Erkekler geç bakireler hakkında ne düşünüyor ve kadınlar geç bakireler hakkında ne düşünüyor?
-
- Potansiyel seks nesnesi
Erkekler geç bakireler hakkında ne düşünüyor ve kadınlar geç bakireler hakkında ne düşünüyor?
Erkekler geç bakireler hakkında ne düşünüyor ve kadınlar geç bakireler hakkında ne düşünüyor? Bakire bir erkek ister misiniz?
Ya kadınlar - masum biriyle evlenmek için düğüne kadar bekler misiniz? Eğer öyleyse kaç yaşına kadar?
Ya kadınlar - masum biriyle evlenmek için düğüne kadar bekler misiniz? Eğer öyleyse kaç yaşına kadar?
-
- Potansiyel seks nesnesi
Re: Erkekler geç bakireler ve kadınlar geç bakireler hakkında ne düşünüyor?
Kızı da yakında bakire olacak, 25 yaşında, oldukça yakışıklı. Normal bir baba tarafından büyütüldüm.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Orientation: heteroseksüel
Bu çok aptalca bir soru! Kimin bekaretini kaç yıl koruduğu kimin umrunda?!! Bazıları hayatları boyunca hiç kimseyle seks yapmamıştır. Ve böylece
ne olduğunu bilmeden öldüler. Tamamen farklı ilgi alanları vardı ve endokrin sistemi farklı bir modda çalışıyordu... :)
ne olduğunu bilmeden öldüler. Tamamen farklı ilgi alanları vardı ve endokrin sistemi farklı bir modda çalışıyordu... :)
- These users thanked the author Nikk for the post:
- Sibiryak89
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 13
Bunlar normaldir. Hatta bunu son derece olumlu bile söyleyebilirsiniz, çünkü bu, tanıştığınız herkese bacaklarınızı uzatmak için bir çöp yığınında doğmadığınız anlamına gelir. Ben kişisel olarak bekaretimin erken kaybına karşı son derece olumsuz bir tutuma sahibim, çünkü bu herhangi bir ahlak eksikliğine işaret ediyor. Peki, kendine sıfır değer verirse daha sonra böyle bir eşe kimin ihtiyacı olacak?
-
- Flört etmek
- Total posts: 39
Konuyla ilgili eski bir şaka:
Bir bekar, bir kadını davet etmek için dairesini temizler.
Yaşlı bir bekar, dairesini temizlemesi için bir kadını davet eder.
:)
Bir bekar, bir kadını davet etmek için dairesini temizler.
Yaşlı bir bekar, dairesini temizlemesi için bir kadını davet eder.
:)
- These users thanked the author Daha Fazlasını Gör for the post (total 4):
- Köpük kauçuk, annem adam yaptı, artmen88, yarışçı
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 24
Re: Erkekler geç bakireler hakkında, kadınlar da geç bakireler hakkında ne düşünüyor?
Bilmiyorum karşılaşmadım
-
- Flört etmek
- Total posts: 33
Re: Erkekler geç bakireler hakkında, kadınlar da geç bakireler hakkında ne düşünüyor?
Ve geç bekaret hakkında konuşursak, bu potansiyel bir psikolojik sorunun işaretlerinden sadece bir tanesidir. İnsan bazı nedenlerden dolayı doğal arzulardan kaçınır, bu normal değildir. Ancak durumlar farklıdır, dolayısıyla bu sadece kişiyi daha yakından tanımak için bir nedendir.
Elbette size her şeyi, her şeyi anlatıyor ve genel olarak her zaman yalnızca doğruyu söylüyor. çünkü normal bir baba tarafından büyütüldüMisafirperver Evlilik: ↑04 Nov 2020, 22:29 Bakire olan kızım yakında 25 yaşına girecek ve oldukça yakışıklı olacak. Normal bir baba tarafından büyütüldü.
Ve geç bekaret hakkında konuşursak, bu potansiyel bir psikolojik sorunun işaretlerinden sadece bir tanesidir. İnsan bazı nedenlerden dolayı doğal arzulardan kaçınır, bu normal değildir. Ancak durumlar farklıdır, dolayısıyla bu sadece kişiyi daha yakından tanımak için bir nedendir.
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1440
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Anlayışla. 27 yaşında bakire bir arkadaşım vardı. Vuruluncaya kadar acı çektik. Kan vardı...Organistic: ↑06 Dec 2019, 06:05 Erkekler geç bakireler hakkında ne düşünüyor ?
- These users thanked the author Mart for the post:
- Sibiryak89
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 462
Doğal. Olumsuz olarak sadece 14-15 yaş arası farklı erkeklerle çok fazla eğlenen kızlara karşı, geri kalanı aynı. Deneme arzusu deneyimden daha önemlidir)
-
- Nirvana’dayım
Hedefi topla mı düşürdün? :soru:
- These users thanked the author Nikk for the post:
- kahverengi
-
- En güçlü orgazm!
Eldeki imkanlarla idare ettik. Ancak tırmanmak zor ve zordu.
-
- Nirvana’dayım
Evet. Bakireler böyledir! Sorun - ağzınız dolu!

-
- Sürtünmeler
- Total posts: 309
- Orientation: biseksüel
Geç bakireler pek iyi bir seçenek değil. Onlarla seks sadece vajinaya penis sokmak değil, aynı zamanda iletişim ve karşılıklı anlayışı bulmaktır. Kural olarak, zaten "yaşlanmışlar", karşı cinsle iletişim deneyimi minimum düzeyde, farklı şeylere ilişkin görüşleri zaten oluşturulmuş ve kural olarak bu görüşler biraz yanlış yöne doğru eğilmiş durumda. Sabır lazım - vay be.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 6415
Daha sonra gelenlerin kafası kötü olabilir ya da boktan bir karaktere sahip olabilir. Adam dikkatini buna odaklamasaydı, büyük olasılıkla yakınlık sırasında bile öğrenemeyecekti, kişi endişeli, bu normal. Ama bunu özellikle vurgulasaydı dinamoyu açardı. Zaten bir sürü gizli aptal var ama açıkça anormal olan biriyle tanışmam.
- These users thanked the author Geçit for the post (total 3):
- Herurg, Mart, Vik.ruba80
-
- Sürtünmeler
Marinka, karakter hakkında bir bok var ve bir şeyler ters gidiyor Bunu tamamen kafamla destekliyorum. Bunlar karmaşıktır. Ve çoğu zaman tüm standart dışılıkları, baskıcı ebeveynler tarafından çok katı bir şekilde yetiştirilmeyle açıklanmaktadır.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 6415
Herurg Kimin suçlanacağı muhtemelen başkaları için önemli değildir . Burada daha önemli rol oynayan şey, bu konuda ne yapılacağıdır.
Bakire olmayıp nihayet biriyle yatmadıklarında, kafalarındaki hamamböceklerinin kalacağını ve sonra da dinlenmeyeceğini sen ve ben anlıyoruz. hayatlarında ilk olan cinsel ilişkidir. Ve bu hamamböcekleriyle savaşması gereken, onu bekaretinden mahrum bırakanlar değil, bakirenin kendisidir.
Bakire olmayıp nihayet biriyle yatmadıklarında, kafalarındaki hamamböceklerinin kalacağını ve sonra da dinlenmeyeceğini sen ve ben anlıyoruz. hayatlarında ilk olan cinsel ilişkidir. Ve bu hamamböcekleriyle savaşması gereken, onu bekaretinden mahrum bırakanlar değil, bakirenin kendisidir.
- These users thanked the author Geçit for the post (total 3):
- Nikk, Mart, Sibiryak89
-
- Sürtünmeler
Marinka, öyle. Her zaman yalnızca onu içtenlikle seven birinin yaşlı bakirelerin tüm tuhaflıklarına dayanabileceğine inandım. Tabii ki, karakterini bir şekilde ayarlamaya yönelik aktif arzusu ve partnerinin fikrini dinleme yeteneği ile.
-
- Nirvana’dayım
Marinka, haklısın; hamamböcekleri kendi başlarına kaybolmazlar. Dahası, genellikle çok hassas bir şekilde bakım yapılır ve el üstünde tutulurlar...
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 54
Bir kişi "geç kaldıysa" mutlaka bir nedeni vardır, eğer herkesle yatma arzusu değilse, o zaman bu normaldir, aynı kişiyle tanışır ve her şey olur. Ve eğer orada hamamböcekleri varsa oraya gitmemek daha iyidir :evet:
-
- En güçlü orgazm!
Hamamböcekleri - evet. Her şeyden önce yaratıklar inatçıdır - diklorvos onları öldürmez. İkincisi, sizi sayılarla bunaltabilirler. Onlarla birkaç yıl mücadele edeceksin ve bu işgalden vazgeçeceksin.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 52
Bir klasiği tekrarlayacağım. Eğer 20 yaşında hala bebeklerle oturuyorsan bunun hiçbir faydası olmaz. Benimki 22’ydi. Mega-Sovyet kompleksleri. Hangi dil, hangi eller? kesinlikle misyoner. İhtiyacım olan yere ellerimle ulaştım (üç ay sürdü) - Bunu bitirmenin utanç verici olduğunu söyleyerek hâlâ kendimi karmaşık hissediyordum. Sadece dört yıl sonra bunu istediğini itiraf etti. Aksi takdirde buna katlandı ve "terbiye uğruna" reddetmeye çalıştı. Ta ki çıldırmaya başlayıncaya kadar.
Fakat hoparlörler balkonunuzdayken bir kamp alanı bile vardı. Veya iki ailenin bulunduğu akrabaların bulunduğu tek odalı bir daire. Bizden sonra (ve bizim yüzümüzden) heyecanlanmaları çok komikti. Ayrılmış alanda (geceleri) bizim dışımızda vagonun tamamı için sadece bir kondüktör ve 3 yolcu bulunmaktadır.
Fakat hoparlörler balkonunuzdayken bir kamp alanı bile vardı. Veya iki ailenin bulunduğu akrabaların bulunduğu tek odalı bir daire. Bizden sonra (ve bizim yüzümüzden) heyecanlanmaları çok komikti. Ayrılmış alanda (geceleri) bizim dışımızda vagonun tamamı için sadece bir kondüktör ve 3 yolcu bulunmaktadır.
-
- Penetrasyon
- Total posts: 254
kesinlikle umurumda değil.. henüz burada daha aptalca şeyler okumadım
-
- Penetrasyon
- Total posts: 226
Evet sıradan insanlara nasıl davrandığım aslında kişisel bir mesele. Her şey olabilirdi, kesinlikle suçlamıyorum.

- These users thanked the author İzumi for the post:
- Sibiryak89
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 497
Diğer insanların özgürlüğüne ve her kişinin nasıl yaşayacağına dair tercihine saygı duyuyorum. Dolayısıyla normal, geç veya erken, herkes kendi kaderine karar verir. Bu, bu kişiye karşı tutumumu etkilemeyecektir.
- These users thanked the author Hafta sonu for the post (total 2):
- Sibiryak89, Devam etmek
-
- Penetrasyon
- Total posts: 247
3 yıl boyunca bir güzele baktım ve sonra onun bakire olduğu ortaya çıktı, benden önce bir düzine erkeğin sikini emmiş olmasına rağmen, ama vajina tabuydu ve burada bakire olup olmadığını bilmiyorum ...
Bir çeşit cinsel sapkınlık olabilir, çünkü minibüste penisimi sinekliğimden çıkarıp kafamı yalamak onun için incelikti, kopardığında zaten heyecandan titriyordu. bekaret, sonra bitirdikten sonra penisten atladı ve hemen ağzına koydu, kısacası bilmiyorum
Bir çeşit cinsel sapkınlık olabilir, çünkü minibüste penisimi sinekliğimden çıkarıp kafamı yalamak onun için incelikti, kopardığında zaten heyecandan titriyordu. bekaret, sonra bitirdikten sonra penisten atladı ve hemen ağzına koydu, kısacası bilmiyorum
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 4644
Piz@a bana henüz terbiyeli, akıllı ve güzel bir insana nasıl davrandığını belirtmedi; hayır, eğer o ya da biz birbirimizden hoşlanıyorsak değil
- These users thanked the author Sibiryak89 for the post:
- Vik.ruba80
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 80
Ben bundan kaçınıyorum, tecrübeli erkekleri tercih ediyorum. O yaştaki bir bakire bir takım komplekslerdir.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 51
Denemek isterim ama bir bakireyle normal seks yapacağımdan şüpheliyim. Vücudunu tanımıyor
-
- Flört etmek
- Total posts: 39
Bunlar her zaman kompleks değildir, modern kadınlar erkeklerle ilişkilerde son derece talepkardır, şimdi bir sürü 30- var 40 yaşında bakire olan erkekler, çünkü kadınlar Tek ihtiyacınız olan para, kimse dilencilerle çıkmak istemez.
- These users thanked the author Kullanıcı adı for the post (total 2):
- Don Şeytanı, kahverengi
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 85
Tarafsızım - bu kızın kendisine bağlı
ama hayatımdan bir örnek var - bir kız arkadaşım vardı - bekaretini 18 yaşında benimle birlikte kaybetti, ama işte onun en iyi okulu bir arkadaşı bu meseleyi 26 yaşına kadar erteledi
ve gelecekteki prens kocasıyla tanıştığında bu onun için bir sorun haline geldi --- birkaç ay boyunca bekaretinin bozulmasından acı çekti --
ayrıntıları arkadaşıyla paylaştı ve benimle de paylaştı - bu yüzden endişelendik ve her şeyin farkındaydık -
kızlar, bu konuda gecikmeyin - prens yok - öyle görünüyor bu ülkede kolyeler iptal edilmedi)) :bel_flag:

ama hayatımdan bir örnek var - bir kız arkadaşım vardı - bekaretini 18 yaşında benimle birlikte kaybetti, ama işte onun en iyi okulu bir arkadaşı bu meseleyi 26 yaşına kadar erteledi
ve gelecekteki prens kocasıyla tanıştığında bu onun için bir sorun haline geldi --- birkaç ay boyunca bekaretinin bozulmasından acı çekti --
ayrıntıları arkadaşıyla paylaştı ve benimle de paylaştı - bu yüzden endişelendik ve her şeyin farkındaydık -
kızlar, bu konuda gecikmeyin - prens yok - öyle görünüyor bu ülkede kolyeler iptal edilmedi)) :bel_flag:
- These users thanked the author alexbarsik for the post:
- Sibiryak89
-
- Penetrasyon
- Total posts: 252
Ben geç bir bakireydim ve kızların bu konuda oldukça olumsuz olduğunu fark ettim. Ancak, deneyimli kadın yaşlı kadın ise tam tersine bunu bir artı olarak değerlendirdi - kızlardan çok emin olmadığım için ona daha çok bağlanacağım ve evliliğe sadık kalacağım.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post