Vajina boyutu
-
- Potansiyel seks nesnesi
Vajina boyutu
Vajinalarına 2 parmağını bile sokmada zorluk yaşayan kızlarla tanıştım ve bunlar avucunuzu özgürce amınıza koyabilirsiniz. Acaba vajinanın büyüklüğü seksin nasıl hissettirdiğini etkiler mi? Hem erkekler hem de kadınlar için. Mesela ben hiçbir fark göremedim. Ama bazen arkadaşlarımdan arkadaşımı becerdiğim ve onun öyle bir vajinası olduğu ve penisinin bir yerlerde boşluğa düştüğü gibi şeyler duyuyorum.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Orientation: heteroseksüel
Re: 2 çocuğu olan kızlarla tanıştım.
n Bu genellikle doğumdan hemen sonra olur...Guest: ↑03 Nov 2019, 18:45İki parmağını vajinalarına sokmada zorluk yaşayan kızlarla tanıştım ve avucunuzu özgürce amlarının içine sokabileceğiniz kişiler. Acaba vajinanın büyüklüğü seksin nasıl hissettirdiğini etkiler mi? Hem erkekler hem de kadınlar için. Mesela ben hiçbir fark göremedim. Ama bazen arkadaşlarımdan arkadaşımı siktiğim ve onun öyle bir vajinası olduğu ve penisinin bir yerlerde boşluğa düştüğü gibi şeyler duyuyorum.
-
Şahsen benim sıkı amcıklı kızlarım olmadı. Eşim Dasha, hamile kalmadan önce 17 yaşındayken yumruğunu amına sokabilirdi. Artık yumruğumu onun kıçına sokabilirim ama yapmadım.Guest: ↑03 Nov 2019, 18:45 İki parmağını vajinalarına sokmakta zorluk çeken ve avucunu kolayca amının içine sokabilen kızlarla tanıştım. Acaba vajinanın büyüklüğü seksin nasıl hissettirdiğini etkiler mi? Hem erkekler hem de kadınlar için. Mesela ben hiçbir fark göremedim. Ama bazen arkadaşlarımdan arkadaşımı siktiğim ve onun öyle bir vajinası olduğu ve penisinin bir yerlerde boşluğa düştüğü gibi şeyler duyuyorum.
-
- Nirvana’dayım
-
Sıkı amı olan kızların daha düşük bir pozisyona sahip olduğunu biliyorum (ve yarı-alçak değil, ön değil).
Alt konumdaki am hoş bir şekilde sıkılıyor - onu her zaman sikmek istiyorsunuz ...
Alt konumdaki am hoş bir şekilde sıkılıyor - onu her zaman sikmek istiyorsunuz ...
-
-
- Nirvana’dayım
-
Hayır. Daha önce de yazdığım gibi eşim Dasha’nın sevgilisi onun patronu ve benim bundan haberim olmadığını düşünüyor.
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 8
"Kocaman" amcığı olan bir kadın türü vardır!
Böyle durumlarda ne yapmalıyım:
Öncelikle - yumruklama, yumruk, iki avuç içi, yapay penis oyuncakları, teknik basit!!!
Birkaç parmakla başlıyorum, sonra bir yumruk, bir penis ve amın içinde bir oyuncak, sonra yine bir yumruk ve coşkuyla, sonra sikim ve o durmadan boşalıyor...
Böyle durumlarda ne yapmalıyım:
Öncelikle - yumruklama, yumruk, iki avuç içi, yapay penis oyuncakları, teknik basit!!!
Birkaç parmakla başlıyorum, sonra bir yumruk, bir penis ve amın içinde bir oyuncak, sonra yine bir yumruk ve coşkuyla, sonra sikim ve o durmadan boşalıyor...
- These users thanked the author Doyumsuz for the post (total 2):
- seksmarina80, Stanislav_m
-
Herkes farklı, karımınki çok büyük, sanki penis küçük değil, 19 cm, ama onun için çok küçük, diyor açıkçası, çoğunlukla oral seksten güçlü bir orgazm alıyor, ben kız kardeşim için, bu büyük, o bacaklarını bile kaldırmıyor, acıyor diyor.
-
Eşim ve ben onun büyükannesiyle yaşıyoruz, büyükannem 59 yaşında, karımın duvarlarını hissetmiyorum ve büyükannem zaten penisimden ciyaklıyor, büyükannemi daha da çok seviyorum, daha genç olsaydım onunla evlenirdim.
-
Herkes farklı ben 23 yaşındayım Zengin bir ailede şoför olarak çalışıyorum, sahibi beni eşi ve kız kardeşiyle yatmam şartıyla işe aldı, sahibi 70 yaş üstü, kız kardeşi 61, karısı 30 yaşında. Evin sahibi nadiren kız kardeş, nazik bir kadın, ne zaman yatmalıyım, amına bakıyorum, temiz, dudakları dolgun, hafifçe dışa dönük, sadece içine sokmak istiyorum ve mütevazıyım sekste ilk önce oral seks yapıyorum, orgazmı gelir gelmez üzerine uzanıyorum, sikiyorum, bol bol boşalıyor ve uzun süre, karım bir canavar, vajinası büyük, dudakları mantı gibi sarkıyor, öyle değil bakması hoş, onu tek pozisyonda sikiyorum, köpek stili duruyor, kıçından sikiyorum ve elimi vajinasına koyup oraya hareket ediyorum, boşalmasının, boşalmasının, sırt üstü yatmasının tek yolu bu , bacaklarını ayırıyor, kedi kısrağa benziyor, bana amını okşatıyor, yani en azından beni onu yalamaya zorlamıyor, uzun zaman önce ayrılırdı, ama çok para ödüyorlar, onun Kız kardeşim onunla yaşamayı teklif ediyor, bir daire verdi, diyorum, gidelim, muhtemelen henüz zamanı değil, dayanamıyorum, gideceğim, bir evim var, param var.
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 14
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1092
- Orientation: biseksüel
Her şeyi doğru biliyorsun, kızın poposunun hemen yanında bulunan kedi perine kaslarının güçlü olması nedeniyle daha sıkı olacaktır. etrafında. Doğru, böyle bir delikte enstrümanınızı kontrol etmeniz sizin için daha zor olacak, ama en azından duyumları.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 308
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Ama eski kız arkadaşım öğretti bana dar deliğinde enstrümanı nasıl kontrol edeceğini. Gerçekten de, inanılmaz derecede hoş bir vizon - sıcak, ıslak-kaygan ve penisi her milimetresinde eşit ve sıkı bir şekilde sıkıyor.Tanushka: ↑21 Feb 2021, 23:45Her şeyi doğru biliyorsun, kızın poposunun hemen yanındaki amcık güçlü olduğu için daha sıkı olacak etrafındaki perine kasları. Doğru, böyle bir delikte enstrümanını kontrol etmek senin için daha zor olacak ama en azından iyi hissettiriyor.Alt pozisyonda olan kızların sıkı amcıklarının (yarı alçak ya da önde olmayan) olduğunu biliyorum.
Alt konumdaki kedi hoş bir şekilde sıkılıyor - onu sürekli becermek istiyorsun...
-
- Orgazm!
- Total posts: 717
Yanıt: Vajina büyüklüğü
Eşimin vajinası çok dar. Büyük zorluklarla içeri giriyor. Ona her zaman oral seks yapıyorum ve sıklıkla kayganlaştırıcılar kullanıyorum. Onunla ilk seks yaptığımızda penisimin freni bile yırtılmıştı. Ve ilk eş doğum yaptıktan sonra çok özgürdü.
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 199
Amım çok dar ve "kısa" diye sürekli vurduğumda bağırıyor, rahmini eziyorum. Kız kardeşiminki de dar ama daha uzun, sadece rahme dokunuyorum. Eski sevgilimin geniş bir tane vardı ama çok kısaydı, asla tam olarak içine yerleştiremedim. Birinin dar ve dipsiz bir kedisi olduğunu hatırlıyorum! Rahmine ulaşmanın hiçbir yolu yoktu. Genel olarak her biri özel ve güzeldir. O kadar çok insanla yattım ki hiçbirinden tiksinti duymadım. Bütün amcıklar iyiydi.
- These users thanked the author Aslan 123540 for the post:
- Vladtsst
-
- Orgazm!
- Total posts: 878
45’ten sonra tüm vajinalar kırılır
- These users thanked the author içinde for the post:
- Hadi konuşalım
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2391
Sevgilimin penisinin amımla iyi olduğunu ve bana nasıl girdiğini, duvarlarının her taraftan nasıl sıkıca sarıldığını ve rahim ağzına nasıl ulaştığını hissediyorum, acıyor, ama orada oyalanırsan orgazm çok çabuk gelir, çok viskoz ve tatlı, karamel gibi.
- These users thanked the author ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ for the post (total 9):
- Aslan 123540, Nikk, annem adam yaptı, Fargal94, Sibiryak89, Mart, Xyliganx6, LediXXX, Morpheus
-
- Orgazm!
bilgi için - yalnızca giriş vajinanın sinir uçları varsa hissedilecek hiçbir şey kalmaz◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: ↑24 Apr 2022, 11:55 Sevgilimin penisini amımla birlikte iyi hissediyorum ve bana nasıl girdiğini, duvarlarının her taraftan nasıl sıkıca sarıldığını ve rahim ağzına nasıl ulaştığını hissediyorum, bu bir biraz acı verici ama orada oyalanırsan orgazm çok çabuk gelir, çok kıvamlı ve tatlı, karamel gibi..
-
- Nirvana’dayım
yani. Yalan söylediğimi mi düşünüyorsun yoksa ne?.. kadın mısın?
- These users thanked the author ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ for the post:
- Mart
-
- Orgazm!
kendini kandırıyorsun, kadın fizyolojisini oku◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: ↑24 Apr 2022, 13:04 i.e. sana göre yalan mı söylüyorum yoksa ne?.. kadın mısın?
-
- Nirvana’dayım
neden okuyayım ki? eğer bir kadınsam))) ve kız olmaktan uzak)) soruyu okuyup çalışsan iyi olur))
- These users thanked the author ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ for the post (total 4):
- annem adam yaptı, Sibiryak89, Mart, Morpheus
-
- Orgazm!
-
- Nirvana’dayım
Ay-ay-ay)) Kıskançlık kötü bir duygudur) ama yine de kişisel yaşamınızda mutluluklar dilerim)
- Mart
-
- Orgazm!
-
- Nirvana’dayım
Tartışmak için sebep olarak gördüğüm tek şey bu duygularım hakkında benimle konuş * x)ve beni gerçekten hiçbir şey hissetmediğime ikna et, bana öyle geldi)))
- Mart
-
- Orgazm!
tuhaf sonuç, yani. Seninle tartışmaya başlayan biri seni kıskanıyor mu? Neden? :ayyy:◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: ↑24 Apr 2022, 20:31Duygularım hakkında benimle tartışmanın tek nedeni buve beni gerçekten hiçbir şey hissetmediğime ikna etmem, bana öyle geldi) ))
Last edited by içinde on 24 Apr 2022, 20:43, edited 1 time in total.
-
- Nirvana’dayım
Hayır, herkes değil
- Mart
-
- Orgazm!
-
- Nirvana’dayım
Evet, bu yüzden kullanmıyorum BT.
- These users thanked the author ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ for the post (total 2):
- Mart, Morpheus
-
- Orgazm!
Bu çok tuhaf çünkü çoğu kadın vajinasında tamponu hissetmiyor, bunu biliyor muydunuz?
-
- Nirvana’dayım
Umurumda değil
- Mart
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 54
rynda, doğru değil. Merak ediyorum, neyle kırıldılar? 58 yaşındayım ve sezaryenle doğdum. Vajina dar ve gergin kalmadı.
- These users thanked the author Marisola for the post (total 2):
- annem adam yaptı, Sibiryak89
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 54
Bilgi için rynda.
Vajinanın girişinde daha fazla sinir lifi bulunurken, diğer bölgelerde daha az sinir lifi bulunur. Az olması bu alanların tamamen yokluğu ve duyarsızlığı anlamına gelmez. Ve farklı organizmaların bireysel özellikleri göz önüne alındığında, bazı kadınlar tampon bile hissederler. Tampon kullandığımda gerçekten 4 damla hissettim, müdahale etti (gerçi daha ince olanları hissetmedim)
Bu da yukarıdakiyle aynı kategorideki beyanınız: kadınlar için 45’ten sonra her şeyin yolunda olduğu gerçeğiyle ilgili kırık .
Yani sizin ne fizyoloji ne de anatomi konusunda kesinlikle hiçbir bilginiz olmadığını, bir nevi koltuk jinekolog uzmanı olduğunuzu gösteriyor.
Vajinanın girişinde daha fazla sinir lifi bulunurken, diğer bölgelerde daha az sinir lifi bulunur. Az olması bu alanların tamamen yokluğu ve duyarsızlığı anlamına gelmez. Ve farklı organizmaların bireysel özellikleri göz önüne alındığında, bazı kadınlar tampon bile hissederler. Tampon kullandığımda gerçekten 4 damla hissettim, müdahale etti (gerçi daha ince olanları hissetmedim)
Bu da yukarıdakiyle aynı kategorideki beyanınız: kadınlar için 45’ten sonra her şeyin yolunda olduğu gerçeğiyle ilgili kırık .
Yani sizin ne fizyoloji ne de anatomi konusunda kesinlikle hiçbir bilginiz olmadığını, bir nevi koltuk jinekolog uzmanı olduğunuzu gösteriyor.
- These users thanked the author Marisola for the post (total 7):
- ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊, Cidden, annem adam yaptı, Fargal94, Sibiryak89, Tolkala, Mart
-
- Penetrasyon
- Total posts: 257
Vajina sadece bir delik değildir. Basitleştirmek gerekirse, kaslarla çevrili bir mukozadır. Kaslar zayıf ve gevşekse penisi sıkı bir şekilde kavrayamazlar. Sağlam olsa ve tespit edilmesi zor olsa bile, eğer kas çalışmazsa 5 dakika sonra sallanmaya başlar.
Sağlıklı bir kızda vajina seks sırasında çalışır. Kaslar sıkılaşır. Rahatlarlar ve gerilirler. Bu bir heyecan. Bir kızın sürtük olması bacaklarının arasında kova olduğu anlamına gelmez. İyi eğitimli bir kediye iki penis sığabilir ve biri sıkıca sıkışabilir.
Kızın isteği de önemli. Eğer bir kütük kadar gevşekse, amcığı da öyledir.
Sağlıklı bir kızda vajina seks sırasında çalışır. Kaslar sıkılaşır. Rahatlarlar ve gerilirler. Bu bir heyecan. Bir kızın sürtük olması bacaklarının arasında kova olduğu anlamına gelmez. İyi eğitimli bir kediye iki penis sığabilir ve biri sıkıca sıkışabilir.
Kızın isteği de önemli. Eğer bir kütük kadar gevşekse, amcığı da öyledir.
- These users thanked the author bir peri for the post (total 8):
- Marisola, annem adam yaptı, Fargal94, Sibiryak89, Mart, üçgen, AlexK85, Lisa24
-
- ön sevişme
- Total posts: 112
su perisi, bu kesin. Eşim mırıldanmaya başladı. Muhtemelen yakında amcığıyla fındık kırabilecek. Gerçi bir adamın yumruğu buna dayanabilir. Ve aynı anda iki üye.
-
- Nirvana’dayım
Marisola, ben de aynı şeyi yazmak istiyordum, teşekkürler sen .. ama bakış açısını bu kadar inatla kanıtlayan birine herhangi bir şeyi açıklamanın faydasız olduğunu düşündüm)
- These users thanked the author ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ for the post (total 3):
- Marisola, Sibiryak89, Mart
-
- ön sevişme
- Total posts: 119
rynda, çoğu kişi gözlükleri ellerinde hissetmiyor burun.
Reseptörler sürekli tahrişe alışırlar ve tepki vermezler.
Aynı şey tamponlar için de geçerli.
Bunu ilk gün hissediyorum. Ama öyle bir hal var ki, bu duyguyu umursamıyorsunuz. Daha kötü şeyler de var ve acı göz önüne alındığında tampon umurumda değil.
Reseptörler sürekli tahrişe alışırlar ve tepki vermezler.
Aynı şey tamponlar için de geçerli.
Bunu ilk gün hissediyorum. Ama öyle bir hal var ki, bu duyguyu umursamıyorsunuz. Daha kötü şeyler de var ve acı göz önüne alındığında tampon umurumda değil.
- These users thanked the author Nastya for the post (total 2):
- Marisola, annem adam yaptı
-
- Orgazm!
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
-
New post Vajina ve anüs fotoğraflarının altındaki yorumlara bir kez daha şaşırdım
by Misafir_524 » » in Seks çardağı - 54 Replies
- 6069 Views
-
Last post by Rodeville
-
-
- 54 Replies
- 1417 Views
-
Last post by Amatör
-
- 29 Replies