Lanet olsun, söylesem de söylemesem de. Tamam ikna ettik. Neyse, bir gün...

Bizim ve çevrimiçi yazarlarımızın yaratıcılığı, hikayelerinizi ve çılgın fantezilerinizi paylaşın!
Anonim
Potansiyel seks nesnesi
 Lanet olsun, söylesem de söylemesem de. Tamam ikna ettik. Neyse, bir gün...

Unread post by Anonim »

Lanet olsun, söyle ya da söyleme.
Tamam, seni ikna ettik.
Kısacası bir gün internette
Daha doğrusu VK’da onun yaşında bir kızla tanıştık. 38 yaşındayım. 30 yaşındayım. Sayfasında fotoğrafı yoktu. Neredeyse bir gün boyunca reçete ettiler ve ondan birkaç kez bana fotoğraf göndermesini istedim. Reddetti ve beni bir yerlerde gördüğünü söyledi. O benim için daha yaşlı ve ne kadar güzel olursa olsun. Fotoğrafı gönder dedim, göndermedi. Birbirimizden uzakta yaşamadığımız ortaya çıktı. 400-500 metre sonunda araban var diye yazdı, ben de evet dedim. Beni ve arkadaşımı kafeye götürebilir misin diye sordu, ben de kabul ettim. Ve Maria-ra mağazasının yakınına git dedi. Uzakta değildim ama arabasız geldim ve onları bekledim. Geldiklerinde benim yaşıma göre olmadığı ve genç kızlar gibi giyinmediği belli oldu ve ilgisiz kaldım. çok hoş, dar bir etek giyiyordu. popo havalı ve bana bütün insanlar ona bakıyormuş gibi geldi. Göğüs tamamen eşittir. Ben de beklemelerini söyledim, hemen geleceğim. Koştum, arabayı çalıştırdım, geldim, durdum ve arkadaşımın gittiğini gördüm. Mağazanın gittiğini, şimdi geleceğini söyledi. Ama arkadaşı olmadan arabaya binmedi. O geldi, aynı anda oturdular, ben de onları kafeye götürdüm. Ayrılırken o (ilk kız) bize bizi geri götürün, sizi arayacağız dedi. Tamam dedim. Ve bana uygun olmadığı için onu geri almak istemedim ama şimdilik arkadaşım hakkında hiçbir şey bilmiyorum. Evli mi ve kim? Kısa süre önce tanıdığım bir adam vardı ve o ve ben sabaha kadar çok sayıda insanın olduğu ve disko bulunan başka bir kafeye gitmeye karar verdik. Oraya gittik ve 00-15’e kadar oradaydık. Geri dönerken kıza onları alabileceğimi söyledim. Yoldaydım. Hadi dedi. Arabaya binip aradım müsait olmadığını ve kafeye gitmeye karar verdim. Arkadaş arabada kaldı. Ayrılırken arkadaşımın dans etmesini ve uçmasını izledim ve utanmadan geldim, elimden alıp bana doğru tuttum ve arkadaşımın nerede olduğunu sordum, gel beni al dedi. Masaya geldiklerinde telefonun pilini yediğini ve beni arayabilmek için değiştirdiğini söyledi. Arkadaşım da dansa gitti, ben de onu takip ettim ve dans ettik, ona sarıldım ve kıçının üstüne koydum, hiçbir yorum yapmadı. Ve orada biraz konuştuk. (İlkimin) gelmemesi iyi, biraz sarılmak için zamanımız oldu. Hatta arkadaşımı bile unuttum. (Çay içeyim, sonra yazarım. 20 dakika ara veririm). ..Sonraki. .... ve o geldi hadi gidelim, sokağa çıktık ve arabaya bindik, sadece geri dönmek istedim, bir arkadaşım içeri girdi ve beni bırakacaksın dedi, onu gerçekten unuttum. Ve yola çıktık. Ve kaltağın arkadaşı onunla konuşmaya başlıyor ve numarasını istiyor. İlk kız eve gitme zamanının geldiğini söylüyor ve arkadaşı da bizimle yürüyüşe çıkmak istiyor. Ve arabayı bir arkadaşımın yaşadığı sokağa sürdüm. Ve dedi ki, hadi kızlarla gezmeye çıkalım. Ve ona seni VK’da nasıl bulacağını sordu ve o da ona pek ilginç bir cevap vermedi. Hadi artık eve gidelim, sonunda nereye gidersek gidelim, çıkıp eve doğru yürüdü. Arkamı dönüp diğer tarafa gittim ve ilk olarak kız dedi ki, beni götürün ve siz ikiniz birlikte yürüyün. Biz de onu köprünün yakınında bırakmaya karar verdik ve yaklaşık 200 metre kadar gittik, onu durdurduk ve ön sıraya oturun dedik. Oturdu ve evde seni bekleyen birinin olup olmadığını ilk soran ben oldum, hayır dedi. (2-3 konuştu) ve öpmeye başladım, memnun olmayacak bir durumda olmadığını söyledi, ben de hayır dedim, doğruyu söyledi ve o da beni öpmeye başladı. Ben de buradan biraz daha uzaklaşalım, köyden pek uzak olmayan bir yere gidelim dedim. Yaklaşık 2-3 km yol gittik. Hiç kimse. Son durağı geçtik. Ve yol boyunca emmeye ve bazen ona doğru ilerlemeye başladı. Ve kısacası karanlıkta bütün elbiselerini çıkardım, öptüm, göğüslerini bastırdım. Ben de köpek stili koydum, hayır dedi, sonra geliriz. Benim için boşalabileceğini, artık doğum yapmayacağımı söyledi. Şey, onun içine boşalmadım bile.. ... ayrıca
kaç kez buluştuğumuza dair bir hikaye olacak ve bu ağızdan çıktı.....kız her şeyi arkadaşına anlattı , beni kırdı ve ben de ona teklif ettim Henüz seks istemediğini söyledi, ilgilenen olursa aramak istiyor, yazarım. Veya daha sonra 250’den fazla beğeni gelecektir. .... (anonim. ....
merhaba duymuyorum.
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1200
Orientation: heteroseksüel
 Re: Lanet olsun, söyle ya da söyleme. Tamam ikna ettik. Neyse, bir gün...

Unread post by merhaba duymuyorum. »

Çok zor bir hikaye *x)
These users thanked the author merhaba duymuyorum. for the post (total 2):
sparco, Kırk beşinci
George
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 806
Orientation: biseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by George »

görünüşe göre yazmaktan yoruldum.... :muza:

Onu yazmaya ikna edenin adını verin - Admin’e dilekçe vereceğiz onu yasaklamak için! :haha:
These users thanked the author George for the post:
Kırk beşinci
Sibiryak89
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 4644

Unread post by Sibiryak89 »

Anonim: 04 Dec 2019, 05:08 Lanet olsun, söyle ya da söyleme.
Tamam, seni ikna ettik.
Kısacası bir gün internette
Daha doğrusu VK’da bir kızla tanıştık , yaşı 38. Ben 30 yaşındayım. Sayfada fotoğrafı yoktu. Neredeyse bir gün boyunca reçete ettiler ve ondan birkaç kez bana fotoğraf göndermesini istedim. Reddetti ve beni bir yerlerde gördüğünü söyledi. O benim için daha yaşlı ve ne kadar güzel olursa olsun. Fotoğrafı gönder dedim, göndermedi. Birbirimizden uzakta yaşamadığımız ortaya çıktı. 400-500 metre sonunda araban var diye yazdı, ben de evet dedim. Beni ve arkadaşımı kafeye götürebilir misin diye sordu, ben de kabul ettim. Ve Maria-ra mağazasının yakınına git dedi. Uzakta değildim ama arabasız geldim ve onları bekledim. Geldiklerinde benim yaşıma göre olmadığı ve genç kızlar gibi giyinmediği belli oldu ve ilgisiz kaldım. çok hoş, dar bir etek giyiyordu. popo havalı ve bana bütün insanlar ona bakıyormuş gibi geldi. Göğüs tamamen eşittir. Ben de beklemelerini söyledim, hemen geleceğim. Koştum, arabayı çalıştırdım, geldim, durdum ve arkadaşımın gittiğini gördüm. Mağazanın gittiğini, şimdi geleceğini söyledi. Ama arkadaşı olmadan arabaya binmedi. O geldi, aynı anda oturdular, ben de onları kafeye götürdüm. Ayrılırken o (ilk kız) bize bizi geri götürün, sizi arayacağız dedi. Tamam dedim. Ve bana uygun olmadığı için onu geri almak istemedim ama şimdilik arkadaşım hakkında hiçbir şey bilmiyorum. Evli mi ve kim? Kısa süre önce tanıdığım bir adam vardı ve o ve ben sabaha kadar çok sayıda insanın olduğu ve disko bulunan başka bir kafeye gitmeye karar verdik. Oraya gittik ve 00-15’e kadar oradaydık. Geri dönerken kıza onları alabileceğimi söyledim. Yoldaydım. Hadi dedi. Arabaya binip aradım müsait olmadığını ve kafeye gitmeye karar verdim. Arkadaş arabada kaldı. Ayrılırken arkadaşımın dans etmesini ve uçmasını izledim ve utanmadan geldim, elimden alıp bana doğru tuttum ve arkadaşımın nerede olduğunu sordum, gel beni al dedi. Masaya geldiklerinde telefonun pilini yediğini ve beni arayabilmek için değiştirdiğini söyledi. Arkadaşım da dansa gitti, ben de onu takip ettim ve dans ettik, ona sarıldım ve kıçının üstüne koydum, hiçbir yorum yapmadı. Ve orada biraz konuştuk. (İlkimin) gelmemesi iyi, biraz sarılmak için zamanımız oldu. Hatta arkadaşımı bile unuttum. (Çay içeyim, sonra yazarım. 20 dakika ara veririm). ..Sonraki. .... o da geldi hadi gidelim, sokağa çıktık arabaya bindik, hemen çevirmek istedim, bir arkadaşım geldi ve beni bırakacaksın dedi, gerçekten unuttum onu. Ve yola çıktık. Ve kaltağın arkadaşı onunla konuşmaya başlıyor ve numarasını istiyor. İlk kız eve gitme zamanının geldiğini söylüyor ve arkadaşı da bizimle yürüyüşe çıkmak istiyor. Ve arabayı bir arkadaşımın yaşadığı sokağa sürdüm. Ve dedi ki, hadi kızlarla gezmeye çıkalım. Ve ona seni VK’da nasıl bulacağını sordu ve o da ona pek ilginç bir cevap vermedi. Hadi artık eve gidelim, sonunda nereye gidersek gidelim, çıkıp eve doğru yürüdü. Arkamı dönüp diğer tarafa gittim ve ilk olarak kız dedi ki, beni götürün ve siz ikiniz birlikte yürüyün. Biz de onu köprünün yakınında bırakmaya karar verdik ve yaklaşık 200 metre kadar gittik, onu durdurduk ve ön sıraya oturun dedik. Oturdu ve evde seni bekleyen birinin olup olmadığını ilk soran ben oldum, hayır dedi. (2-3 konuştu) ve öpmeye başladım, memnun olmayacak bir durumda olmadığını söyledi, ben de hayır dedim, doğruyu söyledi ve o da beni öpmeye başladı. Ben de buradan biraz daha uzaklaşalım, köyden pek uzak olmayan bir yere gidelim dedim. Yaklaşık 2-3 km yol gittik. Hiç kimse. Son durağı geçtik. Ve yol boyunca emmeye ve bazen ona doğru ilerlemeye başladı. Ve kısacası karanlıkta bütün elbiselerini çıkardım, öptüm, göğüslerini bastırdım. Ben de köpek stili koydum, hayır dedi, sonra geliriz. Benim için boşalabileceğini, artık doğum yapmayacağımı söyledi. Şey, onun içine boşalmadım bile.. ... ayrıca
kaç kez buluştuğumuza dair bir hikaye olacak ve bu ağızdan çıktı.....kız her şeyi arkadaşına anlattı , beni kırdı ve ben de ona teklif ettim Henüz seks istemediğini söyledi, ilgilenen olursa aramak istiyor, yazarım. Veya daha sonra 250’den fazla beğeni gelecektir. .... (anonim. ....
&#128512 ;👍&#128077 ;👍
Nandandaar
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 232

Unread post by Nandandaar »

Mmmmm evet Makine çeviri sistemleri hala oldukça zayıf :)
Semyon Semyoniç
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 58

Unread post by Semyon Semyoniç »

Rus dili yoktur. Ergenlik fantezilerinin öne çıktığı yer burasıdır.
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hikayeleri, hikayeler, fanteziler”