Tarla Karısı
-
Автор темыLivrik
- Penetrasyon
- Total posts: 207
- Registered for: 2 years 11 months
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Tarla Karısı
Dün internette bir makaleye rastladım; bu makalenin içinde, kim bilir neler yazıyor, para karşılığında ya da cep telefonu kullanarak 38 yaşında yetişkin bir tıp doktoru olarak oraya giden bir katılımcı ve Alayının kendisini cepheye gönderme tehdidiyle birlikte yaşamaya nasıl ikna ettiğini anlattı, vakayı şöyle anlattı: Zaten yaşlı olan evli kadın bu tercihi kabul etmek zorunda kaldı, kocasını aradı ve kocası da ona izin verdi. geri dönmesi şartıyla. Boynuzlanan ilişkilerin bir unsuru olduğu ortaya çıktı. Aynı fikirde olmayan yetişkinler, yani evli olanlar, kendilerini çetelerle birlikte siperlerde buldular ve sarhoş bir kalabalığın defalarca tecavüzüne uğradılar. Gerçekten durumun böyle olduğunu mu düşünüyorsunuz? Boynuzlu ilişkiler yaşayan kocalar, bu koşullar altında eşlerine "oynama" izni vermeyi ve bundan kendileri de zevk almayı kabul edebilirler mi?
-
- ön sevişme
- Total posts: 146
- Registered for: 2 years 10 months
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2381
- Registered for: 2 years 4 months
Re: Tarla Karısı
Sarhoş bir grup seksinin bele kadar çamur içinde ve ateş altında bir siperde nasıl olduğunu hayal edersiniz??
Şunu düşünün: ne yazdın, propagandayı inceledin mi yoksa?
Sarhoş bir grup seksinin bele kadar çamur içinde ve ateş altında bir siperde nasıl olduğunu hayal edersiniz??
- These users thanked the author Üstü kendinize saklayın for the post (total 3):
- Wolffr, sikikamerlik, 6996
-
- Orgazm!
- Total posts: 633
- Registered for: 2 years 5 months
- Orientation: biseksüel
Sanmıyorum. Ve o nasıl bir adam. Yani adı aynı.Livrik: ↑30 Mar 2023, 08:23 Dün internette bir makaleye rastladım; bu makale içinde, kim bilir neler yazıyor, para karşılığında ya da cep telefonu aracılığıyla oraya 38 yaşında yetişkin bir tıp doktoru olarak gelen bir katılımcı. , ve alayının onu cepheye gönderme tehdidiyle birlikte yaşamaya nasıl ikna ettiğini anlattı, zaten belli bir yaşta olan evli bir kadının böyle bir seçimi kabul etmek zorunda kaldığı, kocasını arayıp kocasının ona izin verdiği durumu anlattı. geri dönmesi şartıyla devam edin. Boynuzlanan ilişkilerin bir unsuru olduğu ortaya çıktı. Aynı fikirde olmayan yetişkinler, yani evli olanlar, kendilerini çetelerle birlikte siperlerde buldular ve sarhoş bir kalabalığın defalarca tecavüzüne uğradılar. Gerçekten durumun böyle olduğunu mu düşünüyorsunuz? Boynuzlu ilişkiler yaşayan kocalar, bu koşullar altında eşlerine "oynamayı" kabul edebilir ve bundan kendileri de zevk alabilirler mi?
-
- Yönetici
- Total posts: 1509
- Registered for: 8 years 5 months
Arkadaşlar konuyu açtım çünkü... Forumda politika yasaktır. Sadece seks ve ilişkiler hakkında konuşuyoruz. Ayrıca Sohbet :)
Cinsiyet birleştirir, politika böler.
Cinsiyet birleştirir, politika böler.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 452
- Registered for: 3 years
Seks geçmişi vardı ama kesinlikle siyaset yoktu.
Şimdiden teşekkürler.
Bu başlıktaki ilk yorumuma geri dön.
Seks geçmişi vardı ama kesinlikle siyaset yoktu.
Şimdiden teşekkürler.
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1211
5 dakika 27 saniye sonra gönderildi:
Aklınıza başka bir motivasyon mu geliyor?
5 dakika 27 saniye sonra gönderildi:
Hayal etmelerine gerek yok, bu zayıf fikirli olanlar için çok doyurucu. Neyi veya nasıl ekleyeceğine dair hiçbir fikri olmayan bazı bakirelerden))
- These users thanked the author sikikamerlik for the post:
- Lilu123
-
Автор темыLivrik
- Penetrasyon
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1211
Livrik, buna başka türlü denir, aptallığa şaşırdım taç atışından. Silahlara serbest erişimin olduğu yerlerde ciddi aşağılanmalar, eğer gerçekleşirse, uzun sürmez.
- These users thanked the author sikikamerlik for the post (total 3):
- Tanya, 6996, Üstü kendinize saklayın
-
Автор темыLivrik
- Penetrasyon
Bunu kendiniz yaşadınız mı?)FUCKYAMATERITY: ↑04 Apr 2023, 14:46 Livrik, buna farklı bir ad verilir, doldurmanın aptallığından dolayı sürpriz. Silahlara serbest erişimin olduğu yerlerde ciddi aşağılanma uzun sürmez.
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1011
Neden her şeyi bu olaylara bağlayıp konuyu oraya çeviriyorsunuz? Bu olaylardan önce bile bir örnek verebilirim. Bir arkadaşının karısı onun tek başına hiçbir yere gitmesine izin vermiyor. Doğru, çocukları yok ve bu nedenle diğer ailelerle aynı endişeleri taşımıyorlar. Ve böylece aile normal, neşeli, girişken ve karakteristik olarak çok uyumlu. Hafta sonları neredeyse evde oturmuyorlar. Bir şirketle sürekli bir yere seyahat ediyorlar. Kışın arabayla, yazın ise motosikletle gidiyorlar. Artık genç oldukları söylenemez. Bir veya iki yıl önce 40 yaşındaydı, kendisi beş yaş daha gençti. Grup halinde seyahat ederken geceyi geçirmek için dururlar. Onu orada beceriyorlar. Açıktır ki, hepsi birden değil, çok daha azı kalabalıkta ve hepsi değil, onlara yakın yoldaşlar. Bir şekilde kimin ve ne zaman olduğuna karar veriyorlar.
- These users thanked the author Andrey Lukashov for the post:
- Livrik
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 12
- Registered for: 2 years 1 month
Eh, bunların peri masalı olduğu açık, ama bir fantezi olarak, beni her gün bütün deliklerime zorlayacak koca bir müfrezenin bir nevi saha eşi olma düşüncesi beni heyecanlandırıyor. Garip, gerçek hayatta şiddeti kabul etmiyorum ama fantezilerde... düşüncelerde kötü şeyler olmaz))

-
- Penetrasyon
- Total posts: 235
- Registered for: 2 years 2 months
- Orientation: aseksüel
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 12
- Registered for: 2 years 1 month
Genel olarak fantezilere bayılırım, sanal seks gerçek seksten tamamen farklı bir deneyim sunar. Bu, neyin daha lezzetli olduğunu sormak gibi: et mi çikolata mı? Bu nedenle fantezilerde kendime tam bir özgürlük veriyorum...
-
- Orgazm!
- Total posts: 829
- Registered for: 2 years 3 months
-
Автор темыLivrik
- Penetrasyon
Eğer para olsaydı karımı geceyi geçirmek üzere bir toplama noktasındaki gezici kampa getirirdimNipple: ↑11 Jun 2023, 09:33Pekala, peri masalları olduğu açık, ama bir fantezi olarak, beni her gün bütün deliklerime zorlayacak koca bir müfrezenin bir nevi saha eşi olma düşüncesi beni heyecanlandırıyor. Garip, gerçek hayatta şiddeti kabul etmiyorum ama fantezilerde... düşüncelerde hasta olmuyor))![]()
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2381
- Registered for: 2 years 4 months
Meme ucu,
Tekrar giriş yapın, yumurtalar düştü
Tekrar giriş yapın, yumurtalar düştü
- These users thanked the author Üstü kendinize saklayın for the post:
- Zorba Carrie
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 352
- Registered for: 2 years 8 months
Bu konuyla ilgili iki hikaye duydum. Biri bir savaş gazisinden, Polonya’da yaşlı bir Polonyalı, inek çizmeleri karşılığında yedi kızından birini gazinin müfrezesine barınmak üzere verdi. Bir hafta boyunca onları yıkadı, besledi ve servis etti, söylediği gibi çok lanet bir şey olduğu ortaya çıktı. Ve Afganistan’dan gelen bir okul arkadaşı, bir köyde bir Afgan’ın, ayrılırken kızlarından birini yiyecek ve diğer gerekli şeyler karşılığında takas ettiğini söyledi. Yani yaklaşık olarak aynı senaryoya göre iki hafta boyunca onlarla birlikteydi.
29 saniye sonra gönderildi:
Bu konuyla ilgili iki hikaye duydum. Biri bir savaş gazisinden, Polonya’da yaşlı bir Polonyalı, inek çizmeleri karşılığında yedi kızından birini gazinin müfrezesine barınmak üzere verdi. Bir hafta boyunca onları yıkadı, besledi ve servis etti, söylediği gibi çok lanet bir şey olduğu ortaya çıktı. Ve Afganistan’dan gelen bir okul arkadaşı, bir köyde bir Afgan’ın, ayrılırken kızlarından birini yiyecek ve diğer gerekli şeylerle takas ettiğini söyledi. Yani iki hafta boyunca onlarla birlikteydi ve yaklaşık olarak aynı senaryoyu izledi.
29 saniye sonra gönderildi:
Bu konuyla ilgili iki hikaye duydum. Biri bir savaş gazisinden, Polonya’da yaşlı bir Polonyalı, inek çizmeleri karşılığında yedi kızından birini gazinin müfrezesine barınmak üzere verdi. Bir hafta boyunca onları yıkadı, besledi ve servis etti, söylediği gibi çok lanet bir şey olduğu ortaya çıktı. Ve Afganistan’dan gelen bir okul arkadaşı, bir köyde bir Afgan’ın, ayrılırken kızlarından birini yiyecek ve diğer gerekli şeylerle takas ettiğini söyledi. Yani iki hafta boyunca onlarla birlikteydi ve yaklaşık olarak aynı senaryoyu izledi.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 3 Replies
- 1249 Views
-
Last post by Kçırtap
-
- 9 Replies