Spoiler altında önemli bir açıklama.
n- Bu yaratığı seviyorum ve onsuz yaşayamam, bizimle yaşayacak, aşkımız, ilişkilerimiz falan var.
İşlemleriniz? Sen ne diyorsun? Ne yapacaksın?

Tanıdık bir şey...Markul: 28 Aug 2023, 15:05 İlginç bir düşünceye rastladım, bunu tartışmanızı öneririm.
Spoiler altında önemli bir açıklama.reşit olmanız (veya buna yakın) çocuk eve bir insana benzeyen bir şey getirdi: boyalı veya anlaşılmaz saç kesimi olan, çılgınca giyinmiş, sigara ve içki (belki sigara içiyor), ders çalışmıyor ya da çalışıyor ve diyor ki: - Bu yaratığı seviyorum ve onsuz yaşayamam, bizimle yaşayacak, aşkımız, ilişkilerimiz falan var.
İşlemleriniz? Sen ne diyorsun? Ne yapacaksınız?
Size iyi bir arkadaşımızın tam da böyle bir durumu olduğunu anlatacağım. Evde böyle bir çocuk belirdi. Tek sorun şu ki, oğlum daha kötü olmasa da tamamen aynı. İşte böyle yaşıyorlar...Markul: 28 Aug 2023, 15:05 İlginç bir fikirle karşılaştım, bunu tartışmanızı öneririm.
Önemli spoiler altında açıklama. nn yaşınız(veya ona yakın) çocuğunuz eve buna benzer bir şey getirdi bir kişi: boyalı veya anlaşılmaz saç kesimi olan, çılgınca giyinmiş, sigara içiyor ve içki içiyor (belki de sigara içiyor), ders çalışmıyor veya çalışmıyor ve diyor ki:
- Bu yaratığı seviyorum ve onsuz yaşayamam, o bizimle, aşkla, ilişkilerle ve tüm bunlarla yaşayacak.
Senin eylemlerin? Sen ne diyorsun? Ne yapacaksın?

Markul: 28 Aug 2023, 15:05[quote=Markul post_id=247840 time=1693224332 user_id=17435] Neden yol açtı?

Seni yaşama getirdim, "Seni seviyorum" diyor bu yaratık .poxuer: 28 Aug 2023, 16:00Neden getirdin onu?ir çocuk eve bir insana benzeyen bir şey getirdi: boyalı veya anlaşılmaz saç kesimi olan, çılgın giyimli, sigara içen ve içki içen (belki de sigara içen), ders çalışmayan veya çalışmayan ve şöyle diyor:

Mantıklı. Peki ya bundan sonra çocuk çatı katında ya da bodrumda yaşamaya ve yaşamaya başlarsa? Ve sapa kadar uzanıyor mu?

maalesef sonu böyle olacak(Çıkış yolunu bilmiyorum(Hooligan Carrie: 28 Aug 2023, 17:19Mantıklı. Peki ya bundan sonra çocuk çatı katında ya da bodrumda yaşamaya ve yaşamaya başlarsa? Ve tutamağa kadar genişliyor mu?

Bu en kötü senaryo.

Asıl mesele şu ki, sizin çocuk böyle olmaz. Nefret işe yaramayacak. Varlıklı ailelerde büyüyenler bile uyuşturucu bağımlısı oluyor.Markul: 28 Aug 2023, 20:41 Tek bir çıkış yolu var: Uyuşturucu bağımlılarına ve açıkça yıkıcı olan diğer kişilere karşı şiddetli bir nefret aşılamak.

Eğitim konusunda katılıyorum ama olması gereken uyuşturucuya karşı nefret besleyin.Marinka: 28 Aug 2023, 20:50 Önemli olan çocuğunuzun böyle olmamasıdır. Nefret işe yaramayacak. Varlıklı ailelerde büyüyenler bile uyuşturucu bağımlısı oluyor.
Önemli olan çocuğun size güvenmesi. Ergenlik çağına gelindiğinde öğretmen-öğrenci formatından arkadaş formatına geçiş yapmak gerekiyor.

Bunu nasıl hayal ediyorsunuz? Açıklayın. Aşıyı nasıl yapacaksınız ve beklenen sonuç ne olacak?Markul: 28 Aug 2023, 20:55Eğitim konusunda katılıyorum ama olması gereken uyuşturucuya karşı nefret besleyin.Marinka: 28 Aug 2023, 20:50 Önemli olan çocuğunuzun bu hale gelmemesidir. Nefret işe yaramayacak. Varlıklı ailelerde büyüyenler bile uyuşturucu bağımlısı oluyor.
Önemli olan çocuğun size güvenmesi. Ergenlik çağına gelindiğinde öğretmen-öğrenci formatından arkadaş formatına geçiş yapmak gerekiyor.

Bütün pedagojik süreci açıklamak uzun zaman alıyor ancak uyuşturucu bağımlılarıyla ilgili olarak bu yaptığım şey bu.

Size yalnızca sonucun tüm beklentilerinizi karşılamasını dileyebilirim veya şimdilerde söylenmesi moda olan sonuç beklentileri aşıyor)

Desteğiniz için teşekkür ederiz. Sonuç olarak eminim))Marinka: 28 Aug 2023, 21:11 Eh, size yalnızca sonucun tüm beklentilerinizi karşılamasını dileyebilirim veya artık söylemek moda olduğu gibi, sonuç beklentileri aşar)

Burada tam bir araştırma yapmamız gerekiyor.

Ogest: 28 Aug 2023, 23:21Burada tam bir çalışma yapmamız gerekiyor.Ne kadar?
Rollton’u yemedim , bir kenara koydum.
nŞavurma yemediysem bir kenara koydum.
Kurabiyelerden tasarruf edebilirsiniz. 40 rubleye bir paket aldım ama iki tane de alabilirdim.

Bu konuyu ciddiye aldığınızı görüyorum. Bana oradan bir ya da daha iyisi iki penguen getirin. Burada bir penguen arkadaşı olsun diye.Ogest: 28 Aug 2023, 23:21Burada tam bir çalışma yapmamız gerekiyor.Ne kadar?
Rollton’u yemedim , bir kenara koydum.
nŞavurma yemediysem bir kenara koydum.
Kurabiyelerden tasarruf edebilirsiniz. 40 rubleye bir paket aldım ama iki tane de alabilirdim.

Evet, zaten 40 ruble biriktirdim. Bugün markete gidebilirdim ama yağmur planlarımı mahvetti. Belki 200 ruble daha biriktirdim.
Yani bu artık yasak.Marinka: 28 Aug 2023, 23:24 Bu sorunu ciddiye aldığınızı görüyorum. Bana oradan bir ya da daha iyisi iki penguen getirin. Böylece burada bir penguen arkadaşı olsun.

Ogest: 28 Aug 2023, 23:29Evet, zaten 40 ruble biriktirdim. Bugün markete gidebilirdim ama yağmur planlarımı mahvetti. Belki 200 ruble daha biriktirdim.
Yani bu artık yasak.Marinka: 28 Aug 2023, 23:24 Bu sorunu ciddiye aldığınızı görüyorum. Bana oradan bir ya da daha iyisi iki penguen getirin. Böylece burada bir penguen arkadaşı olsun.
n Kaçakçılık yapıyorsunuz. Bavulunuza ikinci ve üçüncü bir dip yapın.Evet, zaten 40 ruble biriktirdim. Bugün markete gidebilirdim ama yağmur planlarımı mahvetti. Belki 200 ruble daha biriktirdim.İşlem başladı!

nOnlara dikkat edin ve onları beslemeyi unutmayın.Ogest: 28 Aug 2023, 23:36Hayvan acı çekebilir.Kaçakçılık yapıyorsunuz. Çantaya ikinci ve üçüncü bir dip yapın.

11 gün boyunca "buzdağları ve penguenlerin dünyası" Antarktika’ya yolculuk 8.895 $.

Her gün 40 ruble tasarruf ederseniz, 50 yıl içinde tasarruf etmiş olursunuz. Zaten 81 yaşında olacağım. İki penguene ihtiyacım yok. Bir tanesi yeterli olacaktır.