Annenin içine boşalmak.
-
Автор темыGennady
- Göz teması kurmak
- Total posts: 2
- Registered for: 1 year 1 month
- Orientation: biseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Annenin içine boşalmak.
19 yaşındayım, henüz seks yapmadım...
Annemle yaşıyorum
Küçükken babam ekmek almak için dışarı çıktı, gerçekten bilmiyorum bile onu hatırla. Annem sık sık seks sahneleri oynuyor ve ben genellikle ekrana bakmaktan utanıyorum.
Ama dün aniden ondan şunu duydum: "Hadi, buraya bak, istediğini biliyorum..."
Arkama döndüm, annem bornozun içinde yatıyordu ve eli amını parmaklıyordu...
Elimi tuttu, pantolonuma soktu, penisimi çıkardı, zaten tutkuyla gergindi ve üzerine oturdu. Üzerime atlamaya başladı, amcıkları hemen ıslandı. Kısa süre sonra bitirdim ve yakın zamanda hamile olduğunu söyledi.
Çocuk mu yoksa torun mu beklemeli?
Annemle yaşıyorum
Küçükken babam ekmek almak için dışarı çıktı, gerçekten bilmiyorum bile onu hatırla. Annem sık sık seks sahneleri oynuyor ve ben genellikle ekrana bakmaktan utanıyorum.
Arkama döndüm, annem bornozun içinde yatıyordu ve eli amını parmaklıyordu...
Elimi tuttu, pantolonuma soktu, penisimi çıkardı, zaten tutkuyla gergindi ve üzerine oturdu. Üzerime atlamaya başladı, amcıkları hemen ıslandı. Kısa süre sonra bitirdim ve yakın zamanda hamile olduğunu söyledi.
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 15
- Registered for: 3 years 1 month
- Orientation: heteroseksüel
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 4644
- Registered for: 4 years 6 months
Re: Anneye boşalmak.

Uyan yoksa kendini kurulayacaksın
🤣
Genady: ↑11 Jun 2024, 16:38 19 yaşındayım, henüz seks yapmadım...
Annemle yaşıyorum
Küçükken babam ekmek almaya gitmişti, ben yapmıyorum’ Onu gerçekten hatırlamıyorum bile. Annem sık sık seks sahneleri oynuyor ve ben genellikle ekrana bakmaktan utanıyorum.
Arkama döndüm, annem bornozun içinde yatıyordu ve eli amını parmaklıyordu... Elimi tuttu, pantolonuma soktu, penisimi çıkardı, zaten tutkuyla gergindi ve üzerine oturdu. Üzerime atlamaya başladı, amcıkları hemen ıslandı. Kısa süre sonra bitirdim ve yakın zamanda hamile olduğunu söyledi.
-
- Flört etmek
- Total posts: 44
- Registered for: 1 year 10 months
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 413
- Registered for: 1 year 8 months
Bitirdim dün ve yakın zamanda hamile olduğunu söyledi. Bunun saçmalık olduğunu ilkokul öğrencileri bile anlayacaktır. Burası yetişkinlere yönelik bir site, aslında lütfen ayrılın.Genady: ↑11 Jun 2024, 16:38 19 yaşındayım, henüz seks yapmadım...
Annemle yaşıyorum
Küçükken babam ekmek almaya gitmişti, ben yapmıyorum’ Onu gerçekten hatırlamıyorum bile. Annem sık sık seks sahneleri oynuyor ve ben genellikle ekrana bakmaktan utanıyorum.
Arkama döndüm, annem bornozun içinde yatıyordu ve eli amını parmaklıyordu... Elimi tuttu, pantolonuma soktu, penisimi çıkardı, zaten tutkuyla gergindi ve üzerine oturdu. Üzerime atlamaya başladı, amcıkları hemen ıslandı. Kısa sürede bitirdim ve yakın zamanda hamile olduğunu söyledi.
- These users thanked the author Andrey-37 for the post:
- Sibiryak89
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1440
- Registered for: 2 years 9 months
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2516
- Registered for: 2 years 8 months
Hak ettiğimiz konular
Tatil başladı, yaz geldi, dışarısı sıcak, bu saçmalıkları buraya yazmaktansa yürüyüşe çıkmayı tercih ederim *x)

Tatil başladı, yaz geldi, dışarısı sıcak, bu saçmalıkları buraya yazmaktansa yürüyüşe çıkmayı tercih ederim *x)
- These users thanked the author Nick1979 for the post (total 3):
- Sibiryak89, Canis91, Vadim77
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2516
- Registered for: 2 years 8 months
-
- Flört etmek
- Total posts: 31
- Registered for: 1 year 5 months
Bu gerçekten kimsenin başına geldi mi? Ailemde uzun süredir bir gerginlik var, daha doğrusu sadece benimle oğlum arasında gerginlik var çünkü kocam uyuyor ve onu nasıl altıma koyacağını düşünüyor. Bu konuyu kendisiyle defalarca konuştuk. Ama bunu yapamıyorum, onun ve kendim için endişeleniyorum. Herhangi bir fiziksel zarara neden olacağından korkmuyorum ve hamile kalabileceğimden de kesinlikle endişelenmiyorum…. Şu anki gibi bir zamanda, çok sayıda doğum kontrol yöntemi göz önüne alındığında, bundan kaçınmak kolaydır. Gelecek beni korkutuyor... Hayat sonra nasıl olacak, çünkü bir anda bitmeyecek ve nereye kadar devam edecek... peki ya ilk başta yorulursam ya da hoşlanmazsam. İnternette her şeyi söylüyorlar ama bu bilgilerin ne kadarı doğru, ne kadarı yalan? Bu soruna aşina kimse yok ya da bunun hakkında konuşmuyorlar, ancak sorun geçmişteydi ve hala da öyle… bu da çözülmesi gerektiği anlamına geliyor.
- These users thanked the author Mamaşamaşa for the post (total 6):
- Bir-İki, Şalun70, Tolkala, Ötesinden Gelen Şehvet, Paul Oakenfold, fötr şapka_1986
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2554
Merhaba, buradasın Bize kocasından bahsetti ama ne istediğine ve oğlunun sana nasıl tepki verdiğine dair tek kelime etmedi. Vücudunuzun giyinik veya loli TABU bölgelerine göz atmaya veya dokunmaya çalışıyor mu? Peki adam kaç yaşında? Biliyorsun, ben bir Honja değilim ve seni yargılamayacağım. Eğer hepinizin arzuları varsa, neden olmasın...? Sadece bunun rıza yaşında gerçekleştiğinden ve şiddet ve zorlama içermediğinden emin olun.Mamashamasha: ↑12 Jun 2024, 21:21 Bu gerçekten kimsenin başına geldi mi? Ailemde uzun süredir bir gerginlik var, daha doğrusu sadece benimle oğlum arasında gerginlik var çünkü kocam uyuyor ve onu nasıl altıma koyacağını düşünüyor. Bu konuyu kendisiyle defalarca konuştuk. Ama bunu yapamıyorum, onun ve kendim için endişeleniyorum. Herhangi bir fiziksel zarara neden olacağından korkmuyorum ve hamile kalabileceğimden de kesinlikle endişelenmiyorum…. Şu anki gibi bir zamanda, çok sayıda doğum kontrol yöntemi göz önüne alındığında, bundan kaçınmak kolaydır. Gelecek beni korkutuyor... Hayat sonra nasıl olacak, çünkü bir anda bitmeyecek ve nereye kadar devam edecek... peki ya ilk başta yorulursam ya da hoşlanmazsam. İnternette her şeyi söylüyorlar ama bu bilgilerin ne kadarı doğru, ne kadarı yalan? Bu soruna aşina kimse yok ya da bunun hakkında konuşmuyorlar, ancak sorun geçmişteydi ve hala da öyle... Bu da çözülmesi gerektiği anlamına geliyor.
-
- Flört etmek
- Total posts: 31
Kocamla tamamen aynı fikirdeyim. Bu tür bir ilişki kurmak birinin tek kararı değildi. Bu noktaya birlikte geldik. Yaşına gelince, o uzun zamandır bir yetişkindi. Arada bir göz atmaya çalıştığında kameralar buldu. Gerçek şu ki, kişisel olarak böyle bir arzum yok. Bu arzuyu çok uzun zamandır sürdürüyor; bu bir arzudan çok bir rüya. Bu sorunu cinsel temas olmadan çözmek ve olası zorlamalardan kaçınmak için başka olası seçeneklerin yokluğunda, durumu kaynatmamak için bunu yapmaya hazır olacağım.
- These users thanked the author Mamaşamaşa for the post:
- Tolkala
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 12
- Registered for: 1 year 2 months
Eğer kendiniz istiyorsanız ve hiçbir ahlaki yasağınız yoksa, o zaman neden oğlunuzla bu ilişkiye girmiyorsunuz, oğlunuz buna hazır, hatta kocanız bile...Mamashamasha: ↑13 Jun 2024, 00:17 Kocamın fikrine tamamen katılıyorum. Bu tür bir ilişki kurmak birinin tek kararı değildi. Bu noktaya birlikte geldik. Yaşına gelince, o uzun zamandır bir yetişkindi. Arada bir göz atmaya çalıştığında kameralar buldu. Gerçek şu ki, kişisel olarak böyle bir arzum yok. Bu arzuyu çok uzun zamandır sürdürüyor; bu bir arzudan çok bir rüya. Bu sorunu cinsel temas olmadan çözmek ve olası zorlamalardan kaçınmak için başka olası seçeneklerin yokluğunda, durumu kaynatmamak için bunu yapmaya hazır olacağım.
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1440
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 5 months
Mamashamasha, görünüşe göre kafan karışmış. Ve bu en kötüsü, çünkü
bu tür sonuçlarla ortalığı karıştırabilirsiniz!!!... Bu nedenle, en iyisi, kıpırdama - ah, ne yapmalıyım?, ah , ne
yapmalıyım? ... Bırakın olaylar kendi akışına bıraksın. Kimseyi cesaretlendirmeyin, ama olayların akışına da fazla müdahale etmeyin... Sonra göreceksiniz, kendiniz çözeceksiniz, oğlunuz ve kocanız sakinleşip ilgilerini kaybedebilir... : günlükpyat:
bu tür sonuçlarla ortalığı karıştırabilirsiniz!!!... Bu nedenle, en iyisi, kıpırdama - ah, ne yapmalıyım?, ah , ne
yapmalıyım? ... Bırakın olaylar kendi akışına bıraksın. Kimseyi cesaretlendirmeyin, ama olayların akışına da fazla müdahale etmeyin... Sonra göreceksiniz, kendiniz çözeceksiniz, oğlunuz ve kocanız sakinleşip ilgilerini kaybedebilir... : günlükpyat:
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1066
Fakat sorun başka bir şey de olabilir. Sizi gizlice kaydeden kameralar bulduklarını iddia ettiniz. Oğlunuzun bunun gibi pek çok forumu okumuş olması ve hatta belki de videolarınızı internetteki şu veya bu kaynakta yayınlamış olması mümkündür. Ve belki de içerik olarak şu veya bu forumda sizinle seks yayınlayacaktır. Ve tüm bunlar pek de iyi değil.
Oğlunuzun bir sorunu çözmesine yardımcı olduğunuzu düşünüyorsunuz, ancak oğlunuzun yalnızca İnternet’teki şu veya bu kaynağa dikkat çekmek istediği ortaya çıkabilir .
Ama bunlar hâlâ çiçek. Tüm bunları çevrimdışı olarak arkadaşlarıyla tartışırsa daha da kötü olur. Ve nihayet dün annesini siktiğiyle övünebilir. Ve ne tür bir kediye sahip olduğunu her şeyi ayrıntılı olarak anlatın. Sıkı veya çok sıkı değil. Anne nasıl davrandı, ne yaptı. Ve eğer ona inanmazlarsa, bir dahaki sefere her şeyi kameraya kaydedeceğine söz verebilir. Ve sonra bu kamerayı yatağın üstünde bir yerde bulacaksınız.
Ve bu elbette çok kötü. Genel olarak beyinsiz gençlerdir. Çevrelerinde gösteriş ve tanınma adına önce bir şeyler yaparlar, sonra düşünürler. Veya bunu hiç düşünmüyorlar bile. Ve sanki, siktir et, ben bir çocuğum. Yapabilirim. Hala sürekli ve düzenli olarak bir şey yüzünden azarlanıyorum. Peki ne için ne fark eder.
Ve arkadaşlarından biri sizin sosyal çevrenizden olabilir. Ve bu arkadaşın bir kız kardeşi var. Ve birbirleriyle çok yakın bir ilişkilerinin olması oldukça olası. Daha büyük kızlar için bu kolay olabilir; ikisi de silah gibi sikişmek ister. Ve işte yanımda kardeşim, aslında en yakınım. Ayrıca sikişmek de istiyor.
Böylece bu arkadaş kız kardeşine söyleyebilir, o da annesine anlatacak. Burada olduğu gibi Sashka, Vitka’nın, Vitka’yı bilirsin, annesini becerdiğini söylüyor. Ve videoları göstereceğine söz verdi.
Ve bundan sonra ne olacağını tahmin edebilirsiniz.
Ancak oğlunuzla seks yaptığınız gerçeğinde kötü bir şey görmüyorum.
Dünyanın her yerinde olmasına rağmen bazı ülkelerde farklı düşünüyorlar. Örneğin Venezuela’da bir oğul ile annesi arasındaki seks kesinlikle önerilmez. Ancak büyüyen bir kız ile babası arasındaki seks teşvik ediliyor. Ailede de kızın babasına olan ilgisi karısı tarafından olumsuz algılanmıyor. Yani ilişkinin mantığı öyledir ki cinsellik kızda ortaya çıkar ve bu konuda ona baba gibi başka kim yardımcı olabilir. Çünkü aynı yaştaki deneyimsiz ve alaycı gençler olarak doğru davranamazlar ve müstakbel kadında telafisi mümkün olmayan travmalar yaratmazlar.
Yine baba onunla seks yapmaya gelirse, en fazla dikkatli ve düşünceli olacaktır. Ancak kız başlangıçta babasını seviyor ve babası olduğu için bir erkek olarak ondan etkilenmesi gerekiyor. Genel olarak ben bu olayı hoş karşılamıyorum ve desteklemiyorum. Bunlar, dünyamızın diğer ülkelerindeki insanların zihniyetinin sadece bazı gerçekleridir. Genel olarak, Latin Amerika’nın diğer ülkelerinde, sokakta el ele yürüyen bir baba ve genç kızı sıklıkla görebilirsiniz. Ve kızımın zaten 3 beden göğüsleri ve buzdolabı büyüklüğünde bir kıçı var.
Bu durumda ben kişisel olarak aile içinde herkesin birbirine güvenmesi ve sadece yardım etmek istemesi durumunda herhangi bir sorun görmüyorum.Mamashamasha: ↑13 Jun 2024, 00:17 Kocamın fikrine tamamen katılıyorum. Bu tür bir ilişki kurmak birinin tek kararı değildi. Bu noktaya birlikte geldik. Yaşına gelince, o uzun zamandır bir yetişkindi. Arada bir göz atmaya çalıştığında kameralar buldu. Gerçek şu ki, kişisel olarak böyle bir arzum yok. Bu arzuyu çok uzun zamandır sürdürüyor; bu bir arzudan çok bir rüya. Bu sorunu cinsel temas olmadan çözmek ve olası zorlamalardan kaçınmak için başka olası seçeneklerin yokluğunda, durumu kaynatmamak için bunu yapmaya hazır olacağım.
Fakat sorun başka bir şey de olabilir. Sizi gizlice kaydeden kameralar bulduklarını iddia ettiniz. Oğlunuzun bunun gibi pek çok forumu okumuş olması ve hatta belki de videolarınızı internetteki şu veya bu kaynakta yayınlamış olması mümkündür. Ve belki de içerik olarak şu veya bu forumda sizinle seks yayınlayacaktır. Ve tüm bunlar pek de iyi değil.
Oğlunuzun bir sorunu çözmesine yardımcı olduğunuzu düşünüyorsunuz, ancak oğlunuzun yalnızca İnternet’teki şu veya bu kaynağa dikkat çekmek istediği ortaya çıkabilir .
Ama bunlar hâlâ çiçek. Tüm bunları çevrimdışı olarak arkadaşlarıyla tartışırsa daha da kötü olur. Ve nihayet dün annesini siktiğiyle övünebilir. Ve ne tür bir kediye sahip olduğunu her şeyi ayrıntılı olarak anlatın. Sıkı veya çok sıkı değil. Anne nasıl davrandı, ne yaptı. Ve eğer ona inanmazlarsa, bir dahaki sefere her şeyi kameraya kaydedeceğine söz verebilir. Ve sonra bu kamerayı yatağın üstünde bir yerde bulacaksınız.
Ve bu elbette çok kötü. Genel olarak beyinsiz gençlerdir. Çevrelerinde gösteriş ve tanınma adına önce bir şeyler yaparlar, sonra düşünürler. Veya bunu hiç düşünmüyorlar bile. Ve sanki, siktir et, ben bir çocuğum. Yapabilirim. Hala sürekli ve düzenli olarak bir şey yüzünden azarlanıyorum. Peki ne için ne fark eder.
Ve arkadaşlarından biri sizin sosyal çevrenizden olabilir. Ve bu arkadaşın bir kız kardeşi var. Ve birbirleriyle çok yakın bir ilişkilerinin olması oldukça olası. Daha büyük kızlar için bu kolay olabilir; ikisi de silah gibi sikişmek ister. Ve işte yanımda kardeşim, aslında en yakınım. Ayrıca sikişmek de istiyor.
Böylece bu arkadaş kız kardeşine söyleyebilir, o da annesine anlatacak. Burada olduğu gibi Sashka, Vitka’nın, Vitka’yı bilirsin, annesini becerdiğini söylüyor. Ve videoları göstereceğine söz verdi.
Ve bundan sonra ne olacağını tahmin edebilirsiniz.
Ancak oğlunuzla seks yaptığınız gerçeğinde kötü bir şey görmüyorum.
Dünyanın her yerinde olmasına rağmen bazı ülkelerde farklı düşünüyorlar. Örneğin Venezuela’da bir oğul ile annesi arasındaki seks kesinlikle önerilmez. Ancak büyüyen bir kız ile babası arasındaki seks teşvik ediliyor. Ailede de kızın babasına olan ilgisi karısı tarafından olumsuz algılanmıyor. Yani ilişkinin mantığı öyledir ki cinsellik kızda ortaya çıkar ve bu konuda ona baba gibi başka kim yardımcı olabilir. Çünkü aynı yaştaki deneyimsiz ve alaycı gençler olarak doğru davranamazlar ve müstakbel kadında telafisi mümkün olmayan travmalar yaratmazlar.
Yine baba onunla seks yapmaya gelirse, en fazla dikkatli ve düşünceli olacaktır. Ancak kız başlangıçta babasını seviyor ve babası olduğu için bir erkek olarak ondan etkilenmesi gerekiyor. Genel olarak ben bu olayı hoş karşılamıyorum ve desteklemiyorum. Bunlar, dünyamızın diğer ülkelerindeki insanların zihniyetinin sadece bazı gerçekleridir. Genel olarak, Latin Amerika’nın diğer ülkelerinde, sokakta el ele yürüyen bir baba ve genç kızı sıklıkla görebilirsiniz. Ve kızımın zaten 3 beden göğüsleri ve buzdolabı büyüklüğünde bir kıçı var.

-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 88
İmparatoriçe, iyi ayarlanmış anne

9 saniye sonra gönderildi:
🤣😂
9 saniye sonra gönderildi:
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1066
Bu arada, yazım tarzına bakılırsa, bunun bir kadın tarafından yazılmadığı açık değil mi?
Sanırım yazım tarzından bunun bir kadın tarafından yazılmadığını söyleyebilirim.
Aslında ben erkeğim. Ve takma ad, anonim bir giriş sırasında forum tarafından atandı.
Bu arada, yazım tarzına bakılırsa, bunun bir kadın tarafından yazılmadığı açık değil mi?

Sanırım yazım tarzından bunun bir kadın tarafından yazılmadığını söyleyebilirim.
-
- Orgazm!
- Total posts: 660
- Registered for: 3 years 3 months
- Orientation: biseksüel
nGennady, sen amcık değilsin... sen amcıksın!)))))Genady: ↑11 Jun 2024, 16:38 19 yaşındayım, henüz seks yapmadım...
Annemle yaşıyorum
Arkama döndüm, annem bornozun içinde yatıyordu ve eli amını parmaklıyordu... Elimi tuttu, pantolonuma soktu, penisimi çıkardı, zaten tutkuyla gergindi ve üzerine oturdu. Üzerime atlamaya başladı, amcıkları hemen ıslandı. Kısa süre sonra bitirdim ve yakın zamanda hamile olduğunu söyledi.
-
- Orgazm!
- Total posts: 748
- Registered for: 3 years
Doğum kontrolünü unutmamalısınız, seks iyidir, ancak kimse sonuçları iptal etmedi)
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2554
Eğer arzu yoksa tüm bunlar zorla yapılacaktır. ... ve Zorla yapılan hiçbir şey sana zevk getirmez! Oğlunuz size ilgi gösteriyor mu? Ya da belki ailesini baştan çıkarmak isteyen bir baba veya üvey babasınız?
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 67 Replies
- 4582 Views
-
Last post by sae2000
-
- 14 Replies