[quote=Venüs post_id=392273 time=1722263351 user_id=15698] ))) Hepsini bir set halinde verdiler.... [/quote] Sevgili, Forumlardaki bu telaş, gerçekten çok acımasız !!!!!! :facepalm: :lol:
[quote=Eustace post_id=392277 time=1722263448 user_id=21266] [quote=Venüs post_id=392273 time=1722263351 user_id= 15698] )) Her şeyi bir sette bir arada verdiler.... [/quote] Sevgili, Forumda acele edenler, bu çok nazik bir davranış zalimce!! :facepalm: :lol: [/quote]
[quote=niqk post_id=392281 time=1722263700 user_id=218] [quote=Eustace post_id=392280 time=1722263590 user_id= 21266] [quote=niqk post_id=392278 time =1722263531 user_id=218] [ref=#804000]AmberaMaze[/ref], hmm, ben aslında ateşli bir adamım! :muza: [/quote] Finlandiya’dan mı yoksa ne???? :shock: :crazy: [/quote] Elinizde yalnızca Finlandiya’dan mı bilgi var? Diğer yerlerde her şey donmuş mu? [/quote] Genelde Finli erkekler Ateşlidir!!! :deli:
[quote=niqk post_id=392301 time=1722267434 user_id=218] [ref=#bf0000]Eustace[/ref], bilgileriniz güncel değil. Artık Finliler Amerikalıların eline geçti. Yani sıcak olan kalmadı. Kesinlikle! [/quote] Tamam!! Ateşli Olanlar o zaman nereye gittiler, Belarus’a???
Dua hizmetine bağlanmak istiyorum!!!! Ruhu kurtardığın için AmberaMaze , Xenophon Amca onu bir yere sürükleyip bir yere atmak istiyor, şeytana filan falan!!! ve kendini sıfırlayacak!!! Kısacası onlardan iblisleri kovacağım!!! :deli:
These users thanked the author Eustace for the post:
[quote=Nick1979 post_id=392308 time=1722267925 user_id=13155] [ref=#bf0000]Eustace[/ref], nSayın Hazretlerine selamlar :crazy: :crazy: Akşam ayinine geldik [/quote] Dua hizmetine bağlanmak istiyorum!!!! :crazy: Ruhu kurtardığın için [ref=#804000]AmberaMaze[/ref] , Xenophon Amca onu bir yere sürükleyip bir yere atmak istiyor, şeytana filan falan!!! ve kendini sıfırlayacak!!! Kısacası onlardan iblisleri kovacağım!!! :deli:
Dua töreni başlatmak istiyorum!!!! Ruhu kurtardığın için AmberaMaze , Xenophon Amca onu bir yere sürükleyip bir yere atmak istiyor, şeytana filan falan!!! ve kendini sıfırlayacak!!! Kısacası onlardan iblisleri kovacağım!!!
Bir şeytan çıkarma ayini başlatsak iyi olur :crazy: Orada yine de iblisleri kovmanız gerekiyor)
These users thanked the author Nick1979 for the post:
[quote=Eustace post_id=392312 time=1722268757 user_id=21266] [quote=Nick1979 post_id=392308 time=1722267925 user_id= 13155] [ref=#bf0000]Eustace[/ref], Selamlar, Ekselansları :crazy: :crazy: Akşam törenine hoş geldiniz [/quote] Dua töreni başlatmak istiyorum!!!! :crazy: Ruhu kurtardığın için [ref=#804000]AmberaMaze[/ref] , Xenophon Amca onu bir yere sürükleyip bir yere atmak istiyor, şeytana filan falan!!! ve kendini sıfırlayacak!!! Kısacası onlardan iblisleri kovacağım!!! :crazy: [/quote] Bir şeytan çıkarma ayini başlatsak iyi olur :crazy: :crazy: Orada yine de iblisleri kovmanız gerekiyor)
Eustace: ↑29 Jul 2024, 19:00Nick1979, ne düşünüyordum! !! Bağış toplamanın zamanı gelmedi mi???
Neden bahsediyorum? Kendi iyiliğim için değil, kilisenin iyiliği için. Tüm fonlar, kayıpların ruhlarını kurtarmak için kullanılacak. ’nin sponsor olabilmesi için bir hayırseverin kurtarılması gerekecek.
[quote=Eustace post_id=392313 time=1722268851 user_id=21266] [ref=#bf0000]Nick1979[/ref], ne düşünüyordum! !! Bağış toplamanın zamanı gelmedi mi??? :dumayu: [/quote] Neden bahsediyorum? Kendi iyiliğim için değil, kilisenin iyiliği için. Tüm fonlar, kayıpların ruhlarını kurtarmak için kullanılacak. :-D’nin sponsor olabilmesi için bir hayırseverin kurtarılması gerekecek.
[quote=Nick1979 post_id=392316 time=1722269024 user_id=13155] Kendi iyiliğim için değil, kilisenin iyiliği için. [/quote] peki, evet, buhurdanlık için biraz şifalı bitki almalıyım!!! :deli:
[quote=Eustace post_id=392318 time=1722269111 user_id=21266] peki, evet, buhurdanlık için biraz şifalı bitki alalım!!! [/quote] ve bir Rolex’in zararı olmaz!!! ve nedense pek gerçekçi görünmüyorum :)
Nick1979: ↑29 Jul 2024, 19:03
Kendi iyiliğim için değil, kilisenin iyiliği için.
peki, evet, buhurdanlık için biraz şifalı bitki almalıyım !!!
Evet, yine de gerekli. Ve temizlik için konyak gereklidir VIP günahkarları temizlemek için şarap değildir.
Fiyat listesini değiştirmeliyiz : çılgın: :çılgın:
These users thanked the author Nick1979 for the post (total 2):
[quote=Eustace post_id=392318 time=1722269111 user_id=21266] [quote=Nick1979 post_id=392316 time=1722269024 user_id= 13155] Kendi iyiliğim için değil, kilisenin iyiliği için. [/quote] peki, evet, buhurdanlık için biraz şifalı bitki almalıyım !!! :crazy: [/quote] Evet, yine de gerekli. Ve temizlik için konyak gereklidir :ROFL: :ROFL: VIP günahkarları temizlemek için şarap değildir. Fiyat listesini değiştirmeliyiz : çılgın: :çılgın:
[quote=Eustace post_id=392320 time=1722269232 user_id=21266] [quote=Eustace post_id=392318 time=1722269111 user_id= 21266] eh, evet, buhurdanlık için biraz ot almalıyım!!! [/quote] ve bir Rolex’in zararı olmaz!!! ve bir şekilde gerçek gibi görünmüyorum :) [/quote] Evet, elmasların saçıldığı bir haç, haç ne kadar büyük olursa inanç ne kadar büyükse :ROFL: :ROFL:
[quote=Nick1979 post_id=392323 time=1722269530 user_id=13155] a elmas saçılımıyla çaprazlanırsa, haç ne kadar büyükse inanç da o kadar büyük olur [/quote] komşular bile böyle bir Haçın varlığına inanacaktır!!!! :dumayu: :facepalm:
Dua töreni başlatmak istiyorum!!!! Ruhu kurtardığın için AmberaMaze , Xenophon Amca onu bir yere sürükleyip bir yere atmak istiyor, şeytana filan falan!!! ve kendini sıfırlayacak!!! Kısacası onlardan iblisleri kovacağım!!!
Xenophon Amca’nın ruhunu kurtarmak için dua etsen iyi olur, böylece böyle insanlarla bulaşmazsın , aksi halde kıçınızda maceralar bulacaksınız ) şeytanlarımı kovmaya gerek yok, faydası yok ve onlarla daha yeni arkadaş oldum)
These users thanked the author Devam etmek for the post (total 3):
[quote=Eustace post_id=392312 time=1722268757 user_id=21266] [quote=Nick1979 post_id=392308 time=1722267925 user_id= 13155] [ref=#bf0000]Eustace[/ref], Selamlar, Ekselansları :crazy: :crazy: Akşam törenine hoş geldiniz [/quote] Dua töreni başlatmak istiyorum!!!! :crazy: Ruhu kurtardığın için [ref=#804000]AmberaMaze[/ref] , Xenophon Amca onu bir yere sürükleyip bir yere atmak istiyor, şeytana filan falan!!! ve kendini sıfırlayacak!!! Kısacası onlardan iblisleri kovacağım!!! :crazy: [/quote] Xenophon Amca’nın ruhunu kurtarmak için dua etsen iyi olur, böylece böyle insanlarla bulaşmazsın , aksi halde kıçınızda maceralar bulacaksınız ) şeytanlarımı kovmaya gerek yok, faydası yok ve onlarla daha yeni arkadaş oldum)
[quote=AmberaMaze post_id=392326 time=1722269895 user_id=24160] ve onlarla yeni arkadaş oldum) [/quote] peki, sadece arkadaşlığınızı güçlendireceğim!!! tabiri caizse daha güçlü!!! Sadece güvence altına almak için bir kez temizleyeceğim!!! :cat1:
[quote=Eustace post_id=392327 time=1722270049 user_id=21266] [quote=AmberaMaze post_id=392326 time=1722269895 user_id= 24160] ve onlarla yeni arkadaş oldum) [/quote] peki, sadece arkadaşlığınızı güçlendireceğim!!! tabiri caizse daha güçlü!!! Sadece güvence altına almak için bir kez temizleyeceğim!!! :cat1: [/quote]
Peki Peder, ne yapıyorsunuz? Buradaki hepinizin sahte rahipler olduğunuzu biliyordum)
[quote=AmberaMaze post_id=392328 time=1722270587 user_id=24160] buradaki rahiplerin hiçbirinin gerçek olmadığını) [/quote] evet, tek gerçek olan benim!!! :çılgın: Mission’ı beğendim!!! :oops: korkmadan bana etin konusunda güvenebilirsin!!! :cat1:
evet, tek gerçek benim!!! :çılgın: Mission’ı beğendim!!! korkmadan bana etin konusunda güvenebilirsin!!!
Daha önce de yazdığım gibi burada zaten bir erkeğe yer var) önemli değil söylese de söylemese de) ama söylememesi daha iyi olur çünkü kalp olmadan ete güvenmem)
[quote=Eustace post_id=392329 time=1722270935 user_id=21266] [quote=AmberaMaze post_id=392328 time=1722270587 user_id= 24160] buradaki tüm rahipler gerçek değilsiniz) [/quote] evet, tek gerçek benim!!! :çılgın: Mission’ı beğendim!!! :oops: korkmadan bana etin konusunda güvenebilirsin!!! :cat1: [/quote]
Daha önce de yazdığım gibi burada zaten bir erkeğe yer var) önemli değil söylese de söylemese de) ama söylememesi daha iyi olur çünkü kalp olmadan ete güvenmem)
[quote=AmberaMaze post_id=392331 time=1722271304 user_id=24160]doğmamak daha iyi olur, çünkü kalp olmadan ete güvenmem) [/quote] bu yüzden onu koruyacağım ve senin adamın da anlamayacak her şey!!! Kalite garantisi!!!%100 :cat1:
söylemesem daha iyi olur çünkü kalp olmadan bedene güvenmem)
o yüzden onu koruyacağım ve erkeğin sana her şeyi anlatacak! Kalite garantisi!!!100%
O benim değil) peki, cinsiyetimi değiştir (ki bu mümkün) , şansımı artırır), yine de faydası olmaz))
Peki, eğer çok çaresiz kalırsam öyle olsun - sizinle iletişime geçeceğim)
Genel olarak erkekler, oh yay-yay-yay - böyle bir kız durumunda kullanın - ugh, ugh, olamaz!)) Ben bile böyle yasak bir teknik kullanmıyorum))
[quote=Eustace post_id=392332 time=1722271656 user_id=21266] [quote=AmberaMaze post_id=392331 time=1722271304 user_id= 24160]söylemesem daha iyi olur çünkü kalp olmadan bedene güvenmem) [/quote] o yüzden onu koruyacağım ve erkeğin sana her şeyi anlatacak! Kalite garantisi!!!100% :cat1: [/quote]
O benim değil) peki, cinsiyetimi değiştir (ki bu mümkün) , şansımı artırır), yine de faydası olmaz)) Peki, eğer çok çaresiz kalırsam öyle olsun - sizinle iletişime geçeceğim) Genel olarak erkekler, oh yay-yay-yay - böyle bir kız durumunda kullanın - ugh, ugh, olamaz!)) Ben bile böyle yasak bir teknik kullanmıyorum))
a elmas saçılmış bir haç, haç ne kadar büyükse inanç da o kadar büyük olur
komşular bile böyle bir Haçın varlığına inanır !!!!
İlham onlara gelsin
Ve onlar da gerçek gerçeğe inanacaklar, arınmış ve gerçek foruma itaatkar bir şekilde varabilirler))
Yeni arınmış ruhlar için bir karantina bölgesi oluşturmak gerekecek, siz hangi iblisin oradan tamamen ayrılmadığını asla bilemezsiniz
[quote=Eustace post_id=392325 time=1722269820 user_id=21266] [quote=Nick1979 post_id=392323 time=1722269530 user_id= 13155] a elmas saçılmış bir haç, haç ne kadar büyükse inanç da o kadar büyük olur [/quote] komşular bile böyle bir Haçın varlığına inanır !!!! :dumayu: :facepalm: [/quote] İlham onlara gelsin :crazy: Ve onlar da gerçek gerçeğe inanacaklar, arınmış ve gerçek foruma itaatkar bir şekilde varabilirler)) Yeni arınmış ruhlar için bir karantina bölgesi oluşturmak gerekecek, siz hangi iblisin oradan tamamen ayrılmadığını asla bilemezsiniz :crazy: :crazy: :crazy:
evet, tek gerçek benim!!! :çılgın: Mission’ı beğendim!!! korkmadan bana etin konusunda güvenebilirsin!!!
Dünyanın gerçek babası her zaman odur. Yaratıcının kendisi, siteyi aptal birimlerden temizlemek ve onu doğru yola koymak için onu günahkar forumumuza gönderdi
Benim inandığım gibi o da ona inansın
Bu birimlerin kodlarını yeniden yazsın ki artık kendi sekiz bitlik hesaplarını oluşturamasınlar
Sıfır ve bir adına Amin
These users thanked the author Nick1979 for the post (total 2):
[quote=Eustace post_id=392329 time=1722270935 user_id=21266] [quote=AmberaMaze post_id=392328 time=1722270587 user_id= 24160] buradaki tüm rahipler gerçek değilsiniz) [/quote] evet, tek gerçek benim!!! :çılgın: Mission’ı beğendim!!! :oops: korkmadan bana etin konusunda güvenebilirsin!!! :cat1: [/quote] Dünyanın gerçek babası her zaman odur. Yaratıcının kendisi, siteyi aptal birimlerden temizlemek ve onu doğru yola koymak için onu günahkar forumumuza gönderdi :crazy: :crazy: Benim inandığım gibi o da ona inansın :-D :-D :lol: :ROFL: Bu birimlerin kodlarını yeniden yazsın ki artık kendi sekiz bitlik hesaplarını oluşturamasınlar Sıfır ve bir adına Amin :ROFL:
Nick1979: ↑29 Jul 2024, 18:45Eustace,
Sayın Hazretlerine selamlar
Akşam ayinine gelin
Xenophon Amca’nın ruhunu kurtarmak için dua etsen iyi olur, böylece böyle insanlarla bulaşmazsın , aksi takdirde kıçınızdan maceralar çıkar ) şeytanlarımı kovmaya gerek yok, faydası yok ve ben onlarla sadece arkadaş oldum)
Bekledim, bekledim ama yine de ruhumun kurtuluşu için duayı beklemedim. Kendi kendini papaz olarak atayan papazımız yalnızca kendisininkiyle ilgileniyor ve dedikleri gibi başkalarıyla da ilgileniyor.
Senden beni şeytanlarınla arkadaş etmeni istemekten başka seçeneğim yok.
[quote=AmberaMaze post_id=392326 time=1722269895 user_id=24160] [quote=Eustace post_id=392312 time=1722268757 user_id= 21266] [quote=Nick1979 post_id=392308 time =1722267925 user_id=13155] [ref=#bf0000]Eustace[/ref], Sayın Hazretlerine selamlar :crazy: :crazy: Akşam ayinine gelin [/quote ] Dua töreni başlatmak istiyorum!!!! :crazy: Ruhu kurtardığın için [ref=#804000]AmberaMaze[/ref] , Xenophon Amca onu bir yere sürükleyip bir yere atmak istiyor, şeytana filan falan!!! ve kendini sıfırlayacak!!! Kısacası onlardan iblisleri kovacağım!!! :crazy: [/quote] Xenophon Amca’nın ruhunu kurtarmak için dua etsen iyi olur, böylece böyle insanlarla bulaşmazsın , aksi takdirde kıçınızdan maceralar çıkar ) şeytanlarımı kovmaya gerek yok, faydası yok ve ben onlarla sadece arkadaş oldum) [/quote] Bekledim, bekledim ama yine de ruhumun kurtuluşu için duayı beklemedim. Kendi kendini papaz olarak atayan papazımız yalnızca kendisininkiyle ilgileniyor ve dedikleri gibi başkalarıyla da ilgileniyor. Senden beni şeytanlarınla arkadaş etmeni istemekten başka seçeneğim yok.
[quote=Ksenofont post_id=392514 time=1722324119 user_id=17996] Bekledim, bekledim ama yine de ruhumun kurtuluşu için duayı alamadım [/quote] Ben de [ref =#804000]AmberaMaze[/ref], sen onu Şeytanlara sürüklediğinde dua etmek istedim ve o zaten sordu bunu kutsal törene eklemelisiniz!!! :özür dilerim:
AmberaMaze: ↑29 Jul 2024, 19:29
burada hepinizin sahte rahipler olduğunuzu)
evet, tek gerçek olan benim!!! :çılgın: Mission’ı beğendim!!! korkmadan bana etin konusunda güvenebilirsin!!!
Dünyanın gerçek babası her zaman odur. Yaratıcının kendisi, siteyi aptal birimlerden temizlemek ve onu doğru yola koymak için onu günahkar forumumuza gönderdi
Benim inandığım gibi o da ona inansın
Bu birimlerin kodlarını yeniden yazsın ki artık kendi sekiz bitlik hesaplarını oluşturamasınlar
Sıfır ve bir adına Amin
Ben de aptal birimlerden biri olduğum için onlara karşı bu tutumu anlamıyorum. Kutsal aptal birimleri kimseyi rahatsız etmiyor, aslında primus’u tamir ediyorlar ve burada kendilerini peder ilan eden ve onun yandaşları tarafından saldırıya uğruyorlar.
Öyleyse peder ve sürüsü sonsuza kadar sıfırla çarpılsın. Ve biz de sekiz bitlik hesaplarımız altında iblislerle arkadaş olmaya gideceğiz AmberaMaze , !
[quote=Nick1979 post_id=392352 time=1722276303 user_id=13155] [quote=Eustace post_id=392329 time=1722270935 user_id= 21266] [quote=AmberaMaze post_id=392328 time =1722270587 user_id=24160] burada hepinizin sahte rahipler olduğunuzu) [/quote] evet, tek gerçek olan benim!!! :çılgın: Mission’ı beğendim!!! :oops: korkmadan bana etin konusunda güvenebilirsin!!! :cat1: [/quote] Dünyanın gerçek babası her zaman odur. Yaratıcının kendisi, siteyi aptal birimlerden temizlemek ve onu doğru yola koymak için onu günahkar forumumuza gönderdi :crazy: :crazy: Benim inandığım gibi o da ona inansın :-D :-D :lol: :ROFL: Bu birimlerin kodlarını yeniden yazsın ki artık kendi sekiz bitlik hesaplarını oluşturamasınlar Sıfır ve bir adına Amin :ROFL: [/quote] Ben de aptal birimlerden biri olduğum için onlara karşı bu tutumu anlamıyorum. Kutsal aptal birimleri kimseyi rahatsız etmiyor, aslında primus’u tamir ediyorlar ve burada kendilerini peder ilan eden ve onun yandaşları tarafından saldırıya uğruyorlar. Öyleyse peder ve sürüsü sonsuza kadar sıfırla çarpılsın. Ve biz de sekiz bitlik hesaplarımız altında iblislerle arkadaş olmaya gideceğiz [ref=#804000]AmberaMaze[/ref] , !
Ksenofont: ↑30 Jul 2024, 10:45
Ben de aptal birliklerden olduğum için onlara karşı bu tutumu anlamıyorum. Kutsal aptal birimleri kimseye dokunmuyor, aslında primus’u onarıyorlar ve burada kendilerini peder ilan eden ve onun yandaşları tarafından saldırıya uğruyorlar.
Öyleyse peder ve sürüsü sonsuza kadar çoğalsın. sıfır. Ve biz de sekiz bitlik hesaplarımız altında AmberaMaze iblisleriyle arkadaş olacağız!
Xenaphon Amca!!!!! Neden orada kaçak içki içiyorsun???? Hiçbir birime saldırmadım!! :haha:
[quote=Ksenofont post_id=392519 time=1722325549 user_id=17996] Ben de aptal birliklerden olduğum için onlara karşı bu tutumu anlamıyorum. Kutsal aptal birimleri kimseye dokunmuyor, aslında primus’u onarıyorlar ve burada kendilerini peder ilan eden ve onun yandaşları tarafından saldırıya uğruyorlar. Öyleyse peder ve sürüsü sonsuza kadar çoğalsın. sıfır. Ve biz de sekiz bitlik hesaplarımız altında AmberaMaze iblisleriyle arkadaş olacağız! [/quote] Xenaphon Amca!!!!! Neden orada kaçak içki içiyorsun???? :-D :-D :-D Hiçbir birime saldırmadım!! :haha:
Ksenofont, şeytanlarım bu cazip teklifini reddetmek zorunda kaldı , çünkü sen onların ilgisini çeken kişi değilsin) nesne, metresinden çok daha yaşlı değil ve kendisininki de var, çok daha berbat ve iyi beslenmiş.
Ben ayrılıyorum o zaman)
These users thanked the author Devam etmek for the post (total 2):
[ref=#bf0000]Ksenofont[/ref], şeytanlarım bu cazip teklifini reddetmek zorunda kaldı , çünkü sen onların ilgisini çeken kişi değilsin) nesne, metresinden çok daha yaşlı değil ve kendisininki de var, çok daha berbat ve iyi beslenmiş. Ben ayrılıyorum o zaman)
AmberaMaze: ↑30 Jul 2024, 13:04Ksenofont, şeytanlarım buna mecbur cazip teklifinizden vazgeçin, çünkü onların ilgisinin nesnesi değilsiniz) nesnenin metresinden çok daha yaşlı olmadığı ve kendi metresine sahip, çok daha korkunç ve iyi beslenmiş.
Ben ayrılıyorum o zaman) n
[quote=AmberaMaze post_id=392570 time=1722333845 user_id=24160] [ref=#bf0000]Ksenofont[/ref], şeytanlarım buna mecbur cazip teklifinizden vazgeçin, çünkü onların ilgisinin nesnesi değilsiniz) nesnenin metresinden çok daha yaşlı olmadığı ve kendi metresine sahip, çok daha korkunç ve iyi beslenmiş. Ben ayrılıyorum o zaman) n[/quote] :lol: :lol: :lol:
Merhaba!
Benim adım Polina. Pek çok cinsel pratik biliyorum, seks konusunda ince ve derin bir anlayışa sahibim.
Çevrimiçi seks mağazası InFeeling’in sahibiyim. Oyuncaklarla ilgili sorularınızı yazın,...
Last post
Bağlantıyı buraya gönderemiyorum, bir arama motoruna Infeeling mağazası yazın veya bana telgraftan yazın elena_nnn1 Bağlantıyı oraya göndereceğim. Burada tavsiyelerde bulunmak ve seçimlere yardımcı...
Çılgınca üzgünüm elbette... ama gerçekten çok ilgileniyorum... Sık sık yazarlarının takma adlar olduğu konularla karşılaşıyorum... kahretsin... pembe... gerçi rengi farklı olabilir. .. Renkten...
Last post
Anladığım kadarıyla sen bir loli olamazsın....
Açıklama için teşekkür edemem.
Öte yandan, bu zaten anlaşılabilir bir durum.
Arkadaştık; herkesin hoş karşılandığını gördüğüme sevindim!
Kızlar, kızlar. Şimdiden bize itiraf edin. Provalar için birlikte mağazalara gidin, gizli konuşmalar yapın. Sık sık sırlarınız nelerdir?
Last post
Sizi ilgilendiren hiçbir şeyi tartışmıyoruz. Evet ve sizin anlayışınıza göre tartışma yok - daha çok ruh halimizi paylaşıyoruz ve izlenim alışverişinde bulunuyoruz. Ve konu tartışmaya gelse bile,...
Anonim.
İtiraf.
3 yıl önceydi. Düğünümüzün üzerinden 3 ay geçti, öncesinde 6 yıl birlikte yaşadık. Benim açımdan bir ihanet yoktu ve sadakatinden şüphe etmek için hiçbir neden göstermedi.
Ve şimdi...