Şehir güzellik yarışmasının galibi kahrolası....

Bizim ve çevrimiçi yazarlarımızın yaratıcılığı, hikayelerinizi ve çılgın fantezilerinizi paylaşın!
Anonim
Potansiyel seks nesnesi
 Şehir güzellik yarışmasının galibi kahrolası....

Unread post by Anonim »

🔹Lanet olsun şehir güzellik yarışmasının galibi. Elbette başlığın boyutunu Tanrı bilmiyor ama muhteşem görünüyor. Ve bu hikayedeki her şey mükemmel olurdu, eğer tam bir günlük olmasaydı. Oral seks yok, misyonerlik dışında pozisyon yok. Her şey onun için rahatsız edici, her şey korkutucu. Hiçbir şey denemek istemiyor. İlk başta ona her şeyi öğretme heyecanı içindeydim ama şimdi sadece sikişmek istiyorum. Ve onunla değil! Samimi orgazm ve arzuyla, iyi ve sulu seksi seven basit bir kız isterim! Belki dolgun bir tane. Özellikle sorunsuzdurlar.
f1n2k3
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 53
Orientation: heteroseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Re: Şehir güzellik yarışmasının galibini sikiyorum....

Unread post by f1n2k3 »

Evet, sıradan kızlar daha az problemlidir))))
Yardım77
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 73

Unread post by Yardım77 »

Coralevna ept😂😂😂😂, haha
Süleyman
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 434

Unread post by Süleyman »

Bunu gençliğimde fark ettim, bazen meme ucu sikmek harikadır ama nasıl sikileceğini bilmiyor, kütük kesmek gibi
artmen88
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 146

Unread post by artmen88 »

Anonim: 24 Nov 2019, 06:15 Şehir güzellik yarışmasının galibiyim.
Sıradan kızların ve kadınların da sikilmeye ihtiyacı var! Ve sadece bunu isteyen kızlar ve kadınlar!
Süleyman
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 434

Unread post by Süleyman »

Ah, bu arada, hayat yolculuğumda seksten önce pek çok muhteşem güzellikle tanıştım, onun bu konunun sadece bir tanrıçası olduğunu hayal edebilirsiniz, ancak çoğu zaman iştah açıcı formlara sahip bu tür lüks güzellikler neredeyse seks açısından sıfırdır. hareketsiz ve en ufak bir özveri olmadan, sanki öylece uzanmışım gibi sevinin altında, sanki büyüleyici bir mutluluğun yıldızıymışım gibi, filmdeki o fragmandaki gibi. adamın pilici kuşattığı yer.
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 6415

Unread post by Geçit »

Bir keresinde, henüz öğrenciyken, bir adamla yattım ve o, düşünceli ve çok beklenmedik bir şekilde bana şunları söyledi: "Ah, normal sikişiyorsun ama bir arkadaşın senin kütük olduğunu söyledi."
Kimden bahsettiğini biliyordum. Arkadaşı kalemiyle kalemtraşları sikiyor. Tabii ki o arkadaşımla seks yaptıktan sonra kimseye hiçbir şey söylemedim ama bu tür açıklamalardan sonra her şeyi anlattım. Daha sonra bu arkadaşla uzun süre dalga geçtiler.
Bu tür kalemlerle seks yaptığınızda hareket etmekten korkuyorsunuz, aksi takdirde dışarı fırlayacak ve içeri girip girmediği ya da girişte bir yerlerde uçuşup durmadığı hissiyattan belli değil. :prigla:
These users thanked the author Geçit for the post (total 13):
Yün, Tanya, Barmaleykin_47, Ogest, Fargal94, Spica5, bu dilde, çoban, Onizm, Morpheus, Tapkin, Atlas, Vik.ruba80
Barmaleykin_47
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 204

Unread post by Barmaleykin_47 »

Marinka, bağıranları anlamıyorum tüm Ivanovo’ya seks yaptığını söyledi. Bu kişiseldir ve özel bir mesele olarak kalmalıdır, elbette yüzünüzü göstermeden fotoğrafı bu şekilde gösterebilirsiniz ve kimse onun kim olduğunu bilmeyecektir.
These users thanked the author Barmaleykin_47 for the post:
Geçit
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

Barmaleykin_47: 18 Jan 2023, 20:45 Marinka, anlamıyorum Ivanovskaya’nın her yerinde seks yaptığını bağıranlar var. Bu kişiseldir ve özel bir mesele olarak kalmalıdır, tabi ki buradaki gibi fotoğrafı yüzünüzü göstermeden gösterebilirsiniz ve kimse onun kim olduğunu bilmeyecektir.
n Anlattıklarında umurumda değil ama her türlü cinsiyetçiliğe karşıyım ve hikâyem - bu, tüm "günlüklerden", seksin tüm "eşsiz gurularından" küçük bir intikam.
These users thanked the author Geçit for the post (total 3):
Barmaleykin_47, bu dilde, Onizm
Yün
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1868

Unread post by Yün »

Barmaleykin_47: 18 Jan 2023, 20:45 Marinka, anlamıyorum Ivanovskaya’nın her yerinde seks yaptığını bağıranlar var. Bu kişiseldir ve özel bir mesele olarak kalmalıdır, tabi ki buradaki gibi fotoğrafı yüzünüzü göstermeden gösterebilirsiniz ve kimse onun kim olduğunu bilmeyecektir.
nSürtükler :unknown: bu yüzden onları seviyoruz... Rahibeler de sürtüktür... *x)
Barmaleykin_47
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 204

Unread post by Barmaleykin_47 »

Bolbol, bu durumda keşiş bir korkaktı)
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

Bolbol: 18 Jan 2023, 21:00
Barmaleykin_47: 18 Jan 2023, 20:45 Marinka, değil Ivanovskaya’da seks yaptığını bağıranları anlıyorum. Bu kişiseldir ve özel bir mesele olarak kalmalıdır, tabi ki buradaki gibi fotoğrafı yüzünüzü göstermeden gösterebilirsiniz ve kimse onun kim olduğunu bilmeyecektir.
nSürtükler :bilinmiyor: bu yüzden onları seviyoruz... Rahibeler de sürtüktür... *x)
Ben ne kadar kaltak biriyim? :jr1l:
These users thanked the author Geçit for the post:
Atlas
Yün
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1868

Unread post by Yün »

Marinka: 18 Jan 2023, 21:13 Orospu ben miyim? :jr1l:
Hayır, hayır, yalnızca kötü kızlar erkek kalemleri hakkında yazar :wink:
These users thanked the author Yün for the post:
Geçit
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

Bolbol: 18 Jan 2023, 21:21
Ben bir kaltak mıyım? :jr1l:
Hayır, hayır, yalnızca kötü kızlar erkek kalemleri hakkında yazar :wink: n
Senin için iyi oldu, bu kalemlerle uyumana gerek yoktu. Orada ağlamak ve gülmek istiyorsun ve tüm bunlar aynı anda ve aynı zamanda adamı da kırmak istemiyorsun, doğa onu zaten rahatsız etti. Ve sonra kütük olduğumuz ortaya çıktı. :m0571:
These users thanked the author Geçit for the post (total 2):
Morpheus, Atlas
Saç gömlek
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Saç gömlek »

Marinka: 18 Jan 2023, 19:47 Bu tür kalemlerle seks yaptığınızda hareket etmekten korkuyorsunuz, aksi takdirde dışarı fırlayacak ve içeri girip girmediği ya da girişte bir yere düşüp düşmediği hissiyattan belli değil
Tabii ki, yirmi santimetre veya daha uzun bir penisle ve eğer aynı zamanda iyi duruyorsa, o zaman genel olarak her yüksekliğe ulaşabilirsiniz.
Ve şişman ve sizden daha yaşlı, iki veya üç doğumdan sonra ve başlarının üstünde olanlar. Bunu kim iddia edebilir!
Ancak istatistiklerin gösterdiği gibi yirmi santimetre herhangi bir alanda yetenek kadar nadirdir. Bu bir bakıma aynı zamanda bir yetenek ve kaderin hediyesi.
Bazı kadınlar uzun penisin her zaman iyi olmadığından şikayet ediyor. Kimse onu taşaklarına yapıştırmaya zorlamıyor. Talep üzerine dikkatli bir şekilde, deyim yerindeyse, deyim yerindeyse daha derine inebilirsiniz.

Fakat tüm bunları yazıyorum çünkü belki bir nedenden dolayı birinin amı çok genişlemiştir? Hatta hiper-geniş diyebilirim. Bunun birçok nedeni olabilir. Bazıları doğum nedeniyle günah işler, bazıları gençliklerinde fuhuş yaptığı için ya da birisi çok kilo aldığı için günah işler. Basitçe söylemek gerekirse bıktım. Sonuçta, aslında cinsel aktiviteye başlamadan önce, yapı ve şişmanlığa bakılmaksızın tüm kadınların sıkı amcıkları vardır. Ve sonra bir şey olur ve sıradan ortalama üyeler bardaktaki kalemler gibi onun içinde sallanırlar.

Peki bunun için kim suçlanacak?
Elbette anlıyorum ki eğer böyle bir kadın sıradan bir penise sahip bir erkeğin üzerine tırmanır, elbette bir kadın için bu süreçten çok az keyif alınır. Ve onun hakkında gerçekten iyi hissetmiyor. Eğer çok heyecanlanır ve bolca akarsa, o zaman sikini içinde hissetmeyi tamamen bırakacaktır. Peki, tüm bunlarla ne yapmalı?
Özellikle bunlar sadece kazara yatağa düşen kişiler değil, diyelim ki karı kocaysa.
Sanırım burası aldatma için de alanın açıldığı yer. her iki tarafta. Ya sallanmak ya da bir erkek için boynuzlanmaya giden yol. Bu, karı koca hala birbirini seviyorsa ve hiçbir şeyi değiştirmek istemiyorsa geçerlidir. Yani boşanmak falan.
Peki başka ne yapabilirsiniz?

Peki, eğer bu çift karı koca değilse o zaman elbette düşünüyorum ikisi de çenelerini kapalı tutmalı. Ve her ikisi için de daha iyi olacak. Kimse birisinin leğen kemiğine benzer bir kediye sahip olduğunu ve birisinin yalnızca cinsel yaşam deneyimi olmayan reşit olmayanlara uygun bir penisi olduğunu bilemez.
Genel olarak gençlere aşık olanların bunu bir nedenden dolayı yaptığını düşünüyorum. Ve bunun aslında bir çeşit saçmalık ya da zihinsel bir bozukluk olmadığını düşünüyorum. Ama birisinin böyle bir küçük bir penisi[/url] sadece amları fare gözüne benzeyen çok genç kızlar için uygun olduğunu. Ve onun için herhangi bir penis işe yarar. Ve bir bakıma küçük olması bile iyi. Çünkü yirmi santimetre olan hiçbir yere sığmayacak. Ve büyük miktarda kayganlaştırıcıyla bile gerçekten çok acı verici ve rahatsız edici olacaktır.
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

Vasyanitsa: 18 Jan 2023, 21:38
Marinka: 18 Jan 2023, 19:47 Bu tür kalemlerle seks yaptığınızda hareket etmekten korkuyorsunuz, aksi takdirde dışarı fırlayacak ve içeri girip girmediği ya da girişte bir yere düşüp düşmediği hissiyattan belli değil
Elbette, yirmi santimetre veya daha uzun bir penisle ve eğer aynı zamanda iyi duruyorsa, o zaman genel olarak her yüksekliğe fırlayabilirsiniz.
Ve şişman, yaşlı, iki üç doğumdan sonra ve senden bir baş uzun olanlar. Bunu kim iddia edebilir!
Ancak istatistiklerin gösterdiği gibi yirmi santimetre herhangi bir alanda yetenek kadar nadirdir. Bu bir bakıma aynı zamanda bir yetenek ve kaderin hediyesi.
Bazı kadınlar uzun penisin her zaman iyi olmadığından şikayet ediyor. Kimse onu taşaklarına yapıştırmaya zorlamıyor. Talep üzerine dikkatli bir şekilde, deyim yerindeyse, deyim yerindeyse daha derine inebilirsiniz.

Fakat tüm bunları yazıyorum çünkü belki bir nedenden dolayı birinin amı çok genişlemiştir? Hatta hiper-geniş diyebilirim. Bunun birçok nedeni olabilir. Bazıları doğum nedeniyle günah işler, bazıları gençliklerinde fuhuş yaptığı için ya da birisi çok kilo aldığı için günah işler. Basitçe söylemek gerekirse bıktım. Sonuçta, aslında cinsel aktiviteye başlamadan önce, vücut yapısı ve şişmanlığı ne olursa olsun tüm kadınların sıkı amcıkları vardır. Ve sonra bir şey olur ve sıradan ortalama üyeler bardaktaki kalemler gibi onun içinde sallanırlar.

Peki bunun için kim suçlanacak?
Elbette anlıyorum ki eğer böyle bir kadın sıradan bir penise sahip bir erkeğin üzerine tırmanır, elbette bir kadın için bu süreçten çok az keyif alınır. Ve onun hakkında gerçekten iyi hissetmiyor. Eğer çok heyecanlanır ve bolca akarsa, o zaman sikini içinde hissetmeyi tamamen bırakacaktır. Peki, tüm bunlarla ne yapmalı?
Özellikle bunlar sadece kazara yatağa düşen kişiler değil, diyelim ki karı kocaysa.
Sanırım burası aldatma için de alanın açıldığı yer. her iki tarafta. Ya sallanmak ya da bir erkek için boynuzlanmaya giden yol. Bu, karı koca hala birbirini seviyorsa ve hiçbir şeyi değiştirmek istemiyorsa geçerlidir. Yani boşanmak falan.
Peki başka ne yapabilirsiniz?

Peki, eğer bu çift karı koca değilse o zaman elbette düşünüyorum ikisi de çenelerini kapalı tutmalı. Ve her ikisi için de daha iyi olacak. Kimse birisinin leğen kemiğine benzer bir kediye sahip olduğunu ve birisinin yalnızca cinsel yaşam deneyimi olmayan reşit olmayanlara uygun bir penisi olduğunu bilemez.
Genel olarak gençlere aşık olanların bunu bir nedenden dolayı yaptığını düşünüyorum. Ve bunun aslında bir çeşit saçmalık ya da zihinsel bir bozukluk olmadığını düşünüyorum. Ama birisinin böyle bir küçük bir penisi[/url] sadece amları fare gözüne benzeyen çok genç kızlar için uygun olduğunu. Ve onun için herhangi bir penis işe yarar. Ve bir bakıma küçük olması bile iyi. Çünkü yirmi santimetre olan hiçbir yere sığmayacak. Ve büyük miktarda kayganlaştırıcıyla bile gerçekten çok acı verici ve rahatsız edici olacaktır.
Nasıl kayıtsız yazdığını görüyorum, ama neden yazmaktan utandın? takma adınızdan mı yazacaksınız?

23 dakika 11 saniye sonra gönderildi: Bu forumu okursanız, etrafınızda erkeklerin ne çektiği, yırttığı, siktiği, kızarttığı ve siktiğiyle ilgili hikayeler bulabilirsiniz.
Ve sikilmeyi, parçalanmayı umursamıyorum. Ancak onu gerçekten yırtarsanız, muhtemelen herhangi bir kütük hareket edecektir. Ah, onu sikmedikleri için hareket etmiyor ama 3 dakika ya da 5 dakika boyunca dürttüler. Ve ’dan’ önekiyle onu yaladılar. Dürttüler, indiler, duvara döndüler ve koklamaya başladılar. Bu adamlar aslında aynı kütüklerdir. Sadece bu kütük titriyor. Nefes alıyor ve ardından horluyor.
Bir kadına nasıl seks yapılacağını öğretmenize gerek yok. Buna bir yaklaşım bulun. Onu heyecanlandırmayı öğrenin, böylece kayıt kalmayacak. Soğuk kadınlar elbette var ama sayıları çok az. Geri kalanlar erkekler konusunda şanssızdı.
These users thanked the author Geçit for the post (total 6):
Barmaleykin_47, Onizm, Şalun70, Atlas, Nelli2000, Vik.ruba80
Keskin
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 86

Unread post by Keskin »

Herkese her zaman şunu söylüyorum, bir adam öyle bir yaratıktır ki, onu nereye iterse itsin, yumruğuna, hatta keçe çizmelerine, hatta yatağına bile, yine de boşalır! Yatakta alana veya herhangi bir özel yaklaşıma ihtiyacınız yok.
Ama eğer şanslıysanız kızlar, bu zor bir süreç. Özenli. Ve eğer birisi ilk kez herkesin rahatlayabileceğini ve size tüm Kama Sutra pozlarını tereddüt etmeden gösterebileceğini düşünüyorsa, o zaman bu doğru değildir.
Ve "günlük" adamın hatalarıdır, asıl yapması gereken erkektir. yatakta yön verin ve ayarlayın. Partnerini harekete geçirmesi, daha doğrusu kazanması gereken kişi odur. O zaman kimse kütük olmayacak.
P. S. Birinin metres olduğu rol yapma anlarından bahsetmiyorum. O zaman her şey biraz farklı. Gerçi bu durumda adam ona kütük demeye cesaret edemezdi. 😁
These users thanked the author Keskin for the post:
Onizm
Saç gömlek
Potansiyel seks nesnesi

Marinka: 18 Jan 2023, 22:08 Bu forumu okursanız, her yerde erkeklerin çektiği, yırttığı, becerdiği, kızarttığı ve siktiğine dair hikayeler bulabilirsiniz.
Ve ben de sikilmeyi, parçalanmayı umursamıyorum. Ancak onu gerçekten yırtarsanız, muhtemelen herhangi bir kütük hareket edecektir. Ah, onu sikmedikleri için hareket etmiyor ama 3 dakika ya da 5 dakika boyunca dürttüler. Ve ’dan’ önekiyle onu yaladılar. Dürttüler, indiler, duvara döndüler ve koklamaya başladılar. Bu adamlar aslında aynı kütüklerdir. Sadece bu kütük titriyor. Nefes alıyor ve sonra horluyor.
Bir kadına nasıl seks yapılacağını öğretmenize gerek yok. Buna bir yaklaşım bulun. Onu heyecanlandırmayı öğrenin, böylece kayıt kalmayacak. Soğuk kadınlar elbette var ama sayıları çok az. Geri kalanlar erkekler konusunda şanssız.
Yani ben de şunu söylüyorum ki, elbette bir kadın sadece dürtülmeyi değil, sikilmeyi de ister. Ama seni sikmek için, geniş amcık içinde sarkmayacak, onu tamamen dolduracak şekilde bir penise sahip olmalısın. O zaman sen de iyi bir ereksiyona sahip olacaksın. kadın da içinde kalem değil sert, büyük bir penis hissedecek.
Peki küçük penisi olan bir erkek, geniş vajinası olan bir kadınla ne yapmalıdır?
Cevap şu: hiçbir şey yapmamak! Sadece bu tür kadınlara aşık olmamaya çalışın. Ve eğer küçük bir penisiniz varsa, o zaman bu konuda önceden uyarın veya bunun gibi bir şey. Pek gösteriş yapmayın, mütevazı ve anlayışlı davranın.

Ya da bir seçenek olarak, daha genç ve pek tombul olmayan bir seks partneri bulmaya çalışın. umarım vajina orada sıkı olur. Ve kalemi tabiri caizse bu vajinayı dolduracak ve her ikisi de her şeyi beğenecek. Ancak asıl mesele şu ki, hem genç bir kız hem de zayıf bir kız geniş bir vajinaya sahip olabilir. Ama yine de gençlerin sıkı bir vajinaya sahip olma şansı daha yüksektir.
Genel olarak ne diyebilirim ki, küçük penisi olan zavallı erkekler.
Çünkü onların çok az şansları var birini iyi becermekten. Özellikle de bu kişi yakın zamanda kilo almışsa. Genel olarak, eğer bu kişi on sekiz yaşında değilse.
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

Vasyanitsa: 19 Jan 2023, 00:23
Marinka: 18 Jan 2023, 22:08 Bu forumu okursanız her yerde erkeklerin çektiği, yırttığı, sikildiği, kızartıldığı ve sikildiğine dair hikayeler bulabilirsiniz.
Ve sikilmeyi, parçalanmayı umursamıyorum. Ancak onu gerçekten yırtarsanız, muhtemelen herhangi bir kütük hareket edecektir. Ah, onu sikmedikleri için hareket etmiyor ama 3 dakika ya da 5 dakika boyunca dürttüler. Ve ’dan’ önekiyle onu yaladılar. Dürttüler, indiler, duvara döndüler ve koklamaya başladılar. Bu adamlar aslında aynı kütüklerdir. Sadece bu kütük titriyor. Nefes alıyor ve sonra horluyor.
Bir kadına nasıl seks yapılacağını öğretmenize gerek yok. Buna bir yaklaşım bulun. Onu heyecanlandırmayı öğrenin, böylece kayıt kalmayacak. Soğuk kadınlar da var elbette ama sayıları çok az. Geri kalanlar erkekler konusunda şanssız.
Yani ben de şunu söylüyorum ki, elbette bir kadın sadece dürtülmeyi değil, sikilmeyi de ister. Ama seni sikmek için, geniş amcık içinde sarkmayacak, onu tamamen dolduracak şekilde bir penise sahip olmalısın. O zaman sen de iyi bir ereksiyona sahip olacaksın. kadın da içinde kalem değil sert, büyük bir penis hissedecek.
Peki küçük penisi olan bir erkek, geniş vajinası olan bir kadınla ne yapmalıdır?
Cevap şu: hiçbir şey yapmamak! Sadece bu tür kadınlara aşık olmamaya çalışın. Ve eğer küçük bir penisiniz varsa, o zaman bu konuda önceden uyarın veya bunun gibi bir şey. Pek gösteriş yapmayın, mütevazı ve anlayışlı davranın.

Ya da bir seçenek olarak, daha genç ve pek tombul olmayan bir seks partneri bulmaya çalışın. umarım vajina orada sıkı olur. Ve tabiri caizse kalemi bu vajinayı dolduracak ve ikisi de her şeyi beğenecek. Ancak asıl mesele şu ki, hem genç bir kız hem de zayıf bir kız geniş bir vajinaya sahip olabilir. Ama yine de gençlerin sıkı bir vajinaya sahip olma şansı daha yüksektir.
Genel olarak ne diyebilirim ki, küçük penisi olan zavallı erkekler.
Çünkü onların çok az şansları var birini iyi becermekten. Özellikle de bu kişi yakın zamanda kilo almışsa. yani genel olarak bu kişi on sekiz yaşında değilse.
Ağlamanı yürekten anlıyorum ama senin bu durumda olman benim hatam değil. küçük bir penis .
Kadın vajinası ortalama 7 ila 10 cm uzunluğundadır ve kas tonusunun kaybı partner sayısına veya seks sıklığına değil, daha çok yaşa bağlıdır. Bu nedenle, küçük bedenlere sahip erkekler bile harika seks yapar, ancak eğer seks yapmaya alışkınlarsa, o zaman hiçbir kadın favori elinin yerini tutamaz.
Yani belki de sorununuz sadece penisinizin küçük olması değil, aynı zamanda ve çok mu fazla fap yapıyorsun?
These users thanked the author Geçit for the post (total 4):
Onizm, Tapkin, Atlas, Vik.ruba80
Kirov
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Kirov »

Sadece avucunu sikiyor. :evet:
Saç gömlek
Potansiyel seks nesnesi

Marinka: 19 Jan 2023, 12:52 Ağlamanızı yürekten anlıyorum ama penisinizin küçük olması benim suçum değil.
Kadın vajinası ortalama 7 ila 10 cm uzunluğundadır ve kas tonusu kaybı meydana gelmez. partner sayısına veya cinsiyet sıklığına ve daha sıklıkla yaşa bağlı olarak değişir. Bu nedenle, küçük bedenlere sahip erkekler bile harika seks yapar, ancak eğer seks yapmaya alışkınlarsa, o zaman hiçbir kadın favori elinin yerini tutamaz.
Yani belki de sorununuz sadece penisinizin küçük olması değil, aynı zamanda ve çok fazla seks yaptığın için mi?
Belki 7’den 10’a kadar doğrudur, ama bazen bir yerlerde web kameralarından veya sadece amatör videolardan izlersin, bu yüzden bazı kızlar öyle büyük lastik yapıştırırlar ki penisler kendi içine giriyor ve bir şekilde vajinanın ortalama on santimetre olduğundan şüphe etmeye başlıyorsunuz.
Çünkü yirmi beşini nasıl kendi içine sığdırdığını kendi gözlerinizle görüyorsunuz. Ve bunların hepsi buna uyuyor.

Sonraki...
Geniş vajina hakkında. Ayrıca elbette bunun böyle bir şeye bağlı olmadığına da inanmak istiyorum. Eh, bir sürü partner var, fuhuş, fazla beslendim...
Ve her şey böyle olurdu. Peki düzenli seks hayatı olmayan kızların fare gözü gibi bir vajinaya sahip olduğu gerçeğiyle ne alakası var?
Ve bu kız herhangi bir şey olabilir; şişman, zayıf ya da her neyse. Ancak henüz onu orada kimse ziyaret etmediyse vajinası dar ve çok dar olacaktır.

Ben de çok uzun zaman önce bu gerçeğe çok şaşırmıştım. Bir zamanlar, henüz evlenmemişken, farklı kadınlarla pek de düzenli olmayan seks deneyimi yaşadım. Bazılarında daha fazla var, bazılarında daha az. Birisi çok heyecanlanıyor, çok akıyor ve genel olarak bu şey için çok istekli.
Ve birisi de, dedikleri gibi, sadece veriyor. Veya yapmıyor. Ve sürecin kendisi pek heyecan verici değil. Belki sadece fedakarlık duygusu dışında, iyi bir insan için iyilik yaptığını söylüyorlar. Bakın nasıl sosislendi ve dürtüldü. Peki, birlikte oynarsanız ve biraz inlerseniz, genel olarak gaflet daha da güçlü olacaktır. Ve bitirdiğinde her tarafı titriyor. Ve kız bu konuda kendini iyi hissediyor. Ama kendisi zevk sürecinden neredeyse hiçbir şey alamayabilir.

Ve mesele partnerin ne tür bir penise sahip olduğu değil. Ama o sadece seks yapmaya ya da vermemeye alışkın. Ve böylece onun için seks, bir erkekten istediğini almanın bir yolu olduğu ortaya çıktı. Eğer isterse verir. Ve eğer bir erkek inatçıysa ve bir şey yapmazsa, o zaman buna göre seks olmayacak.
Ve bu tür kızların, az ya da çok, evlendikten sonra daha da ısındığını söyleyebilirim. Yani evlilik borcunun düzenli olduğu uzun bir süre geçiyor. Ve bir süre sonra arkadaşlardan kimin kimi, nasıl siktiğine dair bilgiler geliyor. Bu, eğer şeyleri özel isimleriyle çağırırsanız olur. Peki buna göre kimin hangi üyeye sahip olduğu, nasıl durduğu ve ne kadar süre görev yapabileceği hakkında bilgi alışverişi yapılıyor. Ve orada, elbette, böyle bir kadın ikiyüzlülüğü olmadığını düşünüyorum - bunun bir uzunluk meselesi olmadığını, kimseyi rahatsız etmemek için beceri ve tüm bu saçmalık olduğunu söylüyorlar. Aksi halde bir şekilde bu üyeyle yaşamaya devam etmek zorundasınız. Daha doğrusu bir kişi.

O zaman sanırım bunlar evli kadınlar bir noktada bunu denemeleri gerektiğine kendileri karar verirler. Sahip olduğunun dışında başka bir şeyi deneme hakkına sahip olduğunu. Üstelik koca gerçekten çabuk boşalıyorsa ve kendisinin boşalmasına izin vermiyorsa. Genel olarak bunun yaygın bir sorun olduğunu düşünüyorum - erkeklerin çabuk bitirmesi ve ardından mutfağa gidip kendilerine kahve yapamayacak kadar tembel olmaları. Bu süreçte, bir şekilde kendinizi devam etmeye hazırlayın ve ardından yatak odasına dönün ve başlatılan şeyi mantıklı bir şekilde sonlandırmaya çalışın. Yani karımı becererek en azından bir kez boşalmasını sağlamak. Ancak erkekler bunu yapamayacak kadar tembeldir ve uykuya dalarlar.
Ve zavallı kadınlar en iyi ihtimalle banyoya sözde kıçlarını yıkamak için giderler, ancak gerçekte bir şekilde onlara yetişmek için mastürbasyon yapmak için giderler.

Eh, sanırım bir noktada BU oluyor. Yani evli bir kadın kocasını birisiyle aldatıyor. Aslında bu eşiği geçmelerinin zor olduğunu duydum. Özellikle birlikte geçen uzun bir aile hayatından sonra. Ama bence bir koca karısını düzenli olarak tatmin etmiyorsa, er ya da geç bu gerçekleşecektir. Bazıları için bu, bazı kurumsal etkinliklerde veya bir iş gezisinde içki içmenin bir sonucu olarak olur. Birinin kocasının en iyi arkadaşı, birisinin üstüne çıkıyor. Ve bunların hepsi, kocanın eve giren arkadaşlarının genellikle en azından karısına iğrenç gelmeyen kişiler olması nedeniyle. Çünkü er ya da geç dayanamadığı kişiler kocasının arkadaşları olmaktan çıkar. Bu bir gerçek.

Eh, buna göre bir kocanın en iyi arkadaşı, karısının hoşlandığı kişidir. Ve hem karı hem de koca için o kadar iyi bir arkadaş ki, karısının onunla seks yapması an meselesi. Ve er ya da geç bu gerçekleşecek çünkü aralarındaki seks birbirlerine olan güvenin en yüksek noktasıdır.
Ve işte en ilginç şey. Veya bir arkadaşınızla seks, kocanızla aynı olacaktır. Ya da arkadaşının belleri kocasınınkinden daha büyük olacak ve karısı sonunda gençliğinde, midesinde kelebekler uçuştuğu zamanların nasıl olduğunu hatırlayacaktır.

Peki, o zaman Rusça dedikleri gibi, kedi tümseklerin üzerinden koştu! :-)
Sanırım bundan sonra evli bir kadın onu kaçırmamaya çalışacak. Orduda dedikleri gibi - hizmet istemeyin, hizmetten kaçmayın. Burada da şunu söyleyebilirim; seks istemeyin ama seksi reddetmeyin. Ve işyerinde en azından bu evli kadından tiksinmeyen bir adamın ilgisini bir şekilde ifade etmesi yeterli, o zaman bu kaleye çok uzun süre saldırmak zorunda kalmayacağını düşünüyorum. Aptal olmamanız ve düşünceli olmanız yeterli, her şey yoluna girecek.

Sonuç olarak, evli kadınları sikmek için hâlâ biraz cinsel organınızın olması gerektiğini söyleyeceğim. ortalamadan daha büyüktür. Diyelim ki yirmi santimetre zaten iyi. On beş yaşında veya daha küçükseniz, o zaman evli insanları hedef almamanın daha iyi olacağını düşünüyorum. Çünkü sadece hayal kırıklığına uğrayacak umutlar olacak.
Çünkü evli bir kadın seks teklifine yanıt verirse, bu onun sadece sikişmek istediği anlamına gelir. Bu da birisinin onu tatmin etmediği anlamına gelir. Soru kim? Tabii ki, eğer evliyse kocası.

Her ne kadar kocasının onu tatmin ettiği durumlar olsa da, kadın yine de seks ihtimaliyle kolayca temasa geçiyor. O halde bu sadece libidosu artan bir kadın. Ve kocamın da bunu bildiğini düşünüyorum. Ve yapabileceği en iyi şey bir aile dostu bulmak ve ara sıra üçlü seks yapmaktır. Neden. Bu birbirimizi aldatmaktan daha iyidir. Kenara çekil, sonra bir şekilde bir şeyler sakla, bir şey hakkında yalan söyle.
Dimon Güney
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Dimon Güney »

saç gömlek,
Vay canına, dostum, nasıl uzun uzun yazıyorsun? Düşüncelerini ve problemlerini kısaca ifade etmeyi öğren. Her şeyi hızlıca çözeyim.
Bu hayalperesti dinleme, o bir seks gurusu ve sürekli istiyor. vesaire. Bir tıp öğrencisi mektup yazıyor ve onu mektuplaşmaya çağırıyor.
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

Vasyanitsa: 22 Jan 2023, 18:24
Marinka: 19 Jan 2023, 12:52 Ağlamanızı yürekten anlıyorum ama penisinizin küçük olması benim suçum değil.
Kadın vajinası ortalama 7 ila 10 cm uzunluğundadır ve kas tonusu kaybı partnerlerin sayısından ve cinsiyet sıklığından değil, daha çok yaştan kaynaklanır. Bu nedenle, küçük bedenlere sahip erkekler bile harika seks yapar, ancak eğer seks yapmaya alışkınlarsa, o zaman hiçbir kadın favori elinin yerini tutamaz.
Yani belki de sorununuz sadece penisinizin küçük olması değil, aynı zamanda ve çok fazla seks yaptığın için mi?
Belki 7’den 10’a kadar doğrudur, ama bazen bir yerlerde web kameralarından veya sadece amatör videolardan izlersin, bu yüzden bazı kızlar öyle büyük lastik yapıştırırlar ki penisler kendi içine giriyor ve bir şekilde vajinanın ortalama on santimetre olduğundan şüphe etmeye başlıyorsunuz.
Çünkü yirmi beşini nasıl kendi içine sığdırdığını kendi gözlerinizle görüyorsunuz. Ve bunların hepsi buna uyuyor.

Sonraki...
Geniş vajina hakkında. Ayrıca elbette bunun böyle bir şeye bağlı olmadığına da inanmak istiyorum. Eh, bir sürü partner var, fuhuş, fazla beslendim...
Ve her şey böyle olurdu. Peki düzenli seks hayatı olmayan kızların fare gözü gibi bir vajinaya sahip olduğu gerçeğiyle ne alakası var?
Ve bu kız herhangi bir şey olabilir; şişman, zayıf ya da her neyse. Ancak henüz onu orada kimse ziyaret etmediyse vajinası dar ve çok dar olacaktır.

Ben de çok uzun zaman önce bu gerçeğe çok şaşırmıştım. Bir zamanlar, henüz evlenmemişken, farklı kadınlarla pek de düzenli olmayan seks deneyimi yaşadım. Bazılarında daha fazla var, bazılarında daha az. Birisi çok heyecanlanıyor, çok akıyor ve genel olarak bu şey için çok istekli.
Ve birisi de, dedikleri gibi, sadece veriyor. Veya yapmıyor. Ve sürecin kendisi pek heyecan verici değil. Belki sadece fedakarlık duygusu dışında, iyi bir insan için iyilik yaptığını söylüyorlar. Bakın nasıl sosislendi ve dürtüldü. Peki, birlikte oynarsanız ve biraz inlerseniz, genel olarak gaflet daha da güçlü olacaktır. Ve bitirdiğinde her tarafı titriyor. Ve kız bu konuda kendini iyi hissediyor. Ama kendisi zevk sürecinden neredeyse hiçbir şey alamayabilir.

Ve mesele partnerin ne tür bir penise sahip olduğu değil. Ama o sadece seks yapmaya ya da vermemeye alışkın. Ve böylece onun için seks, bir erkekten istediğini almanın bir yolu olduğu ortaya çıktı. Eğer isterse verir. Ve eğer bir erkek inatçıysa ve bir şey yapmazsa, o zaman buna göre seks olmayacak.
Ve bu tür kızların, az ya da çok, evlendikten sonra daha da ısındığını söyleyebilirim. Yani evlilik borcunun düzenli olduğu uzun bir süre geçiyor. Ve bir süre sonra arkadaşlardan kimin kimi, nasıl siktiğine dair bilgiler geliyor. Bu, eğer şeyleri özel isimleriyle çağırırsanız olur. Peki buna göre kimin hangi üyeye sahip olduğu, nasıl durduğu ve ne kadar süre görev yapabileceği hakkında bilgi alışverişi yapılıyor. Ve orada, elbette, böyle bir kadın ikiyüzlülüğü olmadığını düşünüyorum - bunun bir uzunluk meselesi olmadığını, kimseyi rahatsız etmemek için beceri ve tüm bu saçmalık olduğunu söylüyorlar. Aksi halde bir şekilde bu üyeyle yaşamaya devam etmek zorundasınız. Daha doğrusu bir kişi.

O zaman sanırım bunlar evli kadınlar bir noktada bunu denemeleri gerektiğine kendileri karar verirler. Sahip olduğunun dışında başka bir şeyi deneme hakkına sahip olduğunu. Üstelik eğer koca gerçekten hızla boşalırsave kendisinin boşalmasına izin vermiyor. Genel olarak bunun yaygın bir sorun olduğunu düşünüyorum - erkeklerin çabuk bitirmesi ve ardından mutfağa gidip kendilerine kahve yapamayacak kadar tembel olmaları. Bu süreçte, bir şekilde kendinizi devam etmeye hazırlayın ve ardından yatak odasına dönün ve başlatılan şeyi mantıklı bir şekilde sonlandırmaya çalışın. Yani karımı becererek en azından bir kez boşalmasını sağlamak. Ancak erkekler bunu yapamayacak kadar tembeldir ve uykuya dalarlar.
Ve zavallı kadınlar en iyi ihtimalle banyoya sözde kıçlarını yıkamak için giderler, ancak gerçekte bir şekilde onlara yetişmek için mastürbasyon yapmak için giderler.

Eh, sanırım bir noktada BU oluyor. Yani evli bir kadın kocasını birisiyle aldatıyor. Aslında bu eşiği geçmelerinin zor olduğunu duydum. Özellikle birlikte geçen uzun bir aile hayatından sonra. Ama bence bir koca karısını düzenli olarak tatmin etmiyorsa, er ya da geç bu gerçekleşecektir. Bazıları için bu, bazı kurumsal etkinliklerde veya bir iş gezisinde içki içmenin bir sonucu olarak olur. Birinin kocasının en iyi arkadaşı, birisinin üstüne çıkıyor. Ve bunların hepsi, kocanın eve giren arkadaşlarının genellikle en azından karısına iğrenç gelmeyen kişiler olması nedeniyle. Çünkü er ya da geç dayanamadığı kişiler kocasının arkadaşları olmaktan çıkar. Bu bir gerçek.

Eh, buna göre bir kocanın en iyi arkadaşı, karısının hoşlandığı kişidir. Ve hem karı hem de koca için o kadar iyi bir arkadaş ki, karısının onunla seks yapması an meselesi. Ve er ya da geç bu gerçekleşecek çünkü aralarındaki seks birbirlerine olan güvenin en yüksek noktasıdır.
Ve işte en ilginç şey. Veya bir arkadaşınızla seks, kocanızla aynı olacaktır. Ya da arkadaşının belleri kocasınınkinden daha büyük olacak ve karısı sonunda gençliğinde, midesinde kelebekler uçuştuğu zamanların nasıl olduğunu hatırlayacaktır.

Peki, o zaman Rusça dedikleri gibi, kedi tümseklerin üzerinden koştu! :-)
Sanırım bundan sonra evli bir kadın onu kaçırmamaya çalışacak. Orduda dedikleri gibi - hizmet istemeyin, hizmetten kaçmayın. Burada da şunu söyleyebilirim; seks istemeyin ama seksi reddetmeyin. Ve işyerinde en azından bu evli kadından tiksinmeyen bir adamın ilgisini bir şekilde ifade etmesi yeterli, o zaman bu kaleye çok uzun süre saldırmak zorunda kalmayacağını düşünüyorum. Aptal olmamanız ve düşünceli olmanız yeterli, her şey yoluna girecek.

Sonuç olarak, evli kadınları sikmek için hâlâ biraz cinsel organınızın olması gerektiğini söyleyeceğim. ortalamadan daha büyüktür. Diyelim ki yirmi santimetre zaten iyi. On beş yaşında veya daha küçükseniz, o zaman evli insanları hedef almamanın daha iyi olacağını düşünüyorum. Çünkü sadece hayal kırıklığına uğrayacak umutlar olacak.
Çünkü evli bir kadın seks teklifine yanıt verirse, bu onun sadece sikişmek istediği anlamına gelir. Bu da birisinin onu tatmin etmediği anlamına gelir. Soru kim? Tabii ki, eğer evliyse kocası.

Her ne kadar kocasının onu tatmin ettiği durumlar olsa da, yine de seks olasılığıyla kolayca temasa geçiyor. O halde bu sadece libidosu artan bir kadın. Ve kocamın da bunu bildiğini düşünüyorum. Ve yapabileceği en iyi şey bir aile dostu bulmak ve ara sıra üçlü seks yapmaktır. Neden. Bu birbirimizi aldatmaktan daha iyidir. Kenara sikiş, sonra bir şekilde bir şeyi sakla, bir şey hakkında yalan söyle.
Vajina elastiktir. Yeni doğmuş bir bebek gördün mü?
Düşüncelerinizin geri kalanını okumak ilginçti. Güdüler ve davranış modelinin kendisi bireyseldir, ancak belki de ayrıntılara girmeden ortalamayı alarak genel tabloyu çizerseniz birçok açıdan gerçeğe yakın olursunuz.

6 dakika 56 saniye sonra gönderildi:
Dimon South: saç gömlek,
Bu harika dostum, bu kadar uzun yazıyorsun. Öğren Fikri ve sorunu kısaca anlatın.
Bu hayalperesti dinlemeyin, o bir seks gurusu ve sürekli bunu istiyor, vb. Sanki bir tıp öğrencisi yazıp beni yazışmaya çağırıyormuş gibi.
Önceleri benim bir pazarlamacı olduğumu düşünüyordum ama şimdi ben ’hala tatlı mıyım?)))

Paranoya, aşırı şüphecilikle kendini gösteren bir zihinsel bozukluktur. Hasta, her türlü durumda kötü niyetli niyeti tespit eder ve kendi komplo teorilerini oluşturma eğilimindedir. Bu fikirlerle ilgili olmayan diğer faaliyet alanlarında hasta yeterlidir ve bir dizi eylemi sürdürür.
Atlas
Söylemek
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 136

Unread post by Söylemek »

Videolarımızı ve fotoğraflarımızı tek bir sitede yayınlıyorum. Yalnızca kendiminkileri yayınlıyorum, ancak bazen birisinin saygısız bir şekilde başkalarının fotoğraflarını veya videolarını tanımladığını ve yayınladığını görüyorum. Bunu ona gönderdiler ve bunu tüm ülkeye yaymasına izin verdiler. Evet, ve bu tür pislikler, Tanrı beni affetsin... yandan, arkadan ve sıçrayarak... İnsanlar mizaç ve fanteziler açısından kesinlikle uygun değiller. Bir kız bana şunu söyledi: Çipurayla sikilmeyi ve dövülmeyi çok isterim. Tüm deliklere girmeyi umursamıyorum ve çok zor. O iyi bir insan, sadece bu şekilde seviyor ama onun ne kadar fahişe olduğunu sana söyleyecek olanlar olacak. Ama ben el ve kız dışında hiçbir şey görmedim))).
These users thanked the author Söylemek for the post (total 4):
George, Onizm, Tapkin, Vladtsst
Saç gömlek
Potansiyel seks nesnesi

Dimon South: 22 Jan 2023, 19:15 Bu kadar uzun yazman harika dostum. Fikri ve sorunu kısaca belirtmeyi öğren. Her şeyi hızlıca çözeyim.
Bu hayalperesti dinleme O denedi. tüm sikler ve bir seks gurusu ve sürekli istiyor vb. Bir tıp öğrencisi mektup yazıyor ve onu mektuplaşmaya teşvik ediyor.
Sırayla...
Çok uzun değil. Sigara içmek için sigara odasına gittiğinizde birine söylediğiniz her şeyi bugün kelimesi kelimesine kağıda aktarırsanız, çok daha büyük emirler alırsınız. Sadece bunu fark etmiyorsun. Ayrıca birisi size çok fazla konuştuğunuzu ve boş yere konuştuğunuzu da söyleyebilir. Mesela kısa ve öz konuşmayı öğrenin. Sanırım bu akıllı adama defolup gitmesini söyleyeceksin.
Ve tabii ki her zamanki iletişim tarzını değiştirmeyi aklından bile geçirmeyeceksin. Bu nedenle, kısalık konusundaki tavsiyeleriniz görmezden geliniyor. Çünkü önce kendiniz deneyin, sonra başkalarına tavsiyede bulunun.

İkincisi - birisinin yanlış kişi gibi davrandığı gerçeği. Bence başlangıçta buradaki herkese bu standartla yaklaşırsanız, o zaman bu foruma hiç gelmemeniz daha iyi olur. Çünkü o zaman genel olarak kimsenin inancı kalmaz. Ve ben de aslında bir erkek değilim, sadece yetişkinleri trolleyen bir tür okul çocuğuyum. Ve ayrıca Dimon değil, diyelim hemşire olarak çalışan, hatta Auchan’da kasada oturan bir kız. Ve herkes bir sebepten dolayı hayal kuruyor ve birbirini alt ediyor.

Bence yazılanlara inanmanız ve ya yazılanları yazıldığı gibi algılamanız, kimin yazdığını sorgulamamanız ve bunu kimin yazdığını sorgulamamanız gerektiğini düşünüyorum. Neden. Veya hala inanmıyorsanız buraya gelmeyin ve inanmadığınız insanların saçmalıklarını okumayın.
Saç gömlek
Potansiyel seks nesnesi

Marinka: 22 Jan 2023, 19:25 Vajina elastiktir. Yeni doğmuş bir bebek gördünüz mü?
Düşüncelerinizin geri kalanını okumak ilginçti. Güdüler ve davranış modelinin kendisi bireyseldir, ancak belki de ayrıntılara girmeden ortalamayı alarak genel tabloyu çizerseniz birçok açıdan gerçeğe yakın olursunuz.
Daha fazlasını söyleyeceğim ..
Bunun yaygın bir sorun olduğunu düşünüyorum - ya nispeten küçük bir penis ya da geniş bir vajina. İkisi birden ise durum daha da kötü.
Tabii ki karşılaştırılacak bir şeyler de var. Eğer bir dünya devrimi varsa, o zaman bu muhtemelen en önemli sorun değildir ve bir şekilde tüm bunlardan kurtulabilirsiniz.
Ama konuya alaycı bir şekilde yaklaşırsanız ve kimseye üzülmezseniz, o zaman erkekler tabii ki , vajinanın sıkı olmasını ister.
Kadınlarda ise penis uzun ve kalın olmalı ve elbette mümkün olduğu kadar uzun süre sağlam durmalı.

Ve böyle bir sikin sahibinin büyük talep görme şansı var. Özellikle evli kadınlar için. Çünkü evli kadınlar bir erkekten seks yapmaya ihtiyaç duymaları bakımından evli olmayan kadınlardan farklıdırlar. Evli olmayanlar için aynı şeyi söylemek mümkün değil. Bazı hedeflerine ulaşmak için seksi kullananlar. Ve bazen orada birisiyle evlenmek gerekli değildir.
Fakat iri, kalın yapılı, uzun süreli ve iyi durumda olan üyelerin sahipleri genellikle genç ve evli değildir. Ve buna göre, kadınlar konusunda kafalarında öyle bir karışıklık var ki!

Genel olarak, kural olarak bazı aşırılıklar vardır. Ya kadınlar fahişe falandır ve hepsini sikmeniz gerekir ve hepsi orospudur ve onların ihtiyacı olan da budur.
İkinci uç nokta, evli bir kadını nasıl sikebileceğinizdir. Bir kocası ve çocukları var. Ailemi parçalıyorum. Ama evleniyorum ve öylece biri sevdiğim adamı arkamdan sikecek. Ay yaşasın!!!
Ve birisi şaka yollu bir şekilde yakınlık ihtimalini ima ettiğinde utanç verici bir şekilde kaçarlar.
Gerçekte şu veya bu kadına biraz mutluluk verebilirler. Neyse, kendinizi gücendirmeyin.

Bir zamanlar bir işçi pansiyonunda yaşadım. Orada da bir komutanımız vardı. Oldukça katı bir kadındı ve 45 yaşlarında, şişman ve kilolu bir kadındı. Kız öğrenci bir kızı vardı ve görünürde kocası yok gibiydi. Ve Moskova yakınlarındaki bir ilden bir akraba, dairemizde yaşayan bir adamı ziyarete geldi. Ya Lipetsk’ten ya da Tambov’dan.
Ve bu akraba bir iş gezisine gelmişti. Kesinlikle ayda iki kez düzenli olarak ziyaret ettim. Dairemizde yaşayan bu adam onun hakkında akrabasının çok dikkat çekici bir penisi olduğunu söyledi. İşte bu yüzden herkes ona Kolbas diyor. Çünkü siki sosis çubuğuna benziyor. Büyük, uzun ve şişman.

Ve bu akrabamız iş gezisine geldiğinde bizim yurdumuzda kalıyordu ve yurt yönetiminden her zaman gizli tutuluyordu. Sonunda onu saydılar ve o da pazarlık yapmaya gitti. İçecek bir şeyler, bir kutu çikolata, bir çeşit atıştırmalık aldım.
Ve sabah geldim. Bu komutanımızı becerdiğini söylüyor. Ve seks sırasında ona üzücü bir hikaye anlattı. Çok kilo aldığını ve bir noktada adamlarının araya girmeyi bıraktığını söylüyorlar. Aslında kendi içinde hiçbir şey hissetmiyor ve hepsi bu. Sanki bir şey sürünüyormuş gibi. Ve hepsi bu. Ve tatmin de yok.
Ve iyileşeli neredeyse on yıl oldu ve kimseyle normal seks yapmadı.

Ve sanki artık gerçekten denememiş gibi . Bunların saçmalık olduğunu düşündüm; bu da bunun Tanrı’nın isteği olduğu anlamına geliyordu. Ve sonra bu akraba büyük aletiyle ortaya çıkıyor...
Genel olarak orada geçirdiği on yedi yılı hatırladı! :-)
Ve bunların hepsi bu adamın sikinin büyük olması yüzündendi. Ve amcığı sanki ilk kezmiş gibiydi.

Ve bu komutana inanamayacaksınız, en az haftada bir kez bizim dairemize gelir ve onun olup olmadığını sorardı. bu akraba gelmişti. Ve eğer ortaya çıkarsa kesinlikle ona gelsin diye hepimizi katı bir şekilde cezalandırdı. Ve bunların hepsi resmi, katı bir tonda ve hiçbir ipucu olmadan. Birisi en azından gülümsemeyi denemeli! :-)
Ve herkes cevap verdi; evet, elbette, aniden ortaya çıkarsa ona kesinlikle söyleyeceğiz diyorlar.
Ve vardığında yaptığı ilk şeyin komutanın yanına gitmek olduğu doğru. :-)
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

Vasyanitsa: 23 Jan 2023, 00:16
Marinka: 22 Jan 2023, 19:25 Vajina elastiktir. Yeni doğmuş bir bebek gördünüz mü?
Daha fazlasını söyleyeceğim ..
Bunun yaygın bir sorun olduğunu düşünüyorum - ya nispeten küçük bir penis ya da geniş bir vajina. İkisi birden ise durum daha da kötü.
Tabii ki karşılaştırılacak bir şeyler de var. Eğer bir dünya devrimi varsa, o zaman bu muhtemelen en önemli sorun değildir ve bir şekilde tüm bunlardan kurtulabilirsiniz.
Ama konuya alaycı bir şekilde yaklaşırsanız ve kimseye üzülmezseniz, o zaman erkekler tabii ki , vajinanın sıkı olmasını ister.
Kadınlarda ise penis uzun ve kalın olmalı ve elbette mümkün olduğu kadar uzun süre sağlam durmalı.

Ve böyle bir sikin sahibinin büyük talep görme şansı var. Özellikle evli kadınlar için. Çünkü evli kadınlar bir erkekten seks yapmaya ihtiyaç duymaları bakımından evli olmayan kadınlardan farklıdırlar. Evli olmayanlar için aynı şeyi söylemek mümkün değil. Bazı hedeflerine ulaşmak için seksi kullananlar. Ve bazen orada birisiyle evlenmek gerekli değildir.
Fakat iri, kalın yapılı, uzun süreli ve iyi durumda olan üyelerin sahipleri genellikle genç ve evli değildir. Ve buna göre, kadınlar konusunda kafalarında öyle bir karışıklık var ki!

Genel olarak, kural olarak bazı aşırılıklar vardır. Ya kadınlar fahişe falandır ve hepsini sikmeniz gerekir ve hepsi orospudur ve onların ihtiyacı olan da budur.
İkinci uç nokta, evli bir kadını nasıl sikebileceğinizdir. Bir kocası ve çocukları var. Ailemi parçalıyorum. Ama evleniyorum ve öylece biri sevdiğim adamı arkamdan sikecek. Ay yaşasın!!!
Ve birisi şaka yollu bir şekilde yakınlık ihtimalini ima ettiğinde utanç verici bir şekilde kaçarlar.
Gerçekte şu veya bu kadına biraz mutluluk verebilirler. Neyse, kendinizi gücendirmeyin.

Bir zamanlar bir işçi pansiyonunda yaşadım. Orada da bir komutanımız vardı. Oldukça katı bir kadındı ve 45 yaşlarında, şişman ve kilolu bir kadındı. Kız öğrenci bir kızı vardı ve görünürde kocası yok gibiydi. Ve Moskova yakınlarındaki bir ilden bir akraba, dairemizde yaşayan bir adamı ziyarete geldi. Ya Lipetsk’ten ya da Tambov’dan.
Ve bu akraba bir iş gezisine gelmişti. Kesinlikle ayda iki kez düzenli olarak ziyaret ettim. Dairemizde yaşayan bu adam onun hakkında akrabasının çok dikkat çekici bir penisi olduğunu söyledi. İşte bu yüzden herkes ona Kolbas diyor. Çünkü siki sosis çubuğuna benziyor. Büyük, uzun ve şişman.

Ve bu akrabamız iş gezisine geldiğinde bizim yurdumuzda kalıyordu ve yurt yönetiminden her zaman gizli tutuluyordu. Sonunda onu saydılar ve o da pazarlık yapmaya gitti. İçecek bir şeyler, bir kutu çikolata, bir çeşit atıştırmalık aldım.
Ve sabah geldim. Bu komutanımızı becerdiğini söylüyor. Ve seks sırasında ona üzücü bir hikaye anlattı. Çok kilo aldığını ve bir noktada adamlarının araya girmeyi bıraktığını söylüyorlar. Aslında kendi içinde hiçbir şey hissetmiyor ve hepsi bu. Sanki bir şey sürünüyormuş gibi. Ve hepsi bu. Ve tatmin de yok.
Ve iyileşeli neredeyse on yıl oldu ve kimseyle normal seks yapmadı.

Ve sanki artık gerçekten denememiş gibi . Bunların saçmalık olduğunu düşündüm; bu da bunun Tanrı’nın isteği olduğu anlamına geliyordu. Ve sonra bu akraba büyük aletiyle ortaya çıkıyor...
Genel olarak orada geçirdiği on yedi yılı hatırladı! :-)
Ve bunların hepsi bu adamın sikinin büyük olması yüzündendi. Ve amcığı sanki ilk kezmiş gibiydi.

Ve bu komutana inanamayacaksınız, en az haftada bir kez bizim dairemize gelir ve onun olup olmadığını sorardı. bu akraba gelmişti. Ve eğer ortaya çıkarsa kesinlikle ona gelsin diye hepimizi katı bir şekilde cezalandırdı. Ve bunların hepsi resmi, katı bir tonda ve hiçbir ipucu olmadan. Birisi en azından gülümsemeyi denemeli! :-)
Ve herkes cevap verdi; evet, elbette, aniden ortaya çıkarsa ona kesinlikle söyleyeceğiz diyorlar.
Ve vardığında yaptığı ilk şeyin komutanın yanına gitmek olduğu doğru. :-)
Her şeyi çok detaylı anlatıyorsunuz) Teşekkürler)
Atlas
Saç gömlek
Potansiyel seks nesnesi

Marinka: 23 Jan 2023, 00:28 Her şeyi çok detaylı anlatıyorsunuz) Teşekkürler)
Beğendiniz mi? Neden? Bu sizi heyecanlandırıyor mu? Veya başka bir nedenden dolayı mı?
:-)
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

Vasyanitsa: 23 Jan 2023, 07:26
Marinka: 23 Jan 2023, 00:28 Her şeyi çok detaylı anlatıyorsunuz) Teşekkürler)
Beğendiniz mi? Neden? Bu sizi heyecanlandırıyor mu? Veya başka nedenlerden dolayı mı?
Hikâyenizde ne heyecan verici olabilir? )
Sen o kadar ciddi bir adamsın ki, o kadar detaylı mantık yürütüyorsun ve o kadar detaylı anlatıyorsun ki. Okuması ilginç ve size düşünecek bir şeyler veriyor. Bu yüzden hoşuma gitti.
Neden foruma kayıt olmuyorsunuz veya burada zaten bir hesabınız var mı?
Atlas
İskender
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 352

Unread post by İskender »

Kardeşlerim ve yoldaşlarım, daha az kelime - daha ucuz telgraf. Lütfen acil konuları kişisel tartışmalara indirgemeyin - bu ilginç değil. Yani, asıl noktaya!
İleri düzey ve şefkatli hanımlar uzun zamandır bunu öğrenmiş ve bu konuda uzmanlaşmışlardır: vajinal boyut vücutla aynı şekilde eğitilebilir. Bu konuda mucizeler işe yarıyor - bir kişiye duyulan sevgi veya kazanma arzusu. Vajinal toplarla veya Kegel egzersiz makinesiyle başlıyorsunuz, ısrarla ustalaşıyorsunuz, sonuçları partnerinizin gözleri ve hisleriyle görüyorsunuz, sizin için en etkili egzersiz makinesini bulup saklıyorsunuz. Ve sonra her şey vücutla aynı - yemek yiyin. Vajinal kasları daha az ve düzenli olarak eğitin. Ve vajinal oral seks yapmayı öğrendiğinizde, herhangi bir kalem sizin için bir keyif olacaktır.
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

Alesander: 23 Jan 2023, 10:25 Kardeşler ve yoldaşlar, daha az kelime - daha ucuz telgraf. Lütfen acil konuları kişisel tartışmalara indirgemeyin - bu ilginç değil. Yani, asıl noktaya!
İleri düzey ve şefkatli hanımlar uzun zamandır bunu öğrenmiş ve bu konuda uzmanlaşmışlardır: vajinal boyut vücutla aynı şekilde eğitilebilir. Bu konuda mucizeler işe yarıyor - bir kişiye duyulan sevgi veya kazanma arzusu. Vajinal toplarla veya Kegel egzersiz makinesiyle başlıyorsunuz, ısrarla ustalaşıyorsunuz, sonuçları partnerinizin gözleri ve hisleriyle görüyorsunuz, sizin için en etkili egzersiz makinesini bulup saklıyorsunuz. Ve sonra her şey vücutla aynı - yemek yiyin. Vajinal kasları daha az ve düzenli olarak eğitin. Ve vajinal oral seks yapmayı öğrendiğinizde, herhangi bir kalem size keyif verecektir.
Kaleminizi yanlış seçmişsiniz. İşte güzellik yarışmasının kazananı hakkında.
Atlas
kabarık
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by kabarık »

Ama hayır, konu sanki m harfi olan bir tuhaflık gibiydi. Dört yıl önce bir pislikti. Ciddi misiniz :evet: insanlar bunu CİDİYE Alıyor!? :evet:
Doğal seçilim
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Doğal seçilim »

Alesander: 23 Jan 2023, 10:25 Kardeşler ve yoldaşlar, daha az kelime - daha ucuz telgraf. Lütfen acil konuları kişisel tartışmalara indirgemeyin - bu ilginç değil. Yani, asıl noktaya!
İleri düzey ve şefkatli hanımlar uzun zamandır bunu öğrenmiş ve bu konuda uzmanlaşmışlardır: vajinal boyut vücutla aynı şekilde eğitilebilir. Bu konuda mucizeler işe yarıyor - bir kişiye duyulan sevgi veya kazanma arzusu. Vajinal toplarla veya Kegel egzersiz makinesiyle başlıyorsunuz, ısrarla ustalaşıyorsunuz, sonuçları partnerinizin gözleri ve hisleriyle görüyorsunuz, sizin için en etkili egzersiz makinesini bulup saklıyorsunuz. Ve sonra her şey vücutla aynı - yemek yiyin. Vajinal kasları daha az ve düzenli olarak eğitin. Ve vajinayla nasıl oral seks yapılacağını öğrendiğinde, herhangi bir kalem sana keyif verecektir.
Sanki bunun sahibi senmişsin gibi mantık yürütüyorsun vajina. :-)
Bu kadar kapsamlı bilgi nereden geliyor? :-)
Kızlar sana söyledi mi? :-)
İskender
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 352

Unread post by İskender »

Sanki bu vajinanın sahibi senmişsin gibi konuşuyorsun. :-)
Bu kadar kapsamlı bilgi nereden geliyor? :-)
Kızlar sana söyledi mi?
Daha doğrusu bana gösterdiler ve denememe izin verdiler.
Doğal seçilim
Potansiyel seks nesnesi

Marinka: 23 Jan 2023, 09:29 Hikâyenizde heyecanlandırabilecek ne var?)
O kadar ciddi bir adamsınız ki, o kadar derinlemesine akıl yürütüyor ve o kadar ayrıntılı anlatıyorsunuz ki. Okuması ilginç ve size düşünecek bir şeyler veriyor. Bu yüzden hoşuma gitti.
Neden foruma kayıt olmuyorsun veya zaten burada bir hesabın var mı?
işte bu yüzden diye sordum çünkü şunu düşündüm - Anlattıklarımda bir kadın için ilginç ne olabilir?
Tabii, eğer iyi bir hayal gücü varsa ve buraya mastürbasyon yapmak için gelmişse. Ve burada ne, nasıl, nerede ve kaç kez detaylarımla karşınızdayım. Bazı durumlarda bu, iyi bir hayal gücüne sahip olan ve tüm bunlar hakkında çok düşünen birini heyecanlandırabilir.

Bir kaç yıl önce, şans eseri bir kadın yarışmasına katılmıştım. yatakhane. :-)
Yaşadığım yurtta bir erkek vardı. Özel bir şey değildi. Tanrı kadar yakışıklı değildi, parası yoktu, şöyle giyiniyordu, diğerlerinden ne fazla ne de az dili bağlıydı. Ve tüm bu arka plana rağmen o bir kadın avcısıydı. Yani kızlar ona hayran kaldılar. Bu ilgimi çekti; bu nasıl mümkün olabilir!!!? :-)
Ve onunla tanışmam beni kadınlar yatakhanesine götürdü. :-)

Bu arada, daha sonra bu adamın okulda sıvacı olmak için okuduğu ortaya çıktı. Üç yıl. Gruptaki tek erkek çocuktu. Buna göre bir kadın yurdunda yaşıyordu. Kadınlar arasında.
Evet, ben de onlardan biri olmayı yeni öğrendim. Canım. Ve bence bu kadar başlangıç ​​verileriyle başka bir şey yapamazdı. Bir sürü kadın var ve aralarındaki tek erkek sensin. Ve böylece tüm gün boyunca ve üst üste üç yıl boyunca! :-)
Daha sonra bunu kimseye söylememem için bana güvenerek söyledi çünkü bu yanlıştı. Genel olarak okuldaki kadınlar için bir oyuncak gibi oradaydı. Dövülmüş bir köpek yavrusu gibi. Herkes onu seviyordu, şımartıyordu ve her fırsatta onu sıkıştırıyordu. Daha da önemlisi onu bacaklı bir penis olarak kullandılar. Yani yaşadığı daireye birisi gelip yanına oturabilir ve konuşmayı durdurmadan penisini çıkarıp okşayabilir. Sadece aşırı duygulardan dolayı. Bazı içsel ihtiyaçlardan dolayı. Umrunda bile değil. HAYIR! Ama sadece ilgisiz ve belirli bir amacı olmayan bir tür çekim.

Ayrıca düzenli olarak geceleri birisi gelip battaniyesinin altına tırmanıyordu.
Veya sadece ona sarılıp uykuya daldım. Ya da heyecanlanıp onu hemen becerdi. Üstelik tüm bunlar genellikle baskın bir ortamda gerçekleşti. Ve genel olarak kendisinin seks yapma arzusunu hiçbir zaman açıkça ifade etmediğini söyledi. Ve bu tamamen onların inisiyatifiydi. Ve daha sonra hiçbir zaman kimseyle seks yapma arzusunu dile getirmedi. Dahası, daha sonraki tüm seks zamanlarının kimseyle kendi inisiyatifi olmadığına yemin etti ve yemin etti. Ve daha da fazlası, oradaki birini bir şeyler yapmaya ikna etmek için.

Ve tabii ki daha sonra kendisini zaten bir işçi yurdunda bulduğundan, görünüşe göre kadınlarla arkadaşlık etme alışkanlığı onu kadın yatakhanesi. Bu bölgedeydi. İşte bu adamla arkadaş olduğumdan beri beni de oraya sürükledi. Bu yurt akşam saat dokuzda giriş ve çıkış için kapanıyordu. Ve birinci kattaki pencerelerdeki parmaklıkları kullanarak ikinci kata çıktık. Bu demir ızgaranın üzerinden tırmanıyorsunuz. Sonra keskin bir şekilde doğrulursunuz ve pencere pervazını tutarsınız. Ve sonra güç çıkışı yatay bir çubuktaki gibidir. Yani bir bakıma doğal seçilimdi! :-)
Bu yurda girebilmek için bu engeli aşmak gerekiyordu. Çocuklar, bunu şimdi deneyin! Birinci kat penceresinin çubuklarını kullanarak ikinci kata çıkın. Herkesin başarılı olamayacağını düşünüyorum. :-)

Bütün bunları bu kadınlar yatakhanesinde kimseyle pek sikişmediğim, daha çok sohbet ettiğim gerçeğine dayanarak yazıyorum belirli konular hakkında. Kızlara ilgim vardı. Benimle ilgilendiler. Ve seks gerekli değildir. Bu kadın avcısı adamın bana öğrettiği gibi. Size kendileri seks teklif etmeliler. Eğer bu olduysa, o zaman her şeyi doğru yaptınız. :-)
Kızlarla farklı konularda bol bol sohbet ettim. Ve genellikle ilginç iletişimden yoksundurlar. Ve en önemlisi onları ilgilendiren sorular hakkında. Kız arkadaşları buna uygun değil. Sadece bilmiyorlar.

Genel olarak kızlar aslında seks hakkında çok düşünürler. Vücudunuz hakkında. Nasıl göründükleri, onlara kimin baktığı, ne düşünmüş olabilecekleri. Ayrıca erkekler ve yaşlı erkekler gibi sikişmek istiyorlar. Belki daha da fazlası. Ancak toplum onları sürekli olarak arzularında sınırlandırır. Bu yüzden kadınlar güneyde, deniz kenarında ya da kimsenin kimseyi tanımadığı bir kır evinde sık sık öfkelerini kaybediyorlar.

Ayrıca tüm kızlar aktif olarak mastürbasyon yapıyor. Bu işi çok seviyorlar ve çoğu zaman bu süreçte iyi tanıdıkları biri tarafından nasıl becerildiklerini hayal ediyorlar. Bu onların öğretmenleri, atölye başkanı ya da sadece tanıdıkları bir adam olabilir. Bu karakterlerin kendilerini nasıl soyduklarını, klitorislerine önce parmaklarıyla, sonra dilleriyle dokunduklarını, parmaklarını vajinalarına nasıl soktuklarını hayal ediyorlar. O zamana kadar zaten tamamen ıslaktı. Genel olarak bunda her şey yolunda. :-)
Tabii ki tüm bunları çok ama çok dikkatli bir şekilde saklıyorlar ve asla böyle bir şeyi kabul etmiyorlar. :-)

Bu yüzden sordum.
Ama görünüşe göre sen de bunu kabul etmiyorsun! :-)
Gerçi bu forum bu tür şeyleri kabul etmek için kurulmuş gibi görünüyor. Ve belki de bu yüzden kayıt olmadan bir şeyler yazabileceğiniz burada isimsiz bir giriş var. Ve en önemlisi burada ılımlılık yok. Tepenin herkese öğreten ve onları hemen forumda aramaya gönderen yerel kralları yok ya da neredeyse hiç yok çünkü gündeme getirdiğiniz konu zaten burada yazılmış.
Yani, tüm bu saçmalıklar yok. Ve bu çok büyük bir artı.
Bu arada, bu yüzden şikayetçi değilim. Çünkü gerek görmüyorum.
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

Doğal Seleksiyon: 23 Jan 2023, 11:41
Marinka: 23 Jan 2023, 09:29 Hikâyenizde sizi heyecanlandırabilecek ne var?)
O kadar ciddi bir adamsınız ki, o kadar derinlemesine akıl yürütüyor ve o kadar ayrıntılı anlatıyorsunuz ki. Okuması ilginç ve size düşünecek bir şeyler veriyor. Bu yüzden hoşuma gitti.
Neden foruma kayıt olmuyorsun veya zaten burada bir hesabın var mı?
işte bu yüzden diye sordum çünkü şunu düşündüm - Anlattıklarımda bir kadın için ilginç ne olabilir?
Tabii, eğer iyi bir hayal gücü varsa ve buraya mastürbasyon yapmak için gelmişse. Ve burada ne, nasıl, nerede ve kaç kez detaylarımla karşınızdayım. Bazı durumlarda bu, iyi bir hayal gücüne sahip olan ve tüm bunlar hakkında çok düşünen birini heyecanlandırabilir.

Bir zamanlar, belirli sayıda yıl önce, şans eseri bir kadın klübünde bulundum. yatakhane. :-)
Yaşadığım yurtta bir erkek vardı. Özel bir şey değildi. Tanrı kadar yakışıklı değildi, parası yoktu, şöyle giyiniyordu, diğerlerinden ne fazla ne de az dili bağlıydı. Ve tüm bu arka plana rağmen o bir kadın avcısıydı. Yani kızlar ona hayranlık duyuyorlardı. Bu ilgimi çekti; bu nasıl mümkün olabilir!!!? :-)
Ve onunla tanışmam beni kadınlar yatakhanesine götürdü. :-)

Bu arada, daha sonra bu adamın okulda sıvacı olmak için okuduğu ortaya çıktı. Üç yıl. Gruptaki tek erkek çocuktu. Buna göre bir kadın yurdunda yaşıyordu. Kadınlar arasında.
Evet, ben de onlardan biri olmayı yeni öğrendim. Canım. Ve bence bu kadar başlangıç ​​verileriyle başka bir şey yapamazdı. Bir sürü kadın var ve aralarındaki tek erkek sensin. Ve böylece tüm gün boyunca ve üst üste üç yıl boyunca! :-)
Daha sonra bunu kimseye söylememem için bana güvenerek söyledi çünkü bu yanlıştı. Genel olarak okuldaki kadınlar için bir oyuncak gibi oradaydı. Dövülmüş bir köpek yavrusu gibi. Herkes onu seviyordu, şımartıyordu ve her fırsatta onu sıkıştırıyordu. Daha da önemlisi onu bacaklı bir penis olarak kullandılar. Yani yaşadığı daireye birisi gelip yanına oturabilir ve konuşmayı durdurmadan penisini çıkarıp okşayabilir. Sadece aşırı duygulardan dolayı. Bazı içsel ihtiyaçlardan dolayı. Umrunda bile değil. HAYIR! Ama sadece ilgisiz ve belirli bir amacı olmayan bir tür çekim.

Ayrıca düzenli olarak geceleri birisi gelip battaniyesinin altına tırmanıyordu.
Veya sadece ona sarılıp uykuya daldım. Ya da heyecanlanıp onu hemen becerdi. Üstelik tüm bunlar genellikle baskın bir ortamda gerçekleşti. Ve genel olarak kendisinin seks yapma arzusunu hiçbir zaman açıkça ifade etmediğini söyledi. Ve bu tamamen onların inisiyatifiydi. Ve daha sonra hiçbir zaman kimseyle seks yapma arzusunu dile getirmedi. Dahası, daha sonraki tüm seks zamanlarının kimseyle kendi inisiyatifi olmadığına yemin etti ve yemin etti. Ve daha da fazlası, oradaki birini bir şeyler yapmaya ikna etmek için.

Ve tabii ki daha sonra kendisini zaten bir işçi yurdunda bulduğundan, görünüşe göre kadınlarla arkadaşlık etme alışkanlığı onu kadın yatakhanesi. Bu bölgedeydi. İşte bu adamla arkadaş olduğumdan beri beni de oraya sürükledi. Bu yurt akşam saat dokuzda giriş ve çıkış için kapanıyordu. Ve birinci kattaki pencerelerdeki parmaklıkları kullanarak ikinci kata çıktık. Bu demir ızgaranın üzerinden tırmanıyorsunuz. Sonra keskin bir şekilde doğrulursunuz ve pencere pervazını tutarsınız. Ve sonra güç çıkışı yatay bir çubuktaki gibidir. Yani bir bakıma doğal seçilimdi! :-)
Bu yurda girebilmek için bu engeli aşmak gerekiyordu. Çocuklar, bunu şimdi deneyin! Birinci kat penceresinin çubuklarını kullanarak ikinci kata çıkın. Herkesin başarılı olamayacağını düşünüyorum. :-)

Bütün bunları bu kadınlar yatakhanesinde kimseyle pek sikişmediğim, daha çok sohbet ettiğim gerçeğine dayanarak yazıyorum belirli konular hakkında. Kızlara ilgim vardı. Benimle ilgilendiler. Ve seks gerekli değildir. Bu kadın avcısı adamın bana öğrettiği gibi. Size kendileri seks teklif etmeliler. Eğer bu olduysa, o zaman her şeyi doğru yaptınız. :-)
Kızlarla farklı konularda bol bol sohbet ettim. Ve genellikle ilginç iletişimden yoksundurlar. Ve en önemlisi onları ilgilendiren sorular hakkında. Kız arkadaşları buna uygun değil. Sadece bilmiyorlar.

Genel olarak kızlar aslında seks hakkında çok düşünürler. Vücudunuz hakkında. Nasıl göründükleri, onlara kimin baktığı, ne düşünmüş olabilecekleri. Ayrıca erkekler ve yaşlı erkekler gibi sikişmek istiyorlar. Belki daha da fazlası. Ancak toplum onları sürekli olarak arzularında sınırlandırır. Bu yüzden kadınlar güneyde, deniz kenarında ya da kimsenin kimseyi tanımadığı bir kır evinde sık sık öfkelerini kaybediyorlar.

Ayrıca tüm kızlar aktif olarak mastürbasyon yapıyor. Bu işi çok seviyorlar ve çoğu zaman bu süreçte iyi tanıdıkları biri tarafından nasıl becerildiklerini hayal ediyorlar. Bu onların öğretmenleri, atölye başkanı ya da sadece tanıdıkları bir adam olabilir. Bu karakterlerin kendilerini nasıl soyduklarını, klitorislerine önce parmaklarıyla, sonra dilleriyle dokunduklarını, parmaklarını vajinalarına nasıl soktuklarını hayal ediyorlar. O zamana kadar zaten tamamen ıslaktı. Genel olarak bunda her şey yolunda. :-)
Tabii ki tüm bunları çok ama çok dikkatli bir şekilde saklıyorlar ve asla böyle bir şeyi kabul etmiyorlar. :-)

Bu yüzden sordum.
Ama görünüşe göre sen de bunu kabul etmiyorsun! :-)
Gerçi bu forum bu tür şeyleri kabul etmek için kurulmuş gibi görünüyor. Ve belki de bu yüzden kayıt olmadan bir şeyler yazabileceğiniz burada isimsiz bir giriş var. Ve en önemlisi burada ılımlılık yok. Tepenin herkese öğreten ve onları hemen forumda aramaya gönderen yerel kralları yok ya da neredeyse hiç yok çünkü gündeme getirdiğiniz konu zaten burada yazılmış.
Yani, tüm bu saçmalıklar yok. Ve bu çok büyük bir artı.
Bu arada, bu yüzden şikayetçi değilim. Çünkü gerek görmüyorum.
Kayıt size özel olarak iletişim kurma seçeneği sunar. Forumda yazmak da ilginç olabilir. Bazen değinilen konular ciddidir ve her zaman yazarsanız bir gün birilerinin işine yarar diye düşünürsünüz. Her ne kadar zaman zaman kendisini en zeki olarak gören ve bir aptalla tartışmanın faydasız olduğunu hemen anlamayan başka bir aptalla karşılaşırsınız. Zaten bu onu daha akıllı yapmayacak.
Cinsiyete göre ayrı yatakhaneler hakkında ilginç bir şekilde yazıyorsun - görünüşe göre bu uzun zaman önceydi? Bir yurtta yaşadım. Tabii odamızda sadece kızlar vardı ama erkekler de orada yaşıyordu. Herkes için bir bina vardı. 14 kat. Açıklıklar yüksek olduğundan kimse oradaki pencerelere tırmanmadı.
These users thanked the author Geçit for the post (total 2):
Onizm, Atlas
Doğal seçilim
Potansiyel seks nesnesi

Marinka: 23 Jan 2023, 11:54 Kayıt size özel mesajlarla iletişim kurma seçeneğini sunar. Forumda yazmak da ilginç olabilir. Bazen değinilen konular ciddidir ve her zaman yazarsanız bir gün birilerinin işine yarar diye düşünürsünüz. Her ne kadar zaman zaman kendisini en zeki olarak gören ve bir aptalla tartışmanın faydasız olduğunu hemen anlamayan başka bir aptalla karşılaşırsınız. Zaten bu onu daha akıllı yapmayacak.
Cinsiyete göre ayrı yatakhaneler hakkında ilginç bir şekilde yazıyorsun - görünüşe göre bu uzun zaman önceydi? Bir yurtta yaşadım. Tabii odamızda sadece kızlar vardı ama erkekler de orada yaşıyordu. Herkes için bir bina vardı. 14 kat. Aralıklar yüksek olduğundan kimse oradaki pencerelere tırmanmadı.
Kişisel bir mesaj neden bu kadar iyidir ve neden gereklidir?
Peki , eğer biriyle özel olarak anlaşırsanız o zaman toplantı hakkında. Peki o zaman belki. Ve muhtemelen bu doğrudur ilginç olurdu. Yani bir yerlerde birisiyle yolunuz kesişir, sohbet edersiniz ve kim bilir belki iyi bir arkadaş olursunuz. Bu arada, bazı nedenlerden dolayı, yalnızca bir kadının iyi bir arkadaş olabileceğine her zaman inandım ve inanmaya devam ediyorum. Ve daha da iyisi sana arkadaş olarak ihtiyaç duyan kadındır. Ve kim seninle evlenmek istemez ki? Kimin bunun için kendi planları var ve onun sadece iyi bir arkadaş olarak sana ihtiyacı var.

Ayrıca böyle bir kadın arkadaşla seksin kesinlikle bir zorunluluk olduğunu düşünüyorum. Aslında bu zorunlu değil ama olmazsa arkadaşlık er ya da geç dağılır. Eh, sırf bir erkek hala yakınlarda bir kadının varlığından endişe duyacağı için. Hatta bir arkadaş. Ve kadın da her zaman merak edecek - arkadaş olarak bana ihtiyacı var mı? Belki bu sadece beni becermek için bir bahanedir!?

Genel olarak, arkadaşça seksin çok hoş bir şey olduğunu düşünüyorum. :-)
Örneğin, bazı ortak ilgi alanlarının arka planına karşı, birbirleriyle ilgi çekici oldukları arka plana karşı. Bu toplantılar aile veya iş arkadaşlarıyla olduğu kadar sık ​​olmadığında. Bir toplantı sırasında anlatacak bir şeyiniz olduğunda. :-)
Evet, kişisel mesajın burada yardımcı olacağını kabul ediyorum. :-)

Aptal dediğiniz kişiler hakkında. Mesajlarına cevap vermeye gerek olmadığını düşünüyorum. Ve sadece sıkılacaklar. Eğer forumda oturum açtıysanız, tüm belirli karakterleri yasaklayabilirsiniz ve onların mesajları görünmez. Çok kullanışlı, kullanışlı.

Aslında o kadar da uzun zaman önce değildi. Ama yurtlar farklıdır. Her şey kuruluşa bağlıdır. Bazı insanlar kadın ve erkeğin birbirinden ayrı yaşamasını uygun buluyor. Ve birisinin umrunda değil.
Yine, erişim sistemi farklı olabilir. Bu aynı zamanda kuruluşa da bağlı olabilir.
Saç gömlek
Potansiyel seks nesnesi

Genel olarak, kim ne derse desin, bunun her ikisi için de bir şekilde saldırgan olduğunu düşünüyorum.
Yani, bir erkeğin şu veya bu kadınla mükemmel bir ilişkisi vardır. Ama onu cinsel bir obje olarak algılamıyor. Bu herhangi bir erkeğe hakarettir.
Peki, buna göre bir kadın için, bir erkek onunla iletişim kurar, onunla ilgilenir, onunla tanıştığına memnun olur falan. Ama bir kadını öyle algılamıyor. Basitçe söylemek gerekirse, onun için zor zamanlar geçirmiyor.
Bu aynı zamanda herhangi bir kadın için de hakarettir; nasıl oluyor da beni istemiyor!? Genel olarak ne?
Yani şu anda onun önünde soyunursam bana sert davranmaz bile!? İşte geliyoruz! Peki, ne kahrolası bir karmaşa!!!!
Benim için her şey gerçekten o kadar kötü mü!?
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

Doğal Seleksiyon: 23 Jan 2023, 12:22
Marinka: 23 Jan 2023, 11:54 Kayıt size özel olarak iletişim kurma seçeneği sunar. Forumda yazmak da ilginç olabilir. Bazen değinilen konular ciddidir ve her zaman yazarsanız bir gün birilerinin işine yarar diye düşünürsünüz. Her ne kadar zaman zaman kendisini en zeki olarak gören ve bir aptalla tartışmanın faydasız olduğunu hemen anlamayan başka bir aptalla karşılaşırsınız. Zaten bu onu daha akıllı yapmayacak.
Cinsiyete göre ayrı yatakhaneler hakkında ilginç bir şekilde yazıyorsun - görünüşe göre bu uzun zaman önceydi? Bir yurtta yaşadım. Tabii odamızda sadece kızlar vardı ama erkekler de orada yaşıyordu. Herkes için bir bina vardı. 14 kat. Aralıklar yüksek olduğundan kimse oradaki pencerelere tırmanmadı.
Kişisel bir mesaj neden bu kadar iyidir ve neden gereklidir?
Peki , eğer biriyle özel olarak anlaşırsanız o zaman toplantı hakkında. Peki o zaman belki. Ve muhtemelen bu doğrudur ilginç olurdu. Yani bir yerlerde birisiyle yolunuz kesişir, sohbet edersiniz ve kim bilir belki iyi bir arkadaş olursunuz. Bu arada, bazı nedenlerden dolayı, yalnızca bir kadının iyi bir arkadaş olabileceğine her zaman inandım ve inanmaya devam ediyorum. Ve daha da iyisi sana arkadaş olarak ihtiyaç duyan kadındır. Ve kim seninle evlenmek istemez ki? Kimin bunun için kendi planları var ve onun sadece iyi bir arkadaş olarak sana ihtiyacı var.

Ayrıca böyle bir kadın arkadaşla seksin kesinlikle bir zorunluluk olduğunu düşünüyorum. Aslında bu zorunlu değil ama olmazsa arkadaşlık er ya da geç dağılır. Eh, sırf bir erkek hala yakınlarda bir kadının varlığından endişe duyacağı için. Hatta bir arkadaş. Ve kadın da her zaman merak edecek - arkadaş olarak bana ihtiyacı var mı? Belki bu sadece beni becermek için bir bahanedir!?

Genel olarak, arkadaşça seksin çok hoş bir şey olduğunu düşünüyorum. :-)
Örneğin, bazı ortak ilgi alanlarının arka planına karşı, birbirleriyle ilgi çekici oldukları arka plana karşı. Bu toplantılar aile veya iş arkadaşlarıyla olduğu kadar sık ​​olmadığında. Bir toplantı sırasında anlatacak bir şeyiniz olduğunda. :-)
Evet, kişisel mesajın burada yardımcı olacağını kabul ediyorum. :-)

Aptal dediğiniz kişiler hakkında. Mesajlarına cevap vermeye gerek olmadığını düşünüyorum. Ve sadece sıkılacaklar. Eğer forumda oturum açtıysanız, tüm belirli karakterleri yasaklayabilirsiniz ve onların mesajları görünmez. Çok kullanışlı, kullanışlı.

Aslında o kadar da uzun zaman önce değildi. Ama yurtlar farklıdır. Her şey kuruluşa bağlıdır. Bazı insanlar kadın ve erkeğin birbirinden ayrı yaşamasını uygun buluyor. Ve birisinin umrunda değil.
Yine, erişim sistemi farklı olabilir. Bu aynı zamanda şirkete de bağlı olabilir.
Okuduğum süre boyunca bir üniversite yurdunda yaşadım. Hiçbir işletmede çalışmadım.
Arkadaşlık hakkındaki düşünceleriniz ilginç. Bir erkek için çok rahat, değil mi?) Zorunluluk olmadan seks ister misiniz?)
Ya bir arkadaşınızın kadınına yanlışlıkla aşık olursanız, ona evlenme teklif ederseniz ve o reddederse? Siz onun arkadaşısınız ve belki de birden fazla arkadaşsınız. O zaman ne yapacaksın?
Atlas
Gayri meşru çocuklar
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Gayri meşru çocuklar »

Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hikayeleri, hikayeler, fanteziler”