Zevklerim çok spesifiktir, bu bir gerçek. Topluma göre ben marjinalim, bunu kabul ettim ve hatta biraz tadını çıkardım.
Ve ensest takıntısı olan insanların bile canı cehenneme, eğer annelerini, teyzelerini veya büyükannelerini, yani yetişkin aile üyelerini sikmeyi hayal ediyorlarsa, bu onların meselesi.
Ama kahrolası sübyancılar tamamen çuvalladılar, birkaç haftadır burada olduğum gerçeğini hesaba katarsak bile.
Diğer şubelerden anladığım kadarıyla bir hükümet yok.
Bu hayvanları yakalayanların gizli polis memurları olduğuna dair şüphelerim var. Bilmiyorum. Belki bir şekilde, belki başka bir şekilde.
Belki de sohbetin adından "sapıklık" kelimesini çıkarmalıyız, çünkü sapkınlık diğer yetenekli tarafın rıza göstermediği bir şeydir
Sapkınlıklar hakkında
-
Автор темыYağmurcu
- Orgazm!
- Total posts: 686
- Registered for: 1 year 10 months
- Orientation: heteroseksüel
-
- Orgazm!
- Total posts: 515
- Registered for: 1 year 11 months
Re: Artık kendinizi izole etmenin zamanı gelmedi mi?
Pedofillere gelince, bunun aktif olarak tartışıldığı başka konular da var. Alarm Çocukları, Yönetici Dikkatini okuyun ve burada bu konularda işlerin nasıl yürüdüğünü anlayacaksınız.
Doğru değil. Sapıklıklar yetenekli tarafların karşılıklı rızasıyla olabilir.
Pedofillere gelince, bunun aktif olarak tartışıldığı başka konular da var. Alarm Çocukları, Yönetici Dikkatini okuyun ve burada bu konularda işlerin nasıl yürüdüğünü anlayacaksınız.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2381
- Registered for: 2 years 2 months
Re: Sapkınlıklar hakkında
Al burası başka bir Pikabu gibi bir eğlence kaynağı olarak)) ve içerik tüm bu bakkalanın katılımcılarıdır.
Bu gerçekten harika ve harika!
Burada kendi zevkinize göre bile bir müttefik bulmak zordur, bu yüzden bazen onları dile getirmemelisiniz.Rainmaker:04 Aug 2023, 01:33 Zevklerim çok özeldir
Al burası başka bir Pikabu gibi bir eğlence kaynağı olarak)) ve içerik tüm bu bakkalanın katılımcılarıdır.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 57
- Registered for: 1 year 10 months
- Orientation: biseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Re: Sapkınlıklar hakkında
İşeme ve kıçıma bir yumru, o kadar da kötü bir şey değil)
Bok yiyorum, karımın idrarına bulanıyorum, karımı sitede fahişe olarak satıyorum, bu gerçek bir sapık

Bok yiyorum, karımın idrarına bulanıyorum, karımı sitede fahişe olarak satıyorum, bu gerçek bir sapık
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 31 Replies
- 807 Views
-
Last post by Alyoşa
-
- 30 Replies