[quote=pipipisa post_id=72808 time=1653924485 user_id=5773] İyi seks için bana para verildiyse ve hediyeler verildiyse, ben zaten bir fahişe miyim? [/quote] Bunu kendin de biliyorsun! )
[quote=Travolta post_id=72809 time=1653924693 user_id=1397] [quote=pipipisa post_id=72808 time=1653924485 user_id= 5773] Eğer iyi seks için bana para verildiyse ve hediyeler verildiyse, ben zaten bir fahişe miyim? [/quote] Bunu kendin biliyorsun! ) [/quote] Bu yalnızca 3 kez oldu
Gençliğimde bunu yapmazdım, sonsuz aşk ve sadakat, tek seçilmiş kişi ve bunun gibi şeyler hakkında her türlü yanılsama vardı. Kısacası her türlü film klişesi. Artık sorun değil, bir kadından tam olarak neye ihtiyacım olduğunu, ne alabileceğimi, ne alamayacağımı, karşılığında ne verebileceğimi biliyorum.
"Oyunculuk yapan" bir fahişeyle çıkmam (bu ya karşılıklı bir sempati toplantısı ya da iş).
These users thanked the author nz_alex for the post (total 2):
Gençliğimde bunu yapmazdım, sonsuz aşk ve sadakat, tek seçilmiş kişi ve bunun gibi şeyler hakkında her türlü yanılsama vardı. Kısacası her türlü film klişesi. Artık sorun değil, bir kadından tam olarak neye ihtiyacım olduğunu, ne alabileceğimi, ne alamayacağımı, karşılığında ne verebileceğimi biliyorum. :-) "Oyunculuk yapan" bir fahişeyle çıkmam (bu ya karşılıklı bir sempati toplantısı ya da iş).
Bu meslekle ilgili değil, kişiyle ilgili! Harika insanların bile piç olduğu ortaya çıktı. Diyelim ki çağdaşlarının anılarına göre büyük Isaac Newtom ender bir piçti. Biri diğerine müdahale etmedi! Yani bir fahişe neredeyse bir meleğe dönüşebilir!
These users thanked the author Nikk for the post (total 4):
Bu meslekle ilgili değil, kişiyle ilgili! Harika insanların bile piç olduğu ortaya çıktı. Diyelim ki çağdaşlarının anılarına göre büyük Isaac Newtom ender bir piçti. Biri diğerine müdahale etmedi! Yani bir fahişe neredeysebir meleğe dönüşebilir!
Bir vaka vardı hayatımda: Üniversite yıllarımda, arkadaşlarımla birlikte sınıf arkadaşımızın doğum günü için bir fahişe sipariş etmiştik ve onu özenle seçmiştik. Birkaç yıl sonra bu kızla tesadüfen ortak bir şirkette tanıştım, evli, iki çocuklu, harika bir eş (kocasına göre).
These users thanked the author Kadın for the post:
[url=viewtopic.php?t=3122]Bir vaka vardı[/url] hayatımda: Üniversite yıllarımda, arkadaşlarımla birlikte sınıf arkadaşımızın doğum günü için bir fahişe sipariş etmiştik ve onu özenle seçmiştik. Birkaç yıl sonra bu kızla tesadüfen ortak bir şirkette tanıştım, evli, iki çocuklu, harika bir eş (kocasına göre).
Ayrıca [url=viewtopic.php?t=216]fahişelerle[/url ]ve onunla mutluydu. Ancak! Çalışmaya devam etti ve o da bunu biliyordu. Normal bir aileye benziyor, bir çocuk var.
Er ya da geç kocanız yine de sizi suçlayacak. Böyle biyografik bir gerçeği bir adamın kafasından asla silemezsiniz. Bunu her zaman hatırlayacaktır. Ve eğer tanıdığım biri bana bunu hatırlatırsa, o zaman bu tam bir felaket olur.
These users thanked the author Bayan35 for the post (total 2):
Er ya da geç kocanız yine de sizi suçlayacak. Böyle biyografik bir gerçeği bir adamın kafasından asla silemezsiniz. Bunu her zaman hatırlayacaktır. Ve eğer tanıdığım biri bana bunu hatırlatırsa, o zaman bu tam bir felaket olur.
Barmaleykin_47: ↑30 May 2022, 20:06
Ve bir örnek biliyorum; bir adam bir fahişeyle evlendi, iki çocukları var ve kadın ona sadık.
\ nMaalesef inanamıyorum.
Bir sevgili hatırlıyorum, bir adam onu takip etmeye başladı, tanıştılar, onunla sikiştiğini itiraf etti, anladığım kadarıyla kendisi istiyordu.
Başka arkadaşım, kendini kıza verdi ama benden ve benden hoşlanmadan sıkıldığını biliyordu ama aynı zamanda beni de becerdi.
Hanımefendi, postayı okudum, onun ve üç erkeğin bir fotoğrafı var onu becereceğimi düşünmezdim.
Deneyimlerime dayanarak, işin neredeyse sayılmadığını da biliyorum, evde çalışıyordum ama meslektaşım ve ben işe başladık ve kimse bilmiyordu.
Hastane ve oradaki arkadaşların doktorlarla yattığı durumlar da vardı
These users thanked the author alex503311 for the post:
[quote=Barmaleykin_47 post_id=72831 time=1653930379 user_id=5350] Ve bir örnek biliyorum; bir adam bir fahişeyle evlendi, iki çocukları var ve kadın ona sadık. [/quote]\ nMaalesef inanamıyorum. Bir sevgili hatırlıyorum, bir adam onu takip etmeye başladı, tanıştılar, onunla sikiştiğini itiraf etti, anladığım kadarıyla kendisi istiyordu. Başka arkadaşım, kendini kıza verdi ama benden ve benden hoşlanmadan sıkıldığını biliyordu ama aynı zamanda beni de becerdi. Hanımefendi, postayı okudum, onun ve üç erkeğin bir fotoğrafı var onu becereceğimi düşünmezdim. Deneyimlerime dayanarak, işin neredeyse sayılmadığını da biliyorum, evde çalışıyordum ama meslektaşım ve ben işe başladık ve kimse bilmiyordu. Hastane ve oradaki arkadaşların doktorlarla yattığı durumlar da vardı
Yukarıda konuşanlara katılıyorum, asıl önemli olan nasıl bir insanın olduğu, mesleği değil! Kendisi havalı, nazik, açık ve işini değiştirmek istiyorsa), o zaman kesinlikle bir ilişki kurmaya değer, çünkü mesleki becerileri arkadaşı için büyük bir artı olacak; çoğu kişi onunla ne yapacağını asla hayal etmemişti! ) Ve eğer tüccarsa, zararlıysa, gerginse ve mesleğe sırf çalışmak zorunda kalmamak ve müşterilere cehennem gibi hizmet etmek için geldiyse... o zaman iyi bir arkadaş da olamaz. Bence de.
Yukarıda konuşanlara katılıyorum, asıl önemli olan nasıl bir insanın olduğu, mesleği değil! Kendisi havalı, nazik, açık ve işini değiştirmek istiyorsa), o zaman kesinlikle bir ilişki kurmaya değer, çünkü mesleki becerileri arkadaşı için büyük bir artı olacak; çoğu kişi onunla ne yapacağını asla hayal etmemişti! ) Ve eğer tüccarsa, zararlıysa, gerginse ve mesleğe sırf çalışmak zorunda kalmamak ve müşterilere cehennem gibi hizmet etmek için geldiyse... o zaman iyi bir arkadaş da olamaz. Bence de.
Mayakovski’nin ifadesiyle ekmek kazanan s*rtükler değil...
Mesleği gereği iki fahişe tanıyorum. Ama param ve çocuklarım konusunda her birine güvenebilirim. Ama "saygın" olanlar - hiç de öyle değil.
These users thanked the author 5nica for the post:
Mayakovski’nin ifadesiyle ekmek kazanan s*rtükler değil... Mesleği gereği iki fahişe tanıyorum. Ama param ve çocuklarım konusunda her birine güvenebilirim. Ama "saygın" olanlar - hiç de öyle değil.
Anonim: ↑12 Sep 2019, 15:12
eski bir fahişeyle çıkar mıydın
Hayır, çıkarmazdım. Başkalarına da tavsiye etmiyorum. Ayrılıp sevgi dolu eşler oldukları büyük bir efsanedir. Ve buradaki mesele fuhuşun kendisi ve "fahişe doğası" türü değil. Bu bir mesleki deformasyon meselesidir. Bu, tüm insanların doğasında vardır. Ruh değişiyor. Para karşılığında bin erkekle yatan bir kız, erkeklere fahişelerin müşterisi muamelesi yapıyor. fahişeler erkeklere ne kadar sıcak davranırlarsa davransınlar, hatta seks konusunda daha da az. Bu bir iş ve pek hoş bir iş değil. Ve seks kafe için değil para kazanmak için vardır. Böylece sizinle iletişim kurabilir ve hatta belki bazı sıcak duygular bile olabilir, ancak yatağa gittiğinde bilinçaltı düzeyde katlanılması gereken bir müşteri olacaksınız. Onlar. Burada yatakta herhangi bir manevi yakınlıktan söz edilmeyecek. Farklı erkeklerle seks yapmaktan delirmemek için öyle psikolojik bariyerler kurulmuş ki... Bunları yok etmek mümkünse uzun yıllar alacak.
[quote=Anonim post_id=315 time=1568290323 user_id=1] eski bir fahişeyle çıkar mıydın [/quote] Hayır, çıkarmazdım. Başkalarına da tavsiye etmiyorum. Ayrılıp sevgi dolu eşler oldukları büyük bir efsanedir. Ve buradaki mesele fuhuşun kendisi ve "fahişe doğası" türü değil. Bu bir mesleki deformasyon meselesidir. Bu, tüm insanların doğasında vardır. Ruh değişiyor. Para karşılığında bin erkekle yatan bir kız, erkeklere fahişelerin müşterisi muamelesi yapıyor. [url=viewtopic.php?t=216]fahişeler[/url] erkeklere ne kadar sıcak davranırlarsa davransınlar, hatta seks konusunda daha da az. Bu bir iş ve pek hoş bir iş değil. Ve seks kafe için değil para kazanmak için vardır. Böylece sizinle iletişim kurabilir ve hatta belki bazı sıcak duygular bile olabilir, ancak yatağa gittiğinde bilinçaltı düzeyde katlanılması gereken bir müşteri olacaksınız. Onlar. Burada yatakta herhangi bir manevi yakınlıktan söz edilmeyecek. Farklı erkeklerle seks yapmaktan delirmemek için öyle psikolojik bariyerler kurulmuş ki... Bunları yok etmek mümkünse uzun yıllar alacak.
Gudgeon: ↑24 Nov 2022, 13:04
Hayır, yapmazdım. Başkalarına da tavsiye etmiyorum. Ayrılıp sevgi dolu eşler oldukları büyük bir efsanedir. Ve buradaki mesele fuhuşun kendisi ve "fahişe doğası" türü değil. Bu bir mesleki deformasyon meselesidir. Bu, tüm insanların doğasında vardır. Ruh değişiyor. Para karşılığında bin erkekle yatan bir kız, erkeklere fahişelerin müşterisi muamelesi yapıyor. fahişeler erkeklere ne kadar sıcak davranırlarsa davransınlar, hatta seks konusunda daha da az. Bu bir iş ve pek hoş bir iş değil. Ve seks kafe için değil para kazanmak için vardır. Böylece sizinle iletişim kurabilir ve hatta belki bazı sıcak duygular bile olabilir, ancak yatağa gittiğinde bilinçaltı düzeyde katlanılması gereken bir müşteri olacaksınız. Onlar. Burada yatakta herhangi bir manevi yakınlıktan söz edilmeyecek. Farklı erkeklerle seks yaparak çıldırmamak için öyle psikolojik bariyerler kurulmuş ki... Bunları yok etmek mümkünse uzun yıllar alacak.
nBaşka bir çok konuda seninle aynı fikirde değilim... Şunu söyleyeyim... Kısaca... çünkü bu konu geniş tartışmayı gerektirir... Eski bir fahişeyle hayat sadece güçlü erkekler içindir... Ve zayıflar ya da kendileri "düşecek" ya da post-stitute olarak var olacaklar... Umarım bu düşünceyi yakalayabilirim... yaşamak mı, var olmak mı?
Bir kadını fuhşa iten gerçek nedenleri bilmeniz gerekiyor... bu nedeni tamamen çözebilir misiniz... kadının buna devam etme isteği ya da devam etmeme isteği... düzeltme motivasyonu...
Mesleki deformasyon diyorsunuz... Bunu ben uydurmuş olmalıyım... Ve şimdi kendinizi... bir fahişenin yerinde hayal edin... Neden... 100 farklı şeyi emersiniz, değil mi? ayda her zaman bakımlı sikler... 100 kez emebildiğiniz, temizleyip sevebildiğiniz zaman... aynı aylık aile geliri için... hangi seçenek size daha yakın?
Çoğunluk bir tanesini seçecektir... ama eğer zayıf biriyseniz, bir mineralogerin üzerine oturursunuz ve sizinle birlikte yaşayan eski bir fahişenin yarı zamanlı bir iş aramadan açlıktan öleceğini hayal edersiniz... bu aynı zamanda son derece naif...
Psikolojik engeller de zayıflıkla ilgilidir... güç ve sabır yoktur... fahişenin hatası değildir... değil mi...? Gönderinizde önemli bir detaya değinmeyi unutmuşsunuz... Bir erkek, karısının geçmişini aşabilecek kadar ahlaki güce sahip midir? eski müşterilerinin alaylarına dayanabilecek mi... sebepsiz yere kıskanabilecek mi... kendisini suçlayıp karısının geçmişini hatırlamayabilecek mi... ve bu da yine merak edilen bir soru. zayıf adamlar...
[quote=Gudgeon post_id=139737 time=1669284285 user_id=10218] Hayır, yapmazdım. Başkalarına da tavsiye etmiyorum. Ayrılıp sevgi dolu eşler oldukları büyük bir efsanedir. Ve buradaki mesele fuhuşun kendisi ve "fahişe doğası" türü değil. Bu bir mesleki deformasyon meselesidir. Bu, tüm insanların doğasında vardır. Ruh değişiyor. Para karşılığında bin erkekle yatan bir kız, erkeklere fahişelerin müşterisi muamelesi yapıyor. [url=viewtopic.php?t=216]fahişeler[/url] erkeklere ne kadar sıcak davranırlarsa davransınlar, hatta seks konusunda daha da az. Bu bir iş ve pek hoş bir iş değil. Ve seks kafe için değil para kazanmak için vardır. Böylece sizinle iletişim kurabilir ve hatta belki bazı sıcak duygular bile olabilir, ancak yatağa gittiğinde bilinçaltı düzeyde katlanılması gereken bir müşteri olacaksınız. Onlar. Burada yatakta herhangi bir manevi yakınlıktan söz edilmeyecek. Farklı erkeklerle seks yaparak çıldırmamak için öyle psikolojik bariyerler kurulmuş ki... Bunları yok etmek mümkünse uzun yıllar alacak. [/quote] nBaşka bir çok konuda seninle aynı fikirde değilim... Şunu söyleyeyim... Kısaca... çünkü bu konu geniş tartışmayı gerektirir... Eski bir fahişeyle hayat sadece güçlü erkekler içindir... Ve zayıflar ya da kendileri "düşecek" ya da post-stitute olarak var olacaklar... Umarım bu düşünceyi yakalayabilirim... yaşamak mı, var olmak mı? Bir kadını fuhşa iten gerçek nedenleri bilmeniz gerekiyor... bu nedeni tamamen çözebilir misiniz... kadının buna devam etme isteği ya da devam etmeme isteği... düzeltme motivasyonu... Mesleki deformasyon diyorsunuz... Bunu ben uydurmuş olmalıyım... Ve şimdi kendinizi... bir fahişenin yerinde hayal edin... Neden... 100 farklı şeyi emersiniz, değil mi? ayda her zaman bakımlı sikler... 100 kez emebildiğiniz, temizleyip sevebildiğiniz zaman... aynı aylık aile geliri için... hangi seçenek size daha yakın? Çoğunluk bir tanesini seçecektir... ama eğer zayıf biriyseniz, bir mineralogerin üzerine oturursunuz ve sizinle birlikte yaşayan eski bir fahişenin yarı zamanlı bir iş aramadan açlıktan öleceğini hayal edersiniz... bu aynı zamanda son derece naif... Psikolojik engeller de zayıflıkla ilgilidir... güç ve sabır yoktur... fahişenin hatası değildir... değil mi...? Gönderinizde önemli bir detaya değinmeyi unutmuşsunuz... Bir erkek, karısının geçmişini aşabilecek kadar ahlaki güce sahip midir? eski müşterilerinin alaylarına dayanabilecek mi... sebepsiz yere kıskanabilecek mi... kendisini suçlayıp karısının geçmişini hatırlamayabilecek mi... ve bu da yine merak edilen bir soru. zayıf adamlar...
Bunun nesi yanlış? Düşünürseniz her kız ya da kadın potansiyel bir fahişe olabilir. Onlar neler? Aile hayatı isteyen insanlar değil mi? Boynuzlu bir arkadaşımla yaşayan bir fahişe tanıyorum. Saunaya gidiyor ve kimseyle sevişmiyor! Aldatılan arkadaşım hakkında zaten yazmıştım!
These users thanked the author çapkın for the post:
Bunun nesi yanlış? Düşünürseniz her kız ya da kadın potansiyel bir fahişe olabilir. Onlar neler? Aile hayatı isteyen insanlar değil mi? Boynuzlu bir arkadaşımla yaşayan bir fahişe tanıyorum. Saunaya gidiyor ve kimseyle sevişmiyor! Aldatılan arkadaşım hakkında zaten yazmıştım!
Shalun70: ↑24 Nov 2022, 17:22
Eski bir fahişeyle yaşamak yalnızca güçlü erkeklere göredir
Ben tam tersini söyleyebilirim. Bir fahişenin yanında zayıflar olacaktır. Bir fahişe, tüm erkekleri seks karşılığında bir menfaat kaynağı olarak algılayacaktır. Ve müşteriye uyum sağlama konusunda çok büyük bir deneyime sahip oldukları için, ailede de aynı şeyi yapacak: iyi bir eş gibi davranacak, seksten tatmin olacak ve hatta başka herhangi bir yalanı açığa vuracak, karşılığında maddi refah alacak . Ve güçlü bir adam bunu görecek ve böyle bir ilişkiye girmeyecektir. Ve zayıf kişi, taklidi gerçek aile mutluluğuyla karıştırarak bu dolandırıcılığa ve köleye aşık olacak. Bunun bir hata olduğunu ya da sadece kullanıldığını kabul etme cesareti olmayacak. Bu arada fahişe daha zengin bir düzenli müşterinin gelmesini bekleyecektir. Yani bunda hiçbir güç yok, bu bir "hastanın" ya da boynuzlananın psikolojisidir, başka bir şey değil.
Shalun70: ↑24 Nov 2022, 17:22
Neden... diyelim ki ayda 100 farklı, her zaman bakımlı olmayan siki emersiniz. .. bunu 100 kere yapabildiğinde bir tane emer
Kendin de bunu söyledin: normal bir müşteriye alışmak, başka bir şey değil.
it’ler fahişenin hatası değil
Kusura bakmayın, bir grup erkekle para karşılığında seks yapmaktan kaynaklanan psikolojik engeller fahişenin hatası değil mi? Peki, peki.
Z.Y. Konu sıkışıyor mu yoksa düşünceyi mantıksal sonucuna ulaştırmak imkansız mı? Yalnızca kırpıntılar ve elipsler.
2 dakika 20 saniye sonra gönderildi:
Debauchee: ↑24 Nov 2022, 18:16
Aldatılan arkadaşımla birlikte yaşayan bir fahişe tanıyorum
Bu, bir fahişeyle evli bir çiftin örneğidir :) Kesinlikle güçlü bir adam.
Last edited by Gudgeon on 24 Nov 2022, 18:32, edited 1 time in total.
[quote=Shalun70 post_id=139834 time=1669299730 user_id=12209] Eski bir fahişeyle yaşamak yalnızca güçlü erkeklere göredir [/quote] Ben tam tersini söyleyebilirim. Bir fahişenin yanında zayıflar olacaktır. Bir fahişe, tüm erkekleri seks karşılığında bir menfaat kaynağı olarak algılayacaktır. Ve müşteriye uyum sağlama konusunda çok büyük bir deneyime sahip oldukları için, ailede de aynı şeyi yapacak: iyi bir eş gibi davranacak, seksten tatmin olacak ve hatta başka herhangi bir yalanı açığa vuracak, karşılığında maddi refah alacak . Ve güçlü bir adam bunu görecek ve böyle bir ilişkiye girmeyecektir. Ve zayıf kişi, taklidi gerçek aile mutluluğuyla karıştırarak bu dolandırıcılığa ve köleye aşık olacak. Bunun bir hata olduğunu ya da sadece kullanıldığını kabul etme cesareti olmayacak. Bu arada fahişe daha zengin bir düzenli müşterinin gelmesini bekleyecektir. Yani bunda hiçbir güç yok, bu bir "hastanın" ya da boynuzlananın psikolojisidir, başka bir şey değil. [quote=Shalun70 post_id=139834 time=1669299730 user_id=12209] Neden... diyelim ki ayda 100 farklı, her zaman bakımlı olmayan siki emersiniz. .. bunu 100 kere yapabildiğinde bir tane emer [/quote] Kendin de bunu söyledin: normal bir müşteriye alışmak, başka bir şey değil. [quote=Shalun70 post_id=139834 time=1669299730 user_id=12209] it’ler fahişenin hatası değil [ /quote] Kusura bakmayın, bir grup erkekle para karşılığında seks yapmaktan kaynaklanan psikolojik engeller fahişenin hatası değil mi? Peki, peki. Z.Y. Konu sıkışıyor mu yoksa düşünceyi mantıksal sonucuna ulaştırmak imkansız mı? Yalnızca kırpıntılar ve elipsler.
[size=85][color=green]2 dakika 20 saniye sonra gönderildi:[/color][/size] [quote=Debauchee post_id=139863 time=1669302985 user_id=10112] Aldatılan arkadaşımla birlikte yaşayan bir fahişe tanıyorum [/quote] Bu, bir fahişeyle evli bir çiftin örneğidir :) Kesinlikle güçlü bir adam. :-D
[quote=Gudgeon post_id=139870 time=1669303725 user_id=10218] Bu, bir fahişeyle evli bir çiftin örneği elbette. [/quote] Evet, kocanın boynuzlu olduğu ve karısı bir fahişe. Muhteşem çift! :-D
Debauchee: ↑24 Nov 2022, 18:16
Görüyorum ki büyüyorsun... pek çok yönden bir zavallısın... Hayat insanları kırıp fuhuş yapmaya zorluyorlar.. ve sadece kırılgan bir kadın değil... para ya da mevki yüzünden kadınlarla yatan erkekler de var. hatta bazen sadece kadınlarla değil erkeklerle de...
İnsanları hayatlarının bir noktasında zayıf olmuşlarsa yargılayamazsınız... özellikle de kadınları...
Eh, Boynuzlanan erkekle ilgili örneğiniz.. .. burası muhtemelen pek iyi değil... Evet, bu çift birbirini buldu... çok eğleniyorlar... onları yargılamak bize düşmez... onların da mutluluk hakkı... Ama burada yazar muhtemelen hayattan, ihanetsiz aşktan bahsediyordu... Düğünden önceki karısının fırtınalı hayatından sonra, orada harika yaşayan çiftler tanıyorum... ve karısı bunu bile yapmıyor. Aldatmayı düşün... O ve kocası, ateşe ve suya birlikte girecekler... ihanet etmeden, atmadan...
[quote=Debauchee post_id=139863 time=1669302985 user_id=10112] Bunun nesi yanlış? Düşünürseniz her kız ya da kadın potansiyel bir fahişe olabilir. Onlar neler? Aile hayatı isteyen insanlar değil mi? Boynuzlu bir arkadaşımla yaşayan bir fahişe tanıyorum. Saunaya gidiyor ve kimseyle sevişmiyor! Aldatılan arkadaşım hakkında zaten yazmıştım! [/quote] Görüyorum ki büyüyorsun... pek çok yönden bir zavallısın... Hayat insanları kırıp fuhuş yapmaya zorluyorlar.. ve sadece kırılgan bir kadın değil... para ya da mevki yüzünden kadınlarla yatan erkekler de var. hatta bazen sadece kadınlarla değil erkeklerle de... İnsanları hayatlarının bir noktasında zayıf olmuşlarsa yargılayamazsınız... özellikle de kadınları... Eh, Boynuzlanan erkekle ilgili örneğiniz.. .. burası muhtemelen pek iyi değil... Evet, bu çift birbirini buldu... çok eğleniyorlar... onları yargılamak bize düşmez... onların da mutluluk hakkı... Ama burada yazar muhtemelen hayattan, ihanetsiz aşktan bahsediyordu... Düğünden önceki karısının fırtınalı hayatından sonra, orada harika yaşayan çiftler tanıyorum... ve karısı bunu bile yapmıyor. Aldatmayı düşün... O ve kocası, ateşe ve suya birlikte girecekler... ihanet etmeden, atmadan...
Hemen hemen her zaman olduğu gibi, insanların karakterleri, yaşam koşulları ve basit tesadüfler de bunu etkiliyor... Hayatımda hem erdemli fahişeleri hem de kötü niyetli "terbiyeli" kadınları tanıyorum. Ve tam tersi! Fahişe olan biri bu işin içine çekilir ve artık duramaz. Yaşlılık nedeniyle dolaşıma girse bile hala büyükannelerin sevgilileri arasında müşteri arıyor. Ve birisi böyle bir hayata karşı aşı oluyor ve evlendikten sonra örnek bir eş ve anne oluyor...
Ve herkesi ayrım gözetmeksizin - toplu halde - kınamak tam anlamıyla aptalca. Çünkü bu insanlar hakkında hiçbir şey bilmiyoruz. Kınamayı mı yoksa sempatiyi
hak ettiklerini bilmiyoruz...
Hemen hemen her zaman olduğu gibi, insanların karakterleri, yaşam koşulları ve basit tesadüfler de bunu etkiliyor... Hayatımda hem erdemli fahişeleri hem de kötü niyetli "terbiyeli" kadınları tanıyorum. Ve tam tersi! Fahişe olan biri bu işin içine çekilir ve artık duramaz. Yaşlılık nedeniyle dolaşıma girse bile hala büyükannelerin sevgilileri arasında müşteri arıyor. Ve birisi böyle bir hayata karşı aşı oluyor ve evlendikten sonra örnek bir eş ve anne oluyor... Ve herkesi ayrım gözetmeksizin - toplu halde - kınamak tam anlamıyla aptalca. Çünkü bu insanlar hakkında hiçbir şey bilmiyoruz. Kınamayı mı yoksa sempatiyi hak ettiklerini bilmiyoruz... :bel_flag:
[quote=Anonim post_id=315 time=1568290323 user_id=1] Erkekler, eski bir fahişeyle çıkar mıydınız? [/quote] bu bir kadına şu soruyu sormak gibi bir şey mi: eski bir uyuşturucu bağımlısıyla evlenir misiniz?
Gudgeon: ↑24 Nov 2022, 18:28
Ben tam tersini söyleyebilirim. Bir fahişenin yanında zayıflar olacaktır. Bir fahişe, tüm erkekleri seks karşılığında bir menfaat kaynağı olarak algılayacaktır. Ve müşteriye uyum sağlama konusunda çok büyük bir deneyime sahip oldukları için, ailede de aynı şeyi yapacak: iyi bir eş gibi davranacak, seksten tatmin olacak ve hatta başka herhangi bir yalanı açığa vuracak, karşılığında maddi refah alacak . Ve güçlü bir adam bunu görecek ve böyle bir ilişkiye girmeyecektir. Ve zayıf kişi, taklidi gerçek aile mutluluğuyla karıştırarak bu dolandırıcılığa ve köleye aşık olacak. Bunun bir hata olduğunu ya da sadece kullanıldığını kabul etme cesareti olmayacak. Bu arada fahişe daha zengin bir düzenli müşterinin gelmesini bekleyecektir. Yani bunda hiçbir güç yok, bu bir "hastanın" ya da boynuzlananın psikolojisi, başka bir şey değil.
Sana izin vermek istemedim git... ama tek başınasın, bir arkadaşın istedi... Hayat tecrübemiz arasında 20 yıllık bir fark var... tamamen teorik olarak, senin baban olabilirim... ve ebeveynlere büyük değerlerinden dolayı saygı duyulmalı. yaşam deneyimi...
Çobanın yanında zayıf bir kişinin bulunacağını kimse tartışmıyor... ama yalnızca güçlü bir adam eski bir fahişeyle yaşayabilir... Güçlü bir adam bunu kanıtlayabilir onunla yaşarken aldatmak zorunda kalmayacak... maddi açıdan bile mesele değil... Güçlü bir adam karısına ihtiyacı olanı sağlayacaktır .. bu tamamen yeterlidir.... İşte olsa bile. daha çok emebilir... biri lehine bir seçim yapacaktır... ama her şeyden önce... ailede saygı, sevgi ve refah hayati derecede önemli olmalı... Zayıf ve bunu kaldıramıyorum!! ! Öyle bir anı kaçırdınız ki... bir fahişe hakkında ne söylersek söyleyelim, ne düşünürsek düşünelim... ama onlar hayvan değil, duygu ve sevgi yeteneğine sahip basit kadınlar (kadın cinsiyetinin tamamen tüylü yaratıklarından bahsetmiyorum) ama kendilerini zor bir yaşam durumunun içinde bulan ve onları fuhuşa iten kadınlar hakkında... Söyleyin bana bir kadın neden bir çarpıklık tasvir eder? Evet, çünkü onun yanında bir zayıf var!!! Bana yardım edin ve söyleyin bana... fahişe olmayan eşler... orgazm numarası yapmayın, yalan söylemeyin, aldatmayın ve zevk ya da para uğruna sevişmeyin ya da Hediyeler mi, yoksa başkalarının ilgisi nedeniyle mi? Oğlum, hayal kırıklığına uğratıyorum... sikişiyorlar... bazen fahişelerden bile daha fazla...
Taklit hakkında... seksin bir kadını her seferinde boşalttığı bir efsane... hayır, her zaman değil ... Bu herkes için farklıdır... ikinci adam, eğer normal bir adamsa... her zaman yalanı tanıyacaktır... eksiklikler üzerinde çalışacaktır... ihtiyaçlarını ve yeteneklerini ayık bir şekilde değerlendirecektir... ve buna göre sonuçlar çıkaracak ve kararlar verecektir. ... Zayıf kişi gerçekten her şeyden memnun olacaktır .. ve eski bir fahişeyle yaşadığı için değil, zayıf olduğu ve kendi üzerinde çalışamadığı veya çalışmak istemediği için... Bir eşin ihanetinde, bir eş olarak. kural, kocasının suçu çoktur... bunu unutmayın...
Aşık olan güçlü bir adam... karısının geçmişine dikkat etmez... o Sebepleri anlamaya çalışacak ve sebepleri ortadan kaldırmaya çalışacak, kadına doğru yolu seçme fırsatı verecek... Sert bir şekilde ondan onu becermeyi bırakmasını talep edecek... Ama aynı zamanda, yakalayacak Onu reddedilemez kanıtlarla bırakacak... Bir rakibin varlığına tolerans göstermeyecek...
Böyle demiştin kendin: sıradan bir müşteriye uyum sağlamak, başka bir şey değil.
Oğlum... izin ver sana öyle diyeyim... yaşından dolayı sen benim oğlumsun ... bir fahişenin sevemeyeceğinden emin misin?
Kusura bakmayın, bir grup erkekle para karşılığında seks yapmaktan kaynaklanan psikolojik engeller; fahişenin hatası değil mi? Peki, peki.
Z.Y. Konu sıkışıyor mu yoksa düşünceyi mantıksal sonucuna ulaştırmak imkansız mı? Sadece kırpıntılar ve eksiltmeler.
Hayat herkesi kırabilir oğlum... sen kahrolası molalisti bile... Her insanın kendi zayıf noktaları vardır... Birinin ebeveynleri birinin karısı, birinin kocası birinin çocuklarıdır... bir düşünün... ve sonra bir gün en yakınınız... bazıları için o kendisidir... kansere yakalanır... acilen büyük miktarda tedaviye ihtiyacı vardır para... sende yok... benim veya komşunun dolar milyarderi olduğumuzu ve açgözlü olmadığımızı bilsen ne yapacaksın... ama bazı hizmetler için... İnan %90 bizi yalayacaksın, emeceksin ve orgazmmış gibi yapacaksın... para hesaba aktığı sürece... ve senin için ne cinsel tercih, ne arzu, ne de önemli değil. penisin uzunluğu, sizi grup sekse kaydettirme isteğimiz değil... Ve yalnızca %10’u (sanırım) gurur duyuyormuş gibi davranacaksınız... hayatınızdaki kişinin hayatının sönüp gitmesini sessizce izleyin... ve sonra hayatınızın geri kalanında tırnaklarınızı ısırıp nasıl kurtarabildiğinizi ama nasıl kurtaramadığınızı düşüneceksiniz...
Soru... bu yaşam durumunda kimseyi suçlayabilir misiniz? Bence yargılama, yargılanmazsın... hayat tecrübesi çok az olan bir çocuk...
[quote=Gudgeon post_id=139870 time=1669303725 user_id=10218] Ben tam tersini söyleyebilirim. Bir fahişenin yanında zayıflar olacaktır. Bir fahişe, tüm erkekleri seks karşılığında bir menfaat kaynağı olarak algılayacaktır. Ve müşteriye uyum sağlama konusunda çok büyük bir deneyime sahip oldukları için, ailede de aynı şeyi yapacak: iyi bir eş gibi davranacak, seksten tatmin olacak ve hatta başka herhangi bir yalanı açığa vuracak, karşılığında maddi refah alacak . Ve güçlü bir adam bunu görecek ve böyle bir ilişkiye girmeyecektir. Ve zayıf kişi, taklidi gerçek aile mutluluğuyla karıştırarak bu dolandırıcılığa ve köleye aşık olacak. Bunun bir hata olduğunu ya da sadece kullanıldığını kabul etme cesareti olmayacak. Bu arada fahişe daha zengin bir düzenli müşterinin gelmesini bekleyecektir. Yani bunda hiçbir güç yok, bu bir "hastanın" ya da boynuzlananın psikolojisi, başka bir şey değil. [/quote] Sana izin vermek istemedim git... ama tek başınasın, bir arkadaşın istedi... Hayat tecrübemiz arasında 20 yıllık bir fark var... tamamen teorik olarak, senin baban olabilirim... ve ebeveynlere büyük değerlerinden dolayı saygı duyulmalı. yaşam deneyimi... Çobanın yanında zayıf bir kişinin bulunacağını kimse tartışmıyor... ama yalnızca güçlü bir adam eski bir fahişeyle yaşayabilir... Güçlü bir adam bunu kanıtlayabilir onunla yaşarken aldatmak zorunda kalmayacak... maddi açıdan bile mesele değil... Güçlü bir adam karısına ihtiyacı olanı sağlayacaktır .. bu tamamen yeterlidir.... İşte olsa bile. daha çok emebilir... biri lehine bir seçim yapacaktır... ama her şeyden önce... ailede saygı, sevgi ve refah hayati derecede önemli olmalı... Zayıf ve bunu kaldıramıyorum!! ! Öyle bir anı kaçırdınız ki... bir fahişe hakkında ne söylersek söyleyelim, ne düşünürsek düşünelim... ama onlar hayvan değil, duygu ve sevgi yeteneğine sahip basit kadınlar (kadın cinsiyetinin tamamen tüylü yaratıklarından bahsetmiyorum) ama kendilerini zor bir yaşam durumunun içinde bulan ve onları fuhuşa iten kadınlar hakkında... Söyleyin bana bir kadın neden bir çarpıklık tasvir eder? Evet, çünkü onun yanında bir zayıf var!!! Bana yardım edin ve söyleyin bana... fahişe olmayan eşler... orgazm numarası yapmayın, yalan söylemeyin, aldatmayın ve zevk ya da para uğruna sevişmeyin ya da Hediyeler mi, yoksa başkalarının ilgisi nedeniyle mi? Oğlum, hayal kırıklığına uğratıyorum... sikişiyorlar... bazen fahişelerden bile daha fazla... Taklit hakkında... seksin bir kadını her seferinde boşalttığı bir efsane... hayır, her zaman değil ... Bu herkes için farklıdır... ikinci adam, eğer normal bir adamsa... her zaman yalanı tanıyacaktır... eksiklikler üzerinde çalışacaktır... ihtiyaçlarını ve yeteneklerini ayık bir şekilde değerlendirecektir... ve buna göre sonuçlar çıkaracak ve kararlar verecektir. ... Zayıf kişi gerçekten her şeyden memnun olacaktır .. ve eski bir fahişeyle yaşadığı için değil, zayıf olduğu ve kendi üzerinde çalışamadığı veya çalışmak istemediği için... Bir eşin ihanetinde, bir eş olarak. kural, kocasının suçu çoktur... bunu unutmayın... Aşık olan güçlü bir adam... karısının geçmişine dikkat etmez... o Sebepleri anlamaya çalışacak ve sebepleri ortadan kaldırmaya çalışacak, kadına doğru yolu seçme fırsatı verecek... Sert bir şekilde ondan onu becermeyi bırakmasını talep edecek... Ama aynı zamanda, yakalayacak Onu reddedilemez kanıtlarla bırakacak... Bir rakibin varlığına tolerans göstermeyecek... [quote=Gudgeon post_id=139870 time=1669303725 user_id=10218] Böyle demiştin kendin: sıradan bir müşteriye uyum sağlamak, başka bir şey değil. [/quote] Oğlum... izin ver sana öyle diyeyim... yaşından dolayı sen benim oğlumsun ... bir fahişenin sevemeyeceğinden emin misin? [quote=Gudgeon post_id=139870 time=1669303725 user_id=10218] Kusura bakmayın, bir grup erkekle para karşılığında seks yapmaktan kaynaklanan psikolojik engeller; fahişenin hatası değil mi? Peki, peki. Z.Y. Konu sıkışıyor mu yoksa düşünceyi mantıksal sonucuna ulaştırmak imkansız mı? Sadece kırpıntılar ve eksiltmeler. [/quote] Hayat herkesi kırabilir oğlum... sen kahrolası molalisti bile... Her insanın kendi zayıf noktaları vardır... Birinin ebeveynleri birinin karısı, birinin kocası birinin çocuklarıdır... bir düşünün... ve sonra bir gün en yakınınız... bazıları için o kendisidir... kansere yakalanır... acilen büyük miktarda tedaviye ihtiyacı vardır para... sende yok... benim veya komşunun dolar milyarderi olduğumuzu ve açgözlü olmadığımızı bilsen ne yapacaksın... ama bazı hizmetler için... İnan %90 bizi yalayacaksın, emeceksin ve orgazmmış gibi yapacaksın... para hesaba aktığı sürece... ve senin için ne cinsel tercih, ne arzu, ne de önemli değil. penisin uzunluğu, sizi grup sekse kaydettirme isteğimiz değil... Ve yalnızca %10’u (sanırım) gurur duyuyormuş gibi davranacaksınız... hayatınızdaki kişinin hayatının sönüp gitmesini sessizce izleyin... ve sonra hayatınızın geri kalanında tırnaklarınızı ısırıp nasıl kurtarabildiğinizi ama nasıl kurtaramadığınızı düşüneceksiniz... Soru... bu yaşam durumunda kimseyi suçlayabilir misiniz? Bence yargılama, yargılanmazsın... hayat tecrübesi çok az olan bir çocuk...
Bunu okuyamıyorum. Elipsli hata ve hurdaların sayısı gözlerden kanıyor. Üzgünüm ama boşta. Ve hayat tecrübesiyle bilgeliğe dair bir şey daha... Yazmayı bile bilmiyorlar.
Shalun70: ↑24 Nov 2022, 20:49
Oğlum... izin ver sana öyle sesleneyim...
-İzin ver! -Buna izin vermeyeceğim! -Üzgünüm! -Seni affetmeyeceğim! (c)
Z.Y. Bu arada fahişeleri kınadığımı hiç yazmadım. Hizmetlerini hiç kullanmamış olmama rağmen onları bir fenomen ve toplumun bir parçası olarak tamamen kabul ediyorum. Onlara ihtiyaç var, kaçış yok. Ve onlar hiçbir şekilde aşağılanmaya layık değillerdir. Ama onları eş olarak almak hayatını mahvetmek demektir. Ve bir şekilde kendimi fahişelerden daha çok seviyorum Bu arada, başka bir efsane: insanlar fahişelere yalnızca aşırı ihtiyaç nedeniyle giderler. Hayır, çoğunluk tembellikten, zorlanma isteksizliğinden, düz yolda, kolay para kazanmak için, her an vazgeçeceklerini düşünerek oraya gidiyor. Ve ancak o zaman paranın kolay olmadığını, orada çok az romantizm olduğunu ve vazgeçmenin o kadar kolay olmadığını anlarlar. Ve herkesin şefkatli müşteriler için acıklı hikayeleri vardır - müşteri odaklılık: duymak istediklerinizi söyleyecekler.
Last edited by Gudgeon on 24 Nov 2022, 21:55, edited 1 time in total.
These users thanked the author Gudgeon for the post:
Bunu okuyamıyorum. Elipsli hata ve hurdaların sayısı gözlerden kanıyor. Üzgünüm ama boşta. Ve hayat tecrübesiyle bilgeliğe dair bir şey daha... Yazmayı bile bilmiyorlar. *x) [quote=Shalun70 post_id=139945 time=1669312191 user_id=12209] Oğlum... izin ver sana öyle sesleneyim... [/quote] -İzin ver! -Buna izin vermeyeceğim! -Üzgünüm! -Seni affetmeyeceğim! (c) :-D Z.Y. Bu arada fahişeleri kınadığımı hiç yazmadım. Hizmetlerini hiç kullanmamış olmama rağmen onları bir fenomen ve toplumun bir parçası olarak tamamen kabul ediyorum. Onlara ihtiyaç var, kaçış yok. Ve onlar hiçbir şekilde aşağılanmaya layık değillerdir. Ama onları eş olarak almak hayatını mahvetmek demektir. Ve bir şekilde kendimi fahişelerden daha çok seviyorum :-D Bu arada, başka bir efsane: insanlar fahişelere yalnızca aşırı ihtiyaç nedeniyle giderler. Hayır, çoğunluk tembellikten, zorlanma isteksizliğinden, düz yolda, kolay para kazanmak için, her an vazgeçeceklerini düşünerek oraya gidiyor. Ve ancak o zaman paranın kolay olmadığını, orada çok az romantizm olduğunu ve vazgeçmenin o kadar kolay olmadığını anlarlar. Ve herkesin şefkatli müşteriler için acıklı hikayeleri vardır - müşteri odaklılık: duymak istediklerinizi söyleyecekler.
Shalun70,
Yaşa itiraz - şöyle böyle bir fikir. Üstelik yaşlandığımı söylediğimde haklı olduğumu iddia etmek, haklı olduğum anlamına gelir.
Evet, farklı zamanlarda farklı fahişeler vardı, ama mesele aynı; gelişemeyecek, beceri geliştiremeyecek, sosyal merdiveni tırmanamayacak kadar tembeller; kıyafetlerini satmak daha kolay ve hepsi bu.
Ve evet - ister müşteri ister koca olsun, bir erkek onlar için her zaman bir çıkar kaynağıdır.
These users thanked the author Tekrar Geri Dön for the post:
[ref=#bf0000]Shalun70[/ref], Yaşa itiraz - şöyle böyle bir fikir. Üstelik yaşlandığımı söylediğimde haklı olduğumu iddia etmek, haklı olduğum anlamına gelir.
Evet, farklı zamanlarda farklı fahişeler vardı, ama mesele aynı; gelişemeyecek, beceri geliştiremeyecek, sosyal merdiveni tırmanamayacak kadar tembeller; kıyafetlerini satmak daha kolay ve hepsi bu.
Ve evet - ister müşteri ister koca olsun, bir erkek onlar için her zaman bir çıkar kaynağıdır.
[quote=Anonim post_id=315 time=1568290323 user_id=1] Erkekler, eski bir fahişeyle çıkar mıydınız? Genel olarak bu mesleğin temsilcileri hakkında ne düşünüyorsunuz? [/quote] Ama kendisi tecrübeli)))
[quote=svetik125 post_id=139956 time=1669315895 user_id=7435] Ama deneyimli))) [/quote] 18 yaşındaki bir fahişenin 30 yaşındaki bir adamdan daha deneyimli olduğu garip bir an.
Genel olarak fahişelerin anlamı - dedikleri gibi [b][i][u]kadınlar yine de verir.[/u][/i][/ b]
BackAgain: ↑24 Nov 2022, 21:47
gelişemeyecek kadar tembelim, becerilerimi yükseltiyorum, sosyal merdiveni tırmanıyorum
Altın sözler. Son mesajıma da aynı şeyi eklerken her şey burada söylendi. Bu arada, bu onlarla evlenmemek için başka bir neden.
10 dakika 5 saniye sonra gönderildi:
Tipik çocuklara yönelik bahaneler...
Anladığım kadarıyla "mutsuzlar - acıyın, sızlanın-sızlanın" dışında özel bir argüman yok. ’’ ve ’’sen benden gençsin, demek ki ben daha akıllıyım’’ diye bir şey olmayacak mı? Peki, öyle pozisyonu. 40 yaşında bilim doktoru olabilirsiniz, markette yükleyici olabilirsiniz, 70 yaşında ise bankta oturan sokak sarhoşu olabilirsiniz.
[quote=BackAgain post_id=139954 time=1669315637 user_id=11142] gelişemeyecek kadar tembelim, becerilerimi yükseltiyorum, sosyal merdiveni tırmanıyorum [/quote] Altın sözler. Son mesajıma da aynı şeyi eklerken her şey burada söylendi. Bu arada, bu onlarla evlenmemek için başka bir neden.
[size=85][color= green]10 dakika 5 saniye sonra gönderildi:[/color][/size] [quote=Shalun70 post_id=139959 time=1669316135 user_id=12209] Tipik çocuklara yönelik bahaneler... [/quote] Anladığım kadarıyla "mutsuzlar - acıyın, sızlanın-sızlanın" dışında özel bir argüman yok. ’’ ve ’’sen benden gençsin, demek ki ben daha akıllıyım’’ diye bir şey olmayacak mı? Peki, öyle pozisyonu. 40 yaşında bilim doktoru olabilirsiniz, markette yükleyici olabilirsiniz, 70 yaşında ise bankta oturan sokak sarhoşu olabilirsiniz.
Yaş konusunu da ekleyeceğim.
İş yerinde, bana bağlı, babam yaşında olan insanlar var ve onlara neyin ve nasıl yapılması gerektiğini yeniden eğitmek için sürülmemiş bir alan var, ancak deneyim ve cümleler arasında hayal edilemeyecek bir engel var - evet, bunu tüm hayatım boyunca yaptım!
Sonuç olarak, 20-25 yaş arası erkek çocuklar isterlerse modern yöntemleri öğreniyor ve kendilerine verilen görevlerle daha hızlı ve daha iyi başa çıkıyorlar.
Yaş konusunu da ekleyeceğim. İş yerinde, bana bağlı, babam yaşında olan insanlar var ve onlara neyin ve nasıl yapılması gerektiğini yeniden eğitmek için sürülmemiş bir alan var, ancak deneyim ve cümleler arasında hayal edilemeyecek bir engel var - evet, bunu tüm hayatım boyunca yaptım!
Sonuç olarak, 20-25 yaş arası erkek çocuklar isterlerse modern yöntemleri öğreniyor ve kendilerine verilen görevlerle daha hızlı ve daha iyi başa çıkıyorlar.
BackAgain: ↑24 Nov 2022, 21:47
Yaşa hitap etmek şöyle böyle bir fikir. Üstelik, - daha yaşlıyım dediğimde haklı olduğumu iddia etmek, haklı olduğum anlamına gelir.
Evet ve farklı zamanlarda farklı fahişeler vardı, ama asıl mesele şu ki aynı - kendilerini geliştirmek, becerilerini geliştirmek, sosyal merdiven basamaklarını tırmanmak için çok tembeller - kıyafetlerini satmak daha kolay ve hepsi bu.
Ve evet - bir erkek her zaman bir kazanç kaynağıdır ister müşteri ister koca olsun, onlara fayda sağlar.
Peki, diyelim ki yaşınızı uygunsuz bir şekilde suçladınız... neden ikiniz de kaçtınız? tartışmaların dışında mı? Belki de sonuçta haklıyım...?
Bunların tembellik yüzünden de fahişe olduklarına katılmadan edemiyorum... ama bunlar artık kadın değil ve fahişeler ve kadınları yakaladınız mı? fark...?
Ve sosyal merdivene göre de "örnek" eşler fahişe değildir... yatakta kendi merdivenlerini kendileri inşa ederler... sizin için yeni olan ne?
Yalnızca sosyal yardım dağıtan bir adam... erkek değildir ...ya sakatlığının karşılığını sosyal yardımlarla telafi eden bir engellidir... ya da bisiklete binen bir enayidir... Bir erkek, evet , para kazanır ama karşılığında ilgi, şefkat, sevgi ve ev konforu almalı... ve bunun için de para kazanmalıdır.. .
[quote=BackAgain post_id=139954 time=1669315637 user_id=11142] Yaşa hitap etmek şöyle böyle bir fikir. Üstelik, - daha yaşlıyım dediğimde haklı olduğumu iddia etmek, haklı olduğum anlamına gelir.
Evet ve farklı zamanlarda farklı fahişeler vardı, ama asıl mesele şu ki aynı - kendilerini geliştirmek, becerilerini geliştirmek, sosyal merdiven basamaklarını tırmanmak için çok tembeller - kıyafetlerini satmak daha kolay ve hepsi bu.
Ve evet - bir erkek her zaman bir kazanç kaynağıdır ister müşteri ister koca olsun, onlara fayda sağlar. [/quote] Peki, diyelim ki yaşınızı uygunsuz bir şekilde suçladınız... neden ikiniz de kaçtınız? tartışmaların dışında mı? Belki de sonuçta haklıyım...? :angel: Bunların tembellik yüzünden de fahişe olduklarına katılmadan edemiyorum... ama bunlar artık kadın değil ve [url=viewtopic.php?t=216]fahişeler[/url] ve kadınları yakaladınız mı? fark...? Ve sosyal merdivene göre de "örnek" eşler fahişe değildir... yatakta kendi merdivenlerini kendileri inşa ederler... sizin için yeni olan ne? Yalnızca sosyal yardım dağıtan bir adam... erkek değildir ...ya sakatlığının karşılığını sosyal yardımlarla telafi eden bir engellidir... ya da bisiklete binen bir enayidir... Bir erkek, evet , para kazanır ama karşılığında ilgi, şefkat, sevgi ve ev konforu almalı... ve bunun için de para kazanmalıdır.. .
Geri,
Evet, biliyorum neyi kusur bulmak istiyorsun... ve bu arada neredeyse herkeste hata buluyorsun... ve bu atışın psikolojisi de senin için hoş olmayan bir sonuca varıyor... değil mi dostum... ?
Konuyu kaçırdınız... bir fahişe/karı değil... ama doğru yolu seçmiş eski bir fahişe... aradaki farkı hissedebiliyor musunuz?
Sözde öyle bir " ahlak için "beyaz" savaşçı burada.. .. söyle bana burada siyah "kirli" forumda ne yapıyorsun... Bak, kirlenecekler... ya da melek düşmüş...
[ref=#bf0000]Geri[/ref], Evet, biliyorum neyi kusur bulmak istiyorsun... ve bu arada neredeyse herkeste hata buluyorsun... ve bu atışın psikolojisi de senin için hoş olmayan bir sonuca varıyor... değil mi dostum... ? Konuyu kaçırdınız... bir fahişe/karı değil... ama doğru yolu seçmiş eski bir fahişe... aradaki farkı hissedebiliyor musunuz? Sözde öyle bir " ahlak için "beyaz" savaşçı burada.. .. söyle bana burada siyah "kirli" forumda ne yapıyorsun... Bak, kirlenecekler... :wink: ya da melek düşmüş... *x)
🔹 Millet! Yarınız seks yapamıyorken nasıl başa çıkıyorsunuz? Evet, açık: Hamilelik ve menstruasyona teknik olarak birkaç kısıtlamayla izin veriliyor. Ama benimkinde her zaman bir tür sistit ve başka...
Eski sevgilim yazdı ...(eski sevgilim gibi, 3 haftadır tanışıyoruz😆) Ona buna neden ihtiyacın olduğunu söyledim, Seks istediğini sanıyordum. Seks ima etmediğini, sadece iletişim kurmak istediğini...
Last post
Çevrelerde aynı şeyi sürüyorlar
Yanıtla Önceki. konuSonraki konu
35 yaşındaki birçok kadın neden kendilerini yaşlı kadın olarak görüyor? Sonuçta, çoğu durumda bu bir kadın vay be
Last post
35 yaşındaki kadınların çoğu neden kendilerini yaşlı kadın olarak görüyor? Sonuçta çoğu durumda bu bir kadın vay
Sanırım esas olarak görünüş yüzünden. Fahiş boyutlara kadar şişmanlıyorlar, yüz...
Anlıyorum, bunlara Krasnodar’da bakacağım, şimdi orada yaşıyorum, çok uzun zaman önce taşındım, hala ne arkadaşım ne de tanıdığım var, rahatlayacak kimsem yok.
Gerçekten bir fahişeyle seks yapmayı denemek istiyorum ama bir şekilde korkuyorum. Bana ne söyleyebilirsin? Herhangi bir şüphenin olması gerekir mi?
Last post
Daireme seslendim. Bu düğünden önce oldu. Bir keresinde bir kızı evime çağırdım. Bu gün ehliyetimi aldım. Kedi. S. Müstakbel eşim işteydi ve ben bir şişe votka aldım, babam ve erkek kardeşimle...