Kızlar, sivilceli bir penis hakkında ne düşünüyorsunuz?

Bir kadına ilişkiler ve seks açısından sizi neyin endişelendirdiğini sorun
Автор темы
tor55
İlgi gösteriliyor
Total posts: 4
Registered for: 2 years 10 months
Orientation: heteroseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Kızlar, sivilceli bir penis hakkında ne düşünüyorsunuz?

Unread post by tor55 »

Merhaba sevgili kızlar ve kadınlar! Kafasında sünnet derisi boyunca şişlikler olan üyelerle ne sıklıkla karşılaşıyorsunuz? bu seni tiksindiriyor mu yoksa umursamıyor musun?)

6 dakika 59 saniye sonra gönderildi:
BodyEditor_20220715_163045389.jpg
genç bayan
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 135
Registered for: 3 years 1 month
 Re: Kızlar, sivilceli penis hakkında ne düşünüyorsunuz?

Unread post by genç bayan »

Sivilce enfeksiyon, virüs demektir. Ve bu bir şaka virüsü değil. Ve bir taşıyıcıdan enfekte olmamak için onunla ortak veya yakın hiçbir şeyin olmaması daha iyidir.
These users thanked the author genç bayan for the post (total 3):
Cidden, Andrey57115, AlexTDV
Автор темы
tor55
İlgi gösteriliyor

Unread post by tor55 »

Pannochka, çocukluğumda hemolitik stafilokok hastasıydım, başka bir hastalığım yoktu Hastayım, birden fazla kontrole gittim, her şey yolunda
These users thanked the author tor55 for the post:
genç bayan
genç bayan
ön sevişme
ön sevişme

tor55: 15 Jul 2022, 17:49 Artık hasta değilim, birden fazla kez kontrol edildim, her şey yolunda
Sana inanmak istiyorum. Ama penis başındaki sivilcelerin ne anlama geldiğini Google’da okursanız şakaya vaktinin olmadığını anlarsınız. Sivilcelerin ne tür bir virüs anlamına geldiği doktor tarafından belirlenmelidir. Bunlardan birkaçı var, peniste sivilce gibi görünen virüsler. Yani sağlıklı bir peniste ve sağlıklı bir erkeğin penisinde sivilce olmaz. Ancak bu hiçbir şekilde kişisel olarak size veya sivilceli diğer erkeklere bir sitem veya şikayet değildir. Ancak günümüzde pek çok insan, içlerinde bir tür enfeksiyon taşıdığından şüphelenmeden yaşıyor. En kötüsü, her enfeksiyonun geleneksel testler kullanılarak hemen tespit edilememesidir.

Her halükarda, diğer kızların penisinde şişlik olan bir adamla karşılaştıklarında ne yaptıklarını bilmiyorum ama kişisel olarak, aniden onu gördüğümde adama veda ediyorum. Bu. Tanrıya şükür bu sadece iki kez başıma geldi. Bir keresinde beyaz bir adamdı (Avrupalı), başka bir zaman ise sadece bir Araptı.
Автор темы
tor55
İlgi gösteriliyor

Unread post by tor55 »

Pannochka, fikriniz için açıkça teşekkür ederiz! Düzenli bir seks partnerim var ve birden fazla kişi sivilceler olduğunda daha da iyi hissettirdiğini söylüyor! Bu arada kadınların vajinalarında ve iç dudaklarında da sivilceler var! Bu da enfeksiyonun tanığı mı?
genç bayan
ön sevişme
ön sevişme

tor55: 15 Jul 2022, 18:03 Bu da enfeksiyona tanık mı?
Sen ve partnerin adına sevindim! Ve senin darbelerini sevmesi çok hoş! )
Hayır, kadınlarda sivilce enfeksiyon anlamına gelmez.
Автор темы
tor55
İlgi gösteriliyor

Unread post by tor55 »

Pannochka, öyle oldu ki kızlar da şaşırdı zaten ellerinde tutarken baktılar)) yüzündeki ifadeden kızın biraz korktuğu belliydi) ama konuya devam etti) bu yüzden genel görüşü burada öğrenmeye karar verdim) yine de şimdiye kadar Seninkini yeni öğrendim! Dürüst olmak gerekirse, iş yeni bir kadının başına geldiğinde bu küçük şişlikler yüzünden komplekse giriyorum.
Kardeş
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1313
Registered for: 3 years 9 months
Orientation: biseksüel

Unread post by Kardeş »

tor55, sivilceler :-D
Şimdiden bir yetişkine benziyor, Google "genital siğiller". Çarpmalarınız hakkında birçok yeni şey öğreneceksiniz. Bu viral bir hastalıktır, ömür boyu sürer ve tedavi edilemez. Bu hem erkeklerin hem de kadınların başına gelir.

15 dakika 11 saniye sonra gönderildi:
Pannochka, bir virüs İnsan papilloma virüsü, türleri farklıdır. Bazıları kansere neden olur.
İnsanların yüzde 70’i taşıyıcıdır.
AAAAAAAAA
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 110
Registered for: 3 years 4 months

Unread post by AAAAAAAAA »

tor55: 15 Jul 2022, 17:42 Merhaba sevgili kızlar ve kadınlar! Kafasında sünnet derisi boyunca şişlikler olan üyelerle ne sıklıkla karşılaşıyorsunuz? bu seni tiksindiriyor mu yoksa umursamıyor musun?)

6 dakika 59 saniye sonra gönderildi:
Ne diye havlıyorsun, seni tüyler ürpertici korkuluk?
Areson
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 61

Unread post by Areson »

AAAAAAAA, neden negatif olsun ki diye sordu kişi az önce. Yoksa bilmediğimiz bir şey mi var?
AAAAAAAAA
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 110
Registered for: 3 years 4 months

Unread post by AAAAAAAAA »

areson: 18 Jul 2022, 15:06 AAAAAAAA, neden negatif olsun, a kişiye sorulur. Yoksa bilmediğimiz bir şey mi var?
evet, bilmiyorsun. Hiçbir sebep yokken bana isimler takmaya başladı, nedenini anlayamıyorum, ona hitap bile etmedim. Saldırganlığa neyin sebep olduğunu anlamıyorum
Areson
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 61

Unread post by Areson »

AAAAAAAA, eğer öyleyse, elbette evet. Mesajım sana değil bu kişiye iletilmeli.....
İlk Rus
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 63
Registered for: 3 years 6 months

Unread post by İlk Rus »

Pannochka: 15 Jul 2022, 17:46 Sivilce enfeksiyon, virüs demektir. Ve bu bir şaka virüsü değil. Ve bir taşıyıcıdan enfeksiyon kapmamak için onunla ortak ya da yakın hiçbir şeyin olmaması daha iyidir.
Her şey her zaman bu kadar üzücü değildir)
-Sedefli papül penis (lat. Hirsuties papillaris genitalis, İngilizce. İnci gibi penil papüller, PPP, inci papüller, inci penis halkası) - genellikle penis başının tepesinde yer alan küçük koni şeklinde cilt renginde papüller [tr].

Zararsız anatomik değişiklikler. 1999 yılında yapılan çeşitli araştırmalar, papüllerin tüm erkeklerin yüzde 8 ila 48’inde oluştuğunu buldu[1]. Bazen cinsel yolla bulaşan bir hastalıkla karıştırılsa da papüller bulaşıcı değildir ve cinsel yolla bulaşmaz. İnci penil papüllerin cinsel ilişki sırasında kadın vajinasını uyardığı ileri sürülmüştür[2]. Ayrıca inci gibi papüller penis başını nemlendiren doğal bir kayganlaştırıcı salgılar.
These users thanked the author İlk Rus for the post:
genç bayan
genç bayan
ön sevişme
ön sevişme

PrvRus: 18 Jul 2022, 16:20 Her zaman bu kadar üzücü olmuyor)
Yorumunuz için teşekkür ederiz!
Her şeyin bu kadar üzücü olmaması harika. Yine de bir tür enfeksiyona yakalanmamak için bu konuda dikkatli olmanız gerekir. Ve bu sivilcelerle ilgili sorun, bunların ne kadar bulaşıcı veya zararsız olduğunu tam olarak kimin bilmesidir. Güvende olduklarını söylüyorsun. Google bunların tehlikeli, zararlı ve bulaşıcı olduğunu söylüyor. Ve hem sizin hem de Google’ın haklı olduğunu varsaysak bile, görünen o ki, penisinde şişlik olan bir erkekle tanıştığınızda, kızın, adamın çarpmalarını güvenli mi yoksa bulaşıcı mı olarak değerlendireceğine hemen karar vermesi gerekecek. Ve eğer kız tıp fakültesinden mezun olmadıysa, o zaman doğru bir teşhis koyması pek olası değildir.

Yani, her şey istediğimiz kadar basit değil. Ama en azından tüm sivilcelerin ölümcül çıkmaması iyi (dediğiniz gibi).

Ya da o adamdaki gibi olabilir... Kız onunla tanıştı, o da ondan hoşlandım. Birlikte uyudular. Ve adamın AIDS’i vardı. Peki o zaman ne olacak? AIDS mi HIV mi olduğu dışarıdan belli olmuyor. Ve bir erkek uzun süre kızlara hiçbir şeyden hasta olmadığını söyleyebilir. Hatta “AIDS yoktur” ifadesinin yer aldığı sahte sertifikaları bile gösterebiliyor. Ne anlamı var? Sonuç olarak kız ondan enfekte olacak.

Sivilceler de öyle. Görünüşe göre kimseye dokunmuyorlar, seks için orada bir tür kayganlaştırıcı veya mukus salgılıyor gibi görünüyorlar. Daha derine indiğinizde bunun tedavi edilemez bir hastalık olduğu ortaya çıkıyor. Demek istediğim, partnerinizi seçerken mümkün olduğunca dikkatli olmanız gerekiyor.

Doğru, ben de bu konuda pek seçici değilim. Ama sivilceleri görür görmez hemen veda ediyorum. Bir keresinde sivilceli bir adam üzerime geldi. Daha sonra kendimi bir saatten fazla duşta yıkadım. O ve ben seks yapmadık. Az önce bana mastürbasyon yaptı ve üzerime geldi, tam bir aptal.
These users thanked the author genç bayan for the post:
İlk Rus
İlk Rus
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 63
Registered for: 3 years 6 months

Unread post by İlk Rus »

Pannochka: 18 Jul 2022, 16:53 Yorumunuz için teşekkür ederiz!
Her şeyin bu kadar üzücü olmaması harika. Yine de bir tür enfeksiyona yakalanmamak için bu konuda dikkatli olmanız gerekir. Ve bu sivilcelerle ilgili sorun, bunların ne kadar bulaşıcı veya zararsız olduğunu tam olarak kimin bilmesidir. Güvende olduklarını söylüyorsun. Google bunların tehlikeli, zararlı ve bulaşıcı olduğunu söylüyor. Ve hem sizin hem de Google’ın haklı olduğunu varsaysak bile, görünen o ki, penisinde şişlik olan bir erkekle tanıştığınızda, kızın, adamın çarpmalarını güvenli mi yoksa bulaşıcı mı olarak değerlendireceğine hemen karar vermesi gerekecek. Ve eğer kız tıp fakültesinden mezun olmadıysa, o zaman doğru bir teşhis koyması pek olası değildir.

Yani, her şey istediğimiz kadar basit değil. Ama en azından tüm sivilcelerin ölümcül çıkmaması iyi (dediğiniz gibi).

Ya da o adamdaki gibi olabilir... Kız onunla tanıştı, o da ondan hoşlandım. Birlikte uyudular. Ve adamın AIDS’i vardı. Peki o zaman ne olacak? AIDS mi HIV mi olduğu dışarıdan belli olmuyor. Ve bir erkek uzun süre kızlara hiçbir şeyden hasta olmadığını söyleyebilir. Hatta “AIDS yoktur” ifadesinin yer aldığı sahte sertifikaları bile gösterebiliyor. Ne anlamı var? Sonuç olarak kıza ondan bulaşacak.

Sivilceler de öyle. Görünüşe göre kimseye dokunmuyorlar, seks için orada bir tür kayganlaştırıcı veya mukus salgılıyor gibi görünüyorlar. Daha derine indiğinizde bunun tedavi edilemez bir hastalık olduğu ortaya çıkıyor. Demek istediğim, partnerinizi seçerken mümkün olduğunca dikkatli olmanız gerekiyor.

Doğru, ben de bu konuda pek seçici değilim. Ama sivilceleri görür görmez hemen veda ediyorum. Bir keresinde sivilceli bir adam üzerime geldi. Daha sonra kendimi bir saatten fazla duşta yıkadım. O ve ben seks yapmadık. Az önce bana mastürbasyon yaptı ve bana saldırdı, tam bir aptal.
Yani bunu ben değil tıp söylüyor)) Ama her bakımdan haklısın Bu durumda dikkatli olmanız ve bir uzmana gitmeniz gerekir. Bu viral bir hastalık değilse, rahatlayabilir ve hayatın tadını çıkarabilirsiniz) Bu arada, çok az kız buna böyle tepki verir. Sonuçta bunlar sadece vücudun özellikleri, başka bir şey değil))
Peki, eğer bunlar farklı türden sivilcelerse - bir hastalık gibi, o zaman elbette hemen tedavi etmeniz gerekir!!!
These users thanked the author İlk Rus for the post:
genç bayan
Hottoh
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 188
Registered for: 2 years 7 months

Unread post by Hottoh »

Sivilceler mi var? Ya da penisin derisinin altına yerleştirilmiş toplar var mı? Eşim doğum yaptıktan sonra deri altına üç top koydum ve eşim mutlu ve bunu sadece o değil tavsiye ediyorum. :göz kırp:
Tatlı biber
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 333
Registered for: 3 years 5 months

Unread post by Tatlı biber »

Kvd dispanserinde bununla
Juravl
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 181
Registered for: 2 years 6 months

Unread post by Juravl »

Penisin üzerinde birkaç tane vardı.
Beyaz minik noktalar, haşhaş tohumlarına benzer büyüklükte, ancak başın sünnet derisi ile buluştuğu yer beyaz.
Oldukça sertler, parmağınızı gezdirirseniz hissedebilirsiniz.

15-16 yaşlarında ortaya çıktılar ve vardı, vardı - ve sonra bam, 30-35 yaşlarımda aniden onlardan hiçbir iz kalmadığını fark ettim .
Kendi başımıza geçtik.

Bunun zararsız bir şey olduğunu okudum ve bilim bunun ne olduğunu, nereden geldiğini ve nedenini gerçekten açıklayamıyor.
Ve bunu "AIDS bilgisi" değil, bazı ciddi literatürde okudum.

Geçtiler ve geçtiler, onları hiç sevmedim. Bir çeşit enfeksiyon olabileceğini düşündüm. Ancak birçok kez test yaptılar - her şey normaldi.
A. Omelçenko
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 203
Registered for: 2 years

Unread post by A. Omelçenko »

Pannochka: 15 Jul 2022, 17:46 Sivilce enfeksiyon, virüs demektir. Ve bu bir şaka virüsü değil. Ve bir taşıyıcıdan enfeksiyon kapmamak için onunla ortak veya yakın temasta bulunmamak daha iyidir.
https://i.postimg.cc/d0vLqxrY/IMG-20230830-233309.jpgА такие "пупырочки"? Вирус или нет? Я всю жизнь с ними живу и дочь у меня с 6 ю внуками!
Utangaç bebek
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 408
Registered for: 5 years 5 months

Unread post by Utangaç bebek »

Muhtemelen bu kadar sağlıklı olmayan insanlarla hiçbir ilgim olmadığı için çok şanslıydım. Gerçi......"yapısal özelliklere" dikkat etmedim....
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Kızlara ve kadınlara yönelik sorular”