski sevgilimle sık sık pratik yapardım ama ayrıldık.
Ohhh... nasıl yutkundu, onu birkaç kez durdurdu, onu bir köpeğin içinde becerdi. . onu eve getirdi.. nitelikleri ortaya koydu. İkisi de güldüler ve sonunda onlara dokunmadan sikiştiler.
- These users thanked the author Geçit for the post (total 3):
- Fargal94, Dişi, Zorba Carrie
-
- Orgazm!
- Total posts: 710
- Registered for: 2 years 7 months
İşin BDSM’ye kadar gelmediği ortaya çıktı.
-
- Penetrasyon
- Total posts: 233
- Registered for: 4 years 10 months
Adam beni yatağa "X" harfiyle bağlamayı önerdi ve biz sevişirken kız kardeşi sınıftan fark edilmeden geldi ve tüm süreci izledi ve işleri bittiğinde fark edildi. Telaşlanmaya başladı ve beni çözemedi, kız kardeşim de katıldı ve yaklaşık 15 dakika sürdü - ve tüm bu süre boyunca daha önce hiç olmadığı gibi güldüm. Daha sonra üçümüz kahve içtik. Hayatımın geri kalanı boyunca bunu hatırlayacağım.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2085
Ben çocukken, okul arkadaşım ve ben, ebeveynleri uzaktayken birlikte olduğu kızları getiren ağabeyim hakkında casusluk yapmıştık. arkadaştı ya da okudu ve sıklıkla seks yaptı. Ve bir gün bu kızlardan biri bunu fark etti ve ayrılmadan önce sırıtarak odama baktı ve bize sordu: “Peki, neyi beğendin?”
Evet, bu tarih oldu. Erkek arkadaşınızın kız kardeşinin yaşı kaç?Milla: ↑17 Feb 2023, 12:01 Adam beni yatağa "X" harfiyle bağlamayı teklif etti ve biz sevişirken kız kardeşi fark edilmeden sınıftan geldi ve o da tüm süreci izledi ve işleri bittiğinde fark edildi. Telaşlanmaya başladı ve beni çözemedi, kız kardeşim de katıldı ve yaklaşık 15 dakika sürdü - ve tüm bu süre boyunca daha önce hiç olmadığı gibi güldüm. Daha sonra üçümüz kahve içtik. Bunu hayatımın geri kalanı boyunca hatırlayacağım.
Ben çocukken, okul arkadaşım ve ben, ebeveynleri uzaktayken birlikte olduğu kızları getiren ağabeyim hakkında casusluk yapmıştık. arkadaştı ya da okudu ve sıklıkla seks yaptı. Ve bir gün bu kızlardan biri bunu fark etti ve ayrılmadan önce sırıtarak odama baktı ve bize sordu: “Peki, neyi beğendin?”
-
- Penetrasyon
- Total posts: 233
- Registered for: 4 years 10 months
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2085
O halde anladığım kadarıyla bu aslında heyecan verici bir hikaye! Bu resmi ve özellikle de sonrasındaki ortak çay partisini hayal edebiliyorum!!
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 50
- Registered for: 2 years
Ama benim deneyimim tam tersiydi...
Uzun zamandır bir kız arkadaşım vardı. Bir sonraki buluşmada çıplak köpek gibi duruyor, prezervatif takmamı bekliyor ve ıslak yarığından sızdırmaya başladı... Ve poposu o kadar yuvarlak ve güzel ki. Avucumla ona şaplak atmaktan kendimi alamadım, çok da sert değil. Seğirdi, pek hoşlanmadığı bir şeyi kırdı... Ve bu beni tahrik etti... Onun itirazlarına ve eğilmesine rağmen dizimle sırtıma bastırdım ve kıçını şaplakladım. Çok geçmeden ona on kez şaplak attım, aletim kazık gibi duruyordu, içine girmeye çalıştım ama başaramadım; kızın her şeyi kurumuştu. Ve artık sikilmek istemiyor, kıvranmaya çalışıyor.
Onu sırt üstü çevirdim, gözleri bile ıslaktı. Üzülmem gerekiyordu, daha doğrusu buna gerek bile yoktu ama gerçekten üzüldüm (kızım). Onu okşadı, sakinleşmiş görünüyordu ve ondan bunu yapmamasını istedi - bundan hoşlanmadı. Sonra onu sikmeye başladı - çok hızlı ve aktif bir şekilde geldi... eve giderken her tarafı mırıldanıyordu, diyor, içi hala titriyor. Ama artık şaplak atmama izin vermedi...
Uzun zamandır bir kız arkadaşım vardı. Bir sonraki buluşmada çıplak köpek gibi duruyor, prezervatif takmamı bekliyor ve ıslak yarığından sızdırmaya başladı... Ve poposu o kadar yuvarlak ve güzel ki. Avucumla ona şaplak atmaktan kendimi alamadım, çok da sert değil. Seğirdi, pek hoşlanmadığı bir şeyi kırdı... Ve bu beni tahrik etti... Onun itirazlarına ve eğilmesine rağmen dizimle sırtıma bastırdım ve kıçını şaplakladım. Çok geçmeden ona on kez şaplak attım, aletim kazık gibi duruyordu, içine girmeye çalıştım ama başaramadım; kızın her şeyi kurumuştu. Ve artık sikilmek istemiyor, kıvranmaya çalışıyor.
Onu sırt üstü çevirdim, gözleri bile ıslaktı. Üzülmem gerekiyordu, daha doğrusu buna gerek bile yoktu ama gerçekten üzüldüm (kızım). Onu okşadı, sakinleşmiş görünüyordu ve ondan bunu yapmamasını istedi - bundan hoşlanmadı. Sonra onu sikmeye başladı - çok hızlı ve aktif bir şekilde geldi... eve giderken her tarafı mırıldanıyordu, diyor, içi hala titriyor. Ama artık şaplak atmama izin vermedi...
- These users thanked the author EgorPetrov for the post (total 2):
- Alexsss, RedFox
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 72
- Registered for: 1 year 9 months
-
- Similar Topics
- Replies
- Views