Evli kadınlar

Seks hakkında açıkça konuşuyoruz, izlenimlerimizi ve deneyimlerimizi paylaşıyoruz. Aşağıdaki bölümlere uymayan her şey
Автор темы
Kirill.sennikov
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 22
Registered for: 2 years 7 months
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Evli kadınlar

Unread post by Kirill.sennikov »

Deneyiminizi paylaşın, evli bir kadınla seks yapan, kocası öğrenip öğrenmedi, nasıl saklandılar, nerede tanıştılar?
andrey.petrov
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 83
Registered for: 3 years 7 months
Orientation: heteroseksüel
 Cevap: Evli kadınlar

Unread post by andrey.petrov »

kirill.sennikov: 17 Dec 2022, 00:36 Deneyiminizi paylaşın, evli bir kadınla seks yapan kişi, kocasının bunu öğrenip öğrenmediğini, nasıl saklandıklarını, nerede tanıştıklarını?
arkadaşlık sitelerinde kimsenin bilmediği bir şey yok)
These users thanked the author andrey.petrov for the post:
Kirill.sennikov
Niş
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 55

Unread post by Niş »

Pek çok evli insanla tanıştım ve bu arada, en ahlaksız olanlar evli olanlar
These users thanked the author Niş for the post (total 2):
andrey.petrov, Pol66
andrey.petrov
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 83
Registered for: 3 years 7 months

Unread post by andrey.petrov »

Nis: 17 Dec 2022, 02:16 Nis
İlgileniyor
 Yanıt: Evli kadınlarŞikayetKısa alıntıTeşekkür ederim
9 dakika önce okunmamış mesaj

Çok sayıda evli kadınla tanıştım kadınlar ve bu arada evli kadınlar en ahlâksızlar
Yalnızca kendileri hakkında bunu asla söylemezler :unknown:
Dokunma Sanatı
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 58

Unread post by Dokunma Sanatı »

kirill.sennikov: 17 Dec 2022, 00:36 evli bir kadınla kim seks yaptı, kocası bunu öğrenip öğrenmedi, nasıl saklandılar, nerede tanıştılar?
Seks vardı. Kocası bunu öğrenmedi ve öğrenmiş olsaydı bile hiçbir şey değişmeyecekti. Resmi olarak evliydiler ama uzun süredir birlikte yaşamıyordular. Yani bayan seksi kaçırdı. Kocası olduğunu ancak üçüncü veya dördüncü kez buluştuğumuz zaman öğrendim. Bu gerçeği sakladı. Yılbaşı partisine hazırlanırken tanıştık.
Ogest
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 710
Registered for: 2 years 8 months

Unread post by Ogest »

Bir iş arkadaşımla birlikteydim. Kocası onu tanıyamadı.
Автор темы
Kirill.sennikov
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme

Kendisi mi başlattı yoksa ima mı etti?
Ogest
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 710

Unread post by Ogest »

kirill.sennikov, baştan sona öyledir.
AlexTDV
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1070
Registered for: 3 years 5 months

Unread post by AlexTDV »

Eski sevgilimi evlendikten sonra becerdim, kocama kız arkadaşlarından birinin onu bir otelde becerdiğini, sonra da evinin yakınındaki bir restorana götürdüğünü, onunla konuşurken domuzunun geldiğini söylediler. koşup bana saldırdı, bir şekilde Restoranın güvenlik görevlileri bizi ayırdı, sonra onunla çıkmayı bıraktı, onu affetti, sanki zaten birlikte bir çocuk yetiştiriyorlarmış gibi
Martin
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 325
Orientation: biseksüel

Unread post by Martin »

En uzun ve en unutulmaz sevişme benden 13 yaş küçük bir iş arkadaşımla oldu... Kendinden 17 yaş büyük bir adamla medeni bir evlilik içinde yaşadı... kendisinin de söylediği gibi, nadiren seks yapıyorlar, ama ben sürekli sertleşiyor... .güzel bir kızdı, mütevazı, esmer, kısa boylu, seks konusunda güvenilir, sürekli olarak biraz kilo almaya başladı doğum kontrol yöntemi Aldım... Yüksek öğrenim diploması aldı ve Bunu ondan birkaç yıl önce almıştım, derslerinde ve tezinde ona yardım ettim, her zaman onu gezdirdim... .., onu her fırsatta becerdiğim açık, sadece sel sırasında oral seks yaptım ve bu yüzden sadece işyerinde amcıktan ve ağızdan sikildim, kıskanç meslektaşlarım kocama haber verdi, fahişelik yüzünden onu çok fena dövdü, sonra başka bir şehre gittim, onu da yanına davet etti, gitmedi.. . Şimdi onlarla her şey yolunda, onu affetti, bu arada, üç güzel kız yetiştiriyorlar... Ben de artık onunla toplantı aramıyorum, daha genç ve daha zayıf olanlar var... .))) Ve her şey için kendisine teşekkür ederim tabii ki günde 3 defa kendimi buna indirdiğim günler de oldu...
These users thanked the author Martin for the post (total 2):
Fargal94, Pol66
Автор темы
Kirill.sennikov
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme

Seni beyaz kıskançlıkla kıskanıyorum)))
Rtrc
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 134
Registered for: 2 years 6 months

Unread post by Rtrc »

Çoğu zaman bir yandan macera arayanlar evli insanlardır. Aynı zamanda çeviklik ve çeviklik açısından bekarları bile geride bırakıyorlar. Böyle bir deneyimim oldu. Ben 30 yaşlarındaydım, o ise 40 yaşlarındaydı. Böyle bir şey yaptı....
Erkenden düşmeyeyim diye iki eliyle penisimi tuttu.
These users thanked the author Rtrc for the post:
Fargal94
elektronik
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 375

Unread post by elektronik »

İş yerinde tanıştık. Yakalanmadık. Çoğunlukla arabasında seks :oops:
These users thanked the author elektronik for the post:
Fargal94
bpvtyf
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 61

Unread post by bpvtyf »

Evli bir kadınla ilişki vardı. Onlar ahlaksızlar ve her türlü pozisyonu seviyorlar. Onunla ne istersen onu yapıyorsun, onunla hem arabada hem de otellerde seks yapmaktan gerçekten hoşlanıyor. oral seks yap.
These users thanked the author bpvtyf for the post:
Fargal94
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 14344
Registered for: 5 years 4 months

Unread post by Nikk »

kirill.sennikov: 17 Dec 2022, 00:36 Deneyiminizi paylaşın, evli bir kadınla seks yapan kişi, kocasının bunu öğrenip öğrenmediğini, nasıl saklandıklarını, nerede tanıştıklarını?
Hayır, işyerinde hiçbir seksi kabul etmiyorum! İş yerinde ciddi, saygın bir adamım ve yalnızca işle meşgulüm. Bu arada, kayda değer bir nesne görünmüyor... :)
Oldsnake2104
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 75
Registered for: 3 years

Unread post by Oldsnake2104 »

Bir iş arkadaşımın karısıylaydı, benden 10 yaş büyüktü. İlginç olan arkadaşlarının bizi korumalarıydı. Nedenini bilmiyorum, sormak aklıma gelmedi...
These users thanked the author Oldsnake2104 for the post:
Fargal94
Lazobay
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 382
Registered for: 2 years 11 months

Unread post by Lazobay »

Ben kendiminkini kıskanmıyorum, kiminle istersen konuşup sikişirim, MZM’ye o isteyene kadar seks teklif ettim
Alina
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 172

Unread post by Alina »

Nis: 17 Dec 2022, 02:16 Birçok evli insanla tanıştım ve bu arada, en ahlaksız olanlar evli olanlar
Ay - ben - yay .... bizi bu şekilde sunmak çok yazık.. Çıkmaya başlayan o evli insanlar tabiri caizse tehlike bölgesine adım attılar... ahlaksız değiller!!! Her birimiz için çok ilginç ve anlaşılmaz olan, MAN gibi bir biyolojik türü daha derinden anlamak için sizinle fizyolojik temaslar yoluyla araştırma deneyleri yapıyorlar... :akıllı:
These users thanked the author Alina for the post (total 3):
Fargal94, bpvtyf, Yün
Vince
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 87

Unread post by Vince »

İş yerinde çok güzel bir kadınla tanıştım, ondan gerçekten hoşlandım, flört etmeye başladım, bir şekilde karşılık vermedi ve sonra gelişigüzel bir şekilde aslında evli olduğunu söyledi. Bir şekilde üzüldüm, soldum ve ona karşı tavrımı değiştirmeyi başardım: Arkadaş olmaya karar verdim. Böyle bir güzellikle arkadaş olmak da bir onur, onunla bir yerlere gitmek bir zevk (birkaç projede birlikte çalıştık) ve aynı zamanda iletişim kurmak da bir zevk. Bir noktada ona diğer hobilerimi kolayca açtım, kendisi hakkında her türlü utanç verici hikayeyi anlattı, ilişki güzel bir dostluğa dönüştü. Kafede dolaştık, bazı kişisel konularda birbirimize yardım ettik, bir barda bira ya da restoranda şarap içtik ve bir gün elimi tutup külotunun içine koydu, gözlerimin içine baktı ve fark ettim ki biz öyleymişiz. biraz yer değiştirdim: Ben buna zaten arkadaşlık olarak bakıyordum ama aniden ilgilenmeye başladı.
Kocam iş gezisine çıktığında onu eve davet ettim. Sık sık ayrıldı. Onu evde istediğim gibi, sert, yoğun bir şekilde becerdim - ve o her şeyi aynı anda istedi, ne kendine ne de bana hiçbir şeyi inkar etmedi. Toplantılarımızın her birini en küçük ayrıntısına kadar hâlâ hatırlıyorum, ona ne kadar sıkı girdiğini, bacaklarını nasıl açtığını, onu içeri sokabilmek için kıçını nasıl kaldırdığını, nasıl "Hadi, sik beni" dediğini. Kocasıyla seksten sıkılmıştı ama benimle hayat daha eğlenceli hale geldi. Birkaç ay çıktılar, sonra başka bir ülkeye gittiler.
slon678
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 99

Unread post by slon678 »

evli bir kadınla seks yapıldı birkaç yıldır iş başında.
XiaH
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 373

Unread post by XiaH »

Evli kadınlarla çıksam bile sadece kocanın izniyle ya da kocanın varlığıyla denedim. Enerjik olarak aldatmaya kapılmak istemedim; karma nedeniyle daha sonra geri geliyor))) Ve böylece herkes aynı fikirde olduğunda ve umursamadığında, neden olmasın. Evet, ve bu çok tehlikeli, istatistiklere göre bizde sıklıkla olduğu gibi, akli dengesi yerinde olmayan ve sizi kolayca öldürebilecek kocalar var....
Evli Aşık
İlgi gösteriliyor
Total posts: 5
Registered for: 2 years 5 months

Unread post by Evli Aşık »

Evli bir kadınla ilk kez 20 yaşımdayken, askerden döner dönmez tanıştık ve onun inisiyatifiyle benim için bu bir tür tabuydu, hiçbir zaman böyle bir düşüncem olmadı. erkek arkadaşım ya da kocam olan kişinin sevgilisi tarafında ama o benim tipimdi, ince bir esmerdi, üstelik benden etkilenmeye başladı, bu yüzden hormonlar bana galip geldi :) Seks tek kelimeyle muhteşemdi, mümkün olan ve imkansız tüm pozisyonlarda, ondan önce başka kızlarla seks yapmadığımı fark ettim, ama... kocasını tek gollü bir oyun olarak gördüm. Onu işten aldığında iki kez, sanırım hiçbir şey bilmiyordu çünkü araştırılacak bir şey yoktu, bazen diğer kadınlarla iletişim kurduğum gibi benim için kıskançlık sahneleri yapmaktan hoşlanıyordu, telefonumu kaptı ve baktı. yazışmalara gülerken. Sonra onu ziyaret ederken, onun telefonunu aldım, sanki sen benimkine baktığın için, ben de seninkine bakacağım, favorilerimi kişilerimde gördüm))) bu yüzden kocasını yazdı, ancak sadece Sergei olduğu ortaya çıktı :-D Genel olarak, o zamandan beri diğer insanların kadınlarına karşı tavrımı yeniden gözden geçirdim, benim için bu bir tabu olmaktan çıktı, hatta tam tersine, sonradan güçlenmeye başlayan bir tür fetiş ortaya çıktı. Evli insanlar benim için bir öncelik, hiçbir şey beni bir kızın parmağındaki yüzükten ve başkasının karısına sahip olmaktan daha fazla heyecanlandırmıyor.
Leon kralı
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 178

Unread post by Leon kralı »

Evli kadınların, sırasıyla onu sevdiğinizi ve aynı zamanda onu sevdiğinizi bilmeleri ayrı bir şıklığa sahiptir.
These users thanked the author Leon kralı for the post (total 2):
alex503311, hayalet
alex503311
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 942
Registered for: 3 years 10 months

Unread post by alex503311 »

Leon king: 25 Feb 2023, 20:17 Evli kadınların, hem sizin onu hem de onunkini sevdiğinizi bilmeleri nedeniyle özel bir şıklıkları vardır.
Şöyleydi: bazıları, ama bazıları daha sonra düzüştüler, ama hepsi değil.
En seksilerinden biri, kocasıyla yaşamıyordu ama bazen onu görmeye gitti, mesela iş için, o da benim gibi onu becerdi anladı, umursamadı ve büyük olasılıkla, Onu kendisi aldı ve kadın teslim oldu, kocasının onu becermesini istedi.
Bir diğeri, kocası onu becerdi ama öyle değildi yeter.
İki, bir araya geldiklerinde koca olduklarını öğrendim.
Bir diğeri, kocası Rostov’da yaşıyordu, başkente geldi ve çalıştı, kocası bazen gelip onu becerdi, Bir duraklama olduğunda onu düzenli olarak sevdim ve sonra aniden onu ektin.
Askerden sonra işten eve gelen ilk kişi, birkaç evli insan vardı, onları sikerdim ama sanırım beni gönderirlerdi.
Meslektaşlarımdan en küçüğü , yaklaşık 40 yaşındayım, 25 yaşındayım, 3-4 yıl çalıştım.

Neyse ki ofisimiz yok ve kilitliydi, kızla kaçtım, yanına gittim, ama kocamla gerçekten bir ilişkim olmamasına ve seks istememe rağmen
nasıl- bunu hemen çözemedim.
Meslektaşlarımla yatmamayla ilgili her türlü yasağın canı cehenneme. onlarla. Meslektaşlarımızla birlikteyken çok komikti, pek bir ilişkimiz yoktu, ama yalnız kaldığımızda ve meslektaşlarımız 2-4 saat boyunca ayrılmadıklarında, buna dayanamadım. , ve sonra hemen ona baskı yaptım, öptüm ve/veya yatağa gittim,
ir sandalyeye oturdum, ayakta durdum vb.
Tabii ki de uygun, o zaman koca bazen onun İşi bitirip doğruca eve gittim ama yakalamak zordu, aşıklar işteydi ve sonra mümkünse evime gittiler.
Polonya
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 547

Unread post by Polonya »

Kocası yokken bir komşuyla tanıştık, gençtim, evlenmemiştim, tecrübesi hoşuma gitti)
bpvtyf
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 61

Unread post by bpvtyf »

Alinochka, Böyle yazdığım için beni bağışla. dünyayı deneyimleyin erkek) Ben de bunun Aşk olduğunu sanıyordum, ama hayır, tekrar deneyimleyin)

20 dakika 36 saniye sonra gönderilir:
bpvtyf: 02 Mar 2023, 04:00 Böyle yazdığım için kusura bakma. Bir erkeğin dünyasını yaşayacaksın) Ama ben bunun Aşk olduğunu sanıyordum ama hayır, yine deneyim) :) :) :)
kurs
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 57
Registered for: 3 years

Unread post by kurs »

Birden fazla kez oldu ama özellikle birini hatırlıyorum. Açıkçası? Hala karışık duygular içindeyim (o zamandan bu yana 11 yıl geçti) İyi bir arkadaşımı kaybettim, öğrendi, bana tek kelime etmedi ama tanıştığımızda el sıkışmadı, halbuki bir kez başımı çevirebilirdi veya iki kez. Karısı kendisi sadece ateş, yontulmuş bir figür, sadece bir model ve sevimli bir yüz, neşeli, bu tür verilerde sıklıkla olduğu gibi aptal değil, ortaya çıktığı gibi, yatakta ÇOK şey yapabiliyor ve çok seviyor fazla. Sarhoş olduğum gerçeğinin arkasına saklanmıyorum ve o zaten bir fantezi nesnesiydi, bu yüzden o akşam anlamaya yetecek kadar küçük bir adım attı. Kim karşı koyabilir ki. Üstelik kocam onun nerede olduğunu bilmiyordu ve genel olarak yollarımız onsuz ortak arkadaşlarımızdan oluşan bir partide kesişmişti. Evet, kişiyi tanıyorsanız ve ona saygı duyuyorsanız bunu yapamazsınız. Kendimi suçluluktan kurtarmıyorum.
Ama kahretsin...!!! Buna değdi, tabii ki arkadaşlık değil ama sonuçta karşılığını vermeyen risk. Ve o akşam bu benim hatam değildi, azizler orada günah işlerdi, suçlu benim ve aynı zamanda neredeyse bir yıl daha onunla geceler geçirmekten unutamayacak kadar mutluydum. bu mutluluğu reddeden bir aptal.
Ve geri kalanı umursamıyor, kocalarını tanımıyordum ve onları yatağa zorlamadım.....

Yalnızca bu fotoğraflar hayatta kaldı
Serge12345
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 991

Unread post by Serge12345 »

Evli bir kadınla birlikteydim. Ama sonra zar zor kurtuldum. Kocası, işteyken neredeyse herkesin onu siktiğini gerçekten biliyordu.
Samocvet
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 72
Registered for: 1 year 3 months

Unread post by Samocvet »

Ah, bu evli hanımlar, sikini kıçına dayıyorsun ve o, ah, benim oraya gitmeme bile gerek yok, onu kocama bile vermiyorum ve sonra ah, ve sen onun içindesin
George
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 806
Registered for: 3 years 11 months

Unread post by George »

gülümsedi!!! :-D
30 yaş üstü bir adamın aklına anaokuluyla ilgili şaka düzeyinde o kadar saf, çocukça bir soru geliyor ki:
Bir oğlan bir kıza sorar:
- seninki nerede - kayıp mı?
- hayır!!!
- çıktı mı?
- hayır!!!
-peki o zaman???????
- öyleydi! :smile001:
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies