Yani bunca zamandır onunla mı yatıyordu??? O halde annem neden buna katlanıyor???

Seks hakkında açıkça konuşuyoruz, izlenimlerimizi ve deneyimlerimizi paylaşıyoruz. Aşağıdaki bölümlere uymayan her şey
Автор темы
EgorNikolaev
İlgi gösteriliyor
Total posts: 3
Registered for: 2 years 1 month
 Yani bunca zamandır onunla mı yatıyordu??? O halde annem neden buna katlanıyor???

Unread post by EgorNikolaev »

2019 yılına kadar annem, babam ve ben normal yaşadık ama sonra annem sık sık hastalanmaya başladı. O bizimle denize gidemedi, biyoloji öğretmenim de bizimle geldi (o zamanlar okuldaydım). Geldiğimizde annemle tanıştı. Neredeyse arkadaş oldular. Daha sonra annem felç geçirdi ve bize yardım etmeye başladı. Daha sonra annem ve babam hayali bir şekilde boşandılar ve her türlü belgeyi düzenlemeyi kolaylaştırmak için onunla hayali bir şekilde evlendiler. Yani hepimiz birlikte yaşamaya devam ettik ve öğretmen yardıma geldi. Daha sonra üniversiteye gittim ve Moskova’da bir yurtta yaşamaya başladım, o da yanımıza taşındı. Ve şimdi o zaten babamı doğurdu!!! Meğer annemin hemen altında birlikte yaşıyorlarmış!!! Annem yatalak bir hasta değil, aklını kaybetmedi. Bütün bunlara neden katlanıyor??? Bunun açık bir ihanet olduğu ortaya çıktı!!!
These users thanked the author EgorNikolaev for the post (total 2):
Ded, Vik.ruba80
Erkekler2024
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 152
Orientation: heteroseksüel
 Re: Yani bunca zamandır onunla mı yatıyordu??? O halde annem neden buna katlanıyor???

Unread post by Erkekler2024 »

EgorNikolaev, kimi doğurdun?
Автор темы
EgorNikolaev
İlgi gösteriliyor
 Re: Yani bunca zamandır onunla mı yatıyordu??? O halde annem neden buna katlanıyor???

Oğlu ve kızı. İkizler
Erkekler2024
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 152

Unread post by Erkekler2024 »

EgorNikolaev: 22 Apr 2023, 14:00 Oğul ve kız. İkizler
Tebrikler
Kardeşinize ve kız kardeşinize bakıcılık mı yapıyorsunuz?
These users thanked the author Erkekler2024 for the post (total 2):
Lerunçik, Wolffr
Lerunçik
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 336

Unread post by Lerunçik »

EgorNikolaev: 22 Apr 2023, 13:52 2019 yılına kadar annem ve babam normal bir yaşam sürüyordu ancak daha sonra annem sık sık hastalanmaya başladı. O bizimle denize gidemedi, biyoloji öğretmenim de bizimle geldi (o zamanlar okuldaydım). Geldiğimizde annemle tanıştı. Neredeyse arkadaş oldular. Daha sonra annem felç geçirdi ve bize yardım etmeye başladı. Daha sonra annem ve babam hayali bir şekilde boşandılar ve her türlü belgeyi düzenlemeyi kolaylaştırmak için onunla hayali bir şekilde evlendiler. Yani hepimiz birlikte yaşamaya devam ettik ve öğretmen yardıma geldi. Daha sonra üniversiteye gittim ve Moskova’da bir yurtta yaşamaya başladım, o da yanımıza taşındı. Ve şimdi o zaten babamı doğurdu!!! Meğer annemin hemen altında birlikte yaşıyorlarmış!!! Annem yatalak bir hasta değil, aklını kaybetmedi. Bütün bunlara neden katlanıyor??? Bunun açık bir ihanet olduğu ortaya çıktı!!!
Bunu annene sormayı denedin mi?)))
These users thanked the author Lerunçik for the post:
Wolffr
Wolffr
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1208
Registered for: 2 years 2 months
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by Wolffr »

Lerunchik: 22 Apr 2023, 17:03 Bunu annene sormayı denedin mi?)))
Hayır, çöpü kulübeden çıkarmayı tercih ediyor ve Ebeveynleri kemiklerini yıkarken bunun tadını çıkarın. Aptal genç!!!!
Lerunçik
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 336

Unread post by Lerunçik »

Wolffr: 22 Apr 2023, 18:15
Bunu annene sormayı denedin mi?)))
hayır, çöpü kulübeden çıkarmayı tercih ediyor, ve ebeveynleri kemiklerini yıkarken o da bunun tadını çıkarmaktan mutluluk duyacaktır. Sen bir salaksın!
These users thanked the author Lerunçik for the post:
Wolffr
fare zehiri
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 374
Registered for: 3 years 1 month

Unread post by fare zehiri »

Yazar, ayrıntılar nerede? Bir biyolojik bilim insanının babanız, komşunuz ve köpeğinizle seks yaptığını gördüğünüz renkli hikaye nerede (uygun şekilde altını çizin)?
Plajdan sonra bir otel odasında ikinizi de baştan çıkarma girişimleri nerede? Peki, seni sodominin karanlık tarafına ikna eden eski sevgilisi nerede?)))
These users thanked the author fare zehiri for the post:
Lerunçik
Автор темы
EgorNikolaev
İlgi gösteriliyor

Men2024: 22 Apr 2023, 14:20 Yazar, ayrıntılar nerede? Bir biyolojik bilim insanının babanız, komşunuz, köpeğinizle cinsel ilişkiye girdiğini gördüğünüz renkli hikaye nerede (uygun şekilde altı çizili)?
Ben yapmadım’ bunu göremiyorum.
Lerunchik: 22 Apr 2023, 18:22 Tebrikler
Kardeşinize mi bakıcılık yapıyorsunuz?
I Moskova’da bir yurtta yaşıyorum. Sadece tatillerde geliyorum
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hakkında genel sorular”