Labia hakkında.
-
Автор темыOxxotnik
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 59
- Registered for: 3 years 9 months
- Orientation: heteroseksüel
Labia hakkında.
Herkese merhaba, sanırım forumda çok fazla kız yok ama var ve onlar da düşüncelerini paylaşacaklar. İnternette kızların büyük dudaklara sahip olduklarından şikayetçi oldukları ve kendilerini karmaşık hissettikleri konularla karşılaştım. Majora da yanlış takılıp çıkıyorlar. Kısaca bu konuda bazı operasyonlar yapılıyor, sünnet oluyorlar. Gerçekten dudakların büyüklüğü bu kadar önemli mi? Ameliyata hazır Bana gelince, orada seks yapmak ne tür dudakların olduğu önemli değil ama onları okşamak başka bir soru, oral zevklerden bahsetmiyorum bile. Ve eğer sadece bir çatlaksa, bunun ne anlamı var? Tabii ki bu benim görüşüm. Dedikleri gibi, tat ve renk.....Birçoğunuz yıldızınızdan rahatsızsınız!
- These users thanked the author Oxxotnik for the post (total 6):
- Denis881, vslv, xxx karısı, Vik.ruba80, Fargal94, Eustace
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 371
- Registered for: 3 years 8 months
Re: Labia hakkında.
SSCB sırasında mı? Bunlar mamut kemikleri gibidir!
7 dakika 16 saniye sonra gönderildi: n
7 dakika 16 saniye sonra gönderildi: n
Bu durumda iç dudakların ve iç dudaklarının uçuk pembe olması gerekirdi. Özellikle kasık kıllarının örtüsü altında, senin üzerinde tezat bir görünüm sergilediklerini sanmıyorum.
-
- Orgazm!
- Total posts: 799
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Evet haklısın ama aynada kendimi gördüm. Elbette bu bir kompleksti. Şimdi durum tam tersi.
- These users thanked the author lanaaas341 for the post (total 2):
- annem adam yaptı, Sibiryak89
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 371
Sana sahip olan adamlar kompleksini ortadan kaldırdı mı? Şimdi farklı olan ne? :)
-
- Flört etmek
- Total posts: 45
Sadece kıskanıyorlardı. :göz kırp:lanaaas341: ↑06 Dec 2021, 17:32 Kızlar bana hiçbir şey söylemedi ama nasıl göründüklerini ve bazen fısıldaştıklarını gördüm...
-
- Orgazm!
- Total posts: 778
DON, Mamut kemikleri olsun ya da olmasın, bu yazar, birlikte V. Kh. Vasilenko ile birlikte bu alandaki en yetkili bilim adamlarıydı ve öyle olmaya devam ediyor! Modern tıp üniversitelerinin seksoloji ve seksopatoloji ile ilgili tüm ders kitapları onlar tarafından yazılmıştır. Ve sizin mantığınıza göre, SSCB’den bu yana amın değiştiği ve farklı göründüğü düşünülebilir...!
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 321
- Registered for: 4 years
DON, Jinekoloji konusunda kim bu kadar bilgili? Burada pek çok kişiye her şeyin özünü zaten açıkladım, size kısaca kadınları neyin etkilediğini ve neye benzediğini açıklamam gerekecek. Bana güvenebilirsiniz, ben 20 yıldan fazla tecrübeye sahip, en yüksek kategorideki bir jinekolog-seksologum. O yüzden ilk söylemek istediğim şey şu; tam olarak bilmediğiniz bir şey hakkında kategorik olarak konuşamazsınız! Klitoris ve iç dudakların büyüklüğü ve ayrıca perine pigmentasyonu büyük ölçüde kadının hormonal "aynasına" bağlıdır ve seks hormonları da hipofiz bezi ve adrenal korteks tarafından hipofiz bezinin uyarılmasına yanıt olarak üretilir. cinsel organlar! Bir kız ne kadar erken ve yoğun bir şekilde amına ilgi göstermeye, onu parmaklamaya ve “keşfetmeye” başlarsa, kana o kadar çok seks hormonu salgılanır ve gelecekte klitorisi ve iç dudakları o kadar gelişecek ve rengi de o kadar koyu olacaktır. perine olacak!
Ve ikinci soru. A. M. Svyadoshch ve V. Kh. Vasilenko (burada adı geçen) yerli temel bilimin “balinalarıdır”. Bunlardan "devasa kemikler" olarak bahsetmek, en hafif tabirle aptalca ve saldırgandır! Üstelik SSCB’nin çöküşünden bu yana, 30 yıldır yeni basılan "seksopatologlar" tıp biliminin bu alanında yeni bir şey yapmadılar!
Ve ikinci soru. A. M. Svyadoshch ve V. Kh. Vasilenko (burada adı geçen) yerli temel bilimin “balinalarıdır”. Bunlardan "devasa kemikler" olarak bahsetmek, en hafif tabirle aptalca ve saldırgandır! Üstelik SSCB’nin çöküşünden bu yana, 30 yıldır yeni basılan "seksopatologlar" tıp biliminin bu alanında yeni bir şey yapmadılar!
- These users thanked the author şefkatli for the post (total 7):
- George, Denis881, annem adam yaptı, Alex10rus, xxx karısı, Vik.ruba80, peki peki
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 314
- Registered for: 3 years 11 months
Şimdi kaç yaşındasın?
Ve haklı olarak öyle! Vaktimi boşuna harcıyordum)lanaaas341: ↑08 Dec 2021, 15:20 Evet haklısın.....ama aynada kendimi gördüm. Elbette bu bir kompleksti. Artık her şey tam tersi.
Şimdi kaç yaşındasın?
-
Автор темыOxxotnik
- heyecanlanıyorum
Herkese merhaba! "İhale" de dahil olmak üzere ilginçti ama gerçekten anlamadım. Bir kız çok fazla mastürbasyon yaptıysa ve orada dudakları büyümüşse de klitorisi büyümüyor. , yoksa tam tersi mi?
-
- Orgazm!
Anlamsız! Mastürbasyonun bununla ne alakası var ve klitoris ve iç dudakların büyüklüğüne etkisi..................
- These users thanked the author lanaaas341 for the post (total 2):
- Sibiryak89, 6996
-
- Orgazm!
Oxxotnik, Ama bunu sana zaten açıkladı! Seks hormonları, genital organların tahrişine yanıt olarak hipofiz bezi tarafından üretilir (öyle görünüyor). Klitorisin boyutu ve pigmentasyon
doğrudan aynı hormonların kandaki miktarına bağlıdır!
lanaaas341 , Eğer Svyadoshch ve Vasilenko sizin için otorite değilse, o zaman tüm bunların saçmalık olduğunu düşünebilirsiniz! Ve büyük klitoris - köpekler onu çıkardı...!
lanaaas341 , Eğer Svyadoshch ve Vasilenko sizin için otorite değilse, o zaman tüm bunların saçmalık olduğunu düşünebilirsiniz! Ve büyük klitoris - köpekler onu çıkardı...!
- These users thanked the author Piero for the post:
- xxx karısı
-
- Orgazm!
20 yıldır sürekli bir seks hayatım var ve ergenliğimden bu yana hiçbir değişiklik yaşamadım . Sadece pigmentasyona katılıyorum. Ve ne tür otoriteler olduklarını. Bu saçmalığı onlar uydurdular!!!!!!!!!!!!Piero: ↑09 Dec 2021, 15:53 Oxxotnik, Ama bunu ona açıkladı sen zaten! Seks hormonları, genital organların tahrişine yanıt olarak hipofiz bezi tarafından üretilir (öyle görünüyor). Klitorisin boyutu ve pigmentasyon
lanaaas341 , Eğer Svyadoshch ve Vasilenko sizin için otorite değilse, o zaman tüm bunların saçmalık olduğunu düşünebilirsiniz! Ve büyük klitoris - köpekler başardı...!
- These users thanked the author lanaaas341 for the post (total 3):
- annem adam yaptı, 6996, Vik.ruba80
-
Автор темыOxxotnik
- heyecanlanıyorum
Aslında sordum, nasıl olur da dudaklar geniş olur ama klitoris olmaz ya da klitoris büyük, dudaklar küçük olur bu nasıl bir ayrılıktır?
-
- Orgazm!
Bütün kadınlar anatomik olarak farklıdır. Örneğin, bir labia diğerinden çok daha küçüktür ve zar zor fark edilirler. Klitoral başlık büyüktür ve klitorisin kendisi de bir kibrit çöpü başı büyüklüğündedir....
- These users thanked the author lanaaas341 for the post (total 3):
- Nikk, annem adam yaptı, masrafçı
-
- Orgazm!
lanaaas341, Ama 10 yaşında başlamadın gerçekten eski mi? Mastürbasyon yapmadın, amına farklı nesneler sokmadın, erkeklerin ona dokunmasına izin vermedin! Ve senin için her şey uzun zaman önce şekillendiğinde kocanla sevişmeye başladın! Bu yüzden klitorisiniz küçük, dudaklarınız da küçük değil mi? Seksoloji alanındaki yetkililere sesleniyorum; bilmiyorsanız sussanız iyi olur! Dünyada bu büyüklükte yalnızca dört uzman vardı: Krafft-Ebing, Kinsey, Svyadoshch ve Vasilenko! Sizin için otorite olan en az bir modern kişiyi adlandırın!?
- Vik.ruba80
-
- Orgazm!
13 yaşımdan beri mastürbasyon yapıyorum. 16 oral seksten 18 sürekli seks hayatına.....Piero: ↑09 Dec 2021, 16:12 lanaaas341, Ama yapmadın 10 yıl sonra başlayacaksın değil mi? Mastürbasyon yapmadın, amına farklı nesneler sokmadın, erkeklerin ona dokunmasına izin vermedin! Ve senin için her şey uzun zaman önce şekillendiğinde kocanla sevişmeye başladın! Bu yüzden klitorisiniz küçük, dudaklarınız da küçük değil mi? Seksoloji alanındaki yetkililere sesleniyorum; bilmiyorsanız sussanız iyi olur! Dünyada bu büyüklükte yalnızca dört uzman vardı: Krafft-Ebing, Kinsey, Svyadoshch ve Vasilenko! Sizin için otorite olan en az bir modern kişinin adını söyleyin!?
- These users thanked the author lanaaas341 for the post (total 7):
- Nikk, annem adam yaptı, frenk, Sibiryak89, masrafçı, Serg_A, Vik.ruba80
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 5 months
Canım! Evet, sen sadece modern bir kızın örneğisin! Bravo!

- These users thanked the author Nikk for the post (total 2):
- Serg_A, Vik.ruba80
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 6
- Orientation: biseksüel
Bir lezbiyenin hayalidir böyle bir kızla arkadaş olmak.
- These users thanked the author Vera665 for the post:
- Vik.ruba80
-
- Nirvana’dayım
Ya senin hayalin de?
- These users thanked the author Nikk for the post (total 2):
- Vera665, Vik.ruba80
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 6
Evet öyle. Amcığıma çok erken ilgi göstermeye başladım ve “İhale”nin söylediği her şey mevcut. Özellikle çok koyu renkli labia.
- These users thanked the author Vera665 for the post (total 3):
- annem adam yaptı, Sibiryak89, Vik.ruba80
-
- Orgazm!
İşte size bir kanıt daha! Vera665’e teşekkür ederiz!
- annem adam yaptı
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 4644
- Registered for: 4 years 7 months
Bu yüzden karımın külotuna gireceğim ve tezi pratikte test edeceğim
- These users thanked the author Sibiryak89 for the post:
- Vik.ruba80
-
- Sürtünmeler
-
Автор темыOxxotnik
- heyecanlanıyorum
-
- Sürtünmeler
-
- Orgazm!
- Total posts: 806
İhale,
Ayrılma - birkaç aptal için... Mesajlarınızı her zaman zevkle okuyorum! :lütfen:
Ayrılma - birkaç aptal için... Mesajlarınızı her zaman zevkle okuyorum! :lütfen:
- These users thanked the author George for the post (total 2):
- Evgeniy-Spb, annem adam yaptı
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 4644
- Registered for: 4 years 7 months
Gerek yok, zamanında yanıtlarınız tartışmayı özetliyor ve yanıtlarınız modern ve profesyonel. Bir gün dinlenin, lütfen kalın.
- These users thanked the author Sibiryak89 for the post (total 2):
- Evgeniy-Spb, Vik.ruba80
-
- Penetrasyon
- Total posts: 272
Erkekler anlaşılır bir şekilde çıkıntılı klitoris ve dudakların tersyüz olmasından hoşlanırlar, ama herkes öyle değil (belirteceğim) Neyi düşündün mü? bacakların arasındaki bu büyük dudak terlikleri kadınlara rahatsızlık verir - örneğin regl döneminde - büyük ihtimalle yürürken her şey ezilir ve farklı yönlere sıçrar

-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1436
- Registered for: 4 years 2 months
Bu adamın kafasında ne var? Böyle düşünceler nasıl doğabilir?MAKUMBA: ↑14 Dec 2021, 07:35 Erkekler anlaşılır bir şekilde çıkıntılı klitoris ve dudakların tersyüz olmasından hoşlanırlar, ama herkes öyle değil (not ediyorum) Neyi düşündün mü? bacakların arasındaki bu büyük dudak terlikleri kadınlara rahatsızlık verir - örneğin regl dönemlerinde - yürürken her şey büyük olasılıkla ezilir ve farklı yönlere sıçrar :evet:![]()
- These users thanked the author Evgeniy-Spb for the post:
- Serg_A
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 82
Evgenii-SPb de avatardaki
ne Daha
- These users thanked the author Vladhalar for the post (total 2):
- Evgeniy-Spb, seksforumu_
-
- Nirvana’dayım
Her şey ezilip farklı yönlere sıçrarken başka ne gibi düşüncelere sahip olabilir ki?! Kahkaha!!!Evgenii-SPb: ↑14 Dec 2021, 16:00Bu adamın kafasında ne var? Böyle düşünceler nasıl doğabilir?MAKUMBA: ↑14 Dec 2021, 07:35 Erkekler anlaşılır bir şekilde çıkıntılı klitoris ve dudakların tersyüz olmasından hoşlanırlar, ancak herkes öyle değil (not edeceğim) Neyi düşündünüz mü? bacakların arasındaki bu büyük dudak terlikleri kadınlara rahatsızlık verir - örneğin regl dönemlerinde - yürürken her şey büyük olasılıkla ezilir ve farklı yönlere sıçrar :evet:![]()

- These users thanked the author Nikk for the post (total 3):
- annem adam yaptı, Evgeniy-Spb, Oxxotnik
-
- Penetrasyon
- Total posts: 272
Fotoğraflarda kadınlarda geleneksel iç dudak türleri:
"BARBIE". Çoğu insan bir kadının vulvasını bu şekilde hayal eder, ancak ironik bir şekilde bu çeşitlilik en nadir olanıdır. Barbie’de iç dudaklar tamamen dış dudaklarla kaplıdır. Her ikisi de perine düzlemi ile aynı seviyededir. Moskova’da Barbie labioplastisinin nasıl yapıldığını öğrenin.
"PERDE". Bu tipte iç dudaklar büyük dudakların kenarlarının altında yer alır. Yapının bireysel özelliklerine bağlı olarak çok fazla veya çok az dışarı çıkabilirler. Muhtemelen bu sayfada açıklanan diğer türlerle çeşitli kombinasyonlarda bulunan en yaygın iç dudak şeklidir.
"PIE". Barbie’ye çok benzeyebilir ama aradaki fark Pie’ın dudaklarının kasık kemiğinden daha aşağıda konumlandırılmış olmasıdır. Sağlam ve dolgun veya ince ve biraz gevşek olabilirler. Bunun kadının yaşına bağlı olduğuna dair bir görüş var, ancak bu yalnızca kısmen doğrudur.
"AT NALI" ("deve toynağı"nın diğer adı). Vajinal açıklığın açıklığı daha geniş ve daha yüksek olur, böylece iç dudaklar ortaya çıkar, ancak biraz aşağıda dış dudaklar daralmış gibi görünür. Bu çeşitte iç dudaklar iç dudaklar büyük dudakların seviyesinin altına düşmez.
"TULIP". Bu vajina şekli, açmak üzere olan bir çiçeğin şekline benzemektedir. Bu durumda, iç dudaklar iç içe geçmiştir ve tüm uzunlukları boyunca hafifçe açığa çıkar. "Perde"den farklı olarak dışarıdakilerle hemen hemen aynı hizadadırlar.
Dolayısıyla kadının külotunun altında oyuncak bebek gibi bir şey yokmuş gibi davranılmamalıdır. Dişi labianın en az 5 ana çeşidi vardır ve bunlar da sonsuz sayıda forma bölünmüştür; bunların her biri, açıkça klinik vakalar haricinde, normun bir çeşididir.
Şu tarihten sonra gönderildi: 14 dakika 49 saniye:
hayatımda hiç böyle amcıklar görmemiştim böyle klitorisler :smile404:
"BARBIE". Çoğu insan bir kadının vulvasını bu şekilde hayal eder, ancak ironik bir şekilde bu çeşitlilik en nadir olanıdır. Barbie’de iç dudaklar tamamen dış dudaklarla kaplıdır. Her ikisi de perine düzlemi ile aynı seviyededir. Moskova’da Barbie labioplastisinin nasıl yapıldığını öğrenin.
"PERDE". Bu tipte iç dudaklar büyük dudakların kenarlarının altında yer alır. Yapının bireysel özelliklerine bağlı olarak çok fazla veya çok az dışarı çıkabilirler. Muhtemelen bu sayfada açıklanan diğer türlerle çeşitli kombinasyonlarda bulunan en yaygın iç dudak şeklidir.
"PIE". Barbie’ye çok benzeyebilir ama aradaki fark Pie’ın dudaklarının kasık kemiğinden daha aşağıda konumlandırılmış olmasıdır. Sağlam ve dolgun veya ince ve biraz gevşek olabilirler. Bunun kadının yaşına bağlı olduğuna dair bir görüş var, ancak bu yalnızca kısmen doğrudur.
"AT NALI" ("deve toynağı"nın diğer adı). Vajinal açıklığın açıklığı daha geniş ve daha yüksek olur, böylece iç dudaklar ortaya çıkar, ancak biraz aşağıda dış dudaklar daralmış gibi görünür. Bu çeşitte iç dudaklar iç dudaklar büyük dudakların seviyesinin altına düşmez.
"TULIP". Bu vajina şekli, açmak üzere olan bir çiçeğin şekline benzemektedir. Bu durumda, iç dudaklar iç içe geçmiştir ve tüm uzunlukları boyunca hafifçe açığa çıkar. "Perde"den farklı olarak dışarıdakilerle hemen hemen aynı hizadadırlar.
Dolayısıyla kadının külotunun altında oyuncak bebek gibi bir şey yokmuş gibi davranılmamalıdır. Dişi labianın en az 5 ana çeşidi vardır ve bunlar da sonsuz sayıda forma bölünmüştür; bunların her biri, açıkça klinik vakalar haricinde, normun bir çeşididir.
Şu tarihten sonra gönderildi: 14 dakika 49 saniye:
hayatımda hiç böyle amcıklar görmemiştim böyle klitorisler :smile404:
- These users thanked the author EVLER for the post (total 4):
- Dimon169, Vik.ruba80, Fritz, Nick1979
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 4
Hikayemi paylaşmak istiyorum, yazının bir yerinde biraz süslenmiş olsa da 12-14 yaşlarındaydım, biliyorum zaten mastürbasyon yaptım, ne olduğunu hatırlamıyorum. ama oldu zaten. Bir şekilde sokaktan eve geldim, odada bir yaygara koptu ve birkaç saniye sonra annem orta boylu ve tombul bir halde dışarı çıktı, babam da geldi. Dışarı çıkıp banyoya girdim, küçük bir çocuktum ve sürekli halının üzerinde oturuyordum, bu yüzden televizyon izlemek daha uygundu. Annem geldi, kileri açtı ve bir şeyler arıyordu, arkamı döndüm ve suskundum, bornozu kalçasının yarısındaydı, kalçaları, kıçı ve amı kiler içindeydi. avucumun dudakları büyük, dolgun, koyu erik gibi görünüyordu, kedi 5-10 cm, yarı açık, ortada vajinanın pembe girişinin göründüğünü hatırlıyorum, tamamen ıslak olduğu açıktı. Sikim dikleşmişti, her yerim titremeye başladı, nefesim zorlaşıyordu, orada bir şey arıyordu, benim oturduğum yerde o da kıçını sallıyordu orası karanlıktı, sadece hafifçe durduğu televizyondan gelen ışık. Koridorda ve dolabın içinde titreyen elimi sikime soktum ve hemen geldim, öyle bir orgazm yaşadım ki bu neredeyse birkaç dakika sürdü, ta ki babam banyo yapıp bir şekilde ona bunu söyleyene kadar. Amcığı açıkça görülüyordu çünkü ona "Görünür olan ne?" diye sorduğunu duydum ve o da "Ne evet" dedi. Ve o zamandan beri özellikle ensest ve her türlü ahlaksız pornoya bağımlı oldum. Sonra tabii ki bundan sonra pek çok şey gördüm ve duydum. Ve yukarıda da söylediğim gibi, kediye ne kadar çabuk kapılırsan, dudakların o kadar büyük ve koyu olur. Sanırım çocukluğumdan beri bunu yapanın sonradan bırakması pek mümkün değil. Bence öz tatmin ömür boyu sürüyor. Annemin bir okulda çalışması ve 4. sınıftan itibaren gençlere öğretmenlik yapması da beni çok heyecanlandırıyor. Birçoğu yetişkin bir kadının hayalini kuruyor, ancak hiçbiri öğretmenlerinin ne kadar lezzetli bir inceliğe sahip olduğundan şüphelenmiyor.
- These users thanked the author Zhenya 29 for the post (total 5):
- Tavşan, annem adam yaptı, Fargal94, Vik.ruba80, Kostiai72
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1070
- Registered for: 3 years 6 months
Büyük dudakları severim, benimki küçük, ama bir sürtük elime aldığımda - uzun dudakları vardı, sanki hipnoz altındaymışım gibi, hepsini yaladım ve emdim)
- These users thanked the author AlexTDV for the post (total 3):
- annem adam yaptı, Serg_A, Vik.ruba80
-
- Orgazm!
Uzun dudakları emmek çok keyifli! Küçükken benden 6 yaş büyük bir kız arkadaşım vardı, uzun süredir mastürbasyon yapıyor ve erkeklerle sikişiyordu. Yani bu kızın dudakları yaklaşık 5 santimetre uzunluğunda bir önlük gibi bacaklarının arasına sarkıyordu. Sikişmeden önce her seferinde berbattı, çok tahrik olmuştu! Onunla seks sıradandı ama sünger emme ritüelini gerçekten beğendim! Kız kardeşlerin ve annenin dudakları küçüktü ama vızıltı çok daha parlak ve güçlüydü! Özellikle annemle. (Hayat hikayemi ve ailedeki ensest ilişkileri daha önce ilgili sohbet "Ensest" s. 24’te anlatmıştım)
- These users thanked the author Piero for the post (total 3):
- annem adam yaptı, alex1994, Vik.ruba80
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 20
- Registered for: 3 years 6 months
Tam tersine dilinizle emip okşayabileceğiniz süngerleri seviyorum.
- These users thanked the author Volodya for the post (total 2):
- alex1994, Vik.ruba80
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 333
Klitoris ve dudakların dışarı çıkması hoşuma gidiyor
- These users thanked the author Tatlı biber for the post (total 3):
- annem adam yaptı, alex1994, Vik.ruba80
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 79
- Registered for: 2 years 9 months
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 72
- Registered for: 2 years 8 months
-
- Flört etmek
- Total posts: 40
- Registered for: 2 years 8 months
Yazar, sana tamamen katılıyorum! Bekaretimizi karşılıklı olarak kaybettiğimiz ilk kız arkadaşımın dudakları böyleydi. Onlarla oynamayı seviyordum, uzundu, güzeldi, çekiciydi. Mmm....maggi)
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 74
- Registered for: 2 years 3 months
İç dudaklarım büyük iç dudaklarımdan biraz daha uzun
bacaklarınızı açarsanız biraz aşağı sarkıyorlar
bazen rahatsız edici oluyor, amınızı silerken ani, başarısız bir hareket yaparsanız canınız yanıyor
pedlere sürtünmek de her zaman hoş olmuyor
hiçbir dudak diğerinden gözle görülür derecede büyük değil, eskiden bir kompleksim vardı, artık önemi yok, yine de beni beceriyorlar
bacaklarınızı açarsanız biraz aşağı sarkıyorlar
bazen rahatsız edici oluyor, amınızı silerken ani, başarısız bir hareket yaparsanız canınız yanıyor
pedlere sürtünmek de her zaman hoş olmuyor
hiçbir dudak diğerinden gözle görülür derecede büyük değil, eskiden bir kompleksim vardı, artık önemi yok, yine de beni beceriyorlar
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 63 Replies
- 1462 Views
-
Last post by Sibiryak89
-
- 30 Replies