Fahişeler hakkında ne düşünüyorsunuz?
-
- Potansiyel seks nesnesi
Re: Fahişeler hakkında ne düşünüyorsunuz?
Bazen bu tür insanların hizmetlerini kullanıyorum, her zaman bedava seks yapmıyorum, bu yüzden bazen ekstra para ödüyorum ahaha
-
- Flört etmek
- Total posts: 49
- Orientation: heteroseksüel
-
- Potansiyel seks nesnesi
Fahişeler hakkında ne düşünüyorum?
Özlerine dayanarak - Kadınların özü ve onlara verilen ayrıcalıklar... bir gün sadece Evrenin Merkezi ve Denizin diğer Hanımları olmaktan yoruldular... ve şunu yapmak istediler: güçlerine ilişkin ek onay alırlar. Yalnızca bir erkeğin bir kadın için, yani onun kişisel erkeği (köle) için harcama yapması (okuyun: emek vermesi) başka bir şeydir... ve çok sayıda erkeğin olması tamamen başka bir şeydir. Açıkçası, üstünlük duygusu buna karşılık gelen sayıda katlanıyor.
Özlerine dayanarak - Kadınların özü ve onlara verilen ayrıcalıklar... bir gün sadece Evrenin Merkezi ve Denizin diğer Hanımları olmaktan yoruldular... ve şunu yapmak istediler: güçlerine ilişkin ek onay alırlar. Yalnızca bir erkeğin bir kadın için, yani onun kişisel erkeği (köle) için harcama yapması (okuyun: emek vermesi) başka bir şeydir... ve çok sayıda erkeğin olması tamamen başka bir şeydir. Açıkçası, üstünlük duygusu buna karşılık gelen sayıda katlanıyor.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 76
Güzel bir fahişeyle evlenirdim
- These users thanked the author maxim.maximovich for the post:
- KseniaPony
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1531
Neden onları düşünüyorsunuz? Bu bir meslek. Bu mesleğin gelir getirmediği kişileri - eşlerini daha iyi düşünün.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 70
Fuhuş kavramına saygım var ve şimdiki halini de küçümsüyorum.
Açıklamaya çalışacağım.
Önceden fahişe bir periye, bir hemşireye benziyordu. İhtiyacı olanlara yardım eden kişi. İnsanlara hizmet etme misyonu. İnsanlar kalplerinin peşinden giderek fahişe oldular. Birçok ülkede saygı duyulan bir meslekti. Aileler kurullarının fahişeye dönüşmesini hayal ediyordu. Herkes götürülmedi ama fazla para da alamadılar. Sadece kendi geçimini sağlamak için.
Artık am fiyatlarının yapay olarak artırıldığı çağda, fahişeler insan ihtiyaçlarından kazanç sağlayan açgözlü yaratıklardır. Müşterinin şehvetine hizmet etme yeteneği veya arzusu olmadığından, esasen müşteriyi kâr için kullanırlar. Çok fazla para ödeyerek, bir parça aşağılanmadan başka bir şey elde edemezsiniz.
Evet, kesinlikle davaları için ayağa kalkan ve kendilerini tamamen müşterilerine adayan birkaç iyi fahişe kaldı.
Açıklamaya çalışacağım.
Önceden fahişe bir periye, bir hemşireye benziyordu. İhtiyacı olanlara yardım eden kişi. İnsanlara hizmet etme misyonu. İnsanlar kalplerinin peşinden giderek fahişe oldular. Birçok ülkede saygı duyulan bir meslekti. Aileler kurullarının fahişeye dönüşmesini hayal ediyordu. Herkes götürülmedi ama fazla para da alamadılar. Sadece kendi geçimini sağlamak için.
Artık am fiyatlarının yapay olarak artırıldığı çağda, fahişeler insan ihtiyaçlarından kazanç sağlayan açgözlü yaratıklardır. Müşterinin şehvetine hizmet etme yeteneği veya arzusu olmadığından, esasen müşteriyi kâr için kullanırlar. Çok fazla para ödeyerek, bir parça aşağılanmadan başka bir şey elde edemezsiniz.
Evet, kesinlikle davaları için ayağa kalkan ve kendilerini tamamen müşterilerine adayan birkaç iyi fahişe kaldı.
- These users thanked the author Karanlık Lord for the post (total 2):
- Tolkala, seksmarina80
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 153
- Orientation: biseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Onlar hakkında ne düşünmeliyiz? Sanırım parayı üç kez boşa harcadım... Etkilenmedim... Diğer yarınla daha iyi
-
- Orgazm!
- Total posts: 942
Benim için fahişe sadece başka bir kadındır (metres), eğer seks onun için heyecan vericiyse ve sonunda birçok insanla birlikte oluyorsa neden olmasın.
Kızdan az önce hoşlandım, ona 500 ruble verdim, o da geldi , ben onu istiyorum ve o gülümsüyor
Mamba ile ilgili yazışmalarda, örneğin, bir fotoğraf gördüm, yazıyorum, seni istiyorum, beni hemen görmedin vs., kızlar görmez erkeklerin iletişim yoluyla değil, göğüs büyüklüğü, vücut şekli, yüz, bacaklar, mayoyla güzel, iş yerinde iyi bir fotoğrafı, etek, çorap ve botlarla istediklerini anlayın.
Kızdan az önce hoşlandım, ona 500 ruble verdim, o da geldi , ben onu istiyorum ve o gülümsüyor
Mamba ile ilgili yazışmalarda, örneğin, bir fotoğraf gördüm, yazıyorum, seni istiyorum, beni hemen görmedin vs., kızlar görmez erkeklerin iletişim yoluyla değil, göğüs büyüklüğü, vücut şekli, yüz, bacaklar, mayoyla güzel, iş yerinde iyi bir fotoğrafı, etek, çorap ve botlarla istediklerini anlayın.
- These users thanked the author alex503311 for the post (total 3):
- Tavşan, KseniaPony, Onizm
-
- Orgazm!
- Total posts: 728
Bize ellerinden geldiğince yardımcı oluyorlar.
- These users thanked the author helikopter9 for the post:
- Onizm
-
- Orgazm!
- Total posts: 594
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 312
Onlara normal insanlar gibi davranıyorum. Onlarla seks, hizmet alıp satmak gibidir, bazıları mallarını sunar ve siz de daha fazlasını istersiniz.
Gençliğimde hizmetlerini birçok kez kullandım. Biriyle öğle yemeğinde buluşurdum, bir başkasıyla akşam yemeğinde buluşurdum. Bana kız veren birkaç gül annem vardı. Kızlar harikaydı, hatırlanacak çok şey var. ))
Gençliğimde hizmetlerini birçok kez kullandım. Biriyle öğle yemeğinde buluşurdum, bir başkasıyla akşam yemeğinde buluşurdum. Bana kız veren birkaç gül annem vardı. Kızlar harikaydı, hatırlanacak çok şey var. ))
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 400
Benim için fahişe bir amiptir!
Deliğiyle para kazanmak dışında başka hiçbir şey yapamayan bir kız!
Bunlar çoğunlukla uyuşturucu bağımlılarıdır!
Deliğiyle para kazanmak dışında başka hiçbir şey yapamayan bir kız!
Bunlar çoğunlukla uyuşturucu bağımlılarıdır!
- These users thanked the author Büyüleyici for the post:
- Ahlaki
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1531
Çok yüksek maaşlı bir fahişe tanıyorum. Bu onun için bir hobi. Kocası çok zengin bir adam. İki çocuğu var.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 56
Söylemesi zor))
Yalnızca bir kez bir fahişeyle birlikteydim)))
Yalnızca bir kez bir fahişeyle birlikteydim)))
-
- ön sevişme
- Total posts: 147
Fuhuşun özü ve eskiden çok saygı duyulan bir mesleğin mevcut temsilcileri büyük ölçüde çarpıtılmıştır (en hafif ifadeyle)
Fakat genelleme yapmak istemiyorum, her meslekte yüksek vasıflı profesyoneller vardır ve vardır. ....... bunu boşuna iş yapanlar.
Fakat genelleme yapmak istemiyorum, her meslekte yüksek vasıflı profesyoneller vardır ve vardır. ....... bunu boşuna iş yapanlar.
- These users thanked the author seksmarina80 for the post:
- Onizm
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 163
alex503311, bir fahişe için seks ne kadar saf kavramlar. para kazanmanın bir yoludur ve yalnızca ihtiyaç duydukları paradır. Ve onlar seksten değil, onlara ödediğiniz paranın miktarından zevk alıyorlar.
-
- Orgazm!
- Total posts: 558
İyi bir fahişe iyi bir ürün gibidir. Bir kız mesleğinde %100’ünü veriyorsa, bu süperdir (tıpkı diğerlerinde olduğu gibi). Ama ben beleşçileri ve hack’leri sevmiyorum, bazılarının söylediği gibi, sadece para çöpe atılıyor...
Ve bir kız işine önem verir ve ona ruhuyla yaklaşırsa, o zaman bu olur sınıftır. Ve meslek normaldir, diğerlerinden daha kötü değildir (bu tür güzellikler için).
Bizim mesleğimizde herkes aynı zamanda kendimizi satarak tanıtıyor ve daha fazla para kazanmak istiyor. Yani her biri kendine ait.
Ve bir kız işine önem verir ve ona ruhuyla yaklaşırsa, o zaman bu olur sınıftır. Ve meslek normaldir, diğerlerinden daha kötü değildir (bu tür güzellikler için).

-
- Orgazm!
- Total posts: 520
Gençliğinde karım MP için birkaç kez sikildi) zamanlar zordu, işsiz kaldı ve öyle de olması gerekiyordu. Arkadaşı, o zamanlar çoğunlukla herkesin takıldığı bir barda çalışıyordu ve ona "müşteriler" buluyordu. Çoğunlukla bunlar çok daha yaşlı, evli, tamamen karısından sola giden erkeklerdi. Çok fazla suç ya da çeşitlilik yoktu, sadece klasikler ve oral seks, çoğunlukla arabalarda))) Elbette kendini bir fahişe olarak görmüyor ama bunu düşünmekten de pek hoşlanmıyor. Genel olarak bir süre sağa sola sikişmesine rağmen, tamamen kendi zevki için))), bu yüzden hem o hem de ortaklarının mutlu olduğunu düşünüyorum)
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 99
İlk karım, ben ordudayken hediyeler için sikişti))) kendisi itiraf etti. İkinci eş her şeyi reddediyor, ama gerçek bir fahişe olan bir kız arkadaşına sahip olmak))) ve denemiyor musun? Şaka yapıyorum ve onun masumiyetine inanıyor gibiyim. Ama bazen para için sikişmesine aldırış etmezdim. Bu beni heyecanlandırıyor.
-
- Orgazm!
- Total posts: 942
Diyelim ki çalışıyor, tanıştıklarında erkekleri seçiyor ve işte bu hack işi, ünlü bir aktör diyelim. bir yıl önce mastürbasyon yaptığı
ve tecrübeli ve onu çok istiyor, ayrıca kritik günlerde 2-3 gün içinde kendisi de onun üzerine atlayacak ve sanırım birden fazla kez boşalacak.
Evet ve mazeretler. Sadece pek çok fahişe seksin gerekli olduğunu söylemiyor, yani bazıları para için çalışıyor, ancak birçoğu seks işçisi oluyor ve eş değiştirmeye ihtiyaç duyuyorlar.
Ayrıca birçok video gördüm, tabii ki iş var, kamera karşısında oyunculuk var ama bazen aktrisin yüzdüğünü görüyorsunuz, örneğin bir genbang videosunda,
kızın dayandığı ve filme alındığı açık, ancak 4-5’te erkeklerde artık kendini kontrol edemiyor, heyecanlanmaya başlıyor.
Örneğin, tecavüz ve sert seks gibi, Biri şaşkına dönüyor ve ona tecavüz edildiğinde boşalmaya başlıyor.
Evet, ve amın durumuna göre değişir, kızlara ya da kadınlara bulaştığını gördüm ve hemen inliyor, yani ileri geri hareketten dolayı güçlü bir şekilde boşalırsa,
yaklaşık 10 dakika sonra adamdan hoşlanmasa bile delirmeye başlayacak, ama onunla 50 kez boşalırsa ona bağlanacak.
nBende de vardı, bir arkadaşımda yoktu pek hoşuma gitti, sonra üzerimi örtmeye başladı, sonra düzenli olarak boşalmaya başladı, sonra da kıskanmaya başladı.
Sanırım bahane, kocam gelecek, çalıştım , çalıştım, yoruldum ama gerçek hayatta günde 5-10 kez orgazm oluyorum.
Diyelim ki çalışıyor, tanıştıklarında erkekleri seçiyor ve işte bu hack işi, ünlü bir aktör diyelim. bir yıl önce mastürbasyon yaptığı
ve tecrübeli ve onu çok istiyor, ayrıca kritik günlerde 2-3 gün içinde kendisi de onun üzerine atlayacak ve sanırım birden fazla kez boşalacak.
Evet ve mazeretler. Sadece pek çok fahişe seksin gerekli olduğunu söylemiyor, yani bazıları para için çalışıyor, ancak birçoğu seks işçisi oluyor ve eş değiştirmeye ihtiyaç duyuyorlar.
Ayrıca birçok video gördüm, tabii ki iş var, kamera karşısında oyunculuk var ama bazen aktrisin yüzdüğünü görüyorsunuz, örneğin bir genbang videosunda,
kızın dayandığı ve filme alındığı açık, ancak 4-5’te erkeklerde artık kendini kontrol edemiyor, heyecanlanmaya başlıyor.
Örneğin, tecavüz ve sert seks gibi, Biri şaşkına dönüyor ve ona tecavüz edildiğinde boşalmaya başlıyor.
Evet, ve amın durumuna göre değişir, kızlara ya da kadınlara bulaştığını gördüm ve hemen inliyor, yani ileri geri hareketten dolayı güçlü bir şekilde boşalırsa,
yaklaşık 10 dakika sonra adamdan hoşlanmasa bile delirmeye başlayacak, ama onunla 50 kez boşalırsa ona bağlanacak.
nBende de vardı, bir arkadaşımda yoktu pek hoşuma gitti, sonra üzerimi örtmeye başladı, sonra düzenli olarak boşalmaya başladı, sonra da kıskanmaya başladı.
- These users thanked the author alex503311 for the post:
- Onizm
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 163
Tolqala, evet......aksi halde onlar Engelleyeceğim. Bir kadının yiyecek hiçbir şeyi olmadığında, kocasının olmadığında, çocukların orada olduğunu anlıyorum ama... o zaman... genel olarak dövülmesi ve zorlanması gereken bir yaratık. çalışmak için hemen can sıkıntısı ve aptallık uçup gidecek.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 434
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 71
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 473
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1440
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 6
3 yıldır eski bir eskortla çıkıyorum.
Çıkmanın ilk 3 ayı boyunca çalışmaya devam ettim.
Onu yalnızca bir kez iş yerinde yakalamayı başardım, bir müşteriyle oteldeyken onu aradım. Sıfırlamak yerine cevapla tuşuna bastım. Yaklaşık 5 dakika boyunca başkasının sikini nasıl höpürdettiğini, prezervatif takıp üstüne atlayışını dinledim. Çok tahrik oldum
Çıkmanın ilk 3 ayı boyunca çalışmaya devam ettim.
Onu yalnızca bir kez iş yerinde yakalamayı başardım, bir müşteriyle oteldeyken onu aradım. Sıfırlamak yerine cevapla tuşuna bastım. Yaklaşık 5 dakika boyunca başkasının sikini nasıl höpürdettiğini, prezervatif takıp üstüne atlayışını dinledim. Çok tahrik oldum
- These users thanked the author Angel88deus for the post (total 2):
- Mart, hayalet
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 88
Karanlık Lord,
Doğru Değilsin Efendim, eski zamanlarda fuhuşla ilgili bir hüküm. Hem şimdi hem de geçmişte kız çocukları şiddete maruz kalıyor. Bu iş her zaman zor olmuştur ve küçümsenmiştir.
Şimdi tam hatırlamıyorum ama yaklaşık on yıl önce bir klasik okumuştum. Bu çalışma, devrim öncesi Rusya’da Moskova’daki bir genelevin yaşamını anlatıyordu. Oraya öğrenciler, askerler ve yetkililer geldi. Kızların fidye karşılığında eş olarak alındığı durumlar vardı. Ancak bu nadirdir. Kızların enfeksiyona yakalandığı ve geçim kaynağı olmadan sokağa atıldığı durumlar vardı. Ancak çoğunlukla kızlar, artık talep kalmadığında genelevlerden atılıyordu. Eski günlerde fahişeler harcanabilirdi. Ve geneleve gitmediler çünkü iyi bir hayatları vardı. Çaresizlikten oraya gittiler.
Şimdi Ana Rusya’nın etrafında çok dolaşıyorum. Bu kızları pistte görüyorum. Hizmetlerinden hiç yararlanmadım ama bir fincan çay eşliğinde aynı masaya oturdum. Konuştuk. Ayrıca iyi bir hayatları olduğu için yola da çıkmıyorlar.
Çok zor bir soru, bir fahişeye karşı tutum.
Evli bir bayanın hizmetini kullandım. Evet, ilginç. Eve davet edildim, kocam biliyordu, ayrı bir odada oturuyordu. Benim için herhangi bir süre sınırlaması yoktu. İyi bir akşam geçirdik. Seksten sonra masaya davet edildik. İyi arkadaşlar gibi oturup sohbet ettik. Bu benim sevdiğim format. Evet, parasını ödedim. Ama her şey temizdi, banyo, yatak odası, temiz çarşaflar, temiz kadın, bakımlı vs. vb. Bazı harika anılar!!!
Doğru Değilsin Efendim, eski zamanlarda fuhuşla ilgili bir hüküm. Hem şimdi hem de geçmişte kız çocukları şiddete maruz kalıyor. Bu iş her zaman zor olmuştur ve küçümsenmiştir.
Şimdi tam hatırlamıyorum ama yaklaşık on yıl önce bir klasik okumuştum. Bu çalışma, devrim öncesi Rusya’da Moskova’daki bir genelevin yaşamını anlatıyordu. Oraya öğrenciler, askerler ve yetkililer geldi. Kızların fidye karşılığında eş olarak alındığı durumlar vardı. Ancak bu nadirdir. Kızların enfeksiyona yakalandığı ve geçim kaynağı olmadan sokağa atıldığı durumlar vardı. Ancak çoğunlukla kızlar, artık talep kalmadığında genelevlerden atılıyordu. Eski günlerde fahişeler harcanabilirdi. Ve geneleve gitmediler çünkü iyi bir hayatları vardı. Çaresizlikten oraya gittiler.
Şimdi Ana Rusya’nın etrafında çok dolaşıyorum. Bu kızları pistte görüyorum. Hizmetlerinden hiç yararlanmadım ama bir fincan çay eşliğinde aynı masaya oturdum. Konuştuk. Ayrıca iyi bir hayatları olduğu için yola da çıkmıyorlar.
Çok zor bir soru, bir fahişeye karşı tutum.
Evli bir bayanın hizmetini kullandım. Evet, ilginç. Eve davet edildim, kocam biliyordu, ayrı bir odada oturuyordu. Benim için herhangi bir süre sınırlaması yoktu. İyi bir akşam geçirdik. Seksten sonra masaya davet edildik. İyi arkadaşlar gibi oturup sohbet ettik. Bu benim sevdiğim format. Evet, parasını ödedim. Ama her şey temizdi, banyo, yatak odası, temiz çarşaflar, temiz kadın, bakımlı vs. vb. Bazı harika anılar!!!
-
- Penetrasyon
- Total posts: 268
Fahişeler sıradan kızlardır, ancak seks konusunda çok daha deneyimlidirler ve kural olarak akıllıdırlar
- These users thanked the author Andrey57115 for the post:
- Lyaxander
-
- Penetrasyon
- Total posts: 269
Fahişeler çok riskli kişiliklerdir (ya da beyinsiz aptallardır); aniden kendilerine prezervatifsiz tecavüz eden ve onlara tehlikeli bir hastalık bulaştıran yetersiz bir müşteriyle karşılaşırlar. Yoksa prezervatif kırılır. Tükürük yoluyla bulaşan ve tedavi edilebilen ancak kadını kısır hale getiren enfeksiyonlar vardır. İkincisi, fahişeleri anlamıyorum, hoş olmayan bir müşteri gelirse böyle bir işi nasıl kabul edersiniz, reddetmek için önemli bir neden yok gibi görünüyor, ancak yine de son derece itici, belki kirli veya kötü bir karaktere sahip veya bir cilt hastalığı var veya ağzından gelen bir koku nedeniyle dağınık durumda... ve fahişeler muhtemelen neredeyse tüm müşterilere hoşgörüyle bakarlar. Ya da kendileri o kadar ürkütücüdür ki, her ürpertici adam onlara normal görünür. Veya müşteriyi tatmin etmek için tamamen kayıtsızlık ve kendinizi soyutlama ve iyi seks yapıyormuş gibi davranma yeteneği.
Genel olarak, seks ve yakınlığın tadını çıkarmak için ön sevişmeye, bir kadına güvenmeye ihtiyacım var, tavsiye edilir onu iyi tanımak, alışmak, bulaşıcı olmadığını bilmek ama bir yabancıyla birlikte olmak psikolojik olarak rahat değil, görünüşe göre hassas bir ruhum var.
Genel olarak, seks ve yakınlığın tadını çıkarmak için ön sevişmeye, bir kadına güvenmeye ihtiyacım var, tavsiye edilir onu iyi tanımak, alışmak, bulaşıcı olmadığını bilmek ama bir yabancıyla birlikte olmak psikolojik olarak rahat değil, görünüşe göre hassas bir ruhum var.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 75
Aslında bu çok eski bir meslek. Elbette otoyollarda ve ucuz genelevlerde talihsiz insanlar var; onlara tamamen sınıf empatisinden dolayı üzülüyorsunuz. 21. yüzyılda insan böyle yaşamamalı. Ve yüzlerce kat daha fazla kazanan elit eskortlar var. Her ikisinin de "fahişe" olması garip ama farklı sınıflardalar.
- These users thanked the author Vincent for the post:
- romantizm kitabı
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 82
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 3
Bence fahişeler (kızları tercih ediyorlar) bunlar ailenin koruyucularıdır. Evliyim ve hizmetlerinden yararlanıyorum. Her erkek gibi ben de bazen sekste yeni bir şeyler istiyorum ve partnerim bunu her zaman sağlayamıyor. Tüm kadın figürlerini ve meme şekillerini denemek gibi sabit bir fikrim vardı ve bunu 2 yıl içinde gerçekleştirdim. Siz grup seks istiyorsunuz ama eşiniz buna karşı çıkıyor, lütfen siz de yardım edin. Sonuç olarak, eğer onlar orada olmasaydı, hoşlandığınız kadınla tanışmak, ona kur yapmak ve ancak ondan sonra onu elde etmek zorunda kalacaktınız. Ancak bu durumda karınıza yalan söylemek zorunda kalırsınız ve bu da sevginizin bir parçasını alıp götürür. Bu nedenle kızlar ailenin koruyucusudur.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 375
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1970
Herkes hoşgörü göstermez herkes öyle değil, eğer müşteriyi beğenmiyorlarsa, pek çok kişi onu sevmeyenleri dışarı atıyor.romanbon: ↑10 Jan 2023, 21:15 Fahişeleri anlamıyorum, hoş olmayan bir müşteri gelirse böyle bir işi nasıl kabul edersiniz, reddetmek için önemli bir neden yok gibi görünüyor, ancak yine de son derece itici, belki kirli veya kötü bir karaktere sahip veya bir cilt hastalığı var ya da sadece dağınık ve ağız kokusu var... ve fahişeler muhtemelen neredeyse tüm müşterilere hoşgörü gösterir..
-
- Penetrasyon
- Total posts: 252
Peki ya fahişeler? Sıradan kızlar, para almaları dışında. Bazen onlarla ben de tanışıyorum.
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 180
Bana göre bu saygın bir meslek değil)
Gerçekçi olmak gerekirse, bir fahişenin bir gecede kazandığı para için birileri bir hafta boyunca çok çalışır.
Tabii ki herkes değil fahişeler gibidir bazen yeterli bir fiyat talep ediyorlar - ama yine de hepsi bu, bu şekilde para kazanmanın çok düşük olduğunu düşünüyorum.
Seks ticari olmamalı - o zaman gerçekten seks
Ve para için - senin için seks olabilir, ama onun için bu aptalca bir iş, düşünceleri Sadece zamanın yakında dolacağı gerçeğinden bahsedecekler.
Gerçekçi olmak gerekirse, bir fahişenin bir gecede kazandığı para için birileri bir hafta boyunca çok çalışır.
Tabii ki herkes değil fahişeler gibidir bazen yeterli bir fiyat talep ediyorlar - ama yine de hepsi bu, bu şekilde para kazanmanın çok düşük olduğunu düşünüyorum.
Seks ticari olmamalı - o zaman gerçekten seks
Ve para için - senin için seks olabilir, ama onun için bu aptalca bir iş, düşünceleri Sadece zamanın yakında dolacağı gerçeğinden bahsedecekler.
-
- Penetrasyon
- Total posts: 269
Taksi şoförlerinin de benzer bir işi var, farklı müşterilerle karşılaşıyorlar, bazı suçlular uyuşturucu bağımlısı, Moskova Çevre Yolu’nun çok ötesinde özel sektöre uyuşturucu dağıtıyorlar. ya da yetersiz bir durumda ya da sadece kötü - oturup bira içmeye başlayabilirler ve birayı koltuğa dökebilirler. Eğer ona bir açıklama yaparsanız sızlanmaya ve tartışmaya başlayacaktır. Ayrıca sigara içiyor olabilir. Ya çok sarhoştur, kusar ya da olumsuzlukla iletişim kurar. ya da yol üzerinde bir yerde bir mağazaya uğramanızı isteyecek ve bunun için fazladan ödeme yapmayacaktır.
Dini çıngıraklı müşteriler de vardır; koca, erkek bir taksi şoförünün karısını getirdiğini görecek ve onu kıskandıracaktır. Elbette güzel müşterilerle karşılaşabilirsiniz ama reddetmek adet değildir, herkesi almak zorundasınız
Dini çıngıraklı müşteriler de vardır; koca, erkek bir taksi şoförünün karısını getirdiğini görecek ve onu kıskandıracaktır. Elbette güzel müşterilerle karşılaşabilirsiniz ama reddetmek adet değildir, herkesi almak zorundasınız
- These users thanked the author romantizm kitabı for the post:
- Serg_A
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1970
Belki de bu işten ne kadar kazandıklarını sormalısınız. belirli bir gün bakan, halkın yardımcısı veya diğer birçok üye...
-
- Penetrasyon
- Total posts: 252
Katılmıyorum bazı insanlarla öyle sohbet ettik, bazen öyle müşterilerle karşılaştığınızı, onlardan sonra bir iki gün uzanmanız gerektiğini söylüyorlar. Ve oraya her zaman kendi özgür iradeleriyle ulaşamazlar.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post