Annem evleniyor. Ben buna karşıyım. Neden herkes benim için değil de onun için burada???

Seks hakkında açıkça konuşuyoruz, izlenimlerimizi ve deneyimlerimizi paylaşıyoruz. Aşağıdaki bölümlere uymayan her şey
Автор темы
MobilIndefinet
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 110
Registered for: 2 years 11 months
 Annem evleniyor. Ben buna karşıyım. Neden herkes benim için değil de onun için burada???

Unread post by MobilIndefinet »

Annem onu ​​defalarca reddetti ama sonunda kabul etti. Kendisi 52 yaşında, kendisi 38 yaşında, yani kendisinden 14 yaş büyük. Birkaç kez sikiştiklerini duydum ve artık o da bizimle yaşayacak. Bu beni kızdırıyor. Peki neden kabul etti??? O neredeyse kahrolası bir büyükbaba. Gri saçlı, annesinden daha kilolu, annesinden çok daha uzun. Masaj terapisti olarak çalışıyor. Altı ay ya da bir yıl boyunca istemedi, defalarca reddetti. Onda ne bulduğunu anlamıyorum. Kendimden 14 yaş büyük ve saçları ağarmış bir kadınla evlenmem. Daha da önemlisi onun bizimle yaşamasını istemiyorum. İkimiz için de sorun değil.

Ve sonra herkes şunu yazıyor: Sorun değil, o bir büyükbaba değil. Blablabla. Annem mutlu olacak. Dedesiyle evliliğinde mutlu olmasın. Neden buradaki herkes onu destekliyor???!!!

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hakkında genel sorular”