Annem evleniyor. Ben buna karşıyım. Neden herkes benim için değil de onun için burada???

Seks hakkında açıkça konuşuyoruz, izlenimlerimizi ve deneyimlerimizi paylaşıyoruz. Aşağıdaki bölümlere uymayan her şey
Author
MobilIndefinet
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 110
Registered for: 4 years
Been thanked: 31 times
 Annem evleniyor. Ben buna karşıyım. Neden herkes benim için değil de onun için burada???

Post by MobilIndefinet »

Annem onu ​​defalarca reddetti ama sonunda kabul etti. Kendisi 52 yaşında, kendisi 38 yaşında, yani kendisinden 14 yaş büyük. Birkaç kez sikiştiklerini duydum ve artık o da bizimle yaşayacak. Bu beni kızdırıyor. Peki neden kabul etti??? O neredeyse kahrolası bir büyükbaba. Gri saçlı, annesinden daha kilolu, annesinden çok daha uzun. Masaj terapisti olarak çalışıyor. Altı ay ya da bir yıl boyunca istemedi, defalarca reddetti. Onda ne bulduğunu anlamıyorum. Kendimden 14 yaş büyük ve saçları ağarmış bir kadınla evlenmem. Daha da önemlisi onun bizimle yaşamasını istemiyorum. İkimiz için de sorun değil.

Ve sonra herkes şunu yazıyor: Sorun değil, o bir büyükbaba değil. Blablabla. Annem mutlu olacak. Dedesiyle evliliğinde mutlu olmasın. Neden buradaki herkes onu destekliyor???!!!
  • Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post
  • Kocam hapisteyken ben onun karısını sikiyorum, buna benzer bir şey arıyorum
    by Yuzu » » in Boynuzlamak
    31 Replies
    2113 Views
    Last post by Niklaus
  • Herkes gibi ben de burada bir adam arıyorum
    by Guest » » in Seks ve iletişim için flört
    2 Replies
    490 Views
    Last post by broweymimo
  • Yani bunca zamandır onunla mı yatıyordu??? O halde annem neden buna katlanıyor???
    by EgorNikolaev » » in Seks hakkında genel sorular
    8 Replies
    634 Views
    Last post by EgorNikolaev
  • Babam bizi neden tanıştırdı? Onun için bir şeyin kopması pek olası değil
    by BuyvolJunior » » in Erkekler ve erkekler için sorular
    1 Replies
    575 Views
    Last post by Skf
  • Babam annemin arkadaşıyla evleniyor. O hiç normal mi?
    by Belykh » » in Seks hakkında genel sorular
    18 Replies
    1154 Views
    Last post by Bilinmiyor

Return to “Seks hakkında genel sorular”