Bir fahişeyle seks
-
- Potansiyel seks nesnesi
Bir fahişeyle seks
Gerçekten bir fahişeyle seks yapmayı denemek istiyorum ama bir şekilde korkuyorum. Bana ne söyleyebilirsin? Herhangi bir şüphenin olması gerekir mi?
-
Cevap: Fahişeyle seks yapmak
Bir fahişeyi işe alıp almama konusunda hiçbir şüphe yok - eğer güzel bir kızla seks yapmak istiyorsanız ve elinizde kimse yoksa neden olmasın?
-
Cevap: Fahişeyle seks yapmak
Genel olarak, bir erkeğin seks yapıp yapmama konusunda şüphe duyması gariptir, paranın sakıncası yoksa siktir et
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2085
- Orientation: heteroseksüel
-
- ön sevişme
- Total posts: 115
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Re: Fahişeyle seks yapmak
Daireme seslendim. Bu düğünden önce oldu. Bir keresinde bir kızı evime çağırdım. Bu gün ehliyetimi aldım. Kedi. S. Müstakbel eşim işteydi ve ben bir şişe votka aldım, babam ve erkek kardeşimle ehliyetimi yıkadım, litresini bitirdik ve hanımefendi olarak gitmeye karar verdik. Onunla ailesinin evinde yaşıyorduk. Akşam saat altıda eve geldim ve kız istedim, eşim sabah bire kadar işteyken, ben de vaktim varken gösteriş yapacağım. Akşam 7’de aradım, bana seçebileceğim 3 parça getirdiler ve düzgün vücutlu bir kız hemen yanıma koştu (tombul kızları severim). Bu yüzden birkaç saatliğine aldım. Ön sevişmeyi atladık ve yatağa koştuk. Sanki bu buluşmayı uzun zamandır planlıyormuşuz gibi tutkumuz alevlendi. Bizim yatağımızda, ailemin yatağında, balkonda, mutfakta, duşun altında seviştim. Yarım saat sonra durduk ve yatakta uzanıp dilimizi sallıyorduk ve sonra sürtüğüm odaya girmek istedi. Bizi yaktı ama mazereti yok. Gelecekteki eşim eve çok daha erken geldi. Benimki kendini kötü hissetti ve eve gitti. Kendimi çok kötü hissettiğim için bir hesaplaşma düzenlemedim. Bunun gibi. Bir kez yandım.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 92 Replies
- 4646 Views
-
Last post by Ayşari
-
- 20 Replies