Başka kimde gaz tüpü veya örneğin şok tabancası var?
Kızlar, kendimizi savunmak için elimizde ne var?
-
Автор темыViyola
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 94
- Registered for: 2 years 2 months
- Orientation: heteroseksüel
Kızlar, kendimizi savunmak için elimizde ne var?
Bu konudan ilham alınmıştır
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 359
- Registered for: 1 year 8 months
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Re: Kızlar, kendimizi savunmak için elimizde ne var?
En iyi kendini savunman sinsi gülümsemen ve gözlerindeki ışıltıdır)))))
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 6486
- Registered for: 2 years 3 months
-
- Flört etmek
- Total posts: 45
- Registered for: 1 year 6 months
Travma kuralları!!! Ama karısı için bu bir seçenek değil, ateş ederken gözlerini kapatmasından korkuyor) ve en iyi seçenek yakınlarda bir koca!) Peki ya da bir erkek
-
- Sürtünmeler
Strecoza, "neden kung" demek istiyorsun - fu ve karate, eğer küçük bir TT varsa"?)))
-
- Nirvana’dayım
))) Herkes dövüş sanatlarını uygulayamaz . Karatenin yetersizlik konusunda yardımcı olacağından emin değilim ama travma oldukça olasıdır.
-
- Sürtünmeler
Strecoza, bence bunların hepsi şarkı sözleri, yetersiz ne yazık ki gittikçe daha fazla. Ama aynı zamanda kızların da biraz daha dikkatli olmaları gerektiğini düşünüyorum, örneğin geceleri şehirde tek başına dolaşmak ve itibarının bu kadar zedelenmediği yerleri ziyaret etmek.
-
- Nirvana’dayım
Yetersiz insanlar yalnızca geceleri ortaya çıkmaz. Araba kullanıyorsanız muhtemelen oradaki her iki kişiden birinin yetersiz olduğunu bilirsiniz. Onlarla mağazada buluşabilir veya gün içinde parkta yürüyüş yapabilirsiniz. Ve yoldan geçenler telefonlarıyla kayıt yapacak ve nadiren kimse müdahale etmeyecektir ve bu durumda boğulan insanları kurtarmak, boğulan insanların kendilerinin işidir.
-
- Penetrasyon
- Total posts: 213
- Registered for: 1 year 5 months
Bir şok cihazım var, ama prensipte bu daha çok köpekler için, çünkü kişisel olarak onu bir kişiye karşı kullanmam pek mümkün değil, çünkü sadece kıyafetlere sert bir şekilde çarpmayacak, sadece seni kızdıracak ve sen yine de düşmanın boynuna ulaşabilmemiz gerekiyor.
20 yaşımdayken bir gaz tüpü aldım ve onunla öylesine serinkanlılıkla ve güvenliğimden emin bir şekilde dolaştım ki. Ve bir gün akşam saat 22.00 sıralarında son otobüsteydim, indim ve sarhoş bir adam beni takip etti, elimden tuttu ve beni çalıların arasına çekti... Sprey kutusunu çıkardım ve neredeyse bastıracaktım, bir adam bağırışlarımdan onu kaptığında, sen onu yüzüne sıçratmak üzeresin! Aslında neredeyse kendimi bayılttığım ortaya çıktı. Savunucumun askeri bir adam, genç bir teğmen olduğu, gaz spreyinden ve sarhoş bir adamdan kurtuluşumun şerefine ortaya çıktı, daha sonra 23 Şubat’ta kendisi ve arkadaşlarıyla buluşmaya davet edildim. Ama bu başka bir hikaye.
20 yaşımdayken bir gaz tüpü aldım ve onunla öylesine serinkanlılıkla ve güvenliğimden emin bir şekilde dolaştım ki. Ve bir gün akşam saat 22.00 sıralarında son otobüsteydim, indim ve sarhoş bir adam beni takip etti, elimden tuttu ve beni çalıların arasına çekti... Sprey kutusunu çıkardım ve neredeyse bastıracaktım, bir adam bağırışlarımdan onu kaptığında, sen onu yüzüne sıçratmak üzeresin! Aslında neredeyse kendimi bayılttığım ortaya çıktı. Savunucumun askeri bir adam, genç bir teğmen olduğu, gaz spreyinden ve sarhoş bir adamdan kurtuluşumun şerefine ortaya çıktı, daha sonra 23 Şubat’ta kendisi ve arkadaşlarıyla buluşmaya davet edildim. Ama bu başka bir hikaye.
- These users thanked the author Tanya for the post (total 9):
- Tanya, Venüs, Zorba Carrie, ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊, MENZİL_, aryamari, Juss, Viar, Sidor
-
- Sürtünmeler
Tanya, hikayenin devamını talep ediyorum? kişisel mesajla mümkün) )))
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2085
- Registered for: 2 years 8 months
Harika! Bu dünyada hala erkekler var!
- These users thanked the author Tanya for the post (total 3):
- Tanya, Zorba Carrie, aryamari
-
Автор темыViyola
- heyecanlanıyorum
Gaz tüpüm var, kocam bana aldı, bir kez köpeğe karşı kullandım
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 5139
- Registered for: 2 years
En iyi kendini savunma koşmak ve çığlık atmaktır. Sadece koşabilirsin.
- These users thanked the author Zorba Carrie for the post (total 2):
- aryamari, Christmas_Christmas
-
Автор темыViyola
- heyecanlanıyorum
-
- Penetrasyon
- Total posts: 213
Koşmak her zaman çözüm değildir ve çığlık atmak da çözüm değildir, özellikle de saldırgan bir köpeğe karşı korunmak gerekiyorsa.. Ve topuklularla koşmak konusunda.. Bir keresinde, 18 yaşımdayken, bir evden kaçmak zorunda kalmıştım. bir pislikten bir disko, peki orada ne tür ayakkabılar vardı, onları ellerimle çıkardım ve taytlarla şehirde çıplak ayakla koştum. Yaşamak istiyorsanız kesinlikle taytlara aldırış etmezsiniz ve yoldaki engebeleri hissetmezsiniz. Kendini koruma içgüdüsü her şeyden önemlidir.
- These users thanked the author Tanya for the post (total 3):
- Murzik85, aryamari, Zorba Carrie
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 3 months
Eğer avatarınızda fotoğrafınız varsa ciddi anlamda sizi kovalıyorlardı!

-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2391
- Registered for: 3 years 3 months
Muhtemelen kendimi birilerinden koruman gereken yerlere gitmiyorum.. gerçi işten hep son otobüsle geç dönüyorum..
Yanımda hiçbir şey taşımıyorum ben.. yerel sarhoşlar tam bana göredirler, karşılaştıklarında gülümserler ve iyi huylu bir şekilde yol alırlar...

- These users thanked the author ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ for the post:
- aryamari
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1627
- Registered for: 2 years 1 month
Nefsi müdafaa için esas olan, mücadele etme isteği ve kendini kontrol etmektir.
""Eğer kalp demirden yapılmışsa, o zaman tahta bir hançer iyidir"
""Eğer kalp demirden yapılmışsa, o zaman tahta bir hançer iyidir"
- These users thanked the author Beluga for the post:
- Christmas_Christmas
-
- ön sevişme
- Total posts: 132
Gösterişli 90’lı yıllarda karısına bir Walter-PPK verdi. Ve bir subay olan babası ona ateş etmeyi öğretti. Uzun süre onunla birlikte yürüdü, sonra onu günahtan boğdular. Ve şimdi pişmanım.
İşte böyle bir oyuncak -
İşte böyle bir oyuncak -
-
Автор темыViyola
- heyecanlanıyorum
bir kadın için bir silah! Bunu çok sakıncalı buluyorum, çok ağır ve onu nerede giymeliyim?
-
- Nirvana’dayım
büstün içinde, böylece onu oradan çıkarabilirsin, mesela harika bir aksiyon filmi :D
- Beluga
-
- En güçlü orgazm!
harika aksiyon filmlerinde çekim ve dublörler bir arada kullanılır◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: ↑18 Jan 2024, 21:10büstün içinde, böylece onu oradan çıkarabilirsin, mesela harika bir aksiyon filmi :DViola: ↑18 Jan 2024, 21:06bir kadın için bir silah! Bence bu çok sakıncalı, çok ağır ve onu göğüste nerede giymeli?demon_x: ↑18 Jan 2024, 20:59 90’lı yıllarda eşime Walter-PPK verdim. Ve bir subay olan babası ona ateş etmeyi öğretti. Uzun süre onunla birlikte yürüdü, sonra onu günahtan boğdular. Ve şimdi pişmanım.
İşte tam bir oyuncak -
icon_1273902655313.jpg
- ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊
-
- Orgazm!
- Total posts: 702
Stresli bir durumda ne gaz tüpü, ne de yaralanma yardımcı olacaktır. Sambo, boks veya karate tekniklerini öğrenseniz bile. Meditasyon yapabilirsiniz)) ama...Eğer benzer bir durumda eylemler otomatizm noktasına kadar uygulanmazsa, o zaman tüm bu alet ve teknikler ya unutulacak ya da içinizdeki stres, hepsini zarar vermeden, yetkin bir şekilde kullanmanıza engel olacaktır. sağlığınız. Soğukkanlılık ve sakinlik ilk silahlardır. Bunu bir tank olarak düşünün. Geri kalanlar (kesme bıçakları, unlu mamuller ve aerosoller) zaten kartuşlardır.
En inatçı aptal bile bir tankın paletlerinin altına girmez. Saldırgan, potansiyel bir kurbandan her zaman düşüncesizce davranışlar bekler. Ve sen bir tanksın.
Elbette, gerekli becerilere sahip olmadan, başarılı meşru müdafaanın münferit vakaları vardır. Ancak bu, kuralın bir istisnasıdır.
Bunun gibi bir şey. Terliklerin ve işeme bezlerinin üzerime uçmasını bekliyorum)).
En inatçı aptal bile bir tankın paletlerinin altına girmez. Saldırgan, potansiyel bir kurbandan her zaman düşüncesizce davranışlar bekler. Ve sen bir tanksın.
Elbette, gerekli becerilere sahip olmadan, başarılı meşru müdafaanın münferit vakaları vardır. Ancak bu, kuralın bir istisnasıdır.
Bunun gibi bir şey. Terliklerin ve işeme bezlerinin üzerime uçmasını bekliyorum)).
-
- Nirvana’dayım
Hangi saldırgan hakkında yazıyorsun? En az bir örnek verin? Sakinlik ne zaman yardımcı olabilir?VARG_: ↑18 Jan 2024, 21:21 Stresli bir durumda ne gaz püskürtmenin, ne de yaralanmanın faydası olur. Sambo, boks veya karate tekniklerini öğrenseniz bile. Meditasyon yapabilirsiniz)) ama...Eğer benzer bir durumda eylemler otomatizm noktasına kadar uygulanmazsa, o zaman tüm bu alet ve teknikler ya unutulacak ya da içinizdeki stres, hepsini zarar vermeden, yetkin bir şekilde kullanmanıza engel olacaktır. sağlığınız. Soğukkanlılık ve sakinlik ilk silahlardır. Bunu bir tank olarak düşünün. Geri kalanlar (kesme bıçakları, unlu mamuller ve aerosoller) zaten kartuşlardır.
Bunun gibi bir şey. Terliklerin ve sidik bezlerinin üzerime uçmasını bekliyorum))
-
- En güçlü orgazm!
Doğru, ilk yardım gibi, ne yapmalı ama bu durumda öylece durup şaşkınlıkla bakacaksınız (genellikle çoğu için)VARG_: ↑18 Jan 2024, 21:21 Stresli bir durumda ne gaz kapsülü ne de yaralanma bile işe yarayacaktır. Sambo, boks veya karate tekniklerini öğrenseniz bile. Meditasyon yapabilirsiniz)) ama...Eğer benzer bir durumda eylemler otomatizm noktasına kadar uygulanmazsa, o zaman tüm bu alet ve teknikler ya unutulacak ya da içinizdeki stres, hepsini zarar vermeden, yetkin bir şekilde kullanmanıza engel olacaktır. sağlığınız. Soğukkanlılık ve sakinlik ilk silahlardır. Bunu bir tank olarak düşünün. Geri kalanlar (kesme bıçakları, unlu mamuller ve aerosoller) zaten kartuşlardır.
Bunun gibi bir şey. Terliklerin ve işemek bezlerinin üzerime uçmasını bekliyorum))
-
- Orgazm!
- Total posts: 829
- Orientation: biseksüel
Uzun zaman önce bir gaz kutusu vardı ama çantamın derinliklerinde bir yerde duruyordu ve sonra yulaflar ortadan kayboldu

-
- Nirvana’dayım
Başarılı meşru müdafaa bazen doğrudan hapse yol açarVARG_: ↑18 Jan 2024, 21:21 Stresli bir durumda ne gaz kapsülü ne de yaralanma bile işe yarayacaktır. Sambo, boks veya karate tekniklerini öğrenseniz bile. Meditasyon yapabilirsiniz)) ama...Eğer benzer bir durumda eylemler otomatizm noktasına kadar uygulanmazsa, o zaman tüm bu alet ve teknikler ya unutulacak ya da içinizdeki stres, hepsini zarar vermeden, yetkin bir şekilde kullanmanıza engel olacaktır. sağlığınız. Soğukkanlılık ve sakinlik ilk silahlardır. Bunu bir tank olarak düşünün. Geri kalanlar (kesme bıçakları, unlu mamuller ve aerosoller) zaten kartuşlardır.
Bunun gibi bir şey. Terliklerin ve pis paçavraların üzerime uçmasını bekliyorum))

- Beluga
-
- En güçlü orgazm!
Bazen hukuk ilminin yolları gizemlidir◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: ↑18 Jan 2024, 22:00Başarılı meşru müdafaa bazen doğrudan hapse yol açarVARG_: ↑18 Jan 2024, 21:21 Stresli bir durumda, ne gaz kapsülü ne de özellikle yaralanmanın faydası olmaz. Sambo, boks veya karate tekniklerini öğrenseniz bile. Meditasyon yapabilirsiniz)) ama...Eğer benzer bir durumda eylemler otomatizm noktasına kadar uygulanmazsa, o zaman tüm bu alet ve teknikler ya unutulacak ya da içinizdeki stres, hepsini zarar vermeden, yetkin bir şekilde kullanmanıza engel olacaktır. sağlığınız. Soğukkanlılık ve sakinlik ilk silahlardır. Bunu bir tank olarak düşünün. Geri kalanlar (kesme bıçakları, unlu mamuller ve aerosoller) zaten kartuşlardır.
Bunun gibi bir şey. Terliklerin ve pis paçavraların üzerime uçmasını bekliyorum))![]()
- ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊
-
- Orgazm!
Peki kendinizi kimden/neden korumalısınız? Saldırganlıktan, saldırıdan. Şimdi doğal olaylardan bahsetmiyorum. Gerçi onlarda saldırganlıkla ilgili bir şeyler de var.
Görünüşe bakılırsa, paylaşımımda bu fikri herkesin anlayıp kabul edemeyeceği kadar kısa bir şekilde ifade ettim.
Bir an bile olsa sakinlik, Kendini savunmak için paniğe, telaşa ve kendine karşı eylemlere düşmemeye yardımcı olur. Bu ikinci an, durumu savunan tarafın lehine değerlendirmeye yardımcı olur. Ve bu kafada mantıksal uzun bir filan değil: işte ben böyleyim ve işte böyleyim. Bu "sarhoş" - korkulu bir bakış yerine ayık bir bakış. Büyük bir örümcek üzerinizde sürünüyor... Eylemleriniz neler?
16 dakika 1 saniye sonra gönderilir:
Ve Dragonfly, bugün bir kadının öldürülmesiyle ilgili konusuyla doğrudan bunu yapmaya baskı yapıyor.
Polisler, suç, suçluluk, din ve psikoloji ile felsefe - Bu konuda söyleyeceklerim var... Ve adalet hakkında. Ama orada korkarım ki beni mezhepçilikle suçlayacaklar... ve bu adaleti gerçekte denetlemek istemeyecekler. Ne yazık ki inançlar son durak halkasına giden tramvay rayları gibidir. Ancak rayların dışında yol hala mevcut.
İlk terlik geldi))
Peki kendinizi kimden/neden korumalısınız? Saldırganlıktan, saldırıdan. Şimdi doğal olaylardan bahsetmiyorum. Gerçi onlarda saldırganlıkla ilgili bir şeyler de var.
Görünüşe bakılırsa, paylaşımımda bu fikri herkesin anlayıp kabul edemeyeceği kadar kısa bir şekilde ifade ettim.
Bir an bile olsa sakinlik, Kendini savunmak için paniğe, telaşa ve kendine karşı eylemlere düşmemeye yardımcı olur. Bu ikinci an, durumu savunan tarafın lehine değerlendirmeye yardımcı olur. Ve bu kafada mantıksal uzun bir filan değil: işte ben böyleyim ve işte böyleyim. Bu "sarhoş" - korkulu bir bakış yerine ayık bir bakış. Büyük bir örümcek üzerinizde sürünüyor... Eylemleriniz neler?
16 dakika 1 saniye sonra gönderilir:
Olur. Bu yüzden forumda saldırganlığın nasıl önleneceği ve barış içinde yaşanacağı konusunda bir konu açmayı düşünüyorum.
Ve Dragonfly, bugün bir kadının öldürülmesiyle ilgili konusuyla doğrudan bunu yapmaya baskı yapıyor.
Polisler, suç, suçluluk, din ve psikoloji ile felsefe - Bu konuda söyleyeceklerim var... Ve adalet hakkında. Ama orada korkarım ki beni mezhepçilikle suçlayacaklar... ve bu adaleti gerçekte denetlemek istemeyecekler. Ne yazık ki inançlar son durak halkasına giden tramvay rayları gibidir. Ancak rayların dışında yol hala mevcut.
-
- Nirvana’dayım
Burada örümceklerden değil, yetersiz agresif insanlardan bahsediyoruz. Oh, travmaya gerek olmadığını ama gönül rahatlığına ihtiyaç olduğunu yazıyorsun.
Sakin olmanızın size faydası olmayacak.
Teorilere ihtiyacım yok. Spesifik bir örnek verin. Girişte bir adam elimden tutup tecavüz etmeye çalıştı, ben de ona soğuk bir bakışla baktım ve sonunda bana tecavüz etti ve öyle görünmeyeyim diye yüzüme vurdu.VARG_: ↑18 Jan 2024, 22:34İlk terlik geldi))Hangi saldırgan hakkında yazıyorsunuz? En az bir örnek verin? Sakinlik ne zaman yardımcı olabilir?
Bir an bile olsa sakinlik, Kendini savunmak için paniğe, telaşa ve kendine karşı eylemlere düşmemeye yardımcı olur. Bu ikinci an, durumu savunan tarafın lehine değerlendirmeye yardımcı olur. Ve bu kafada mantıksal uzun bir filan değil: işte ben böyleyim ve işte böyleyim. Bu "sarhoş" - korkulu bir bakış yerine ayık bir bakış. Büyük bir örümcek üzerinizde geziniyor... Eylemleriniz neler?
Burada örümceklerden değil, yetersiz agresif insanlardan bahsediyoruz. Oh, travmaya gerek olmadığını ama gönül rahatlığına ihtiyaç olduğunu yazıyorsun.
Sakin olmanızın size faydası olmayacak.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 5139
- Registered for: 2 years
Her zaman. Sprey kutusu, travma ya da her ne ise işe yaramayabilir. Koşmak her zaman çıkış yoludur. Tabii ki topuklar zaten berbat durumda. Yaşamak istiyorsan... o zaman bilirsin.
- These users thanked the author Zorba Carrie for the post:
- Christmas_Christmas
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2709
- Registered for: 3 years 2 months
böyle bir durumda en önemli şey = bunu kullanıp kullanamayacağımdır yaralanma... ve cevabı kendim biliyorum... Travmadan dolayı ateş edemem... ilk saniyelerden veya oradan, "çatışmanın" en başlangıcından itibaren zaman geldiğinde ateş edemeyeceğim kelimenin tam anlamıyla saniyeler geçiyor... ve sonra.. "inanılmazlığım" nedeniyle ilk darbeyi zaten aldığımda, o zaman yaralanmayı ve lanet taşları unutacağım...
ancak fırlatabilirim bir taş... bu sadece kahrolası bir taşın işe yaraması....
Gidiyorum, kahretsin "gidiyorum".. yani, bazen "spor kulübünü" ziyaret ediyorum... kocam oraya düzenli olarak gidiyorum.. ve bunu bazen yapıyorum... sadece orada çalışan çok ilginç kızlar var ve bu anlamda, bazen kocanın kendi güvenliği ve onun kim olduğunu kontrol etmesi açısından daha iyi oluyor MMA’sında "kavga etmek", "kavga etmek" ya da doğru adı her ne ise...
Neden ben.. Orada o kadar "hayvanlar" var ki, bu tür pranaları silmek korkutucu.. . bazen konuşuyorlar... yani ben de dinliyorum bazen.. ilginç.. yani.. bazen böyle birinden haber alabilirsin.. nasıl da öyle, ringde öyle darbeler alabilirim ki, ama sonra hafif bir dürtmeyle beni yere serdiler... yani. Bir sokak kavgasında bir yerde basitçe "nakavt edilmişti", ya da daha doğrusu... kendini savunmaya hazır ve en önemlisi bunu yapmaya alışmış bir kişi....
i .örn., eğer böyle bir adam tek darbede bayıltılabiliyorsa, o zaman benim için ne söyleyebilirsiniz... ta ki "kıç"a kadar, eğer psikolojik olarak kullanmaya hazır değilsem çantamda o travmanın olacağını biliyorum o (((
sonuç, eve geç dönüyorum, buluşmama yardım etsin diye her zaman kocamı ararım... peki, bazen arkadaşlarımızla birlikte eve gidebiliriz, eğer aynı yöne gidersek. .. buna benzer bir şey...
ve hamamdaki düdük gibi bir gaz tüpüne ihtiyacın var, kahretsin... köpeklere karşı da her zaman işe yaramıyor... gerçi eğer bana saldıran kişinin "yüzüne" sıkarsan yine de işe yarayabilir... ama ben bunu yaparken beni kim bekleyecek... ve evet, spreyin neredeyse hiç etkisi yok. uyuşturucu kullanan veya sarhoş olan bir kişi üzerinde hiç bir etkisi yoktur...
lanet olsun.. tüm "mektup" ortaya çıktı... kısacası, beni ilgilendirmeyen bir şeye müdahale ettiğim için özür dilerim... hangi cehennemdeyim ve tecavüzcülere yönelik "reddetme" nerede...
Tamamen katılıyorum.. Ama sakatlığın da faydası olmayabilir. Böyle bir durumda en önemli şey çantamda ne olduğu değil... yaralanma ya da taş... kahretsin..
böyle bir durumda en önemli şey = bunu kullanıp kullanamayacağımdır yaralanma... ve cevabı kendim biliyorum... Travmadan dolayı ateş edemem... ilk saniyelerden veya oradan, "çatışmanın" en başlangıcından itibaren zaman geldiğinde ateş edemeyeceğim kelimenin tam anlamıyla saniyeler geçiyor... ve sonra.. "inanılmazlığım" nedeniyle ilk darbeyi zaten aldığımda, o zaman yaralanmayı ve lanet taşları unutacağım...
Gidiyorum, kahretsin "gidiyorum".. yani, bazen "spor kulübünü" ziyaret ediyorum... kocam oraya düzenli olarak gidiyorum.. ve bunu bazen yapıyorum... sadece orada çalışan çok ilginç kızlar var ve bu anlamda, bazen kocanın kendi güvenliği ve onun kim olduğunu kontrol etmesi açısından daha iyi oluyor MMA’sında "kavga etmek", "kavga etmek" ya da doğru adı her ne ise...
Neden ben.. Orada o kadar "hayvanlar" var ki, bu tür pranaları silmek korkutucu.. . bazen konuşuyorlar... yani ben de dinliyorum bazen.. ilginç.. yani.. bazen böyle birinden haber alabilirsin.. nasıl da öyle, ringde öyle darbeler alabilirim ki, ama sonra hafif bir dürtmeyle beni yere serdiler... yani. Bir sokak kavgasında bir yerde basitçe "nakavt edilmişti", ya da daha doğrusu... kendini savunmaya hazır ve en önemlisi bunu yapmaya alışmış bir kişi....
i .örn., eğer böyle bir adam tek darbede bayıltılabiliyorsa, o zaman benim için ne söyleyebilirsiniz... ta ki "kıç"a kadar, eğer psikolojik olarak kullanmaya hazır değilsem çantamda o travmanın olacağını biliyorum o (((
sonuç, eve geç dönüyorum, buluşmama yardım etsin diye her zaman kocamı ararım... peki, bazen arkadaşlarımızla birlikte eve gidebiliriz, eğer aynı yöne gidersek. .. buna benzer bir şey...
ve hamamdaki düdük gibi bir gaz tüpüne ihtiyacın var, kahretsin... köpeklere karşı da her zaman işe yaramıyor... gerçi eğer bana saldıran kişinin "yüzüne" sıkarsan yine de işe yarayabilir... ama ben bunu yaparken beni kim bekleyecek... ve evet, spreyin neredeyse hiç etkisi yok. uyuşturucu kullanan veya sarhoş olan bir kişi üzerinde hiç bir etkisi yoktur...
lanet olsun.. tüm "mektup" ortaya çıktı... kısacası, beni ilgilendirmeyen bir şeye müdahale ettiğim için özür dilerim... hangi cehennemdeyim ve tecavüzcülere yönelik "reddetme" nerede...
- These users thanked the author Christmas_Christmas for the post (total 3):
- Zorba Carrie, Tanya, Bekçi
-
- Nirvana’dayım
Tamam, kocam olduğunda yok ama bir travma uzmanı olarak düzenli olarak atış poligonunda atış yapıyorum ve çok iyi atış yapıyorum. Şu ana kadar havaya ateş etmek yeterliydi ve saldırgan adam sakinleşip korkmaya başladı. Endişe verici bir şey görürseniz, onu çıkarırsınız ve horozunu çekersiniz, hepsi bu.Natali_Natali: ↑18 Jan 2024, 23:23Tamamen katılıyorum.. Ama sakatlığın da faydası olmayabilir. Böyle bir durumda en önemli şey çantamda ne olduğu değil... yaralanma ya da taş... kahretsin..Burada örümceklerden değil, yetersiz agresif insanlardan bahsediyoruz. Ah, travmaya gerek olmadığını ama sakinliğe ihtiyaç olduğunu yazıyorsun.
Sakin olmanın sana hiçbir faydası olmayacak.
ve hamamdaki düdük gibi bir gaz tüpüne ihtiyacın var, kahretsin... köpeklere karşı da her zaman işe yaramıyor... gerçi Eğer bunu bana saldıran kişinin "yüzüne" sıkarsan, yine de işe yarayabilir... ama ben bunu yaparken beni kim bekleyecek.... ve evet, spreyin "şey" etkisinde olan veya sarhoş bir kişi üzerinde neredeyse hiç etkisi yok...
lanet olsun.. a tüm "mektup" ortaya çıktı .. kısacası, başkasının işine karıştığım için özür dilerim... hangi cehennemdeyim ve tecavüzcülere verilen "cevap" nerede....
- These users thanked the author Venüs for the post (total 2):
- Christmas_Christmas, Devam etmek
-
- Orgazm!
Ayy, benim bedenim;)
Sakinliğin, özgüvenin ve diğer soğukkanlılığın nereden geldiğini çözmemiz gerekecek.
Yani siz de teoriyi açıklıyorsunuz. Ama siz içsel olanı değil, dışsal olanı tanımlıyorsunuz. Önemli olan görünüş değil, vücudunuzu sağlam bırakma isteğidir.
Ve işte size bir soru: titreyen bir yaratık mısınız yoksa buna hakkınız var mı?
İçinizde kendinizi küçük düşürüp aşağılanmaktansa ölümüne savunmaya hazır olduğunuz bir şey var mı?
Eğer içinizde bu yoksa, o zaman Gabitus Alkogolicus’un yüzü olan evsiz bir insanı asansörde sıkıştırıp sikeceksiniz.
Üçüncü terliğin geleceğini hissediyorum)) Ama onlar artık bir müzik grubu gibi bir çift değiller... "Sweetheart" şarkısıyla;)
önce ikinci çift terlik geldi))Strecoza: ↑18 Jan 2024, 22:51 Teorilere ihtiyacım yok. Spesifik bir örnek verin. Girişte bir adam elimden tutup tecavüz etmeye çalıştı, ben de ona soğuk bir bakışla baktım ve sonunda bana tecavüz etti ve öyle görünmeyeyim diye yüzüme de vurdu.
Burada örümceklerden değil, yetersiz agresif insanlardan bahsediyoruz. Ah, travmaya gerek olmadığını ama sakinliğe ihtiyaç olduğunu yazıyorsun.
Sakinliğin sana hiçbir şekilde yardımcı olmayacak
Ayy, benim bedenim;)
Sakinliğin, özgüvenin ve diğer soğukkanlılığın nereden geldiğini çözmemiz gerekecek.
Yani siz de teoriyi açıklıyorsunuz. Ama siz içsel olanı değil, dışsal olanı tanımlıyorsunuz. Önemli olan görünüş değil, vücudunuzu sağlam bırakma isteğidir.
İçinizde kendinizi küçük düşürüp aşağılanmaktansa ölümüne savunmaya hazır olduğunuz bir şey var mı?
Eğer içinizde bu yoksa, o zaman Gabitus Alkogolicus’un yüzü olan evsiz bir insanı asansörde sıkıştırıp sikeceksiniz.
Üçüncü terliğin geleceğini hissediyorum)) Ama onlar artık bir müzik grubu gibi bir çift değiller... "Sweetheart" şarkısıyla;)
-
- Nirvana’dayım
Yanımda travma yerine "krem" ve prezervatif taşıyorum.... kahretsin, birdenbire yapabiliyorum bir tecavüzcüyle anlaşmaya varın...
otamam, şaka yapıyorum.... Yanımda prezervatif taşımıyorum... ama artık onları da alacağım))))
kahretsin şaka yapıyorum ama kusura bakmayın...bu ciddi bir konu ama ben...
a kahretsin... senin bu kadar kararlı ve cesur olman harika.... ve ben....
Yanımda travma yerine "krem" ve prezervatif taşıyorum.... kahretsin, birdenbire yapabiliyorum bir tecavüzcüyle anlaşmaya varın...
otamam, şaka yapıyorum.... Yanımda prezervatif taşımıyorum... ama artık onları da alacağım))))
kahretsin şaka yapıyorum ama kusura bakmayın...bu ciddi bir konu ama ben...
- These users thanked the author Christmas_Christmas for the post:
- Tanya
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2676
- Registered for: 1 year 11 months
Natali_Natali, sadece Bay Zayıf’ı işe alman gerekiyor. koruman olarak içi boşaltıldı ve kimse seni gücendirmeye cesaret edemeyecek

- These users thanked the author ilovebiboys for the post:
- Galce
-
- Nirvana’dayım
Forumda bunlardan bir tane zaten var. Şimdi iki tane olacak.
7 dakika 22 saniye sonra gönderildi: n
Hayır, bu bir teori değil. Girişte tecavüze uğradım ve ardından sakatlandım. Bu bir terlik değil, gerçekten fikrinizin size herhangi bir şekilde yardımcı olabileceği örnekleri sordum, ama sizin laftan başka bir şeyiniz yok, güzel ve kesinlikle işe yaramaz şeyler yazan bir teorisyensiniz. Koltuk uzmanı.VARG_: ↑18 Jan 2024, 23:34önce ikinci çift terlik geldi))Teorilere ihtiyacım yok. Spesifik bir örnek verin. Girişte bir adam elimden tutup tecavüz etmeye çalıştı, ben de ona soğuk bir bakışla baktım ve sonunda bana tecavüz etti ve öyle görünmeyeyim diye yüzüme de vurdu.
Burada örümceklerden değil, yetersiz agresif insanlardan bahsediyoruz. Ah, travmaya gerek olmadığını ama sakinliğe ihtiyaç olduğunu yazıyorsun.
Sakinliğin sana hiçbir şekilde yardımcı olmayacak
Ayy, benim bedenim;)
Üçüncü terliğin geleceğini hissediyorum)) Ama artık bir çift değiller, bir müzik grubu gibi..."Honey" şarkısıyla;)
Forumda bunlardan bir tane zaten var. Şimdi iki tane olacak.
7 dakika 22 saniye sonra gönderildi: n
Tecavüzcüler her zaman tecavüz etmekle kalmıyor, aynı zamanda sıklıkla öldürüyor . Bir yıllık ceza farkı onları korkutmuyor. Ancak bu şekilde yakalanma şanslarının daha az olduğuna inanıyorlar.dah... senin bu kadar kararlı ve cesur olman harika.... ve ben....Kocamın olması iyi, yok ama sakatlığımdan dolayı düzenli olarak atış poligonunda atış yapıyorum ve çok iyi atış yapıyorum.
Yanımda travma yerine "krem" ve prezervatif taşıyorum.... kahretsin, aniden bir anlaşmaya varabiliyorum bir tecavüzcü...
otamam, şaka yapıyorum.... Yanımda prezervatif taşımıyorum... ama artık yanımda olacak))))
lanet olsun, ben Şaka yapıyorum ama alınma... Konu ciddi ve ben... n
-
- Nirvana’dayım
şaka yapıyorum
not, ben öyle değildim saygıdeğer Zayıf-içgüdüyü ilk "davet eden"... kahretsin... şimdi gelip konuya "osuracak"... ve kahretsin... hepimiz buraya kaçacağız) ))ilovebiboys: ↑18 Jan 2024, 23:41 Natali_Natali, sadece işe almanız gerekiyor bir beyefendi Koruma olarak zayıf yürekli ve kimse seni gücendirmeye cesaret edemeyecek![]()
şaka yapıyorum
- These users thanked the author Christmas_Christmas for the post:
- ilovebiboys
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2676
- Registered for: 1 year 11 months

burada potansiyel tecavüzcülerle bir yolculuk olmalı))
Natali_Natali: ↑18 Jan 2024, 23:54Not: İlk "davet edilen" ben değildim sevgili Zayıf İçgüdü... kahretsin... şimdi gelip konuya "osurucak"... ve kahretsin... biz hepsi burada kaçıyor)))Natali_Natali, için Bay Zayıf Cesur’u koruman olarak işe alman yeterli ve kimse seni gücendirmeye cesaret edemeyecek![]()
sadece şaka yapıyorum
- These users thanked the author ilovebiboys for the post:
- Galce
-
- Orgazm!
O halde aceleyle sonuca varıyorsun.
Acınızı anlıyorum.
Kuzenime pislikler tarafından tecavüz edildi.
Pislikler cezalandırıldı ama kız kardeşimin durumu daha iyi değil.
Ve evrensel tarifler de yok. Yukarıda fark etmediğiniz ilkeler var.
Bunu yapmamalısın...
O halde aceleyle sonuca varıyorsun.
Acınızı anlıyorum.
Kuzenime pislikler tarafından tecavüz edildi.
Pislikler cezalandırıldı ama kız kardeşimin durumu daha iyi değil.
Ve evrensel tarifler de yok. Yukarıda fark etmediğiniz ilkeler var.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post