O hafta, sık sık tuz içen ve meth koklayan eski bir arkadaşım, kısacası buluşmalar sonucunda, iksirlerini içip telefona çıktık. tuvalete gittim ve orada takılmaya başladım... yani sanırım mastürbasyon yapıyor... ve sonra kendimi kaptırdım.. önce arkadaşının karısını attı, çok büyük göğüsleri var... ve sonra attı Giyinmiş olanını çıkardı ve kıllı bir adamın onu çıplak bir şekilde yanlamasına siktiği Photoshop’tan sonra muhtemelen benimkini uzaktan canlı olarak gördü, ancak ilk başta ekran görüntüsünü yardımcı yazışmalarıma attı ve benimkini tanıdı. açıkça mastürbasyon yapıyordu, yatakta uzanıyordu ve yardımcımı bekliyordu.
Zaten ona ve kız kardeşime göstermeyi hayal ettim, herkese müstehcen isimler takıyor... ve ben de onun sikini çekiyorum
Kızı tanıdığım uyuşturucu bağımlılarına göstermeye başladım
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 158
- Registered for: 1 year 11 months
- Orientation: heteroseksüel
Re: Bir kızı tanıdığım uyuşturucu bağımlılarına göstermeye başladım
Potansiyel aldatılan...!
- These users thanked the author Süfya for the post (total 2):
- Üzgünüm, RockstarAjansı
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 194
- Registered for: 2 years
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Maddelere photoshop yaptınız mı?
Ne seviye!)

Ne seviye!)
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 452
- Registered for: 2 years 11 months
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Bırakın onu becerseler iyi olur. Vızıltınız daha büyük olacak.Izvtash: ↑16 Jun 2023, 00:33 Geçen hafta, sık sık tuz içen ve meth koklayan eski bir arkadaşımla
bir araya geldik. telefon. Sonra arkadaş tuvalete gitti ve orada takılmaya başladı.. yani, sanırım mastürbasyon yapıyor... ve sonra kendimi kaptırdım.. önce arkadaşının karısını attı, çok büyük göğüsleri var.. .ve sonra giyinik olanını attı ve kıllı bir adamın onu çıplak bir şekilde yanlamasına siktiği Photoshop’tan sonra benimkini muhtemelen uzaktan canlı gördü, ama ilk başta tanıyamadı.Sonra yazışmanın ekran görüntüsünü yardımcıma gönderdim. ve o da benimkini tanıdı. Açıkça mastürbasyon yapıyordum, yatakta uzanıyordum ve yardımcımı bekliyordum.
Ona ve kız kardeşime göstermeyi hayal ettim bile, herkese müstehcen isimler takıyor... ve ben de onun sikini çekiyorum n
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 4 Replies
- 349 Views
-
Last post by Fargal94
-
- 8 Replies