Tarla Karısı

Ayrıca dört, beş, altı vb.
Автор темы
Livrik
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 207
Registered for: 2 years 11 months
Orientation: heteroseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Tarla Karısı

Unread post by Livrik »

Dün internette bir makaleye rastladım; bu makalenin içinde, kim bilir neler yazıyor, para karşılığında ya da cep telefonu kullanarak 38 yaşında yetişkin bir tıp doktoru olarak oraya giden bir katılımcı ve Alayının kendisini cepheye gönderme tehdidiyle birlikte yaşamaya nasıl ikna ettiğini anlattı, vakayı şöyle anlattı: Zaten yaşlı olan evli kadın bu tercihi kabul etmek zorunda kaldı, kocasını aradı ve kocası da ona izin verdi. geri dönmesi şartıyla. Boynuzlanan ilişkilerin bir unsuru olduğu ortaya çıktı. Aynı fikirde olmayan yetişkinler, yani evli olanlar, kendilerini çetelerle birlikte siperlerde buldular ve sarhoş bir kalabalığın defalarca tecavüzüne uğradılar. Gerçekten durumun böyle olduğunu mu düşünüyorsunuz? Boynuzlu ilişkiler yaşayan kocalar, bu koşullar altında eşlerine "oynama" izni vermeyi ve bundan kendileri de zevk almayı kabul edebilirler mi?
These users thanked the author Livrik for the post:
Endişeli
uzun
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 146
Registered for: 2 years 10 months
 Re: Tarla Karısı

Unread post by uzun »

Eski sevgilimi memnuniyetle verirdim))
These users thanked the author uzun for the post (total 2):
Livrik, R
Üstü kendinize saklayın
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2381
Registered for: 2 years 4 months

Unread post by Üstü kendinize saklayın »

Livrik: 30 Mar 2023, 08:23 Aynı fikirde olmayan yetişkinler, yani evli olanlar, kendilerini çetelerle birlikte siperlerde buldular ve sarhoş bir kalabalık tarafından defalarca tecavüze uğradılar.
Şunu düşünün: ne yazdın, propagandayı inceledin mi yoksa?
Sarhoş bir grup seksinin bele kadar çamur içinde ve ateş altında bir siperde nasıl olduğunu hayal edersiniz??
These users thanked the author Üstü kendinize saklayın for the post (total 3):
Wolffr, sikikamerlik, 6996
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 14344
Registered for: 5 years 4 months

Unread post by Nikk »

Livrik, internetteki aptalca makaleleri okumayın ! Orada sana yazacaklar...
These users thanked the author Nikk for the post (total 2):
Endişeli, Lilu123
Timurlenk
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 633
Registered for: 2 years 5 months
Orientation: biseksüel

Unread post by Timurlenk »

Livrik: 30 Mar 2023, 08:23 Dün internette bir makaleye rastladım; bu makale içinde, kim bilir neler yazıyor, para karşılığında ya da cep telefonu aracılığıyla oraya 38 yaşında yetişkin bir tıp doktoru olarak gelen bir katılımcı. , ve alayının onu cepheye gönderme tehdidiyle birlikte yaşamaya nasıl ikna ettiğini anlattı, zaten belli bir yaşta olan evli bir kadının böyle bir seçimi kabul etmek zorunda kaldığı, kocasını arayıp kocasının ona izin verdiği durumu anlattı. geri dönmesi şartıyla devam edin. Boynuzlanan ilişkilerin bir unsuru olduğu ortaya çıktı. Aynı fikirde olmayan yetişkinler, yani evli olanlar, kendilerini çetelerle birlikte siperlerde buldular ve sarhoş bir kalabalığın defalarca tecavüzüne uğradılar. Gerçekten durumun böyle olduğunu mu düşünüyorsunuz? Boynuzlu ilişkiler yaşayan kocalar, bu koşullar altında eşlerine "oynamayı" kabul edebilir ve bundan kendileri de zevk alabilirler mi?
Sanmıyorum. Ve o nasıl bir adam. Yani adı aynı.
admin
Yönetici
Total posts: 1509
Registered for: 8 years 5 months

Unread post by admin »

Arkadaşlar konuyu açtım çünkü... Forumda politika yasaktır. Sadece seks ve ilişkiler hakkında konuşuyoruz. Ayrıca Sohbet :)

Cinsiyet birleştirir, politika böler.
These users thanked the author admin for the post (total 6):
Çift 33, Geçit, Lilu123, Livrik, Zorba Carrie, jant11
Endişeli
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 452
Registered for: 3 years

Unread post by Endişeli »

admin: 01 Apr 2023, 13:56 Arkadaşlar konuyu temizledim çünkü... Forumda politika yasaktır. Sadece seks ve ilişkiler hakkında konuşuyoruz. Ayrıca Sohbet :)

Cinsiyet birleştirir, politika böler.
Bu başlıktaki ilk yorumuma geri dön.
Seks geçmişi vardı ama kesinlikle siyaset yoktu.
Şimdiden teşekkürler.
sikikamerlik
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1211

Unread post by sikikamerlik »

Livrik: 30 Mar 2023, 08:23 e para karşılığında, ne de cep telefonuyla
Aklınıza başka bir motivasyon mu geliyor?

5 dakika 27 saniye sonra gönderildi:
Markul: 31 Mar 2023, 11:45 belinize kadar çamurda ve ateş altında sarhoş bir grup seksini nasıl hayal edersiniz
Hayal etmelerine gerek yok, bu zayıf fikirli olanlar için çok doyurucu. Neyi veya nasıl ekleyeceğine dair hiçbir fikri olmayan bazı bakirelerden))
These users thanked the author sikikamerlik for the post:
Lilu123
Автор темы
Livrik
Penetrasyon
Penetrasyon

Unread post by Livrik »

Bu konunun birçok osuruğu yakması garip)))
These users thanked the author Livrik for the post (total 2):
Lilu123, Korsan
sikikamerlik
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1211

Unread post by sikikamerlik »

Livrik, buna başka türlü denir, aptallığa şaşırdım taç atışından. Silahlara serbest erişimin olduğu yerlerde ciddi aşağılanmalar, eğer gerçekleşirse, uzun sürmez.
These users thanked the author sikikamerlik for the post (total 3):
Tanya, 6996, Üstü kendinize saklayın
Автор темы
Livrik
Penetrasyon
Penetrasyon

Unread post by Livrik »

FUCKYAMATERITY: 04 Apr 2023, 14:46 Livrik, buna farklı bir ad verilir, doldurmanın aptallığından dolayı sürpriz. Silahlara serbest erişimin olduğu yerlerde ciddi aşağılanma uzun sürmez.
Bunu kendiniz yaşadınız mı?)
Andrey Lukashov
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1011

Unread post by Andrey Lukashov »

Neden her şeyi bu olaylara bağlayıp konuyu oraya çeviriyorsunuz? Bu olaylardan önce bile bir örnek verebilirim. Bir arkadaşının karısı onun tek başına hiçbir yere gitmesine izin vermiyor. Doğru, çocukları yok ve bu nedenle diğer ailelerle aynı endişeleri taşımıyorlar. Ve böylece aile normal, neşeli, girişken ve karakteristik olarak çok uyumlu. Hafta sonları neredeyse evde oturmuyorlar. Bir şirketle sürekli bir yere seyahat ediyorlar. Kışın arabayla, yazın ise motosikletle gidiyorlar. Artık genç oldukları söylenemez. Bir veya iki yıl önce 40 yaşındaydı, kendisi beş yaş daha gençti. Grup halinde seyahat ederken geceyi geçirmek için dururlar. Onu orada beceriyorlar. Açıktır ki, hepsi birden değil, çok daha azı kalabalıkta ve hepsi değil, onlara yakın yoldaşlar. Bir şekilde kimin ve ne zaman olduğuna karar veriyorlar.
These users thanked the author Andrey Lukashov for the post:
Livrik
meme ucu
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 12
Registered for: 2 years 1 month

Unread post by meme ucu »

Livrik: 30 Mar 2023, 08:23 Kabul etmeyen yetişkinler; bunun gibi evli insanlar kendilerini çetelerle birlikte siperlerde buldular ve sarhoş bir kalabalık tarafından defalarca tecavüze uğradılar.
Eh, bunların peri masalı olduğu açık, ama bir fantezi olarak, beni her gün bütün deliklerime zorlayacak koca bir müfrezenin bir nevi saha eşi olma düşüncesi beni heyecanlandırıyor. Garip, gerçek hayatta şiddeti kabul etmiyorum ama fantezilerde... düşüncelerde kötü şeyler olmaz)) :oops:
These users thanked the author meme ucu for the post (total 4):
aryamari, Livrik, Rasaroam, Takma ad
RealMax
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 235
Registered for: 2 years 2 months
Orientation: aseksüel

Unread post by RealMax »

Nipple: 11 Jun 2023, 09:33 Çok tuhaf, gerçek hayatta şiddeti kabul etmiyorum ama fantezilerde
tüm zamanlarını gerçek hayattan korktukları için harcıyorlar Burada
meme ucu
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 12
Registered for: 2 years 1 month

Unread post by meme ucu »

RealMax: 11 Jun 2023, 09:49 üm zamanlarını burada geçirmeleri gerçek hayattan korktukları için
Genel olarak fantezilere bayılırım, sanal seks gerçek seksten tamamen farklı bir deneyim sunar. Bu, neyin daha lezzetli olduğunu sormak gibi: et mi çikolata mı? Bu nedenle fantezilerde kendime tam bir özgürlük veriyorum...
These users thanked the author meme ucu for the post (total 7):
RealMax, aryamari, Fargal94, Bölge, Livrik, Rasaroam, İskender
aryamari
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 829
Registered for: 2 years 3 months

Unread post by aryamari »

Livrik, ilginç hikaye :oku:
These users thanked the author aryamari for the post:
Livrik
Автор темы
Livrik
Penetrasyon
Penetrasyon

Unread post by Livrik »

Nipple: 11 Jun 2023, 09:33
Livrik: 30 Mar 2023, 08:23 Muhalif yetişkinler, yani evli olanlar, kendilerini çetelerle birlikte siperlerde buldular ve sarhoş bir kalabalık tarafından defalarca tecavüze uğradılar.
Pekala, peri masalları olduğu açık, ama bir fantezi olarak, beni her gün bütün deliklerime zorlayacak koca bir müfrezenin bir nevi saha eşi olma düşüncesi beni heyecanlandırıyor. Garip, gerçek hayatta şiddeti kabul etmiyorum ama fantezilerde... düşüncelerde hasta olmuyor)) :oops:
Eğer para olsaydı karımı geceyi geçirmek üzere bir toplama noktasındaki gezici kampa getirirdim
Üstü kendinize saklayın
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2381
Registered for: 2 years 4 months

Unread post by Üstü kendinize saklayın »

Meme ucu,

Tekrar giriş yapın, yumurtalar düştü
These users thanked the author Üstü kendinize saklayın for the post:
Zorba Carrie
İskender
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 352
Registered for: 2 years 8 months

Unread post by İskender »

Bu konuyla ilgili iki hikaye duydum. Biri bir savaş gazisinden, Polonya’da yaşlı bir Polonyalı, inek çizmeleri karşılığında yedi kızından birini gazinin müfrezesine barınmak üzere verdi. Bir hafta boyunca onları yıkadı, besledi ve servis etti, söylediği gibi çok lanet bir şey olduğu ortaya çıktı. Ve Afganistan’dan gelen bir okul arkadaşı, bir köyde bir Afgan’ın, ayrılırken kızlarından birini yiyecek ve diğer gerekli şeyler karşılığında takas ettiğini söyledi. Yani yaklaşık olarak aynı senaryoya göre iki hafta boyunca onlarla birlikteydi.

29 saniye sonra gönderildi:
Bu konuyla ilgili iki hikaye duydum. Biri bir savaş gazisinden, Polonya’da yaşlı bir Polonyalı, inek çizmeleri karşılığında yedi kızından birini gazinin müfrezesine barınmak üzere verdi. Bir hafta boyunca onları yıkadı, besledi ve servis etti, söylediği gibi çok lanet bir şey olduğu ortaya çıktı. Ve Afganistan’dan gelen bir okul arkadaşı, bir köyde bir Afgan’ın, ayrılırken kızlarından birini yiyecek ve diğer gerekli şeylerle takas ettiğini söyledi. Yani iki hafta boyunca onlarla birlikteydi ve yaklaşık olarak aynı senaryoyu izledi.
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Üçlü”