Yeni yıl için elimizde ne var?

Cinsiyetle ilgili olmayan soyut konular hakkında konuşun (gerçi böyle şeyler var mı?)
Автор темы
kariyer
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1241
Registered for: 1 year 10 months
 Yeni yıl için elimizde ne var?

Unread post by kariyer »

Televizyon 2024 toplantısında bize neler sunacak?
Kim neyi duydu veya gördü?
These users thanked the author kariyer for the post (total 3):
Bekçi, Beluga, Alice
Büyücü
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2154
Registered for: 1 year 8 months
Orientation: biseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Re: Yeni yılda ne yiyeceğiz?

Unread post by Büyücü »

Başkanı ve kaderin ironisini tebrik ediyorum.
These users thanked the author Büyücü for the post:
Bekçi
Автор темы
kariyer
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by kariyer »

Büyücü: 24 Oct 2023, 19:57 Başkanı ve kaderin ironisini tebrik ederim.
peki, bu yeni bir şey değil
Bekçi
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 704
Registered for: 1 year 9 months

Unread post by Bekçi »

evet orada iyi bir şey yok ve hiçbir zaman da olmadı
These users thanked the author Bekçi for the post (total 2):
Lexa55, Serg_A
Kahretsin
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 318
Registered for: 2 years 1 month

Unread post by Kahretsin »

Evet artık masa kıyafetlerine hediyelik para fikirleri hazırlamamız lazım
Veronika
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2146
Registered for: 2 years 11 months
Orientation: heteroseksüel

Unread post by Veronika »

Her şey güzel olacak arkadaşlar. Seni seviyoruz, seni özlüyoruz, sorun ne?
Bize küçük hediyeler veriyorsunuz (kürk mantolar, tercihen vizon, sıcak ciğerler, bize yakışıyorlar. Takılar - altın, platin vb. bize yakışıyor. Parfüm vermiyorlar - yoksa koktuğumu sanacaksınız) kötü mü? Beyler, bir kadının ihtiyaç duyduğu şeyi vermeniz gerekiyor, anlıyor musunuz, ne hakkında? - mücevher, hatta belki bir araba ki kendi kendine gidebilsin.
Ve sizi seveceğiz, idolleştireceğiz. Siz, hediyeden ciyaklayın, yeni Lada’mıza bile sarılın ve biz sizin için her şeyi yapmaya hazırız sevgili adamlarımız.
Evet, her zamanki gibi çorap ve külot alacaksınız.
These users thanked the author Veronika for the post (total 4):
Vik.ruba80, Murena0314, Alexsss, Slogancı
Oleg257
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 410

Unread post by Oleg257 »

Büyücü, hangi başkan?
Büyücü
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Büyücü »

Oleg257: 24 Oct 2023, 20:23 hangi başkan
bizim, hangisi başka.
LadaR
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 685
Registered for: 2 years 4 months

Unread post by LadaR »

Yeni Yıl için bana ne verdikleri gerçekten umurumda değil
Önemli olan, otomatik şanzımanla birlikte gelmesi
These users thanked the author LadaR for the post (total 3):
Veronika, Viar, Tapkin
Veronika
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Her zamanki gibi oyumu verdim çünkü atasözünü biliyorsun, nehrin ortasında at değiştirilmez. Putin için. Eğer bunu yapmazsa, bu bir kabus olacak. Herkesin kendine göre bir battaniyesi var, ülkenin çöküşü vs.. Savaştan sonra ama uzun bir karar vereceğiz. Ama zafere bir asker uzaktayız. Patron. Birçokları için yeterince iyi değil. Ama bunu değiştiremezsin. Savaşı kaybedeceğiz.

2 dakika 35 saniye sonra gönderildi:
Lada, seni arıyordum. Merhaba. Uzun zamandır yoktum. Sana şeker kutuları olan bir makine vereceğim.
These users thanked the author Veronika for the post (total 2):
LadaR, Murena0314
Sergey
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 142
Registered for: 3 years 8 months

Unread post by Sergey »

Moderatörler! Neredesin? Konuşacak başka bir şeyimiz var mı?
Tanya
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2085
Registered for: 2 years 8 months

Unread post by Tanya »

Neden bu kadar kötümsersiniz? Yeni Yıl harika bir tatil. Zorunlu Noel ağacı, şampanya, Olivier ve tabii ki hediyeler, Noel Baba ve Snow Maiden ile neşeli, güzel. ve uzun hafta sonları. Birçoğu Yeni Yıl seksine sahip olacak ki bu da harika. İşyerinde mutlaka kurumsal partiler olacaktır (örneğin, holdingimizin merkez ofisinde bir kurumsal partiye davet edileceğimi umuyorum ve hatta eminim). Ve tabii ki Başkan’dan bir tebrik ve "Irony...." filmi de olacak. Ve daha birçok güzel ve unutulmaz şey.....BUNU ÇOK İSTİYORUM!
These users thanked the author Tanya for the post (total 4):
Utangaç bebek, Serg_A, Viyola, Slogancı
Veronika
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

İlginç bir soru Lada. Burada kapattım, burada açtım - reklam. İlgileniyorum. Erkek cinsiyeti kadın cinsiyetinden nasıl farklıdır? İlgileniyor musun? Ben de. Belki uzmanlardan biri cevabı biliyordur.
Lada lütfen, daha önce benimle ilgili şiirler nasıldı?
Büyücü
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Büyücü »

Serguei: 24 Oct 2023, 20:35Емям
переведите
Veronika
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Tania, işte genel bir Yeni Yıl kutlaması ama konfeti olmadan. Temizlik berbat. Politika için kusura bakmayın ama soru şuydu. Dans edelim mi?
Sergey
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 142
Registered for: 3 years 8 months

Unread post by Sergey »

Büyücü: 24 Oct 2023, 20:37
Emyam
translate
Bu, Eski Slavcada IM anlamına gelir.
Veronika
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Peki bu ne anlama geliyor?
Bekçi
Orgazm!
Orgazm!

Unread post by Bekçi »

Tania: 24 Oct 2023, 20:36 Neden bu kadar karamsarsınız? Yeni Yıl harika bir tatil. Zorunlu Noel ağacı, şampanya, Olivier ve tabii ki hediyeler, Noel Baba ve Snow Maiden ile neşeli, güzel. ve uzun hafta sonları. Birçoğu Yeni Yıl seksine sahip olacak ki bu da harika. İşyerinde mutlaka kurumsal partiler olacaktır (örneğin, holdingimizin merkez ofisinde bir kurumsal partiye davet edileceğimi umuyorum ve hatta eminim). Ve tabii ki Başkan’dan bir tebrik ve "Irony...." filmi ve daha birçok güzel ve unutulmaz şey olacak.....ÖYLE İSTİYORUM!
Peki iyi olan nedir? karaciğere ve pankreasa bir darbe. Para israfı. Tüm kötü şeylerin ortadan kalkması ve yılın daha iyi olması için sonsuz dilekler - neden her şey bir gecede aniden değişecek? Maksimum iyi şey uyuyabilmenizdir ve bu sadece çalışmayanlar için geçerlidir.
These users thanked the author Bekçi for the post (total 2):
Utangaç bebek, Serg_A
Büyücü
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Büyücü »

Zaten yaşlısın ve her şey neşe değil.
These users thanked the author Büyücü for the post:
Veronika
Veronika
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Myasnikov’u izliyorum. Her zaman. Sigara içmek bile keyif veriyor. Sabahları kahvenin vücuda faydaları daha fazladır. Ve tatil için şampanyayı sevmiyorum ama onsuz da yaşayamam. Ve kuru.....

5 dakika 41 saniye sonra gönderildi:
Kızlar, hadi bir Noel ağacı dikelim. Edepsiz. Sadece bir kez. Uzun zamandır yapay bir tanem var, birkaç yıldır. Daha önce yapamayanları bir araya getirelim ve gerçeklerini giyelim. Ve Yeni Yıl Günü’nde tüm forum üyelerimize amcıklarını ve memelerini göstermeden Mutlu Yıllar diliyoruz. Yaşasın"!!!!!!!
Utangaç bebek
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 408
Registered for: 5 years 5 months

Unread post by Utangaç bebek »

Tania: 24 Oct 2023, 20:36 Neden bu kadar karamsarsınız? Yeni Yıl harika bir tatil. Zorunlu Noel ağacı, şampanya, Olivier ve tabii ki hediyeler, Noel Baba ve Snow Maiden ile neşeli, güzel. ve uzun hafta sonları. Birçoğu Yeni Yıl seksine sahip olacak ki bu da harika. İşyerinde mutlaka kurumsal partiler olacaktır (örneğin, holdingimizin merkez ofisinde bir kurumsal partiye davet edileceğimi umuyorum ve hatta eminim). Ve tabii ki Başkan’dan bir tebrik ve "Irony...." filmi ve daha birçok güzel ve unutulmaz şey olacak.....ÖYLE İSTİYORUM!
Teşekkür ederim. Geleneğe saygı duruşu. Ve buna katılıyorum. Tek fark herkesin kendine has bir geleneği olması.
...Tatiller olmasaydı hayat sıkıcı olurdu, tatiller olmasa bile onları kendimiz düzenlemek zorunda kalırdık.
Bizim ailemizde Yeni Yıl 1 numaralı tatildir. Bunun için önceden hazırlanıyoruz...neredeyse şimdiden...2 Ocak’tan itibaren. Bir geleneğimiz var: Yılbaşı sofrası yılın en görkemli sofrası olmalı. Bunun ne zaman olmaya başladığını bilmiyorum, en azından 60 yılı aşkın süredir ailemizde (büyükannem ve büyükbabamdan beri) var. Ama bir geleneğimiz var: Yeni Yılda en az 20 yemek olmalı. Çok mu yoksa az mı? (Bazıları için çok fazla, bazıları için ise yeterli değil) Bunun artıları ve eksileri var. Artıları: Yıl ROYAL masasıyla başlıyor. Evet çok pahalı ama yıl boyunca hazırlık yaparsanız yılda bir kez bunu karşılayabilir misiniz? (Cüzdanınıza sert bir darbe gelmesin diye yavaş yavaş alışveriş yapıyorsunuz) Kendinizi hanımefendi gibi hissediyorsunuz... Bir hafta (kraliyet haftası) sobanın başında hiç durmuyorum. Dezavantajları da var: Hiçbir şeyin kaybolmaması için her şeyi yemeniz gerekiyor. Ve her şeyin hazırlanması neredeyse üç gün sürüyor - 29, 30, 31 12. Bir şeyi değiştirmeli miyim? - Hayır, tüm dezavantajlarına rağmen yapamam..... GELENEK !!!
Televizyona gelince... Son yıllarda ben de ne izleyeceğime dair bir program hazırlamaya başladım. Yeni Yıl. Zaten 31.12’de bir yığın DVD var (bazıları için: kasetler, İnternet, Akıllı....) Bunlar Yeni Yıl komedileri: "Irony....", "Karnaval Gecesi", "Büyücüler" ," Bu neşeli gezegen"....Çocuklar için - Yeni Yıl çizgi filmlerinden oluşan bir koleksiyon.
P.S. Bu yıl her zamankinden daha erken alışveriş yaptım - Ürünlerin %99’u ya konservede ya da dondurucuda... Satın alınacak tek şey ekmek, taze sebze, meyve ve otlar.
Ve Noel. ağaç elbette..... .zaten herkese hediyeler aldım....
These users thanked the author Utangaç bebek for the post:
Slogancı
Veronika
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Bekleme-salatalar (OLIVIER, yengeç, salata sosu)-3. Tavuk - üç seçenek - 6. Sıcak, et.1. 20 nerede? Söyle bana?
Автор темы
kariyer
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by kariyer »

Yeni Yıl kurumsal partisinden sonra şimdi kiminle evleneceğimizi düşünmeliyiz
These users thanked the author kariyer for the post (total 3):
Alice, Serg_A, Slogancı
Utangaç bebek
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Veronika: 24 Oct 2023, 21:15 Bekle-salatalar (OLIVIER, yengeç, salata sosu)-3. Tavuk - üç seçenek - 6. Sıcak, et.1. 20 nerede? Söylesene?
Evet, elbette... Öncelikle salatalar... Ve bu da aynı gelenek... Salata sosu, 50 yıldır yeni yıl ailemiz... Yani salatalar: Olivier salatası, yengeç salatası, kürk manto altında ringa balığı, "Bahar" salatası (adı o... Katmanlar: rendelenmiş haşlanmış pancar (mayonez), rendelenmiş çiğ havuç (mayonez), soğan turşusu, ekşi elma (Antonovka), üstüne rendelenmiş yumurta.) Somon salatası (Yağda konserve Somon, haşlanmış pirinç, yumurta, biraz mayonez), salata.....iyi kim bilir çağrılar: bunlar yumurta, rendelenmiş işlenmiş peynir, sarımsak, mayonez), "Mantar Glade" salatası (üzerine petrol turşusu)... "Mimosa" salatası.... (8 adet) mantar (1 adet) Sonra, fırında ne var: Fransız eti (kürk manto altındaki et) (1 adet), fırında tavuk (veya but, bacak veya sadece göğüs eti...) (1 adet), kebap (1 adet), jöleli et ( 1 adet), dilimlenmiş etler (sosis, füme et, pastırma, peynir...) (1 adet), yumurta dolması (1 adet), peynirli domates...(Ne zaman başladığımızı bile bilmiyorum) bunu yapıyorum.....sadece dilimlenmiş domatesleri doğrayın ve üzerine mayonezli rendelenmiş sert peynir, belki sarımsak ilavesiyle) (1 adet) Balık: domateste kızartılmış ve tütsülenmiş (2 adet), havyar (sandviç) (1 adet), hamsili sandviçler (1 adet), simit dolması (simitler süte batırılır ve kıyma ile tatlandırılır - zevkinize göre) (1 adet) Ayrıca masada baharatlar (zeytin, yaban turpu...), artı tatlı bir sofra (ve bu da 5-8 tabak daha)....
Eh, bir de tatlı su, alkol... (dileyenler için dondurucuda dondurma var)
Yani 20’den fazla tabak çıkıyor....
Serg_A
Bekçi
Orgazm!
Orgazm!

Unread post by Bekçi »

Utangaç Bebek: 24 Oct 2023, 21:54 Yani elinizde 20’den fazla yemek oluyor....
ve hepsini bir gecede mi silip süpürüyorsunuz? :şok:
Alice
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1425
Registered for: 1 year 11 months

Unread post by Alice »

En sevdiğim tatil, Yeni Yıl....
Ama 1 Ocak’ı daha da çok seviyorum.
Benim için zamansız bir gün.
Her şey durduğunda, buna gerek yok herhangi bir yere acele edin, hiçbir şeye gerek yok...sakin bir şekilde yürüyüşe çıkabilirsiniz...genellikle sokakta kimse olmaz...
Sakin bir şekilde geçmişi düşünün ve gelecek için planlar yapın.
These users thanked the author Alice for the post (total 7):
Veronika, Zorba Carrie, Serg_A, Alexsss, Şalyn, Utangaç bebek, Ksenofon
Veronika
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Bebeğim, kendimi patates kızartması yapan basit bir kollektif çiftçi olarak görüyorum.
Sen süpersin. Kusura bakmayın, sizinkini indirdim, elimden geleni yapacağım, milletimi şaşırtacağım, kusura bakmayın olması gerektiği gibi ama yenilerini yapacağım.. Teşekkür ederim. Yemek tarifleri paylaşacak vaktiniz var mı?
Last edited by Veronika on 24 Oct 2023, 22:04, edited 1 time in total.
These users thanked the author Veronika for the post:
Utangaç bebek
Utangaç bebek
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Watchman: 24 Oct 2023, 21:56
Utangaç Bebek: 24 Oct 2023, 21:54 Yani elinizde 20’den fazla yemek oluyor...
ve hepsini bir gecede mi yutuyorsunuz? :shock:
Tanrım, nesin sen!!! Bir hafta içinde (yazdım)... Ve yine geleneğe göre yılbaşında masada 7 kişi var....
Yani bunların hepsinin bir haftada yenmesi gerekiyor (peki, kısmen Noel’e dönüşür). Görev: Hiçbir şeyin boşa gitmemesi için her şeyi yiyin. Ne yazık ki, yeni yılda fazla kilolar da ekleniyor..... (sonra kilo vermek uzun zaman alıyor.....) Ama ne yapabilirsin, GELENEK!
Ve böylece her yıl.. ...Ve her yıl şunu düşünüyorsunuz: Çok fazla yemek pişirilmiyor mu? Ama yılbaşı gecesi böyle bir masada oturmanın ne kadar keyifli olduğunu bir düşünün... Ve sonra...... Yemek pişiren tek kişi ben değilim. Bir işlev dağılımımız var: herkesin hazırlayacağı kendi yemekleri var....
Bekçi
Orgazm!
Orgazm!

Unread post by Bekçi »

Utangaç Bebek: 24 Oct 2023, 22:03
Watchman: 24 Oct 2023, 21:56
Utangaç Bebek: 24 Oct 2023, 21:54 Yani 20’den fazla tabak olduğu ortaya çıktı....
ve onu bir gecede mi yutuyorsunuz? :shock:
Tanrım, nesin sen!!! Bir hafta içinde (yazdım)... Ve yine geleneğe göre yılbaşında masada 7 kişi var....
Yani bunların hepsinin bir haftada yenmesi gerekiyor (peki, kısmen Noel’e dönüşür). Görev: Hiçbir şeyin boşa gitmemesi için her şeyi yiyin. Ne yazık ki, yeni yılda fazla kilolar da ekleniyor..... (sonra kilo vermek uzun zaman alıyor.....) Ama ne yapabilirsin, GELENEK!
Ve böylece her yıl.. ...Ve her yıl şunu düşünüyorsunuz: Çok fazla yemek pişirilmiyor mu? Ama yılbaşı gecesi böyle bir masada oturmanın ne kadar keyifli olduğunu bir düşünün... Ve sonra...... Yemek pişiren tek kişi ben değilim. Bir işlev dağılımımız var: herkesin hazırlayacağı kendi yemeği var....
Geceleri üç boğazda yemek yemenin ne anlamı var? Sağlığınıza önem vermiyor musunuz?
Veronika
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Ve bana cevap vermedi...
Utangaç bebek
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Veronika: 24 Oct 2023, 22:03 Bebeğim, kendimi patates kızartması yapan basit bir kolektif çiftçi olarak görüyorum.
Sen süpersin. Kusura bakmayın, sizinkini indirdim, işe yarayanı yapacağım, sizi şaşırtacağım, kusura bakmayın, ama yenilerini yapacağım.. Teşekkür ederim. Tarifleri paylaşacak vaktiniz var mı?
...Yalnız ben değilim....Bu......bir aile GELENEĞİ, ve ben bu geleneğin katılımcılarından sadece biriyim...Ve tekrar ediyorum: HER yıl şu düşünce ortaya çıkıyor: çok yemek yapmıyor muyuz? Ama sonra bir şekilde kendi kendine 20 tabak yeniden toplanıyor.... İşin özü: yılın ilk haftasında başka bir dünyada yaşıyorsun...... ve sonra...... günahkârlara iniyorum toprak.... Kilo veriyorum ve günlük yaşam: yulaf lapası (çeşitli tahıllar), patates....Çorbalar, pancar çorbası...
Veronika
Veronika
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Tarifleri indirdim. Ve bulaşık fikri. Tarif, yemeğin fikri kadar önemli değil değil mi?
Utangaç bebek
Utangaç bebek
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Veronika: 24 Oct 2023, 22:06 Ama bana cevap vermedi...
Tarifleri mutlaka paylaşacağım.... Gerçi bazılarının isimlerini zaten yazdım. tabak listesi ...

1 dakika 52 saniye sonra gönderildi:
Tarifleri indirdim. Ve bulaşık fikri. Tarif, yemeğin fikri kadar önemli değil, değil mi?
Çeşitlilik ve ihtişam....yılda bir kez...Yapmıyoruz doğum günlerinde bile böyle yemek pişirmeyin ...

1 dakika 28 saniye sonra gönderildi:
.......örneğin simit dolması fırında pişirilir....
Liyakat
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 353
Registered for: 2 years 2 months

Unread post by Liyakat »

Merhaba. Gerçekten yemek yapmayı bilmiyorum. Ama Nika Teyze bana sorunun ne olduğunu anlatacak.
Genelde annem her zaman yemek yapar ama ben de yemek yapmak istiyorum.
These users thanked the author Liyakat for the post:
Slogancı
Utangaç bebek
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Merit: 24 Oct 2023, 22:16 Merhaba. Gerçekten yemek yapmayı bilmiyorum. Ama Nika Teyze bana sorunun ne olduğunu anlatacak.
Genelde annem her zaman yemek yapar ama ben de yemek isterim.
Evet, doğru: vazgeçmene gerek yok tatiller.
Veronika
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Utangaç Bebek: 24 Oct 2023, 22:16 Tarifleri mutlaka paylaşacağım.... Gerçi yemek listesinde bazılarının adını zaten verdim....
Teşekkür ederim, kusura bakma, Maşa içeri girdi. Bekliyorum. Bir e-posta yazarsam gönderir misin? En azından yapabilirsin.
Utangaç bebek
Liyakat
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Unread post by Liyakat »

Anlamadım ama anladım. T. Nika sana söyleyecek, teşekkür ederim.
Veronika
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Bilmiyorum ama nedense çiftlerimiz var.
Farklı kadınlar.
Farklı adresler.
Farklı bilgisayarlar. Anlamıyorum? Kızı bile değil, arkadaşı.
Liyakat
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Unread post by Liyakat »

Yoldaş Nika bana bir şey gönderdi...

18 dakika 57 saniye sonra gönderildi:
İyiyim. Teşekkür ederim..
Serg_A
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1970
Registered for: 2 years 1 month

Unread post by Serg_A »

Utangaç Bebek: 24 Oct 2023, 21:54
Vero-nika: 24 Oct 2023, 21:15 Salataları bekleyin (OLIVIER, yengeç, salata sosu)-3. Tavuk - üç seçenek - 6. Sıcak, et.1. 20 nerede? Söylesene?
Evet, elbette... Öncelikle salatalar... Ve bu da aynı gelenek... Salata sosu, 50 yıldır yeni yıl ailemiz... Yani salatalar: Olivier salatası, yengeç salatası, kürk manto altında ringa balığı, "Bahar" salatası (adı o... Katmanlar: rendelenmiş haşlanmış pancar (mayonez), rendelenmiş çiğ havuç (mayonez), soğan turşusu, ekşi elma (Antonovka), üstüne rendelenmiş yumurta.) Somon salatası (Yağda konserve Somon, haşlanmış pirinç, yumurta, biraz mayonez), salata.....iyi kim bilir çağrılar: bunlar yumurta, rendelenmiş işlenmiş peynir, sarımsak, mayonez), "Mantar Glade" salatası (üzerine petrol turşusu)... "Mimosa" salatası.... (8 adet) mantar (1 adet) Sonra, fırında ne var: Fransız eti (kürk manto altındaki et) (1 adet), fırında tavuk (veya but, bacak veya sadece göğüs eti...) (1 adet), kebap (1 adet), jöleli et ( 1 adet), dilimlenmiş etler (sosis, füme et, pastırma, peynir...) (1 adet), yumurta dolması (1 adet), peynirli domates...(Ne zaman başladığımızı bile bilmiyorum) bunu yapıyorum.....sadece dilimlenmiş domatesleri doğrayın ve üzerine mayonezli rendelenmiş sert peynir, belki sarımsak ilavesiyle) (1 adet) Balık: domateste kızartılmış ve tütsülenmiş (2 adet), havyar (sandviç) (1 adet), hamsili sandviçler (1 adet), simit dolması (simitler süte batırılır ve kıyma ile tatlandırılır - zevkinize göre) (1 adet) Ayrıca masada baharatlar (zeytin, yaban turpu...), artı tatlı bir sofra (ve bu da 5-8 tabak daha)....
Eh, bir de tatlı su, alkol... (dileyenler için dondurucuda dondurma var)
Yani 20’den fazla yemek olduğu ortaya çıktı....
Gerçekten yemek yemek istedim 😁😁😁
These users thanked the author Serg_A for the post (total 2):
Utangaç bebek, Slogancı
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Sohbet kutusu”