Lanet uyuşturucu!
-
Автор темыKendi başına
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 8
- Registered for: 3 years
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Ben bir erkeğim ve 23 yaşındayım! Annem ve kız kardeşimle yaşıyorum! Annem 45 yaşında! Babamla ben 13 yaşımdayken boşandık! Uyuşturucuya 20 yaşında başladım! Ve bir gün bir miktar amfetamin şeridini burnumdan çektim! Bir şey beni kırdı ve annemi seks yapmaya davet ettim! Reddetti ama ben sordum, yalvardım, hatta dizlerimin üzerine çöktüm! Ve o da yerini korudu! Hayır, nokta! Amfetaminin etkisi geçince artık onun gözlerine nasıl bakacağımı bile bilmiyorum! Nasıl telafi edilir? Bu artık ömür boyu!
Bana nasıl telafi edeceğimi söyle?
- These users thanked the author Kendi başına for the post (total 2):
- Büyüleyici, Popülatör
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1070
- Registered for: 3 years 5 months
Cevap: Lanet uyuşturucu!
aşırı doz ve ölüm)
- These users thanked the author AlexTDV for the post (total 3):
- Büyüleyici, kurs, İskoç
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1439
- Registered for: 2 years 3 months
Bilmiyorsa bana söyle ve artık almayacağına yemin et. Annen de senin iyiliğin için mutlu olacaktır.
Tövbe et. Amfetaminlerden haberi var mıydı?
Bilmiyorsa bana söyle ve artık almayacağına yemin et. Annen de senin iyiliğin için mutlu olacaktır.
- These users thanked the author vesaire for the post (total 2):
- Kendi başına, Büyüleyici
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 400
- Registered for: 4 years 4 months
nAmfetamin’den yapılmış, böylece çatı uçmasın. Maratona katılmadığınız sürece. Uyuşturucu kullanmayı bırakın, annenize mümkün olan en güzel hediyeyi verin ve af dileyin.Sam_po_sebe: ↑09 Jul 2023, 16:57 Ben bir erkeğim ve 23 yaşındayım! Annem ve kız kardeşimle yaşıyorum! Annem 45 yaşında! Babamla ben 13 yaşımdayken boşandık! Uyuşturucuya 20 yaşında başladım! Ve bir gün bir miktar amfetamin şeridini burnumdan çektim! Bir şey beni kırdı ve annemi seks yapmaya davet ettim! Reddetti ama ben sordum, yalvardım, hatta dizlerimin üzerine çöktüm! Ve o da yerini korudu! Hayır, nokta! Amfetaminin etkisi geçince artık onun gözlerine nasıl bakacağımı bile bilmiyorum! Nasıl telafi edilir? Bu artık ömür boyu!Bana nasıl düzeltmeler yapacağımı söyle?
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 175
- Registered for: 2 years 1 month
Yukarıda da söylediğim gibi, özür dile ve istifa et, amfetamin aptalca değil, inip annene söylemek daha kolay aynen öyle, kafam iyiydi, amfetamin güçlü bir psikomotor uyarıcıydı, aksaklıklar başladı, kule yıkıldı, hatırlamıyorsun, ne dediğini bile bilmiyordun.
-
- ön sevişme
- Total posts: 132
- Registered for: 2 years 8 months
Size tavsiyem, metadan atlayın, bunu ne kadar hızlı yaparsanız o kadar iyi! Tek yol var!!!
-
- ön sevişme
- Total posts: 111
- Registered for: 2 years 10 months
Başka bir aptal hayalperest. Önceki konularda ona nasıl bir yapay penis vereceğinden ve annesini nasıl istediğinden bahsetmişti. Sonra meth’e bulandı ve sonra vicdanı uyandı.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 3 Replies
- 973 Views
-
Last post by Endişeli
-
- 3 Replies