Bu durum hakkında ne düşünüyorsunuz?

Kan akrabaları arasındaki ilişkiler
Автор темы
Örnekler
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 16
Registered for: 1 year 4 months
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Bu durum hakkında ne düşünüyorsunuz?

Unread post by Örnekler »

Genel olarak, en sevdiğim seks içeriği türleri hakkında konuşacak olursak, birçok seçeneği sıralayabilirim, ancak şu anda kişisel zevkime göre diğerlerinin yanı sıra ensest özellikle öne çıkıyor.

Bununla ilgili çok fazla hayal kurdum, düşündüm ve hatta masum insanların cinsel içerikli eylemlerini bile fark ettim, ancak kasıtlı olarak düşünmeden değil, kazara.

Örneğin, el yordamıyla el yordamıyla el yordamıyla el yordamıyla baktım. küçük yaşta sokakta yalnız kaldığımızda kuzenimin poposuna çarptım ama erotik konulara ilgimi kesecek kadar değil.

Her şey orada başladı.

Fantezilerim güçlendi ve daha çok farklı türleri, özellikle de ensesti içeriyordu.

Sanırım pek çok erkek bir noktada külot kullanmayı denemeye karar verdi, ancak hemen vazgeçti. , ilk andan beri adrenalin alıyor ve sonra hiçbir şey hissetmiyor.

Zaten 14 yaşındayken güçlü cinsel aktivite göstermeye başladı ve ben de mastürbasyon yaparak bunu bozdum.

Fakat bir gün yaklaşık 12 yaşındaki diğer kuzenimin yanına yerleştirildim.

O sırada kendimi bırakamadım, sonuçta misafirler gelmişti ve o zamanlar bazı vakalar olmasına rağmen tuvalete gitmeyi henüz düşünmemiştim.

Uzun bir süre yıkılıp endişelendikten sonra ya ona sürtünmeye başladım ya da sadece Kendimi çıplak bir şekilde onun üyesine bastırdım ama saçmalıklara maruz kaldım ve aslında sadece adrenalinden ve şu anda ne yaptığımı fark ettiğimden biraz keyif aldım, ama genel olarak utanç vericiydi. Riskli eylemlerin hiçbir faydası yok.

Ve bu eylemler beni rahatsız etmeye başladı.
Anladım ki onu uyandırdım ya da henüz tam olarak uyumamış olan kız kardeşim , ne yaptığımı hissettim ve genel olarak onunla güçlü bir ilişkim olmadığı ve annesine küçük yaşından bahsettiği gerçeğini göz önünde bulundurarak, ancak şaşırtıcı bir şekilde hadım edilmedim, sadece azarlandım.

Bu olay zaman içinde kayboldu ve hiçbir şey olmadı, ancak suları test eden her türlü ince eylemle geçen bir yıl daha sonra, güçlü erkek kardeşimin gözü önünde bu olay hakkında kız kardeşimle konuşabildim. -kız kardeş ilişkisi onunla zaten gelişmişti, ona beni bir daha kimseye vermemesini söyledim çünkü bu çok ciddi ve eğer bir şey istemiyorsa daha iyi olur, hemen bana anlatsın .
n
O da bunu kabul etti ve konuşmayı tersine çevirmek için hangi yolları ve çatalları kullandığımı hatırlamıyorum, böylece öyle bir duruma geldik ki, ben sürece yaptığım şeye genel olarak karşı çıkmıyordu. ona bir bilgisayar ver .

Ve o andan itibaren kız kardeşimin geceye daha yakın oynamasına izin vererek ona hafifçe dokunabildim. Her şey zararsız bir şekilde başladı, ancak çok ileri giden içkiler de vardı.

Fakat o başka bir şehre gittikten sonra bağlantımız kesildi ve bir süre sonra ben 19, o ise 17 yaşına geldiğinde. , tekrar buluştuk ve nasıl Genel olarak olan her şeyi hatırladığı ortaya çıktı ve hatta bir gün bir süre yalnız kaldığında kendisi yanıma geldi ve geçmişten bahsetmeye başladı çünkü ikimiz de ihtiyacımız olduğunu anladık. bunu bir şekilde tartışmak için.

Ve şimdi aşağı yukarı şimdiki zamana geçtik ve ben ona karşı hislerimi göstermeye, ağladığında onu rahatlatmaya, onu korumaya, desteklemeye ve hatta Geçmişle ilgili konuşmayı hatırlayınca bana kızmadığını anladım ve bir gün şakalarımıza karşılık vermeye çalıştım ve büyük bir çabayla onu önce göğüs fotoğrafı çekmeye ikna etmeyi başardım, bir süre sonra yolumuza devam ettik. göğüslerine dokunabileceğim gerçeğine. Sonra yine milyonlarca çaba harcayarak onu belden aşağısı fotoğraf çekmeye ikna etti. Zamanla, onun izniyle onu okşayabildiğim bir dönem başladı ve ortaya çıktı ki, seks konusunda oldukça eğitimsizdi, hiç mastürbasyon yapmıyordu ve bu konuda kızların bildiği dışında hiçbir şey bilmiyordu. vajinaları ve erkeklerin penisleri var.

En azından okul ders kitaplarından bir şeyler bilmesi dışında fizyoloji konusundaki bilgi düzeyinin tüm bunlara başladığımızda hemen hemen aynı kaldığını söyleyebilirim.

B Son zamanlarda özellikle pes etmeye başladı ve bir keresinde onu ve kendimi okşadığımda neredeyse tutkudan yanıyorduk. Anladığım kadarıyla bu sefer ilk kez orgazm yaşadı ya da buna çok yaklaşmıştı.

Ve o sırada oral seks penisimi ona göstermeyle başladı ve böylece o da orgazm oldu. bundan korkmazdım.

Fakat tüm ilişkilerimiz sadece eylemlerde değil, sözlerde de kendini gösteriyordu.
Birbirimizi sevdiğimizi söylediler vs. ama yine de, beni gerçekten sevip sevmediğini sorduğumda evet, evet diye cevap vermesine rağmen, bir şekilde gergindi ve küçük kavgalarımızın olduğu anlarda, onun bana olan aşkından ve yalan söylediğinden bahsetmek için acele ediyordum. buna çok ciddi tepki verdi ve beni sevdiğini söyledi.

Şimdi yine uzaktayım ve geçen ay onun okulda birine aşık olduğunu öğrendim.
Eh, annesi de derslere katılma isteğinden bahsederken böyle söyledi, muhtemelen onun içindi ama oraya gitmek istemediği konusunda sık sık dırdır ediyordu.

nVe şimdi kendimi çok tuhaf hissediyorum.
Bir zamanlar bu habere üzüldüm ve onu bir başkasına vermek istemedim, ancak ben onun gerçekten aşık olup olmadığını bilmiyorum. Ama eğer gerçekten aşık olduysa bu konuya burnumu sokmama zorunluluğu hissediyorum.
Ama gitmesine izin veremem, onu gerçekten mezara kadar sevdiğimi söylemiyorum ama Ona karşı hiçbir şey hissetmediğimi söylemeyeceğim ve onun kuzenim ve genel olarak sorunun kuzenim ve tam tersine şunu hissediyorum: gerçekten ensest ilişkiye girmek için tek şansım bu.

nSanırım sana her şeyi anlattım. Bunu neden yazdığımı bilmiyorum. Belki sadece paylaşmak istiyorum, belki bazı düşünceleri duymak istediğim için, belki de hepsini ben uydurdum ve buna hiç dikkat etmenize gerek yok, ben deliyim, tedaviye ihtiyacım var.
These users thanked the author Örnekler for the post (total 5):
Mart, PavelNokia, abartı, Rasaroam, Ötesinden Gelen Şehvet
sağırlığın
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 263
Registered for: 1 year 5 months
 Re: Bu durum hakkında ne düşünüyorsunuz?

Unread post by sağırlığın »

Şimdi kaç yaşındasın?
slavik.meshalkin
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 425
Registered for: 2 years 11 months

Unread post by slavik.meshalkin »

Arkadaşı çıktısını aldığında size verecek ve kiminle daha iyi olacağını seçecek.
PavelNokia
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 482
Registered for: 2 years 4 months
Orientation: heteroseksüel

Unread post by PavelNokia »

İlk aşk ve akraba. Birlikte büyüdünüz, duygularınız var, bu normal!
Senin için her şeyin yoluna gireceğinden yüzde yüz eminim!
These users thanked the author PavelNokia for the post:
abartı
Автор темы
Örnekler
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme

karlikin: 20 Mar 2024, 07:27 Şu anda kaç yaşındasınız?
Şu anda yaşanan durum 19 ve 17’de hala aynı.
Автор темы
Örnekler
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme

6 dakika 2 saniye sonra gönderilir :
slavik.meshalkin: 20 Mar 2024, 07:36 Arkadaşı yazdırdığında bunu sana verecek o ve kiminle daha iyi olacağını o seçecek
Teşekkür ederim, ama buna ihtiyacım yok, sahibi benim ve birinin ona dokunup seks yapmak beni çok kızdırıyor.
Bu benim karakterim.
alexvigner
İlgi gösteriliyor
Total posts: 9
Registered for: 1 year 1 month
Orientation: aseksüel

Unread post by alexvigner »

slavic.meshalkin, ne olursa olsun.
Ötesinden Gelen Şehvet
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 462
Registered for: 2 years 11 months

Unread post by Ötesinden Gelen Şehvet »

Her şey doğruysa (wanker’ların bariz icatlarının aksine iyi yazılmış), o zaman ensestin nasıl zarar verebileceğinin iyi bir göstergesi. Bir taraf için bu masum bir şaka ve kendini tanıma fırsatı iken, diğer taraf için güçlü bir duygusal bağa dönüşen bir ilgiydi. Yazar öyle düşünse de ben buna aşk demem. Eğer kız kardeşimin gerçekten biri varsa serbest bırakılması gerekiyor. Zaten aranızda bir ilişki kuramazsınız (toplam sosyal baskı), ancak bu şekilde ona mutlu olma şansı verebilirsiniz. Evet, incineceksin ama bunu herkes yaşıyor (bunu ilk aşkta kırılan bir kalbe benzetiyorum)
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Ensest”