Eski bir fahişeyle mi çıkıyorsun?

Seks hakkında açıkça konuşuyoruz, izlenimlerimizi ve deneyimlerimizi paylaşıyoruz. Aşağıdaki bölümlere uymayan her şey
Anonim
Potansiyel seks nesnesi
 Eski bir fahişeyle mi çıkıyorsun?

Unread post by Anonim »

Erkekler, eski bir fahişeyle çıkar mıydınız? Genel olarak bu mesleğin temsilcileri hakkında ne düşünüyorsunuz?
Andrey57115
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 268
Orientation: heteroseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Re: Eski bir fahişeyle çıkmak?

Unread post by Andrey57115 »

Eski aşk rahibesinin nesi var? Onda bir sorun mu var? Her kadın gibi benim de normal bir tavrım var. Geçmiş geçmişte kaldı, şimdiyi yaşamalıyız.
These users thanked the author Andrey57115 for the post (total 2):
Fedolar, Julikos
pipipisa
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 523
Orientation: biseksüel

Unread post by pipipisa »

Eğer iyi seks için bana para ödeniyor ve hediyeler veriliyorsa, zaten fahişe olmuş muyum?
These users thanked the author pipipisa for the post (total 4):
buldum, Sibiryak89, İsveç125, Martin
Travolta
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 319

Unread post by Travolta »

pipipisa: 30 May 2022, 18:28 İyi seks için bana para verildiyse ve hediyeler verildiyse, ben zaten bir fahişe miyim?
Bunu kendin de biliyorsun! )
These users thanked the author Travolta for the post:
Sibiryak89
pipipisa
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 523

Unread post by pipipisa »

Travolta: 30 May 2022, 18:31
Eğer iyi seks için bana para verildiyse ve hediyeler verildiyse, ben zaten bir fahişe miyim?
Bunu kendin biliyorsun! )
Bu yalnızca 3 kez oldu
nz_alex
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 266

Unread post by nz_alex »

Gençliğimde bunu yapmazdım, sonsuz aşk ve sadakat, tek seçilmiş kişi ve bunun gibi şeyler hakkında her türlü yanılsama vardı. Kısacası her türlü film klişesi. Artık sorun değil, bir kadından tam olarak neye ihtiyacım olduğunu, ne alabileceğimi, ne alamayacağımı, karşılığında ne verebileceğimi biliyorum. :-)
"Oyunculuk yapan" bir fahişeyle çıkmam (bu ya karşılıklı bir sempati toplantısı ya da iş).
These users thanked the author nz_alex for the post (total 2):
alex503311, Juravl
Barmaleykin_47
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 204

Unread post by Barmaleykin_47 »

Ve bir örnek biliyorum, bir adam bir fahişeyle evlendi, iki çocukları var ve kadın ona sadık.
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 14344

Unread post by Nikk »

Bu meslekle ilgili değil, kişiyle ilgili! Harika insanların bile piç olduğu ortaya çıktı. Diyelim ki çağdaşlarının anılarına göre büyük Isaac Newtom ender bir piçti. Biri diğerine müdahale etmedi! Yani bir fahişe neredeyse
bir meleğe dönüşebilir!
These users thanked the author Nikk for the post (total 4):
Barmaleykin_47, Fedolar, Korsan, Tanya
buldum
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 117

Unread post by buldum »

Fahişeler doğası gereği çok iyi kızlardır, özellikle eşleri muhteşemdir, eğer geçmişleri sizi rahatsız etmiyorsa, güvenle birini seçebilirsiniz;
These users thanked the author buldum for the post (total 2):
Fedolar, Gena ve Julia
nefret
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 36

Unread post by nefret »

O bir insan değil mi?
Jjjon
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 50

Unread post by Jjjon »

Evet. Eski bir fahişeyle çıkardım. Eğer iyi bir insansa
Kadın
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 261

Unread post by Kadın »

Bir vaka vardı hayatımda: Üniversite yıllarımda, arkadaşlarımla birlikte sınıf arkadaşımızın doğum günü için bir fahişe sipariş etmiştik ve onu özenle seçmiştik. Birkaç yıl sonra bu kızla tesadüfen ortak bir şirkette tanıştım, evli, iki çocuklu, harika bir eş (kocasına göre).
These users thanked the author Kadın for the post:
Sibiryak89
Vadim1972
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 79

Unread post by Vadim1972 »

Ayrıca fahişelerle[/url ]ve onunla mutluydu. Ancak! Çalışmaya devam etti ve o da bunu biliyordu. Normal bir aileye benziyor, bir çocuk var.
Bayan35
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 13

Unread post by Bayan35 »

Er ya da geç kocanız yine de sizi suçlayacak. Böyle biyografik bir gerçeği bir adamın kafasından asla silemezsiniz. Bunu her zaman hatırlayacaktır. Ve eğer tanıdığım biri bana bunu hatırlatırsa, o zaman bu tam bir felaket olur.
These users thanked the author Bayan35 for the post (total 2):
Sibiryak89, Tanya
alex503311
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 942

Unread post by alex503311 »

Barmaleykin_47: 30 May 2022, 20:06 Ve bir örnek biliyorum; bir adam bir fahişeyle evlendi, iki çocukları var ve kadın ona sadık.
\
nMaalesef inanamıyorum.
Bir sevgili hatırlıyorum, bir adam onu ​​takip etmeye başladı, tanıştılar, onunla sikiştiğini itiraf etti, anladığım kadarıyla kendisi istiyordu.
Başka arkadaşım, kendini kıza verdi ama benden ve benden hoşlanmadan sıkıldığını biliyordu ama aynı zamanda beni de becerdi.
Hanımefendi, postayı okudum, onun ve üç erkeğin bir fotoğrafı var onu becereceğimi düşünmezdim.
Deneyimlerime dayanarak, işin neredeyse sayılmadığını da biliyorum, evde çalışıyordum ama meslektaşım ve ben işe başladık ve kimse bilmiyordu. Hastane ve oradaki arkadaşların doktorlarla yattığı durumlar da vardı
These users thanked the author alex503311 for the post:
Gudgeon
Kulik
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 85

Unread post by Kulik »

Eşim ara sıra yarı zamanlı çalışmaya devam ediyor, herkes mutlu
These users thanked the author Kulik for the post (total 5):
Andrey57115, Tanya, Martin, N@TyPaL, seksforumu_
AlexK85
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 188

Unread post by AlexK85 »

Yukarıda konuşanlara katılıyorum, asıl önemli olan nasıl bir insanın olduğu, mesleği değil! Kendisi havalı, nazik, açık ve işini değiştirmek istiyorsa), o zaman kesinlikle bir ilişki kurmaya değer, çünkü mesleki becerileri arkadaşı için büyük bir artı olacak; çoğu kişi onunla ne yapacağını asla hayal etmemişti! ) Ve eğer tüccarsa, zararlıysa, gerginse ve mesleğe sırf çalışmak zorunda kalmamak ve müşterilere cehennem gibi hizmet etmek için geldiyse... o zaman iyi bir arkadaş da olamaz. Bence de.
5nica
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 171

Unread post by 5nica »

Mayakovski’nin ifadesiyle ekmek kazanan s*rtükler değil...
Mesleği gereği iki fahişe tanıyorum. Ama param ve çocuklarım konusunda her birine güvenebilirim. Ama "saygın" olanlar - hiç de öyle değil.
These users thanked the author 5nica for the post:
Tanya
Gudgeon
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1279

Unread post by Gudgeon »

Anonim: 12 Sep 2019, 15:12 eski bir fahişeyle çıkar mıydın
Hayır, çıkarmazdım. Başkalarına da tavsiye etmiyorum. Ayrılıp sevgi dolu eşler oldukları büyük bir efsanedir. Ve buradaki mesele fuhuşun kendisi ve "fahişe doğası" türü değil. Bu bir mesleki deformasyon meselesidir. Bu, tüm insanların doğasında vardır. Ruh değişiyor. Para karşılığında bin erkekle yatan bir kız, erkeklere fahişelerin müşterisi muamelesi yapıyor. fahişeler erkeklere ne kadar sıcak davranırlarsa davransınlar, hatta seks konusunda daha da az. Bu bir iş ve pek hoş bir iş değil. Ve seks kafe için değil para kazanmak için vardır. Böylece sizinle iletişim kurabilir ve hatta belki bazı sıcak duygular bile olabilir, ancak yatağa gittiğinde bilinçaltı düzeyde katlanılması gereken bir müşteri olacaksınız. Onlar. Burada yatakta herhangi bir manevi yakınlıktan söz edilmeyecek. Farklı erkeklerle seks yapmaktan delirmemek için öyle psikolojik bariyerler kurulmuş ki... Bunları yok etmek mümkünse uzun yıllar alacak.
İntikam alıyoruz
İlgi gösteriliyor
Total posts: 6

Unread post by İntikam alıyoruz »

Pek çok fahişe, eşlerinin aksine seks konusunda çok iyidir. Peki neden olmasın?
XenoYT
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 68

Unread post by XenoYT »

Bu benim için sorun değil, özellikle de bu onun seçimi olduğu için.
Şalun70
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2554

Unread post by Şalun70 »

Gudgeon: 24 Nov 2022, 13:04 Hayır, yapmazdım. Başkalarına da tavsiye etmiyorum. Ayrılıp sevgi dolu eşler oldukları büyük bir efsanedir. Ve buradaki mesele fuhuşun kendisi ve "fahişe doğası" türü değil. Bu bir mesleki deformasyon meselesidir. Bu, tüm insanların doğasında vardır. Ruh değişiyor. Para karşılığında bin erkekle yatan bir kız, erkeklere fahişelerin müşterisi muamelesi yapıyor. fahişeler erkeklere ne kadar sıcak davranırlarsa davransınlar, hatta seks konusunda daha da az. Bu bir iş ve pek hoş bir iş değil. Ve seks kafe için değil para kazanmak için vardır. Böylece sizinle iletişim kurabilir ve hatta belki bazı sıcak duygular bile olabilir, ancak yatağa gittiğinde bilinçaltı düzeyde katlanılması gereken bir müşteri olacaksınız. Onlar. Burada yatakta herhangi bir manevi yakınlıktan söz edilmeyecek. Farklı erkeklerle seks yaparak çıldırmamak için öyle psikolojik bariyerler kurulmuş ki... Bunları yok etmek mümkünse uzun yıllar alacak.
nBaşka bir çok konuda seninle aynı fikirde değilim... Şunu söyleyeyim... Kısaca... çünkü bu konu geniş tartışmayı gerektirir... Eski bir fahişeyle hayat sadece güçlü erkekler içindir... Ve zayıflar ya da kendileri "düşecek" ya da post-stitute olarak var olacaklar... Umarım bu düşünceyi yakalayabilirim... yaşamak mı, var olmak mı?
Bir kadını fuhşa iten gerçek nedenleri bilmeniz gerekiyor... bu nedeni tamamen çözebilir misiniz... kadının buna devam etme isteği ya da devam etmeme isteği... düzeltme motivasyonu...
Mesleki deformasyon diyorsunuz... Bunu ben uydurmuş olmalıyım... Ve şimdi kendinizi... bir fahişenin yerinde hayal edin... Neden... 100 farklı şeyi emersiniz, değil mi? ayda her zaman bakımlı sikler... 100 kez emebildiğiniz, temizleyip sevebildiğiniz zaman... aynı aylık aile geliri için... hangi seçenek size daha yakın?
Çoğunluk bir tanesini seçecektir... ama eğer zayıf biriyseniz, bir mineralogerin üzerine oturursunuz ve sizinle birlikte yaşayan eski bir fahişenin yarı zamanlı bir iş aramadan açlıktan öleceğini hayal edersiniz... bu aynı zamanda son derece naif...
Psikolojik engeller de zayıflıkla ilgilidir... güç ve sabır yoktur... fahişenin hatası değildir... değil mi...?
Gönderinizde önemli bir detaya değinmeyi unutmuşsunuz... Bir erkek, karısının geçmişini aşabilecek kadar ahlaki güce sahip midir? eski müşterilerinin alaylarına dayanabilecek mi... sebepsiz yere kıskanabilecek mi... kendisini suçlayıp karısının geçmişini hatırlamayabilecek mi... ve bu da yine merak edilen bir soru. zayıf adamlar...
çapkın
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 830

Unread post by çapkın »

Bunun nesi yanlış? Düşünürseniz her kız ya da kadın potansiyel bir fahişe olabilir. Onlar neler? Aile hayatı isteyen insanlar değil mi? Boynuzlu bir arkadaşımla yaşayan bir fahişe tanıyorum. Saunaya gidiyor ve kimseyle sevişmiyor! Aldatılan arkadaşım hakkında zaten yazmıştım!
These users thanked the author çapkın for the post:
Şalun70
Gudgeon
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1279

Unread post by Gudgeon »

Shalun70: 24 Nov 2022, 17:22 Eski bir fahişeyle yaşamak yalnızca güçlü erkeklere göredir
Ben tam tersini söyleyebilirim. Bir fahişenin yanında zayıflar olacaktır. Bir fahişe, tüm erkekleri seks karşılığında bir menfaat kaynağı olarak algılayacaktır. Ve müşteriye uyum sağlama konusunda çok büyük bir deneyime sahip oldukları için, ailede de aynı şeyi yapacak: iyi bir eş gibi davranacak, seksten tatmin olacak ve hatta başka herhangi bir yalanı açığa vuracak, karşılığında maddi refah alacak . Ve güçlü bir adam bunu görecek ve böyle bir ilişkiye girmeyecektir. Ve zayıf kişi, taklidi gerçek aile mutluluğuyla karıştırarak bu dolandırıcılığa ve köleye aşık olacak. Bunun bir hata olduğunu ya da sadece kullanıldığını kabul etme cesareti olmayacak. Bu arada fahişe daha zengin bir düzenli müşterinin gelmesini bekleyecektir. Yani bunda hiçbir güç yok, bu bir "hastanın" ya da boynuzlananın psikolojisidir, başka bir şey değil.
Shalun70: 24 Nov 2022, 17:22 Neden... diyelim ki ayda 100 farklı, her zaman bakımlı olmayan siki emersiniz. .. bunu 100 kere yapabildiğinde bir tane emer
Kendin de bunu söyledin: normal bir müşteriye alışmak, başka bir şey değil.
it’ler fahişenin hatası değil
Kusura bakmayın, bir grup erkekle para karşılığında seks yapmaktan kaynaklanan psikolojik engeller fahişenin hatası değil mi? Peki, peki.
Z.Y. Konu sıkışıyor mu yoksa düşünceyi mantıksal sonucuna ulaştırmak imkansız mı? Yalnızca kırpıntılar ve elipsler.

2 dakika 20 saniye sonra gönderildi:
Debauchee: 24 Nov 2022, 18:16 Aldatılan arkadaşımla birlikte yaşayan bir fahişe tanıyorum
Bu, bir fahişeyle evli bir çiftin örneğidir :) Kesinlikle güçlü bir adam. :-D
Last edited by Gudgeon on 24 Nov 2022, 18:32, edited 1 time in total.
çapkın
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 830

Unread post by çapkın »

Gudgeon: 24 Nov 2022, 18:28 Bu, bir fahişeyle evli bir çiftin örneği elbette.
Evet, kocanın boynuzlu olduğu ve karısı bir fahişe. Muhteşem çift! :-D
These users thanked the author çapkın for the post:
Gudgeon
Şalun70
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Şalun70 »

Debauchee: 24 Nov 2022, 18:16 Bunun nesi yanlış? Düşünürseniz her kız ya da kadın potansiyel bir fahişe olabilir. Onlar neler? Aile hayatı isteyen insanlar değil mi? Boynuzlu bir arkadaşımla yaşayan bir fahişe tanıyorum. Saunaya gidiyor ve kimseyle sevişmiyor! Aldatılan arkadaşım hakkında zaten yazmıştım!
Görüyorum ki büyüyorsun... pek çok yönden bir zavallısın... Hayat insanları kırıp fuhuş yapmaya zorluyorlar.. ve sadece kırılgan bir kadın değil... para ya da mevki yüzünden kadınlarla yatan erkekler de var. hatta bazen sadece kadınlarla değil erkeklerle de...
İnsanları hayatlarının bir noktasında zayıf olmuşlarsa yargılayamazsınız... özellikle de kadınları...
Eh, Boynuzlanan erkekle ilgili örneğiniz.. .. burası muhtemelen pek iyi değil... Evet, bu çift birbirini buldu... çok eğleniyorlar... onları yargılamak bize düşmez... onların da mutluluk hakkı... Ama burada yazar muhtemelen hayattan, ihanetsiz aşktan bahsediyordu... Düğünden önceki karısının fırtınalı hayatından sonra, orada harika yaşayan çiftler tanıyorum... ve karısı bunu bile yapmıyor. Aldatmayı düşün... O ve kocası, ateşe ve suya birlikte girecekler... ihanet etmeden, atmadan...
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Nikk »

Hemen hemen her zaman olduğu gibi, insanların karakterleri, yaşam koşulları ve basit tesadüfler de bunu etkiliyor... Hayatımda hem erdemli fahişeleri hem de kötü niyetli "terbiyeli" kadınları tanıyorum. Ve tam tersi! Fahişe olan biri bu işin içine çekilir ve artık duramaz. Yaşlılık nedeniyle dolaşıma girse bile hala büyükannelerin sevgilileri arasında müşteri arıyor. Ve birisi böyle bir hayata karşı aşı oluyor ve evlendikten sonra örnek bir eş ve anne oluyor...
Ve herkesi ayrım gözetmeksizin - toplu halde - kınamak tam anlamıyla aptalca. Çünkü bu insanlar hakkında hiçbir şey bilmiyoruz. Kınamayı mı yoksa sempatiyi
hak ettiklerini bilmiyoruz... :bel_flag:
These users thanked the author Nikk for the post:
Şalun70
Tekrar Geri Dön
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 503

Unread post by Tekrar Geri Dön »

Anonim: 12 Sep 2019, 15:12 Erkekler, eski bir fahişeyle çıkar mıydınız?
bu bir kadına şu soruyu sormak gibi bir şey mi: eski bir uyuşturucu bağımlısıyla evlenir misiniz?
These users thanked the author Tekrar Geri Dön for the post:
Gudgeon
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Nikk »

Olumsuz! Büyük fark!!!
Şalun70
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Şalun70 »

Gudgeon: 24 Nov 2022, 18:28 Ben tam tersini söyleyebilirim. Bir fahişenin yanında zayıflar olacaktır. Bir fahişe, tüm erkekleri seks karşılığında bir menfaat kaynağı olarak algılayacaktır. Ve müşteriye uyum sağlama konusunda çok büyük bir deneyime sahip oldukları için, ailede de aynı şeyi yapacak: iyi bir eş gibi davranacak, seksten tatmin olacak ve hatta başka herhangi bir yalanı açığa vuracak, karşılığında maddi refah alacak . Ve güçlü bir adam bunu görecek ve böyle bir ilişkiye girmeyecektir. Ve zayıf kişi, taklidi gerçek aile mutluluğuyla karıştırarak bu dolandırıcılığa ve köleye aşık olacak. Bunun bir hata olduğunu ya da sadece kullanıldığını kabul etme cesareti olmayacak. Bu arada fahişe daha zengin bir düzenli müşterinin gelmesini bekleyecektir. Yani bunda hiçbir güç yok, bu bir "hastanın" ya da boynuzlananın psikolojisi, başka bir şey değil.
Sana izin vermek istemedim git... ama tek başınasın, bir arkadaşın istedi... Hayat tecrübemiz arasında 20 yıllık bir fark var... tamamen teorik olarak, senin baban olabilirim... ve ebeveynlere büyük değerlerinden dolayı saygı duyulmalı. yaşam deneyimi...
Çobanın yanında zayıf bir kişinin bulunacağını kimse tartışmıyor... ama yalnızca güçlü bir adam eski bir fahişeyle yaşayabilir... Güçlü bir adam bunu kanıtlayabilir onunla yaşarken aldatmak zorunda kalmayacak... maddi açıdan bile mesele değil... Güçlü bir adam karısına ihtiyacı olanı sağlayacaktır .. bu tamamen yeterlidir.... İşte olsa bile. daha çok emebilir... biri lehine bir seçim yapacaktır... ama her şeyden önce... ailede saygı, sevgi ve refah hayati derecede önemli olmalı... Zayıf ve bunu kaldıramıyorum!! ! Öyle bir anı kaçırdınız ki... bir fahişe hakkında ne söylersek söyleyelim, ne düşünürsek düşünelim... ama onlar hayvan değil, duygu ve sevgi yeteneğine sahip basit kadınlar (kadın cinsiyetinin tamamen tüylü yaratıklarından bahsetmiyorum) ama kendilerini zor bir yaşam durumunun içinde bulan ve onları fuhuşa iten kadınlar hakkında... Söyleyin bana bir kadın neden bir çarpıklık tasvir eder? Evet, çünkü onun yanında bir zayıf var!!! Bana yardım edin ve söyleyin bana... fahişe olmayan eşler... orgazm numarası yapmayın, yalan söylemeyin, aldatmayın ve zevk ya da para uğruna sevişmeyin ya da Hediyeler mi, yoksa başkalarının ilgisi nedeniyle mi? Oğlum, hayal kırıklığına uğratıyorum... sikişiyorlar... bazen fahişelerden bile daha fazla...
Taklit hakkında... seksin bir kadını her seferinde boşalttığı bir efsane... hayır, her zaman değil ... Bu herkes için farklıdır... ikinci adam, eğer normal bir adamsa... her zaman yalanı tanıyacaktır... eksiklikler üzerinde çalışacaktır... ihtiyaçlarını ve yeteneklerini ayık bir şekilde değerlendirecektir... ve buna göre sonuçlar çıkaracak ve kararlar verecektir. ... Zayıf kişi gerçekten her şeyden memnun olacaktır .. ve eski bir fahişeyle yaşadığı için değil, zayıf olduğu ve kendi üzerinde çalışamadığı veya çalışmak istemediği için... Bir eşin ihanetinde, bir eş olarak. kural, kocasının suçu çoktur... bunu unutmayın...
Aşık olan güçlü bir adam... karısının geçmişine dikkat etmez... o Sebepleri anlamaya çalışacak ve sebepleri ortadan kaldırmaya çalışacak, kadına doğru yolu seçme fırsatı verecek... Sert bir şekilde ondan onu becermeyi bırakmasını talep edecek... Ama aynı zamanda, yakalayacak Onu reddedilemez kanıtlarla bırakacak... Bir rakibin varlığına tolerans göstermeyecek... Böyle demiştin kendin: sıradan bir müşteriye uyum sağlamak, başka bir şey değil.
Oğlum... izin ver sana öyle diyeyim... yaşından dolayı sen benim oğlumsun ... bir fahişenin sevemeyeceğinden emin misin? Kusura bakmayın, bir grup erkekle para karşılığında seks yapmaktan kaynaklanan psikolojik engeller; fahişenin hatası değil mi? Peki, peki.
Z.Y. Konu sıkışıyor mu yoksa düşünceyi mantıksal sonucuna ulaştırmak imkansız mı? Sadece kırpıntılar ve eksiltmeler.
Hayat herkesi kırabilir oğlum... sen kahrolası molalisti bile... Her insanın kendi zayıf noktaları vardır... Birinin ebeveynleri birinin karısı, birinin kocası birinin çocuklarıdır... bir düşünün... ve sonra bir gün en yakınınız... bazıları için o kendisidir... kansere yakalanır... acilen büyük miktarda tedaviye ihtiyacı vardır para... sende yok... benim veya komşunun dolar milyarderi olduğumuzu ve açgözlü olmadığımızı bilsen ne yapacaksın... ama bazı hizmetler için... İnan %90 bizi yalayacaksın, emeceksin ve orgazmmış gibi yapacaksın... para hesaba aktığı sürece... ve senin için ne cinsel tercih, ne arzu, ne de önemli değil. penisin uzunluğu, sizi grup sekse kaydettirme isteğimiz değil... Ve yalnızca %10’u (sanırım) gurur duyuyormuş gibi davranacaksınız... hayatınızdaki kişinin hayatının sönüp gitmesini sessizce izleyin... ve sonra hayatınızın geri kalanında tırnaklarınızı ısırıp nasıl kurtarabildiğinizi ama nasıl kurtaramadığınızı düşüneceksiniz...
Soru... bu yaşam durumunda kimseyi suçlayabilir misiniz? Bence yargılama, yargılanmazsın... hayat tecrübesi çok az olan bir çocuk...