Lanet olası "anneleri" seviyorum
-
- Potansiyel seks nesnesi
Lanet olası "anneleri" seviyorum
Lanet "anneleri" seviyorum, onlar olgunlar ve kendilerine bakıyorlar. Yaşlandıkça bir kadın kaliteli şarap gibi daha iyi hale gelir. İçtiğiniz ve keyfini çıkardığınız. Olgun bir kadını nasıl becerdiğimi unutmayacağım. Tavuk gibi bronzlaşmış bir cilt. Göğüs ölçüsü 4. Eti güzel ve lezzetli. O seksten sonra adem elmam çok acıdı. Ve hoşuma gitti, en önemlisi profesyoneldi. Denemekten korkmayın. Önemli olan kendinizin üstesinden gelmektir.
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 23
Re: "Anneleri" sikmeyi severim, onlar olgundurlar ve kendilerine bakarlar. Bir kadın yaşlandıkça...
Neden kendinizi zorluyorsunuz? Beni ya heyecanlandırır (beni heyecanlandırdığı gibi) ya da etmez. 5 yıl önce bir şirket partisinde sarhoşken kazara emekli bir muhasebeciyle seks yapan bir amatör tanıyorum, elbette çıldırıyordu ama bu yine oldu ve şimdi onu düzenli olarak ziyaret ediyor. zaten bir karısı/çocukları var ve genel olarak bir seçim var. Bunun kendisini çok heyecanlandırdığını ve gençliğinden farklı olduğunu söylüyor.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Orientation: heteroseksüel
-
Re: Anneleri çok seviyorum
Bu doğru. Önemli olan herkesin mutlu olmasıdır. Doğru, onlara büyükanne demiyorum)) İlginç bir nokta - hanımlarım arasında zaten eski olanlar var. Çeşitli nedenlerden dolayı artık seks yapmadığımız kişiler (yaşın olumsuz etkileri vardır). Onlarla dostane iletişimimi sürdürmeye devam ediyorum. Bazı insanlar bir daha kimseyle çıkmadığımı öğrendiğinde böyle oldu, ciddi anlamda benden büyük, genç arkadaşları arasında kiminle ilişki kurabileceğim konusunda tavsiyelerde bulunmaya başladılar))) Gerçekten tanıştıktan sonra, işe yaramadı çıktı ama dikkat çekiciydi. Yaşlı bir kişi kendi kendine yeterli kalırsa ve akrabalarını bastırmazsa, her şeyi daha basit alır ve kamuoyu nedeniyle kendilerine fazla izin vermedikleri için pişmanlık duyar.
- These users thanked the author mazeretler for the post:
- eskiden
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 9
- These users thanked the author Dima88 for the post (total 8):
- mazeretler, grntchk, Anadolu, Nick1979, Büyük oğlan, üniversite, Audi, eskiden
-
Хороша! Авторское фото?
- ukrop1972
-
- İlgi gösteriliyor
Fotoğrafın kendisi. Evet
- These users thanked the author Dima88 for the post (total 2):
- mazeretler, ukrop1972
-
Yaş belirtileri taşıyan bu tarz ciltleri seviyorum. Denedin mi yoksa sadece denemek mi istiyorsun?
-
- İlgi gösteriliyor
-
-
- İlgi gösteriliyor
Ve sen seninkine mastürbasyon yapmadın
- These users thanked the author Dima88 for the post:
- Artem.Maxsimov
-
Bana öyle geliyor ki çoğu erkek en az bir kez bunun hakkında fantezi kurmuştur. Ama onunla çizgiyi aşmadı. Başka yaşlı kadınlar da var. Ama birisi akrabalarıyla seks yaparsa sakin olurum. Tabii ki her şey zorlama/şiddet olmadan ve karşılıklı bilgilendirilmiş rıza ile gerçekleşirse
Last edited by mazeretler on 10 Jul 2020, 19:35, edited 1 time in total.
- Artem.Maxsimov
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
Aslında her şeyin karşılıklı anlaşmayla yapılması gerekiyor. Şiddet bile...
-
-
- İlgi gösteriliyor
Sen ve annen kaç yaşındasınız?
- These users thanked the author Dima88 for the post:
- seksforumu_
-
- Flört etmek
- Total posts: 25
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Doğruyu söyleyin, bu yaştaki kadınların hepsi kandan ve sütten ibaret değil elbette.
- These users thanked the author Victoria’ for the post (total 2):
- Artem.Maxsimov, Boş ver
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1070
Çocukluğumdan beri milflerden etkileniyorum, çocukken sık sık üvey babamın tarafındaki teyzeme ve 40’lı yaşlarında bakımlı bir anne olan komşuma, özellikle de yakasından ya da göğsünden muhteşem göğüslerini gördüğümde mastürbasyon yapardım. kısa bir elbise, sonra bir yetişkin olarak 50 yaş üstü bir fahişe buldum, 4 beden göğüslü, sulu kıçlı, sürtük suratlı bir Alman kadın onun düzenli müşterisi oldu, hiçbir genç kadın onunla bu kadar ilgilenmedi - ağzından salyalar akan oral seks, kıçımı yaladı, topları emdi, her pozisyonda sikildi, hem yatarken hem otururken ve ayakta, yatakta, yerde, mutfakta, balkonda, onun numarası beni almaktı, beni yıkamak ve mastürbasyon yapmak için duşa götür, özellikle anal sikişmeyi severdi, beni daha sert dövmem için çığlık attı, genel olarak, sadece tamamen dışsal olarak seksi değil, aynı zamanda birçok genç kızın sahip olduğu sekste de performans sergiliyorlar hiç hayal etmemiştim, onun birkaç fotoğrafını paylaşmak istedim ama olmadı
- These users thanked the author AlexTDV for the post (total 3):
- seksmarina80, Fedor36, Kovboy
-
- ön sevişme
- Total posts: 147
Mmmmmmmmm.............ddaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!! Genç bir kadının en güzel hali budur...... GERÇEK BİR KADIN OLMAK!!!!!!!!
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 55
Fotoğrafta harika eski göğüsler görünüyor, yaşlı şişman olanları seviyorum
-
- ön sevişme
- Total posts: 132
Bu normaldir, bu tür hanımların tüm çatlaklarına dövülmesi gerekir... tabii ki, zorlanmadan. :)
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 76
- Orientation: biseksüel
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 66
-
- ön sevişme
- Total posts: 119
-
- Penetrasyon
- Total posts: 225
6 -12 yaş ve 40-50 yaş arası yatakta en iyisidirAnonymous: ↑17 Nov 2019, 17:58 Sikişmiş "anneleri seviyorum " , onlar olgundurlar ve kendilerine bakarlar. Yaşlandıkça bir kadın kaliteli şarap gibi daha iyi hale gelir. İçtiğiniz ve keyfini çıkardığınız. Olgun bir kadını nasıl becerdiğimi unutmayacağım. Tavuk gibi bronzlaşmış bir cilt. Göğüs ölçüsü 4. Eti güzel ve lezzetli. O seksten sonra adem elmam çok acıdı. Ve hoşuma gitti, en önemlisi profesyoneldi. Denemekten korkmayın. Önemli olan kendinizin üstesinden gelmektir.![]()

-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 52
Annem ondan çok daha genç heriflerden birini doğururdu (kişisel olarak onun maceralarını bilmiyorum, sık sık kendim anlatırdım), ama dönemseldi, bir daire kiraladı, annem onu genç adama verdi çünkü gerçekten bunu istedi. Ama gençlerin ilgisini çeken bir şey yoktu. Demek istediğim, her olgun kız gençlerden hoşlanmaz.
-
- Penetrasyon
- Total posts: 213
Konuyu okudum ve kendimden daha yaşlı birden fazla bayanla sikişmediğimi fark ettim. Başlamak için kesinlikle çok geç, benim yaşımda kadınlar benden daha yaşlı, hepsi zaten aşırı maruz kalmış durumda :evet:
-
- Total posts: 12
Cumartesi sabahlarını seviyorum!
Şafağın sökümünde kalkmak zorunda olmadığınızda, hazırlanmak için acele edin çalış, maratona koş...
Yatakta istediğin kadar rahatlayabildiğin zaman! Cumartesi gününü sever misiniz?
Ayrıca izin gününüz alarm saatinden çok önce kalksın, yine de en azından birkaç saat daha uyumanız gerekir, bu yarı uykulu zaman öyle olsun. ve yarı uyanıklık en keyifli zamandır!
Vücudum sıcak ve sakin hissediyor. Bir kedi gibi eğiliyorum, esniyorum ve mırıldanıyorum. Ayrıca... sabahları heyecanlanıyorum. Bu yeni değil ve her sabah tamamen çılgın bir arzuyla uyanıyorum, bazen ofise geç kalmamın sebeplerinden biri de bu, ama bugün heyecanımın tadını çıkarıyorum, her şeye kendimi kaptırıyorum ve ben de tamamen onun içindeyim. güç. Bu sabah başınıza mı geliyor?
Böyle düşünceler vücudunuzda tüylerinizin diken diken olmasına neden oluyor ve göğüs uçlarınız sanki ipek bir bezle sürülmüş gibi anında sertleşiyor ve avuç içleri korkunç bir şekilde yanıyor. istemsizce aşağıya doğru hareket etmek. Bu sabah başınıza mı geliyor? Geceliğin zaten kalkmış olan eteğini daha da yükseğe çekmek için, onu neredeyse göğse kadar kaldırın, parmaklarınızı uyluk ve karın bölgesinin mermer gibi pürüzsüz derisi boyunca kaydırın ve yavaşça aşağı doğru koşun...
Orta parmaklar eller kalça ve karın çizgisi boyunca, aynı deltanın, aynı üçgenin kenarları boyunca, neredeyse şişmiş dudaklara değecek şekilde geçiyor. Amımla oynamayı seviyorum. Uyarılmamla oynuyorum!
Her yerim titriyor, bacaklarım dizlerimden bükülüyor, daha da yükseliyorum, zevk krallığımın aziz kapıları açılıyor. nefes al, kasık bölgemdeki kabarık tümseğin üzerinden koş, tüyleri ince parmakların arasından geçir. Dolaşmış bukleleri çekip onlarla istemsiz dairesel hareketler yapıyorum, sevecen bir kedi yavrusu gibi parmak uçlarımla kasık tüberkülünü okşamanın ne kadar havalı olduğunu bilirsiniz. Neden?! Düşündüm ve geceliğin kenarlarından tutup başımın üstüne doğru çektim... Salı sabahı, sabahın erken saatlerinde, şehir hâlâ uyuyor, uyanmak istemiyor, sadece pencerenin dışında kuşlar cıvıldıyor, Erkenci kuşlar aşk şarkılarını söylüyor sınıf!!! Avuçlarımı minnetle vücudumun üzerinde karnımdan göğsüme doğru gezdiriyorum, bir an için göğüslerimin tümseklerini sıkıyorum, çok büyük değiller ama yine de kadınsı avucuma tam olarak sığmıyorlar ve meme uçlarıma dokunarak titriyorum, çok hassas olan, gerçekten hoşuma gidiyor, daha elastik hale gelen göğüslere, baş parmaklarımla meme uçlarının boynuzlarını ayrı ayrı ete bastırarak masaj yapıyorum. Papillaları iki parmağımla okşuyorum, şimdi onları kendi eksenleri etrafında döndürüyorum, sonra yukarı çekiyorum ve aniden aşağıya düşmesi için serbest bırakıyorum. Her yırtılmayla birlikte göğüsten hoş bir mutluluk hissi dalgaları yayılır.
sexsvaha ru
Cumartesi sabahlarını seviyorum!
Şafağın sökümünde kalkmak zorunda olmadığınızda, hazırlanmak için acele edin çalış, maratona koş...
Yatakta istediğin kadar rahatlayabildiğin zaman! Cumartesi gününü sever misiniz?
Ayrıca izin gününüz alarm saatinden çok önce kalksın, yine de en azından birkaç saat daha uyumanız gerekir, bu yarı uykulu zaman öyle olsun. ve yarı uyanıklık en keyifli zamandır!
Vücudum sıcak ve sakin hissediyor. Bir kedi gibi eğiliyorum, esniyorum ve mırıldanıyorum. Ayrıca... sabahları heyecanlanıyorum. Bu yeni değil ve her sabah tamamen çılgın bir arzuyla uyanıyorum, bazen ofise geç kalmamın sebeplerinden biri de bu, ama bugün heyecanımın tadını çıkarıyorum, her şeye kendimi kaptırıyorum ve ben de tamamen onun içindeyim. güç. Bu sabah başınıza mı geliyor?
Böyle düşünceler vücudunuzda tüylerinizin diken diken olmasına neden oluyor ve göğüs uçlarınız sanki ipek bir bezle sürülmüş gibi anında sertleşiyor ve avuç içleri korkunç bir şekilde yanıyor. istemsizce aşağıya doğru hareket etmek. Bu sabah başınıza mı geliyor? Geceliğin zaten kalkmış olan eteğini daha da yükseğe çekmek için, onu neredeyse göğse kadar kaldırın, parmaklarınızı uyluk ve karın bölgesinin mermer gibi pürüzsüz derisi boyunca kaydırın ve yavaşça aşağı doğru koşun...
Orta parmaklar eller kalça ve karın çizgisi boyunca, aynı deltanın, aynı üçgenin kenarları boyunca, neredeyse şişmiş dudaklara değecek şekilde geçiyor. Amımla oynamayı seviyorum. Uyarılmamla oynuyorum!
Her yerim titriyor, bacaklarım dizlerimden bükülüyor, daha da yükseliyorum, zevk krallığımın aziz kapıları açılıyor. nefes al, kasık bölgemdeki kabarık tümseğin üzerinden koş, tüyleri ince parmakların arasından geçir. Dolaşmış bukleleri çekip onlarla istemsiz dairesel hareketler yapıyorum, sevecen bir kedi yavrusu gibi parmak uçlarımla kasık tüberkülünü okşamanın ne kadar havalı olduğunu bilirsiniz. Neden?! Düşündüm ve geceliğin kenarlarından tutup başımın üstüne doğru çektim... Salı sabahı, sabahın erken saatlerinde, şehir hâlâ uyuyor, uyanmak istemiyor, sadece pencerenin dışında kuşlar cıvıldıyor, Erkenci kuşlar aşk şarkılarını söylüyor sınıf!!! Avuçlarımı minnetle vücudumun üzerinde karnımdan göğsüme doğru gezdiriyorum, bir an için göğüslerimin tümseklerini sıkıyorum, çok büyük değiller ama yine de kadınsı avucuma tam olarak sığmıyorlar ve meme uçlarıma dokunarak titriyorum, çok hassas olan, gerçekten hoşuma gidiyor, daha elastik hale gelen göğüslere, baş parmaklarımla meme uçlarının boynuzlarını ayrı ayrı ete bastırarak masaj yapıyorum. Papillaları iki parmağımla okşuyorum, şimdi onları kendi eksenleri etrafında döndürüyorum, sonra yukarı çekiyorum ve aniden aşağıya düşmesi için serbest bırakıyorum. Her yırtılmayla birlikte göğüsten hoş bir mutluluk hissi dalgaları yayılır.

-
- Orgazm!
- Total posts: 515
strutter, Bu kimin eseri genç bir kadın isminden ? Amcık ve göğüslerin hissini kendiniz tarif edemezsiniz!
-
- Total posts: 12
dil kıçının derinliklerine giriyor ve orada nasıl hareket ettiğini hissediyorsun... Anal kanalın duvarlarını derinden yalıyorum... yukarıdan kafama sıcak bir şey dökülüyor... arkamdan güçlü bir idrar akışı üzerime dökülüyor kafamın arkası ve yüzümden aşağı akıyor...saçlarım ıslanıyor.
sexsvaha ru
sexsvaha ru
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 410
1 saat 8 dakika 30 saniye sonra gönderildi:
Başlamak için asla geç değildir!
1 saat 8 dakika 30 saniye sonra gönderildi:
- These users thanked the author Büyük oğlan for the post: