Kendinizi darmadağın halde tutun

Seks hakkında açıkça konuşuyoruz, izlenimlerimizi ve deneyimlerimizi paylaşıyoruz. Aşağıdaki bölümlere uymayan her şey
Kikimora
Potansiyel seks nesnesi
 Kendinizi darmadağın halde tutun

Unread post by Kikimora »

Kendinizi bir taziyede tutun

Bir arkadaşım bana bir olaydan bahsetti evli bir adamla yaşanan olay. Uygulamada tanıştık, bir kafede buluştuk, bir otele gittik. Pantolonunu çıkardı ve savaşa hazır olduğunu gösterdi. Arkadaşım kabul etti ama sadece prezervatif kullanmayı ima etti. Adam çıldırdı: "Sağlıklıyım!" Yanıt olarak mantıklı bir soru duydum - bunu nasıl kanıtlayabilirsiniz? Kadın kompleksleri hakkında bir şeyler mırıldandı, eşyaları pantolonunun içine sakladı ve sonsuza kadar kaçtı.

Böyle bir pislikle törene bile katılmazdım. Ya kendini pisliğin içinde tut, ya da saf bir tavuk ara. İstenmeyen çocukların ve cinsel yolla bulaşan enfeksiyonların görüntüleri, tutkum ne kadar güçlü olursa olsun, aklımı başıma getiriyor. Sonuçta ben de randevulara sertifikalarla gelmiyorum, bu yüzden potansiyel bir hastalık taşıyıcısı olarak kabul edilebilirim. O halde kapalı eczane bahaneleriyle gülsün.
Vladtsst
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 717
Orientation: heteroseksüel
 Yanıt: Kendini pisliğin içinde tut Bir arkadaşım bana yaşadığı bir olaydan bahsetti...

Unread post by Vladtsst »

Ve prezervatifi çıkardığımda gelecekteki ikinci eşim çok kırıldı. Sordum, beni çocuk yapmak istemez misin?
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hakkında genel sorular”