İlginç bir düşünceye rastladım, bunu tartışmayı öneriyorum.
Spoiler altında önemli bir açıklama.
Pedofiller cehenneme gider.
Cazibeli olun - fantezilerinizi başka yerde yazın ve kızdırın.
yaşınız(veya buna yakın) bir çocuk eve bir insana benzeyen bir şey getirdi: boyalı veya anlaşılmaz saç kesimi olan, çılgınca giyinmiş, sigara içiyor ve içki içiyor (belki sigara içiyor), ders çalışmıyor veya çalışıyor ve diyor ki: n- Bu yaratığı seviyorum ve onsuz yaşayamam, bizimle yaşayacak, aşkımız, ilişkilerimiz falan var.
İlginç bir düşünceye rastladım, bunu tartışmayı öneriyorum.
Spoiler altında önemli bir açıklama. [spoiler]Pedofiller cehenneme gider. Cazibeli olun - fantezilerinizi başka yerde yazın ve kızdırın.[/spoiler]
[u]yaşınız[/u](veya buna yakın) bir çocuk eve bir insana benzeyen bir şey getirdi: boyalı veya anlaşılmaz saç kesimi olan, çılgınca giyinmiş, sigara içiyor ve içki içiyor (belki sigara içiyor), ders çalışmıyor veya çalışıyor ve diyor ki: n- Bu yaratığı seviyorum ve onsuz yaşayamam, bizimle yaşayacak, aşkımız, ilişkilerimiz falan var.
Markul: ↑28 Aug 2023, 15:05
İlginç bir düşünceye rastladım, bunu tartışmanızı öneririm.
Spoiler altında önemli bir açıklama.
Pedofiller gider cehennem. nCazip fantezilerinizi başka yerde yazın ve ifade edin.
reşit olmanız (veya buna yakın) çocuk eve bir insana benzeyen bir şey getirdi: boyalı veya anlaşılmaz saç kesimi olan, çılgınca giyinmiş, sigara ve içki (belki sigara içiyor), ders çalışmıyor ya da çalışıyor ve diyor ki:
- Bu yaratığı seviyorum ve onsuz yaşayamam, bizimle yaşayacak, aşkımız, ilişkilerimiz falan var.
İşlemleriniz? Sen ne diyorsun? Ne yapacaksınız?
Tanıdık bir şey...
42 dakika 54 saniye sonra gönderildi:
Markul: ↑28 Aug 2023, 15:05
İlginç bir fikirle karşılaştım, bunu tartışmanızı öneririm.
Önemli spoiler altında açıklama. n
Pedofiller cehenneme gider.
Baştan çıkarıcı fantezilerinizi yazın ve onları başka bir yerde kazın.
n
yaşınız(veya ona yakın) çocuğunuz eve buna benzer bir şey getirdi bir kişi: boyalı veya anlaşılmaz saç kesimi olan, çılgınca giyinmiş, sigara içiyor ve içki içiyor (belki de sigara içiyor), ders çalışmıyor veya çalışmıyor ve diyor ki:
- Bu yaratığı seviyorum ve onsuz yaşayamam, o bizimle, aşkla, ilişkilerle ve tüm bunlarla yaşayacak.
Senin eylemlerin? Sen ne diyorsun? Ne yapacaksın?
Size iyi bir arkadaşımızın tam da böyle bir durumu olduğunu anlatacağım. Evde böyle bir çocuk belirdi. Tek sorun şu ki, oğlum daha kötü olmasa da tamamen aynı. İşte böyle yaşıyorlar...
These users thanked the author Serg_A for the post (total 3):
[quote=Markul post_id=247840 time=1693224332 user_id=17435] İlginç bir düşünceye rastladım, bunu tartışmanızı öneririm.
Spoiler altında önemli bir açıklama. [spoiler]Pedofiller gider cehennem. nCazip fantezilerinizi başka yerde yazın ve ifade edin.[/spoiler]
[u]reşit olmanız [/u ](veya buna yakın) çocuk eve bir insana benzeyen bir şey getirdi: boyalı veya anlaşılmaz saç kesimi olan, çılgınca giyinmiş, sigara ve içki (belki sigara içiyor), ders çalışmıyor ya da çalışıyor ve diyor ki: - Bu yaratığı seviyorum ve onsuz yaşayamam, bizimle yaşayacak, aşkımız, ilişkilerimiz falan var.
İşlemleriniz? Sen ne diyorsun? Ne yapacaksınız? [/quote] Tanıdık bir şey...
[size=85][color=green]42 dakika 54 saniye sonra gönderildi:[/color][/size] [quote=Markul post_id=247840 time=1693224332 user_id=17435] İlginç bir fikirle karşılaştım, bunu tartışmanızı öneririm.
Önemli spoiler altında açıklama. n[spoiler]Pedofiller cehenneme gider. Baştan çıkarıcı fantezilerinizi yazın ve onları başka bir yerde kazın.[/spoiler] n [u]yaşınız[/u](veya ona yakın) çocuğunuz eve buna benzer bir şey getirdi bir kişi: boyalı veya anlaşılmaz saç kesimi olan, çılgınca giyinmiş, sigara içiyor ve içki içiyor (belki de sigara içiyor), ders çalışmıyor veya çalışmıyor ve diyor ki: - Bu yaratığı seviyorum ve onsuz yaşayamam, o bizimle, aşkla, ilişkilerle ve tüm bunlarla yaşayacak.
Senin eylemlerin? Sen ne diyorsun? Ne yapacaksın? [/quote] Size iyi bir arkadaşımızın tam da böyle bir durumu olduğunu anlatacağım. Evde böyle bir çocuk belirdi. Tek sorun şu ki, oğlum daha kötü olmasa da tamamen aynı. İşte böyle yaşıyorlar...
ir çocuk eve bir insana benzeyen bir şey getirdi: boyalı veya anlaşılmaz saç kesimi olan, çılgın giyimli, sigara içen ve içki içen (belki de sigara içen), ders çalışmayan veya çalışmayan ve şöyle diyor:
Neden getirdin onu?
Seni yaşama getirdim, "Seni seviyorum" diyor bu yaratık .
[quote=poxuer post_id=247882 time=1693227654 user_id=8610] [quote=Markul post_id=247840 time=1693224332 user_id= 17435]ir çocuk eve bir insana benzeyen bir şey getirdi: boyalı veya anlaşılmaz saç kesimi olan, çılgın giyimli, sigara içen ve içki içen (belki de sigara içen), ders çalışmayan veya çalışmayan ve şöyle diyor: [/quote ] Neden getirdin onu? [/quote] Seni yaşama getirdim, "Seni seviyorum" diyor bu yaratık .
[quote=Markul post_id=247884 time=1693227736 user_id=17435] Yaşamak için getirilen bu yaratık "Seviyorum" diyor. [/quote] Peki kimin yaşam alanı? Peki, onu sahilden siktir et
Boyalı olmak kötü bir şey değildir, çılgınca giyinmek göreceli bir kavramdır; herkesin çılgınca giyindiği söylenebilir. Önemli olan kıyafetlerinizin kirli olmamasıdır.
Sigara içmek kötüdür ancak en kötü şey değildir. İçecekler - ne anlama geldiği belirtilmemiştir. Bu yaşta çok az alkolik var, çoğu insan bir noktada içki içiyor, asıl mesele onun kabadayı olmaması
Meşgul oluyor, ders çalışmıyor ve çalışmıyor - bunlar benim için kritik olan kriterler kişisel olarak. Yasa dışı maddelere bulaşan birini sevmekten kesinlikle mutlu olmazdım. Ayrıca, yeterli bir kişinin öğrenmesi/çalışması/serbest çalışması gerektiğine inanıyorum.
Burada önemli olan, sizi evinize getirmiş ve bizimle yaşayacağını kesin olarak belirtmiş olmasıdır. Hayır, bu şekilde çalışmayacak. Zaman geçir, geceyi geçir - evet. Bizimle yaşamak istiyorsanız, ancak ayrı bir odanız varsa, kendi yemeğinizi satın alın ve ihtiyaçlarınızı karşılayın. Ama konu hâlâ bu değil. Çocuğun nasıl bir kişiliğe sahip olduğu önemli değildir; yazarın tanımladığı gibi ya da kabaca kesilmiş saç kesimi olan, düzgün giyinmiş, içki içmeyen, sigara içmeyen, küfür etmeyen bir klasik orkestra müzisyeni.
These users thanked the author Peru’da for the post:
Boyalı olmak kötü bir şey değildir, çılgınca giyinmek göreceli bir kavramdır; herkesin çılgınca giyindiği söylenebilir. Önemli olan kıyafetlerinizin kirli olmamasıdır. Sigara içmek kötüdür ancak en kötü şey değildir. İçecekler - ne anlama geldiği belirtilmemiştir. Bu yaşta çok az alkolik var, çoğu insan bir noktada içki içiyor, asıl mesele onun kabadayı olmaması Meşgul oluyor, ders çalışmıyor ve çalışmıyor - bunlar benim için kritik olan kriterler kişisel olarak. Yasa dışı maddelere bulaşan birini sevmekten kesinlikle mutlu olmazdım. Ayrıca, yeterli bir kişinin öğrenmesi/çalışması/serbest çalışması gerektiğine inanıyorum.
Burada önemli olan, sizi evinize getirmiş ve bizimle yaşayacağını kesin olarak belirtmiş olmasıdır. Hayır, bu şekilde çalışmayacak. Zaman geçir, geceyi geçir - evet. Bizimle yaşamak istiyorsanız, ancak ayrı bir odanız varsa, kendi yemeğinizi satın alın ve ihtiyaçlarınızı karşılayın. Ama konu hâlâ bu değil. Çocuğun nasıl bir kişiliğe sahip olduğu önemli değildir; yazarın tanımladığı gibi ya da kabaca kesilmiş saç kesimi olan, düzgün giyinmiş, içki içmeyen, sigara içmeyen, küfür etmeyen bir klasik orkestra müzisyeni.
[quote=poxuer post_id=247886 time=1693227990 user_id=8610] Peki kimin yaşam alanı? Peki, onu sahilden siktir et [/quote] Mantıklı. Peki ya bundan sonra çocuk çatı katında ya da bodrumda yaşamaya ve yaşamaya başlarsa? Ve sapa kadar uzanıyor mu?
Evet... yeterince yer var ama hayata dair planlarımızı bir kez daha tartışmamız gerekecek.
Ancak birkaç hafta beklerdim. Bu tür aşk hikayelerinde, ilk duygu dalgası geçtiğinde her şey genellikle nispeten hızlı bir şekilde sona erer.
Evet... yeterince yer var ama hayata dair planlarımızı bir kez daha tartışmamız gerekecek. Ancak birkaç hafta beklerdim. Bu tür aşk hikayelerinde, ilk duygu dalgası geçtiğinde her şey genellikle nispeten hızlı bir şekilde sona erer.
Çocuğum kızsa ve bir kız getirdiyse, o zaman sadece mutlu olacağım çünkü onların lezbiyen seks fantezileriyle mastürbasyon yapabiliyorum.
Eğer bir oğlum varsa ve eve bir erkek getirdiysem, o zaman ona para sağlamayacağım. barınmalarının bana hiçbir faydası yok, fantezi şeklinde bile olsa - hayır!
İkisi de faydalı olsun, çalışsın, kendilerine ve ihtiyaçlarına kendi başlarına destek olsun.
Ben değilim bir cinsiyetçi.
Ama lezbiyen yönelimli kızımdan en azından biraz fayda görüyorum, onun başka bir kızla seks yaptığı düşüncesi bile beni tahrik ediyor ve dolayısıyla ruhumu ısıtıyor!
Ve oğlumun başka bir erkekle ilişkisi var - bunu kınmıyorum ve küçümsemiyorum ama bu beni tahrik etmiyor.
Kişisel olarak benim için alınan zevkin olağan hesaplaması .
Ve ikisini de eşit derecede severdim ama benimkinde istek ve arzuları da hesaba katardım.
Ben bir biyorobot değilim, dolayısıyla üreme programını tamamladıktan sonra kendimi unutacağım.
Çocuğum kızsa ve bir kız getirdiyse, o zaman sadece mutlu olacağım çünkü onların lezbiyen seks fantezileriyle mastürbasyon yapabiliyorum. Eğer bir oğlum varsa ve eve bir erkek getirdiysem, o zaman ona para sağlamayacağım. barınmalarının bana hiçbir faydası yok, fantezi şeklinde bile olsa - hayır! İkisi de faydalı olsun, çalışsın, kendilerine ve ihtiyaçlarına kendi başlarına destek olsun. Ben değilim bir cinsiyetçi. Ama lezbiyen yönelimli kızımdan en azından biraz fayda görüyorum, onun başka bir kızla seks yaptığı düşüncesi bile beni tahrik ediyor ve dolayısıyla ruhumu ısıtıyor! Ve oğlumun başka bir erkekle ilişkisi var - bunu kınmıyorum ve küçümsemiyorum ama bu beni tahrik etmiyor. Kişisel olarak benim için alınan zevkin olağan hesaplaması . Ve ikisini de eşit derecede severdim ama benimkinde istek ve arzuları da hesaba katardım. Ben bir biyorobot değilim, dolayısıyla üreme programını tamamladıktan sonra kendimi unutacağım.
[quote="Hooligan Carrie" post_id=247936 time=1693232390 user_id=18654] [quote=poxuer post_id= 247886 time=1693227990 user_id=8610] Peki kimin yaşam alanı? Peki, onu sahilden siktir et [/quote] Mantıklı. Peki ya bundan sonra çocuk çatı katında ya da bodrumda yaşamaya ve yaşamaya başlarsa? Ve tutamağa kadar genişliyor mu? [/quote] maalesef sonu böyle olacak(Çıkış yolunu bilmiyorum(
Yazar, çocuğunun diğer yarısını bir şekilde düşmanca ve karamsar bir şekilde değerlendiriyor. Zor olacak, çok fazla talep var, herhangi bir noktada memnuniyetsizlik var. Tutkunuzun ebeveynleri için ideal misiniz?
Yazar, çocuğunun diğer yarısını bir şekilde düşmanca ve karamsar bir şekilde değerlendiriyor. Zor olacak, çok fazla talep var, herhangi bir noktada memnuniyetsizlik var. Tutkunuzun ebeveynleri için ideal misiniz?
Ebeveynler diğer yarıları yaklaşık olarak bu şekilde değerlendirir. Gelecekteki kayınvalidemin bana nasıl baktığını hatırlıyorum. Hamamböceği gibi. Ve etrafındaki herkese TS’nin anlattıklarını anlattı ve yıllar sonra ortalıkta dolaşıp beni boşanmamaya ikna etmeye çalıştı.
Normalde oğullarımdan herhangi birini seçerdim ve sorunları ortaya çıktıkça çözerdim.
These users thanked the author Geçit for the post (total 4):
Ebeveynler diğer yarıları yaklaşık olarak bu şekilde değerlendirir. Gelecekteki kayınvalidemin bana nasıl baktığını hatırlıyorum. Hamamböceği gibi. Ve etrafındaki herkese TS’nin anlattıklarını anlattı ve yıllar sonra ortalıkta dolaşıp beni boşanmamaya ikna etmeye çalıştı. Normalde oğullarımdan herhangi birini seçerdim ve sorunları ortaya çıktıkça çözerdim.
Perun,
Özellikle şunu ekledim: Giriş kısmını yazan yaşlı adam osuruk. Bu konuda daha yumuşak ve olumlu düşünüyorum. Öyle bir an ki, her ne kadar uzak gibi görünse de aslında zaman hızla akıp gidiyor ve sevgili çocuğunuzun oraya neler getireceğini kim bilebilir.
Marinka, ben de görünümü eylemlerden ayırıyorum, ancak bunlar genellikle birbiriyle bağlantılıdır, sen kuralın kendisinden daha çok bir istisnadır.
Aion2012Dead, kim ne hakkında konuşuyor ve sen hep kendi kendinden bahsediyorsun)
Çocuk bir ilişki kurar ve sevgisini eve getirir ve siz de yine mastürbasyon yapmaktan bahsedelim
Hooligan Carrie: ↑28 Aug 2023, 17:19
Peki ya kendi çocuğunuz çatı katında veya bodrumda yaşamaya başlarsa? Ve bu durum giderek genişliyor mu?
Bu en kötü senaryo.
Tek bir çıkış yolu var: Şiddetli bir uyuşturucu nefreti aşılamak bağımlılar ve diğer açıkça yıkıcı bireyler.
[ref=#804000]Perun[/ref], Özellikle şunu ekledim: Giriş kısmını yazan yaşlı adam osuruk. Bu konuda daha yumuşak ve olumlu düşünüyorum. Öyle bir an ki, her ne kadar uzak gibi görünse de aslında zaman hızla akıp gidiyor ve sevgili çocuğunuzun oraya neler getireceğini kim bilebilir.
[ref=#bf0000]Marinka[/ref], ben de görünümü eylemlerden ayırıyorum, ancak bunlar genellikle birbiriyle bağlantılıdır, sen kuralın kendisinden daha çok bir istisnadır.
[ref=#804000]Aion2012Dead[/ref], kim ne hakkında konuşuyor ve sen hep kendi kendinden bahsediyorsun) Çocuk bir ilişki kurar ve sevgisini eve getirir ve siz de yine mastürbasyon yapmaktan bahsedelim :-D
[quote="Hooligan Carrie" post_id= 247936 time=1693232390 user_id=18654] Peki ya kendi çocuğunuz çatı katında veya bodrumda yaşamaya başlarsa? Ve bu durum giderek genişliyor mu? [/quote] Bu en kötü senaryo. Tek bir çıkış yolu var: Şiddetli bir uyuşturucu nefreti aşılamak bağımlılar ve diğer açıkça yıkıcı bireyler.
Markul: ↑28 Aug 2023, 20:41
Tek bir çıkış yolu var: Uyuşturucu bağımlılarına ve açıkça yıkıcı olan diğer kişilere karşı şiddetli bir nefret aşılamak.
Asıl mesele şu ki, sizin çocuk böyle olmaz. Nefret işe yaramayacak. Varlıklı ailelerde büyüyenler bile uyuşturucu bağımlısı oluyor.
Önemli olan çocuğun size güvenmesi. Ergenlik çağına geldiğinde öğretmen-öğrenci formatından arkadaş formatına geçiş yapması gerekmektedir.
These users thanked the author Geçit for the post (total 4):
[quote=Markul post_id=248032 time=1693244516 user_id=17435] Tek bir çıkış yolu var: Uyuşturucu bağımlılarına ve açıkça yıkıcı olan diğer kişilere karşı şiddetli bir nefret aşılamak. [/quote]
Asıl mesele şu ki, sizin çocuk böyle olmaz. Nefret işe yaramayacak. Varlıklı ailelerde büyüyenler bile uyuşturucu bağımlısı oluyor. Önemli olan çocuğun size güvenmesi. Ergenlik çağına geldiğinde öğretmen-öğrenci formatından arkadaş formatına geçiş yapması gerekmektedir.
Marinka: ↑28 Aug 2023, 20:50
Önemli olan çocuğunuzun böyle olmamasıdır. Nefret işe yaramayacak. Varlıklı ailelerde büyüyenler bile uyuşturucu bağımlısı oluyor.
Önemli olan çocuğun size güvenmesi. Ergenlik çağına gelindiğinde öğretmen-öğrenci formatından arkadaş formatına geçiş yapmak gerekiyor.
Eğitim konusunda katılıyorum ama olması gereken uyuşturucuya karşı nefret besleyin.
[quote=Marinka post_id=248039 time=1693245056 user_id=12161] Önemli olan çocuğunuzun böyle olmamasıdır. Nefret işe yaramayacak. Varlıklı ailelerde büyüyenler bile uyuşturucu bağımlısı oluyor. Önemli olan çocuğun size güvenmesi. Ergenlik çağına gelindiğinde öğretmen-öğrenci formatından arkadaş formatına geçiş yapmak gerekiyor. [/quote] Eğitim konusunda katılıyorum ama olması gereken uyuşturucuya karşı nefret besleyin.
Marinka: ↑28 Aug 2023, 20:50
Önemli olan çocuğunuzun bu hale gelmemesidir. Nefret işe yaramayacak. Varlıklı ailelerde büyüyenler bile uyuşturucu bağımlısı oluyor.
Önemli olan çocuğun size güvenmesi. Ergenlik çağına gelindiğinde öğretmen-öğrenci formatından arkadaş formatına geçiş yapmak gerekiyor.
Eğitim konusunda katılıyorum ama olması gereken uyuşturucuya karşı nefret besleyin.
Bunu nasıl hayal ediyorsunuz? Açıklayın. Aşıyı nasıl yapacaksınız ve beklenen sonuç ne olacak?
[quote=Markul post_id=248044 time=1693245300 user_id=17435] [quote=Marinka post_id=248039 time=1693245056 user_id= 12161] Önemli olan çocuğunuzun bu hale gelmemesidir. Nefret işe yaramayacak. Varlıklı ailelerde büyüyenler bile uyuşturucu bağımlısı oluyor. Önemli olan çocuğun size güvenmesi. Ergenlik çağına gelindiğinde öğretmen-öğrenci formatından arkadaş formatına geçiş yapmak gerekiyor. [/quote] Eğitim konusunda katılıyorum ama olması gereken uyuşturucuya karşı nefret besleyin. [/quote]
Bunu nasıl hayal ediyorsunuz? Açıklayın. Aşıyı nasıl yapacaksınız ve beklenen sonuç ne olacak?
[quote=Marinka post_id=248051 time=1693245740 user_id=12161] Açıklayın. Aşıyı nasıl yapacaksınız ve beklenen sonuç ne olacak? [/quote] Bütün pedagojik süreci açıklamak uzun zaman alıyor ancak uyuşturucu bağımlılarıyla ilgili olarak bu yaptığım şey bu.
[quote=Markul post_id=248054 time=1693245930 user_id=17435] [quote=Marinka post_id=248051 time=1693245740 user_id= 12161] Açıklayın. Aşıyı nasıl yapacaksınız ve beklenen sonuç ne olacak? [/quote] Bütün pedagojik süreci anlatmak uzun zaman alır, ancak uyuşturucu bağımlılarıyla ilgili olarak bu yaptığım şey bu. [/quote]
Size yalnızca sonucun tüm beklentilerinizi karşılamasını dileyebilirim veya şimdilerde söylenmesi moda olan sonuç beklentileri aşıyor)
Marinka: ↑28 Aug 2023, 21:11
Eh, size yalnızca sonucun tüm beklentilerinizi karşılamasını dileyebilirim veya artık söylemek moda olduğu gibi, sonuç beklentileri aşar)
Desteğiniz için teşekkür ederiz. Sonuç olarak eminim))
[quote=Marinka post_id=248059 time=1693246316 user_id=12161] Eh, size yalnızca sonucun tüm beklentilerinizi karşılamasını dileyebilirim veya artık söylemek moda olduğu gibi, sonuç beklentileri aşar) [/quote] Desteğiniz için teşekkür ederiz. Sonuç olarak eminim))
[quote=Ogest post_id=248089 time=1693251717 user_id=13439] [quote=Marinka post_id=248087 time=1693251437 user_id= 12161] Yaz geldi, hava ne kadar soğuk?))) [/quote] Antarktika bir şeye ayrılmış. [/ quote]
Oraya nasıl gidersiniz? Sıcak hava balonunda mı uçacaksınız?
[quote=Marinka post_id=248090 time=1693252063 user_id=12161] [quote=Ogest post_id=248089 time=1693251717 user_id= 13439] [quote=Marinka post_id=248087 time =1693251437 user_id=12161] Yaz geldi, hava ne kadar soğuk?))) [/quote] Antarktika bir şeye ayrılmış. [ /quote]
Oraya nasıl gidersiniz? Sıcak hava balonuyla mı uçacaksınız? [/quote]Bu konu uyuşturucu bağımlılığı konusuna değindi)
[quote=Marinka post_id=248098 time=1693253568 user_id=12161] Üç bilet için yeterli para var mı yoksa kredi mi alacaksın? [/quote] Biriktirmeye başlayacağım.
[quote=Ogest post_id=248099 time=1693253747 user_id=13439] [quote=Marinka post_id=248098 time=1693253568 user_id= 12161] Üç bilete yetecek kadar para var mı yoksa kredi mi alacaksın? [/quote] Biriktirmeye başlayacağım. [/quote]
Burada tam bir araştırma yapmamız gerekiyor.
Rollton’u yemedim, öyle koydum bir kenara.
Şavurma yemedim, bir kenara koyun.
Kurabiyelerden tasarruf edebilirsiniz. 40 rubleye bir paket aldım ama iki tane alabilirdim.
[quote=Marinka post_id=248100 time=1693253851 user_id=12161] Ne kadar? [/quote] Burada tam bir araştırma yapmamız gerekiyor. Rollton’u yemedim, öyle koydum bir kenara. Şavurma yemedim, bir kenara koyun. Kurabiyelerden tasarruf edebilirsiniz. 40 rubleye bir paket aldım ama iki tane alabilirdim.
Burada tam bir çalışma yapmamız gerekiyor.
Rollton’u yemedim , bir kenara koydum. nŞavurma yemediysem bir kenara koydum.
Kurabiyelerden tasarruf edebilirsiniz. 40 rubleye bir paket aldım ama iki tane de alabilirdim.
[quote=Ogest post_id=248104 time=1693254082 user_id=13439] [quote=Marinka post_id=248100 time=1693253851 user_id= 12161] Ne kadar? [/quote] Burada tam bir çalışma yapmamız gerekiyor. Rollton’u yemedim , bir kenara koydum. nŞavurma yemediysem bir kenara koydum. Kurabiyelerden tasarruf edebilirsiniz. 40 rubleye bir paket aldım ama iki tane de alabilirdim. [/quote] Süreç başladı!
Burada tam bir çalışma yapmamız gerekiyor.
Rollton’u yemedim , bir kenara koydum. nŞavurma yemediysem bir kenara koydum.
Kurabiyelerden tasarruf edebilirsiniz. 40 rubleye bir paket aldım ama iki tane de alabilirdim.
Bu konuyu ciddiye aldığınızı görüyorum. Bana oradan bir ya da daha iyisi iki penguen getirin. Burada bir penguen arkadaşı olsun diye.
[quote=Ogest post_id=248104 time=1693254082 user_id=13439] [quote=Marinka post_id=248100 time=1693253851 user_id= 12161] Ne kadar? [/quote] Burada tam bir çalışma yapmamız gerekiyor. Rollton’u yemedim , bir kenara koydum. nŞavurma yemediysem bir kenara koydum. Kurabiyelerden tasarruf edebilirsiniz. 40 rubleye bir paket aldım ama iki tane de alabilirdim. [/quote]
Bu konuyu ciddiye aldığınızı görüyorum. Bana oradan bir ya da daha iyisi iki penguen getirin. Burada bir penguen arkadaşı olsun diye.
Evet, zaten 40 ruble biriktirdim. Bugün markete gidebilirdim ama yağmur planlarımı mahvetti. Belki 200 ruble daha biriktirdim.
Marinka: ↑28 Aug 2023, 23:24
Bu sorunu ciddiye aldığınızı görüyorum. Bana oradan bir ya da daha iyisi iki penguen getirin. Böylece burada bir penguen arkadaşı olsun.
[quote=Fargal94 post_id=248105 time=1693254163 user_id=7900] Süreç başladı! [/quote] Evet, zaten 40 ruble biriktirdim. Bugün markete gidebilirdim ama yağmur planlarımı mahvetti. Belki 200 ruble daha biriktirdim.
[ quote =Marinka post_id=248106 time=1693254275 user_id=12161] Bu sorunu ciddiye aldığınızı görüyorum. Bana oradan bir ya da daha iyisi iki penguen getirin. Böylece burada bir penguen arkadaşı olsun. [/quote] Yani bu artık yasak.
Evet, zaten 40 ruble biriktirdim. Bugün markete gidebilirdim ama yağmur planlarımı mahvetti. Belki 200 ruble daha biriktirdim.
Bu sorunu ciddiye aldığınızı görüyorum. Bana oradan bir ya da daha iyisi iki penguen getirin. Böylece burada bir penguen arkadaşı olsun.
Yani bu artık yasak.
İşlem başladı!
Yani bu artık yasak.
n
Kaçakçılık yapıyorsunuz. Bavulunuza ikinci ve üçüncü bir dip yapın.
[quote=Ogest post_id=248107 time=1693254571 user_id=13439] [quote=Fargal94 post_id=248105 time=1693254163 user_id= 7900] Süreç başladı! [/quote] Evet, zaten 40 ruble biriktirdim. Bugün markete gidebilirdim ama yağmur planlarımı mahvetti. Belki 200 ruble daha biriktirdim.
[ quote =Marinka post_id=248106 time=1693254275 user_id=12161] Bu sorunu ciddiye aldığınızı görüyorum. Bana oradan bir ya da daha iyisi iki penguen getirin. Böylece burada bir penguen arkadaşı olsun. [/quote] Yani bu artık yasak. [/quote][quote=Ogest post_id=248107 time=1693254571 user_id=13439] [quote=Fargal94 post_id=248105 time=1693254163 user_id =7900 ] İşlem başladı! [/quote] Evet, zaten 40 ruble biriktirdim. Bugün markete gidebilirdim ama yağmur planlarımı mahvetti. Belki 200 ruble daha biriktirdim.
[ quote =Marinka post_id=248106 time=1693254275 user_id=12161] Bu sorunu ciddiye aldığınızı görüyorum. Bana oradan bir ya da daha iyisi iki penguen getirin. Böylece burada bir penguen arkadaşı olsun. [/quote] Yani bu artık yasak. [/quote] n Kaçakçılık yapıyorsunuz. Bavulunuza ikinci ve üçüncü bir dip yapın.
[quote=Marinka post_id=248108 time=1693254724 user_id=12161] Kaçakçılık yapıyorsunuz. Çantaya ikinci ve üçüncü dip yapın. [/quote] Karın acı çekebilir.
[quote=Ogest post_id=248110 time=1693254979 user_id=13439] [quote=Marinka post_id=248108 time=1693254724 user_id= 12161] Kaçakçılık yapıyorsunuz. Çantaya ikinci ve üçüncü bir dip yapın. [/quote] Hayvan acı çekebilir. [/quote] nOnlara dikkat edin ve onları beslemeyi unutmayın.
[quote=Marinka post_id=248113 time=1693255346 user_id=12161] Onlara dikkat edin ve onları beslemeyi unutmayın. [/quote] Neden penguenler? Fil fokunun da sevgiye ihtiyacı var.
[quote=Ogest post_id=248114 time=1693255500 user_id=13439] [quote=Marinka post_id=248113 time=1693255346 user_id= 12161] Onlara dikkat edin ve onları beslemeyi unutmayın. [/quote] Neden penguenler? Fokun da sevgiye ihtiyacı var. [/quote]
Foku kendine sakla ve penguenleri bana getir. İki.
[quote=Marinka post_id=248115 time=1693255546 user_id=12161] Foku kendinize saklayın ve penguenleri bana getirin. İki. [/quote] 11 gün boyunca "buzdağları ve penguenlerin dünyası" Antarktika’ya yolculuk 8.895 $. Zaten 40 ruble ayırdım.
Marinka: ↑28 Aug 2023, 23:45
Fili kendinize saklayın ve penguenleri bana getirin. İki.
11 gün boyunca "buzdağları ve penguenlerin dünyası" Antarktika’ya gemi yolculuğuyla 8.895$.
Zaten 40 ruble biriktirdim.
Her gün 40 ruble tasarruf ederseniz, 50 yıl içinde tasarruf etmiş olursunuz. Zaten 81 yaşında olacağım. İki penguene ihtiyacım yok. Bir tanesi yeterli olacaktır.
These users thanked the author Geçit for the post (total 2):
[quote=Ogest post_id=248116 time=1693255814 user_id=13439] [quote=Marinka post_id=248115 time=1693255546 user_id= 12161] Fili kendinize saklayın ve penguenleri bana getirin. İki. [/quote] 11 gün boyunca "buzdağları ve penguenlerin dünyası" Antarktika’ya gemi yolculuğuyla 8.895$. Zaten 40 ruble biriktirdim. [/quote]
Her gün 40 ruble tasarruf ederseniz, 50 yıl içinde tasarruf etmiş olursunuz. Zaten 81 yaşında olacağım. İki penguene ihtiyacım yok. Bir tanesi yeterli olacaktır.
Bu durumum var. Üç aydır yeni bir yerde çalışıyorum. Çok prestijli ve iyi maaşlı bir iş. Uzun zamandır buraya gelmenin hayalini kuruyordum. İşe girdiğimde en başından beri yönetmenin tüm çekici...
Last post
Bu durum bende var. Üç aydır yeni bir yerde çalışıyorum. Çok prestijli ve iyi maaşlı bir iş. Uzun zamandır buraya gelmenin hayalini kuruyordum. İşe girdiğimde en başından beri yönetmenin tüm çekici...
Televizyon 2024 toplantısında bize neler sunacak?
Kim neyi duydu veya gördü?
Last post
Havyar (kabak) Şampanya (Sovyet) Maytapları ve Olivier Havzası
Ve evet, ayrıca Yolka!
nNerede olacak bulursun...Sovyet, ama yine de sahtekarlığa düşersin!)))) :çılgın:
Bir kuruş olurdu :roll:
19 yaşında, 176/67/16,5 boyunda, temiz bir erkeğim, spor yapıyorum. 50 yaşın altındaki yetişkin, temiz bir kızla seks denemek istiyorum, nemfomanları ve çapkınları seviyorum, anal’ı seviyorum....
Herkese merhaba, utanmaz bir sorum var: forumda fahişelerin hizmetlerini kullanan var mı? Sekste yeni bir şey denemek istiyorum ama partnerlerimle hiç şansım yok.
Last post
Bu cinsel yolla bulaşan hastalığı bir fahişeden deneyin)))